home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 18:23:06 Mussolini Blogs Build a Nation - Danmark
I går kl. 17:52:55 ezexe Klubsøgnin... Hydra ru onion
I går kl. 17:33:13 oqalesa Klubsøgnin... Гид&...
I går kl. 16:40:47 Polaken Klubsøgnin... AGF
I går kl. 14:04:28 imeripo Blogs Вхо&...
I går kl. 13:38:21 imita Blogs Ест&...
I går kl. 13:14:41 Xsdu Blogs Hamlet uden Shakespeare
Antal Registrerede Brugere: 23227
  0 Brugere, 389 Gæster Online.

Indlæg: 1130912 over 31269 Emner
Nyeste Bruger: yvoqamy
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2022
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  SC Victoria - En nordisk storklub
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: SC Victoria - En nordisk storklub  (Læst 860 gange)
Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #15: 10 Jan 2022, 21:02 »7. Opdatering – Kan vi sikre anden oprykning i træk?

12. marts 2023


Resultater
Der resterer nu kun 9 kampe af dette års Regionalliga Nord. Førstepladsen giver som den eneste oprykning, og som det ser ud nu, så bliver det en duel mellem mit hold SC Victoria og så Osnabrück der er nedrykkere fra 3. Bundesliga. Siden sidst har jeg spillet 10 kampe i ligaen, hvor af de 8 er blevet vundet og de sidste to endt uafgjort. Blandt andet fik vi desværre kun uafgjort mod Osnabrück, der indtager 1. pladsen på trods af at vi dominerede kampen.

20. runde: SC Victoria vs. Werder Bremen II 2-0
21. runde: SV Drochtersen/Assel vs. SC Victoria 1-2
22. runde: SC Vicotria vs. VfB Oldenburg 2-0
23. runde: Eintracht Norderstedt vs. SC Victoria 1-2
24. runde: SC Victoria vs. Hannover 96 II 1-1
25. runde: VfL Osnabrück vs. SC Victoria 0-0
26. runde: SC Victoria vs. Hamburg SV II 4-0
27. runde: Germania Egestorf vs. SC Victoria 0-2
28. runde: SC Victoria vs. Altona 93 1-0
29. runde: Lupo Martini vs. SC Victoria 0-5

I kan se stillingen her. Der er desværre ikke flere opgør tilbage mellem Osnabrück og os i de sidste 9 kampe, men jeg håber virkelig at mine drenge kan blive ved med at overraske, og skabe sensationen ved to oprykninger i træk. Det ville være det vildeste!

I Verbandspokal Hamburg er jeg nu i semifinalen efter at have slået Polonia Hamburg 3-0 og Eintracht Norderstedt 2-1. I semifinalen venter SV Curslack-Neuengamme, som spiller i den nederste halvdel af Oberliga Hamburg. Dem forventer jeg at slå, så jeg igen i år kan spille finale i den lokale pokalturnering.

Periodens spiller
I denne periode har min bedste spiller været min sikre sidste skanse Justin Treichel. Treichel har nu været min førstemålmand i næsten to sæsoner og han har udviklet sig kolossalt. Han startede med at være lidt usikker og nogle gange bevæge sig mærkeligt i feltet, men han er virkelig vokset siden, og er i dag en mur i målet. I de sidste ti ligakampe har han kun lukket 3 mål ind, hvilket vidner om stor klasse.

Transfers
Siden sidst har jeg også handlet lidt i transfervinduet. 1. januar fik jeg tilgang af to unge talenter. Danske Uffe Frendrup og norske Amund Christiansen som begge tilgår ungdomsholdet.
Ud den anden vej er gået vores defensive midtbanespiller Timo Stegmann der ikke var god nok til at få fast spilletid, og derfor ville væk. Han fik en fri transfer til Hildesheim. Derudover har jeg solgt den unge talentfulde angriber Karl Pisot. Pisot hentede jeg for 730.000 kroner i starten af sæsonen men fik et bud på 1,4 mio. på ham fra Karlsruher SC. Det synes jeg var for godt til at sige nej til, og fortjenesten skæpper godt i kassen. Jeg står i en luksussituation, hvor jeg har rigtig mange talentfulde offensive spillere, og derfor nødt at få skippet nogle af dem afsted, hvis jeg skal holde alle glade. 
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #16: 11 Jan 2022, 18:49 »8. Opdatering – 3. Bundesliga - Anden oprykning i træk!

