home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
02 Feb 2023, 21:39 Kenitho Challenges SAF
02 Feb 2023, 14:46 jonesg Omklædning... Hjælp til opdatering
27 Jan 2023, 09:49 fritzfarlig Skadestuen Udlån af spillere
23 Jan 2023, 09:52 Bubbles Træningsbanen Generel træning
22 Jan 2023, 21:56 DeBuur Skadestuen Spillet er langsomt - ...
18 Jan 2023, 21:45 Eriksen83 Klubsøgnin... FM23: Hvem skal jeg være?
12 Jan 2023, 17:24 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 22306
  0 Brugere, 322 Gæster Online.

Indlæg: 1131860 over 31313 Emner
Nyeste Bruger: elyfodim
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  HSV tilbage til Storhed.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: HSV tilbage til Storhed.  (Læst 3126 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
HSV tilbage til Storhed.
« : 02 Feb 2014, 19:11 »Har i flere år fulgt Hamborg Sv i den Tyske Bundesliga. en Liga som har været domineret af Bayern Munich, Dortmund, Leverkusen og Schalke 04 de sidste mange år.
HSV er en stor traditions rig klub i tyskland og det er på tide at Mesterskabet kommer tilbage til det nordtyske igen.

Sidst Hamborg SV vandt Bundesligaen Var i 1983 hvor de i år 2006 blev nr 2. Klubben sulter efter ny succes.

HSV er grundlagt i 1887 de har vundet den tyske liga 6 gange, pokal turnering 3 gange og Champions League 1 gang. Hjemmebane imtech Arena rummer 57000 tilskuere og er opført i 1953 de har nogle gode trænings forhold men kun en middelmådelig ungdomsafdeling.
Ungdomsafdelingen er også den som skal forbedres da klubben vil genere gode unge spillere via deres talentarbejde til førsteholdet.

Klubbens forventninger.
en midterplacering
giv ungdommen chancen.

Mine forventninger.

går aldrig efter bare en midterplacering, klubbens førstehold har nogle huller som skal udfyldes og nogle spillere må sige farvel. men er fortrøstningfuld så en placering i top 6 og minimum Kvartfinalen i pokalturneringen.

Ungdommen skal have chancen så planen er at minimum 4 spillere på max 20 år skal med i førsteholdstruppen.

Der vil løbene komme opdates
.


 
« Seneste Redigering: 03 Feb 2014, 00:45 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #1: 03 Feb 2014, 00:56 »Opdate efter transfer vinduet
Efter at have solgt 3 spillere blev der penge tilovers så der var råd til at hente en ny midterforsvarer.efter de første 5 kampe ser placeringen godt ud, men synes selv det har været heldigt det nye forsvar sejler vildt meget i mens angrebet ser meget låvende ud.
det mest iøjefladene er at FC Bayern ligger midt i tabellen men sæsonen er lang.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #2: 04 Feb 2014, 22:58 »Januar transfer updateen lille update efter januars transfer vindue hvor der blev solgt 2 spillere sendt 2 stk hjem efter leje og købt 2 nye.
Pierre-Michel Lasogga blev sendt tilbage til Hertha Berlin da han ikke fik kampe på førsteholdet det samme sket med Johan Djourou der blev skippet pga af dårlige kampe og for dyr at leje.
Heiko Westermann 30 årige forsvars spiller og vice kaptain blev solgt til Schalke 04 i det jeg fik et kanont godt bud på ham, det samme skete med Rincon som tog turen til Juventus.
ind er kommet Stefan Strandberg fra Rosenborg og Carlos Fierro fra Chivas

Spillere Ind/UdForventninger

Forventningerne til denne sæson var/er en top 6 og min Kvart finale i Pokalen.
I ligaen går det op og ned mit forsvar ser lidt bedre ud men der er stadig kampe hvor jeg er mere blåviolet i hovedet end Ulrik Wilbæk var som landstræner for Damehåndboldt. seneste kamp var mod Dortmund som ja er et bedre hold men ikke 4-0 og Fierro skulle have scoret min 2 mål i hans debut men nej...
så pt. en midterplacering men top 6 er ikke urealistisk.
Pokalen er målet opnået efter en flot 4-0 sejr over Hertha BSC i 3 runde skal jeg nu op mod Leverkusen som ikke har underpræsteret indtil videre de var også det første hold til at fyrer deres Manager. Guus Hiddink har overtaget og de har nu vundet 2 ud af 3 kampe i Ligaen.Tabelsom man kan se har jeg 5 p op til Friburg på 5 pladsen og 7 p ned til nedrykning, det ser ikke dårligt ud men heller ikke super godt er ikke helt tilfreds endnu.
går lidt med tanken om at skifte min taktik for at styrke min defensiv.« Seneste Redigering: 04 Feb 2014, 23:49 af szukizek » Logged


