home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 00:11:49 Wester Challenges Akademiet
I går kl. 21:01:18 Broen13 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I går kl. 19:50:00 Broen13 Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I går kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I går kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I går kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
03 Apr 2020, 19:05 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
Europa Rundt med ... Wester Jr.
San Marino og de ... Crazy-Poul
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
4 - AGF - Transfer Crazy-Poul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Andre Managerspil
| |-+  Nostalgi
| | |-+  FM2013
| | | |-+  Kategori: Lower League Management
| | | | |-+  The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding  (Læst 1527 gange)
Saviola
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
The Lutz Pfannenstiel Challenge - Info, spørgsmål og tilmelding
« : 02 Nov 2012, 17:29 »

Hej alle,

Sidste år havde vi gang i denne challenge som havde ganske stor success i slutningen af sidste år og vi kan da prøve at gentage denne succes.

For dem, som ikke har stiftet bekendtskab med dette før, har jeg kopieret retningslinjerne ind fra sidste år. Jeg tilføjer et par få ting også, de vil stå i fed så de er nemmere at få øje på.

Først og fremmest er det et journeyman spil. Som navnet hentyder til er der stor fokus på en anderledes karriere rundt omkring i sjove kroge af fodboldverdenen.

Konceptet er som følger:
-   Start et spil op med så mange ligaer som overhovedet muligt. Jeg er selv startet op med samtlige nationer og ligaer.
o   Det medfører selvfølgelig at spillet går langsomt, men det er en del af charmen. Derudover skal man mindst have 2 rækker (hvor muligt) med fra hvert land.
-   Database-størrelsen er irrelevant i og med at man har så mange ligaer med, så small DB er fint.
-   Den eneste editor-ændring der er acceptabel er at gøre diverse landshold spilbare.
-   Man skal være arbejdsløs fra starten af og man skal have Sunday League Footballer som Past Experience.
-   Ens nationalitet skal være tilfældig, så her skal du have brug i random.org. Først random test er om du skal have to nationaliteter eller ej. Så her får du blot siden til at vælge mellem 1 og 2. Dernæst, får du siden til at vælge mellem 1 og 26/29, alt afhængig af hvilket sprog du kører med. Dette markerer det første bogstav af dét land, du skal være fra. Dernæst er du nødt til at gå ind og tælle hvor mange nationer der starter med det bogstav, og af det antal skal du igen få siden til at vælge et tal for dig. For eksempel, hvis jeg skulle have et land med A og hvis siden dernæst valgte tallet 15 til mig, så ville jeg vide at jeg skulle være fra Azerbadijan. I mit spil endte jeg med at være fra Nicaragua og Algeriet.
-   Derefter er det blot at gå på ferie og indstille det således at man søger alle jobs. Man skal acceptere et af de første 5 tilbuds man får. Grunden til denne ændring er at man ellers nok ender med at få et specifikt irsk hold. Når du har fået en klub, så kan det anbefales at gå ind i "Manage Subscriptions" da man ellers vil få cirka en milliard nyheder hele tiden.
-   LLM reglerne skal følges (vil definere LLM reglerne nedenfor).
-   Det er en del af konceptet at man flakker meget rundt i ens karriere, så når man får et jobtilbud mens man er ansat i en klub allerede, så skal det accepteres. Dette er egentligt hoved-princippet i challengen. Hvis det ikke følges, så kan spillet ikke karakterises som en del af denne challenge.
-   Det står en frit for at sige op i en klub, men det vil være dårlig stil at sige op i en klub uden at give det en chance, så en 10-15 kampe bør være absolut minimum.
-   Man må gerne være træner for landshold hvis det er det man har lyst til.

LLM reglerne
Nøgleordet her er realisme og det er lidt op til digselv at definere realisme men de følgende kriterier er minimum:
-
-   Den store forskel fra FM12 er tilføjelsen af "Staff Responsibilites/Ansvarlig for staben". Dette er med til at forøge realismen markant, da der næppe er mange managers der har som deres ansvarsområde at bestemme hvor ens talentspejdere skal søge efter nye spillere henne osv. Selvfølgelig gør det dit arbejde, som manager, markant sværere, da du nu vil være meget mere afhængig af andre personer. Men sådan ser virkeligheden i den store fodbold-verden også ud. Derfor skal alle parametrene inde i "Staff Responsibilities/Ansvarlig for staben" været sat til at blive styret af en anden person end dig selv, med undtagelse af "Hires/fires all other staff/Ansætter/Afskediger al andet personale"
-   Alle spillere man tilføjer til ens ønskeliste skal enten være scoutet af ens talentspejdere eller tilbudt en af agenter. Spillerne som kan scoutes kan findes på følgende måder:
o   Igennem scouting assignments
o   Modstandere
o   Rygter (hvis pressen kæder dig sammen med en spiller)
o   Nyheden omkring fritstillede spillere (her er det vigtigt at notere at det ikke er tilladt at subscribe til alle ligaer i spillet da man derfor får alt for mange nyheder omkring dette.
-   Derfor er Player Search funktion forbudt land til enhver tid.
-   Downloadede taktikker/træningsprogrammer er ikke tilladt – yderst realisme ville være at man skulle basere sine taktikker ud fra den samling standard taktikker der er i spillet fra starten af og så lave få ændringer ud fra dem, men hvis man har sin egen taktik så kan den også accepteres.
-   Træningskampe skal arrangeres af en assistent.

Det følgende kan virke ret strikst, både i forbindelse med selve konceptet og LLM. Men det er for at skabe den ultimative udfordring.

Jeg tænkte at tråden her kunne både bruges til at fortælle om ens TLPC (The Lutz Pfannenstiel Challenge) karrierespil og også hvis man har spørgsmål til det ene eller andet.

Med venlig hilsen
Dan
« Seneste Redigering: 02 Nov 2012, 19:08 af Saviola » Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010