Forfatter Emne: #11 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen  (Læst 7248 gange)

Sv: #3 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen
« Svar #15: 24 Jul 2008, 19:39 »

B 93 forstærker midtbanen
Torsdag d. 19-07-2007

Efter en præsentation af hele 5 nye spillere fra Luxembourg af, skulle man tro, at B 93 havde hentet de spillere til den kommende sæson de havde brug for. Dette var dog ikke tilfældet. For i dag kunne B 93 med cheftræner Bent Christensen i spidsen præsentere hele 5 nye spillere igen.

Alle 5 spillere som er hentet til klubben for, at forstærke den centrale midtbane eller kanterne hos 93’erne. Den største profil af de 5 nye midtbanespillere i B 93 er den 24 årig Assim Alomerovic fra Bosnien. Alomerovic er hentet på en fri transfer hos den luxembourgske klub Racing FC. På trods af sin højde på 190 cm er Alomerovic en midtbanespiller med fart i benene og hård fighter på banen. Derud over har han et okay langskud, og er en ørn på hjørnesparkssituati oner.  Der er ingen tvivl om, at Assim Alomerovic vil blive guld værd for B 93.

Foruden Assim Alomerovic har B 93 henter yderlig 4 spillere til midtbanen. Disse 4 spillere er:

Kasper Gaihede, 21 år, henter på en fri transfer FFI. Gaihede er hentet til klubben som back up til den centrale midtbane. Haner en beslutsom og er utrolig arbejdsom spiller.

Bárour Olsen, 22 år, hentet på en fri transfer hos EB/Streymur fra Færøerne. Olsen er lige som Gaihede hentet til klubben som back up på den centrale midtbane, hvor han med hans hurtighed skulle kunne sættes ind sidst i kampene, og slå til mod modstandernes trætte forsvar og midtbane.

Patrick Bentsen, 21 år, hentet på en fri transfer hos Stenløse. Patrick Bentsen har tidligere spillet for Brøndbys andet hold før sit ophold i Stenløse. Bentsen hurtighed, afleveringsevner, gode drible evner og arbejdsivre gjorde, at Bent Christensen hentede ham til klubben. Bentsen er udset til, at skulle være back up for Steve Codello på højrekanten. Bentsen kan også komme på tale til venstrekanten, hvis det skulle blive aktuelt.

Christian Bjerg, 25 år, hentet på en fri transfer hos den nordjyske klub Jetsmark. Bjerg er hentet til klubben som back up til den centrale midt og højrekanten, hvor Bjerg kan spille.

Mandag d. 23-07-2007

Bent Christensen kunne i dag præsentere B 93’s sidste forstærkninger til den kommende sæson. 3 nye spillere blev præsenteret, og fælles for dem alle var, at de alle 3 var angriber.

Dermed har B 93 forstærket diverse plads i truppen på midtbanen og i angrebet. Ingen spiller er hentet til forsvaret, hvilket Bent Christensen begrunder med følgende: ”Vi har ikke valgt, at forstærke vores forsvar eller målmandspladsen da vi ser det som stærkt nok. Vi har gode spillere på alle pladser til forsvaret, så hvorfor gå ud og fikse noget når der intet problem er der.”

Derfor har Bent Christensen fokuseret mere på, at forstærke de offensive pladser, og de sidste forstærkninger faldt på plads i dag. Som skrevet tidligere er de tre spillere angribere, og de tre angriber er Denis Ljuta hentet på en fri transfer i kroatiske NK Solin, Ian Claes hentet på en fri transfer i belgiske Brustem og Christof Maes hentet på en fri transfer i belgiske Temse.

Den helt store profil af de tre angriber er uden tvivl bosniske Denis Ljuta som er hentet i den kroatiske klub NK Solin. Med Denis Ljutas hurtighed helt foran sammen med en eventuel Daniel Huss fra Luxembourg, er der ingen tvivl om, at B 93 her vil få en af ligaens bedste angrebs duoer.

God back ups til angrebet har man så hentet i belgierne Ian Claes og Christof Maes. Her er Maes uden tvivl den bedste af de to. Maes ville med en positiv udvikling hurtigt kunne blande sig om en af pladserne i B 93’s start elver.
Logged

NichlasKirk
Gæst

Sv: #5 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen
« Svar #17: 24 Jul 2008, 20:27 »

Hej Kim.