30. juni 2023
Resultater
Vi trak det længste strå og kan igen i år løfte pokalen og fejre en oprykning. Fra næste sæson skal vi spille i 3. Bundesliga.
Siden sidste opdatering har vi vundet 8 ud af 9 ligakampe, og indtil andensidste spillerunde, lå vi stadig bag VfL Osnabrück, men til sidst snublede de med en uafgjort og så et nederlag i de sidste to spillerunder. Det betyder at vi nu kan tage endnu et skridt op af rangstigen: tættere på visionen om gøre SC Victoria Hamburg til en storklub i tysk fodbold.

Her kan I se resultater fra ligaen siden sidste opdatering:
30. runde: SC Victoria - Werder Bremen III 4-1
31. runde: LSK Hansa - SC Victoria 0-2
32. runde: SC Victoria - VfB Lübeck 0-0
33. runde: FC St. Pauli II - SC Victoria 0-2
34. runde: SC Victoria - TSV Havelse 4-0
35. runde: Holstein Kiel II - SC Victoria 1-2
36. runde: SC Victoria - VfV Hildesheim 4-0
37. runde: FC Teutonia Ottensen - SC Victoria 1-3
38. runde: BSV Rehden - SC Victoria 0-3

Se stillingen her. Det holdt hårdt med at erobre førstepladsen men i sidste ende faldt det hele i hak. Hvor er jeg bare stolt af drengene for denne storslåede præstation. Vi har overgået et hav af klubber, som var seedet bedre end os, og vi slog i sidste ende Osnabrück, der var nedrykkere fra 3. Bundesliga, og hvis førsteholdstrup tjener 7 gange så meget som mine drenge. Jeg er helt flyvende!

Vi slutter også sæsonen med en rigtig god målstatistik i ligaen med 2,26 scoret mål pr. kamp og kun 0,39 indkasseret mål pr. kamp. 86 scorede mål, 15 indkasserede og en samlet målforskel på +71.

Transfers
Nu skal jeg se på om jeg kan forstærke truppen, så jeg kan overleve i 3. Bundesliga i næste sæson. Jeg forventer et langt højere niveau, og en større forskel, end der var fra Oberliga til Regionalliga. Jeg har mange meget talentfulde spillere i truppen, men jeg er bange for at de ikke har nok erfarne kræfter at læne sig op af. Jeg er derfor på udkig efter spillere med erfaring fra de bedste rækker i Norden eller 3. Bundesliga, som kan forstærke min start 11'er. Heldigvis har jeg ikke udfordringer med kontraktforlængelse r længere, og jeg skal måske også have tyndet lidt ud i truppen, så jeg ikke risikerer utilfredshed fra spillerne.

Årets bedste XI
Målmand: Justin Treichel
Højre back: Jonas Lyshøj
Central forsvarer: Kristian Taag
Central forsvarer: Lucas Bøje-Larsen
Venstre back: Enrico Breda
Defensiv midtbane: Nicklas Knoop
Central midtbane: Kári Steinn Hlífarsson
Central midtbane: Jonathan Harboe
Højre kant: Noah Tesfai Negash
Venstre kant: Niklas Algren
Angriber: Asterios Theodoridis

Årets spiller
Noah Tesfai Negash tager helt klart titlen som årets spiller. Han har været fuldstændig vanvittig i hans første hele sæson i klubben. Jeg håber at jeg kan holde på ham, for jeg har brug for hans offensive kvaliteter i 3. Bundesliga efter sommerferien. I denne sæson har Negash scoret 22 mål og lagt op 14 i de 42 officielle kampe han har spillet. Fandeme stærkt af en kun 20-årig knægt som aldrig havde spillet en førsteholdskamp inden han kom til SC Victoria. Negash er allerede et ikon i klubben.

Topscorer
Årets topscorer er den kun 17-årige græsk-tyske angriber Asterios Theodoridis. Vores unge og i øvrigt hjemmedyrkede stjernefrø, har i denne sæson bombet 24 mål ind for os. Heriblandt 16 mål i ligaen, hvilket var nok til en 8. plads på topscorerlisten. Asterios kan blive fænomenal for holdet, hvis vi kan holde på ham. Han begynder nok at blive en del mere eftertragtet nu, da han i slutningen af sæsonen blev udtaget til det græske U21-landshold.

