home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:08:15 U-4-E Cykling Cykelløb
I går kl. 15:01:15 Broen13 Blogs Sheffield FC - verdens...
I går kl. 11:58:37 Maestrodk Baren Fodbold Podcasts
I går kl. 10:59:43 Broen13 Omklædning... GG Ligaen - draftliga
I går kl. 10:57:42 Batigol Fodbold FC Barcelona-tråden
16 Maj 2021, 20:12 Broen13 Blogs I Rosanero/Le Aquile -...
12 Maj 2021, 13:54 DonMambo Skadestuen Forbedringer så FM bli...
Antal Registrerede Brugere: 22579
  0 Brugere, 299 Gæster Online.

Indlæg: 1130132 over 31196 Emner
Nyeste Bruger: uqokikeg
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #34 Afsluttende leder
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: #34 Afsluttende leder  (Læst 3579 gange)
Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #10 Sidste puljekamp
« Svar #15: 09 Apr 2021, 10:55 »

Som ægte roligans og sæsonkort holdere siden 2013, ja og med billetter til alle DK EM gruppekampe i Parken, så følger både far og søn med i denne blog  Thumbs Up

« Seneste Redigering: 09 Apr 2021, 11:10 af Wester » Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #10 Sidste puljekamp
« Svar #16: 10 Apr 2021, 10:14 »

Verdenklasse Wester. Tak for supporten :-)
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#11 Danmarks fjende nr.1
« Svar #17: 10 Apr 2021, 10:23 »

 


Danmarks fjende nr.1 


Danmark trækker Belgien i anden runde af EM-turneringen. På trods af tidligere resultater er det en optimistisk landstræner vi møder efter lodtrækningen, som udtaler følgende:

´Jeg er altid optimistisk omkring vores chancer, ellers kan vi lige så godt stoppe med at spille. De tidligere kampe vi har spillet mod Belgien, har resultatet ikke afspejlet spillet på banen. Nu har drengene og jeg lært hinanden bedre at kende og vi har stablet et system på benene, som vi har haft god succes med. Jeg tror på, at vi kan få et rigtigt godt resultat og fortsætte i turneringen´

Når man spørger landstræneren omkring spillet indtil videre i turneringen, herunder nederlaget mod Ukraine svarer han kort:

´Jeg har læst jeres udlægning af kampen. Vi kan tale om resultaterne når turneringen er færdig. Tak´ slutter Dennis Linddal inden han fortsætter op på sit midlertidige kontor i EM-bygningen som for Danmarks vedkommende fortsætter i Amsterdam.

Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#12 EM slut!
« Svar #18: 11 Apr 2021, 08:48 »

 


EM slut! 


Landstræner Dennis Linddal laver flere ændringer til kampen mod Belgien på trods af den flotte kamp mod Rusland. Pione Sisto får sin første kamp til EM, mens Joachim Andersen er tilvalgt til fordel for anfører Simon Kjær. Et tegn på træthed i den danske landsholdstrup at Sisto spiller i stedet for Jacob Bruun Larsen der virkelig har været afgørende for Danmark indtil videre i turneringen.

En flot spillet kamp af de danske spillere, som nok vil blive husket som ´Kampen med de spildte chancer´. Især fra stjerneesset Kasper Dolberg, som missede to store friløbere i første halvleg som burde have sat Danmark på måltavlen. En halvleg hvor Danmark var klart bedst men desværre stadig 0-0 ved pausen. Her må landstræneren virkelig være ærgerlig over, at Erling Haaland ikke er født med dansk pas…

I anden halvleg skulle Kasper Schmeichel vise sig at være bedste mand, og det var desværre ikke fordi han var voldsomt velspillende. Belgien kom flyvende ud til anden halvlegs start og lagde tungt pres på Danmarks bagerste kæde. Belgiens
landstræner Roberto Martínez må virkelig have talt med store ord.

