home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:08:15 U-4-E Cykling Cykelløb
I går kl. 15:01:15 Broen13 Blogs Sheffield FC - verdens...
I går kl. 11:58:37 Maestrodk Baren Fodbold Podcasts
I går kl. 10:59:43 Broen13 Omklædning... GG Ligaen - draftliga
I går kl. 10:57:42 Batigol Fodbold FC Barcelona-tråden
16 Maj 2021, 20:12 Broen13 Blogs I Rosanero/Le Aquile -...
12 Maj 2021, 13:54 DonMambo Skadestuen Forbedringer så FM bli...
Antal Registrerede Brugere: 22579
  1 Bruger, 309 Gæster Online.

Indlæg: 1130132 over 31196 Emner
Nyeste Bruger: uqokikeg
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #34 Afsluttende leder
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 [3] Udprint
Forfatter Emne: #34 Afsluttende leder  (Læst 3583 gange)
Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#24 VM-kval playoff semi mod Sverige
« Svar #30: 22 Apr 2021, 16:39 »

 


Sverige 


Det var et yderst veloplagt dansk landshold, der viste deres svenske naboer at de ikke kan uden Zlatan og at Danmark er det bedste hold i Skandinavien. Det var desværre også en kamp der viste at Dennis Linddal igen har fejlet ved at udtage Pione Sisto, der, igen, var ufatteligt dårlig. Det skulle dog ikke vise sig at have den store effekt på kampen, da

Christian Eriksen scorede på et flot indlæg fra Robert Skov allerede efter 7 minutters spil. Efter yderligere 19 minutters spil scorede Kong Christian endnu engang efter et fejlet skudforsøg fra Jacob Bruun Larsen.
Ude på sidelinjen kunne man se, at landstræner Dennis Linddal var vældig tilfreds med præstationen i første halvleg, da han ventede på sine spillere ved tunnelen inden de sammen bevægede sig i omklædningsrummet. Anderledes var det for Sveriges landstræner, der måtte overveje om hans spillere overhovedet var på banen. Ikke et eneste skud havde de blågule i første halvleg.

Den danske landstræner havde talt lidt besindelse ind i sine danske spillere, for tempoet var væsentligt lavere i starten af anden halvleg. Men desværre for svensken gjorde det ikke den store forskel. Lad mig sige det kort: Danmark fik ikke meget modstand i Parken denne kolde forårsdag.

Jacob Bruun Larsen og Joachim Andersen scorede i henholdsvis 80 og 94 minut til slutresultat 4-0.

I finalen i VM-kvalifikationen venter de tidligere verdensmestre, Italien. Man må sige, at denne kamp virkelig definer Dennis Linddals landstræner karriere. Et VM uden Danmark, er bare ikke et rigtigt VM... For danskerne i hvert fald.
« Seneste Redigering: 22 Apr 2021, 17:00 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#25 VM-kval playoff finale mod Italien
« Svar #31: 23 Apr 2021, 12:24 »

 


Skæbnesvanger kamp mod Italien kategoriseres som århundredes kamp. 


Inden kampen mod Italien talte vi kort med Dennis Linddal. Denne gang havde han ikke nedlagt presseforbud for sine spillere, men forsøgte alligevel at mane den fremmødte presse til ro. ´Det er trods alt Italien vi skal møde. Det bliver ikke en nem kamp og det kun 3 dage siden at vi mødte Sverige´ udtalte den vellidte landstræner på et spørgsmål fra en dansk journalist. Mange spørgsmål blev stillet, få blev besvaret. En tydeligt presset landstræner, der havde sine tanker et andet sted.

Til kampen havde Dennis været nødsaget til at trække en kanin op af hatten, da nogle af de danske drenge stadig var trætte efter Sveriges kampen. Utroligt nok, havde Pione Sisto igen vundet en plads i start elleveren. Normalt skulle denne beslutning kritiseres, især efter Piones sidste kamp, men denne gang skulle det være anderledes. Men det kommer vi til.

Både Danmark og Italien kom usikkert ud til kampstart og kampen var tydeligt præget af nervøsitet. Der skulle gå hele 20 minutter før den første store chance kom til Italien, men den blev sikkert reddet af Kasper Schmeichel. Desværre for Danmark startede det Italien for alvor og efter 36 minutter kunne Federico Chiesa løfte hænderne højt over hovedet efter hans scoring til 1-0 på et fremragende indlæg. En rasende Dennis Linddal råbte dessiner ud til sine spillere så hele stadion kunne høre det. Ingen var i tvivl, Danmark skulle stramme op. Inden halvleg havde begge hold enkelte chancer, men ellers var det en usammenhængende kamp der fortsat var præget af stor vigtighed for sejrherren.

