home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 00:11:49 Wester Challenges Akademiet
I går kl. 21:01:18 Broen13 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I går kl. 19:50:00 Broen13 Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I går kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I går kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I går kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
03 Apr 2020, 19:05 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
Europa Rundt med ... Wester Jr.
San Marino og de ... Crazy-Poul
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
4 - AGF - Transfer Crazy-Poul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen, 2011
| | | | |-+  '32' Kronjylland
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] 4 5 Udprint
Forfatter Emne: '32' Kronjylland  (Læst 24725 gange)
Katanka
Freelance Grafiker
******

Offline Offline


 
Sv: '8' Kronjylland
« Svar #30: 06 Apr 2011, 11:30 »

Flot.. Dog et trist nederlag til FCM i sidste kamp.. Men flot at du er med i toppen af suppen Smiley
Logged

Swizz CataR
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: '8' Kronjylland
« Svar #31: 06 Apr 2011, 13:05 »

Bare for at gå i små sko - men Superligaen er ét ord, ikke to Tunge
Logged

DTU - bliv kendt for rent faktisk at kunne noget!

Jyden
Gæst
 
Sv: '8' Kronjylland
« Svar #32: 06 Apr 2011, 13:14 »

Flot.. Dog et trist nederlag til FCM i sidste kamp.. Men flot at du er med i toppen af suppen Smiley
Tak Opstemt
Bare for at gå i små sko - men Superligaen er ét ord, ikke to Tunge
Pis, havde ellers skrevet det rigtig i selve teksten Smiley
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '8' Kronjylland
« Svar #33: 06 Apr 2011, 17:24 »Kronjylland - Part ni
24.10.2010
Højtflyvende Randers er nu for alvor faldet til jorden, og er i øjeblikket på vej i frit fald ned gennem placeringerne. Randers fik ellers en særdeles lovende start, hvor de hurtig kæmpede sig op som nummer fire. Efter seks sløje kampe ligger de nu nummer seks med blot 17 point. Det skal dog også lige siges at Randers har været utroligt uheldige, men held er en del af fodbold, og tydeligvis ikke noget Randers er i besiddelse af.


I ottende spillerunde, efter det 0:6 store nederlag til FC Midtjylland, skulle Randers FC hjemme tage imod Brøndby IF. 6.500 tilskuere fulgte kampen, og de kunne se et Randers mandskab der fra start af satte sig på kampen og dominerede. Stik imod spil og chancer kæmpede Brøndby sig til et straffespark, som en kynisk Thomas Rasmussen tog sig af, og så stod det 0:1 til Brøndby. Et resultat der tros store chancer i begge ender, holdt hele vejen til pausen. I anden halvleg forsatte Randers det flotte spil, og der gik kun ganske få minutter, før Ahmed Soukouna kunne afdriblede en Brøndbymand og sidenhen hamre bolden op i nettaget. En fremragende præstation fra den unge franskmand. Kampen endte 1:1 og Randers vil formentligt være tilfredse, selvom de godt kunne have taget samtlige point.

Derefter ventede en yderst svær kamp, på udebane mod de forsvarende mestre fra København. Tros en flot førstehalvleg, hvor det lykkedes Randers at hold FC København fra at score, kunne de ikke stå imod efter pausen, og derfor endte kampen med et fortjent 3:0 nederlagt til Randers. målene blev scoret af Santín, N´Doye og Vingaard. Runden efter skulle Randers forsøge at rejse sig mod Esbjerg. Der gik da også kun ti minutter og så var Randers, på mål af Soukouna foran. Esbjerg vidste dog også hvor målet stod, og i midten af anden halvleg havde de formået at vende kampen, så det pludselig var dem der var i front. Hård fight fra Randers sikrede dog det ene point.