På trods af, at Danmark havde mest spil var det Belgien der kom frem til de største chancer og, desværre, kommer de foran 0-1 på et flot mål af målmageren Eden Hazard efter 70 minutter.

Lige efter kunne man se Danmarks landstræner give dessiner ude på sidelinjen og han forsøgte virkelig at piske de danske drenge til en sejr. Tilgangen til spillet blev mere offensiv og der blev virkelig satset fra dansk side. Desværre førte det ikke mål med sig, og efter 85 minutter kunne Lukaku lukke kampen med scoring til 0-2. Danmarks drøm om en gentagelse af succesen fra 1992 blev slukket af et stærkt belgisk landshold, som må siges at være Dennis Linddals og landsholdets nemesis med 3 nederlag ud af 3 mulige.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#13 Pressemøde efter EM
« Svar #19: 12 Apr 2021, 17:50 »

 


PressemødeDet var en slukket Dennis Linddal der mødte op på pressemødet efter et skuffende EM der blev slukket for Danmarks vedkommende efter nederlag til Belgien i anden runde. Mange danske journalister fra kendte og ukendte medier er mødt op for at stille den danske landstræner spørgsmål. Her er nogle af dem:

J: Mange undrer sig over, at Pione Sisto fik spilletid som starter mod Belgien i stedet for Jacob Bruun. Vil du sætte nogle ord på, hvorfor du valgte Pione?

D: Jeg valgte de spillere der var friske på dagen og så skulle vi bruge fart til at udfordre Meunier på backen. Her var Pione umiddelbart den stærkeste til den udfordring.

J: Nederlaget mod Ukraine står tilbage som en skamplet på turneringen, hvor I potentielt kunne have sikret jer 1. pladsen i gruppen. Hvad er dine tanker omkring den kamp?

D: Det kan jeg godt forstå, at nogle mener. For det var ikke en kamp, der er det danske landshold værdigt. Endog kan man sige, at vi ville have mødt Spanien og selvom Belgien er stærkere, ville det også være en svær kamp.

J: I begge kampe Danmark taber sidder anfører Simon Kjær på bænken. Måske et tilfælde, men stadig bemærkelsesværdigt. Hvad var dine overvejelser omkring at droppe din egen anfører i de vigtige kampe?

D: Qua hans alder, så holder Simons fysik ikke til så mange kampe på så kort tid. Hvis han kunne, havde han spillet samtlige kampe, det vil jeg godt love dig. Simon er en fantastisk spiller og en fremragende anfører.

J: Nu hvor EM er slut for Danmarks vedkommende, hvad er dine refleksioner så ovenpå turneringen?

D: Med et ord: Skuffende. Jeg havde klart forventet mere, men vi må se os slået af et bedre mandskab. Jeg synes ikke vi har spillet en dårlig turnering, men på dagen var Belgien bare bedre end os. Der er, trods alt, en årsag til at de ligger nr. 1 på verdensranglisten.

En tydeligt skuffet landstræner forlader pressemødet og bevæger sig ud i bussen til hans spillere, som nu vender tilbage til Danmark. Nu skal det danske landshold forberede sig til næste udfordring, som er VM-kvalifikationen.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#14 Leder ovenpå EM
« Svar #20: 13 Apr 2021, 07:42 »

 


Leder ovenpå EM

 
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#15 Danmark får svær modstander til VM-kvalifikation
« Svar #21: 14 Apr 2021, 17:58 »

 


Danmark får svær modstander til VM-kvalifikationDen danske rejse til VM startede allerede inden EM, da grupperne blev trukket og modstanderne blev fordelt. Danmarks gruppe består af Rumænien, Andorra, Israel og Portugal hvor sidstnævnte vil være den største forhindring for Danmarks mål om at tage førstepladsen i gruppen og den direkte kvalifikation til den fornemmeste turnering inden for fodbold. En andenplads vil give adgang til slutspillet i kvalifikationen.

