home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 16:28:52 Arsrea Klubsøgnin... FC Nordsjælland
I dag kl. 16:05:43 Sutharam Spillersøg... Jack Wilshere
I dag kl. 15:31:41 ThogerJunker Skadestuen "The application FM 20...
I dag kl. 11:17:27 styleez-o2 Spillersøg... Bernio Verhagen
I går kl. 17:10:40 Heskey Challenges DanskeDanske - Communi...
I går kl. 14:37:33 Nolte Klubsøgnin... Brøndby IF
I går kl. 14:05:28 Jepved Skadestuen Cut out facepack udpak...
Antal Registrerede Brugere: 22189
  6 Brugere, 206 Gæster Online.

Indlæg: 1128654 over 31109 Emner
Nyeste Bruger: ohelewi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Die Borussen
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Die Borussen  (Læst 2919 gange)
Bradley Beal
Gæst
 
Die Borussen
« : 14 Aug 2014, 22:34 »

Velkommen til mit lille forsøg på en blog. Det er ikke en blog-blog, som man kender det fra andres blog, men derimod bare en lille tråd, hvor jeg kan fortælle lidt løst om mit spil. Altså meget i stil med den blog min ven Giannis har kørt. Det er sgu ikke noget, de gamle kan lide, men det er fint nok – så er der måske en chance for at jeg rent faktisk opdaterer.

Jeg har overtaget Borussia Dortmund. Mest af alt fordi Marco Reus er min absolutte yndlingsspiller her i Football Manager 2014 (og også ret tæt på i virkeligheden). Der er ikke sådan nogle store, overordnede regler for bloggen, udover at jeg forsøger at købe lidt nationalt, og måske satser på at udvikle spillere i højere grad end andre topklubber.

Lige så alle er opdaterede, så har jeg solgt Henrikh Mkhitaryan til Tottenham (220 millioner) og Jakub Blaszczykowski til PSG (135 millioner). Det er ret træls at have spillere, hvis navn man ikke kan udtale, så er de er fortid. Piszczek var ikke helt tilfreds med at jeg solgte hans ven, Jakub, så han kom og klagede. Jeg lovede ham, at jeg ville forstærke holdet, og så købte jeg Sebastian Jung til holdet – altså en direkte konkurrent til Piszczek. Forhåbentligt er det et signal, som resten af truppen forstår.

Udover Jung har jeg også købt Matthias Ginter, Niklas Süle, André Hahn og Carlos Puyol. Ginter og Süle er begge lejet ud til Freiburg, hvor de danner midterforsvar. Jeg er også ret tæt på at lukke aftaler med Carlos Vela, Tomas Martinez og Nuri Sahin. Jeg har købt spillerne på afbetaling, og der er ikke flere penge tilbage. Jeg har ikke de helt store planer med Sahin, men for 44 millioner er det tosset ikke lige at købe ham, så han kan danne rotation med Ilkay Gündogan og Sven Bender.

Det er klart, at jeg er lidt ked af salget af Henrikh. Han ville passe rigtig godt ind i min taktik, men jeg kan virkelig ikke udtale hans navn.
Logged

Bradley Beal
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #1: 14 Aug 2014, 22:52 »

Jeg spiller ikke med fløje, så der er en del ting, der er lidt sære ved mine køb og salg. Det er mit tredje spil med Dortmund i den her udgave af FM, men to gange tidligere har jeg mistet spillet på grund af en mindre computerfejl.

Jeg har dog været lidt besluttet på, at jeg ikke skulle gøre de ting, som jeg normalt gør. Normalt ville jeg nemlig sælge Pierre-Emerick Aubameyang, fordi hans navn driller lidt, men den her gang beholder jeg ham sgu. Hans hurtighed kan komme mig til gode i mange kampe, og så behøver jeg måske ikke jagte en afløser for Lewandowski næste sæson, selvom jeg er ret sikker på, at jeg lige forsøger at kapre Timo Werner. Min ideal opstilling ser sådan ud:Der er dog en hel del rotation. Det tager vi lige først:

FORSVARET
RB: Her er Jung førstevalget, primært fordi Piszczek er skadet. Begge passer fint ind, for det kræver ekstremt offensive backs.

LB: Schmelzer får de fleste kampe, men jeg er ret glad for Kevin Grosskreutz på grund af hans offensive kvaliteter. Jeg oplever dog, at han får ekstremt mange røde kort, men så kommer der da lidt naturlig rotation. Erik Durm arbejder jeg på at leje ud – jeg kan godt lide ham, men han er ikke så imponerende defensivt. Jeg regner med at sælge Scmelzer, når/hvis, der kommer et stort bud.

