home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 12:33:01 xanor Idéfabrikken [10] Din Vej 2019
I dag kl. 12:30:46 xanor Baren Fifa 20 - Ultimate Team
I dag kl. 12:29:21 xanor Challenges The SAF Challenge
I dag kl. 12:25:24 xanor Spillersøg... Naci Ünüvar
I dag kl. 12:05:46 Batigol Fodbold Ballon d'Or 2020
I dag kl. 09:42:03 Gazza Blogs Gazza på eventyr i Tou...
I dag kl. 06:18:23 hoffbeck Omklædning... FM20: Sjove/Interessan...
Antal Registrerede Brugere: 21225
  4 Brugere, 182 Gæster Online.

Indlæg: 1126121 over 30984 Emner
Nyeste Bruger: Abussi10
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  Le jou d'internet - Itazika!
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] Udprint
Forfatter Emne: Le jou d'internet - Itazika!  (Læst 8738 gange)
3.v evaB
Gæst
 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #30: 10 Apr 2011, 12:08 »

Ja, mit internet er altså 'manden' bag jeres eneste sejr. Det synes jeg er fremragende kørt.
Det er dog imponerende som i har formået, at score i samtlige kampe. Det viser, at I lever efter Christian Andersens filosofi med hellere, at ville tabe end at spille uafgjort. Glæder mig til næste update.

xoxoxoxoxo
Bave
Logged

korzika
Gæst
 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #31: 13 Apr 2011, 17:29 »Stadig under stregen

1. NOVEMBER 2028
Oktober har ikke været spor bedre end september. Grenoble har stadig problemer, og Itazika roder stadig rundt i bunden. Oktober stod også på en kamp mod ærkefjenderne fra Evian, men kampen blev dog ikke noget mindeværdigt resultat for Grenoble.

Kildevandsdrengene
Første kamp i oktober var mod de metroseksuelle kildevandsdrenge fra Evian TG FC. Bavezzi stillede op i deres sædvanlige 4-1-3-2 uden kanter. Bavezzi skaber sjældent mange chancer, og spiller sjældent kampe, hvor de ikke scorer heldigt i slutfasen. Men det fungerer dog udemærket for dem. I kampen mod os kom holdet i pink dog overraskende foran efter blot 15 minutter. Det var danske René Rasmussen, der bragte Evian foran. Selvom GF38 havde bolden mest, så havde vi svært ved at komme til chancer. Evians 4-1-3-2 - også kendt som parkér bussen - fungerede fint, og Evians 11 mand bag bolden stod solidt, og var dygtige til at sætte kontrastød i gang. Da der var spillet 60 minutter af kampen, blev det sidste søm banket i GF38's kiste. Rui Fernandes bragte Evian på 2-0, hvilket også blev slutresultatet.

4 + 4 = 8
Efter kampen mod Evian var det tid til kampe mod hold, der kæmper om de sjove pladser i ligaen: Valenciennes og Marseille. Første kamp var mod Valenciennes, og Grenoble havde det svært. På trods af, at begge hold havde lige meget boldebesiddelse, var Valenciennes mest farlige. På 28 gyldne minutter fik Valenciennes scoret 4 mål, og så var den kamp afgjort. 4-0 til Valenciennes. Efter blamagen mod Valenciennes skulle Grenoble møde Marseille. I denne kamp var der dog ikke særlig meget at rasle om. Marseille havde det klare overtag i spil og chancer, og Grenoble blev kørt rundt. 4 mål scorede Marseille, og slutstillingen var identisk med Valenciennes-kampen.

Yes I Caen
Min første sejr som Grenoble manager kom i en kamp, hvor Baves internetforbindelse fejlede, og spillet automatisk gik på ferie. Derfor glædede jeg mig til bundgyseren mod Stade Malherbe Caen, hvor jeg selv skulle stå i spidsen. Kampen var ret lige, hvor Caen havde bolden mest. Men det handler ikke om, hvor meget man har bolden, men hvad man gør med bolden! Efter en lille halv time fik vi frispark. Vores frisparksspecialist, Alessandro Martino, skulle tage frisparket, der lå rigtig godt for den lille italiener. Dette resulterede i en perfekt inderside, og Grenoble var foran 1-0! Flere scoringer kom der ikke i kampen, og jeg var derfor glad, da dommeren fløjtede af for sidste gang. Denne gang blev vi ikke ramt af overtidsscoringer, udvisninger eller andet. Evians rige ejere må have beholdt kildevands-pengene i lommen..