Årets assistkonge
Denne pris går også til Noah Tesfai Negash der som beskrevet herover, har lavet hele 14 måloplæg i løbet af sæsonen.

Årets U19-spiller
Til denne pris kigger jeg på mine spillere på U19-holdet og andetholdet, som er 19 år eller derunder. I denne sæson går prisen til vores unge angrebstalent tysk-tyrkiske Ilhan Aygün der kom i sidste sæson fra akademiet. Aygün der kun er 16 har i denne sæson mest holdt til på andetholdet, hvor han har bombet vanvittige 37 mål i 22 kampe! Det har været en stor del af grunden til at mit andethold er rykket op i Oberliga Hamburg. Kæmpe præstation af knægten, der helt klart skal op på førsteholdet nu.

Årets nye spiller
Denne pris må helt sikkert gå til den 23-årige tysker Kristian Taag, der sæsonen igennem har været krumtappen i vores defensiv. Mange angribere har fået slukket deres drømme af Taag, når han har snuppet bolden fra dem. Vi hentede Taag sidste sommer på en fri transfer fra SV Atlas Delmenhorst.

Tilskuergennemsnit
Vi slutter sæsonen med et tilskuergennemsnit på 1.055, hvilket er en forbedring på 294 sammenlignet med sidste sæson. Jeg havde nok håbet på mere, men det må være de nordiske fans, der ikke har opdaget projektet endnu. Vi har brug for en del flere tilskuere, hvis klubben skal klare sig kommercielt på den lange bane.
Vores mindst sete hjemmekamp var mod Lupo Martini, hvor kun 581 tilskuere mødte op. Vores mest sete hjemmekamp var i DFB-Pokal mod FC Augsburg, hvor der var hele 3.113 tilskuere.
« Seneste Redigering: 12 Jan 2022, 16:31 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #17: 12 Jan 2022, 23:05 »9. Opdatering – Stimen fortsætter

1. september 2023En ny sæson er godt i gang, og nu kommer en ny opdatering på bloggen. Fremadrettet vil jeg forsøge at lave 5 opdateringer pr. sæson på de samme tidspunkter: 1. september, 1. november, 1. februar, 1. april og 1. juni.

Transfervindue
Følgende spillere er hentet til førsteholdet:
Agon Mucolli, 24-årig albansk-dansk midtbanespiller på en fri transfer fra Holstein Kiel.
Hasan Duman, 24- årig norsk-tyrkisk midtbanespiller også på en fri transfer fra Åssiden IF.
Alex Tór Hauksson, 23-årig islandsk defensiv midtbanespiller for 205.000 kroner fra Östers IF.

Følgende spillere har forladt førsteholdet:
Jonathan Harboe solgt for 750.000 kroner til Viborg FF.
Tim Fierus solgt for 360.000 til Stuttgarter Kickers.
Cameron Arnold solgt for 900.000 til VfL Osnabrück.
Derudover har en række overskudsspillere forladt klubben på frie transfers.

Jeg har i dette transfervindue konkurrere på en lidt større scene en vanligt. Blandt kæmpede jeg om det norske tidligere Manchester City talent Oscar Bobb, som desværre valgte mig fra til fordel for Viborg FF. Lige foran næsen på FC København, Brøndby IF og Rosenborg BK, lykkedes det mig at hente to store talenter i Lyngby Boldklub nemlig Andreas Andersen og Mark Henriksen på en fri transfer til ungdomsholdet. Til ungdomsholdet har jeg også købt det offensive islandske talent Gyrdir Hrafn Marteinsson.


Forventninger til sæsonen
Medierne har tippet mig til at ende på 11. plads ud af 20 hold i rækken. Forventningerne fra bestyrelsen er at vi skal bruge de næste fem sæsoner på bare at overleve i 3. Bundesliga. Nu har jeg spillet sæsonens første fem kampe, som jeg også vil redegøre for herunder, og efter at have oplevet niveauet, så tror og håber jeg på at jeg kan score over både mediernes og bestyrelsens forventning til mig. Jeg tror ikke på at en tredje oprykning i træk er en mulighed. Det vil i hvert fald være fuldstændig vanvittigt, men jeg har ikke mødt et hold endnu, som har skræmt mig fra vid og sans.

