home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  0 Brugere, 161 Gæster Online.

Indlæg: 1132854 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Challenges
| | |-+  All Star - Challenge
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: All Star - Challenge  (Læst 11479 gange)
Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
All Star - Challenge
« : 27 Sep 2014, 10:15 »


Så er der ikke længe til FM15 lander og de fleste FM-nørder er ved at lukke ned. Jeg har selv gennemført det sidste store projekt i FM14, da jeg gennemførte Akademi Challengen. Lysten til lidt hygge FM er der dog stadig men der ikke lang tid tilbage, så de store udfordringer er ikke på programmet. Jeg har derfor lavet en lille hygge challenge, hvor jeg skal spille en enkel sæson, hvor målsætningen kort og godt handler om:

Slå Chelsea pointrekorden i Premier League og runde de 100 point samt vinde The Treble:
FA Cup, Champions League og Premier League.


For at deltage i denne challenge skal man i Editoren samle sit eget All Star hold på 25 spillere. Klubben man vælger er helt frit. Så hvis man ønsker at deltage med Southampton, så er det muligt, hvis man altså kan finde ud af at fixe det i Editoren, da holdet skal deltage i CHL. Truppen skal kunne leve op til Champions League kravene på:

•   Minimum 2 målmænd
•   Minimum 8 spillere trænet i nationen
•   Minimum 4 af egen avl

Man må selvfølgelig ikke ændre på spillernes stats osv. i editoren, man må dog fjerne eventuelle skader, så man står med en 100 % fit trup for starten af savegamet.

Når man har gennemført poster man bare SS her i tråden, den med bedst resultat i Premier League vinder.

Det kunne være hyggeligt, hvis dem der deltager viser deres trup inden de går i gang og man må også gerne give løbende updates.
« Seneste Redigering: 27 Sep 2014, 12:03 af Wester » Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #1: 27 Sep 2014, 12:37 »

Jeg deltager selvfølgelig selv i denne challenge. Klubben jeg har valgt kommer nok ikke bag på mange, det er Man Utd. Den første opgave har været at samle holdet og huske på de CHL krav som er til truppen. Så det første jeg gjorde, det var at se på hvilke spillere der var derude, som var egen avl.

Her faldt jeg over Cristiano Ronaldo, Pique og Pogba som blev de første nye ankomne til truppen. Derefter gennemgik jeg United truppen, for at se hvem jeg gerne ville beholde. For jeg ville gerne have en del United spillere for ikke at skabe for meget uro. Her blev Rooney, RvP, Januzaj, De Gea, Carrick, Rafael, Phil Jones og Welbeck valgt ud.

Dermed havde jeg de første 11 spillere klar og kravene til holdregistrering til CHL var også på plads. Så kunne jeg vælge frit med de sidste 14 spillere. Hvor jeg skulle tage hensyn til det taktiske, for der skulle selvfølgelig vælges spillere, som passede til den måde jeg ville spille på. Samtidig ville jeg også gerne have en del unge spillere, som ville være ok med at rotationsspillere, da harmonien i truppen var vigtig. Sidst men ikke mindst, så ville jeg også gerne have en del englændere i truppen og mindst 3 danskere.

Formationerne og spillerroller

Først tog jeg et kig på målmandsposten, hvor jeg i forvejen havde De Gea. Her kunne jeg ikke komme udenom Manuel Neuer, som i mine øjne er den bedste i verden på den position. Så havde jeg også brug for en back up målmand og valget faldt på Ron-Robert Zieler, da han i forvejen kender klubben og er egen avl.

•   Neuer
•   De Gea
•   Zieler (Egen Avl/Nationen)

Så tog jeg et kig på back positionerne, hvor jeg manglede 3 spillere. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville have Lahm men var mere i tvivl om de sidste to, som skulle kæmpe om pladsen som venstre back. Her valgte jeg Leighton Baines og Luke Shaw. Baines pga. hans rutine, nuværende evner og hans nationalitet. Shaw fordi han nok ville være ok med en rolle som rotationsspiller.

