home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 19:16:52 Arsrea Blogs #5 - Kongeblå Revoluti...
15 Jul 2024, 20:38 Broen13 Omklædning... Underlige ting
05 Jul 2024, 13:17 andersnomanni Blogs Freiburg Gloryhunter s...
28 Jun 2024, 10:39 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
Antal Registrerede Brugere: 23358
  1 Bruger, 168 Gæster Online.

Indlæg: 1132854 over 31373 Emner
Nyeste Bruger: ellyseperry266
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2024
| | | | |-+  16# Hjertet banker kun for klubben
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: 16# Hjertet banker kun for klubben  (Læst 35061 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
8# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #15: 24 Maj 2024, 22:38 »


8# Første af mange
V fortsatte vores gode form i pokalen, hvor FCN ikke havde nogen chance da de blev kørt rundt på Brøndby stadion og måtte tage hjem til Farum med et 6-0 nederlag, hvor Ohi fik en af sine få kampe og kvitterede med 4 mål de sidste 2 kom fra Schwartau.
Retur kampen kærte vi en sikker 1-0 sejr hjem, hvor Ohi igen fik spilletid og igen scorede.

Finalen skulle spilles mod AGF som havde vundet samlet 4-1 over FCM hvor Janni Serra havde taget de store overskrifter med 3 mål og en spiller vi skal holde øje med i finalen.

Spillerne var klar til finalen og igen havde vi valgt at gå med Ohi, for at spare Kvistgaarden til superligaen, AGF stillede i hvad der er deres stærkeste opstilling, og de viste fra fra start at de ville spille med, men vi kæmpede os ind i kampen og efter en god halv times spil kom Vallys først på en ripost efter et direkte frispark.
1-0 til halveg og anden halveg da havde vi fokus på at holde i bolden og få AGF ud og løbe og efter 60 min spil havde AGF brugt alle 5 udskiftninger, men de kunne ikke gøre mget de havde et par kontra, men de blev aldrig farlige og kampen endte med 1-0 til os.
Boldbesiddelsen endte med 63% til os og 37 % til AGF.
« Seneste Redigering: 26 Maj 2024, 15:46 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
9# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #16: 26 Maj 2024, 15:45 »


9# Mestre
Vi starter Mesterskabes spillet på en 3 plads med 6p op til FCK på 1 pladsen, vi vidste at 6p ikke er meget men det ville kræve at FCK skulle snuble lidt og det måtte vi ikke og de første 3 kampe ville give et svar på om vi havde en chance.

Første kamp var mod Randers som gik ind i mesterskabsspillet på 2 pladsen, de blev sendt hjem til Randers med et solid 3-1 nederlag, kampen efter tog vi til Herning og slog FCM 2-1, tredje kamp var mod FCK i parken.
Inden kampen havde vi allerede hentet de første 2p på dem og efter kampen lå vi og pustede dem i nakken, i det vi tog hjem til Brøndby med en 3-0 sejr.

7 kampe igen og 1p forskel en mulighed som vi skulle gå efter og vi kiggede kun frem, da vi i hele mestersspillet kun smed 2p, vi gik ubesejret igennem mesterskabsspillet.
2 dage efter sæsonen var færdig spillet som en gennemgang af stats over hele sæsonen og har lagde vi nr 1 på 7 ud af 8, hvilket er meget godt.
   « Seneste Redigering: 30 Maj 2024, 14:03 af szukizek » Logged


warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 9# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #17: 27 Maj 2024, 10:12 »

Stærkt med et mesterskab!

Off-topic: Føler med jer efter igår!
Logged

Journeyman er mit bidrag til Blogkonkurrencen anno 2024, følg med!

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: 9# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #18: 29 Maj 2024, 13:21 »

Stærkt med et mesterskab!

Off-topic: Føler med jer efter igår!

Takker har lige skulle bruge et par dage på at sluge skuffelsen
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
10# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #19: 30 Maj 2024, 15:49 »


10# 24/25 sæsonstartOptakt

Vi står nu øverest på skamlen, efter en sæson som var overraskende men ikke velkommen, Spillerne var i godt humør og deres præstationer var ikke gået ubemærket hen, klubber fra England, Tyskland og Italien havde været og se de sidste kampe i sæsonen for at kigge på forskellige spillere.

Det betød at der var nogle som gerne ville videre pga. den interresse som der blev vist for dem, men vi skulle også gøre truppen klar til europa, derfor gik vi ind i nogle travle måneder.

