home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:54:30 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
I går kl. 18:52:20 Ninja777 Blogs #24 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21474
  0 Brugere, 301 Gæster Online.

Indlæg: 1127937 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: eqazug
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  Nederlandse Boeren |13|
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: Nederlandse Boeren |13|  (Læst 8461 gange)
Baztik
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |6|
« Svar #15: 02 Apr 2011, 22:33 »

Ærgeligt mht. til Besiktas, havde jeg glædet mig til at læse om, men HSV er da også spændende, så jeg vil selvfølgelig følge.
Logged

Følg min første og nuværende blog.
Chelsea F.C. - Keep The Blue Flag Flying High

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |6|
« Svar #16: 02 Apr 2011, 22:39 »

Ærgeligt mht. til Besiktas, havde jeg glædet mig til at læse om, men HSV er da også spændende, så jeg vil selvfølgelig følge.

Syntes også Besiktas var et rigtig spændende hold, men jeg havde ikke læst på lektien, og det er sådan at man kun må have fire udlandske spillere i truppen til hver kamp, og en udlandsk spiller er en spiller der kommer fra alle andre lande end Tyrkiet, og jeg havde selvfølgelig solgt godt ud af de tyrkiske spillere, så det var sgu lidt nederen.

HSV ligefrem? Wink
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |6|
« Svar #17: 03 Apr 2011, 15:26 »»Afellay færdig i PSV«
Det var en trist nyhed PSV Eindhovens fans idag kunne vågne op til. Klubbens officelle hjemmeside kunne nemlig idag bringe nyheden om at klubbens stjernefrø 22årige Ibrahim Afellay pr. 1.Januar ikke længere er del af klubben. Afellay har nemlig skrevet under på en kontrakt med den portugisiske storklub Porto. Prisen på Afellay er stadig uvist, men beløbet skulle angiveligt ligge et sted mellem 30-45 millioner. Salget kommer efter Afellay og PSV bestyrelsesen ikke kunne blive enige om at underskrive ny kontrakt, og derfor måtte PSV se sig nødsaget til at sælge Afellay. Hverken PSV's manager Luc Nilis eller Afellay selv har ønsket at give en kommentar til salget, men begge parter har dog bekræftet det.

Ibrahim Afellay er født i Utrech, begge hans forældre kommer dog fra Marokko. I 2003 skrev den dengang 16-årige Afellay kontrakt med PSV. I samme sæson fik han også sin debut, og i sæsonen efter blev det til syv kampe, med to mål som følge. I sæsonen 2005/2006 fik Afellay sit store gennembrud og der gik rygter om alverdens storklubber var på jagt efter den unge hollænder. I 2007 blev det også til en kamp på Hollands A-landshold, og lige siden har han været en del af et af de bedste landshold i verden. På trods at de fleste landskampe har måtte ses fra bænken, er det alligevel blevet til 27 styks. Forrige sæson må betegnes som den bedste for Afellay, her scorede han 13 ligamål i 30 kampe, og fik også en masse hæder. I denne sæson er det indtil vidre blevet til 12 kampe som har ført til ét mål og fire assist. Afellay er nu klar til et ophold i Portugal hvor han skal førsøge at vinde trofæer med FC Porto. I PSV ville han nok ikke blive glemt forløbelig, og mon ikke klubbens fans stadig ville holde af ham.


 
    

Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |7|
« Svar #18: 03 Apr 2011, 17:28 »»Stadig ubesejret«
Selvom første halvdel af sæsonen er ved at være færdigspillet kan PSV stadig kalde sig for ubesejret. November måned har været intet mindre end fantastisk for Luc Nilis mandskab. Fem kampe har resulteret i fire sejre og en enkelt uafgjort. PSV har stået godt i begge ender. Der er nemlig blevet scoret ti mål, og lukket tre ind i de seneste fem kampe.