Inden anden halvlegs start fik vi en kort samtale med landstræner Dennis Linddal i tunnelen. Imponeret var han ikke, men havde trods alt stadig gejsten:

´Vi skal ind og presse dem offensivt nu. Vi skal have det første mål i halvlegen ellers får vi det rigtigt svært. Gutterne ved hvad de skal og vi har aftalerne i hus. Nu må vi se hvad der sker´ udtaler Dennis Linddal.

Det var klart på starten i anden halvleg at de danske drenge havde noget at bevise. Danmark startede med bolden og slap den knap inden at Pione Sisto havde udlignet til 1-1. Et rigtig flot samarbejdet mål, hvor hele syv danskere havde foden på bolden inden Pione flugter den ind bag den italienske keeper. Der gik dog ikke længere end 10 minutter før Italien i et kontraangreb straffede et uopmærksomt dansk forsvar, da højrebacken Alessandro Florenzi dukkede op foran mål. 2-1. En rasende Dennis Linddal sparkede til vandflaskerne ude op sidelinjen og Danmark skruede op for tempoet. Endnu en gang, var ineffektivitet en faktor i det danske angreb og efter 71 minutter skifter Dennis Yussuf Poulsen ind til fordel for Kasper Dolberg, men der bliver skiftet hele fem mand samtidig. En skidt spillende Christian Eriksen bliver også udskiftet og Lukas Andersen kommer ind. Umiddelbart gjorde det ingen forskel for efter 80 minutter scorede Immobile til 3-1 til Italien og kampen syntes ovre.

Heldigvis havde den fede dame ikke sunget og at Yussuf Poulsen kom, på banen må siges at være en genistreg af landstræneren. Kort tid efter at Immobile har scoret til 3-1, dukker Yussuf nemlig op foran Italiens mål efter et smukt indlæg fra Robert Skov og scorer iskoldt til 3-2. Der var liv i kampen igen, og Dennis piskede sine tropper fremad på banen. Det skulle give pote endnu engang da Jacob Bruun Larsen scorer et drømmemål efter 84 minutter, med et knastørt hug ude fra straffesparksfeltet . Med 3-3 havde Danmark muligheden for forlænget spilletid efter et vanvittig comeback, men Robert Skov var flyvende og ligeså var Yussuf Poulsen som virkelig havde fundet hinanden. Skov laver igen et verdensklasseindlæg til Yussuf som var løbet i dybden og sikkert scorer til 3-4 til Danmark. 3 mål til Danmark på bare 6 minutter!

Desværre sover de i Danmarks kæder lige efter Italien giver bolden op, og en lang bold til deres fremadstormende højre back, Florenzi, splitter det danske forsvar og han kan nemt udligne til 4-4. En mavepuster for de medrejsende danske roligans. Igen kunne man høre den danske landstræner ude på sidelinjen kaste sine spillere frem, og de sidste minutter af kampen var der belejring foran det italienske mål. En enkelt italiensk chance bliver det til, men de mister bolden efter en tackling af AC hvor bolden lander tilfældigt hos kampens helt store stjerne Yussuf Poulsen på Danmarks egen banehalvdel. Det er ikke sikkert, at Yussuf hørte det, men ude på sidelinjen kunne man høre den danske landstræner råbe ´LØB YUSSUF!´ og løbe det gjorde han. Han flyttede bolden på egen hånd fra egen banehalvdel, op foran Italiens straffesparksfelt hvor han sætter to mænd før han knalder den ind bag en chanceløs italiensk målmand. 4-5 til Danmark og total eufori på danske bænk der stormer banen.

