home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 23:08:56 Wester Challenges Akademiet
I dag kl. 21:01:18 Broen13 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I dag kl. 19:50:00 Broen13 Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I dag kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I dag kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I dag kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
I går kl. 19:05:06 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
Europa Rundt med ... Wester Jr.
San Marino og de ... Crazy-Poul
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
4 - AGF - Transfer Crazy-Poul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2012
| | | | |-+  l10l Tottenham Hotspur
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: l10l Tottenham Hotspur  (Læst 3274 gange)
chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
l10l Tottenham Hotspur
« : 01 Apr 2012, 00:16 »


Tottenham Hotspur


Velkommen til min blog i dette års udgave af Blogkonkurrencen. Jeg har i årets udgave valgt at blogge om Tottenham, da jeg synes at de har en utrolig spædende trup og på grund af de seneste års resultater i den virkelige verden. Mit håb er at jeg inden Blogkonkurrencen er færdig har formået at gøre Tottenham til engelske mestre og forhåbentlig også til Champions League mestre.Opsætning

Database: Stor
Patch: Spiller uden den seneste transferupdatering, ellers er det den nyeste Patch jeg spiller med.
Lande: Danmark, England, Tyskland, Spanien, Portugal, Holland, Frankrig, ItalienSkrivestil
Denne blog vil blive skrevet ud fra en journalistisk skrivestil. Der vil muligvis også blive nogle korte Updates, med få informationer omkring klubben, som jeg ikke mener, er ’’værdige’’ til at blive skrevet for en avis og derfor bare kort vil blive meldt ud.


God Konkurrence Alle Sammen!

« Seneste Redigering: 10 Apr 2012, 10:56 af chackpercom » Logged

JKJ
Gæst
 
Sv: Tottenham Hotspur
« Svar #1: 01 Apr 2012, 00:19 »

Jeg er med  Thumbs Up
Logged

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Tottenham Hotspur
« Svar #2: 01 Apr 2012, 01:15 »


Harry Redknapp træder tilbage
15. juni, 2011Tottenham skal ud og finde en ny træner, efter at det i dag er blevet offentliggjort, at Harry Redknapp har valgt at træde stikket ud og forlade sit kontor hos klubben.

Ifølge kilder tæt på klubben, så har Harry Redknapp sagt sit job op, for i stedet at tage imod FA’s tilbud om at blive engelsk landstræner, da FA skulle være blevet træt af Fabio Capellos attitude om mangel på respekt omkring FA’s beslutninger. Hverken Harry Redknapp, Fabio Capello eller FA har villet kommentere på rygterne.
 
Harry Redknapp’s flotte stykke arbejde i Tottenham

Harry Redknapp blev i oktober 2008 ny træner for Tottenham, efter at Tottenham valgte at fyrer deres daværende træner Juande Ramos efter en katastrofal start på Premier League dette år. Målsætningen dette år var at sikre at Tottenham også ville kunne kalde sig et Premier League hold året efter. Dette lykkedes uden de store problemer, og året efter lykkedes det Redknapp at sikre Tottenham en plads i Liga Cup finalen, som Tottenham kun lige akkurat tabte til Manchester United i straffesparkskonkur rence. I Ligaen blev det til en acceptabel 8. plads lige som lige akkurat ikke gav Europæiske fodbold den følgende sæson. Sæsonen 2009/10 skulle dog vise sig at blive en lang succeshistorie for Harry Redknapp og Tottenham, idet at da man på den sidste spillerunde med en 1-0 på udebane imod Manchester City formåede at sikre sig 4. pladsen og dermed muligheden for at spille Champions League den efterfølgende sæson via to kvalifikationskampe . Sæsonen 2009/10 sikrede Redknapp titlen som årets manager i Premier League, hvilket han kun var den anden manager i ligaens historie til at blive kåret som, uden også at have vundet ligaen. Dette skete første gang i 2001 hvor George Burley sikrede sig denne hædre. I sæsonen 2010/11 spillede Tottenham endnu engang en flot sæson, hvor man for det første sikrede sig adgang til fodboldens mest prestigefyldte turnering Champions League efter en sammenlagt 7-2 sejr over Young Boys. Tottenham spillede på fornem vis sig helt frem til kvartfinalen, hvor Real Madrid viste sig at være en for stor mundfuld for debutanterne. I ligaen havde man også en flot sæson og sluttede således på 5. pladsen, hvilket lige akkurat ikke gav Tottenham en af de eftertragtede Champions League pladser. Derfor skal Tottenham i den kommende sæson spille Europa League.