Danmark skal møde Andorra på udebane som første modstander efterfulgt af Portugal i Parken og Israel i Tel Aviv. Med sejr i alle kampene vil Danmark have store muligheder for at erklære den eftertragtede førsteplads DANSK!
« Seneste Redigering: 14 Apr 2021, 18:08 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#16 Andorra
« Svar #22: 15 Apr 2021, 13:27 »

 


Andorra 


Før kampen mod Andorra have Dennis Linddal meldt til den danske presse, at der vil blive eksperimenteret i kampen for at ”finde den rigtige løsning frem til VM”. En dejlig arrogant og forventelig landstræner, der giver os forhåbninger om at Danmark er dygtige nok til at komme til VM-slutrunden til sommer.

Dog er eksperimentet ikke mere… eksperimenterende end at Danmarks skytsengel, Kasper Schmeichel, igen er første mand på holdkortet og Daniel Wass på højre back. De solide Premier League centerbacks, Joachim Andersen og Jannik Vestergaard tager teten i forsvaret, mens Phillip Billing og Anders Christiansen fra Malmø IF håndterer midtbanen. Den mest kontroversielle udtagelse er da også Pione Sisto, som endnu ikke har vist noget på landsholdsniveau om end Anders Christiansen også var overraskende.

På trods af mange udskiftninger, skulle Danmark kun bruge 26 minutter i kampen før de var foran 0-2 på to mål af Youssuf Poulsen, som har taget angrebspladsen foran Kasper Dolberg. I 43´minut gjorde Damsgaard det til 3-0 inden dommeren fløjtede til pause og gav Andorra en chance for at puste ud efter hårdt pres fra Danmark i hele første halvleg. Hvad Dennis Linddal sagde til de danske drenge i pausen vides ikke, men de startede som de sluttede. Efter 66´minut står der 0-6 til Danmark efter yderligere scoringer af Jacob Bruun Larsen, Skov Olsen og Martin Braithwaite som blev skiftet ind for en skuffende Pione Sisto, som nok har spillet sin sidste landskamp under Dennis Linddal. Damsgaard scorede igen efter 82 minutter til slutresultatet 0-7. En solid indsats fra Danmark der kun tillod to skud fra Andorra, som en dog aldrig ramte målet.

Andorra fik sig en ordentlig lussing og Danmark fik tanket noget selvtillid inden det vigtige møde mod gruppefavorit, Portugal
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#17 Portugal
« Svar #23: 16 Apr 2021, 16:26 »

 


Portugal 


I kampen mod favoritten Portugal stillede Danmark op i hvad der kan forventes at være stærkeste opstilling. Kong Christian, Kasper Dolberg, Pierre-Emil, Thomas Delaney, Simon Kjær og AC er tilbage i start-elleveren på en dag hvor især det danske forsvar var yderst velspillende.

Danmark startede med bolden og lagde hårdt pres mod Portugals mål. Det var tydeligt at Dennis havde bedt sine spillere være aggressive og effektive i deres pres. Allerede efter 15 minutter kom midtbaneslideren Pierre-Emil Højbjerg ca. 15 minutter for sent i en hård tackling på en fremadstormende portugiser, men slap dog nødigt med et gul kort som sagtens kunne være rødt. Hvis ikke der allerede var ild i de danske drenge, så kom det i hvert fald nu og efter 25 minutter scorede Jacob Bruun Larsen til 1-0 og de

røde og hvide fans i Parken gik amok i jubelrus. På trods af føringen slap Danmark ikke på speederen, og havde helt utrolige 8 hjørnespark i første halvleg mod Portugals 1. Desværre uden endnu en scoring inden pausen.