Rigtig god start du har fået på bloggen må man sige, dit sprog er flydende og rigtig godt. du skal dog passe på med at starte en sætning med "og" efter et punktum, da det kommer til at virke usammenhængende ellers. Layoutet er også super godt, det er simpelthen næsten helt weltklasse Opstemt

Jeg ser i hvert fald frem til at læse meget mere fra din hånd og om B93s kamp om at komme ud af skyggen Smiley

KUTGW.

Logged

kasperbp12
Manager
********

« Svar #18: 24 Jul 2008, 21:15 »

Hej Kimu, rigtig god blog du har fået sat gang i her indtil videre og glæder mig til at høre om mere fra B93! Bruger du egentlig Ulrik Thomsen som målmand eller...? Og ham Maes ser da meget god ud. Ellers godt arbejde Smiley KIU Thumbs Up

Hejsa Nichlas!

Mange tak for den rosende kommentar. Den er jeg rigtig glad for. Skal være opmærksom på det med de "og" efter et punktum fremover. Tak for du lige har spottet det.

Hejsa kasperbp12!

Glad for, at høre du er glad for bloggen. Håber du også vil læse med fremover. Yes Ulrik Thomsen bruger jeg. Han er mit førstevalg på målmandsposten Smiley
Logged

Kimu
******

« Svar #20: 27 Jul 2008, 15:47 »

Træningskampe
Onsdag d. 01-08-2007

B 93’s målsætning for sæsonen 07/08 er oprykning til VIASAT Sport divisionen. Denne målsætning kan blive svær, at opfylde da man vil få hård kamp fra hold som Fremad Amager, Skjold og FC Roskilde omkring en af de to oprykningspladser der er i anden division.

Men set ud fra de 4 venskabskampe/træningskampe som B 93 har spillet som optakt til den kommende sæson virker holdet til, at være stærk nok til, at skulle kunne slå de nærmeste konkurrenter i oprykningskampen.

Ud af de 4 træningskampe vandt B 93 de to kampe mens de sidste to blev spillet uafgjort. Holdet scorede i alt 11 mål i disse 4 kampe, hvor den nye angrebsduo Daniel Huss og Denis Ljuta tilsammen scorede de 8 af B 93’s mål.

De 4 træningskampe blev spillet imod FC Fyn, B 1901, Thisted og FC Fredericia.

Den første kamp mod FC Fyn vandt B 93 med 3-1. Kampen blev totalt domineret af B 93 som til spillede sig en masse chancer. 3 af disse chancer slog B 93 nye angrebsduo Huss og Ljuta til på, og viste den målfarlighed der skal være med til, at sikre B 93 oprykning.

Derefter ventede kampen mod B 1901. Her skuffede B 93 meget. Holdet kom hurtigt bag ud til B 1901. Derefter måtte holdet kæmpe mod et stærkt defensivt hold, før Daniel Ljuta kunne score et mål sidst i anden halvleg til at udligne til kampens resultat 1-1.

Den 3 træningskamp blev spillet på Lerpytter Stadion mod Thisted, og den kamp blev en målrig affære. Thisted kom hurtigt foran på et mål af Simon Josefsen, men B 93’s cheftræner fik hurtigt styr på tropperne igen, og efter 21 minutters spil stod der 4-1 til B 93 takket være scoringer fra Denis Ljuta og Daniel Huss. Thisted fik reduceret i kampen inden pausen, og kort efter pausen igen til 3-4. Derefter slog B 93’s belgiske angriber Ian Claes til og scorede til 5-3, før Thisted igen reducerede til kampens resultat 5-4.

Sæsonens sidste træningskamp blev spillet på Østerbro Stadion mod FC Fredericia fra VIASAT Sport Divisionen. I denne kamp dominerede begge hold en halvleg hver. Første halvlegs var Fredericia som i denne halvleg scorede 2 mål. I anden halvleg slog hjemmeholdet til og sikrede et uafgjort resultat, 2-2, på mål af Ian Claes og Assim Alomerovic.

Lørdag d. 01-09-2007

B 93's spillere har haft en del, at juble over.
B 93 har med Cheftræner Bent Christensen i spidsen fået en perfekt start på anden division øst. Klubben fra Østerbro kan efter sæsonens første fem kampe stadigvæk kalde sig ubesejret. I to af sæsonens første fem kampe har B 93 mødt to af sine værste rivaler til en af oprykningspladserne, og begge gange er det lykkes B 93, at tage point fra disse hold.

