home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 14:57:32 Sirstaal Baren FIFA 23
22 Sep 2022, 07:58 Wester Blogs FM Nørden #97
15 Sep 2022, 17:51 Svartowiz Omklædning... FM er en joke!
08 Sep 2022, 23:10 Batigol Fodbold Manchester United tråden
06 Sep 2022, 10:47 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
29 Aug 2022, 14:55 Svartowiz Klubsøgnin... Derby
27 Aug 2022, 17:54 Arberg Fodbold Manchester City tråden
Antal Registrerede Brugere: 22217
  1 Bruger, 333 Gæster Online.

Indlæg: 1131583 over 31292 Emner
Nyeste Bruger: Benaldo
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2022
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  [29] SC Victoria - En nordisk storklub
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] Udprint
Forfatter Emne: [29] SC Victoria - En nordisk storklub  (Læst 9105 gange)
Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #30: 28 Jan 2022, 07:22 »

Den gode Lucas Fleiss er da alligevel ret meget værd Smiley

Især når man kigger på de andres værdi Smiley

Ja, jeg synes også det virker lidt voldsomt. Men generelt har mine spillere fået et ordenligt nyk opad i prisen, efter at jeg er kommet op i Bundesligaen.
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #31: 28 Jan 2022, 08:04 »21. Opdatering – Hårde odds i Bundesligaen

1. januar 2027


Resultater

Det har været en del sværere at komme op på højeste niveau i Tyskland, end jeg lige havde regnet med. Vi startede sæsonen rigtig flot og 3 ud af de første 4 kampe. Det så meget lovende ud, men vi er desværre røget ind i en dårlig stime, som har fået os til at rasle ned i tabellen.

Der er spillet 17 kampe i sæsonen, og vi har vundet 4 kampe, spillet 3 uafgjorte og tabt 10. Det er en lidt anden situation end vi har stået i siden jeg overtog klubben. Vi scorer slet ikke nok mål og vi lukker alt for mange ind i den anden ende. Dog er det positivt at vi er det hold der har 5. mest boldbesiddelse i ligaen. Nu skal det bare omsættes til point.

Alt dette gør at vi lige nu er på en 17. plads i tabellen, som vil sende os ned i 2. Bundesliga igen. Vi må kæmpe alt hvad vi kan i forårssæsonen for at undgå dette. Min store drøm er også at vi kan overgå HSV i tabellen, og derved være den bedste klub i Hamburg.

Tilskuerne vælter ind på vores nye stadion, hvor der er plads til 15.000 tilskuere. Vi har so far haft et tilskuergennemsnit på 14.944 tilskuere pr. kamp, hvilket er en belægningsgrad på 99,6%. Fantastisk! Jeg har allerede nu fået kæmpet en udvidelse af stadionet gennem bestyrelsen. Udvidelsen står færdig den 7. november 2027.
« Seneste Redigering: 28 Jan 2022, 18:49 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #32: 28 Jan 2022, 19:22 »22. Opdatering – Vi reddede skindet

1. juni 2027


Transfervindue
Først en opdatering om vinterens transfervindue. En ny spiller kom til, da vi manglede en målscorer. Det har han desværre ikke indfriet, men vi hentede den norske angriber Tord Karlsen. Ud røg til gengæld 3 andre spillere, så jeg kunne nå at tjene lidt på dem inden vi kom for tæt på kontraktudløb.

Følgende spillere kom til klubben:
Tord Karlsen fra Molde FK for 7,75 mio. kroner

Følgende spiller forlod klubben:
Mads Jensen til VfB Stuttgart for 7,5 mio. kroner
Kristian Taag til Sparta Moskva for 22 mio. kroner
Hannes Steintorsson til SC Freiburg for 5 mio. kroner

Resultater

Vi startede dette halvår ud med at ligge til nedrykning, så opgaven var klar: Vi skulle kæmpe med næb og klør med at komme over stregen. Fra starten af halvåret ændrede jeg taktikken mod de stærkeste modstandere til at vi spillede 4-3-3 med to defensive midtbanespillere i stedet for en. Det hjalp en del i mange kampe, og nogle gange roterede jeg til 5-2-3 med wingbacks.

Det gjorde også at resultaterne artede sig en smule bedre end i efteråret hvor det kun lykkedes os at hente 15 point i 17 kampe. I forårssæsonen spillede vi også 17 kampe og af dem vandt vi 4, spillede 7 uafgjort og tabte 6. Altså stadig langt fra storslået men trods alt mere end et point i snit pr. kamp.

Stille og rolig begyndt vi også at kravle op fra nedrykningsstregen, og lagde lidt luft til de nederste. I anden sidste spillerunde stod det klart at vi undgik nedrykning, så det er jo super tilfredsstillende. Vi slutter sæsonen på en flot 14. plads, og altså med 4 hold under os i tabellen hvoraf Bochum og HSV rykker ned. Så nu er jeg også den bedst placerede klub i Hamburg.

I DFB-Pokal har jeg spillet en runde i forårssæsonen, nemlig en ottendedelsfinale, hvor jeg røg ud til Karlsruhe der vandt 1-0. Ærgerligt at ryge til et hold der egentlig er dårligere placeret, men det gav så lidt luft til kampen for overlevelse i Bundesligaen.

14. pladsen har givet lige under 300 mio. kroner i præmiepenge, og de luner rigtig meget i økonomien. Vores stadion har været udsolgt til næsten alle hjemmekampe, så vi skal bruge det næste år på at udvide stadion fra 15.000 til 23.500 tilskuerpladser. Med den nuværende sammensætning af Bundesligaen, vil udvidelsen af stadionet gøre at jeg kun har det andet mindste stadion efter Union Berlins stadion der "kun" kan rummer 22.012 tilskuere.

Indtil mit stadion er blevet udvidet så skal vi spille vores hjemmekampe på Werder Bremens stadion WOHNINVEST WESERSTADION med plads til 42.100 tilskuere. Sidst var det Kiel, nu er det Bremen, og jeg undrer mig over hvorfor bestyrelsen ikke lejer os ind på St. Pauli eller HSV's udemærkede stadioner i stedet for dette shit show, hvor vi skal rejse 125 km for at spille vores "hjemme"kampe.

Jeg glæder mig også over at Dortmund brød Bayern Münchens dominans, og forhindrede Bayern i at vinde deres 15. mesterskab i træk.

Årets bedste XI
Målmand: Samu-Petteri Ämmälä
Højre back: Michael Vesaas
Central forsvarer: Robin Tihi
Central forsvarer: Emil Rosberg Møller
Venstre back: Emil Kalsaas
Defensiv midtbane: Benjamin Hvidt
Central midtbane: Nikolas Nartey
Central midtbane: Oliver Johansen Braude
Højre kant: Noah Tesfai Negash
Venstre kant: Lukas Engel
Angriber: Tord Karlsen

Årets spiller
I år går denne pris til vores unge finske målmand Samu-Petteri Ämmälä. På trods af at han kun er 20 år, og egentlig slet ikke skulle være vores førstemålmand endnu, så har han imponeret mig i denne sæson. Godt nok har han lukket 55 mål ind i 34 kampe, men i hele 10 kampe har han holdt buret rent, og det synes jeg er hammerflot for en så ung målmand, der tilmed er målmand på et bundhold.

Topscorer
Hvem andre end Noah Tesfai Negash skulle tage denne? Med sine 14 mål på tværs af turneringer, så tager Noah topscorerprisen for 4. sæson i træk. Stærkt arbejde at fortsætte målscoringen på højere og højere niveau. I denne sæson har han også fået sine to første landskampe for Sverige. Noah er den af mine spillere, der har været med længst tid, faktisk helt fra 1. januar 2022, hvor han skrev med os på en fri transfer. Så han har været med på hele rejsen op gennem systemet, og er nu også den Victoria-spiller i historien der har repræsenteret klubben i flest ligakampe og scoret flest ligamål.

Årets assistkonge
I år vinder nordmanden Oliver Johansen Braude denne pris. Fra sin plads på den centrale midtbane har han lavet 5 måloplæg.

Årets U19-spiller
Denne pris går til den svensk-islandske venstre kant Hallur Fridriksson der har imponeret stort på andetholdet i denne sæson, hvor han har lavet 7 mål og 10 assists. Jeg begynder at blive mere og mere irriteret over at mit ungdomshold ikke spiller i nogen U19-turnering, men kun spiller venskabskampe. Så de bedste talenter kommer bare op og spiller på mit andethold i Regionalliga Nord.

Årets nye spiller
Årets bedste nye spiller er den finsk-svenske forsvarsklippe Robin Tihi. Han har været solid i sit defensive arbejde.