Transfer

Allerede inden sæsonen var ovre havde vi sikret en ny målmand og en backup til venstre wingback, Mikkelsen meddelte at han ville stoppe karierren når sæsonen var ovre og Fran Vieites ville gerne lejes ud den kommende sæson, så vi ville kun stå med 2 målmænd til den kommende sæson, dette problem blev hurtigt ændret, da vi tog en snak igen Patrik Pentzs agent og nu ville han meget gerne blive i klubben, vi fik en handel igennem på 13 mio og målmands posten er nu godt besat.

Vi fik et noget mere travt vinduet end forventet, men grunden var at der opstod nogle muligheder som vi ikke havde forud set. Forsvaret blev forstærket med hollandske Sepp van den Berg han var lige rykket ned med Mainz, dog var han på leje fra Liverpool, 8.25 mio og chancen for at spille CHL fik ham overbevist at Brøndby var et godt sted.

Men den handel var ikke den største vi fik sat i stand, Ohi var på vej ud af klubben, Omar Faraj kom ind men han ville gerne lejes tilbage til AIK for at afslutte sæsonen der, Makgopa og Yeboah ville gerne udlejes også og det ønske fik de opfyldt.

Da vi krydsede den 1/7 kiggede vi på spillere som var fri og der poppede en spiller op, med en god pose international erfaring og erfaring var den engelske premier league, han havde dog ikke spillet meget i hans tidligere klub, det betød ikke noget for os vi tog kontakt til hans agent og 3 dage senere kunne vi præsentere den 28 årige franske angriber Anthony Martial på en 3 årrige aftale.

Anwar El Ghazi vi en eftertragte herre og her var spanske klubber ude med riven, men et godt stykke inde i forhandlingerne kom klubberne fra Saudi Arabien og ville lege med, og prisen gik op 85 mio fik vi for ham 1 sæson efter vi havde hentet ham på fri transfer, Ohi tog også til Saudi for 50 mio

Budgaard havde tiltrukket sig nogle interresser og derfor ville vi gerne havde en erstatning klar, men den spiller vi kiggede på var i andres søgelys og derfor tog vi chancen og hentede Emiliano Marcondes ind til den offensive midt, Banggaard endte med at blive i klubben da Chelsea ikke kunne betale prisen for ham, de bød 12 mio og hans værdi var over 50 mio.

José Juan Macías blev hentet ind som breddespiller, efter vi havde fået vores lodtrækning til CHL, FK Bodø/Glimt stod i vejen for os, for at sikre et CHL liga spil, så vi satsede og det var godt. FK Bodø/Glimt blev besejret 7-0 samlet og vi skal spille 8 kampe mere i europas fineste selskab.

Truppen

Selvom transfer vinduet var travlt var vi hurtigt færdig og den 1/8 havde vi truppen klar med en A-kæde og B-kæde, som skulle skiftes til at spille i superligaen, pokalen og CHL. Begge kæde ser gode ud og vi er sikre de kan give os chancen for at forsvare vores titler og gøre os bemærkbare i CHL.

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
11# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #20: 04 Jun 2024, 20:55 »


11# 13 Kampe
Vi har nu spillet de første 13 kampe af den nye sæson, og vi holder fast i toppen, men det er ikke helt en dans på røde roser, CHL har her i starten taget lidt pusten fra nogle af spillerne.
Det har haft den effekt at vi ikke har kunne spille med a-kæden i alle kampe, og det kan ses på resultaterne, det gode er kun 1 nederlagt men de udafgjorte er min 2 for mange.

En forløbig 2 plads med 1p op til AGF og 2p ned til FCK på 3 pladsen, AGF ser stærke ud i år og dem skal vi holde øje med.Pokalen

Vi har kun spillet en kamp indtil videre, og den vandt vi sikker med 6-0 over Skive.
Næste runde er mod Vendsyssel som kæmper i 2 division og forventningerne er 100 % advancement til kavrtfinalerne.

CHL her har spillerne overrasket alle specielt modstanderne, Vi kvalifiserede os til liga spillet, efter en samlet sejr over Bodø/Glimt.
Den første kamp skulle vi en tur til Tyskland og spille mod Wolfsburg som havde Grabara, Mæhle og Wind i deres start ellver, men det hjalp dem ikke meget for det blev til Martials aften med 2 mål en gmn bedømmelse på 8,5 samt kampensspiller, Martial var ikke den enste nye spiller der ville lave mål idet Sepp van den Berg steg højset på en hjørne og scorede sit 3 Brøndby mål, vi tog tilbage til Danmark og Brøndby med en 3-1 sejr.