Førsteholdstrup
Førsteholdstruppen består af 22 spillere med en gennemsnitsalder på kun 20,8 år. Af dem er 7 teenagere og den ældste spiller er 24 år gammel. Jeg bygger op til fremtiden kan man godt sige. 11 ud af de 22 spillere er nordiske spillere og resten er tyskere. På holdet er der lige nu 4 danskere, 2 svenskere, 1 nordmand, 3 islændinge og 1 finne. Det har været svært at finde nok dygtige nordiske spillere som både er interesseret i at spille for mig, men som også kan fås til en nogenlunde pris.

Målmænd: Justin Treichel, Malte Hegemann
Forsvarere: Jonas Lyshøj(c), Samuel Persson, Enrico Breda, Gabríel Hrannar Eyjólfsson, Kristian Taag, Nicklas Knoop, Lucas Bøje-Larsen, Claus Royo
Midtbanespillere: Selcuk Yildiz, Alex Tór Hauksson, Charles Nlend, Agon Mucolli, Hasan Duman, Kári Steinn Hlífarsson
Angribere: Noah Tesfai Negash, Niklas Ahlgren, Tammer Bany, Ilhan Aygün, Asterios Theodoridis, Oliver Bitter.


Resultater fra turneringer
Vi har kun spillet 5 kampe i ligaen, men det er gået over al forventning med 5 sejre. Vores angrebspil har skåret igennem 3. Bundesliga, som en varm kniv gennem smør indtil videre. Jeg er helt flyvende, nu da vi har fortsat den gode stime fra sidste sæson, hvilket vil sige at vi nu har vundet 11 ligakampe i træk og er ubesejret i de seneste 25 ligakampe.
1. runde: SC Victoria - 1860 München 4-1
2. runde: 1. Kaiserslautern - SC Victoria 2-4
3. runde: SC Victoria - Eintracht Braunschweig 4-0
4. runde: FSV Zwickau - SC Victoria 2-4
5. runde: SC Victoria - 1. FC Magdeburg 3-0

Stillingen kan ses her. Vi har godt nok indkasseret 5 mål i 5 kampe, men til gengæld har vi selv scoret hele 19 mål selv. Det er helt vilde resultater. Drengene bomber løs.

Også i pokalturneringerne er det gået rigtig godt. I Verbandspokal Hamburg har jeg i første runde slået SV Altengamme ud med hele 7-1, på blandt andet 6 mål af mit unge angrebstalent Oliver Bitter.
Nu venter Croatia Hamburg Landesliga mig i næste runde, og dem forventer jeg at skulle slå ud, så jeg kan forsøge at vinde min tredje pokal i træk i denne turnering.

I DFB-Pokal trak jeg de forsvarende pokalmestre VfL Wolfsburg fra 1. Bundesliga, og jeg tænkte at alt håb var ude. Men efter 14 minutter hjemme på Stadion Hoheluft bragte Noah Tesfai Negash os foran på et kæmpe drop fra Wolfsburgs målmand. 10 minutter senere udlignede Andrija Zivkovic for gæsterne, og derefter var vi presset totalt i bund resten af 1. halveg. Efter pausen fik vi bedre fod på kampen, og endte også med at have et lille samlet overtag i boldbesiddelse. Kampen bølgede frem og tilbage i hele 2. halvleg, men 3 minutter inde i overtiden lykkedes det for Oliver Bitter at brage et hovedstød ind i Wolfsburgs mål på et flot indlæg fra min nye spiller Agon Mucolli.
I næste runde venter Hoffenheim, som jeg håber også at kunne skabe en overraskelse imod.

« Seneste Redigering: 13 Jan 2022, 18:39 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #18: 13 Jan 2022, 18:53 »10. Opdatering – Vi er ikke usårlige (endnu)

1. november 2023


Resultater
Den første tredjedel af ligaen er ca. spillet nu, da vi er over de 12 første runder. Vores sejrsstime er sluttet og resultaterne er stadig meget pæne, men lidt mere jævne. I de 7 kampe vi har spillet siden sidst, er det blevet til 4 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag, hvilket er helt godkendt. Det placerer os lige nu på en andenplads i ligaen med 28 point. Vi har kun 1 point op til Bayern Münchens andethold, der ikke kan rykke op, og 5 point ned til de tre nærmeste forfølgere Dresden, Kaiserslautern og Eintracht Braunschweig.
De seneste sæsoner har det kostet 43-45 point at undgå nedrykning fra 3. Bundesliga, så jeg tror bestemt at jeg kan overgå min bestyrelses forventninger.