Andersen
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #3: 06 Feb 2014, 21:11 »

Jeg spiller selv med HSV for øjeblikket, så følger din blog. Jeg forstår ikke dit salg af Westermann, han er nøglen på mit hold her i starten af 2. sæson. Altid garant for en håndfuld mål på hovedstød. Godt salg af Rincon dog, han gør det ofte ok, men får temmelig mange kort.

Glæder mig til at læse om din videre færd.

PS. Kan du få gang i Van der Vaart?
Logged

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #4: 07 Feb 2014, 22:43 »

Jeg spiller selv med HSV for øjeblikket, så følger din blog. Jeg forstår ikke dit salg af Westermann, han er nøglen på mit hold her i starten af 2. sæson. Altid garant for en håndfuld mål på hovedstød. Godt salg af Rincon dog, han gør det ofte ok, men får temmelig mange kort.

Glæder mig til at læse om din videre færd.

PS. Kan du få gang i Van der Vaart?

Hey

det var faktisk ikke meningen at Westermann skulle sælges og fansene er heller ikke glade for det, men mente at 60 mil var for godt til at afvise og så jeg for mindre penge hente en der er ligeså god.
Rincon fik alle mine kampe i efteråret og fik kun 5 gule kort og da juventus så bød på ham ja såå væk med ham dog har jeg os fortrudt det da jiracek er piv ringe :-( lige fortiden.

angåndene Van der Vaart så var jeg ved at sælge ham men efter jeg skiftede taktik fra at bruge som offensivmidt til en position som centralmidt som frmskudt playmaker er han begyndt at live op igen, dog scorer han ikke mange mål men han er begyndt at lave assits istedet.
Logged


Tomaten
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #5: 08 Feb 2014, 00:23 »

Kæmpe overpris for Milosevic - kan hentes for 5 mio MAKS. Han er dog stadig de 22 mio værd, men kunne være dejligt at spare mindst 17 mio Wink
Logged

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #6: 08 Feb 2014, 01:47 »
Update efter første sæson


ja så er første sæson ovre og endte på en 7 plads hvilket jeg er ganske tilfreds med selvom jeg gik efter Top 6 i pokalen røg jeg desværre ud til Leverkusen i Kvartfinalen fik en røvfuld på 4-1 hvilket fik mit blodtryk til at kogeover i teamtalks efter kampen.
Årets HSV spiller blev Rafael Van Der Vaart han havde et meget mixet efterår men hans forår var super :-) hvilket jeg er meget glad for var inde og kritisere hans spil i vinterpausen hvilket hjalp han fik en 3 plads som Årets midtbanespiller.
Topscorer for holdet blev Jacques Zoua med 15 mål i ligaen, hvilket var nok til en 3 plads efter Ibisevic og Levandowski på topscorerlisten.
sidst var at Renè Adler min målmand som fik en 3 plads som årets Målmand.


Tabel
Van Der Vaart
Zoua
Adler
ja en 7 plads var ikke nok til Euro da Leverkusen Vandt pokalen men endte midt i tabellen, så næste sæson 2014/2015 går jeg efter en direkte Europa League plads og igen minimum kvartfinalen i pokalen.
Bestyrelsen var meget glad for holdets placering og mit arbejde som Manager så blev tilbudt en ny 2 årige kontrakt som blev underskrevet med det samme.
Næste update efter transfer vinduetLogged


L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #7: 11 Feb 2014, 09:25 »

For du brugt HSV spændende ungespiller?
Hvordan ser din start opstilling ud?
Logged

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #8: 11 Feb 2014, 22:56 »Transfer Update 2014/2015


yes så er transfer vinduet lukket og må da sige der er blevet skiftet ud i truppen ;-) fik hele 100 mil af klubben til indkøb af nye spillere.
fik solgt spillere for 228 Mil og ja de er os brugt igen næsten har brugt 214 mil på nye spillere. og de er hovedesagligt blevet brugt på den centrale og defensive midtbane. og 2 nye angribere.
Holdet
ind yil videre ser det godt spillet 5 kampe 4 i ligaen hvor det er blevet til 3 sejre og et nederlag og en sejr i pokalen. næste runde af pokalen fik jeg selvfølgelig Bayern så der er sku en lille mulighed for at jeg rygerud men alt kan ske i fodbold.