Lyon ventede i 2 kamp og de havde læst lidt mere på lektierne, de kom foran 1-0 og 2-1 men kunne ikke holde Rasmussen fra at reducere til 2-2 i 89 min.

Første hjemmekamp var mod RB Leipzig det var en kamp hvor vi dominerde boldbesiddelsen, men også en kamp hvor spillerne lærte at den mindste fejl koster på CHL niveau.
Martial briger os foran på straffe efter 16 min, men til halveg havde RB Leipzig reduceret og bragt sig foran med 2-1, anden halveg bliver mere på  deres premisser, med mange kontraer, vi får dog reduceret til 2-2, men kort efter score de til 3-2, første nederlag i CHL og så på hjemmebane, og vi kunne have tabt størrer hvis RB Leipzig havde været mere skarpe foran kassen.

Truppen virker til at være i harmoni, med Rasmussen som lederen i omklædingsrummet, det ser ud som at både Martial og Marcondes er blevet accpteret af truppen og hurtigt har fået vigtige roller i truppen.

De nye spillere har også taget spillestillen med storm, hvor Martial og Marcondes har scoret henholdvis 9 og 7 mål dertil kommer også de 7 assist fra Marcondes.

Logged


Wester Jr.
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: 11# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #21: 05 Jun 2024, 13:52 »

Stærk start. Sjovt AGF faktisk er gode i FM funny - Der kan man se det bare er et computerspil ;9
Men flot start med CL Thumbs Up
Logged

Min far er Wester - i 2024 bliver jeg blogmester.

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: 11# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #22: 08 Jun 2024, 20:32 »


12# Jule Ferie


Transfer

En velforyjent ferie står for døren og dermed også et transfer vindue, og der kom pludselig gang i den.
Vi havde taget en beslutning om at sende Alex Rico videre, han fik kun kampe fra bænken og var begyndt at blive lidt utilfreds.
Lidt at samme senarie så vi med Emil Kraft, men han havde medelt at han ikke ville forny hans kontrakt om et år, og hans gode form i ligaen havde bragt nogle klubber på banen.

de sidste 3 transfers kom lidt bag på os, Bundgaard da havde Chealsea været i billedet i sommeren vindue, men jo længere vi kom hen i januar troede vi ikke at de ville byde igen, 100 Mio en god pris + en videre salg klausul.

Sebulonsen og Vanlerberghe var overraskende men Lyon var meget standhafttige og selvom vi pressede pris op, gav de ikke op.
Cagliari ligger i den tunge ende af Serie A og Vanlerberghe ville gerne til Italien og prøve sig af.

Ind er der også kommet nogle spillere, unge talentfulde spillere som skal være med til at sikre kvalitet i truppen, men der skulle pludselige også en ny back ind, og det kom der også en spiller som kom hjem til klubben for at få karrieren op og køre igen, Bruus kom hjem for 2.5 Mio en godt køb som backup for klaiber.

Niklas Ødegård havde en god sæson i Norge og da CV anbefaldte at vi skulle kigge nærmere, tog vi chancen, han er klar til superliga bold og vil være inde og presse sig på til start ellveren her i foråret.
Niklas Ødegård valgte os fremfor FCK hvilket er NICE.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
13# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #23: 12 Jun 2024, 01:14 »


13# grundspillet
Efter at vi i oktober ikke havde fået en sejr i ligaen, skulle der ske noget og noget skete der for siden 13 spillerunde har vi kun smidt 2p.
November var fantastisk med 4 sejre og 4 clean sheets, en målscorer på 12-0, en afslutning af 2024 som vi havde drømt om.
Starten af 2025 gjorde det ikke dårligere da vi i første kamp tog til parken og vandt 1-0.

10 kampe 28p og en målscorer på 22-3 gjorde at vi gik ind i mesterskabsspillet som nr 1 med FCK og AGF 6p efter, i en liga som liger er knækket over hvor 3 hold i toppen kæmper.Vores titel forsvar i pokalen fortsætter også, Vendsyssel blev slået og i kvartfinalen ventede Viborg.
Første kamp endte 1-1 på udebane, men kampen på hjemmebane var noget sjovere for os, Marcondes var i hopla han scorede 3 mål og spillede til 10, alt han foretog sig på banen lykkedese for ham, kampen endte 4-0 idet Martial også lige ville score et mål.

