home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
30 Nov 2023, 16:42 Bubbles Blogs #6 - F.C. Vaduz og Lie...
28 Nov 2023, 15:36 szukizek Omklædning... Ungdomsspillere
27 Nov 2023, 21:27 Dusty78DK Blogs FM24 - Broen13's Journ...
27 Nov 2023, 21:23 Dusty78DK Blogs The Ajax way FM 24
27 Nov 2023, 20:02 Dusty78DK Blogs RØVEN AF 4. POLSKE DIV...
21 Nov 2023, 09:24 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
17 Nov 2023, 11:55 RedFan_98 Omklædning... FM21 tv penge og price...
Antal Registrerede Brugere: 22923
  0 Brugere, 350 Gæster Online.

Indlæg: 1132549 over 31352 Emner
Nyeste Bruger: nazipov
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2014
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Jagten på #14!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Jagten på #14!  (Læst 1350 gange)
iaurdae
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Jagten på #14!
« : 20 Dec 2013, 09:17 »Arsenal FC


Arsenal ansætter ukendt dansk træner


Langt om længe løb tiden ud for tidligere træner Arsene Wenger. Der har været massiv kritik af Wenger i pressen og blandt fans i og omkring Arsenal de sidste par sæsoner. Nu gik den ikke længere, Morten Nielsen overtager med øjeblikkelig virkning og klubbens ejer Stan Kroenke var meget klar i sine udmeldinger om hvorfor det lige netop blev en dansker der skal efterfølge Wenger:

"Vi skal vinde et mesterskab. Vi har valgt at ansætte Nielsen som træner, da han har gjort et massivt stykke arbejde for talent udviklingen i sin barndoms klub hvor han har arbejdet med at få det bedste ud af sin trup."

Med det klare mål er der ikke nogen tvivl om, at Morten Nielsen får nok at se til, med skarp konkurrence fra de andre hold i Premier League. Nielsen mener dog selv, at med den nuværende trup, ser det positiv ud og at han gerne vil udnytte de ressourcer der ligger på specielt en stærk midtbane.

Nielsen har allerede været inde og snakke med bestyrelsen om, at han meget gerne vil fremme Arsenals ungdomstrup og derigennem udvikle spillere til på sigt, at indgår i førsteholdstruppen.

« Seneste Redigering: 20 Dec 2013, 20:57 af iaurdae » Logged

Our Honor Defend! We will fight to the end!

iaurdae
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Jagten på #14!
« Svar #1: 20 Dec 2013, 09:32 »

Uduelige Arsenal
Den nye træner Morten Nielsen mærker virkelig modgangen for tiden. Selvom Arsenal har kvalificeret sig til Champions Leagues Semifinale hvor de skal møde FC Bayern, så lige nu ligger de og roder rundt på en 5. plads i Premier League. Dette er langt fra tilfredsstillende for Arsenal eller deres nye træner. Morten Nielsen mener dog, at de er på rette vej og han mener klart, at det kan nå at ændre sig:

"Jeg synes vi gør meget af det rigtige, men vi mangler lige, at få puttet den i kassen"


Udover det er Arsenals fans begyndt at klage og i den seneste hjemmekamp hvor de måtte gå fra Emirates Stadium med et 0-0 resultat imod Sunderland, fik hjemmespillerne ikke just jubel med på vejen. Morten Nielsen beder om, at Arsenals fans giver sine spillere den fulde støtte:

"Jeg kan selvfølgelig godt følge fansene og de har deres ret til at være utilfredse, men det der rykker noget mentalt ved spillerne er, hvis de går ud og støtter vores hold 100% med alt de har"


Sæsonens afslutning kommer sig nærmere og i næste hjemmekamp møder Arsenal FC Bayern i Champions Leagues anden semifinale efter at have tabt 1-3 i München.

Premier Leagues afsluttende kampe er ude imod Everton og hjemme imod Stoke, dermed kan Arsenal slutte på en 4. plads med to sejre og en 8 plads med to nederlag.
« Seneste Redigering: 20 Dec 2013, 20:57 af iaurdae » Logged

Our Honor Defend! We will fight to the end!

iaurdae
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Jagten på #14!
« Svar #2: 20 Dec 2013, 10:09 »

Hvornår har Arsenal fået nok?
Sæsonen er lige overstået og Arsenals bestyrelse, trænere, ledere, fans og spillere er målløse. Ingen ved hvilket ben de skal stå på og den sidste del af sæsonen vil de bare gerne helst glemme. Arsenal røg ud af Champions League i Semifinalen til FC Bayern München og det var reelt den sidste chance for at tage medaljer i år. Den store målsætning var at vinde Premier League, men man må kunne konstatere at en 7. plads er langt fra godt nok. Bestyrelsen har flere gange udtrykt deres bekymring og at de mener at deres nye træner Morten Nielsen mangler erfaring i de afgørende situationer. Morten Nielsen ser selv fortsat fremad og henviser til, at de gør fremskridt som hold.