Tottenham’s nye træner?

Efter Harry Redknapp’s exit fra klubben, står Tottenham nu uden træner med blot 2 måneder til den nye sæson sparkes i gang. Derfor bliver det spændende at se hvem der skal overtage Harry Redknapp’s plads i trænersædet, og se om han kan forsætte den flotte udvikling klubben er inde i. på rygtebasis er flere managers blevet kædet sammen med jobbet i Tottenham, bl.a. Martin O’Neil og Rafael Benitez. Hvem det dog bliver ved vi ikke endnu, men vi glæder os dog meget til at finde ud, hvem der skal overtage det spændende trænersæde i Tottenham Hotspur.

Logged

Hawkins
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline


 
Sv: l1l Tottenham Hotspur
« Svar #3: 01 Apr 2012, 10:57 »

Ganske fin begyndelse for en nybegynder. Du skal dog passe meget på at bruge pronomer når du skriver journalistik, da det helt og holdent er en informativ kilde. Ergo skal du ikke skrive at det bliver spændende at se hvem der bliver ny træner, og at 'vi' glæder os. Hold det informativt og uden følelser hvis du vil gøre den journalistiske stil essensen i bloggen Smiley
Logged

Citat af: g00n
Jeg holder aldrig op med at undres over folk, som tror at et internetforum på nogen måde er et demokrati, at man har ytringsfrihed, eller at det kan fungere som en retssal i praksis.

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l1l Tottenham Hotspur
« Svar #4: 01 Apr 2012, 19:10 »


Teddy Sheringham ny træner i Tottenham
22. juni, 2011Tottenham har blot en uge efter Harry Redknapp’s opsigelsen fundet deres nye manager. Den 45 årige tidligere engelske landsholdspiller og Tottenham legende Teddy Sheringham blev tidligere på dagen noget overraskende præsenteret som ny træner for Tottenham.

Teddy Sheringham udtalte til de fremmødte pressefolk sin begejstring over at være blevet tilbudt denne mulighed. Han udtalte efterfølgende, at han længe har villet prøve sig med trænergerningen, men aldring var blevet tilbudt et interessant job. Desuden uddybede han dette med at sige at han var ligeså overrasket over tilbuddet som pressen selv var, og at han aldrig i sit liv havde drømt om at få muligheden for at træne et hold som Tottenham.

Stor karriere som spiller

Teddy Sheringham havde en stor karriere som spiller. Han opnåede bl.a. at spille 4 år i Manchester United, hvor han var med til at vinde The Treble i sæsonen 1998/99. Han spillede også hele 7 sæsoner i Tottenham over to perioder. Den første var fra 1992-97 og den anden fra 2001-03. Sheringham nåede også at spille hele 51 kampe for det engelske landshold med 11 mål som følge. Sheringham sluttede sin karriere som professionel fodboldspiller i 2008 i en alder af 41, efter en enkelt sæson i Colchester United.

Teddy Sheringham nåede bl.a. i sin karriere at vinde 3 Premier League titler, en Champions League titel, 1 FA Cup og Interkontinental Cuppen i 1999.

Forventninger til den kommende sæson

Da han blev spurgt om hvad han forventede i den kommende sæson, sagde han følgende:

’’Vi har et utroligt godt og spændende hold med masser af potentiale, og derfor mener jeg godt vi kan være os selv bekendte at sige at vi går efter medaljer i denne sæson. Jeg regner stærkt med at vi som minimum skal kunne ende i top 3, men hvis dette ikke skulle lykkes, så skal vi som minimum ende på en plads, hvor vi vil være med i Champions League kvalifikationen i næste sæson.’’

Logged

JimmyGP
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: l2l Tottenham Hotspur
« Svar #5: 01 Apr 2012, 20:04 »

Uhh.. en blog med Teddy.. spændende klub og trænernavn.. faktisk også en kombi jeg overvejede så det er da lidt sjovt Thumbs Up
Logged

- Veni, vidi, vici -

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l2l Tottenham Hotspur
« Svar #6: 01 Apr 2012, 23:27 »


Leighton Baines til Tottenham?
6. juli, 2011Ifølge flere engelske medier, ser Everton ud til at miste deres engelske landsholdsback Leighton Baines. Ifølge kilder tæt på klubben, så er det Tottenham der har budt på den engelske landsholdsback, som den nye Tottenham træner Teddy Sheringham skulle være blevet dybt imponeret af.

