home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 19:28:11 hoeven Træningsbanen Hvordan annullerer man...
I går kl. 17:55:45 Arberg Fodbold Er Messi den mest over...
06 Dec 2022, 22:26 lejones Omklædning... FM23 - Problemer med a...
05 Dec 2022, 18:53 Arberg Fodbold VM
21 Nov 2022, 11:10 b0nb0n Blogs #5 F.C. Vaduz og Liech...
20 Nov 2022, 20:17 PaulyLong Baren VM Qatar
17 Nov 2022, 11:02 QuesT Blogs #3 Yet again Balkan is...
Antal Registrerede Brugere: 22385
  3 Brugere, 293 Gæster Online.

Indlæg: 1131749 over 31306 Emner
Nyeste Bruger: DarrylCoege
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andet
| |-+  Kategori: Fodbold
| | |-+  Hobro IK tråden
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Hobro IK tråden  (Læst 2387 gange)
bobby112
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Hobro IK tråden
« : 04 Aug 2014, 00:07 »


Er der virkelig ingen tråd om superligaens nummer 1? Opstemt
Genial præstation mod Brøndby, der virkelig viser, at holdet har gå på-mod og masser af viljestyrke. Personligt er jeg ikke Hobro-fan andet end, at det da er fedt med endnu et nordjysk hold i landets bedste række (Er selv nordjyde).
Lad os starte en diskussion. Er deres trup stærk nok til superligaen?
Logged

Bobby er blot mit dæknavn

Spardle
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hobro IK tråden
« Svar #1: 04 Aug 2014, 00:14 »

bobby de har den svageste trup, de lever på kollektivet, og det at de er rimelig ukendte.
Det bliver spændende at se hvor længe det kan holde dem oppe, det ukendte mister de hurtigt. Men deres kollektiv er en fordel hele vejen igennem, spørgsmålet er hvornår begynder andre hold (især normale tophold med uskiftninger fck, bif), at spille bedre sammen.
Men glem nu ikke at vi KUN er 3 runder inde, FCK har haft enorme udskiftninger, hvilket selvfølgelig tager tid før de spiller ordentligt sammen.

Men nu er det jo bare OB (mulig nedrykker i år), og BIF der stadig mangler noget tid, før de kan spille godt. Samtidig med at BIF spillerne, ikke kunne sætte sig selv op til kampen idag, da de er nogle arogante nisser, der tænkte "det er bare Hobro" 
Logged

Burnley, Aab,  FC Barcelona, Schalke 04,
Burnley will win the PrL trophy again, it's just a question about time.
Pretiumque Et Causa Laboris

Grün
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hobro IK tråden
« Svar #2: 04 Aug 2014, 00:21 »

Og det var vores 3. kamp på 6 dage, samtidigt med rejsen til og fra Brügge. Hvor Hobro vist sidst spillede i lørdags(?) mig bekendt.
Logged

MichaelPaw
Gæst
 
Sv: Hobro IK tråden
« Svar #3: 04 Aug 2014, 00:24 »

Og det var vores 3. kamp på 6 dage, samtidigt med rejsen til og fra Brügge. Hvor Hobro vist sidst spillede i lørdags(?) mig bekendt.
Piv piv  funny
Logged

Svartovich
Gæst
 
Sv: Hobro IK tråden
« Svar #4: 04 Aug 2014, 00:29 »

Lad os starte en diskussion. Er deres trup stærk nok til superligaen?

Ganske enkelt nej. Kvalitetsmæssigt er de ikke en Superliga klub, og AC Horsens, AGF m.fl. har bedre trupper på papiret, og de spiller jo stadig 1. division. Det er fight og fysik der er nøglen for Hobro, og det har de vist de kan komme langt med. De spiller på ingen måde som individualister, men som et hold der løber uendeligt mange meter for hinanden. Det er jo vildt at en folkeskolelærer scorede første mål mod Brøndby. De er ikke engang fuldtidsproffer, og alligevel lykkedes det dem at fighte en sejr hjem i 2 ud af 3 kampe.

Som sagt lever de på fight, vilje og en god gameplan. Problemet er de ikke har samme tid til at restituere som fuldtidsklubberne. Med den arbejdsindsats de lægger for dagen, har jeg stor frygt for de falder af på den i løbet af sæsonen. Lige nu fighter de for at vise Danmark at de godt kan spille i Superligaen, men i længden kan der ske flere ting. Hvis de fortsætter som nu vil vi jo på et tidspunkt have et billede af Hobro som en klub der er god nok til Superligaen. Hvis spillerne får samme opfattelse har de ingen chance, for så bliver deres største styrke fight kraftigt formindsket på grund af selvtilfredshed.

Men jeg håber da de holder fast i deres vilje og fight. Problemet er her det også må få en ende på et tidspunkt. I løbet af sæsonen skal de fleste på arbejde, træne stenhårdt uden meget tid til at restituere og spille mindst en kamp på fuldt tryk om ugen. Langt de fleste mennesker ville blive udkørt af denne situation. Enten er Hobro nød til at gøre meget brug af bredden i truppen. I forvejen er de 11 bedste ikke ligefrem star quality (på nær et par stykker), og når man så skal til at have fat i reserverne, bliver det jo nok et endnu lavere niveau man får at se. Enten det ellers må nedslidte spillere prøve at spille igennem træthed, hvilket jo i længden ikke er holdbart.

For mig ligner de stadig en nedrykker, selvom jeg bestemt ikke håber det. Antipas er et super køb, og han forbedrer deres overlevelseschancer kraftigt. Men deres forudsætninger er klart dårligere end samtlige Superliga klubber, og derfor må man forvente deres gnist falder på et tidspunkt, og holdet falder lige så hurtigt. Men igen, jeg håber det ikke, for det vi ser fra Hobro i øjeblikket er inspirerende og et friskt pust til Superligaen.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010