Første kamp skulle spilles hjemme mod Utrecht der har overrasket alt og alle i denne sæson, hvor de ligger på en flot andenplads. En sejr til PSV ville betyde at holdet ville rykke op på den andenplads Utrecht er i besiddelse af lige pt. Det blev en stensikker sejr til PSV, hvor Utrecht på ingen måde lignede et tophold. PSV havde hele 13 skud på mål, mens Utrecht kun havde et enkelt. Det blev dog 'kun' til en sejr på 3-0 til Luc Nilis og co. Marcelo scorede kampens første mål efter 25 minutter, bare seks minutter senere kunne Toivonen gøre det til 2-0. Toivonen havde flere store chancer hvor han burde blive dobbelt målscore, istedet blev det Marcus Berg der langt om længe fik scoret. Målet blev scoret på et straffe det blev begået mod Toivonen. Det hele var dog ikke lutter lagkage for i starten af anden halveg blev Dzsudzsak ramt af en hård tackling som kostede ham en overrevet lægmuskel, og det betyder at Dzsudzsak først er klar til næste år. Næste modstander var Roda som have de to danske spillere, Mads Junker og Sebastian Svärd i truppen. Sidst nævnte kom til at få en stor betydning da han med tyve minutter igen sparker bolden i egen net, efter noget klumpspil i feltet. Det blev kampens eneste mål, og med lidt held kunne PSV hive den tredje ligasejr i træk hjem.

Så var det tid til årets kamp i Holland. Nemlig kampen mellem PSV og Ajax. Ikke nok med begge hold ligger og kæmper om førstepladsen, er de også ærkerivaler, og derfor var der stort pres på Nilis til dagens kamp. Der gik dog ikke længe for Nilis kunne slappe af, alt presset forsvandt nemlig efter bare syv minutter, da Kadlec bringer PSV i front. Ajax kom dog bedre med i kampen og Siem De Jong rammer træværket to gange på bare et par minutter. En spiller PSV skulle holde godt nede hvis det ikke skulle gå galt, var Luis Suarez og i starten af anden halveg går det galt, da Pieters slet ikke følger med Suarez, men heldigvis for Pieters og PSV er stolpen i vejen for Suarez.
 Det lignede i lang tid at Ajax ville scorer til 1-1, men istedet kunne PSV lukke kampen, da indskiftet Lens gør det til 2-0, også kunne PSV sikre sig et fantastisk resultat. Næste kamp var mod AZ Alkmaar her blev det til endnu en sejr. Her blev kampen vundet med 2-1. Begge mål blev scoret af Marcus Berg der ligner en mand som har fundet målformen. Sidste kamp i november skulle spilles mod Groningen, trods fem sejre i træk lykkedes det ikke PSV at få fuldt udbytte her, og kampen endte skuffende 2-2. PSV var ellers foran 1-0, og 2-1, men det lykkedes Groningen at komme tilbage. PSV's mål blev scoret af Atiba Hutchinson, og Marcus Berg, mens det var Van De Laak, og Jonas Ivens der stod for Groningens scoringer.
    
ÆRESDIVISIONEN
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |8|
« Svar #19: 03 Apr 2011, 18:49 »

Tvivler på det bliver til flere updates idag, men i kan trygt regne med et par stykker imorgen. Thumbs Up
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |8|
« Svar #20: 04 Apr 2011, 12:04 »»EL: Gruppespillet - PART I«
Det er ikke kun i ligaen PSV avler succes. Også i Europa League går det helt fantastisk. De første tre kampe er nu færdigspillet, og det har ført til tre utrolig flotte sejre, som tilsammen har givet en målscore på 10:2. Derfor ligger PSV nu nummer ét i gruppe G, og der skal gå mange ting galt hvis klubben ikke skulle være i stand til at gå sikkert videre fra gruppen.