CHL har der været meget af 9 kampe har vi spillet siden vi tabte til Leipzig, og der har været nogle rigtige gode resultater i blandt.
Vi endte på en 12 plads i gruppespillet 2p fra top 8 med 4 sejre over hold som Wolfsburg, Newcastle, Sparta prag og AC Milan.
Vores hjemmebane har været ekstremt god, 3 sejre ud af 4 mulige hvor vi tabte til Lyon, som endte med at ryge ud.

i Knockout runden fik vi en meget god lodtrækning i Rangers fra Skotland, dem havde vi allerede spillet 1-1 mod i liga fasen, og den første kamp på udebane endte også 1-1 så vi kunne selv afgøre det på hjemmebane.

Vi gik videre efter en samlet sejr på 2-1 over Rangers, men i 16 dels finalen forsvandt vores held lodtrækning endte med at vi skulle op mod de 5 dobbelte CHL vindere FC Barcelona, denne gang var første kamp på hjemmebane og ja de var gode og styrede kampen godt, men ikke godt nok for Brøndby stadion er der vi er bedst i 80 min førede Barcelona 2-0, men kampen endte 2-2 og havde Martial haft heldet med sig kunne vi havde vundet i det han ramte stolpen i 90+4 min.

Returkampen i Barcelona var anderledes, de var bedre på alle parametere og holdt os nede på kun 4 afslutninger i hele kampen vi endte med at tabe 1-0 men vi krigede til sidste minut.
Det var enden på dette års CHL eventyr, men vi regner med at være med igen til næste sæson.

De Nye spillere som kom til klubben i Januar, har fundet sig okay tilrettet sammen med de andre spillere i truppen, de har fået lidt minutter på banen i superliagen for at give lidt pasue til dem der også skulle spille i CHL, Ødegård har hutigt vist sig som en kompetent afløser til Vallys som der er meget interresse omkring. 

Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
14# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #24: 12 Jun 2024, 17:45 »


13# Første titel forsvar
Midt i en hektisk kamp om mesterskabet, havde vi et lille break og på programmet skulle vi op mod Silkeborg i pokalen.

Første kamp måtte vi tage turen til jylland, hvor Silkeborg tog kampen op med os, de gjorde det svært at skabe chancer i første halveg, men en lille fejl i starten af anden halveg gjorde at Martial kunne score til 1-0 som kampen endte.
På hjemmebane gjorde vi arbejdet færdig og slog dem 4-2, her var Suzuki i godt spille humør han scorede 2 mål og var arkitekten bag de sidste 2 mål.

I finalen stod vi over for FCN som havde smadret FCM 9-2 i semifinalen, hvor de vandt anden kamp 7-1.
Kampen inden finalen skulle vi også spille mod FCN i ligaen en god optakt til finalen for at se hvor vi stod henne i forhold til hinanden, og kampen i ligaen vil FCN nok gerne glemme for vi tog hjem fra farum med en 7-1 sejr og en god tro på at vi kunne vinde pokalen.

Finalen skulle spilles på Brøndby stadion, en fordel for os, men den tager vi gerne når det giver os en muligheden for at give fansene en pokal på hjemmebane, og ja FCN forsøgte men kunne ikke bryde vores spil og da dommeren fløjtede kampen af stod der 2-0 til os.

Første titel forsvar er i hus, nu kan vi konsentere os om de sidste 4 kampe i ligaen hvor FCK, har indhentet 4 af de 6p forspring vi havde til dem.

I slutningen af Marts sagde vi også farvel til Greve, Bodø/glimt kom og bød 30 Mio, og han havde kun 1.5 år tilbage af hans kontrakt, vi valgte at lade ham gå selvom vi ville se lidt tynde ud på den centrale midtbane, men det ville også give Nartey mulighed for flere minuter.
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
14# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #25: 13 Jun 2024, 21:37 »


14# Mestre igen
6p forspring betød at vi var farvoriter til at tage titlen igen, men den rolle var spillerne ikke klar på eller tog de for let på kampene i ligaen.

I de første 5 kampe smed vi 8p og lå nr 2 inden de sidste 5 kampe, vi lå 1p efter FCK og 2p foran AGF, så der var lagt op til en spændende kamp.