Periodens 3 bedste
Her vil jeg kåre de 3 bedste spillere i perioden. En fra defensiven, en fra midtbanen og en fra angrebet.
Den bedste fra defensiven har helt klart været min forsvarsstyrmand Kristian Taag. Ikke mange modstandere kommer forbi ham, og Taag er helt eminent til at gøre os farlige, når han har erobret bolden og skal sætte den i spil igen.
Den bedste fra midtbanen har været vores nye mand, nemlig den albansk-danske kreatør Agon Mucolli. Mucolli kan selv både score og lægger op til mål. Han er hele tiden med til at presse spillet ned mod vores modstanderes målfelt. En rigtig god nyanskaffelse.
I angrebet har vores bedste mand i perioden været supertalentet Ilhan Aygün, der uden problemer har erobret pladsen som fast mand i front på holdet. Aygün har leveret på et tårnhøjt niveau i forhold til hans unge alder. 9 mål og 8 assists er det indtil videre blevet til i sæsonen. Jeg tør slet ikke tænke på hvor god han kan blive med tiden.
« Seneste Redigering: 14 Jan 2022, 15:07 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #19: 14 Jan 2022, 16:10 »11. Opdatering – Det lugter af endnu en oprykning

1. februar 2024


Transfervindue
Dette transfervindue har desværre budt på et farvel til vores klart største talent, den 17-årige Ilhay Aygün der endda var af egen avl. Aygüns kontrakt udløb 31/12-24, så jeg var nødt til at sælge ham nu, hvis jeg skulle tjene noget på hans store talent. Det lykkedes også, at forhandle hans bejlere op i pris, og jeg sendte ham afsted for 7,5 mio. kroner til RB Leipzig, som han allerede har fået sin debut for i 1. Bundesliga.
FC St. Pauli bød 1,1 mio. kroner for Nicklas Knoop, og det var for godt et tilbud til at takke nej til, da jeg har stærke talenter ventende i kulissen. Claus Royo, Kari Steinn Hlifarsson og Hasan Duman er også solgt fra førsteholdet for mindre beløb, da de var utilfredse med manglende spilletiden.
I transfervinduet har jeg hentet en del stærke nordiske talenter på frie transfers, der kommer til at husere på ungdomsholdet i den kommende tid. Til førsteholdet har jeg hentet norske Hans Kristian Johansen, dansk-montenegrinske Filip Dukic og svenske Alexander Salo, alle på en fri transfer ved kontraktudløb. Derudover har jeg hevet norsk-tyrkiske Nailcan Topcu op på førsteholdet til offensiven. Det vil sige at jeg nu er oppe på at 14 ud af 22 spillere i min førsteholdstrup nu er fra de nordiske lande.

Resultater
Siden sidste har vi spillet 10 kampe i 3. Bundesliga. Her er det blevet til 6 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag. Sæsonens hidtidige resultater gør at vi indtager en flot førsteplads i 3. Bundesliga, hvor de 2 øverste hold rykker direkte op, og nr. 3 spiller playoff mod et hold fra bunden af 2. Bundesliga. Andetholdene kan ikke rykke op.
Jeg er kanon stolt af at vi har leveret så stærke resultater igen i denne sæson. Vi er det hold i rækken der har de klart laveste lønomkostninger, da vi kun bruger 10,69 mio. kroner om året på løn. Til sammenligning bruger Dresden der ligger på 2. pladsen over tre gange så meget på løn som vi gør.
Vi er også afhængige af at holde udgifter nede, og vi skal også tjene penge på transfers fortsat, da vi stadig har en meget lille fanbase.

I sidste runde leverede vi et legendarisk resultat, da vi slog de forsvarene vindere af DFB-Pokal VfL Wolfsburg ud med 2-1. I turneringens næste runde trak vi Hoffenheim fra den bedste række, og desværre evnede vi ikke at skabe overraskelsen denne gang, da vi blev pryglet korporligt med 0-5 på hjemmebane. Det var sjovt at krydse klinger med de store drenge.

Siden sidst har vi også spillet både 16.-delsfinale og 8.-delsfinale i Verbandspokal Hamburg, hvor vi er gået videre til kvartfinalen efter sejre over Croatia Hamburg og TuS Dassendorf.