•   Rafael (Egen Avl/Nationen)
•   Lahm
•   Baines (Nationen)
•   Shaw (Nationen)

Som kom turen til midterforsvaret, hvor Pigué og Jones i forvejen var valgt. Piqué var selvfølgelig tænkt en rolle som start 11er, spørgsmålet var hvem der skulle være hans makker. Det stod lidt mellem Hummels og Kompany. Valget faldt på Kompany, da han kender til PL og så er jeg helt pjattet med ham. Han står for mig som den bedste i verden på den position. Så var spørgsmålet bare, hvem skulle være back up sammen med Phil Jones. Jeg valgte jeg Agger. Jeg ville som nævnt have mindst 3 danskere i truppen og han var derfor et naturligt valg. Så er jeg også BIF fan og så er der jo ikke skiftet spillere mellem United og Liverpool i en menneskealder, så det skulle ske her.

•   Agger
•   Kompany
•   Jones (Nationen)
•   Pique (Egen Avl/Nationen)

Så skulle jeg finde de sidste plads til rollen som balancespiller. Her havde jeg i forvejen valgt Carrick. Valget var nemt og faldt på Vidal. Og så skulle unge Pierre-Emil Højbjerg også med på en af dansker pladserne. Ham har jeg valgt på baggrund af den seneste landskamp, som jeg var i Parken og se med min søn. Han var dælme god.

•   Carrick (Nationen)
•   Vidal
•   Højbjerg

Så skulle jeg vælge en 8er og en 10er til holdet. Her valgte jeg i første omgang Christian Eriksen, da jeg jo skulle have lidt danskere og han var som Agger et naturligt valg. Derudover havde jeg i forvejen Rooney som holdets 10er samt Pogba som 8eren. Så var spørgsmålet hvem den sidste skulle være? Her var muligheder jo uendelige. Her ville jeg nok have valgt Di Maria, hvis han ikke var så ringe vurderet i FM14. Så i stedet valgte jeg Tony Kroos, som jeg bare er helt pjattet med og som jeg sådan havde håbet var endt i United irl.

•   Rooney (Egen Avl/Nationen)
•   Kroos
•   Eriksen
•   Pogba (Egen Avl/Nationen)

Så blev det tid til at vælge kanter og der havde jeg i forvejen Cristiano Ronaldo, som under alle omstændigheder ville være mit første valg og så havde jeg den unge Januzaj. Alle forventer nok at Messi ville være en del af holdet men ham har jeg fravalgt. Misforstå mig ikke, jeg syntes han er genial og måske verdens tredjebedste men han synonym med Barca og keder mig voldsom bare ved tanken. Nej jeg har derimod valgt Arjen Robben, ham er jeg pjattet med, så dejlig direkte i sit spil, det kan jeg lide. Og så har jeg valgt endnu en Liverpool spiller. Ikke så meget på baggrund af hans FM14 stats men mere på hans præstationer irl pt. og så det faktum han ung, englænder og Liverpool spiller. En spiller Vi snakker spiller som jeg må indrømme, at jeg er misundelig over at Liverpool har. Vi snakker om Raheem Sterling.

•   Robben
•   Januzaj (Egen Avl/Nationen)
•   Ronaldo (Egen Avl/Nationen)
•   Sterling (Nationen)

Citat: ”Først gik jeg til venstre, det gjorde han også. Så gik jeg til højre, det gjorde han også. Så gik jeg til venstre igen, og han gik ud for at købe en hotdog.” - Jeg elsker RvP men en mand som udtaler sådan, han skal selvfølgelig starte inde. Vi taler selvfølgelig om Zlatan.