"Jeg ved ikke hvorfor vi havner på denne her 7. plads. Vi er enige om, at det er langt fra godt nok. Men jeg mener faktisk, at vi kan se på de ting vi gør til træning, at vi gør fremskridt. Jeg er selvfølgelig rigtigt skuffet over, at den første sæson her i klubben skal ende sådan her, men jeg lover, at det er et helt andet hold vi ser komme frem i næste sæson!"


Da Morten Nielsen blev adspurgt om han overhovedet mener, at han er træner for Arsenal når spillerne kommer tilbage fra sommerferien svarede han blot

"Som det ser ud nu, så har jeg en 2 årig kontrakt med Arsenal"
« Seneste Redigering: 20 Dec 2013, 20:56 af iaurdae » Logged

Our Honor Defend! We will fight to the end!

iaurdae
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Jagten på #14!
« Svar #3: 20 Dec 2013, 20:56 »

En ny sæson

Efter en meget skuffende sæson, så er Arsenal klar til at starte sæson nummer to under Træner Morten Nielsen op. Arsenal har været en tur i Beijing i Kina på en promotion training camp og har her også fået et lidt bredere indblik i Asien og deres talenter ifølge Morten Nielsen.

"Der har været et par interessante navne vi har haft kig på her i Asien og dette giver os en gylden mulighed for, at se dem i aktion"


Morten Nielsen understreger at han mener holdet er godt nok sammenspillet til, at kunne komme til at spille med i toppen af Premier League.

Til- og afgange


Udover det har Morten Nielsen haft held med at sikre sig et par spillere, der i blandt Daniel Sturridge fra Liverpool, som blev hentet for det svimlende beløb i omegnen af 300 mio. kr. Der blev også skrevet kontrakt med den unge James Word-Prowse som kom til holdet fra Southampton.

Ud af truppen går Santi Cazorla som har valgt at tage til Bundesligaen for, at få mere spilletid og også Nicklas Bendtner er blevet solgt han skifter efter denne sæson til Heerenveen.


The Gunners er klar til at kæmpe!Det belt store spørgsmål op til de første par kampe her i Premier League er om Arsenal er klar til at komme med fuld drøn. Mange tvivlere har været langt fremme i medierne og kritisere Træner Nielsen for, kun at stille op med en angriber på toppen når truppen har så mange offensive kvaliteter. Til dette svarer træner Nielsen

"Jeg sigter efter, at spille boldbesiddende fodbold og komme med et stort tryk imod modstanderne over 90 minutter. Vi vælger Giroud på toppen fordi han er meget boldstærk og en god skarpretter"


Det er kun tiden der vil vise om den tænkning som træneren har vil give en effekt.

Arsenal FC åbner sæsonen med Tottenham hjemme, QPR ude og Hull hjemme, noget som mange mener er en overkommelig start.
Logged

Our Honor Defend! We will fight to the end!

iaurdae
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Jagten på #14!
« Svar #4: 20 Dec 2013, 23:13 »

Sensationen eller rent held?


Arsenal har fået en vanvittig start på sæsonen og er nu efter 20 kampe stadig ubesejret. Træner Nielsen har virkelig formået at hive det sidste ud af sine spillere. Arsenal ligger som en klart nummer 1 i ligaen - et fact der for mange fans ikke er til at tro.

Arsenal har fået godt gang i deres målmåske Olivier Giroud og samtidig kører spillet rigtigt flot over kanterne ved Özil og Chamberlain. Nielsen siger selv, at han er ret tilfreds, men mener samtidig også at der altid er plads til forbedringer.

"Jeg mener klart, at vi skal være bedre til, at score endnu flere mål - vi spiller os godt frem til chancer, men afslutter stadigvæk ikke nok"


Morten Nielsen er specielt glad for det sammenhold de udviser spillerne imellem og at de har det godt sammen.

"Vi har tit interne konkurrencer på holdet, hvor spillerne lærer hinanden bedre at kende. Udover det så er der en meget god stemning i omklædningsrummet - det er noget jeg altid har vægtet højt"


Mange af journalisternes spørgsmål går på om Træner Morten Nielsen mener, at de kan holde 1. pladsen og vinde mesterskabet, men Morten Nielsen maner til besindighed:

"Vi prøver bare at vinde en kamp af gangen. Jeg vil gerne lave så lidt om på tingene som muligt, når det fungere så godt som det gør, så vi satser på, at komme ud og gøre det samme og vinde endnu flere fodboldkampe"
Flere kilder der har været til stede til de forskellige træninger i år, har også set, at træningerne forløber meget disciplinært og at der er meget stor respekt omkring trænerstaben når de laver de forskellige ting. Det ånder af seriøsitet og intensitet. Udover det har Arsenals ungdomstrupper imponeret med meget høj udvikling og mange spillere har fået mulighed for at komme på lån i mindre klubber, hvilket giver en rigtig god grobund for udviklingen i de kommende par sæsoner.
Logged

Our Honor Defend! We will fight to the end!

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010