Udvisning mod Chamakh og co.
Et minut efter et usselt dive af en Lens-spiller lavede Thibaut Torres et groft frustrationsfrispar k, hvilket resulterede i en udvisning. Kampen var 24 minutter gammel, da Torres blev vist ud, og dette var starten på et pres fra Lens' side. Men Lens kunne ikke komme foran uden hjælp fra dommeren. Da der var spillet 32 minutter fik Marouane Chamakh noget at juble over. Lens' manager kunne se, at dommeren havde dømt straffespark til Lens. Ilyas Bolïkbasi eksekverede stensikkert fra 11-meter pletten. Men spillere med hæslige navne var ikke færdige med at score. Gordon Essuman scorede nemlig til 2-0. Kampen endte også 2-0, så derfor måtte en nedtrykt Grenoble-trup tage tilbage til Sydøstfrankrig uden point i bagagen.

ItaliensLarsen tur til at udføre mirakler
Dette er slutningen på min første periode som Grenoble-manager. Denne periode lugter dog langt væk af succes. Det er blot blevet til 6 point i 14 kampe, og bestyrelsens tillid er ikke den højeste. Vi ligger under stregen, men der er blot et point op til Caen, og jeg har tiltro til Søren. Jeg er sikker på, at han i hvert fald får os over stregen!
« Seneste Redigering: 13 Apr 2011, 17:35 af korzika » Logged

ItaliensLarsen
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #32: 14 Apr 2011, 14:56 »


Superman!
Så er tiden kommet. Superman, i egen høje person, har nu fået den opgave, at Grenoble skal tilbage på sporet. Ikke et spor, som fører til Verdens røvhul, Sjælland, men et spor, som fører os tilbage til toppen!
Som i har kunne læse, så er vi placeret på en håbløs 18. plads, og kildevandsbøsserne er placeret helt oppe på 12. pladsen. Flot klaret af Bavezzi, det må man give dem, men man kan ikke holde så højt niveau over en hel sæson, så vi skal nok komme til at se en nedtur fra deres side. Det er fornøjeligt for mig at læse alle de plastik-fans i deres tråd, som kun følger dem på grund af deres medgang og pengene i klubben. Som jeg ser det, er det traditionsklub vs købeklub.

Korzika efterlod et hold, med en forfærdelig moral, til mig. Jeg var dog helt klar på udfordringen, og jeg vidste, at skuden ville blive vendt nu. Før havde vi spillet på kontraangreb, men der må jeg indrømme, at jeg gerne vil spille som det boldbesiddende hold. Det gør muligvis, at vi får klø af de store hold, men jeg tror på, at det vil give os sejre mod midter- og topholdene. Vi har ikke nogen kanter på holdet, så jeg vil gerne spille meget snævert inde på midten. Det kan formentlig gøre, at vi får overtaget på midten. Bare vent, den taktik skal nok gøre, at vi ikke er at finde under stregen længere.

Vi har længe hørt om nogle effekter i fodbold, og nu er tiden kommet til ITA-effekten. Mange snakker om King Kenny-effekten, men den er for længst glemt, nu hvor ITA-effekten er ankommet. Om nogle dage, vil i høre alle på jeres skole eller arbejde, snakke om denne ITA-effekt, og gå ikke glip af den debat! Længe leve ITA-effekten!

For alle som elsker Korzika, så bare rolig, ZIKA-effekten skal nok komme snart.


Logged


Bendtner_23
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #33: 14 Apr 2011, 16:45 »

Kan nu bedre lide Bavezzis blog.
Logged

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

ItaliensLarsen
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #34: 14 Apr 2011, 16:51 »

Kan nu bedre lide Bavezzis blog.

Så er det heldigt, at vi er sammen blogmæssigt og modstandere i FM. Wink
Logged


3.v evaB
Gæst
 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #35: 14 Apr 2011, 17:01 »

Kan nu bedre lide Bavezzis blog.
Alligevel valgte du at være en uromager og vise din kærlighed til os i modstander holdets blog og ikke i vores blog Skuffet
Logged

Lavezzi
Gæst
 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #36: 23 Apr 2011, 13:16 »