Danmark fastholdt deres fokus efter målet og kunne juble efter en hård kæmpet kamp mod et veloplagt Italiensk landshold. Danmark skal til VM og alle er inviteret!
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#26 VM Trup + gruppe
« Svar #32: 24 Apr 2021, 13:48 »

 
VM Truppen
Inden VM starter for alvor, starter der et helt andet spil på Dennis Linddals kontor i Brøndby. Han skal finde 23 mand, som skal med til VM i Qatar. Og selvom nogle fans måske er uenige, er det ikke ligetil. Dog har Dennis efterhånden haft 30 kampe som landstræner og kender derfor om nogen de danske spillere. Med stor udskiftning på holdene til de forskellige turneringer, har der været mange spillere igennem systemet. Det giver de bedste muligheder for at udvælge den helt rigtige trup. For nu handler det ikke længere om den individuelle spiller. Det handler om holdet. For det er holdet der skal præstere til VM. Mange af spillerne Dennis har udtaget kender I. Christian Eriksen, Thomas Delaney, Andreas Christensen og Kasper Schmeichel behøver ingen introduktion. De er dygtige spillere som fortjener en plads i truppen. Vi har i samråd med landstræneren lavet en kort gennemgang af enkelte spillere. Nogle kendte, andre ukendte. Alle sammen danske landsholdsspillere.

Andreas Bredahl:

Andreas Bredahl kom på holdet på bekostning af Martin Braithwaite eller Pione Sisto. Det kommer lidt an på øjnene der ser. Dennis Linddal udtaler omkring udtagelsen af Bredahl:

´Jeg har taget Andreas med, fordi han på trods af ung alder har nogle kvaliteter som vi har savnet på det danske landshold i lang tid. Han er super hurtig, stærk og er god på hovedet. En rigtig fighter, som giver noget ekstra til holdet. ´

Carlo Holse:

Carlo Holse blev valgt også fremfor Braithwaite og Pione Sisto. Carlo er ikke en ukendt spiller i den store fodboldverden, men har stadig sin landsholdssucces til gode. Dennis beskriver udtagelsen:

´Carlo er valgt fordi han har nogle mentale og fysiske kvaliteter, der gør ham til uundværligt for ethvert hold der måtte have glæden af ham. Han er en kvalitets højre wing, som har et virkelig godt venstre ben. Det betyder at han kan trække ind i banen og skyde på kassen. Det giver mere dynamik i vores spil.´

Rasmus Nissen:

Rasmus Nissen er nok den mest overraskede spiller i truppen. Ikke på grund af manglende kvaliteter, men fordi han er valgt til på bekostning af Daniel Wass, som har haft en stor stjerne hos landstræneren. Dennis beskriver Rasmus således:

´Rasmus er taget med i stedet for Daniel, da han bringer noget ung kådhed til holdet og desværre mangler Daniel lidt fart i hans spil. Rasmus har farten og kvaliteten i spillet. Samtidig er Rasmus en stærk spiller, som kan give os noget ekstra fysik på backen, som kan blive uundværligt i en forhåbentligt lang slutrunde.´

Disse spillere kom ikke med på trods af en stor stjerne hos landstræneren:

Simon Kjær, Mikkel Damsgaard, Daniel Wass, Martin Braithwaite, Christian Pedersen og Pione Sisto. Nogle blev valgt fra på baggrund af deres alder, hvilket påvirker fysikken for meget i en hård og lang slutrunde. Mens andre simpelthen blev valgt fra på baggrund af manglende kvaliteter. Især Simon Kjær var en hård

beslutning for landstræneren, der havde en lang dialog med den tidligere anfører. Desværre har Simon Kjær nok spillet sin sidste landskamp, men har haft en flot landsholdskarriere med hele 106 kampe.


VM Pulje C


 
« Seneste Redigering: 24 Apr 2021, 14:15 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#27 Første kamp i VM Mali
« Svar #33: 25 Apr 2021, 11:32 »

 


Mali 


DANMARK

K.Schmeichel
J.Mæhle
J.Andersen
A.Christensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Mali

M.Samassa
A.Toure
M.Fofana
M.Sagnan
H.Traore
Y.Kone
Y.Bissouma
D.Samassekou
I.Sacko
M.Marega
S.Koita


VM gruppespillet begynder for Danmarks vedkommende mod gruppens klare underdog, Mali. Dennis Linddals udvalgte er de klare favoritter til kampen og en sejr vidner da også altovergørende for videre deltagelse i turneringen da det er forventeligt, at både Schweiz og Argentina begge vinder over den svagere modstander.

Vi talte kort med landstræneren inden kampstart som udtalte: ´Vi er klare over de forventninger der hviler på os nu og vi er klar til at præstere godt! Vi skal løbe meget og presse hårdt igennem hele kampen. Christian skal finde rummene på den offensive midt og så har vi vores hurtige kanter, der skal være med til at presse Malis forsvar. Jeg tror på sejren´ sluttede Dennis Linddal af.