•   Zlatan
•   RvP
•   Welbeck (Egen Avl/Nationen)
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

NHL19
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #2: 27 Sep 2014, 17:48 »

Jeg er ikke den største nørd, men ville prøve den for mig selv. Hvis en spiller er så ung så han ikke har en egen avl i nu, tæller det så som en egen avl, hvis man tager ham ? Smiley
Logged

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #3: 27 Sep 2014, 17:57 »

Nej så tæller de ikke ifølge CHL reglerne.. De skal have været i klubben mindst 3 år inden de bliver 21..
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

NHL19
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #4: 27 Sep 2014, 17:59 »

Okay.. Der står feks. på Sterling, at han er fra QPR, men også fra Liverpool. Så nu er jeg Liverpool. Tæller han så som egen avl? Smiley
Logged

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #5: 27 Sep 2014, 18:05 »

det ved jeg faktisk ikke.. Har han været i Liverpool i 3 år?
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Svartovich
Gæst
 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #6: 27 Sep 2014, 18:17 »

det ved jeg faktisk ikke.. Har han været i Liverpool i 3 år?
Jep. Han kom til i 2010, så han gælder vel både for QPR og Liverpool Smiley
Logged

NHL19
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #7: 27 Sep 2014, 18:26 »

I må undskylde jeg spørg så meget men hvad med ungdomsholdene. Må man selv bestemme hvem der er der?
Logged

Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #8: 27 Sep 2014, 19:17 »

Det kunne da være meget sjovt. Må man ændrer på klubbers finanser? Blot fordi jeg tænker det kunne være sjovt at være Stoke, men tror dog at det ville smadre klubbens økonomi hvis man havde alle disse megastjerner i stalden. Smiley
« Seneste Redigering: 27 Sep 2014, 19:45 af Saviola » Logged

Wester
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #9: 27 Sep 2014, 19:44 »

Ja for min skyld ingen alarm.. Det er bare hygge og man skal jo kun spille en sæson alligevel.. Så gør du bare det
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014, 2022

Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #10: 28 Sep 2014, 16:34 »

Jeg har valgt en lidt anden tilgang til tingene - så prøvede bare at få det bedste hold og så håbe på at sammenspille holdet hen af vejen.

Jeg er Arsenal.

Formationen er en 4-1 DM-2 CM-2 AMR/L-1 SC

På mål Neuer, Lloris (tænkte at hans engelske ville være godt) og så Szczeszy (egen avl).

Højre back:
Philip Lahm
Dani Alves

Venstre back:
Leighton Baines (nationen)
Gael Clichy (egen avl)

Midterforsvaret:
Vincent Kompany
Sergio Ramos
Giorgio Chiellini
Thiago Silva

Defensiv midt:
Sergio Busquests
Javi Martinez

Central midt:
Andres Iniesta
Cesc Fabregas (egen avl)
Jack Wilshire (egen avl)
Yaya Toure
Arturo Vidal

Kantspillere (Her er en Real/Barca blanding)
Cristiano Ronaldo (nationen)
Neymar
Lionel Messi
Gareth Bale (nationen)

Angribere:
Luis Suarez
Wayne Rooney (nationen)
Falcao
Logged

hamderspiller
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #11: 28 Sep 2014, 16:45 »

Saviola, kan du ligge dit editor fil ud? Jeg kan ikke lave et i min editor, da den crasher hele tiden.. Selvom jeg geninstallere Skuffet
Logged

Barcelona = Passionen
Odense Boldklub = De Lokale Helte
Arsenal = Ny kærlighed

Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #12: 28 Sep 2014, 17:03 »

Men det vil jo så gøre at du får akkurat samme hold? Men her er den: http://www.fmfreaks.dk/data/Diverse/Saviola/arsenalDT.rar
Logged

hamderspiller
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #13: 28 Sep 2014, 18:11 »

Har hellere ikke tænkt mig at være med i challengen. Bare hygge mig med det. Tusind tak Smiley
Logged

Barcelona = Passionen
Odense Boldklub = De Lokale Helte
Arsenal = Ny kærlighed

hoffbeck
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: All Star - Challenge
« Svar #14: 29 Sep 2014, 10:19 »

Muligvis et dumt spørgsmål, men kan jeg få et klar forklaring på hvilke krav der er for Minimum 8 spillere trænet i nationen
og  Minimum 4 af egen avl ?
for i skriver Ronaldo er egen avl for man utd, men kan blev da fundet af sporting i sin tid ? Smiley
Logged


Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010