CB: Optimalt set er det Subotic og Hummels, der starter inde, men jeg har fin bredde her. Jeg har købt Puyol, fordi 1) jeg rigtig godt kan lide ham, og 2) han er ret erfaren. Han er dog fjerdevalg. Sokratis er en vanvittig forsvarsspiller, og han får næsten lige så mange kampe som Subotic. Jeg har lejet Ginter og Süle ud, så Subotic og Sokratis kan få så meget spilletid, at én af dem kan sælges for en fornuftig pris efter sæsonen, for de to unge tyskere er fremtiden sammen med Hummels. Kehl er væk, det er selvfølgelig lidt ærgerligt. Han kunne sagtens have haft pladsen som 4. CB i stedet for Puyol.

MIDTBANEN
MC: Sven Bender tager den defensive del på positionen, mens Gündogan har pladsen ved siden af. Sahin kommer ind som rotation, og håbet er, at han spiller så tilpas meget, at han kan sælges med lidt fortjeneste efter én sæson. Grosskreutz kan også spille her, og han får også sin portion kampe på midtbanen. Jeg har en lille drøm om at få Lars Bender til klubben og køre med to defensivt indstillede MC'ere. Begge er blandt spillets bedste DMC imo.

AMC: Her har jeg tre spillere. Jeg er ikke helt tilfreds med kvaliteten af dem, udover Reus, men Carlos Vela har jeg store forhåbninger til. Jeg har normalt fin succes med at have angribere og wings på pladsen som Shadow Striker, så her passer Vela jo ind, og så er han tænkt som en løsning efter sæsonen, hvor Lewandowski er væk. Martinez er lidt for ung, men måske den reneste AMC, jeg har. Han får en del kampe som starter for at udvikle sig, mens Ilkay nok tager en del kampe på pladsen ellers. André Hahn plejer jeg at købe i FM, for han er sgu god – og han kan sagtens spille shadow striker, så han får sine kampe. Aubameyang skal primært spille i angrebet, men kan til nøds være med på midtbanen. Det er her, jeg skal fortstærke mig efter sæsonen. Jeg vil gerne have tre spillere på Reus’ niveau, og så to-tre reserver.

ANGREBET
Lewandowski. Vela får lidt kampe, men ellers er Aubemeyang den primære reserve. Lewandowski spiller dog hver gang han er klar.
« Seneste Redigering: 14 Aug 2014, 22:59 af Bradley Beal » Logged

Bradley Beal
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #2: 14 Aug 2014, 23:16 »

Næsten før sæsonen for alvor er gået i gang, har André Hahn allerede fået noget ud af skiftet til Dortmund. Han plejer at blive landsholdsspiller i de fleste saves, jeg har haft, men sjældent så tidligt:Det er selvfølgelig fint på hans vegne, jeg vil jo gerne have tyske landsholdsspillere – men desværre venter der Hahn en klækkelig lønforhøjelelse efter debuten.Samtidigt kan jeg også melde om massiv Real Madrid-interesse i Sven Bender. Jeg har naturligvis ikke tænkt mig at sælge, og særligt ikke til den pris, som de vil give.

Logged

KyleBrotzman
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #3: 15 Aug 2014, 11:30 »

Jeg læser og jeg lider, ven. Lidt for meget tekst, imo, men du gør det godt. Jeg tænkte på, at når du nu har Sven Bender, kunne du så finde på at købe Lars Bender? Dette ville betyde, at du kunne spille med en central midtbane med ikke bare Sven, men også Lars Bender. Modstanderen ville ikke vide, hvad der ramte dem før det er for sent.

Ps. køb Jelle Vossen.
Logged

Bradley Beal
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #4: 15 Aug 2014, 11:38 »

Jeg læser og jeg lider, ven. Lidt for meget tekst, imo, men du gør det godt. Jeg tænkte på, at når du nu har Sven Bender, kunne du så finde på at købe Lars Bender? Dette ville betyde, at du kunne spille med en central midtbane med ikke bare Sven, men også Lars Bender. Modstanderen ville ikke vide, hvad der ramte dem før det er for sent.

Ps. køb Jelle Vossen.

DET HAR JEG VIST SKREVET, AT JEG VIL GØRE FFS.
Logged

Vinokourov
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Die Borussen
« Svar #5: 15 Aug 2014, 12:40 »

Jeg er ret stor fan faktisk. Kan godt lide dine handler og tankerne bag. Følger!

PS: Får du udnyttet Aubameyangs hurtighed på pladsen som spidsangriber?
Logged

Den stolte vinder af Tour-konkurrencen

Bradley Beal
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #6: 15 Aug 2014, 12:57 »

Min blog er lukket pga. Vinokourovs tilstedeværelse.
Logged

MichaelHarlev
Gæst
 
Sv: Die Borussen
« Svar #7: 15 Aug 2014, 13:04 »

Fed blog. Simpelt og overskueligt. Er vild med din kontante navne politik!
Logged

Vinokourov
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Die Borussen
« Svar #8: 15 Aug 2014, 13:14 »

Min blog er lukket pga. Vinokourovs tilstedeværelse.
Av.
Logged

Den stolte vinder af Tour-konkurrencen

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010