Det var tydeligt at se, at de danske landsholdsspillere var opsat på at gøre en god figur, da de træder ind på græstæppet til den første kamp ved denne VM-slutrunde. De var åbenlyst koncentrerede og fast i blikket. Dennis Linddal havde talt med store ord inden kampen og det bar spillerne med ind på banen. For mange af spillerne er det deres første mulighed for at vise dem frem til denne fornemme turnering – og for andre er det måske sidste mulighed for at gøre det samme. Hele stadion summede af nerv.Sabitzerøsitet og stemningen lå lige ved kogepunktet indtil dommeres startfløjt og løjerne blev skudt i gang. Det startede ud med højt dansk pres og de første 4 og 5 store chancer faldt indenfor det første kvarter til danske fødder. Desværre uden slutprodukt. Et par minutter efter en stor brændt chance, dukkede Kasper Dolberg op foran Malis mål efter et fremragende indlæg af den unge komet, Jacob Bruun Larsen. Kæmpe dansk eufori lyder på stadion og de fremmødte danske roligans sendte et brøl igennem luften der kunne høres på et par kilometers afstand.

Desværre var festen som en akavet sexdebut og varede derfor ikke længe. De danske spillere stod og nød sig selv for længe efter åbningsmålet og Mali nåede blot at give bolden op, afleverede den frem i banen tre gange før Koïta udlignede til 1-1. Den umiddelbare reaktion fra Malis fans var tavshed, måske af forbløffelse, inden et kæmpe jubelbrøl lød igennem stadion. Hvis danskens jubel var højt, vil jeg tro at Malis fans brød lydmuren.

Udligningen piskede de danske spillere frem på banen. De skabte den ene chance efter den anden, men desværre uden deres vanlige effektivitet og Christian Eriksen & Co fandt ikke niveauet vi forventer af dem.

En kamp som enhver fodboldseer vil påstå at Danmark skulle have vundet stort slutter 1-1. En kamp der blev defineret af spildte muligheder og de danske fans vil nok gerne snarest glemme den danske ineffektivitet i kampen. 23 skud mod mål og kun 4 er inde for rammen.

En spildt mulighed for at have et superstærkt udgangspunkt inden næste kamp mod favoritterne fra Argentina. Argentina og Schweiz spillede 0-0 er deres første kamp.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#28 Anden kamp i VM - Argentina
« Svar #34: 26 Apr 2021, 19:18 »

 


Kæmpe resultat 


DANMARK

K.Schmeichel
R.Nissen
J.Andersen
A.Christensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Argentina

G.Rulli
G.Montiel
L.Valenti
N.Tagliafico
G.Pizzaro
G.Rodriguez
L.Messi
G. Lo Celso
L.Martinez
P.Dybala
M.Marega


Efter en uheldig start på VM-slutrunden med uafgjort mod upåagtede Mali, skulle det danske landshold forsøge at genrejse sig mod favoritterne i gruppen, Argentina. Argentina er kendt i den brede fodboldverden som et fantastisk fodboldland med nogle fodboldtraditioner og fodboldspillere verden sjældent har set. Det er derfor også en stor opgave for et lilleputhold som Danmark er i sammenligningen. Hos Argentina hedder de bedste spillere Lionel Messi, Paulo Dybala, Lautaro Martinez og man kunne blive ved med at nævne store navne i et væld. Sikke et hold de har. Men som tidligere skrevet i denne historie om vores kære landstræner, så handler det ikke om de individuelle spillere. Det handler om holdet. Og den danske landstræner kender sit hold.

Det var ingen overraskelse at Argentina startede kampen bedst. Deres fremragende magiker, Messi, på midtbanen har et fantastisk touch på bolden og det kom virkelig til syne i dagens kamp. Flere gode aktioner fra Messi i første halvleg gjorde at Pierre Emil og Thomas Delaney var nødsaget til at bruge ulovlige midler for at stoppe ham. Det takserer dommeren med et gul kort til hver, og de skulle derfor være varsomme i resten af kampen. Det gav Messi lidt mere spillerum sammen med hans midtbanekammerat, Lo Celso, og de spillede flere gange Dybala og Martinez i dybden. Desværre for de sydamerikanske fans, var de ganske ineffektive på dagen.

Men selvom Argentina på papiret har det bedste hold, kom de ikke frem til mange store afslutninger i første halvleg. De enkelte skud Argentina havde på målet tog stjernekeeperen Kasper Schmeichel sig ganske professionelt af.