Så kommer vi til de kampe, hvor Randerses uheld begyndte at spille ind. I kampen mod Odense, var Randers ellers kommet foran, først 0:1 siden hen 1:2 og til sidst 2:3. Skæbnen kunne dog ikke unde Randers en sejr og fem minutter inde i overtiden steg Utaka til vejrs og headede et point til Fyn. Kampen efter stod Rander hjemme over for SønderjyskE. En kamp der skulle vindes, og det hele startede da også planmæssigt og Randers bragte sig i front. Randers forsøgte at lukke kampen, med flere store muligheder, men det gik hverken være eller bedre end at Sønderjyske få minutter før tid udlignede.

I 13. spillerunde ventede bundproppen FC Nordsjælland. En kamp der kunne gå begge veje, dog med en lille fordel til Randers FC. Kampen var blot et minut gammel, da Morten Nordstrand bankede hjemmeholdet i front. To hurtige mål fra Randers sikre dog at de kunne gå til pausen foran 1:2. Et resultat der så ud til at holde hjem, efter som Randers var i total dominans. Men med et kvarter tilbage lykkedes det for Gytkjær at udlignede og med tre minutter igen, scorede Bjelland minsandten også, og så var endnu et pointtab en realitet i Randers.Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '9' Kronjylland
« Svar #34: 07 Apr 2011, 14:15 »Kronjylland - Part ti
11.11.2010
Efter en række heldige lodtrækninger, og flotte resultater, er Randers FC nu klar til semifinalen i den danske Pokalturnering. Pokalturneringen blev sidste år vundet af FC Nordsjælland, men i år måtte FC Nordsjælland dog forlade turneringen tilbage i tredje runde, da de mødte første divisionsklubben  Viborg FF. Viborg FF er stadig med i turneringen, og i semifinalen står de over for Randers FC. Den anden semifinalekamp er imellem FC København og SønderjyskE.


Randers kom ind i turneringen i anden runde, hvor københavnske Sundby ventede. En kamp, hvor Randers var store favoritter og derfor havde de også valgt at spare en række bærende kræfter. 500 tilskuere var mødt op til kampen og allerede efter 21 minutter fik de noget at juble over, da Tidiane Sane bragte Randers i front. Randers forsatte deres højre pres, og Sundby fik ikke et ben til jorden. Efter en god halvtime score Juelsgård hans første mål for Randers, hvilket betød at udeholdet var foran med to ved pausen. I anden halvleg gik Randers to gear ned, men alligevel lykkedes det Randers at score to minutter før tid, da Lyme score selvmål.

I tredje runde ventede første divisionsklubben Skive. Skive har indtil videre haft en god sæson, og ser ud til at klare sig fri af nedrykning. Mod Randers kunne de dog ikke helt være med, tros god oppakning fra de 1.600 fans. Tidiane Sane var flyvende til dagens kamp, og to mål fra hans fødder og et enkelt fra Egholms hoved, betød at Randers førte 3:0 ved pausen. I anden halvleg kom Skive meget mere med og de fik også scoret på mål af Simon Jensen. Scoret fik Sane også, da han på straffespark sikrede sejren og hans eget hattrick.   

I fjerde runde stod Randers for første gang i turneringen på hjemmebane, da de mødte AC Horsens. Uden tvivl den sværeste modstander end til videre, og derfor mødte Randers også op med den stærkeste opstilling. Små 6.000 tilskuere forsøgte at skabe en fest op tribunerne  med masser af flag. Randers startede kampen godt og havde mange gode chancer, dog formåede hestene ikke at få bolden det sidste stykke over stregen. I anden halvleg forsatte Randers det gode spil, og de blev også mere kyniske foran kassen, da først Soukouna løb fra Horsens og gjorde det til 1:0 og sidenhen et flot langskud fra Kamper, hvilket betød at Randers var klar til kvartfinalen.