Tilskuergennemsnit
Vores tilskuergennemsnit i denne sæson ligger på solide 14.920, hvilket er en massiv forbedring sammenlignet med tidligere år. Man kan godt mærke at vi spiller i den øverste række nu. 12 ud af 17 hjemmekampe var udsolgt. Vores højeste tilskuertal var 15.000 i den første hjemmekamp mod Eintracht Frankfurt som vi vandt 1-0. Den dårligst besøgte hjemmekamp var mod Hoffenheim hvor der "kun" var 14.451 tilskuere på lægterne. Den kamp endte 0-0.
« Seneste Redigering: 28 Jan 2022, 19:24 af Stauning-93 » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #33: 29 Jan 2022, 12:12 »23. Opdatering – Nu skal vi konsolideres

1. september 2027


Transfervindue
Ind i dette transfervindue er røget to unge danske angribere, der skal starte deres tilværelse i SC Victoria på ungdomsholdet. Derudover har jeg solgt hele 10 spillere. Fra førsteholdet er solgt Sarajärvi, Keser, Marteinsson og Rosberg Møller, som jeg fik for gode tilbud på, til at jeg kunne sige nej. De bliver erstattet af unge spillere fra andetholdet og ungdomsholdet. Derudover har jeg solgt en lang række spillere, som jeg vurderer ikke at få brug for i den kommende tid.

Nu betaler det sig virkeligt økonomisk at jeg har hentet så mange talentfulde spillere på frie transfers. Generelt er alle mine spilleres værdi pumpet voldsomt op, efter jeg er kommet op i Bundesligaen. Mest forundret har jeg været over at RB Leipzig ville købe mine unge venstre back Dario Bilobrk for hele 77,5 mio. kroner selvom manden aldrig har fået en førsteholdskamp for os.

Følgende spillere er komme til klubben:
Jacob Jacobsen på en fri transfer fra FC Nordsjælland
Andreas Skibsted på en fri transfer fra FC Midtjylland

Følgende spillere har forladt klubben:
Gyrdir Hrafn Marteinsson for 11 mio. kroner til Magdeburg
Filip Samuelsson for 3,25 mio. kroner til Eimsbüttel
Manuel Reismann for 12 mio. kroner til Werder Bremen
Hasan Esendemir for 2,5 mio. kroner til Sandhausen
Emirhan Keser for 14 mio. kroner til Wolfsberger
Dario Bilobrk for 77,5 mio. kroner til RB Leipzig
Sami Sarajärvi for 36 mio. kroner til AS Roma
Jan-Marc Marxen for 7 mio. kroner til Bochum
Eetu Perälä-Ranta for 21 mio. kroner til Fortuna Düsseldorf
Emil Rosberg Møller for 29 mio. kroner til Hannover 96

Det giver os et stærkt økonomisk boost, som jeg regner med at få brug for, hvis jeg skal blive ved med at udvide mit stadion i mikroetaper i hver eller hver anden sæson.

Forventninger til sæsonen
Bestyrelsens forventninger er igen i år, at vi blot kæmper modigt mod nedrykning. Bookmakerne har os også igen i år som favorit til at ende nederst i ligaen. Sidste år gav de odds 1.001 hvis vi blev mestre og i år er den sænket til odds 901 hvis vi bliver mestre. Alligevel en lille anderkendelse af at vi sidste år bed os fast i rækken.

Som der står ovenover så har jeg i dette transfervindue forstærket førsteholdstruppen. Det har jeg ikke gjort, da jeg ikke har kunne finde spillere som har været mærkbart bedre end mine unge talenter, som har været at hente til en rimelig pris. De seneste sæsoner har jeg levet højt på at hente forbedringer på frie transfers ved kontraktudløb. Denne sommer har der ikke været så meget guld tilgængeligt på markedet.

Min egen ambition for sæsonen er at vi skal forbedre sidste års 14. plads, samtidig med at vi ikke må ligge under stregen i løbet af sæsonen. Jeg håber og tror det er realistisk, nu hvor mine spillere har et års erfaring fra højeste niveau i Tyskland.

Førsteholdstruppen
I truppen har vi 23 spillere der holder en gennemsnitsalder på 21,4 år, altså en smule yngre end i sæsonstarten for et år siden. Ud af de 23 spillere i truppen er 10 teenagere og 17 spillere er fra de nordiske lande.

Målmænd: Samu-Petteri Ämmälä, Laszlo Helesfay.

Forsvarsspillere: Michael Vesaas, Marlon Kessner, Emil Kalsaas, Bertug Köroglu, Marin Vlad, Robin Tihi, Dariusz Wielizcko, Kristian Overgaard.

Midtbanespillere: Benjamin Hvidt, Thomas Svendsen, Oliver Johansen Braude, Nikolas Nartey, Lucas Fleiss, Ville Lindqvist.

Angribere: Noah Tesfai Negsh, Valgeir Valgeirsson, Lukas Engel, Hallur Fridriksson, Jesper Skov, Tord Karlsen, Nikolaj Möller.
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #34: 30 Jan 2022, 18:02 »24. Opdatering – Nu beviser vi vores værd

1. juni 2028


Det gik lidt stærkt med at spille 2027/28-sæsonen, så derfor kommer der en samlet opdatering for hele sæsonen.

Resultater i efterårssæsonen
Målet for sæsonen er at forbedre sidste års 14. plads, og slutte i den midterste tredjedel i rækken. Samtidig må vi ikke ligge under stregen på noget tidspunkt. Vi lagde stærkt ud i sæsonen med at slå Leipzig på udebane med 0-1. Efter det røg vi ind i en lidt tørrere periode, hvor vi i de næste 5 kampe ikke vandt, og kun tog 3 point. Herefter vendte lykken da vi slog sidste års bronzevindere fra Wolfsburg med 2-3 i folkevognsbyen.
Herefter så det lidt pænere ud med resultaterne og i slutningen af december, da vi havde spillet sæsonens første 17 kampe, lå vi helt sensationelt på 6. pladsen. Helt vildt at overvintre på så høj en placering, der endda udløser deltagelse i europæisk fodbold.
Af de første 17 kampe så vandt vi 7 kampe, spillede 6 uafgjort og tabte kun 4. Helt vildt stærkt af gutterne, og resultater der giver meget optimisme for fremtiden.

Transfervindue
Op til dette transfervindue har flere af vores spillere tiltrukket sig meget interesse, så jeg så det som en oplagt mulighed for at tjene lidt penge, samtidig med at vi styrker holdet. I forhold til min meget nærige tilgang til transfers, så synes jeg at mange andre klubber har et fuldstændig eksorbitant pengeforbrug.
Det betyder at jeg i starten af transfervinduet fik solgt min andenmålmand Laszlo Helesfay for 15 mio. kroner til Darmstadt. I stedet har jeg hentet den 23-årige målmand Peder Hoel Lervik på en fri transfer fra Molde. K-ching $
Jeg har også solgt finske Ville Lindqvist der i denne sæson har ageret rotationsspiller. Han er gået for 21 mio. kroner til SpVgg Greuther Fürth. I stedet har jeg hentet danske Jacob Christensen fra Malmö FF på en fri transfer. K-ching $
Der kom også et bud der var alt for godt til at sige nej til fra FC København, der gerne ville købe min defensive midtbanestyrmand Benjamin Hvidt. Jeg fik dem forhandlet op i 55 mio. kroner, så det var simpelthen for godt til at lade være. Hvidt kom til klubben på en fri transfer fra AGF for 2,5 år siden. Som erstatning for Hvidt har jeg hentet nordmanden Filip Rønningen Jørgensen i RB Salzburg for 1,8 mio. kroner. K-ching $
Summa summarum er at jeg i denne sæson har brugt 1,8 mio. kroner på at hente spillere, og på den anden side solgt spillere for 310 mio. kroner. På trods af det vil jeg sige at mit hold kun er blevet stærkere af alle disse handler.

Resultater i forårssæsonen
Vi startede forårssæsonen med at ligge i den øverste tredjedel. Det forventer jeg ikke kommer til at holde til vi er færdige, men vi vil gøre vores bedste for at skrabe point sammen til holdet.
Kampene flaskede sig ikke helt på samme måde i forårssæsonen som før jul, og i de 17 kampe jeg spiller i foråret, lykkes det kun at vinde 5, spille 3 uafgjort og så tabte vi 9 kampe.
Det betyder at vi selvfølgelig ikke kunne holde den flotte 6. plads fra vinterpausen, og vi dumper stille og roligt ned i tabellen. Dog kommer vi aldrig i nærheden af nedrykningspladsern e, og vi slutter sæsonen af på en flot 9. plads med 45 point. Det er kun 7 point fra 7. pladsen der udløser deltagelse i Conference League, og hele 11 point mere end sidste sæson. Flot fremgang og et resultat som jeg er meget glad for og stolt over.

Igen kan vi glæde os over at Bayern ikke vandt mesterskabet, som for anden år i træk blev snuppet af Borussia Dortmund. De vandt i øvrigt også DFB-Pokal.

