home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 23338
  0 Brugere, 359 Gæster Online.

Indlæg: 1132851 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: alliewillson
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2024
| | | | |-+  16# Hjertet banker kun for klubben
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: 16# Hjertet banker kun for klubben  (Læst 17598 gange)
szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
16# Hjertet banker kun for klubben
« : 15 Maj 2024, 15:33 »


1# Tiden er Inde.


Tiden er inde til at Brøndby IF igen er at finde som klubben alle kender fra Danmark. Tiden med 15 års mesterskabs tørke og oplevelsen af at se rivalerne fra Østerbro blomstre er ovre.
Målet er simpelt, metoden er hårdt arbejde, Gevinsten er æren, fansene hengivenhed og en plads i fodbolden historie.

Følg med i denne blog og bliv en del af historien.

Pokaler

Sæson 23/24


Sæson 24/25


Sæson 25/26
« Seneste Redigering: 15 Jun 2024, 22:58 af szukizek » Logged


Brodtgaard
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #1: 15 Maj 2024, 15:59 »

Fedt - Jeg følger med Smiley
Logged


Put your hands down my pants, and I´ll bet you´ll feel nuts

warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #2: 15 Maj 2024, 20:05 »

Et save med ens hjerteklub kan bare noget! Følger med!
Logged

Journeyman er mit bidrag til Blogkonkurrencen anno 2024, følg med!

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #3: 16 Maj 2024, 21:54 »

Jeg kommer til at heppe på alle andre klubber i Suppen, men glæder mig over din deltagelse i blogkonkurrencen! Opstemt
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #4: 17 Maj 2024, 00:17 »


2# Truppen og taktikken


Truppen
Når vi kigger truppen igennem, er en af de åbenlyse problemer at Divković er den eneste venstrebenet venstre back i truppen, dertil kommer midtbanen hvor der ikke er en direkte afløser til Wass udover 17 årige Nartey.
Forsvaret er fint, men igen kun Rasmussen so er venstrebenet.

Konklusionen blev derfor 1 prioritet en venstreback med gode offensive egenskaber, 2 prioritet en central midtbanespiller som kan aflste Wass, 3 prioritet en venstrebenet central forsvarer.
For ikke at få en alt for stor trup, er Capis, Mensah og Tshiembe blevet sat til salg

Masterclass
Vraa-Jensen, Beyer, Bishoff, Sømmergaard og Claridge Jensen har fået deres kontrakter forlænget, og nogle er sendt på leje andre er blevet og vil være inde omkring førsteholdet.

Taktikkerne
Har valgt at spille med 3 i bagkæden og vil skifte mellem at spille med 1 eller 2 angribere og ingen fløje så breden i spillet skal komme fra mine wingbacks.
Plan C består af en 4321 taktik.
alle formationer bærer den taktiske filosofi om boldbesidende fodbold med hurtige kombinationer i de områder på banen hvor vi kan overloaded modstanderne.
Der til spiller vi med en højbaglinje samt høj presslinje, dog uden at forhindre modstanderne i at spille kort, da vi gerne vil bruge dette til at fange modstanderne i deres opspil.

Logged


warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #5: 17 Maj 2024, 08:57 »

Spændende... Jeg har aldrig, som i aldrig, fået en 3-back kæde til at fungere... måske jeg kan finde lidt inspiration her... KIU
Logged

Journeyman er mit bidrag til Blogkonkurrencen anno 2024, følg med!

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Hjertet banker kun for klubben
« Svar #6: 17 Maj 2024, 14:20 »

Spændende... Jeg har aldrig, som i aldrig, fået en 3-back kæde til at fungere... måske jeg kan finde lidt inspiration her... KIU

synes det køre rigtigt godt med 3 i bag kæden, vil ikke sige for meget men der kommer en lille analyse i et senere opslag
Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
3# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #7: 17 Maj 2024, 15:00 »


3# Transfer


Ud
Cappis, Mensah og Tshiembe er alle 3 forhenværende Brøndby spillere, Cappis er taget en tur til Portugal, Mensah er nu at finde i Frankring og Tshiembe løber rundt i den tyske 2 bundesliga.
udover disse 3 har klubben også valgt at sige farvel til Bertram kvist. 4 spillere er solgt og nogle af de unge har fået en godt lejeophold på plads.


Ind
For at kunne opfylde alle prioriteter for transfer vinduet, valgte vi at kigge på det frie marked at prisen på de spillere vi ellers kiggede på ikke var mulig.

Bradley Roy kom ind til det centrale forsvar som backup til den venstre ydestopper, Alex Rico kom ind som en aflastning for Wass på midtbanen, planen er at Rico og Nartey deles om spilletiden når Wass har brug for en lille pause. til venstre wingback fandt vi Familia-Castillo som mest har spillet venstre fløj i det hollandske, men han kan begå sig som wingback.

under vores analyse at markedet fandt vi Odunsi en ung midtbanespiller som kan have en stor fremtid foran sig, han blev derfor hentet ind og sendt videre på leje for at han kan få så mange kampe som muligt.
El Ghazi, var hurtigt inde i billedet men blev hentet på sidste transfer dag, som en option på den offensive midt eller som en kantspiller hvis dette skulle blive nødvendigt.