Kvartfinalen skulle spilles på udebane, på Silkeborg Stadion, foran 4.000 tilskuere. En kamp hvor Rander var i fuld kontrol og Silkeborg kom ikke til ret meget. Allerede efter et kvarter kunne Sarr bringe Randers i front på et straffespark. Tre minutter senere scorede den unge Soukouna, og det så allerede ud til at Silkeborg havde givet op. Sekunder før pausefløjtet blev det endnu værre for Silkeborg, da Fejzullahu gjorde det til 0:3. I anden halvleg kom Silkeborg bedre ud, men de blev aldrig farlige og i stedet lukkede Mads Fenger kampen til 0:4. Randerses mål for Pokalturneringen, var at man som minimum skulle ende i en kvartfinale, men nu skal man altså spille semifinale og bestyrelsen er yders tilfredse.
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '10' Kronjylland
« Svar #35: 08 Apr 2011, 15:16 »Kronjylland - Part elve
16.12.2010
Så er første halvdel af sæson slut, og spillerne kan tage på en tre måneders lang ferie. Randers har efter en dårlig periode sluttet sæson godt af, med fire sejre og to nederlag. Tros de flotte resultater ligge Randers blot placeret på en femteplads. Det skal dog siges at der blot er tre point op til Odense på tredje pladsen og fjorten point op til FC Midtjylland på førstepladsen. Derudover er det lykkedes Randers at forlænge kontrakten med det unge talent Mikkel Cramer, så han nu er sikret til år 2013.


I 14. spillerunde mødte man AC Horsens. Randers FC havde netop slået Horsens ud af Pokalturneringen, og var derfor store favoritter til kampen. 6.700 tilskuere var mødt op på Essex park og der skulle kun gå et kvarter før de fik noget at glæde sig over. Den unge forsvarsspiller Mads Fenger havde nemlig bragt Randers foran efter et godt lagt hjørnespark. Blot to minutter senere hamrede Tidiane Sane bolden i kassen, og så førte Randers med to. I anden halvleg to Horsens over og dominerede kampen. De fik også reduceret på mål af Hajdarevic, og så blev Randers pludselig nervøse for at de endnu engang skulle smide en sejr væk, men resultatet holdte kampen ud og Randers fik de tre point.

I den efterfølgende kamp mødte Randers på udebane Lyngby. En svær kamp, hvor Randers fik kamp til stregen. Kampen var utroligt lige og det havde sikkert været mest retfærdig med en uafgjort, men den unge Fejzullahu ville det anderledes og sikrede tre point til Randers på et flot mål. Derefter ventede Aalborg Boldklub. kampen blev spillet i Aalborg, hvor Randers ikke fik tildelt de store chancer. Allerede efter tyve minutter var Randers bagud med to mål, men så fik Augustinussen tildelt direkte rødt kort, og man troede pludselig på det igen. Da Randers så også fik reduceret på mål af Sarr, var gejsten virkelig tilbage hos Hestene. Dog slukkede Helenius kort før tid håbet, med en pragtfuld scoring.

Man skulle, efter nederlaget til Aalborg, forsøge at rejse sig hjemme mod Silkeborg, og det gik rigtigt godt. To mål fra Soukouna, et fra Cramer og et fra Fenger sikrede en særdeles flot 4:0 sejr til Randers. Dernæst ventede FC Midtjylland, som sidste gang slog Randers med hele 6:0. Nu var det Randerses tur til at hævne sig, men det gik ikke ligefrem efter planen, og Randers løb ind i endnu et stort nederlag på hele 5:1 til førerholdet fra Herning.