Unge spændenespillere
tikvic betegner jeg som manden der skal overtage min venstreback næstesæson derfor har jeg valgt at leje ham ud for at han få fuld spilletid og kan få en mere optimal udvikling så han er 100 % klar til bundesligaen.Matti Steinmann 19 årige gut som os er udlejet for at få en optimal udvikling, spiller jo med en defensiv boldvindene midtbane og Matti er en del af det hold der næste sæson gerne skulle være med i toppen om mesterskabet.Hakan ja han er allerede i denne sæson ved at skubbe Van der Vaart af holdet ;-) men han mangler stadig lidt. bruger ham mest på fløjen i mens der trænes fysisk så han er klar til at overtage inde centralt

mine taktikker kan hentes her


4-2-3-1 http://www.sendspace.com/file/mxoh0r
4-3-2-1 (defensiv midt ) http://www.sendspace.com/file/amp3y8
4-3-2-1 http://www.sendspace.com/file/2b7gzx
« Seneste Redigering: 11 Feb 2014, 23:01 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #9: 13 Feb 2014, 23:29 »Januar UpdateYes så er datoen den 2 feburar 2015 og transter vinduet er netop overstået. vinduet blev meget aktivt bare ikke fra min side, det blev til 2 indkøb 1 midtbanespiller og en forsvarsspiller som os kan spille på den defensive midtbane.
det var ellers ikke meningen men idet Lasse Sobiech mente han skulle brække benet så han kunne holde ferie i 8 måneder :-(.  men de store overraskelser kom fra bayern da valgte at sælge både Shaqiri og Ribery.
Stuttgart valgt at fyrer deres manager, for at ansætte Michael Laudrup efter det skete begyndte de at byde på det halve af mit hold :-( fik et bud på 35 mil på Van der Vaart og var mega tæt på at acceptere men tænkte at nu havde jeg lige fået ham ned i løn og han spiller for at sige det mildt mega godt.


Siden sidste update ja så skete det jo at jeg røg ud af pokalen til Bayern fik en ordenlig røvfuld :-( så måtte lige op og blive nærmest sort i hovedet af raseri. efter den kamp spillede holdet bedre men ikke super godt, så gik
ind og satte et nyt trænings program op og det har givet pote er ubesejret i 7 kampe 5 vundet og 2 udafgjort, fik endda revance over Baýern med en 1-0 sejr.

som i kan se har de 7 kampe haft en dejlig effekt på tabellen holde foreløbigt en 4 plads og går efter at holde på den, det burde ikke være umuligt hvis jeg kan holde fast i min stime i et par kampe endnu.Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: HSV tilbage til Storhed.
« Svar #10: 15 Feb 2014, 18:05 »Sæson Update


Yes så er sæsonen færdig, og må siger jeg er meget tilfreds selvom holdet kom ind i en mindre lorte stime, holdt vi fast og hæv 4 pladsen hjem.
Holdet blev båret frem af en meget imponerende Van der Vaart der med 11 mål og 20 Assist også blev kåret til German players "player of the year" og årets HSV spiller blev Dedryck Boyata.
holdet er opsat på at forsætte den positive udvikling som de startede på i sidste sæson.

mål til sæson 2015/16

Minimum en 4 plads i ligaen
Minimun en 3 plads i CL gruppe spillet
og pokalen har klubben ikke så meget interresse i men går som de andre år efter en Kvart finale.

Hodet er blevet forstærket i Form af selveste Andreas Cornelius håber han er de 125 Mio værd ellers får han ingen løn.. ellers så går jeg efter endnu en Forsvars spiller da Lasse Sobiech ikke er kommet tilbage til hans gamle sig efter han brækkede benet så håber på at kunne finde en ny klub til ham. Klubben har sagt farval til Marcell Jansen som efter en evighed i klubben forstætter sin karierre i Heerenveen.Logged


Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010