Vi startede med at knuse FCN og fortsatte med at vinde vores kampe, samtidig begyndte FCK at vise at de ikke var klar, de tabte 5-0 til Randers og kampen efter tabte de 1-0 til os, og igen var vi på 1 pladsen, med 2 kampe igen og 4p ned til FCK.

AGF var inden de sidste 2 kampe allerede ude af kampen efter de havde tabte 4 kampe ud af 8, vi skulle møde dem i sidste kamp, så hvis vi ikke fik point mod Randers, for FCK måtte vi ikke vinde ellers kunne de ikke nå at indhentet os mere, FCK vandt deres kamp mod FCN 4-1, men de kunne følge med fra Randers hvor vi tog en 3-0 sejr, på vej hjem tørlage vi Randers for øl.

Sidste kamp i sæsonen spillede vi med et rotations hold og sikrede en fin udafgjort, FCK var ikke så heldig da de tabte til FCM 4-1.
   Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
15# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #26: 14 Jun 2024, 16:16 »


15# 25/26 sæsonstartOptakt

Spillerne kom tilbage fra deres velfortjente sommerferie, men de var lidt nysgerrige for medierne havde skrevet meget omkring deres Managers fremtid, for d 2/6 henvendte hele 3 klubber sig og de ville gerne have mig som deres nye træner.
Bayer Leverkusen, Real Socidad og Brighton var klubberme men de blev alle afvist i døren, for mit arbejde i Brøndby er ikke færdig endnu selvom det er blevet til the Dobble 2 år i træk, målet er at lave en hattrick ved at vinde mesterskabet 3 år i træk hvilket klubben kun har præsteret 1 gang før i historien.

Transfer/Truppen

Der var også nogle nye ansigter der mødte ind i klubben den første dag, og nogle spillere havde forladt os.
Vi vidste at der skulle hentes 1 måske 2 spillere til den defensive centrale midt, og i løbet af foråret havde vi spejdet europa for at se om der var en kandidat, og den 15/6 havde vi handlet Giacomo Faticanti blev hentet i Salento fra Serie B i Italien.

Det lignede et roligt vindue for os men nej, BMG kom midt i Juni og bød 110 Mio på Vallys og lidt senere kom Aston Villa og bød 200 Mio på Martial, buddet på Martial var hans frikøbsklausul så der kunne vi ikke gøre så meget, buddet på Vallys blev også accepteret, idet både Schwartau og Ødegård stod i kø om at tage hans plads.
Vi har også sagt farvel til Frederik Alves han er taget til Frankrig RC Lens som havde fulgt ham siden januar meldte sig med et bud på 75 Mio, meningen var at Heggheim skulle ind og vise sig på førsteholdet igen, men valget faldt på mexicanske Luis Olivas istedet.
Heggheim er blev istedet solgt.

Truppen blev dog lidt utilfreds over salget af Martial og så mente de at truppen var fortynde på den centrale midt og med lidt held og god vilje fra Inter fik vi hentet Francesco Pio Esposito ind på en leje aftale, men det var ikke den eneste Esposito vi hentede for Salvotore Esposito blev også hentet til midtbanen, og som man siger 3 er bedre end 2 og efter lidt søgende blev Sebastiano Esposito hentet på en fri transfer.
Det bliver spændende at se hvad de 3 Esposito brødre kan udrette sammen i denne sæson.

Transfer vinduet var dog ikke ovre endnu for igen skulle vi ud og finde en ny back, Carles Llario er taget hjem til Spanien og Zaragoza ville gerne betale 33 mio for ham, hans erstatning blev den tidligere FCN spiller Patrick Dorgu som vi fandt i Salento, da vi fandt Giacomo Faticanti.

Truppen er nu klar på den nye sæson hvor vi har fået, A-Kæden og B-kæden klar, og med nogle spændende talenter til de kommenden sæsoner har vi også en C-kæde.


Turneringer efteråret

I år er der igen 3 turneringer vi skal kæmpe med i, og vi har haft et okay efterår.
Starten var ikke for god, vi løb ind i vores eneste nederlag i ligaen allerede i 2 runde, men har siden hen kun smidt 2p og kun lukket 8 mål ind.
Pokalen gik vi sikkert viderer fra den første kamp hvor Vejgaard blev besejret 5-0, men så nemt var 4 runde ikke for lodtræningen satte os op mod FCK og her var Jon Dahls tropper mere heldige end os, da de i 89 min fik et straffespark som de scorede på, så chancen for the dobbel i år er meget lille.