Årets sidste kamp blev spillet mod Brøndby IF. En svær kamp, og så oven i købet på udebane, foran 10.600 ellevilde Brøndby fans. Randers lagde dog fra første fløjt pres på Brøndby, man kom til mange store chancer blandt andet fem åbnechancer. Det blev dog ikke til nogle mål i førstehalvleg. Efter pausen blev tidligere Brøndby spiller Lorentzen skiftet ind, og det skulle vise sig at blive dødsstødet for Brøndby. Kasper Lorentzen straffede sine tidligere holdkammerater, ved at nette hele to gange, og så kunne Randers tage hjem med endnu en sejr i bagagen. Logged

-LFC-
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: '11' Kronjylland
« Svar #36: 08 Apr 2011, 15:43 »

Flot blog! Holdvalget er ikke lige mig, men dit skriftlige arbejde er godt og især din grafik er god! Smiley
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '11' Kronjylland
« Svar #37: 08 Apr 2011, 21:28 »

Tusind tak LFC håber du vil følge med (:
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '11' Kronjylland
« Svar #38: 10 Apr 2011, 22:31 »Kronjylland - Part tolv
02.02.2011
Vinterens transfervindue er netop klappet i, og der har ikke været den store aktivitet i Randers. Dog har
en enkelt spiller forladt Randers FC for en svimlende sum på 11.000.000 kroner. Spilleren der har forladt Kronjylland er Jesper Juelsgård, som blot nåede en halv sæson for Randers. Nu skal han vise sit talent i FC København, hvor han har fået en toårig kontrakt med 33.000 kroner om unge.

Jesper Juelsgård blev i sommeren 2004 optaget på FC Midtjylland ungdomsakademi, som en af de første spillere. Han viste hurtigt, at han havde et enormt potentiale, og imponerede alt og alle på akademiet. Efter tre år på Akademiet blev han udlejet til Skive, hvor det blev til hele 15 førsteholdskampe i første division. Da Juelsgård vente hjem fra lejeopholdet, fik han hans debut i Super Ligaen, hvor det efterfølgende er blevet til hele 20 kampe for FC Midtjylland.

Efter at have gjort kometkarriere i FC Midtjylland, vækkede han interesse hos Randers FC, som sidste sommer smed 4.000.000 kroner efter det unge talent. I Randers nåede han blot 13 kampe, også ville de forsvarende mestre fra København også have fingrene i talentet. Efter en lang række bud, som Ebbe Sand køligt afvist, greb bestyrelsen ind, da de mente at et tilbud på 11.000.000 kroner ikke var til at modstå, og Juelsgård spiller nu for FC København.


Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '12' Kronjylland
« Svar #39: 10 Apr 2011, 22:43 »Kronjylland - Part tretten
11.04.2011
Randers har så sandelig fået medvind i løbet af foråret og har overrasket alt og alle. Fem kampe er spillet i foråret, hvor det er blevet til tre sejre, en uafgjort og et nederlag. Det betyder at Randers har lagt sig på en flot tredjeplads, og der er sågar også ved at skabe et lille hul ned til nummer fire. Derudover har Randers FC endelig fået Mikkel Beckmann tilbage fra en lang skadespause, der har holdt ham ude hele efteråret, men nu er han tilbage og har fået en enkelt indskiftning. Det skal blive yderst spændende og se om Mikkel Beckmann kan spille sig på et så velfungerende Randers hold.


Randers fik den værst tænkelige modstander i årets forårspremiere. FC København gæstede Essex park, men det var bestemt ikke et gæstfrit Randers hold.  9.000 tilskuere stod klar for at hjælpe Randers. Kampen startede med et enormt Københavner pres , men et heldigt Randers hold kunne gå til pausen 0:0. I anden halvleg forsatte FC København deres store pres, og kom til mange gode chancer. Tros det store stormvejr der blæste mod Randerses mål, formåede Randers at skabe en kontra, som smukt blev afsluttet af Fejzullahu, også var Randers i front. Et minut før tid udlignede FC København dog, på mål af den tidligere FC Midtjylland spiller Morten Nielsen. Kampen endte med et kryds.

Derefter ventede Esbjerg på udebane. En svær kamp, hvor Randers skulle være tilfredse med en uafgjort. Det lignede også en uafgjort i starten af kampen, men kort inden pausen fik Fejzullahu scoret for Randers. Blot to minutter efter pausen nettede Randers endnu engang og fem minutter før slutfløjt lukkede Kasper Lorentzen med et fabelagtigt mål.