Efter pausen kom danskerne roligere ud end første halvleg og overlod en del af initiativet til et svagt spillende Portugal-mandskab, som blev grebet ud af Kasper Schmeichel på deres få ærlige forsøg mod det danske mål. Portugals problem med at ramme deres medspillere tegnede resten af kampen, hvor Danmark var i kontrol. Robert Skov blev fældet i Portugals målfelt efter 54 minutter og greb modigt chancen for at score til 2-0, hvilket han gjorde uden chance for Portugals målmand. Kort efter fik Braithwaite en friløber mod Portugals mål og scorede sikkert til 3-0, som også blev slutresultatet i en kamp som Danmark dominerede fra start til slut.

Efter to kampe ser det godt for Danmark med fuldt udbytte i VM-kvalifikationen indtil videre.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#18 Israel
« Svar #24: 17 Apr 2021, 20:27 »

 


Israel 


Til kampen mod Israel er der flere ændringer i truppen endnu en gang. Det er mest af alt for at spare spillere og for endnu en gang at eksperimentere med holdkortet. Delaney og Højbjerg var igen at finde på midtbanen, Dolberg stadig på toppen og Schmeichel på mål. Ellers var der byttet godt rundt på pladserne fra Portugal kampen. Den nye Danmarks stjerne, Andreas Skov-Olsen scorede et flot mål efter 8 minutter i en kamp hvor Danmark vitterligt vadede i chancer på trods af Israels hårde tilgang til kampen. På trods af flere store chancer til Danmarks forreste, så ramte de ikke målet resten af første halvleg og kampen skulle defineres af Danmarks ineffektivitet som gav Israel flere muligheder på at komme tilbage i kampen. Heldigvis holdt Kasper Schmeichel Israel fra fadet de gange de var farlige, mens forsvarsduoen Joachim Andersen og AC sørgede for at ekspedere resten ud af den danske kommune.

Efter 72 minutters spil dukkede en veloplagt Skov-Olsen op foran Israels mål og gjorde det til 2-0 for Danmark. Kort inden dommerens slutfløjt stod Andreas Skov-Olsen klar igen og fik sit første hattrick i hans landsholdskarriere. Sikke en præstation fra den håbefulde dansker!

Med 9 point efter Danmarks 3 første kampe ser det virkelig godt ud inden næste landsholdssamling hvor Andorra, Rumænien og Portugal venter.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#19 Endnu en landsholdssamling inden de sidste VM kval kampe
« Svar #25: 18 Apr 2021, 08:44 »

 


Japan 


VM-kvalifikationen brager derud af. Efter 3 kampe med lige så mange sejre, ligger de danske yndlinge nr. 1 i puljen. Inden næste VM-kvalifikationskamp mod Andorra har Dennis Linddal arrangeret en venskabskamp mod Japan. En nation der har nogle dygtige fodboldspillere, men endog mest gør sig inden for underlige (men ekstremt underholdende) quizshows og sumobrydning. En testkamp inden sidste stadie af kvalifikationen går ind. Det er tydeligt, at VM betyder alt for Dennis Linddals succes som landstræner.

Upåagtede Japan mødte op i stærkeste opstilling, på trods af at Danmark sparede flere spillere. Selvom det danske hold var præget af vikariater, endte kampen alligevel sikker 3-1 og sejr til dem fra Danmark af.

Mon ikke dansken er klar til næste modstander, Andorra. Derefter skal Danmark spille mod Rumænien i Parken og afslutter denne omgang mod Portugal i deres nationalstadion i Jamor Sports Complex i Lissabon.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#20 Andorra
« Svar #26: 19 Apr 2021, 10:51 »

 


Andorra 


I hvad der må forventes at være gruppespillets letteste kamp for Danmark, har Dennis Linddal for alvor eksperimenteret – endnu mere end sidst om end Schmeichel stadig er på mål som den trofaste garder han er. Holdopstillingen vidner ikke om det store eksperimenter hvis man læser navnene, men selve taktikken er væsentligt forandret i forhold til de andre kampe med Dennis som landstræner. Uden at være sikker, vil jeg vove den påstand at Dennis aldrig har benyttet denne taktik før.