Baines skulle være blevet set på Tottenham’s træningsanlæg for et par dage siden, for at se nærmere på klubbens faciliteter, for at underskrive kontrakten og for at få lavet det obligatoriske lægetjæk.

Baines skiftede i 2007 til Everton fra Wigan for 50 mio.kr. og har siden været fast mand i Everton og spillet sig ind på det engelske landshold. Baines kommer ifølge flere engelske kilder til at koste Tottenham i omegnen af 140 mio.kr. hvilket vil gøre ham til den dyreste spiller i Tottenham’s historie.

Ekotto, Kranjcar og Gomes på vej væk

Tottenham skulle være ved at få solgt flere af sine tidligere profiler på holdet, da de ikke har imponeret den nye træner Teddy Sheringham. Det menes at Sheringham har prøvet af få solgt disse spillere, for netop at få råd til Baines og derfor mener flere engelske medier, at Tottenham inden for få dage vil offentliggøre at de har fået solgt disse tre spillere. 

Logged

Stimorol
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l3l Tottenham Hotspur
« Svar #7: 02 Apr 2012, 14:51 »

Spændende klub og trænervalg, jeg følger.
Logged

Liverpool, Dortmund, AGF

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l3l Tottenham Hotspur
« Svar #8: 02 Apr 2012, 17:20 »


Baines Officielt til Tottenham

Leighton Baines blev tidligere i dag officielt præsenteret som ny spiller i Tottenham Hotspur, på en 5årig lang kontrakt. Baines udtrykte ved præsentationen sin glæde over skiftet til Tottenham, som han kalder ’’en af de bedste klubber i England.

Baines har fået trøje nummer 5 i Tottenham.

Ekotto, Gomes og Kranjcar færdig i Tottenham.

Kort efter Leighton Baines præsentation, offentliggjorde Tottenham via deres hjemmeside også, at de har sagt farvel til tre af deres tidligere profiler Ekotto, Gomes og Kranjcar. Ekotto er blevet solgt til Everton, hvor han kommer til at skal tage over for Leighton Baines, der sjovt nok er skiftet til Tottenham. Begge klubber har været ude og sige at det ikke var en del af aftalen at Ekotto skulle den anden vej, da Tottenham købte Baines. Ekotto kom til Tottenham i 2006 fra franske RC Lens for 29 mio. kr. og skifter til Everton for ca. 67 mio. kr.

Den Brasilianske målmand Gomes rykker efter tre sæsoner i Tottenham til Palermo for 30 mio. kr. Gomes var blevet overflødigt i Tottenham, efter at Brad Friedel tidligere i år rykkede til Tottenham fra Aston Villa på en fri transfer.

Niko Kranjcar bliver i England, hvor han fremover vil spille for Sunderland, der også har danske Nicklas Bendtner i truppen. Kranjcar nåede at spille to sæsoner i Tottenham, den første mere succesfuld en den anden. Sunderland har betalt i omegnen af 45 mio. kr. for Kranjcar.

Endnu et salg på vej

Tottenham offentliggjorde på samme tidspunkt, at de er tæt på at have fået solgt endnu en spiller fra førsteholdstruppen. Kroatiske Vedran Corluka er kun det officielle lægetjek fra at kunne kalde sig Everton spiller og går dermed i fodsporene på Ekotto, der netop er skiftet til Everton. Dette vil blive den tredje handel imellem de to klubber, efter at både Ekotto og Baines har været handlet med mellem de to klubber. Everton kommer til at betale i omegnen af 65 mio. kr. for Corluka, der nåede at spille tre sæsoner i Tottenham. Siger tak til SirToby, for at lade mig bruge hans idé til et topbanner.

Logged

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l4l Tottenham Hotspur
« Svar #9: 02 Apr 2012, 23:22 »


Ryan Shawcross præsenteret i Tottenham
14. juli, 2011


Den nu 23årige tidligere Stoke Kaptajn og forsvarsgeneral Ryan Shawcross, blev i dag præsenteret som ny Tottenham spiller. Shawcross er Tottenham’s andet indkøb siden Teddy Sheringham blev træner for klubben, efter at Sheringham for godt en uge siden hentede Leighton Baines i Everton. Shawcross er ligesom Baines englænder og noget kunne tyde på at Sheringham går efter engelske spillere, for at gøre holdet mere nationalt.