Dernæst ventede Odense Boldklub hjemme. En svær kamp for Randers, tros der var mødt 7.500 støttende fans op. Der gik heller ikke mere end tyve minutter og så kunne Chris Sørensen hamrede et frispark ind bag en yderst passiv Ousted. Odense var dominerede resten af første halvleg. Efter pausen havde Randers fået en skideballe og derefter var de som forvandlet. Der gik ikke mere end ti minutter, og så havde Randers udlignet på mål af Fejzullahu og blot fem minutter senere scorede selv sammen Fejzullahu igen. På fem minutter scorede Randers yderligere to mål  fra Kasper Lorentzen og Rise. På blot ti minutter formåede Randers at vende kampen fra at være bagud med 0:1 til at føre 4:1, hvilket også blev kampens resultat.

Efter den flotte sejr over Odense Boldklub ventede SønderjyskE. En kampe der skulle vindes, hvis Randers ville forsætte deres flotte stime. De fik da også den optimale start da Egholm efter et hjørnespark headede Randers på sejrskurs. Ved Pausen var Randers foran 1:2 og blot syv minutter inde i anden halvleg stod det 1:3. Der blev dog alligevel spænding i kampen, da SønderjyskE med en lille halvtime igen reducerede, det blev dog aldrig til mere. Derefter ventede FC Nordsjælland, hvor det blev til et skuffende nederlag, da Søren Christensen scorede efter et lille kvarter og satte en stopper for Randerses flotte stime.   Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '13' Kronjylland
« Svar #40: 11 Apr 2011, 19:13 »Kronjylland - Part fjorten
05.05.2011
Efter to semifinalekampe er Randers FC nu klar til finalen i den danske Pokalturnering, som skal spilles i

Parken, mod FC København. Pokalturneringen blev for første gang afholdt tilbage i år 1955 og dengang stod finalen mellem AGF og Aalborg Chang, hvor AGF stod som vindere. Finalen  bliver hvert år afholdt på Kristi Himmelfarsdag, dog er finalen i år 2006 en udtagelse, som blev afholdt store bededag. Turneringen er oftest blevet vundet af AGF, som har taget trofæet hele ni gange. FC København har vundet fire gang og Randers FC en enkelt gang.

Randers spillede i år semifinale mod første divisionsklubben Viborg FF. Første kamp skulle spilles på Viborg Stadion foran 4.700 tilskuere. For første gang i denne sæson, var Mikkel Beckmann med fra start, og det skulle vise sig at være en god ide. Allerede efter 17 minutter gjorde Beckmann for første gang opmærksom på sig selv, men et rigtig flot mål. Resten af første halvleg var meget tam, og uden de store chancer. Efter pausen, kom der igen gang i løjerne og målene. Første hamrede Mikkel Beckmann sin scoring nummer to i mål. Derefter fik en energisk Rise tilkæmpet sig et straffespark, som Sarr omsatte til mål. Sammen Sarr gjorde det også til 0:4 med seks minutter igen. Kampen endte 0:4 og Randers kunne ikke have ønsket sig bedre udgangspunkt for hjemmekampen.

Viborg FF har udover Pokalturneringen haft en dårlig sæson. De ligger i øjeblikket placeret på en 6. plads i første division, og oprykningen er så småt ved at være tabt. Derfor er Pokalturneringen den eneste mulighed for succes for Viborg denne sæson.