DFB-Pokal
Bestyrelsens målsætning for denne sæsons DFB-Pokal var at vi skulle nå anden runde. Vi træder ind i første runde. I første runde trak vi FC Schönberg 95 fra Regionalliga Nordøst. En overkommelig modstander som vi slog med hele 1-7 på deres bane.
I anden runde trak vi Bundesligaholdet VfL Wolfsburg der sidste år vandt bronze, så en stærk modstander. For anden gang i sæsonen vandt vi over Wolfsburg med 3-2, og var derved klar til ottendedelsfinalen i DFB-Pokal.
Her ventede VfB Stuttgart der sendte os ud med 2-1 på Mercedes-Benz Arena.

Årets bedste XI
Målmand: Samu-Petteri Ämmälä
Højre back: Michael Vesaas
Central forsvarer: Marin Vlad
Central forsvarer: Robin Tihi
Venstre back: Bertug Koroglu
Defensiv midtbane: Thomas Svendsen
Central midtbane: Nikolas Nartey
Central midtbane: Filip Rønningen Jørgensen
Højre kant: Noah Tesfai Negash
Venstre kant: Oliver Johansen Braude
Angriber: Jesper Skov

Årets spiller
Igen i år er sæsonens spiller vores unge målmand Ämmälä. Han har spillet samtlige 37 turneringskampe og har i de kampe kun lukket 50 mål ind hvilket er en forbedring fra sidste sæson. I de 37 kampe har han leveret 11 rene bure, hvilket jeg synes er meget flot for en klub af vores status. Ämmälä er tilmed i denne sæson blevet fast mand på kassen for det finske landshold, som han nu har spillet 6 kampe for.

Topscorer
Hvem anden end Noah Tesfai Negash tager denne pris. 14 mål i alle turneringer blev det til i denne sæson, for Noah der både er den spiller der har spillet flest kampe og scoret flest mål for klubben i hele holdets historie. I denne sæson er han overgået til legendestatus i klubben.

Årets assistkonge
Danske Nikolas Nartey tager denne pris i år, da han med sine 6 assists topper listen. Det er ikke mange og vores offensive spil er generelt et sted hvor der er stor plads til forbedring.

Årets U19-spiller
Denne pris går klart til Jacob Jacobsen fra U19-holdet og andetholdet. Han blev hentet for et år siden på en fri transfer i FC Nordsjælland og vurderes nu til at være 340-560 mio. kroner værd. En rigtig gulddreng som nu skal op på førsteholdet og vise sit værd. På andetholdet i Regionalliga Nord har han i denne sæson spillet 35 kampe, lavet 3 mål og 6 assist. Og så kan han både spille på den centrale midtbane og helt i front.

Årets nye spiller
Det er jo ikke mange nye spillere vi har hentet til førsteholdet i denne sæson, men af de få er den der har klaret sig bedst nordmanden Filip Rønningen Jørgensen, som jeg hentede i vinters hos Red Bull i Østrig. Filip har siden januar startet inde i samtlige kampe på den centrale midtbane, hvor han har leveret solidt spil.

Tilskuergennemsnit
Vores gennemsnitlige tilskuertal til hjemmekampe endte på 22.071, hvilket er en klar forbedring sammenlignet med sidste sæson 14.920. Dette har også været muliggjort af at vi har spillet midlertidigt på Werder Bremens store stadion. Vores mest sete kamp var mod Borussia Dortmund hvor der var 28.842 tilskuere og vores mindst sete kamp var mod VfL Wolfsburg hvor der var 18.890 tilskuere.
Logged

Collymore
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #35: 03 Feb 2022, 15:05 »

Det er super fedt læsning det her  Thumbs Up
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #36: 03 Feb 2022, 16:26 »25. Opdatering – Det begynder at ligne noget

1. september 2028


Transfervindue
I det netop overståede vindue har jeg foretaget mig en moderat mængde handler sammenlignet med tidligere. Jeg er gået efter en kvalitetsspiller til den centrale midtbane, og et stort talent der har kunne skærpe konkurrencen mellem angriberne, så jeg snart kan få mig en stærk bomber. Det er nødvendigt, hvis vi skal tage det næste skridt op.

Følgende spillere er kommet til klubben:
Karl-Johan Björk på en fri transfer fra Brøndby IF
August Viggers for 24 mio. kroner fra FC København
Jesper Haag for 70 mio. kroner fra Hertha Berlin

Følgende spillere har forladt klubben:
Matthäus Sterner for 27 mio. til Mainz 05
Lucas Fleiss for 205 mio. til Newcastle United
Lukas Engel for 2,1 mio. til FC St. Pauli
Valgeir Valgeirsson for 9 mio. kroner til Slavia Prag
Nikolaj Möller for 1,3 mio. til Hallescher FC

Jeg fik det helt vanvittige bud på Lucas Fleiss og det følte jeg var alt for godt til at sige nej til. Det har også gjort at jeg har turde handle lidt større ind end jeg har gjort tidligere. I dette vindue har både slået rekord for største indkøb og største salg i klubbens historie.

Forventninger til sæsonen
Bestyrelsen forventer stadig at vi i denne sæson kæmper modigt mod nedrykning, hvilket på almindeligt dansk betyder at de frygter at vi rykker ned. Det har dog været det samme de seneste to sæsoner, og der har vi jo overlevet og overrasket positivt. Truppen er kun blevet stærkere siden, så det tror jeg vi kan gøre igen.

For tredje sæson i træk spår bookmakerne os til at ende på sidstepladsen. Vi er også den klub i ligaen med det laveste omdømme og den klart billigste trup. Der er odds 1.001,00 på at vi bliver tyske mestre hvilket er dårligere end sidste års odds. Det skal vi nok modbevise.

Min egen ambition er at vi skal forbedre sidste års placering. Ved sidste sæsons afslutning lå vi på 9. pladsen med 45 point og havde kun 7 point og en bedre målscorer op til 6 pladsen, der udløser europæisk fodbold. Jeg tør ikke sigte efter de europæiske pladser endnu, men jeg vil gerne lige et nøk højere op, så mit mål er at slutte på 7. eller 8. pladsen og få mere end 45 point.

Vi spiller stadig vores hjemmekampe på vores eget stadion SC Victoria Stadion, der blev bygget i 2026. Som jeg har skrevet tidligere så har jeg fået udvidet stadion en gang, så det kan rumme 22.500 tilskuere. Det er ikke så mange og langt fra nok til de store kampe, men vi har ikke ligaens mindste stadion da vi har 478 flere pladser på vores, end der er på Union Berlins stadion, som er rækkens mindste.

Førsteholdstruppen
Førsteholdstruppen består i denne halvsæson af 22 spillere der har en gennemsnitsalder på 22,1 år, hvilket er en smule ældre end da vi startede sidste sæson. Ud af de 22 spillere er 18 af dem fra Norden og de sidste 3 er af egen avl.

Målmænd: Samu-Petteri Ämmälä, Peder Hoel Lervik

Forsvarsspillere: Michael Vesaas, Marlon Kessner, Bertug Koroglu, Emil Kalsaas, Marin Vlad, Kristian Overgaard, Robin Tihi, Dariusz Wielizcko

Midtbanespillere: Thomas Svendsen, Jacob Christensen, Jesper Haag, Filip Rønningen Jørgensen, Nikolas Nartey, Jacob Jacobsen

Angribere: Noah Tesfai Negash, Tord Karlsen, Hallur Fridriksson, Oliver Johansen Braude, Jesper Skov, August Viggers
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #37: 03 Feb 2022, 16:41 »

Det er super fedt læsning det her  Thumbs Up

Tak fordi du følger med Grin
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #38: 10 Feb 2022, 11:39 »26. Opdatering – Første titel i hus

1. juni 2029


Resultater i efterårssæsonen
Målsætningen er en forbedring af sidste sæsons ellers flotte 9. plads. Sæsonen starter ikke godt ud for os. Faktisk er det den dårligste sæsonstart vi har haft i Bundesligaen so far. I de første 5 kampe får vi kun 3 point, og der begyndte jeg at blive nervøs. Heldigvis kommer vi efter det, og slår Freiburg 1-0 på hjemmebane, og starter en god stime på 8 ubesejrede kampe. Vi ender med at have en ganske habil efterårssæson, hvor vi i 17 kampe vinder de 7, spiller 6 uafgjort og kun taber 4. Det er jeg ganske godt tilfreds med, og det giver os pointtal på 27 og et pointgennemsnit på 1,6 point pr. kamp. Det synes jeg er mere end godkendt. Den flotte efterårssæson gør at vi kan holde juleferie på 7. pladsen, så lige nu ser jeg ud til at have sæsonens mål indenfor rækkevidde.

