vs. AaB 0-6
vs. AB 2-1
vs. AGF 1-1
vs. Viborg 1-2

7 træningskampe spillet og 5 nederlag og 2 uafgjort bestemt ikke den optakt Allan Nielsen havde håbet på inden sæsonstart. Allan har meget at arbejde med inden han skal føre sine tropper mod førstekamp i ligaen mod AB. AB som man blandt andet tabte 2-1 til i en af holdets venskabskamp, hvor de faktisk burde have vundet. Det startede ellers med 1-1 mod OB hvor Peter Utaka først udligende i det 90. minut. Så efter de godt takter mod OB ventede Esbjerg, men her var kutterne for vel smurt og man tabte 4-2, i en kamp som menes at have fåët Allan op i det røde felt. Næste kamp mod Silkeborg tabte man kun 1-0 efter et mål i det 9. minut af Silkeborg og mere skete der ikke rigtigt i den kamp. Så havde man AaB hjemme og her fik man fodbold lektion 3 mål i begge halvlegs og der stod 6-0 på tavlen til AaB. En kamp som man som Blokhus spiller hurtigst vil forsøge at glemme. Man havde efter AaB kampen AB som modstandere som tidligere nævnt man tabte 2-1 til. Efter AB kampen var modstanderen AGF, her spillede man uafgjort 1-1 hvor man var heldige at få et point efter at Jens D. Kristiansen udlignede i det 91. minut men igen er heldet med BFC. Kampen efter var sidste træningskamp mod Viborg en kamp som man også tabte nemlig 2-1. Christian Muomaife scorede begge Viborg mål, målet af BFC blev sat ind af Quincy Antipas. Men en skidt opstart til sæsonen.