Semifinalekamp nummer to skulle spilles på Essex park. Viborg fik det bestemt ikke meget nemmere af at komme til Randers og de næste 8.000 fans gjorde livet surt for Viborg. To minutter inde i kampe blev bolden stukket ned i dybden bag Viborgs forsvar, og den lynhurtige Ahmed Soukouna løb fra alt og alle og scorede for Randers FC. Viborg var tvunget til at satse fremafrettet, og det gav naturligvis også masser af plads den anden vej. Man skulle dog helt hen i anden halvleg, før Randers FC formåede at udnytte det skete ved en flot kontra, som blev afsluttet af Rise. Til sidst lukkede og slukkede Kasper Lorentzen som hakkede bolden i mål. Derfor er Randers nu klar til Parken efter en flot sammenlagt 7:0 sejr. Logged

Katanka
Freelance Grafiker
******

Offline Offline


 
Sv: '14' Kronjylland
« Svar #41: 13 Apr 2011, 09:46 »

Nice.. Go for it.. Må sige dine skrive evner er gode.. Din opsætning er flot, og effekter på billederne er heller ikke til at kimse af Smiley
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '14' Kronjylland
« Svar #42: 13 Apr 2011, 13:45 »

Tusind mange tak Katanka (:
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '14' Kronjylland
« Svar #43: 13 Apr 2011, 13:46 »Kronjylland - Part femten
09.05.2011
Med fire kampe igen, lugter det nu kraftigt af bronze i Randers. Randers har et forspring på hele fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen. Dog er både første og anden pladsen allerede ude for rækkevidde. Bare for at blive nummer to, mangler Randers fjorten point. Randers har dog vist meget svingende form på det sidste, med blot to sejr og tre nederlag i de seneste fem kampe. I bunden  af tabellen ligner det mere og mere et farvel til  Horsens, også Silkeborg, AaB og OB er også i fare for at rykke ned.


I 25. spillerunde mødt man AC Horsens på udebane. En kamp som skulle vindes, hvis Randers vil gøre sig forhåbninger om at sikre sig bronze. 4.500 tilskuere var mødt op, det var Sane dog lige glad med, og efter 13 minutter smadrede han læderet i netmaskerne til en 0:1 føring og det var startskuddet til en Randers målfest. Fejzullahu fulgte op på målet og Sarr var heller ikke bleg for at øge føringen.  I anden halvleg fandt Kasper Lorentzen også vej til netmaskerne  blot to minutter efter pausen. Mads Fenger headede 0:5 målet ind og AC Horsens var helt væk. Dog kom de gule igen med et frisparks mål fra Nøhr. Kampen endte med en kanon 1:5 sejr til Randers.

Runden efter ventede Lyngby hjemme i Randers. Randers sprudlede af selvtillid og det skyldes ikke mindst de 7.000 fans der var mødt op for at støtte Randers. Blot ti minutter inde i kampe faldt det første mål, og det var den unge Fejzullahu der scorede sit syvende mål i sæsonen. Der gik dog ikke mange minutter før Kim Aabech og Lyngby var tilbage i kampen, med en flot udligning. Efter pausen, gik Randers et gear op, og rykkede fra Lyngby. Senegalesiske Ousmane Sarr nettede to gange, og så var kampen lukket til Randerses fordel.

Efter de to flotte sejre, faldt Randers sammen. Tre nederlag i træk, har kostet dyrt i Randers, og kan muligvis komme til at koste endnu dyre, hvis det ikke lykkedes Randers at sikre sig bronzemedaljerne. Det første hold der formåede at overmande Randers FC var Silkeborg. En katastrofal kamp for Randers FC, hvor man måtte forlade Silkeborg med et pinligt 0:4 nederlag i bagagen. Efter det store nederlag til Silkeborg, lykkedes det aldrig Randers at rejse sig igen.