Transfervindue
I dette transfervindue havde jeg op til været på udkig efter en forstærkning til hver kæde. Desværre så er det svært for mig at finde nordiske spillere, som er bedre end dem jeg har, men som samtidig kan hentes til en rimelig pris. Jeg tør ikke tage de helt store spenderbukser på, før jeg har et større stadion der skaber flere indtægter og også får mere ind fra sponsorer. Derfor har jeg ikke helt fulgt min plan, men mere handlet efter de muligheder der åbnede sig.
Marlon Kessners kontrakt udløb til sommer, så derfor skippede jeg ham afsted mens jeg stadig kunne tjene en skilling. Han røg til Greuther Fürth for 1,5 mio. kroner og til gengæld har jeg købt den norske højre back Tom Hind som erstatning for 18 mio. i Bodø/Glimt.
Hallur Fridriksson har aldrig rigtig fået slået sig fast på holdet, og derfor greb jeg også chancen da Schalke 04 ville betale 23 mio. kroner for min reserve. Til gengæld har jeg hentet finske Casper Terho ind som reserve på venstre kant på en fri transfer.
For et par sæsoner siden købte jeg den norske angriber Tord Karlsen for knap 8 mio. i Molde. Han har aldrig rigtig vist sig som den bomber, som jeg håbede at han ville blive. Han har kun scoret 8 mål i 52 kampe. Derfor passede det mig glimrende at Inter de aktiverede Karlsens frikøbsklausul på 40 mio. kroner. Som erstatning har jeg hentet den danske landsholdsbobler Adrian Iversen i Malmö FF for 18 mio. kroner
Udover de ovenstående så har jeg hentet en række nordiske talenter til mit ungdomshold, som jeg håber at kunne gøre brug af i fremtiden. Alt i alt så føler jeg at min trup er en smule styrket efter dette transfervindue, mest fordi at Iversen er et stærkere kort på højre kant end Tord Karlsen var.

Resultater i forårssæsonen
Vi startede op efter nytår med et godt udgangspunkt. En god efterårssæson havde placeret os på 7. pladsen, som passer rigtig godt med min målsætning om at ende på 7. eller 8. pladsen. Vi havde en lidt svær opstart i januar, hvor vi startede med at spille uafgjort mod Köln og tabe til først Hertha Berlin og så de fosvarende mestre fra Borussia Dortmund.
Men herefter vendte lykken virkelig, og vi var ikke til at skyde igennem. I sæsonens næste 12 kampe var vi ubesejrede og hentede en masse vigtige point også mod mange store hold. Blandt andet en uforglemmelig sejr over Bayern München på hjemmebane, hvor vi kom bagud med to i første halvleg, men vendte kampen på et fantastisk hattrick af vores unge dansker Jesper Skov, hvilket gjorde at vi vandt 3-2.
Vores fantastiske stime i foråret skød os længere op i tabellen og vi ender derfor på en flot 5. plads med hele 61 point. 5. pladsen er ny rekord for klubben og udløser direkte billet til Europa Leagues gruppespil, så nu står den på europæisk fodbold til næste sæson for første gang nogensinde for SC Victoria Hamburg.

DFB-Pokal
I DFB-Pokal var bestyrelsens forventning at vi nåede 2. runde, og det må man sige at vi i den grad overgik.
1. runde var mod SV Oberachern fra de lavere rækker i Baden-Württemberg. De fik på egen bane læsterlige klø med cifrene 0-7.
2. runde var mod vores gamle kendinge Erzgebirge Aue der spiller i 2. Bundesliga. Vi var ret pressede i denne kamp, hvor jeg stillede med et lidt for reservespækket mandskab, men det lykkedes at slå dem 0-1 med hiv og sving.
Ottendedelsfinalen bød på et opgør med et andet nordtysk hold Werder Bremen fra vores nabo hansestad. Werder lå i toppen af 2. Bundesliga men alligevel skulle kampen spilles hos os i Hamburg. WB's spillere blev sendt hjem med tørre tæsk i bagagen da vi udspillede dem med 5-0.
Kvartfinalen var så første gang vi skulle møde modstand fra øverste hylde, da vi trak den ubestridt største klub i tysk fodbold: FC Bayern München. Kampen blev spillet i Hamburg, og det lykkedes at hente en legendarisk 2-1 sejr hjem, da Bayern fik en man udvist efter en halv time.
Semifinalen var et opgør mod Borussia Mönchengladbach, som også var en af vores nærmeste konkurrenter i ligaen. Igen havde vi hjemmebanefordelen og det tror jeg var udslagsgivende for, at vi kunne trække en 1-0 sejr i land på et mål af Adrian Iversen.
Det betyder altså at vi nu stod i vores første finale i en stor turnering. Godt nok vandt vi Verbandspokal Hamburg 3 år i træk, men kun Tesfai Negash er stadig med fra den gang, og få af de andre har erfaringer med at spille finaler. Vores modstander i finalen blev VfB Stuttgart der har 5 Bundesliga titler og 3 pokaltitler hjemme i skabet. På alle måder en større klub end os. Finalen skulle spilles på det olympiske stadion i Berlin fra den skamfulde olympiade i 1936. 67.986 tilskuere havde indløst billet til kampen, så der var lagt op til den på alle måder største kamp vi nogensinde har spillet.
På denne dag var jeg exceptionelt glad for at jeg i vinters købte den danske højre kant Adrian Iversen. Allerede efter 2 minutter sendte Iversen den ind bag Stuttgarts keeper, og derfra kiggede han og resten af holdet sig ikke tilbage. I det 13. minut scorede Iversen igen, hvilket blev reduceret til 2-1 i det 19. minut da Diawandou Fall scorede for Stuttgart. Iversen tænkte dog at 2 mål ikke var nok, så han scorede igen efter 35 minutter til 3-1 og efter 69 minutter til 4-1. 4 mål i en finale, sikke en præstation. Vores centrale midtbanespiller Jesper Haag, slog det sidste søm i Stuttgarts kiste, da han slukkede deres pokaldrømme med målet til 5-1 med et kvarter igen. SC Victoria Hamburg har vundet den første nationale titel nogensinde. Stoltheden vil ingen ende tage.
Det er i øvrigt første pokal eller mesterskab som et hold fra Hamburg har vundet siden 1987 hvor HSV vandt DFB-Pokal. Og det er første gang i tyve år at et nordtysk hold vinder pokalen. Sidst det skete var da Werder Bremen vandt i 2009.

Årets bedste XI
Målmand: Samu-Petteri Ämmälä
Højre back: Michael Vesaas
Venstre back: Bertug Köroglu
Central forsvarer: Marin Vlad
Central forsvarer: Kristian Overgaard
Defensiv midtbane: Jacob Christensen
Central midtbane: Jesper Haag
Central midtbane: Filip Rønningen Jørgensen
Højre kant: Adrian Iversen
Venstre kant: Oliver Johansen Braude
Angriber: Jesper Skov

Årets spiller
Denne pris går igen i år og for tredje sæson i træk til vores finske keeper Samu-Petteri Ämmälä. Han er ved at slå sig fast som en af de bedste målmænd i ligaen og lukkede i denne sæson kun 33 mål ind i 33 kampe. I 15 kampe holdt han buret rent. Imponerende.

Året topscorer
Vores unge danske angriber Jesper Skov er virkelig trådt i karakter offensivt i denne sæson, og har været vores stærkeste trumfkort i angrebsspillet. I 39 kampe har den 20-årige dansker scoret 24 mål, heraf 22 i ligaen hvilket gør ham til den tredjemest scorende Bundesligaspiller i denne sæson.

Årets assistkonge
Denne pris går også til Jesper Skov for at levere 11 assists på tværs af turneringen henover sæsonen. Skov har næsten en fod med i alle vores mål.

Årets U19-spiller
Først og fremmest så glæder jeg mig over at mit ungdomshold nu er med i en rigtig ungdomsturnering. Min bedste ungdomsspiller i sæsonen har været den græsk-tyske offensivspiller Giannis Apostolopous, der har leveret mål og assists på samlebånd i ungdomsrækken.

Årets nye spiller
Denne pris må gå til Adrian Iversen, særligt fordi han egenhændigt bombede en pokaltitel til klubben. Stærk ny mand.

Tilskuergennemsnit
Vores tilskuergennemsnit i denne sæson er igen rekord. Vi landede på et gennemsnit på 22.126 tilskuere pr. hjemmekamp, så nærmest udsolgt hver gang. Klubben slås med byrådet om at få lov til at udvide, hvilket de har vendt tommelfingeren ned til en gang nu. Jeg håber dog snart at der kommer en løsning for dette er en stor kommerciel spændetrøje for holdets fortsatte opstigning. Efterhånden er jeg ved at være der hvor jeg håber at vi bygget nyt igen og så bygger rigtig stort fra starten af. Vi er det eneste hold i Hamburg der spiller fast med i Bundesligaen nu, vi har lige hevet en pokaltitel hjem og skal spille i Europa i næste sæson. Hamburgs metropole område har over 5 mio. indbyggere, så vi må jo tro at der er nok til en stor fanbase.
« Seneste Redigering: 10 Feb 2022, 19:46 af Stauning-93 » Logged

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #39: 10 Feb 2022, 16:20 »

Du har det forkerte billede af Iversen.

Edit: Det er billedet af Gianni's der er også på Iversen.
« Seneste Redigering: 10 Feb 2022, 16:28 af QuesT » Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #40: 10 Feb 2022, 19:47 »

Du har det forkerte billede af Iversen.

Edit: Det er billedet af Gianni's der er også på Iversen.