Sæsonens første kamp stod ude mod Greve. B 93 var her præget af sæson nerver, for der gik rigtig lang tid før B 93’s spil begyndte, at fungere ordentlig. Men da spillet begyndte, at funke for B 93 var det for sent for da havde Greves Ebrima Sowe gjort det til 1-0. B 93 tog sig dog sammen i anden halvleg, og med 2 scoring fra Daniel Huss og en enkelt fra René Peters stod der pludselig 3-1, og kampen var over. Greve fik dog reduceret kampens resultat 3-2 da Ebrima Sowe igen var på pletten. Det var B 93 dog lige glade med da de med 3-2 sejren sikrede sæsonens første 3 point.

I sæsonens anden og tredje kamp mødte B 93 så Fremad Amager og FC Roskilde. To af de hold som B 93 skulle kæmpe med omkring oprykning til VIASAT Sport Divisionen. I de kampe var det vigtig, at B 93 fik taget point til sig, ellers ville det blive svært senere hen.

I de to kampe lykkedes det B 93, at hente i alt 4 point. De tre af pointen kom i hus da B 93 slog Fremad Amager med hele 3-0 hjemme på Østerbro Stadion. Fortjent sejr til B 93 som dominerede hele kampen, og kun lod Fremad Amager teste Ulrik Thomasen i B 93 målet et par gange. I kampe mod FC Roskilde blev det kun til et point. Et resultat som B 93 ikke kan være tilfreds med da holdet her også dominerede kampen også selvom, at B 93 en del af kampen kun spillede med 10 mand da Bárour Olsen fik det røde kort i kampen.

På udebane i sæsonens 4 kamp ventede Skovlunde. Her var B 93 i de foregående kamp ligeså dominerende og vandt kampen mod Skovlunde sikkert 3-1 på mål af René Peters, Daniel Huss og Denis Ljuta.

Derefter ventede Brøndby II. Brøndby II stillede med enkelte superliga profiler på holdet, og mange ventede en svær opgave forude for B 93. Men B 93 gik til den mod Brøndby II hjemme på Østerbro Stadion og satte sig fra start til slut på kampen. Dermed også fuldt fortjent, at B 93 vandt hele 4-0 over Brøndby II. De to af målene stod nyindkøbet Kasper Gaihede for, mens de andre blev scoret Assim Alomerovic og Christian Bjerg.

Efter fem kampe i anden division øst ligger B 93 på en tredje plads. B 93 har tre point op til Skjold og Holbæk, henholdsvis på første og andenpladsen.

Logged

Kimu
******

Sv: #7 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen
« Svar #22: 29 Jul 2008, 20:07 »

B 93 færdig i pokalturneringen

B 93’s eventyr i dette års pokalturnering er et overstået kapitel efter, at 93’erne rendte ind i et nederlag på 4-2 til Lyngby i anden runde. B 93 spillede ellers lige op med Lyngby, men Lyngbys skarphed inde for 93’er målet gjorde forskellen i kampen. Med nederlaget til Lyngby opnår B 93 ikke sæsonens mål for pokalturneringen som var, at komme i tredje runde.

B 93 fik ellers en god start på pokalturneringen da Ballerup blev slået ud i første runde med en sejr på 4-1. 93’erne dominerede hele kampen mod ikke divisions holdet Ballerup, og med blandt andet to scoring fra Denis Ljuta og Daniel Huss kunne Ballerup ikke stillede meget op mod B 93. Ballerup fik dog reduceret i slutningen kampen, men da var den over da Bárour Olsen havde gjort det til 4-0 inden.

Som skrevet i starten ventede Lyngby så i anden runde af pokalturneringen, og her indkasserede B 93 så et sviende nederlag på 4-2. Et ikke helt fortjent nederlag til 93’erne da de hele kampen faktisk var godt, og spillede lige op med Lyngby. B 93 kom også foran da Kasper Gaihede på et flot langskud bragte B 93 på 1-0. Men derefter satte Lyngby turboen på, og fik hurtigt scoret til 1-2 på mål af Kim Aabech og Christan Holst. Efter pausen knoklede B 93 på for at få udlignet. 93’erne kom til mange chancer, men sigte kornet var bare ikke indstillet hos Denis Ljuta og Daniel Huss som brændte den ene store chance efter den anden. Sigte kornet var til gengæld indstillet hos Lyngby som kort før tid kom på 3-1 via Mickey Berg. Efter den scoring var der ikke meget go over B 93, men i de dødende minutter af kampen fik holdet til kæmpet sig et hjørnespark. Steve Codello tog sig af hjørnesparket, og blandt venner og fjender fandt han Martin Heisterberg som med et flot hovedstød scorede til 3-2. 93’erne var nu tilbage i kampen, og alt blev smidt frem til for, at få den reducerende scoring. Det kom så bare til, at koste i den anden ende, hvor Christian Holst blev spillet fri, og med et frækt lob over Ulrik Thomsen i B 93 målet scorede til kampens slutresultat 4-2.
Logged