Heller ikke mod bundpropperne fra Aalborg, kunne Randers hive point hjem. Kampen blev spillet hjemme i Randers, hvor 8.000 tilskuere var mødt op, for at støtte hjemmeholdet. Allerede efter 11 minutter kom Randers bagud, da det unge talent Mathias Wichmann scorede et flot mål. Rander havde massere af afslutninger, men blot en enkelt indenfor målrammen. Derefter ventede topholdet FC Midtjylland, som tidligere har smadret Randers med både 6:0 og 5:1. Det lignede endnu et stort nederlag til Randers, da de gik til pause bagud med 3:1. I anden halvleg gjorde Randers dog en bedre figur, og spillede lige op med FCM. Derfor endte kampen 4:2 og Randers har nu indkasseret tre nederlag i træk. 
Logged

Jyden
Gæst
 
Sv: '15' Kronjylland
« Svar #44: 13 Apr 2011, 18:20 »Kronjylland - Part seksten
29.05.2011
Tros en lidt sløj afslutning på sæson, lykkedes det Randers FC at sikre sig bronzemedaljerne, oven i købet med hele tre point ned til Brøndby på fjerdepladsen. Sæsonen blev afsluttet med to sejre og to nederlag. Det betyder at Randers nu kan tage på ferie med 51 point, og en flot bronzemedalje. Ikke nok med en tredjeplads, men Randers har også sikret sig deltagelse i Europa League. Sølvet gik til ulvene fra Herning, som blot var to point efter FC København, som endnu engang endte som nummer et. 


Årets fjerde sidste kamp, blev spillet mod Brøndby IF. En alt afgørende kamp, da Randers for alvor vil kunne skabe et hul ned til Brøndby på fjerdepladsen, hvis de kunne formå af vinde. Kampen blev spillet hjemme på Essex Park, foran 7.000 tilskuere. Kampen startede rigtig godt for Randerses vedkommende. Allerede efter 13 minutter kunne Anders Egholm efter et hjørnespark heade bolden i kassen. Brøndby tabte dog ikke helt modet og kom hurtigt til mange gode chancer bagefter. Stillingen var dog forsat 1:0 ved pausen. I anden halvleg var Randers endnu engang skarpe foran målet, hvor den tidligere Brøndby spiller Kasper Lorentzen  hamrede bolden ind fra kanten af feltet.

Derefter ventede mægtige FC København. En testkamp inden Randers skulle møde FC København i pokalfinalen. 15.000 fans var mødt op til kampen, og det fik masser af underholdning. Kampen startede ellers stille og roligt ud, uden de store chancer til nogen af holdene. To minutter inde i overtiden af første halvleg, faldt det første mål. Målet kom fra Dame N'Doye, som overmatchede Randers forsvaret. Efter pausen kom Randers til mange chancer, men dårlige afslutninger kostede Randers sejren, da FC København kort før tid øgede deres føring på mål af Thomas Kristensen, som scorede efter flot kombinationsspil. Kampen endte med et skuffende 2:0 nederlag til Randers.

Efter nederlagt til København, ventede Esbjerg på hjemmebane. 8.000 tilskuere var mødt op på Essex Park, for at støtte Randers det sidste stykke mod bronzemedaljerne. Det eneste Randers behøvede var et enkelt point, for at sikre sig bronzemedaljerne. Allerede et minut inde i kampen nettede Randers for første gang. Målet blev scoret af Mikkel Beckmann, som scorede sit første i Super Ligaen denne sæson. Der gik dog blot fire minutter før Esbjerg havde udlignet igen. Indtil langt inde i overtiden lignede det en uafgjort, men tre minutter inde i overtiden, da Tidiane Sane heldigt headede bolden i mål, blev alle tre point sikret.

Årets sidste kampe blev spillet mod Odense Boldklub. Randers var allerede sikre på bronzemedaljerne, og kunne derfor være ligeglade med kampens resultat. Derfor valgte man i Randers at spare kræfter til Pokalfinalen. OB satte sig derfor hurtigt på kampen, og havde stort set alt spillet. Alligevel lykkedes det blot OB at vinde med 2:0. Nu venter blot pokalfinalen mod FC København, og så har Randers manager Ebbe Sand klaret første sæson for Randers.   Logged

Sider: 1 2 [3] 4 5 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010