Vi skulle spille mod Malmø i CHL kval og her tabte vi første kamp 1-0 på udebane, men sammehold fik chancen igen på hjemmebane og her blev de besejret 4-1.
Vores kampprogram i CHL er lidt af den mundfuld og nogle svære kampe første kamp mod Young boys vandt vi 2-1 en kamp vi havde forventet at vinde, men kampen efter skulle vi en tur til tykiet og Fenerbahçe de sendte os hjem med et 3-1 nederlag, det størte indtil videre.

De næste 2 kampe forventede vi ikke point, vi tog i mod PSG på hjemmebane, og tabte 1-0 på en fejl af Rasmussen i 87 minut, ca 10 dage senere fløjtede dommeren op til udebane kampen mod Barcelona, sidste vi var på besøg på Camp Nou tabte vi 1-0, men denne gang holdt vi buret rent og sikrede os 1p 0-0 endte kampen.
Bilbao var næste modstander og igen tog vi turen til den catalanske, og igen kunne vi tage hjem med 1p som pt gør at vi ligger lige udenfor kval til knokout runden.

Inden juleferien tog vi hjemme imod Lazio og her fik vi endelige scoret efter 3 kampe uden mål, vi sendet Lazio syd på med et 1-0 nederlag og kravler op i tabellen, men de sidste 2 kampe er mod Bayern og Milan.


« Seneste Redigering: 21 Jun 2024, 17:34 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
16# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #27: 15 Jun 2024, 22:56 »


16# HistorieOptakt

Efterårs sæsonen sluttede med en sejr over Lazio i CHL, en sejr som senere viste sig at være ekstrem vigtig i Brøndbys historie.
Pokalen blev vundet af AGF over Viborg, AGF slog FCK i semifinalen og Viborg tog sig af FCM.

Transfer/Truppen

Det kommende transfer vindue havde vi ikke forventet at der skulle hentes nye spillere ind, men Norwich og Ajax ville det anderledels.
Norwich viste interresse i Pentz og idet han på det seneste var sendt mere og mere på bænken valgte han at skifte klub for 46 Mio.
CV havde heldigvis forud set at der ville ske noget på keeper fronten og havde 3 muligheder spejdet og i blandt for vi vores højste indkøb til dato i Maarten Vandevoordt fra leipzig.

3 dage før vinduet lukkede var Ajax ude med riven, det bød på Sepp van den Berg 85 Mio et beløb vi afviste, men det var Sepp ikke glad for og ville sælge her og nu, Ajax kom dagen efter med et nyt bud på 100 Mio som blev accepteret.
Vi gik ud på markedet og skulle finde en spiller på nogenlunde samme niveau, valget landede på tjekkiske Martin Vitik fra Napoli som kom til klubben for 62,5 Mio.

De 2 nye indkøb gjorde at vores A-kæde blev ændret lidt Vandevoordt kæmpede sig ind som 1st keeper efter 1 måned.
Vitiks ankomst gjorde at der blev rokeret i forsvaret i det han tog sig af den centrale forsvar position som opbakker og Dario Marešić rykkede ud som højre stopper.


Turneringer foråret

Det ventede 16 kampe i superligen, hvor vi allerede var kvalificeret til mesterskabsspillet, men inden kampene i superligaen startede var fokus på CHL vi havde brug for min 3p for at kvalificere os til knockout fasen.

Bayern var første kamp og Mourinhos tropper stak os ety 3-1 nederlag, vi stod derfor med ryggen mod muren vi kunne kun bruge en sejr i sidste kamp mod AC Milan som allerede var sikret sig en plads i knokout, kampen blev en engans forstilling på Brøndby stadion hvor fansene hjalp med en sejr på 3-1, vi havde hele 19 skud mod deres mål og holdt dem nede på 6.
Knock out runden fik vi AS Monaco, et hold som vi bød op til dans, Monaco havde Macías som de har lejet hos os, var med fra start i begge kampe, han kunne dog ikke ændre på at vi tog den samlede sejr på 2-0.

1/16 del finalen bæd på Napoli, hvilket vi tog med oprejst pande da vi indtil videre havde haft det godt mod italienske hold og napoli var ikke klar på hvad Brøndbys fans kan præstere på Brøndby stadion, fansene gav holdet ekstra energi i slutning af kampen som resulterede i en 2-0 sejr, kampen i italien kom vi hurtig bagud men kun 1 min efter reducerede vi, men lige før pausen kom Napoli foran igen 2-1 holdt hen til slutningen af kampen hvor Napoli begyndte at satse mere og i 88 min scorede vi til 2-2.