Daniel Wass og Jacob Bruun Larsen fungerer som højre- og venstre midtbanespillere lige foran backs i Mæhle og Robert Skov. ´The one and only´ Thomas Delaney som eneste central midtbanespiller, da Pierre fra Tottenham er rykket op ved siden at Eriksen på den offensive midtbane. Dolbert er som altid alene i front. Interessant opstilling fra det danske trænerteam.

Det skulle vise sig at give pote mod Andorra. Et hold man til tider kunne forveksle med et dansk seriehold, stod inden chance mod Danmarks, formentligt, bedste 11. En kamp der mindede mere om en opvisning, som Danmark klart dominerede. Andorra havde 0, altså NUL, skud på mål eller forbi mål i kampen. De havde faktisk præcis nul angreb mod det danske mål. Når man tager i betragtning at Danmark havde 50 chancer i løbet af kampen, giver det et godt billede af, at kun et hold gik på banen i Parken. Efter første halvleg stod der ligeledes 7-0 til Danmark med fem forskellige målscorere og Højbjerg hattrick. Første halvlegs legestue for danskerne fortsatte i anden og til sidste kunne de danske spillere se op på måltavlen til slutresultatet 12-0. Kasper Dolberg blev noteret for endnu et hattrick for Danmark, mens Joachim Andersen scorede sit første mål.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#21 Rumænien
« Svar #27: 20 Apr 2021, 18:54 »

 


Rumænien 


Til kampen mod Rumænien fortsatte Dennis Linddals eksperiment med to offensive midtbanespillere og fortsat Wass og Bruun Larsen meget tæt på de danske backs. På trods af den store danske succes mod Andorra var det Rumænien der kom først fra start med scoring efter blot 8 minutter, da Mitritä fik bolden ind bag Kasper Schmeichel i det danske mål. Efter målet bølgede kampen frem og tilbage dog mest i Danmarks favør og efter 27 minutter gav det pote. Et fremragende mål af Daniel Wass bragte Danmark på 1-1 efter oplæg af Kong Christian. Blot 4 minutter efter var det Kasper Dolberg der fik tåen først på en fint indlæg af målscorer Daniel Wass til 2-1 til Danmark. Inden pausen kom der flere store chancer til Danmark, som dog havde sine problemer med at ramme målet.

Anden halvleg var stort set begivenhedsløs, selvom Danmark fortsatte ridtet mod det Rumænske mål. Det rumænske hold havde bolden mest, men fik ikke meget udbetaling for deres boldbesiddelse. Den største hændelse var desværre en mild skade til indskiftet Andreas Skov-Olsen.

Danmark vinder en kedelig kamp, 2-1 og er fortsat ubesejret i gruppen inden deres sidste møde mod Portugal.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#22 Portugal
« Svar #28: 21 Apr 2021, 13:55 »

 


Portugal 


Selvom Danmark skiftede tilbage til deres vante taktik og stærkeste opstilling mod Portugal var det en kamp landstræner Dennis Linddal hurtigt vil glemme. En veloplagt Cristiano Ronaldo drev gæk med Danmarks forsvar og Portugals forsvar drev gæk med Danmarks tamme offensiv. Martin Braithwaite startede og sluttede kampen uden en eneste god aktion og Christian Eriksen var desværre ikke meget bedre. Verdens bedste Cristiano Ronaldo startede ballet med en solotur efter 3 minutter og scorede overlegent til 1-0 uden chance for den danske keeper. Derefter stod der nærmest kun Portugal resten af halvlegen med undtagelsen af 3 gule kort til Danmark og en masse forseelser til følge. En skidt dansk halvleg, hvor de er heldige at gå til pausen kun nede med 1.

Desværre for dansken fortsatte det portugisiske ridt mod det danske mål og Kasper Schmeichel blev for alvor sat på en prøve. Cristiano Ronaldo mødte igen op foran Kasper Schmeichels mål efter 55 minutter og gjorde det onde ved Danmark. 2-0. Efter 60 minutters spil tog landstræner Dennis Linddal skeen i den anden hånd, og forsøgte at sætte friske ben på banen. Mest markante var Yussuf Poulsen, der kom ind for Kasper Dolberg. Desværre for Danmark fortsatte Martin Braithwaite på banen, selvom han indtil da havde været fuldstændig anonym.