Periodens 3 bedste
I defensiven er det vores forsvarsstyrmand den 24-årige centrale tyske forsvarer, Kristian Taag. Taag er enorm vigtig i opbygning af spillet, med hans mange og meget præcise afleveringer der hele tiden gør os farlige fremad banen.
På midtbanen er periodens bedste den albansk-danske kreatør, Agon Mucolli der med sine 5 mål og 5 oplæg siden sidste opdatering, har været brandvarm på banens sidste tredjedel. Han er helt klart ved at køre sig selv i stilling som årets nye spiller.
I angrebet har den bedste spiller siden sidst været vores svenske venstre kant, Niklas Ahlgren. Ahlgren har i den seneste periode lavet hele 7 mål og 2 oplæg for holdet. I de 1,5 år han har spillet for SC Victoria har Ahlgren lavet 28 mål i 44 ligakampe. En meget farlig herre.
« Seneste Redigering: 16 Jan 2022, 17:59 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #20: 16 Jan 2022, 18:11 »12. Opdatering – Pilen peger på 2. Bundesliga

1. april 2024Resultater
Sidens sidst har vi spillet 9 kampe, hvor vi har fortsat de gode takter. Det begynder at lugte af 2. Bundesliga i næste sæson. I de seneste 9 ligakampe har vi vundet 5 kampe, spillet 3 uafgjort og tabt 1 kamp. Det placerer os på en flot 1. plads med 6 point ned til Dresden på 2. pladsen og 9 point ned til Magdeburg på 3. pladsen. De to øverste pladser udløser oprykning til 2. Bundesliga og 3. pladsen giver adgang til playoff mod nr. 16 fra 2. Bundesliga.
Denne sæson har været langt fra ligeså fejlfri som de seneste, men konkurrencen er også en stor del hårdere. Jeg er rigtig stolt af drengene, der på trods af at de er den yngste og dårligst betalte trup i rækken, har sat standarden for de andre hold.

Jeg har også spillet enkelt pokalkamp siden sidst, hvor jeg lammetævede Barmbek-Uhlenhorst med 8-0 i Verbandspokal Hamburgs kvartfinale. Jeg håber på at kunne tage min tredje titel i træk i denne turnering.

Periodens 3 bedste
I defensiven er det fortsat Kristian Taag der er den bedst spillende på holdet. Han er med til at holde modstanderholdenes offensive spillere nede, samtidig med at han deltager flot i det opbyggende spil.
På midtbanen er det igen Agon Mucolli der er vores bedste spiller i perioden. Mucolli er en konstant trussel mod modstanderne og imponerer fortsat med både at kunne score mange mål, samtidig med at han laver mange måloplæg.
I angrebet er Noah Tesfai Negash vores bedste spiler for tiden. Han har fint taget over for Aygün i forhold til at lade modstanderholdenes mål blafre fra sin position på højre kant.
« Seneste Redigering: 16 Jan 2022, 18:14 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #21: 17 Jan 2022, 12:54 »13. Opdatering – Tre oprykninger på tre sæsoner

1. juni 2024


Resultater
Sæsonens sidste 7 kampe har budt på næsten maksimalt udbytte, da jeg har vundet 6 kampe og spillet 1 kamp uafgjort. Med de stærke resultater så ender vi altså på en sikker 1. plads i 3. Bundesliga, med en meget pæn pointmargen ned til de næste hold. 86 point er bestemt godkendt for året og vi slutter også med en rigtig flot målforskel på +58.
Resultatet denne sæson er rekord for SC Victoria Hamburg, der aldrig har været så højt placeret. Jeg er ved at revne af stolthed over drengenes præstation. Vi har domineret mange kampe, også mod hold som alle forventerede var langt stærkere end os. Samtidig er mine spillere meget unge, så der er også et rigtig godt fundament for fremtiden.

Igen i år har vi også vundet Verbandspokal Hamburg. For 3 år i træk og også sidste gang, da vi som 2. Bundesliga hold fra næste sæson ikke kan spille med i denne turnering. SC Victoria er nu den klub der har vundet Verbandspokal Hamburg flest gange i historien, da vi har løftet trofæet 8 gange i alt. 