Tak det er rettet nu :-)
Logged

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #41: 11 Feb 2022, 11:12 »

Takker.

Han ser da også meget spændende ud Smiley
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #42: 14 Feb 2022, 12:30 »27. Opdatering - 2029/30-sæsonen

1. juni 2030


Her kommer en samlet opdatering for hele 2029/30-sæsonen. Jeg regner med at det bliver formatet fremadrettet, da jeg ellers kommer til at "spille for langt foran". Kom endelig med ris, ros og inputs!

Forventninger til sæsonen
Jeg forstår ikke helt bookmakerodds i Football Manager. Igennem de sidste sæsoner har jeg opnået rigtig gode resultater, mod deres dårlige odds. Jeg har endda lige vundet en titel. Alligevel så giver bookmakerne mig odds 501,00 til at blive mester hvilket er 4. lavest af alle hold. Samtidig så tipper de Hertha Berlin til at vinde mesterskabet med odds 2,40 foran Bayern München med odds 3,75 og de seneste 3 (!!!!) sæsoners mestre Borussia Dortmund med odds 8,00. Det giver ikke mening. Hertha har ikke vundet en medalje i Bundesligaen siden 1999. Altså for 30 år siden.
Min bestyrelse forventer igen at jeg skal kæmpe modigt imod nedrykning. Det tænker jeg at vi nok skal klare. Godt at lave ambitioner ikke altid betyder dårlige resultater.
Mit eget mål er at fastholde sidste års flotte 5. plads og derved kvalificere os til europæisk fodbold. Den gode 5. plads i sidste sæson var lidt over min forventning og jeg tror at det bliver svært at forstærke os markant, så derfor vil jeg gå efter at ende som nr. 5 igen.
Vi er direkte kvalificeret til Europa League gruppespillet og her er mit mål at gå videre fra gruppespillet.
I DFB-Pokal vil jeg da gerne kunne forsvare titlen, men der skal nok også en god portion held til, så her forventer jeg bare at vi gør en god figur.

Sommertransfervindu e
Hele transfervinduet igennem har jeg været på udkig efter nordiske spillere som kunne forstærke min start 11'er. Desværre har det ikke været en mulighed, da de spillere der kunne være en sikker forstærkning, har været oppe i en prisramme som mit transferbudget godt kunne klare, men som jeg ikke føler ville være forsvarligt overfor klubbens økonomi på lang sigt. I stedet for så spiller jeg igen på den lange bane, og har hentet 7 ungdomsspillere fra Norge og Danmark, som skal gå ind på mit ungdomshold.
Derudover så har Liverpool valgt at aktivere Kristian Overgaards frikøbsklausul på 28 mio. kroner, men har lejet ham tilbage til mig for resten af sæsonen.
Jeg har ellers ikke solgt nogle spillere, men har lejet flere af de unge ud, for at sikre dem noget erfaring.
Alt i alt giver dette vindue mig et minus på 11 mio. kroner, hvilket er en dråbe i havet ift. mit budget på 520 mio. kroner.

Resultater i efterårssæsonen
Overordnet så synes jeg at vi har spillet en flot efterårssæson. Vi har meget bedre styr på defensiven end tidligere, men desværre så har vi så samtidig ikke været lige så skarpe oppe foran. I 17 kampe har vi scoret 25 mål og lukket 15 ind. Defensivt ok, men klart forbedringspotentia le ift. det offensive spil.
Af de 17 kampe så vinder vi de 10 af dem, spiller 1 uafgjort og taber 6, hvilket udløser 31 point og en 4. plads i ligaen. Ganske flot og tilfreds med pointgennemsnittet på 1,82.
Desværre er Bayern München godt i gang med at tilbageerobre deres trone efter 3 års fravær, og de har lagt sig solidt foran på førstepladsen med 10 point ned til Wolfsburg på 2. pladsen.

Vintertransfervindu e
I vintertransfervindu et skete der ikke det store. Igen har jeg ikke kunne finde spillere med tilfredsstillende niveau til en rimelig pris. Jeg udlejede Casper Terho til IFK Göteborg og rykkede i stedet sidste års bedste ungdomsspiller Apostolopoulos op på førsteholdet.

Resultater i forårssæsonen
Forårssæsonen startede lidt for sløjt men heldigvis kom jeg godt efter det i februar hvor det blev til 4 ud af 4 sejre. Blandt andet to rigtig vigtige over Stuttgart og Dortmund.
I de 17 kampe i forårssæsonen scorede vi 24 mål og lukkede kun 9 ind. Samlet set for sæsonen har kun mestrene fra Bayern München lukket færre mål ind end os. De lukkede 18 ind hvor vi har lukket 24 ind. Dog har hele 7 hold scoret flere mål end os, så der er lidt der skal arbejdes med.
I denne anden halvdel af sæsonen blev der vanen tro spillet 17 kampe, og af dem vandt vi 9, spillede 4 uafgjort og tabte 4. Det har givet os 31 point og et pointgennemsnit på 1,82. præcis som i efterårssæsonen. De samlede 62 point er ny rekord for klubben og gør også at vi ender på 4. pladsen i Bundesligaen hvilket også er vores bedste placering nogensinde.
Det betyder at vi i næste sæson er direkte i Champions League gruppespillet, hvilket jeg ser meget frem til. Nu skal vi endelig prøves af på den største scene af alle.
Jeg er meget tilfreds med præstationen i ligaen i denne sæson. Hvis vi kan få mere gang i målscoringerne, så er der jo muligheder for at hente medaljer snart. Nu hvor jeg skal spille Champions League så håber jeg også at jeg kan hente en forstærkning til hver kæde som minimum.
På den negative side så har Bayern München genvundet mesterskabet, som bliver deres 37. mesterskab hvis man også tæller de Vesttyske med. Siden genforeningen af de to tysklande så har Bayern vundet 25 ud af 39 mulige mesterskaber. I kun 3 ud af 39 sæsoner er Bayern ikke endt i top 3. Der er et monopol der skal brydes.

DFB-Pokal
I DFB-Pokal var bestyrelsens forventning at komme til 2. runde. Det er rimelig overskueligt.
I 1. runde mødte jeg Sandhausen som vi slog 2-1 med lidt hiv og sving. Jeg havde for mange reserver med.
I 2. runde skulle vi spille mod Arminia Bielefeld. Den kamp blev lidt for spændende. Måske ville de bare gøre alt for at slå de forsvarende pokalvindere. Den ordinære spilletid endte 1-1, og det gjorde den forlængede også. Der var ellers rigeligt med chancer i begge ender. I en straffesparkskonkur rence slog AB os ud, så det blev desværre ikke til noget pokalforsvar i denne omgang.

Europa League
Som beskrevet tidligere så var jeg både pga. min pokalsejr sidste år og min ligaplacering direkte i EL gruppespil. Jeg fik synes jeg selv en ganske fin lodtrækning med spanske Real Sociedad, de russiske sølvvindere Dynamo Moskva og så de norske mestre Bodø/Glimt. Endelig en nordisk modstander!
I gruppespillet kørte det som smurt og jeg vandt alle mine kampe på nær den sidste kamp på udebane mod Real Sociedad. Det udløste en 1. plads i gruppen og en plads i Europa Leagues 2. runde efter nytår.
I 2. runde trak jeg Dynamo Kiev som jeg slog 0-1 på udebane og 3-0 på hjemmebane.
I kvartfinalen trak vi spanske Villareal der havde slået både FC Nordsjælland og FC Midtjylland ud af Europa League, så jeg følte at der var en form for nordisk hævn der skulle tages her. Vi startede på udebane hvor vi vandt 3-2 på et mål i overtiden af Jesper Skov. Der var lidt mere stil over det i returkampen, da vi slog dem 3-0 på hjemmebane.
I semifinalen fik vi en hjemlig dans med Bayer Leverkusen. Første kamp var i Leverkusen og her vandt vi 1-3. I returkampen på SC Victoria Stadion endte den ordinære spilletid 0-2 til Bayer Leverkusen, og derfor skulle vi ud i forlænget spilletid. 8 minutter inde i den forlængede spilletid kom Leverkusen på 0-3 og jeg troede at alt håb var ude. Men som sendt fra himlen var vores unge danske angriber August Viggers blev skiftet ind i front, og med to mål efter 109 og 113 minutter, så sikrede Viggers os vores første europæiske finaleplads i klubbens historie. Semifinalen endte sammenlagt 5-4 til mig.
I finalen skulle vi møde det nordengelske storhold, de stinkende rige sheikejede Newcastle United. En klub der bruger milliarder på transfermarkedet, men som stadig ikke kan vinde en medalje i deres liga. Til gengæld vandt de Europa League i 2028, så de er ikke helt uvante med at spille disse finaler.
På trods af at vi kampen igennem havde det meste af spillet (64% boldbesiddelse) og også havde et overtag i antal chancer, så lykkedes det os aldrig at sende bolden ind. Til gengæld var Paulo Bernardo fra Newcastle mere iskold, da han efter 55 minutter sendte bolden ind bag Ämmälä med et tørt hug. Newcastle vandt kampen 1-0 og vi må tage til takke med sølvmedaljer og en flot europæisk kampagne, som drengene kan lære meget af.


