Sv: BVB---Werder Bremen---S.S.C Napoli---Sampdoria
« Svar #32: 05 Dec 2006, 19:08 »

Skuffelser, Succeser og Lettelser

Jeg valgte at spille de sidste måneder færdige inden jeg lavede denne update, da det skulle vise sig at være tidskrævende at få Sampdoria til at spille ordentligt fodbold.

Allerede 2 dage efter jeg havde skrevet under på kontrakten med Sampdoria var det tid til at spille den første kamp. Kampen foregik hjemme på Luigi Ferarris, og modstanderen hed Fiorentina. Jeg havde til lejligheden valgt at stille op i en lidt speciel 4-3-1-2 formation, hovedsageligt pga skader. Der skulle dog ikke gå mere end 11 min før jeg indså at taktikken var helt forkert, 2-0 stod der nemlig til Fiorentina, og mine spillere havde ikke sat et ben rigtigt, Fiorentina fortsatte sit enorme pres, og kampen sluttede 3-0 til Fiorentina.

Sampdoria 0-3 Fiorentina
0-1' Aquilani
0-2' Stiedler
0-3' De la Fuente

MoM: Alberto Aquilani

Taktikken blev lavet kraftigt om, og vi stillede op med den 4-3-2-1 som kan ses i sidste update. Kampen var mod Modena var ligeledes hjemme, og det gik meget bedre. Drengene holdte fantastisk på bolden, og på trods af  at resultatet ikke viser det, blev Modena kørt rundt over hele banen. Det var dog Modena der kom foran efter 52 minutter på mål af Agirretxe. Vi fortsatte bare vores super spil og med 11 minutter igen gav det potte, netop indskiftede Salvatore Foti dukkede op i feltet og udlignede. Fotis mål var samtidig mit første som Sampdoria træner.
I overtiden fik vi vores fortjente sejr, da Arango scorede på et fabelagtigt langskud.

Sampdoria 2-1 Modena
0-1' Agirretxe
1-1' Foti
2-1' Arango

MoM: Diego Souza

3. hjemmekamp på stribe, og modstanderen hed Inter. Jeg håbede vi kunne fortsætte det glimrende spil fra sidste kamp, men sådan skulle det langt fra gå, Inter nedsablede os, og da kampen var slut var Giorgos Samaras Inters helt med et Hattrick.

Sampdoria 0-3 Inter
0-1' Samaras
0-2' Samaras
0-3' Samaras

MoM: Giorgos Samaras

Roma var næste modstander, og Rom var destinationen. Jeg regnede ikke med noget udbytte fra denne, da Roma var førehold i Serie A. Vi spillede dog ganske fint i første halvleg, og med 0-0 ved pausen var jeg godt tilfreds. Anden halvleg startede helt fantastisk, da Salvatore Foti, på en super bold fra Souza, kunne bringe os foran. Kort efter var Foti igen på spil, denne gang som oplægger, og Eduardo gjorde det til 2-0. Jeg kunne helt bestemt øjne point, og måske endda en sejr. Med 12 minutter igen reducerede Freddy Adu, men sejr var aldrig helt i fare. Et helt fantastisk resultat, og jeg var virkelig stolt af drengene.

Roma 1-2 Sampdoria
0-1' Foti
0-2' Eduardo
1-2' Adu

MoM: Salvatore Foti

Nu skulle det gode spil bare følges op på hjemmebane mod mægtige Palermo, der har vundet 3 mesterskaber de sidste 5 sæsoner. Mesterskabsfodbold var der dog ikke noget af fra nogen af holdene, og det var uhyggeligt heldigt at vi 3 minutter før tid hæv sejren hjem på et flot hovedstød af Salvatore Foti.

Sampdoria 1-0 Palermo
1-0' Foti

Det så altså rigtigt lyst ud inden kampen mod Udinese, og vi blev da også udråb til favoritter inden kampen. Kampen fik bare et helt andet billede. Udinese pressede og pressede, og som klart bedste hold på banen, var det nok et ufatteligt chokkeret Udinese hold der kunne gå til pause, nede 0-2. Anden halvleg var da heller ikke mere end 9 minutter gammel da Heinze bragte os foran 0-3. Derefter skete der bare noget, Udinese begyndte at bruge deres uhørt mange chancer, og 3 minutter inde i overtiden gjorde Roberto Portanova det fortjent til 4-3. Nok var det fortjent med jeg var rasende efter kampen, og forstod virkelig ikke hvad det var der gjorde at det gik så galt.

MoM: Tomas Rosicky

Skuffelsen mod Udinese skulle rystes af mod Atalanta. I stedet blev det dog starten på en masse nye skuffelser.
Dagens kamp foregik ude, og der var kun 1 (!!) chance i hele kampen. Den tilfaldt Franck Julien, og han missede på det skamligste.

Atalanta 0-0 Sampdoria

MoM: Robert Seeger

Næste destination var Delle Alpi, og Juventus, som fuldstændigt spillede os ud af banen. Utroligt underholdende kamp, og fortjent blev Robert Seeger, vores keeper, kampens spiller. Han reddede os fra at tabe 10-0. Juventus var altså fantastiske, og endnu en skuffelse var altså en realitet.

Juventus 3-1 Sampdoria
1-0' Agüero
2-0' Vela
3-0' Naldo
3-1' Eduardo

De næste kampe var utroligt ens, vi styrrede igen kampene, men fik intet ud af det.

MoM: Fred

På dette tidspunkt var vi nede på 16. pladsen, og jeg frygtede virkelig at nedrygning var en mulighed.
Så jeg valgte at ændre taktikken. 4-4-2 blev den nye taktik, filosofien var stadigt den samme, altså at holde på bolden og køre modstanderne rundt.

Første kamp med den nye taktik var på San Siro mod Milan, og den kamp gik slet ikke som jeg havde forventet. Det var en meget lige og det var meget heldigt at Milan kunne gå til pause med 2-0. Efter pausen tog vi helt over, og med 10 minutter igen reducerede Kevin Mirallas. Kampen endte 2-1 men jeg var yderst tilfreds.

AC Milan 2-1 Sampdoria
1-0' Anderson
2-0' Podolski
2-1' Mirallas

MoM: Anderson

Kampen efter var hjemme med Perugia, og spillet fra Milan kampen fortsatte. Vi glemte dog at score når vi fik chancen, og i stedet scorede Perugia i overtiden. Jeg var sur, men samtidig var jeg glad for at spillet var så godt som det var.

Sampdoria 0-1 Perugia
0-1' Annunsiata

MoM: Julian Speroni

De to sidste kampe var uhyggeligt vigtige. Vi lagde med i bunden, og vi havde brug for point. Den første af de to var mod Messina som lagde nummer 4 i Serie A inden kampen, og regnede med en utrolig svær kamp. Den blev dog knap så svær, da spillet virkeligt flød, og en meget fortjent sejr kom i hus.

Messina 1-2 Sampdoria
0-1' Mirallas
0-2' Foti
1-2' Vonlanthen

MoM: Antonie Marras

Sidste kamp i denne sæson. Vi skulle have minimum 1 point for at være sikker på overlevelse, og det skulle vise sig at blive en kamp helt mod folks forventninger. Vi satte os på kampen fra start og resultatet blev mildt sagt fantastisk.

Bologna 0-4 Sampdoria