Købet af Shawcross er kommet som lidt af et chok i de engelske medier, da ingen havde fået fornemmelsen af at der var et skiftet på vej. Både Stoke og Tottenham har fået hemmeliggjort dette skifte på fornemmeste vis.

Næste stop er landsholdet

Shawcross skiftede tilbage i 2007 til Stoke fra Manchester United for 8,5 mio. kr., efter først at have spillet i Stoke på en lejeaftale. Siden dengang har Shawcross været fast mand i Stoke’s midterforsvar og har sidenhen også formået at blive anfører for klubben. Nu er Shawcross så klar til at tage det næste skridt i karrieren og spille sig ind i start11eren hos Tottenham og forsætte den rivende udvikling som han har været igennem i de seneste fire sæsoner.
 
Shawcross udtalte ved offentliggørelsen at han håber på et godt samarbejde i Tottenham og at han vil kunne forsætte sin udvikling i klubben. Han forsatte med at sige at han håber og tror på at skiftet til Tottenham vil få ham tættere på landsholdet, som er hans store mål at spille sig ind på.
Ryan Shawcross har fået trøje nummer 2 i Tottenham og har underskrevet en 5årig lang kontrakt med klubben.


Logged

Damse1994
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: l5l Tottenham Hotspur
« Svar #10: 02 Apr 2012, 23:47 »

Rigtig lækkert med en blog om Spurs Smiley

2 gode indkøb, hvor meget måtte du slippe for Shawcross?

Fortsæt det gode arbejder, jeg følger helt klart Smiley
Logged

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l5l Tottenham Hotspur
« Svar #11: 02 Apr 2012, 23:51 »

Rigtig lækkert med en blog om Spurs Smiley

2 gode indkøb, hvor meget måtte du slippe for Shawcross?

Fortsæt det gode arbejder, jeg følger helt klart Smiley
Lyder godt

127 mio.kr.
Logged

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l5l Tottenham Hotspur
« Svar #12: 03 Apr 2012, 16:49 »


Dansk kæmpetalent til Tottenham

Det unge danske stjerneskud 16årige Lucas Andersen blev tidligere i dag præsenteret som ny spiller i Tottenham Hotspur. Den nu tidligere Aab’er menes at have kostet Tottenham omkring 7 mio. kr.
Lucas Andersen har fået trøje nummer 12, og har skrevet under på en kontrakt der løber frem til sommeren 2014.

Luka Modric får ny kontrakt

En af Tottenham’s absolut største profil har tidligere på ugen skrevet under på en ny kontrakt med klubben. Modric er på det seneste blevet rygtet til alverdens storklubber rundt omkring i Europa, bl.a. de to Manchester klubber United og City. Dette har fået Tottenham til at handle hurtigt, hvilket har resulteret i en ny lukrativ kontrakt, der gør ham til en af de dyrest lønnede spillere i Tottenham. Kontrakten løber frem til sommeren 2016.

Gareth Bale ude i sæsonåbneren

Gareth Bale må se til på sidelinjen, når Tottenham spiller deres første kamp i årets Premier League imod Blackburn. Tottenham profilen fik under landsholdtjeneste et forstrakt lår, der holder ham ude i mindst to uger. Et stort tab for Teddy Sheringham, der nok gerne ville have haft alle sine profiler klar til sæsonåbningen.

Foruden Gareth Bale er også William Gallas, Ledley King, Steven Pienaar, Tom Huddlestone og Sandro ude her i starten af sæsonen med skader.Siger tak til SirToby, for at lade mig bruge hans idé til et topbanner.
Logged

Risom
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: l6l Tottenham Hotspur
« Svar #13: 03 Apr 2012, 16:58 »

Fede topbannerer (staveplade i flertal crazy)

Jeg læser med Smiley
Logged

Inkarneret FM-, fodbold- og cykelfreak!

chackpercom
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: l6l Tottenham Hotspur
« Svar #14: 05 Apr 2012, 10:50 »

Grunden til at der ikke er sket noget her siden i tirsdags er, at jeg er i københavn og kommer først hjem igen fredag
Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010