Yussuf Poulsen reducerede til 2-1 for Danmark efter 75 minutter, men det blev ikke til mere. Danmark kan stadig få første pladsen i gruppen med sejr i de sidste kampe mod Israel og Rumænien.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#23 Israel og Rumænien
« Svar #29: 21 Apr 2021, 19:52 »

 


Israel


 


Mod Israel gik landstræner tilbage til samme taktik, som landsholdet spillede mod Rumænien og Andorra. Upåagtede Israel gav Danmark mulighed for at tage revanche fra Portugal kampen og forberede sig inden den afgørende kamp mod Rumænien. En interessant opstilling fra Dennis Linddal der prøvede Carlo Holse og Anders Christiansen af på den offensive midtbane. Det skulle vise sig at give godt, da Danmark vandt uden problemer med to mål af AC og et enkelt selvmål af Israel. En kamp hvor Danmark have 23 skudforsøg men kun 7 skud på mål giver stof til eftertanke, når vi skal møde bedre modstandere. Den ineffektivitet vinder man ikke fodboldkampe på.


Rumænien


 

Med en sejr mod Rumænien kan de danske drenge sikre sig videre deltagelse til VM-slutrunden. Taktikken fra sidste kamp blev genbrugt, men spillernavnene på holdkortet var skiftet ud. Kong Christian var igen med og skulle styre kampen fra den offensive midtbane. Inden kampen havde Dennis nægtet at tale med pressen, da fokus skulle være 100% på kampen. Spillerne havde heller ikke fået lov til at stille op til interview. Der skulle være totalt fokus. Og det var der…

I ca. 12 minutter før angriberen Florin Andone dukkede op foran det danske mål og scorede til 1-0. En kæmpe forsvarsfejl giver Rumænien den store mulighed og her eksekvere Premier League angriberen til perfektion. Yderligere 11 minutter skulle der gå, for Andone igen dukkede op og slukkede de danske drømme om direkte kvalifikation efter blot 23 minutters spil. 2-0. Christian Eriksen scorede et flot mål til 2-1 efter 40 minutter, men kampen blev aldrig spændende. I anden halvleg fortsatte det dårlige danske spil, og de får på 90 minutter kun 2 skud inden for målrammen på 9 forsøg.

Kampen ender 2-1 til hjemmeholdet Rumænien efter en rigtig dårlig kamp af Danmark der begår hele 22(!!) frispark i løbet af kampen. En kæmpe dukkert for Danmark der havde mulighed for at spille sig videre til VM-slutrunden. Vi mødte en kortfattet Dennis Linddal efter kampen:

´Du gjorde meget ud af, at spillerne og dig selv inklusiv, ikke havde kontakt med pressen inden kampen. Hvorfor? ´ Spørger en journalist fra Politikken hvortil landstræneren svarer ’Primært for ikke at skabe for meget støj for spillerne inden en vigtig kamp. Det viste sig så at en fejlslået aktion. Det virkede jo ikke, kan man sige. Årsagen til at jeg ikke talte med pressen´ Dennis stoppede og kiggede rundt i lokalet inden han fortsatte ´Jeg gad sgu ikke´. Han holdt masken i en kort sekund inden han slog en latter op og fortsatte op i spillerbussen.

En veloplagt landstræner efter et smertefuldt nederlag er et sjældent syn.

Danmark skal møde nabolandet Sverige i semifinalen ved VM-kvalifikationen. Hvor der før var store danske forhåbninger om en direkte kvalifikation virker vejen til VM sværere end nogensinde før. Minderne bringer os tilbage til 1989, hvor Rumænien også gjorde det onde ved Danmark

Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010