Årets bedste XI
Målmand: Samu-Petteri Ämmälä
Højre back: Michael Vesaas
Venstre back: Bertug Köroglu
Central forsvarer: Marin Vlad
Central forsvarer: Kristian Overgaard
Defensiv midtbane: Jacob Christensen
Central midtbane: Filip Rønningen Jørgensen
Central midtbane: Jacob Jacobsen
Højre kant: Adrian Iversen
Venstre kant: Oliver Johansen Braude
Angriber: Jesper Skov

Årets spiller
Årets spiller er i år vores homegrown rumænsk-tyske forsvarsklippe Marin Vlad, der har været uovervindelig i vores defensiv, og som har en kæmpe aktie i at der er gået så få mål ind på os.

Året topscorer
Igen i år er det vores mand i front, den unge danske angriber Jesper Skov. Skov scorede igen i år 24 mål på tværs af turneringer, dog "kun" 16 af dem i ligaen, hvilket ikke får ham i toppen af topscorerlisten.

Årets assistkonge
Oliver Johansen Braude tager i år titlen med 10 flotte assists på tværs af turneringer. Jesper Skov havde også 10 assist, men har brugt en del flere kampe på det.

Årets U19-spiller
I år går denne pris til vores norske ungdomstalen Togeir Fosse der i 37 kampe for ungdomsholdet har scoret 21 mål og lavet 22 assists, hvilket har været stærkt medvirkende til at ungdomholdet vandt deres række.

Årets nye spiller
Årets nye spiller går også til Fosse, da jeg i denne sæson ikke har hentet nye spillere til mit førstehold.

Tilskuergennemsnit
Mit tilskergennemsnit er for første gang i min tid i klubben faldet. Det skyldes ikke at der er mindre interesse for holdet, men at jeg nu spiller europæisk fodbold, hvor man ikke må bruge ståpladser. Det gør at stadions kapacitet falder fra maks 22.500 i hjemlige kampe til 21.000 når jeg spiller europæisk. Det gør at mit samlede snit for sæsonen er 21.584 og altså en nedgang på små 600 sammenlignet med sidste sæson. Hvis man kun tager mit snit fra ligaen så ligger det på 22.155, hvilket er en lille fremgang sammenlignet med tidligere. Vi er heldigvis i gang med endnu en stadionudvidelse der skal give os 8.000 nye siddepladser og derved 30.500 i ny kapacitet. Det er færdigt til november og indtil da er vores kapacitet sænket midlertidigt.
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #43: 16 Feb 2022, 13:03 »28. Opdatering - 2030/31-sæsonen

1. juni 2031Forventninger til sæsonen
Bestyrelsen forventede i år en placering i midten af tabellen. Bookmakerne har tippet os til 12. pladsen med odds 351,00 for at vinde mesterskabet. Mit eget mål er at vi i ligaen holder vores 4. plads fra sidste sæson, så vi igen skal spille Champions League. Hvis vi kan blive ved med at være med i Champions League, så vil det sikre os den nødvendige økonomi til at forbedre truppen og til at udvide stadion eller bygge et nyt stort stadion, så vi i længden kan være kommercielt konkurrencedygtige med de øvrige tophold i Tyskland og Europa.
Pt. kan vi ikke hente spillere fra den øverste hylde, så jeg tænker i stedet langsigtet med at bygge organisation og økonomi op. Det er en lang men sej kamp, og jeg hænger i!

Sommertransfervindu e
Som skrevet ovenover så har vi ikke rigtig mulighed for at købe spillere fra den øverste hylde. De allerbedste nordiske spillere synes jeg er for dyre både i forhold til transfersum og løn. Jeg gider ikke betale 4-500 mio. kroner for en spiller der ikke er meget bedre end flere af dem jeg har.
I stedet køber jeg ungt og går målrettet efter at støvsuge Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island for de bedste spillere under 18. Indtil videre har den strategi fungeret. Vi skal ikke være et hold der køber en Haaland eller en Eriksen når de er på toppen af deres game. Vi skal i stedet være dem der finder den næste Laudrup og Zlatan mens de stadig er uslebne diamanter.
Jeg har handlet en del på transfermarkedet. Først har jeg hentet min gamle reserve venstre back Sarajärvi ind på en fri transfer. Han skal spille på andetholdet der nu spiller 3. Bundesliga.
Udover det har jeg hentet en række unge talenter i Norden der med en undtagelse rykker ind på ungdomsholdet eller andetholdet. Eneste spiller der skal direkte i førsteholdstruppen er den unge Christopher Hansen som jeg har købt I AaB som erstatning for Oliver Johansen Braude, som jeg har sendt til den arabiske halvø for 55 mio. kroner.

Resultater i efterårssæsonen
Sæsonen startede ikke super godt, og i de første tre kampe hentede jeg kun 1 point. Der nåede jeg at blive lidt nervøs for om korthuset nu ville falde sammen. Heldigvis så fik vi vendt det med en 1-0 hjemmesejr mod Mainz, og derfra begyndte det hele at flaske sig lidt mere.
I de 17 kampe vi spillede i efterårssæsonen, så lykkes det i alt at hente 10 sejre, 3 uafgjorte og 4 nederlag. Alt i alt en ganske habil statistik med en pointgennemsnit på 1,94. Lige et nøk mere og så begynder det at blive farligt for de helt store. De flotte resultater placerede os da også på en flot 3. plads over nytår. 5 point efter Dortmund på andenpladsen og 8 point efter Bayern på førstepladsen.
Siden vores dårlige start tabte vi også kun 2 kampe, så var til de to mesterskabsaspirant er Dortmund og Bayern. Mere end godkendt!

Vintertransfervindu e
Jeg handlede ikke en eneste gang i vintertransfervindu et. Der var ikke noget der fangede min interesse, men jeg har modtaget nogle vanvittige bud på flere af mine spillere. Både min målmand Ämmälä og min forsvarsstyrmand Vlad, har jeg modtaget bud på mellem 400-510 mio. kroner for. Min økonomi er dog så kernesund at jeg ikke har ville skippe dem afsted bare for at få flere penge i kassen, og buddene har også været fra konkurrenter i Tyskland. Hvis jeg skal sælge mine spillere meget dyrt, så skal det helst være til udenlandske subtopklubber.

Resultater i forårssæsonen
Denne forårssæson har været min hidtil stærkeste siden jeg rykkede op i Bundesligaen. 17 kampe blev spillet og vi smed kun point i 5 af dem! Det blev til 12 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag.
Vi startede efter nytår som lyn og torden og hentede den ene flotte sejre efter den anden. Først i starten af marts lykkedes det Borussia Dortmund at slå os og bringe os lidt ned på jorden igen. Men vi fortsatte og kæmpede, og da der var fem runder tilbage, så stod det klart at vi skulle spille med om medaljerne, som stod til at blive fordelt mellem Borussia Dortmund der lå nummer 1, de forsvarende mestre Bayern München der lå nummer 2 og så os de små opkomlinge i SC Victoria Hamburg. I 30. runde vandt vi 1-0 over Frankfurt, mens Dortmund tabte til Hoffenheim og Bayern spillede uafgjort med Hertha Berlin. Det betyder altså mesterskabsspillet nu var pivåbent, med tre hold i toppen der kun var et point imellem og 4 kampe tilbage.
I 31. runde vandt vi alle tre og spændingen kunne derfor fortsætte nu kun med 3 kampe tilbage. Jeg skulle møde Bayern i andensidste runde og Bayern og Dortmund skulle møde hinanden i sidste spillerunde. Maksimal spænding!
I 32. runde skulle jeg spille den enlige fredagskamp, hvor jeg slog HSV på deres stadion med 0-2. Pludselig lå jeg på førstepladsen! Bayern tæskede Mainz lørdag, og Dortmund tabte om søndagen til Augsburg, så pludselig lå Bayern til at tage mesterskabet og jeg lå på andenpladsen.
I andensidste spillerunde skulle jeg slå Bayern for holde mig inde i kampen om mesterskabet. Kampen skulle spilles på vores hjemmebane, så chancen levede! Dog gjorde Bayern kort proces mod os, da Jamal Musiala lavede 3 mål på kampen første halve time, og selvom vi til sidst fik reduceret til 1-3, så var den sydtyske gigant bare for stor en mundfuld for os. Dortmund slog i samme runde HSV 4-0, så Bayern lå i front, men mesterskabet skulle afgøres i den sidste kamp mellem Bayern og Dortmund.
I den sidste runde tabte jeg til Wolfsburg, så jeg måtte "nøjes" med bronze. Anderledes spændende var det i München hvor 75.000 tilskuere på Allianz Arena skulle se mesterskabskampen blive afgjort. Kampen var fattig på chancer og Bayern havde et lille spilovertag, men i det 67. minut lykkedes det Dortmunds bomber Dusan Vlahovic at score på et hovedstød, og som kampen eneste mål sendte det mesterskabet til Dortmund.
Jeg er meget tilfreds med SC Victorias præstation i denne sæson i ligaen, og jeg er også glad for at det blev Dortmund og ikke Bayern der tog mesterskabet i sidste runde. De er trods alt mere humane at bide skeer med end Bayern. Vi fik vores første medalje fra Bundesligaen og skal spille CL igen i næste sæson, så jeg klager ikke!
Hvis mesterskabet var blevet i sæsonens anden halvdel så havde jeg snuppet det. I foråret havde vi et pointgennemsnit på vanvittige 2,24 hvilket jo er helt eminent.