Undervejs følte vi at der også mangle lidt til angrebet, Ohi og kvistgaarden har hver deres spids kompetencer, og da Bundgaard har en størrerolle som offensiv midt samt Yeboah ikke helt er klar fandt vi Makgopa i fra Afrika, han er lidt en mellem ting af Ohi og Kvistgaarden.


Truppen
Truppen er dermed klar til første sæson hvor målet er klart vi er med i 2 turneringere og vi går efter begge, træningskampene har været lovende og spillerene ser udtil at have taget taktikken til sig, nogle spillere skal lige vænne sig til at spille en ny plads og rolle men det lader til at de kan begå sig.
Alt er klar til en meget spændende sæson.


Logged


Wester Jr.
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: 3# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #8: 17 Maj 2024, 18:03 »

Som Brøndby fan er det en fed blog at læse, håber folk kan klarer at læse 2 brøndby blogs :-)
Logged

Min far er Wester - i 2024 bliver jeg blogmester.

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
4# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #9: 19 Maj 2024, 15:40 »


4# 11 Kampe
Truppen var klar, planen var lagt men første kamp var et spark i R... vi tog til Silkeborg for at starte denne sæson vi var opsat på at få en god start og sikre de første 3p, men Silkeborg ville de anderledelse og vi tog hjem til Brøndby med et 3-1 nederlag.

Kampen efter tog vi revance og det gik udover Odense Boldklub de blev sendt hjem med en solid 4-0 nederlag og vi var igang, tredje kamp satte os op mod FCN som vi ser som en trussel om de øverste pladser, kampen startede ikke godt for os da, Osman efter bare 10 min bragte FCN foran, men vi slog tilbage og til halveg havde Ohi og vanleberge sikret os en 2-1 føring, men anden halveg var ikke vores og vi måtte køre hjem med et 3-2 nederlag.

Men her fra har vi kun kigget fremad og ikke tabt siden 5 sejre og 3 udafgjorte kampe hvor den ene er en 0-0 kamp mod FCK og en 4-1 sejr mod FCM.

I oddset Pokalen fik vi i første kamp Esbjerg den skulle spilles lige efter kampen mod FCK, så valgte at give nogle af de bærende kræfter som Wass, Vallys, Ohi og Rasmussen en pause, og B-kæden så sig ikke tilbage og takkede for chancen og sendet os vidrer med en 3-0 sejr. næste runde skal vi en tur nordpå og nærmere Aalborg

Spillerne skulle lige bruge de første kampe på at få taktikken helt ind under hunden, der er stadig nogle små justeringer der skal laves, defensivt har vi været okay spillerne har tiltider været gode til at forsvare frem i banen, men det har også kostet et par mål.

Offensivt var vi i starten ikke gode nok til at spille vores chancer store og vi afsluttede for tidligt i mange af vores angreb, det har vi fået mere styr på og pt har Ohi 7 mål i 10 kampe.

Klaiber og Divkovic er nok de 2 spillere som har taget taktikken mest til sig begge har været ekstremt gode med 5 assist hverog har en GNS på henholdsvis 7.44 og 7.28, men El Ghazi har taget Danmark med storm og har en GNS på 7.70 med 3 mål i 5 kampe.
De gode præstationer gør at vi ligger på anden pladsen men med et efterslæb på 7p op til FCK og med Randers lige bag os, a point.


Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
5# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #10: 19 Maj 2024, 17:44 »


5# Dårligt nyt


Kampen efter Viborg løb vi ind i et af de lidt større uheld da Klaiber gik ind i en takling mod en modstiller og vandt bolden, som startede et kontra angreb vi scorede på, men Klaiber var ikke blandt de jublende spiller han lagde stadig ned efter hans takling og måtte skiftes ud, og efter kampen kom dommen, en brækket ankel og min 3 måneder på skadeslisten.

hurtigt tog vi en beslutning om at tjekke det frie marked for at hente en afløser, så Sebulonsen ikke var den eneste højre wingback i truppen, vi fandt frem til svenske Emil Kraft og har påbegyndt forhandlinger med hans agent.

Men et uheld kommer sjældent alene for 2 kampe senere måtte Wass lade sig udskifte efter et solo uheld, og hans skæbene var ikke god, dagen efter fik vi beskeden at han havde revet akillesenen over og ville være ude i næsten et år, og for at gøre det værer kom Wass senere samme dag, med beskeden om at han pga. han skade havde valgt at stoppe karrieren 31.12.

Vi er nu begyndt at søge markedet for en afløser.