Sker der noget? Eller har du givet op?
Logged

ItaliensLarsen
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #37: 23 Apr 2011, 14:59 »ItaliensLarsen - Ikke spor bedre end Korzika
Det gik hurtigt op for mig, at jeg ville få en stor udfordring, som træner i Grenoble Foot. Vores ejer nægter at bruge penge på klubben, og når man så samtidig er dybt forgældet, så bliver det svært at holde en fornuftig økonomi. Men jeg kastede mig ufortrødent ud i det og håbede på, at resultaterne nok skulle komme. Jeg tog et hurtigt kig på vores fremtidige kampe, for at se hvor svært det nu ville blive. Første kamp - Lyon. Arg pis, tænkte jeg, men en overraskelse her, ville vise at vi var på vej mod bedre tider. Vi vidste, at Lyon ville prøve at sætte sig på midtbanen. Det valgte de bestemt også at gøre, ved at bruge 5 spillere på den mere eller mindre centrale midtbane. Vi startede fornuftigt, og spillet foregik faktisk mest på deres banehalvdel.
Jeg blev overrasket, og var begyndt at drømme mig hen imod en sejr. Det valgte Lyon så at forpurre! David Nunes kunne let drible igennem vores forsvar, og trille bolden ind. Ja, han kunne faktisk have trillet bolden ind med hovedet, så meget tid havde idioten. Nu sad Lyon på det hele og ja, de vandt kampen 0-3. Jeg begyndte næsten at græde, men jeg er jo en dreng, så selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Bave eller Izze havde grædet i vores situation, men de er heller ikke rigtige mænd.

Allow me to whine
Nu skal dette ikke tolkes som tuderi eller jo, det skal det faktisk Der er bare visse fordele, ved at have valgt et hold, med en pengegrisk suger-daddy. For eksempel, så er vores klub dybt forgældet, og vi har en balance på -10 millioner. Så tænker i sikkert: "Så sælg nogle spillere, din idiot". Way ahead of you, kid. Korzika solgte en masse spillere i sommerens transfervindue, men lige lidt hjalp det, vores ejer er en idiot. Når man så samtidig skal se på, at de får kastet 70 millioner bare til transfer?! Så begynder man at tro på, at vi står overfor en umulig opgave. Da vi skulle vælge hold, var Bave også så sød, at han gav os et billede af ligatabellen fra sæsonen før. Det han ikke fortalte var, at hele Grenobles hold var lånt, så de drog hjem til deres respektive klubber om sommeren. Så før i klager over vores præstationer, så kig på jer selv. Kan du leve med dig selv, hvis du sviner os? Nej, det troede jeg heller ikke. Jeg skal være den første til at sige: Well played, Bavezzi, well played.

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er en sejr!
Nu var tiden kommet til, at jeg skulle møde det evigt offensive hold, nemlig Stade Rennais. De spiller med deres velkendte 4-angriber opstilling. Jeg vidste, at denne kamp kunne vi vinde, og det var ikke helt ved siden af. Lad mig sige det med det samme. Vores sejr var pisse ufortjent.

Resultatet blev en 0-1-sejr til os. Jeg var jublende lykkelig, men jeg skjulte det flot foran computeren. Viste mit pokerface. Dejlig kølig som altid. Da det gik op for mig, at jeg lige havde fået en sejr, begyndte jeg sgu at spise mine Frosties lidt hurtigere. En sejr er jo helt vanvittigt for Grenoble. Korzika havde kun fået 2 i sin periode, og JEG HAVDE ALLEREDE FÅET EN! Jeg skulle dog hurtigt komme ned på jorden igen. Modstanderen hed Paris Saint-Germain, og de havde taget en vigtig ting med til Grenoble, nemlig retten til at smadre os. Vi fik ikke et ben til jorden, og vi skal være glade for, at Bjørn Weber valgte at være sød ved os. Han scorede nemlig begge deres mål i en kamp, som burde have endt 0-7 til dem.

Alt i alt en udmærket måned for os. Vi fik en sejr, og jeg fik mulighed for at klage over Evians mange penge. Så synes jeg næsten ikke, at vi kan have klaret os meget bedre. Resultaterne kunne måske have været en smule bedre, men jeg skal lige finde mig til rette. Nu har jeg også fået holdt en påskeferie, og jeg er bestemt også glad for at se jer! 
Logged


korzika
Gæst
 
Sv: Le jou d'internet - Itazika!
« Svar #38: 23 Apr 2011, 15:19 »

Sker der noget? Eller har du givet op?

Vi giver ikke op, selvom det ville være meget ligetil, når man tager vores betingelser i betragtning.

/whine


Ellers en dejlig update, Søren. Godt skrevet, og smukt med en sejr efter blot 2 kampe. Det er mad skills.

Faktisk er det os, der har klaret os bedst i denne månede, og det viser bare dit værd!

Logged

Sider: 1 2 [3] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010