DFB-Pokal
Her er ikke så meget at skrive hjem om. I første runde slog vi miniputterne fra VfL Oldenburg med 2-0, men måtte forlade turneringen allerede i næste runde da SC Freiburg slog os 0-2.

Champions League
Første gang i CL - hvor er det spændende! Vi er direkte i gruppespillet, men med den dårligste seedning i lodtrækningen, da vi jo er et relativt uprøvet blad i europæisk sammenhæng. Lykkens gudinde må dog have tænkt på os, da UEFA's officials trak lod, for vi endte i en meget fin gruppe med FC København, Inter Milan og Besiktas. Ud fra lodtrækningen var min forventning at vi skulle gå videre i CL.
Det gik da også rigtig godt i gruppespillet for vi slog alle hold både ude og hjemme. Mest mindeværdige er de to storsejre over Besiktas.
I ottendedelsfinalen stoppede vores lodtrækningsheld, da vi trak de engelske mestre Manchester United. Første kamp skulle spilles på Old Trafford og her vandt United kun 2-1, så det var stadig ikke afgjort og vi havde hjemmebanefordel i returkampen. På SC Victoria Stadion var der helt fyldt da vi skulle spille returkamp, og vi hev en flot 2-0 sejr hjem på mål af Adrian Iversne og Jesper Skov. Stolt af de danske drenge!
I kvartfinalen trak vi den catalanske storklub FC Barcelona, og på den første kamp på Camp Nou lammetævede de os 4-0. Alt håb var ude, og selvom vi vandt 1-0 på hjemmebane, så måtte vi forlade turneringen.
Jeg synes at vores CL præstation er mere end godkendt, og jeg er meget stolt af holdet.

Årets bedste XI
Målmand: Samu-Petteri Ämmälä
Højre back: Michael Vesaas
Venstre back: Bertug Köroglu
Central forsvarer: Marin Vlad
Central forsvarer: Robin Tihi
Defensiv midtbane: Thomas Svendsen
Central midtbane: Jacob Jacobsen
Central midtbane: Filip Rønningen Jørgensen
Højre kant: Adrian Iversen
Venstre kant: Christopher Hansen
Angriber: Jesper Skov

Årets spiller
Året spiller er uden tvivl den 29-nordmand Filip Rønningen Jørgensen. Det er Filip der er vores spilfordeler på midtbanen og hans drabelige langskud og præcise målgivende afleveringer holder os inde i mange kampe. Filip har nu spillet i klubben i 3,5 sæson siden han kom til fra RB Salzburg for den nette sum af 1,8 mio. kroner. Hvilket røverkøb!

Året topscorer
Årets topscorer er ikke overraskende vores mand i front Jesper Skov. Den unge dansker har i denne sæson scoret 22 mål heraf 13 i ligaen. Til gengæld har han scoret 9 i Champions League hvilket gav en tredjeplads på topscorerlisten der.

Årets assistkonge
Filip Rønningen Jørgensen tager denne pris i år med sine flotte 18 assists i løbet af sæsonen.

Årets U19-spiller
Dette års U19-spiller er vores unge norske midtbanespiller Ole Johan Høvik. Høvik styrer slagets gang når ungdomsholdet spiller og har en kæmpe aktie i at vores ungdomshold vandt det tyske ungdomsmesterskab og ungdoms Champions League.

Årets nye spiller
Denne pris går til den eneste nye spiller der er trådt ind på førsteholdet, men det har han også gjort med stil. Christopher Hansen har i hans første sæson i klubben spillet 44 turneringskampe, scoret 15 mål og lavet 13 assists. En vanvittig statistik for en mand der først fylder 18 til august.

Tilskuergennemsnit
Min stadionudvidelse blev færdig i november måned, så nu kan jeg huse 30.500 tilskuere til Bundesligakampe og 29.000 til europæiske kampe. Det betyder at vi indtil udvidelsen var færdig, var lidt hæmmede af ombygningen, men vi er kommet flot efter det og lander på et gennemsnit for sæsonen på 26.436 tilskuere hvilket er en meget pæn fremgang sammenlignet med tidligere år. Vi har dog nået maks for stadionudvidelser, så hvis vi skal højere op så skal der bygges nyt igen.
Logged

Stauning-93
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: [28] SC Victoria - En nordisk storklub
« Svar #44: 25 Feb 2022, 16:47 »29. Opdatering - 2031/32-sæsonen

1. juni 2032Forventninger til sæsonen
I medierne var vi tippet til at tage 7. pladsen i ligaen og bestyrelsens forventninger var at vi skulle ende i den øverste halvdel. Jeg kunne dog godt se med de sidste sæsoners præstationer in mente, at vi kunne spille op til mere end det, så mit eget mål var at vi skulle ende i top 3 igen. Jeg kan allerede nu godt tease for at denne sæson gik over alle forventninger.

Sommertransfervindu e
Jeg skippede hurtigt Nikolas Nartey afsted, da FC Köln bød 35 mio. for ham. Han holdt ikke længere tidligere tiders høje niveau, og derfor så så jeg mit snit til at tjene en skilling på ham. Som erstatning købe jeg danske Villads Bredahl i Malmö FF for 20 mio. kroner. En bedre spiller på midtbanen og også meget habil i forsvaret, hvor jeg faktisk endte med at bruge ham mest.
Min målmand Ämmälä blev jeg ved med at modtage meget høje bud på. Blandt andet var både Dortmund, Bayern München og Hertha Berlin ude med snøren, men jeg vil ikke sælge til ligarivaler, hvis det kan undgås. Ämmälä endte med at blive meget frustreret og skabe stort drama i truppen, så da Liverpool ville smide 600 mio. kroner for ham, så skippede jeg ham altså afsted. Som erstatning har jeg købt den danske landsholdsmålmand Daniel Iversen for 45 mio. kroner i Newcastle, hvor han var kommet i overskud efter ellers at have været førstemålmand i nogle sæsoner.
Derudover så har jeg solgt ud af overflødige ungdomsspillere med for lavt potentiale og jeg har købt stort ind af nordiske talenter.

Resultater i efterårssæsonen
Igen i år havde jeg ikke verdens stærkeste sæsonstart, men jeg gik trods alt gennem efteråret med kun 2 nederlag i alt. Det synes jeg er flot gået. Lidt mange uafgjorte i den første del af sæsonen, og der nåede jeg at blive nervøs. Vi fik dog vendt tingene og i 17 kampe vandt vi 9 sejre, spillede 6 uafgjorte og tabte 2 kampe. Et pointsnit på lige under 2 hvilket er helt fint ift. ambitionen for sæsonen.
Vi overvintrede på andenpladsen med et godt stykke op til Bayern der havde taget en klar føring.
De forsvarende mestre fra Dortmund faldt helt sammen og spillede som en sæk kartofler. De savnede særligt deres megastjerne Eduardo Camavinga, som de solgte til Arsenal i sommerens transfervindue.

Vintertransfervindu e
I vinterens transfervindue kunne jeg ikke finde egnede kandidater til førsteholdet, så det blev en stille periode for SC Victoria. Dog modtog jeg bud på mange af mine spillere, som jeg var nødt til at afvise. Særligt fordi jeg som sagt tidligere ikke vil sælge til ligarivaler.

Resultater i forårssæsonen
Jeg startede stærkt op i januar med 4 sejre af 4 mulige. Dog kunne jeg ikke holde den kadence gennem hele foråret, og det blev desværre til en del dumme nederlag også mod andre tophold. I 17 kampe vandt vi 11 og tabte 6. Der var aldrig tvivl om at Bayern ville vinde deres 38. mesterskab og der var heller ikke tvivl om at vi var de bedste af resten.
SC Victoria træder derfor endnu et skridt op af rangstigen i tysk fodbold og henter det hidtil bedste resultat med et sæt sølvmedaljer. På 11 sæsoner er klubben rykket fra Oberliga Hamburg og til den øverste hylde i tysk fodbold med medaljer to år i træk. Nu er den sidste bastion der skal erobres det tyske mesterskab!