NichlasKirk
Gæst

Sv: #8 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen
« Svar #23: 29 Jul 2008, 20:21 »

Hej Kim.

Til at starte med vil jeg sige at det er super ærgeligt og undre mig en del at du ikke for flere kommentare!
Mht. bloggen, vil jeg sige at du gør et super stykke arbejde og "og'erne" har du fået helt styr på rigtig flot Thumbs Up
Der er dog opstået et andet problem, du starte sætninger med "men" efter punktum, der vil et komma istedet for være rigtigt eller så skla du lave sætningen om så du ikke skal bruge "men" til at starte med. Smiley
Du skal dog holde gjesten oppe for du har opbygget er super blog.

Hilsen Nichlas
Logged

Kimu
******

« Svar #24: 29 Jul 2008, 20:36 »

Mange tak for kommentaren. Den var rar, at få. Hehe, lidt sjovt at jeg begynder på det med men'erne efter jeg lige har døjet med de og'er Smiley Du skal dog have tak for din opmærksomhed på det, og fordi du gjorde mig opmærksom på det. Ville have det med til den næste update. Takker Smiley
Logged

Kimu
******

« Svar #25: 03 Aug 2008, 19:05 »

B 93 overvinter på første pladsen!
Søndag d. 11-11-2007

B 93 gave sine mange fans en god tidlig julegave da efterårs sæsonens sidste kamp var spillet. 15 runder inde i kampprogrammet af den danske anden division øst ligger B 93 med cheftræner Bent Christensen på første pladsen med hele 4 point ned til nummer 2 - Holbæk. B 93 kan også kun se tilbage på september, oktober og november måned som er forløbet perfekt rent point mæssigt, da holdet kun har tabte en kamp ud af de ti kampe der er spillet i de sidste tre måneder.

B 93 startede september måned med en kamp hjemme på Østerbro Stadion mod Holbæk. Et rigtig top opgør da Holbæk på daværende tidspunkt lå nummer 2, og B 93 nummer 3, men kun tre point i mellem dem.  Kampen startede i et hæsblæsende tempo fra begge hold af, men som tid skred frem fik hjemme holdet mere styr på kampen, hvilket også resulterede i en masse chancer til hjemmeholdet, og et kvarter inde i første halvleg kunne Daniel Huss bringer B 93 på 1-0. Den stilling holdt til pausen, og efter pausen kunne man se, at B 93 jagtede målet til 2-0 som kunne afgøre kampen. Holbæk havde svært ved, at stå for B 93’s pres, og med et kvarter tilbage lukkede B 93 kampen da Christof Maes – debuterede for B 93 mod Holbæk – scorede målet til 2-0, hvilket også blev kampens resultat. Med sejren i bagagen over Holbæk kravlede B 93 en plads op mod første pladsen.

Efter den vigtige sejr over Holbæk kom B 93 dog hurtig ned på jorden igen, da holdet indkasserede sæsonens første nederlag i den efterfølgende kamp mod Brønshøj. B 93 dominerede ellers kampen, men kunne intet gøre ved Brønshøjs defensiv. Brønshøj slog til gengæld til på en kontra, og kom på 1-0 via. Thomas Loran. 1-0 blev også kampens resultat.

Efter nederlaget til Brønshøj var cheftræner Bent Christensen ude i diverse medier og sige, at det var vigtigt for B 93 hurtigt, at glemme den netop tabte kamp, så man var klar til næste kamp mod Slagelse. Hvad end B 93 havde gjort for, at glemme kampen mod Brønshøj, ja så virkede det. Slagelse blev slået 3-0 hjemme i Slagelse.

I de tre kampe efter sejren over Slagelse fortsat så den gode pointhøste og viste, at kampen mod Brønshøj var en enlig svale. Først blev Søllerød-Vedbæk slået 2-0, derefter spillede man 2-2 mod B1908 og en 4-2 sejr over Stenløse.