Første kamp skulle spilles hjemme mod Manchester City. En kamp mange havde glædet sig til, men også en kamp mange var nervøse for. Manchester City ligger nemlig helt fremme i den engelske Premier League, hvor klubben indtager ligaens andenplads. Der var udsolgt til dagens kamp, og der var fantastisk stemning både ude for stadion, men så sandelig også på lægterne, dog kunne man godt mærke nervøsitet hos de mange rød-hvide fans. PSV stillede også op i defensiv formation, og den skulle vise sig at give pote. Efter en kedelig første halveg, kom den nok vildeste halveg i Luc Nilis manager karriere. Først kommer City foran efter 48 minutter på mål af Adam Johnson, men så gik tingene amok. Først i det 60' minut hvor Toivonen kommer højest i en hovedstødsduel med Lescott, og ti minutter senere bliver tingene værre for Lescott da han laver et dumt selvmål. Så var PSV foran, men de var slet ikke færdige, i det 85' minut ville Dzsudzsak også lege med og han kunne gøre det til 3-1. Det blev også til 4-1 da unge Kadlec lukker en fantastisk kamp af. 4-1 ender det, og det resultat ville blive husket i lang tid.

Næste modstander var gruppens mindste hold Debrecen klubben havde i deres første kamp tabt stort til Lokomotiv Moska så der skulle bare tre point på bordet for PSV. De tre point kom også i hus, sammen med fire flotte mål. Endnu en gang leverede PSV en strålende præstation, og kunne tage tilbage til Holland med en 4-0 sejr. Målene blev sat ind af Amrabat, Toivonen, og Afellay der kvitteret med to scoringer. Sidste modstander var det russiske hold Lokomotiv Moskva der efter en flot sejr mod Debrecen, måtte se sig besejret af Manchester City. Det blev en chancerig kamp i det kolde Rusland. PSV kunne dog trække den længste strå, da Ola Toivones mål i det 85' minut sikrede PSV en 2-1 sejr. Før det sene mål havde Toivonen også scoret i kampens indledning, det lykkedes dog Lokomotiv at svare hurtigt igen på mål af Churkin, men med Toivonens andet mål, kunne PSV altså få den tredje sejr, ud af tre mulige.     

Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |9|
« Svar #21: 04 Apr 2011, 12:29 »

Jeg beklager at der ikke er et SS af gruppen efter de tre kampe her, men jeg har åbenbart glemt at tage et.
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |9|
« Svar #22: 04 Apr 2011, 18:24 »»EL: Gruppespillet - PART II«
PSV lå på forhånd til at skulle kvalificere sig til slutspillet i Europa League. Den favoritrolle levede de op til da de lagde ud med at vinde de tre første kampe. Nu er de sidste tre så også spillet færdigt, og igen har Luc Nilis mandskab vist at de er et hold som er stand til at nå langt i denne turnering.

Første kamp skulle spilles hjemme mod Lokomotiv Moskva. En sejr i denne kamp ville bringe PSV videre i tuneringen. Det blev en yderst underholdene aften på Phillips Stadion. Godt 3400 havde trodset det dårlige vejr og var mødt op på stadion. Allerede efter 9 minutter kom PSV Eindhoven foran, på mål af Amrabat. Amrabat har de seneste kampe startet inde istedet for skadesramte Dzsudzsak, og har gjort det utroligt godt. I det 18' minut kommer Lokomotiv dog tilbage i kampen, da Marcelo laver en sjælden fejl, og det straffer Vostrikov da han sikkert sender kuglen i kassen. I slutningen af halvegen kommer PSV dog endnu engang foran, denne gang er det Ola Toivonen der er målscoren. I anden halveg kunne PSV sikre sig videre avancement da Marcelo header Manolevs hjørnespark i mål. Det bliver også 4-1, da der bliver begået straffe mod Toivonen. Det eksekvere Engelaar og han er kølig. Lokomotiv reducere dog med fem minutter igen, men tættere på point kommer de ikke, og kampen slutter 4-2. PSV er derfor sikre på at spille Europa League i 2011. 