Logged


Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: 5# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #11: 19 Maj 2024, 20:08 »

Av for en omgang skader!.. :O Jeg håber du finder gode erstatninger!
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

warmon
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 5# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #12: 19 Maj 2024, 21:27 »

En fornuftigt start! Men ffs nogle grimme skader du render i... av av og så tre gange av! Krydser fingre for noget magi på vestegnen på direktionsgangen!
« Seneste Redigering: 19 Maj 2024, 21:28 af warmon » Logged

Journeyman er mit bidrag til Blogkonkurrencen anno 2024, følg med!

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
6# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #13: 21 Maj 2024, 20:57 »


6# Mørk Januar


Transfer

Truppen er taget på julepause og vi er ved at sætte de sidste ting på plads i forhold til det kommende transfer vindue. I løbet af december kom nogle spillere som gerne ville lejes ud for at få lidt flere kampe, og derfor er Ægidius, og Makgopa taget ud.

Dagen efter Ægidius, var sent afsted kom truppen og mente at der manglede konkurrence på målmandsposten og det havde de meget ret i, da Pentz jo kun er på leje og udover ham er der kun Mikkelsen, vi tog kontakt til Pentz agent om han var interesseret i at gøre lejeaftlen til en permannent aftale, men det var han ikke interesseret i.

ind er kommet den Fran Vieites fra Real Betis vi kunne få ham billigt her og nu, da hans kontrakt stod til at udløbe til sommer, og til sommer har vi allerede fundet vores nye førsteholds keeper i Bulgariske Daniel Naumov som kommer på fri transfer fra CSKA Sofia.

Der blev også lavet et skifte igen igen på venstre wingbacken, Divkovic havde interesse fra Saudi Arabiske klubber og pga. dette ville han gerne skifte, og 25 mil + dirverse bonusser kunne der ikke siges nej til, ind som afløser er Pablo García fra Sporting Gijon.

De dårlige nyheder som vi fik sidst på efterårssæsonen betød at vi skulle lede efter en ny midtbane spiller, men der var ikke rigtigt nogen der havde den profil som vi ledte efter, vi kiggede truppen igennem og kom frem til at når Klaiber kom tilbage fra skade ville han resten af sæsonen gå ind og overtage pladsen fra Wass.

Men alle dårlige nyheder kommer alle gode gang 3, Klaiber var kun lige kommet tilbage på træningsbanen og bang sagde det og han brækkede samme ankel igen, 3 dage før vinduet lukker.

Vi gik igen på det frie marked og fandt italenske Alessandro Lovisa som havde fået sin kontrakt ophævet i Fiorentina .

« Seneste Redigering: 21 Maj 2024, 21:04 af szukizek » Logged


szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
7# Hjertet banker kun for klubben
« Svar #14: 23 Maj 2024, 18:04 »


7# 22 Kampe
De sidste 11 kampe i grundspillet lignede meget de første 11, vi havde en dårlig periode i november hvor vi kun fik 2p i 3 kampe.
De 3 kampe var også der hvor både Klaiber og Wass var tvunget til en pause pga. deres skader, vi fik rettet lidt op på med en sejr inden juleferien.

Forårssæsonen startede ikke godt, et nederlag til FCM, men derfra kiggede i igen kun fremad og sikrede os 9p i de sidste 4 kampe inden mesterskabsspillet.
Alt i alt 42p efter 22 kampe var nok til en 3 plads i grundspillet og faktisk fik vi 21p i de første 11 og 21p i de sidste 11 kampe.

Esbjerg var sendt ud af pokalen og nu ventede Aab og de fik sammeskæbene en flot 3-1 sejr igen af en trup som ikke spiller meget, Nykøbing FC kunne heller ikke modstå os og de blev sendt ud med et samlet 6-3 nederlag.
Semifinalen venter FCN over 2 opgør i den anden semifinale er de AGF og FCM som kæmper mod hinanden.

Truppen var i harmoni og virkede til at der var en god atmosfærde i omklædningsrummet, spillet på banen led lidt efter Wass ikke kunne spille, Àlex Rico har indtil videre vundet den interne duel mod Nartey og startede de fleste kampe og han skulle bruge lidt tid på at finde sig til rette i hans nye rolle som dybliggende playmaker.

3 nye spillere kom til i januar og nogle tog afsted, truppen var ikke helt glad for at se Divkovic forlade os, men Garcia har vist dem at han kan overtage den plads.
Makgopa tog til sikeborg for at få nogle kampe, han  fik 5 kampe og løb ind i en skade som ville holde ham ude resten af sæsonen og derfor blev han kaldt tilbage så klubbens egen fys afdeling kunne tage sig af ham, han var ellers startet godt med 5 kampe og 3 mål.

2 dage inden mesterskabsspillet skulle starte kom Ohi forbi kontoret og sagde at han når hans kontrakt til næste år udløber ville se sig om efter noget andet, vi kunne ikke overbevise ham til at blive og derfor er han blevet sat til salg.


Logged


Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010