De sidste to kampe i oktober måned, var uden tvivl nogle af sæsonens sværeste kampe. Ikke kunne fordi der stod vigtige point på spil, men også B 93’s ære. Klubben skulle i de næste par kampe spille mod to af klubbens ærkerivaler Skjold og FCK’s andn hold KB.

B 93 kunne dog efter begge kampe forlade banen med æren i behold da det blev til to flotte sejre over deres ærkerivaler. Først blev det til en flot 3-0 sejr over Skjold, som B 93 deler stadion med til dagligt. B 93 dominerede kampen, og med to mål inde for den første halve time af Christof Maes og Michael Rytkønen og et selvmål af Skjolds Jacob Høj i det 65 minut kunne B 93 indkassere tre vigtige point i kampen omkring oprykning til VIASAT Sport Divisionen. Derefter blev det også til 3 point mod KB. Kampen blev vundet 2-1. De to flotte sejre over ærkerivalerne har også været med til, at give B 93’s supportere en større tro på, at holdet rykker op.

Efterårssæsonens sidste to kampe stod mod Værløse og Glostrup. Dermed var der gensyn for cheftræner Bent Christensen med hans gammel klub Værløse, som han i sin tid var med til, at rykke op i den danske anden division.

Kampen mod Værløse blev en hård en for B 93. Alt så ellers ud til, at gå B 93’s vej da man efter 57 minutter førte 4-0 over Værløse, men i den sidste halve time af kampen tog Værløse fuldstændig over, og pludselig stod der 4-3 på måltavlen. Værløse var tilbage i kampen og jagtede pludselig det afgørende mål. B 93 holdte dog stand og fik hjemført en sejr, men det holdt hårdt. B 93 kan dog takke en skarp målmand i Ulrik Thomsen i de sidste minutter i kampen, for at forhindre Værløse i, at score yderligere.

Efterårssæsonen blev rundet flot af hjemme på Østerbro Stadion med en flot 3-0 sejr over Glostrup. Daniel Huss, Assim Alomerovic og Jan Isaksen scorede de sidste mål før vinterpausen.

Logged

NichlasKirk
Gæst

Sv: #9 - Boldklubben Af 1893 - På Vej Ud Af Skyggen
« Svar #26: 03 Aug 2008, 21:55 »

Hej. Smiley
Man må sige at resultaterne er helt godkendte, og en første plads er super flot klart. Det skriftlige er også helt i skabet med meget få slåfejl.

Lørdag d. 01-03-2008

De sidste tre måneder har fodbold i Danmark stået stillet pga. vinterpausen. Tre hårde måneder for diverse fans af forskellige klubber i Danmark. For der ingen fodbold for uden nogle enkelte træningskampe. Derimod går enhver fan og spekulere over, hvilke spillere køber ens klub og hvem sælger de også.

De samme spekulationer har B 93’s fans også haft. Tankerne har været på, hvem henter Bent Christensen til klubben for, at forstærke holdet i kampen om den første plads og hvem har han skilt sig af med.

Der har også været gang i svingdøren hos klubben på Østerbro. Svingdøren er desværre bare ikke gået ind ad, men gået ud af. Hele 16 spillere har B 93 sagt farvel til i vinterpausen. Blandt dem flere unge spillere som ikke havde nogen fremtid i klubben, men også et par enkelte af klubbens store profiler sagde farvel.

Blandt de store profiler var klubbens belgiske angriber Ian Claes som blev hentet i sommers. Ian Claes var ikke tilfreds med den spilletid han fik, og derfor blev B 93 og Claes enig om, at skilles. Claes skiftede med øjeblikkelig virkning til den belgiske klub SW Harelbeke.
På midtbanen sagde B 93 til deres bosniske spiller Assim Alomerovic som i sommers blev hentet på en fri transfer i den luxemburgske klub Racing FC. Alomerovic har været en af B 93’s bedste spillere i efteråret, hvor han med 9 assist og 3 mål i 13 kampe for Østerbro klubben har haft en stor finger med i B 93’s flotte placering i anden division øst. B 93 fik dog et godt tilbud for den norske klub Molde i tippeligaen som de ikke kunne sige nej til.
Forsvarsspilleren Morten Sørensen var den tredje store profil der forsvandt i vinterpausen. Den 21 årig stærke forsvarsspiller var en vigtig brik i B 93’s forsvar i efteråret, og leverede en stabil præstation for klubben. Hans flot spil og stabilitet gjorde, at flere danske klubber fik øjne op for, og i pludselig meldte Vejle sig på banen med et tilbud som B 93 kunne sige nej til, og dermed var Sørensen indenfor få dage Vejle spiller.