Så var det tid til den svære udekamp mod Manchester City. Sidste gang de to hold mødtes blev det til en flot 4-1 sejr til PSV, men denne gang skulle de dog ikke være så heldige. Det blev istedet til sæsonens første nederlag. Kampen endte 2-1 til City som ligesom PSV nu også var sikret en plads i Europa League's 16'dels-finaler. Atiba Hutchinson havde ellers bragt PSV foran, men to mål af Tevez gjorde at City kunne tage de tre point som kunne sikre dem videre avancement. Den sidste kamp skulle spilles mod Debrecen, der var intet at spille for, så Luc Nilis gav plads til en masse reserver. Debrecen kom hurtigt foran 2-0. I halvegen valgte Nilis at skifte Toivonen ind. Det viste sig hurtigt at være en god idé. For to minutter inde i anden halveg kunne Toivonen reducere. Et kvarter senere var Toivonen så på pletten igen, og det lykkedes minsandten også PSV at score mål nummer tre. Denne gang var det dog ikke Toivonen, men derimod en anden indskifter, nemlig Atiba Hutchinson. Et flot comeback af PSV, selvom der ikke var noget at spille om.     

Den syttende februar går 16'dels-finalerne så løs, og her har PSV trukket de Belgiske mestre fra Anderlech. Hvis det lykkedes PSV at vinde sammenlagt over Anderlech skal de op imod vinderen af kampen mellem Porto og Stuttgart
GRUPPE G
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |10|
« Svar #23: 05 Apr 2011, 18:52 »

Idag holder jeg "hviledag" hvilket betyder der ikke kommer nogle updates Smiley
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |10|
« Svar #24: 06 Apr 2011, 22:24 »»Vi ligger nummer ét!«
December har været en fantastisk måned for PSV. I denne måned, har det lykkedes klubben at spille sig op på førstepladsen. De fem kampe der er blevet spillet i december har ført til fem sejre, og alene i december-måned har målscoren lydt på 17-3. Spillere som Marcus Berg, Atiba Hutchinson, og Isaksson har ramt formen, og efterhånden er blevet en vigtig del af PSV Eindhovens trup.

Første kamp skulle spilles mod midterholdet Vitesse. Kampen forløb stille og roligt, og hele kampen igennem sad PSV på næsten alt spillet. Det blev også en sejr til Luc Nilis mandskab, på 2-0. Målene blev scoret af Marcus Berg, og Maza Rodriguez. Næste modstander var Hercales. Her så man gerne PSV hive en sikker sejr hjem, og det gjorde de også. Kampen endte nemlig 3-0, og igen var alle tre point i hus. Målene blev scoret af Ola Toivonen, Otman Bakkal, og Marcus Berg. Kamp nummer tre var mod Heerenveen. Et hold der tidligere havde voldt PSV problemer da de mødtes tilbage i anden spillerunde. PSV kom også i store problemer denne gang. Allerede efter 20 minutters spil var PSV nede med 0-2. I anden halveg vendte tingene dog, og efter de 90 minutter, stod PSV tilbage med en sejr på 4-2. Ola Toivonen fik kickstartet PSV efter 46 minutter hvor han kunne reducere til 1-2. Der gik ikke længe før det stod 2-2, dennegang var manden med målet Marcus Berg. Så stod kampen stille et stykke tid, men med ti minutter igen, kunne indskiftet Kadlec bringe PSV foran. Det blev somsagt 4-2, da Maza Rodriguez, med under et minut igen, kunne lukke kampen.

Næste modstander var Feyenoord. Her blev det til endnu en sikker sejr, manden bag triumfen var Marcus Berg, som scorede kampens to mål. 2-0, og videre til næste modstander. Sidste modstander i 2010 var den lille klub Excelsior. Det blev til sæsonens største sejr, da PSV kunne tage hjem med en 6-1 sejr. Allerede efter første halveg  stod der 6-0 på tavlen. Toivonen åbnede showet da han efter bare 1 minut og fem sekunder, kunne bringe PSV foran. Atiba Hutchinson fordoblede føringen med et landskud fra 35 meter. Inden PSVs fans havde fået armene ned skulle de op igen, for minuttet efter stod der 3-0 måltavlen, denne gang var det Marcus Bergs tur til at scorer. I det 25' minut blev det 4-0 ved Toivonen, som scorede sit andet mål i kampen, og efter en halvtimes spil blev det også 5-0. PSVs femte mål blev sat ind Bakkal. Før pausen gjorde PSV det mindsantet også til 6-0. Anden halveg blev en kedelig omgang fodbold, uden chancer eller det der lignede. Halvegens eneste chance kom efter 93 minutter hvor Excelsior's Sylle løb til baglinjen og slå bolden indover. Bolden røg lige ned til Isaksson, som katastrofalt boksede bolden i eget net. Isaksson havde ellers spillet strålende i december, så synd at han måtte tage den fejl på hans kappe.   