Årets bedste XI
Målmand: Filip Dukic
Højre back: Jonas Lyshøj
Central forsvarer: Lukas Königs
Central forsvarer: Kristian Taag
Venstre back: Enrico Breda
Defensiv midtbane: Alex Tór Hauksson
Central midtbane: Agon Mucolli
Central midtbane: Charles Nlend
Højre kant: Noah Tesfai Negash
Venstre kant: Niklas Ahlgren
Angriber: Asterios Theodoridis

Årets spiller
Noah Tesfai Negash er årets spiller da han har leveret helt vildt højt niveau i vores offensiv. Han har i 38 kampe scoret 25 mål og lavet 12 assists, hvilket jo er ganske imponerende. Noah er på kun 2,5 år blevet et ikon for klubbens tilhængere.

Topscorer
Topscoreren er også Noah Tesfai Negash med hans 25 mål på tværs af turneringer. De næste på listen er Mucolli med 16 mål, Ahlgren med 14 mål og Theodoridis med 13 mål.

Årets assistkonge
Manden med oplæggene har i denne sæson været Agon Mucolli der kom til klubben i starten af sæsonen. I 45 kampe har Mucolli lavet hele 20 assists for os.

Årets U19-spiller
Årets ungdomsspiller i denne sæson er vores højrekant fra egne rækker, Jan-Marc Marxen. På ungdomsholdet har han i år lavet 16 mål og 22 assists i 27 kampe. Ham forventer jeg mig store ting af om en sæson eller to.

Årets nye spiller
Denne pris vinder Mucolli helt klart for hans stor kvaliteter foran mål og med hensyn til oplæg. Vi fik ham på en fri transfer fra Holstein Kiel, så det må jo siges at være et røverkøb.

Tilskuergennemsnit
Vores tilskuergennemsnit i denne sæson endte på 2.670, hvilket er en forbedring på 1.615 sammenlignet med 22/23-sæsonen og en forbedring på 1.909 sammenlignet med 21/22-sæsonen. Det er godt at mit tilskuersnit er steget, men vi er stadig meget langt fra at have fans nok til at klubben kan klare sig på topplan. I 3. Bundesliga var det kun andetholdene der havde færre tilskuere end mig til deres hjemmekampe. Jeg håber at 2. Bundesliga kan tiltrække flere fans til holdet.
Vores mest sete kamp var DFB-opgøret mod Wolfsburg, hvor vi havde hele 5.922 tilskuere på lægterne og vores mindst sete kamp var Hoffenheim II der kun blev set af 1.664 tilskuere.
« Seneste Redigering: 17 Jan 2022, 17:28 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #22: 17 Jan 2022, 19:25 »14. Opdatering – Hvordan skal det gå os?

1. september 2024


Forventninger til sæsonen
Indtil videre har vi haft en rimelig stejl opstigning gennem det tyske ligasystem, og jeg forventer ikke at vi kan fortsætte stigningen ligeså voldsomt i de kommende år. Indtil videre er det gået stærkere for os i SC Victoria end det gik for RB Leipzig, da de spillede sig op igennem rækkerne. De havde dog en helt anden økonomi til rådighed, og jeg tror at det måske kan blive min begrænsning nu.
Medierne tipper os til at ende på sidstepladsen i 2. Bundesliga, og bestyrelsens forventning er også at vi bare skal kæmpe modigt mod nedrykning.

I 2. Bundesliga rykker de to bedste hold direkte op i 1. Bundesliga og nr. 3 skal spille playoff mod nr. 16 fra 1. Bundesliga. Lige sådan rykker holdene på 17. og 18. pladsen direkte ned i 3. Bundesliga og holdet på 16. pladsen skal spille nedrykningsplayoff mod nr. 3 fra 3. Bundesliga.

Jeg glæder mig især over at der er markant mere økonomi i 2. Bundesliga, end i nogen af de turneringer jeg har spillet i før. I 2. Bundesliga får nr. 1 136 mio. kroner og nr. 18 får 60,36 mio. kroner. De andre hold får beløb derimellem. Det betyder at uanset om jeg brænder ligaen af, eller om jeg ender som nummer chok, så får jeg en stor og vigtig økonomisk indsprøjtning.