Træningskampe er det også blevet til for B 93 i vinterpausen. Her fik B 93’s supportere heller ikke meget, at juble over. Ud af de tre kampe tabte B 93 de to. Først et 2-1 nederlag til Ølstykke derefter 4-1 nederlag til Esbjerg. I den sidste træningskamp vandt B 93 5-0 over Vanløse.

Med salg af flere profiler på første holdet, og ikke den bedste optakt i træningskampene virker flere B 93 nervøs før starten på forårs sæsonen. Mange tror ikke, at B 93 vil kunne holde fast på den flotte første plads som klubben har nu, men vil dumpe pladser ned i rækken.

B 93’s cheftræner Bent Christensen maner til besindighed, og udtaler at diverse salg og resultater af træningskampe skal man ikke tage så tungt. B 93 har gode back ups til, at tage over for de spillere der er solgt plus, at træningskampe kan man ikke regne for noget, og han lover at B 93 nok skal være klar når det gælder.

Torsdag d. 01-05-2008

Vi skriver i dag den første maj 2008, og efter en lang vinterpause er der atter gang i fodbolden rundet omkring i Danmark. Det er også ens betydende med, at B 93 har taget hul på forårssæsonen, hvor en første plads skal forsvares så B 93 kan sikre den oprykning til VIASAT Sport Divisionen som er sæsonens store mål.

Indtil videre har cheftræner Bent Christensen og hans mandskab fra B 93 også gjort deres bedste for, at forsvare den flotte første plads som klubben indtager. Det er selvom at B 93 havde solgt godt ud af truppen uden, at forstærke den.  For selvom, at profiler har forladt truppen i vinterpausen har B 93 formodet, at fortsætte det gode spil fra efterårssæsonen ind i forårssæsonen.

B 93 har i forårssæsonen første 7 kampe sikret sig point i de 6 af dem, og kun tabte en enkelt. Nederlaget kom til Holbæk i april måneds sidste kamp, hvor B 93 ude på Holbæk Stadion tabte 1-0 på et mål af Christian Hansen. Et rigtig trælst nederlag til B 93 da før kampen mod Holbæk havde 5 point ned til Holbæk og Slagelse på anden og tredje pladsen. Nederlaget til Holbæk betyder, at der er skabt en større spænding med 8 kampe tilbage i anden division øst, da B 93 nu ligger på første pladsen med to point ned til Holbæk og Slagelse.  Så et tæt opgør omkring den direkte oprykningsplads til VIASAT Sport Divisionen er i vente.

Som skrevet tidligere havde B 93 taget sit gode spil fra efterårssæsonen med ind i forårssæsonen, og det kunne ses på de første 6 kampe. Forårssæsonens første 3 point kom i hus mod Greve. B 93 satte sig fra start af på kampen, og efter de første 22 minutter stod der 2-0 til 93’erne. Greve skabte lidt stemning da de fik udlignet til 2-2 midt i anden halvleg. B 93 slog dog hurtigt til igen og fik med to mål scoret til kampens resultat 4-2.

Den flotte start på forårssæsonen blev efterfølgende fulgt op med sejre over på 2-1 over Skovlunde, 4-1 over Fremad Amager og 2-0 over FC Roskilde.

Efter 4 flotte sejre kom B 93 dog ned på jorden igen da det i kampen mod Brøndby II blev til 3-3. Det så ellers længe ud til, at Brøndby II ville vinde den kamp da holdet efter 85 minutters spil førte 3-2, og dermed også kunne på føre B 93 deres andet nederlag i sæsonen. B 93 kunne dog prise sig lykkelige for deres luxemburgske midtbanespiller Steve Codello som med et flot langskud sikrede B 93 det ene point i de døende minutter af kampen.

Efter kampen mod Brøndby hed modstanderen Brønshøj, og her havde B 93 noget, at revanchere da Brønshøj på dette tidspunkt var det eneste hold da havde slået B 93. B 93 fik revancheret sig over Brønshøj. Hele 4-0 blev Brønshøj slået med, hvilket der var fuldt fortjent da B 93 dominerede kampen totalt. Kampens helt store helt blev Jan Isaksen som med to mål sendte B 93 på vej mod sejren.