ÆRESDIVISIONEN
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |11|
« Svar #25: 10 Apr 2011, 19:14 »»Vinterpausen«
Det har været en stille vinterpause i PSV. Klubben har mistet et par spillere, og hentet én ny ind. Ellers er tiden blevet brugt til at spille et par venskabskampe.

Første handling i januarmåned var dog at få forlænget kontrakten med Ola Toivonen. Toivonen havde før forlængelsen kontrakt frem til 1. Januar 2012. Toivonens kontrakt er nu blevet forlænget frem til sommeren 2014, og han er gået fra en månedsløn på 350.000, til en løn på 600.000 pr måned. Toivonen har strålet i denne sæson, hvor det er blevet til 21 mål, heraf 12 i ligaen. Han kan derfor kalde sig klubbens topscorer, og ligger på en delt andenplads på ligaens topscorerliste.

Da vi gik ind i det nye år, forlod Afellay som aftalt klubben til fordel for FC Porto, et salg der gjorde ondt i PSV, men klubben har dog alligevel ikke været på markedet efter en ny højrefløj. Istedet har man hentet Inters 18-årige brasilianer Coutinho ind på en lejeaftale. Coutinho har trods sit store talent ikke fået spilletid i Inter, og derfor ville en lejeaftale være det helt rigtige for unge Coutinho. Coutinho startede sin karriere i Vasco i den bedste brasilanske række, og var i mange år jagtet af en masse topklubber, det blev Inter der fik fat i unge Coutinho, men har han stadig ikke fået sin første kamp for klubben. Coutinho der har spillet 14 u/landskampe, gør sig gældene på den offensive midt, hvor han skal kæmpe med Bakkal om pladsen. Derudover har Stef Nijland også forladt PSV. Nijland har aldrig fået chancen hos bønderne, og er derfor skiftet til engelsk fodbold, hvor han skal tørne ud for Sheffield United. Prisen på Nijland var på 3.000.000 danske kroner.

    
Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |12|
« Svar #26: 12 Apr 2011, 14:12 »

Det kommer ikke updates de næste dage, da jeg imorgen er til begravelse, og torsdag går dagen med at komme til Jylland.
Logged

FCK

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |12|
« Svar #27: 12 Apr 2011, 21:40 »

Jeg er en silent-reader vil jeg gerne indrømme, men jeg kommer alligevel NOGEN gange med nogle comments Smiley

Det ser rigtig godt ud både med hensyn til placering men også med hensyn til skrivestilen. Jeg fulgte også din gamle blog hos Deportivo og Roma, hvilket også så godt ud, men du udvikler dig stadigvæk Smiley
Logged


nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |12|
« Svar #28: 13 Apr 2011, 03:09 »

Jeg er en silent-reader vil jeg gerne indrømme, men jeg kommer alligevel NOGEN gange med nogle comments Smiley

Det ser rigtig godt ud både med hensyn til placering men også med hensyn til skrivestilen. Jeg fulgte også din gamle blog hos Deportivo og Roma, hvilket også så godt ud, men du udvikler dig stadigvæk Smiley

Mange tak. Smiley
Jeg gør ihvertfald alt for hele tiden at udvikle mig, men super dejligt du læser med.
« Seneste Redigering: 13 Apr 2011, 03:20 af nicolajtmadsen » Logged

FCK

nicolajtmadsen
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Nederlandse Boeren |12|
« Svar #29: 17 Apr 2011, 04:30 »

Regner med en eller to update(s) imorgen. Thumbs Up
Logged

FCK

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010