En kvartfinale i CHL var nu på programmet, uventet men velkommen lodtræningen bød igen på Bayern, men denne gang havde de det ikke nemt lodtrækning havde sat første kamp i Tyskland, vi vidste at de skulle holde ned i offensiven, men samtidig skulle vi være skarpe oppe foran, vi kunne ikke holde dem helt nede da Coman scorede et enkelt mål men ca 10 min forinden var vi kommet foran på et kontra.
1-1 endte kampen i Tyskland og Bayern skulle nu en tur til fortet ved navnet Brøndby Stadion.
Bayern startede kampen godt, men lige før pausen fik de et rødt kort, som gik hen og hjalp os meget da vi kunne kontrollere mere af kampen i anden halveg og i 72 min scorede Rasmussen på hjørne, og i 95 min begik bayern straffe som blev sat ind til 2-0.

Eventyret forsætter og heldet var med os igen, i det vi skulle møde vinderen af Man City og Leipzig, en kamp Leipzig vandt 4-2 samlet.
Kampen i Leipzig var vild i første halveg fik vi alle 4 mål hvor Leipzig først fik hul på bylden allerede i 2 min, vi fik reduceret i 8 min på et fint langskud, men Leipzig scorede igen i 17 min, men Lukeba valgte at score i sit eget mål og vi var foran 2-1, Openda ville dog også være med og i 32 min scorede han til 2-2.
Igen skulle det afgøres på hjemmebane, og det viste sig at være en meget jævnbyrdes kamp med en lille forskel, skarphed i begge ender Vitik var en 1 mands mur i forsvaret og Leipzig var nødsaget til at afslutte fra distancen flere gange, men sikkerheden bagud kunne offensiven sprudle og i 90 min kronede Vitik sin bedste kamp ved at score til 3-0 på hjørne.

Ja det er rigtigt Brøndby skal den 30/5 spille mod PSG på Camp Nou om pokalen over dem alle, men inden da ventede der 4 kampe i superligaen, men 1 sejr mere ville allerede sikre os mesterskabet og den kommende kamp var igen på hjemmebane hvor Silkeborg kom på besøg, og de blev sendt hjem med et 3-0 nederlag.
Mesterskabet sikret med 3 kampe igen, vi roterede mere på holdet i de næste 2 kampe for at have friske spillere til CHL finalen, den sidste kamp i ligaen var dog i Parken mod FCK og vi vidste allerede at vi ville modtage pokalen efter kampen men for at gøre det værre for FCK ville vi også slutte sæsonen med en sejr.
FCK måtte se os vinde 2-0 for bagefter modtage pokalen og klæde parken i gul og blå.

CHL finalen ventede og spillerne kunne ikke vente, PSG er det eneste hold som i denne sæson har kunne vinde over os på Brøndby stadion, så vi vidste at det ville blive en svær kamp.

Kampen blev en krig og vi havde det svært hvor PSG spillede godt de første 65 min, vi havde holdt Mpappe fra at lave mål men i stedet lavede han 2 assist, hvor Kolo Muani i det 62 min gjorde det til 2-0, men i det 67 min scorede Francesco Pio Esposito til 2-1 et mål som gav os ekstra energi hvor vi i 15 min trykkede på og tvang PSG i forsvar, men Donnarumma afviste alle forsøg vi havde og PSG vandt 2-1.

Et eventyr som slutter bittert, men vi kan se tilbage på sæsonen med oprejst pande mesterskabet blev vundet for 3 år i træk.I første opslag lovede jeg at vi ville lave historie og sikre at Brøndby var tilbage i toppen af dansk fodbold, historie blev der skrevet men det var ikke den historie som jeg havde som målstæning.

Målsætningen var at vinde mesterskabet 3 år i træk og evt. pokalen, havde ikke set at vi ville gøre Brøndby stadion til det ultimative fort i CHl som skete i sidte sæson.
En finale i CHL kommer ikke til at ske de kommende sæsonner.

Tak for denne gang og tak til de andre deltagere for nogle gode blogs

« Seneste Redigering: 15 Jun 2024, 22:57 af szukizek » Logged


Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010