Økonomi er blevet ekstra vigtigt for mig nu, da bestyrelsen har besluttet at bygge nyt stadion. Vores gamle stadion er for småt og dårligt til 2. Bundesliga, da der kun var plads til 999 siddende tilskuere og kun 11.000 tilskuere i alt. Derfor bygger vi nu et nyt stadion der skal stå klar til 26/27-sæsonen, hvor der skal være plads til 15.000 siddende tilskuere. Byggeriet er meget dyrt for os, så jeg har brug for alle de ekstra penge jeg kan skrabe sammen.

Det gamle stadion er solgt fra for at bygge nyt, og det betyder at vi har lejet os ind på Holstein Kiels stadion Holstein Stadion indtil vi kan flytte ind på vores eget nye stadion. På Holstein-Stadion er der 15.034 tilskuere, deraf 5.758 på siddepladser. Jeg synes det er lidt mærkeligt at bestyrelsen har truffet denne beslutning, og ikke har valgt at leje sig ind på et af de andre udmærkede stadioner i Hamburg. Nu skal vores tilskuere i Hamburg rejse næsten 100 km for at følge med i vores hjemmekampe.

I denne sæson skal vi for første gang bide skeer med de to store Hamburg-klubber, der begge befinder sig i 2. Bundesliga for tiden. Det vil være stort at slå både FC St. Pauli og HSV, men særligt HSV der er jo er den store klub i Hamburg ville det være sjovt at se om vi kunne genere i den kommende sæson. HSV er dog tippet til at vinde rækken, så det bliver nok svært.

Udover FC St. Pauli og Hamburger SV, så kommer vi også til at spille lokalopgør mod Werder Bremen, Hansa Rostock og Hannover 96, der alle ligger tæt på Hamburg.

Transfervindue
Der har været kæmpe trafik ind og ud i dette transfervindue. Jeg har desværre været nødsaget til at sælge mange af mine stærke unge talenter, der har spillet en stor og vigtig rolle på holdet i de seneste sæsoner. På mange af dem har jeg modtaget rigtig gode bud, som bestyrelsen bare har besluttet at takke jeg til, uden at involvere mig. På den måde føles det som om vi stadig er en lidt uprofessionel klub. Men bestyrelsen mener at vi har brug for pengene, og jeg må bare erstatte dem med dygtige nordiske spillere. Det betyder også at vi har solgt for et rekordstort beløb i alt efter denne sæson, nemlig hele 55 mio. kroner. Det skæpper godt i kassen.

Følgende spillere har forladt klubben:
Tammer Bany -> Lübeck for 2,75 mio. kroner
Justin Treichel -> Schalke 04 for 9 mio. kroner
Gabriel Eyjolfsson -> Osnabrück for 940k kroner
Niklas Ahlgren -> FC Dordrecht for 1,95 mio. kroner
Asterios Theodoridis -> VfB Stuttgart for 12 mio. kroner
Enrico Breda -> Union Berlin for 12 mio. kroner
Charles Nlend -> Mainz 05 for 16 mio. kroner

Følgende spillere er kommet til klubben:
Mads Jensen er kommet fra AaB på en fri transfer
Thomas Nygaard er kommet fra Lyngby Boldklub på en fri transfer
Mads Mikkelsen er kommet fra Nykøbing FC på en fri transfer
Lukas Engel er kommet fra Vejle Boldklub på en fri transfer
Emil Kalsaas er kommet fra Hoffenheim for 650k kroner

Førsteholdstruppen
Førsteholdstruppen består af 23 spillere og har en gennemsnitsalder på 20,6 år. 12 af dem er teenagere og inden er over 30, så jeg bygger fortsat for fremtiden. 18 ud af 23 spillere er fra de nordiske lande. 9 danskere, 2 svenskere, 5 nordmænd og 2 islændinge. Desværre har jeg ingen finner i truppen pt.

Målmænd: Filip Dukic, Thomas Nygaard

Forsvarsspillere: Michael Vesaas, Jonas Lyshøj, Lucas Bøje-Larsen, Emil Kalsaas, Lukas Königs, Kristian Taag, Alexander Salo, Odgeirr Skovlund

Midtbanespillere: Alex Tor Hauksson, Selcuk Yildiz, Bertram Kvist, Agon Mucolli, Mark Henriksen, Hans Kristian Johansen

Angribere: Noah Tesfai Negash, Mads Mikkelsen, Lukas Engel, Gyrdir Hrafn Marteinsson, Hakan Ekin, Oliver Bitter, Nailcan Topcu

Logged

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010