home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:32:33 warmon Blogkonkur... [15] Journeyman - We a...
I går kl. 00:44:38 Bubbles Blogkonkur... #5 - Danish Viking War...
17 Maj 2024, 18:03 Wester Jr. Blogkonkur... 3# Hjertet banker kun ...
17 Maj 2024, 18:01 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
Antal Registrerede Brugere: 23301
  0 Brugere, 327 Gæster Online.

Indlæg: 1132742 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: Jøddi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2016
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Bologna FC
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Bologna FC  (Læst 1091 gange)
Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Bologna FC
« : 18 Jan 2016, 16:41 »

Bologna FC 1909

Jeg skal blankt indrømme, at jeg aner absolut intet om Bologna eller Bologna FC. Det tætteste jeg har været på, er nok E45 eller A1, og dét er det. Men ikke desto mindre faldt jeg over klubben i min jagt på et hold, som jeg kunne få tiden til at gå med. Så det bliver med FM-Briller, at jeg anbefaler klubben til andre.

Info:
Klubben har som man kan se en mindre gæld, men det er ikke noget der påvirker dagligdagen, og man kan sagtens køre klubben rundt. Seneste mesterskab ligger tilbage i 73-74 i Copa Italia, så der er mulighed for at føre Bologna tilbage til tidligere styrke - De er trods alt 7-foldig vinder af Serie A. Faciliteterne er i orden - Jeg har udviklet (Læs: Fået regens af spillet) talenter som er jagtet af de store engelske klubber, så der må være krummer i dem - Jeg har dog haft problemer med at få dem opgraderet, men det er ikke et must.

Forventningerne er som udgangspunkt overlevelse i Serie A, samt at nå til Første Runde af TIM Cup. Det giver 36,78 Millioner Danske Kroner at handle for - Dog med et minus på 26,50 Millioner på lønkontoen. Så reelt set har man 8 millioner at handle for og 2 millioner i lønninger. Dette skyldes 5 fremtidige handler, hvoraf 4 af dem er yderst brugbare.

Truppen:
Målmænd:
Antonio Mirante
Da Costa
Dejan Stojanovic

Mirante er det sikre førstevalg, og han har reddet mig et utal af gange. Selvom Da Costa umiddelbart er bedre end Stojanovic, valgte jeg sidstnævnte som reserve, hvilket dog har betydet at hans udvikling er stangeret lidt. Costa's lønkroner mener jeg kan blive givet bedre ud, da jeg personligt mener at 2 målmænd er nok. Selvom Mirante er 32 år, mener jeg ikke det er en position man bør være bekymret om.

Backs:
Emil Krafth
Adam Masina
Ibrahima Mbaye
Archimede Morleo
Marco Crimi
Luca Ceccarelli

De tre øverste har alle et stort potentiale og nuværende evner til at være med på førsteholdet. Personligt benyttede jeg mig af Masina og Krafth på hver sin back, og det med stor succes. Mbaye var sikkert 3. valg. De so sidste forsøgte jeg at skille mig af med, så jeg havde lidt at handle for.

Central Forsvar:
Domenico Maietta
Luca Rosettini
Alex Ferrari
Daniele Gastaldello
Marios Oikonomou
Erick Pulgar

Pulgar og Rosettini var en væg for mig, med Gastaldello og Oikonomou som solide backups. Jeg begik den fejl at leje Ferrari ud, hvilket ødelagde hans udvikling fuldstændig. Det vil jeg ikke råde andre til.

Central midtbane
Lorenzo Crisetig
Saphir Taider
Godfred Donsah
Franco Zuculini
Matteo Brighi
Francesco Bergamini
Nico Pulzetti
Luca Rizzo

Personligt spiller jeg med en trekant på midten, med Crisetig som Ankermand og Donsah og Taider på midten. Taider blev årets spiller på holdet, Årets unge spiller i Serie A og fik den 3. højeste vurdering i hele ligaen i en rolle som Fremskudt Playmaker. Det er en anbefaling værdi. Værd at bemærke er at de tre alle er lejesvende, som man dog har købt fra den kommende sæson. Zuculini og Rizzo er stærke reserver, mens jeg ikke havde fidus til de tre sidste, som kan bringe lidt penge til klubben og lidt transferkroner i kassen.

Kantspillere:
Emanuele Giaccherini (Leje fra Sunderland og den eneste som ikke er købt på forhånd)
Anthony Mounier
Filippo Falco
Matteo Manscou
Riccardo Benatti
Franco Brienza

Giaccherini og Mounier er klare førstevalg og ingen af de andre har reelt set niveauet til at kunne erstatte dem. Jeg anbefaler derfor man bruger de sparsomme penge på reserver til de to, hvis man foretrækker kantspillere.

Angreb:
Mattia Desto
Robert Acquafresca

Desto lavede 20 mål i 27(7) kampe og Acquafresca kvittede med 8 i 11(11) kampe. Selvom Acquafresca ser lidt tvivlsom ud, gav det pote at jeg gav ham chancen. Desto er dog det klare førstevalg og han er svær at holde på, allerede efter én sæson. Spiller man kun med én angriber, behøver man ingen forbedringer her.

Mit Save:
Personligt spillede jeg en 4-3-3, med offensive backs. Crisetig var som nævnt ankermand på midten, med en Central Midtbane(Support) og en Fremskudt Playmaker(Angreb) på midten. Derudover har jeg konsekvent - uanset modstander - spillet bolden op fra forsvar med korte afleveringer og ved at udnytte fløjene. Efter inspiration fra HER har jeg til hvert møde indstillet bredde og defensiv linje i taktikken.

Min første sæson (Jeg spiller ikke så hurtigt som mange andre herinde) bød på en 6. plads i ligaen, hvilket som udgangspunkt ikke var nok til Europæisk kvalifikation. Men da Juventus også snuppede TIM Cup, gik billeten til undertegnet i stedet for Genoa. I pokalturneringen indfriede jeg forventningerne med en plads i 1. Runde.

Det positive op til 2. Sæson var dog en realistisk bestyrelse, som stadig forventer at jeg klare mig fri af nedrykning. Det betød også en god sum penge til truppen, hvor jeg har forstærket mig med Davide Santon, Dean Henderson, Jeffrey Bruma, Cristian Espinoza, Javi Ontiveros og Bryan Cristante (Datoen siger nu 2. september, så der kommer ikke mere ind). Europa League kvalifikatationen blev en fiasko med et 2-1 nederlag til Stade de Remis.

All in all er Bologna et yderst anbefalelsesværdigt hold, som jeg har haft en del sjov med og stadig har. Der er i første sæson ikke de store penge, men jeg har ikke haft problemer med at skaffe spillere til af den grund. Det er trods alt lykkes at skaffe spillere til som Bruma, Cristante og Santon, hvilket må siges at være godkendt for en klub som på papiret kæmper nedrykningskampen.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010