DFB-Pokal
I pokalturneringen slog vi FSV Zwickau fra Regionalliga med 3-0 i første runde. Herefter så skulle vi op mod Dynamo Dresden fra 2. Bundesliga, som vi slog ud med 4-1.
I ottendedelsfinalen blev det til endnu en nem lodtrækning da vi trak Eintracht Frankfurt fra 2. Bundesliga, og dem slog vi ud med 2-0.
I kvartfinalen blev det til et lokalopgør med HSV, som først blev afgjort i den forlængede spilletid, da August Viggers scorede til 3-2 efter 104 minutter.
I semifinalen trak vi Mainz 05 og det blev vores endestation, da de slog os med 1-2.
En godkendt præstation i en turnering som jeg ikke prioriterer særligt højt.

Champions League
En turnering som vi til gengæld har prioriteret højt er Champions League. Sidste år fik vi vores debut i turneringen hvor vi gik gennem gruppespillet med lutter sejre, og kom helt til kvartfinalen hvor FC Barcelona blev vores endeligt.
I år trak vi en langt sværere gruppe der bød på den engelske storklub Arsenal, de portugisiske sølvvindere Chaves og så de mægtige spanske mestre og 16-dobbelte CL-vindere, Real Madrid.
Vi havde to pointtab i gruppespillet: et nederlag på Santiago Bernabéu og en uafgjort på Emirates Stadium. Resten af kampene vandt vi. Helt uforglemmelig var storsejren over Real Madrid hjemme, hvor danske Jesper Skov scorede alle 5 mål i 5-2 sejren over giganten.
Med de resultater gik vi videre fra gruppen på en 1. plads, mens Real tog 2. pladsen.
I ottendedelsfinalen fik vi den nemmest mulige lodtrækning, da vi skulle møde RB Salzburg. Vi slog dem 2-1 i Østrig i den første kamp og derefter 1-0 på hjemmebane.
Jeg ved ikke om det var noget med kolde og varme kugler, men igen i år trak vi FC Barcelona i kvartfinalen, og nu var der dømt hævn. Første kamp blev spillet i Hamburg og her var den unge danske angriber August Viggers manden bag et svidende Barcelona-nederlag, da han scorede et flot hattrick og sendte catalonerne grædende hjem med et 0-3 nederlag i bagagen.
I semifinalen fik vi den italienske gigant Juventus og nu troede jeg at alt håb var ude. 45 italienske mesterskaber har de i bagagen heraf de seneste 8 mesterskaber. Det var Davids kamp mod Goliat og for de ikke så bibelkyndige kan vi godt afsløre at det sagtens kan gå godt for den lille. Første kamp var i Torino og her lykkedes det os at tage en 2-1 sejr med hjem til hansestaden. I returkampen forsøgte jeg at bygge voldgrave, mure og alt hvad der ellers kunne forhindre de italienske giganter i at komme i nærheden af mit mål. Det lykkedes dog alligevel Dejan Kulusevski at score til 1-0 efter 17 minutter. Heldigvis så virkede vores meget defensive og kontrabaserede spil, da Christopher Hansen udlignede efter 47 minutter og August Viggers scorede til 2-1 efter 61 minutter. Juventus var slået og vi stod nu i en CL-finale som det første tyske hold siden RB Leipzig blevet slået af PSG i 2024.
Modstanderen i finalen er ingen ringere end de forsvarende CL-mestre Real Madrid der har vundet turneringen 16 gange i alt, og som vi allerede har spillet mod to gange tidligere på sæsonen i gruppespillet, hvor vi vandt en kamp hver. De vandt 1-0 på Bernabéu og vi vandt 5-2 i Hamburg. Finalen skal spilles på Luzhniki i Mosvka, Rusland.
Jeg stillede op med i stærkeste opstilling i en 4-3-3 med to defensive midtbanespillere. Real pressede os hårdt fra starten af, og kom frem til mange chancer på trods af, at vi havde et lille overtag i boldbesiddelse gennem kampen. Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg blev presset for meget for os og Vinícius Junior bragte Real foran. I pausen gav jeg en ordenlig peptalk til drengene, men alligevel så kiksede det for os Vinícius Junior fordoblede både sin og Reals målscore allerede 2 minutter efter pausen. I stedet for at give op, så gav jeg gutterne en opsang, og det hjalp da vi allerede minuttet efter fik reduceret til 1-2 på mål af Jacob Jacobsen. Derved var alt håb ikke ude og fik gradvis bedre og bedre styr på kampen og mere overtag i spillet. Efter 81 minutter fik vi tilkendt et straffespark efter en grov tackling på Jacob Jacobsen. Det brændte Filip Rønningen Jørgensen desværre, da han skød langt til højre for mål. Men allerede 3 minutter efter lykkedes det Robin Tihi at spille indskiftede Jesper Haag fri foran Reals mål, og den svenske midtbanespiller klaskede bolden hårdt ind til 2-2. Vi var nu helt tilbage i kampen med få minutter igen!
Ingen af holdene lykkedes at score inden den ordinære tid løb ud, men til gengæld måtte Real spille videre med 10 mand, da Trent Alexander-Arnold måtte forlade banen med en skade i det 88. minut.
I den forlængede spilletid bølgede kampen hårdt frem og tilbage fra første fløjt. Vi pressede på alt hvad vi kunne og da der var spillet 94 minutter lykkedes det at få bolden i Reals net, da deres forsvarer Manoel Messias scorede et selvmål, da han rettede Jesper Haags hårde skud af. Derved var vi pludselig foran 3-2 efter at have været nede med 2! Efter føringsmålet så parkerede vi bussen og gjorde alt hvad vi kunne for at holde bolden på egne fødder. det holdt hårdt, men drengene blev til mænd den aften, viste hele verden at de havde løvehjerter, og trak en vanvittig 3-2 sejr over Real Madrid hjem i en Champions League finale! Jeg havde på ingen måde regnet med at vi skulle løfte pokalen med de store ører på denne maj-aften i Mosvka.
SC Vitoria slår alletiders CL-mestre med 3-2 og bliver den første tyske klub til at vinde den største pokal af alle, siden Bayern vandt i 2020. Nu er SC Victoria gået et skridt op af stigen og er i verdenstoppen. Nu skal det tyske mesterskab erobres!

Årets bedste XI
Målmand: Daniel Iversen
Højre back: Michael Vesaas
Venstre back: Bertug Köroglu
Central forsvarer: Marin Vlad
Central forsvarer: Villads Bredahl
Defensiv midtbane: Thomas Svendsen
Central midtbane: Filip Rønningen Jørgensen
Central midtbane: Jacob Jacobsen
Højre kant: Adrian Iversen
Venstre kant: Christopher Hansen
Angriber: Jesper Skov
Øvrige førsteholdsspillere: Peder Hoel Lervik, Robin Nielsen, Emil Kalsaas, Lucas Blume, Josep, Robin Tihi, Til Friedberger, Jesper Haag, Noah Tesfai Negash, Giannis Apostolopoulos, August Viggers

Årets spiller
Som for to sæsoner siden går denne pris til vores forsvarsklippe Marin Vlad. Vlad har været fast mand i forsvaret siden 2027 og skuffer aldrig på banen. Han har været en fast klippe der har kunne stoppe modstandernes offensiv når der var brug for det.

Året topscorer
Hvem andre end vores mand i front Jesper Skov tager denne pris. På tværs af turneringer har han scoret 30 mål det sidste år. Heraf 20 i ligaen hvilket har kastet en andenplads på topscorerlisten af sig og sikret ham prisen som Årets spiller i Tyskland 2031/32.

Årets assistkonge
Christopher Hansen vinder denne pris med sine 10 assists i sæsonen. Mega flot arbejde af den unge mand!

Årets U19-spiller
For denne sæson går denne pris til Hartmut Engeser som jeg købte i sommers i Augsburg for 13 mio. kroner. Engeser er en 18-årig svensk-tysk angrebsspiller og har i indeværende sæson scoret 47 mål i 50 kampe for ungdomsholdet. Blandt andet blev han topscorer i ungdomsligaen med 36 mål. Han har været en af de største drivkræfter bag at vores ungdomshold har vundet ungdomsmesterskabet i Nord/Nordøstrækken for 3. år i træk.

Årets nye spiller
Denne pris går helt klart til vores nye førstemålmand Daniel Iversen, der har stået en eminent sæson. Han havde nogle store sko at fylde ud efter at vi solgte Ämmälä til Liverpool, men det har han klaret med bravur. I ligaen har han lukket 33 mål ind i 34 kampe, hvilket man må sige er mere end godkendt.

Tilskuergennemsnit
Mit gennemsnit for sæsonen endte på hele 29.313 tilskuere pr. kamp. Det er en pæn fremgang fra tidligere år, og nu er jeg også den klub i Hamburg der har anden flest tilskuere til kampene i gennemsnit. Dog er FC St. Pauli rykket op i Bundesligaen nu, så jeg er i tvivl om jeg kan holde den titel. Bestyrelsen vil ikke bygge et nyt stadion på trods af klubbens massive succes, og jeg kan ikke udvide det nuværende mere.
« Seneste Redigering: 25 Feb 2022, 16:51 af Stauning-93 » Logged

Sider: 1 2 [3] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010