Til anden halvlegs start var det også Argentina der kom bedst ud af omklædningsrummet. Messi fortsatte sit gode spil på den centrale midtbane, men på grund af manglende effektivitet fremad på banen efterlader det spørgsmålet om den argentinske manager har fejlet i sit taktiske oplæg ved at placere magikeren så langt tilbage på banen? Nuvel, det er der ingen danskere der græder over. For som det ofte er i fodbold: Hvis man ikke selv scorer, gør modstanderen det.

Efter ca. 60 minutters spil vandt Danmark bolden mere og fik generelt mere spil på banen. I den modsatte kamp var Schweiz efter 60 minutters spil for an 3-0, hvilket virkelig lagde pres på danskerne. Dennis Linddal råbte dessiner til hans spillere og det gav pote inde på banen. Godt boldspil gav nogle chancer mod Argentinas mål og efter 73 minutter stod indskiftede Carlo Holse klar foran det argentinske mål og sendte de danske roligans i himlen med hans scoring til 0-1. Carlo Holse kom ind i det 36 minut for en skadet Jacob Bruun Larsen. Efter scoringen sad samtlige danske fans på stadion og hjemme i stuerne yderst på sædet. Forståeligt nok, for det argentinske mandskab brugte alle kneb i den sydamerikanske fodboldbog for at komme på 1-1. Heldigvis for de danske VM drømme, sluttede kampen med 0-1 til Danmark. Et kæmpe resultat, hvilket også var tydeligt for Dennis Linddal ude på sidelinjen som nærmest eksploderet i jubel efter dommerens slutfløjt.

Med dagens kæmpe resultat har både Schweiz og Danmark 4 point efter 2 kampe inden deres indbyrdes kamp der afgør gruppen. Med en sejr mod Schweiz kan Danmark vinde den eftertragtede førsteplads. Argentina har Mali i sin sidste kamp.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#29 Sidste puljekamp
« Svar #35: 27 Apr 2021, 18:22 »

 


Sidste puljekamp 


DANMARK

K.Schmeichel
J.Mæhle
J.Vestergaard
M.B.Sørensen
A.Poulsen
P.E.Højbjerg
P.Billing
C.Holse
C.Eriksen
A.Bredahl
K.Dolberg


Schweiz

Y.Sommer
S.Widmar
L.Stergiou
M.Akanji
N.Elvidi
R.Freuler
M.Aebischer
D.Sow
X.Shaqiri
R.Vargas
Brett Embolo


For Danmarks vedkommende var sidste gruppekamp mod Schweiz. Det schweiziske mandskab havde gjort det godt indtil videre til VM ved at spille uafgjort mod Argentina og sejre mod Mali. De var derfor inde i en god stime, og det skal man aldrig forklejne i fodbold og det gjorde landsholdstræner Dennis Linddal heller ikke.

´Vi skal spille virkelig godt i dag for at vinde. Vi ønsker at have så godt et udgangspunkt som muligt for videre deltagelse i turneringen. Jeg tror de første 45 minutter kommer til at afgøre kampen, så derfor skal vi være 100% ved startfløjt´ udtaler landstræneren og fortsætter:

´Jeg har sagt til drengene, at de skal nyde kampen i dag og give den alt hvad de har. ´

Det efterlader ingen tvivl: Landstræneren vil se en sejr.

Det var tydeligt at se på de danske spillere, da de trådte ind på græstæppet at landstrænerens ord til pressemødet ikke var tomme. Han havde talt ild ind i dem og det strålede ud af dem. Dansken startede også bedst, selvom de første 10 minutter var uden de store chancer til nogle af holdene. Det skulle hurtigt ændre sig og danskerne fik mere kontrol over spillet.

Efter 13 minutters spil kom unge Andreas Bredahl først på et fremragende indlæg af Kong Christian og scorede til 1-0. Den unge Bredahl, som har spillet fra bænken det meste hans landsholdskarriere, greb virkelig chancen da han fik den. Et flot mål!

Det flotte danske spil fortsatte efter scoringen og de skulle blot bruge 5 minutters spil efter seneste mål for at fordoble føringen. Mads Bech Sørensen kom højest og først på et indlæg fra Andreas Poulsen efter et mislykket hjørnespark fra Christian Eriksen. 2-0 til de danske drenge og en meget glad Dennis Linddal vendte sig mod de tilrejsende danske fans og hejste hans knyttede næver i jubel.

Efter scoringen faldt der ro og gemytterne. Vi skulle faktisk helt hen til det 70 minut hvor assistmageren fra andet mål, Andreas Poulsen, igen fik en hovedrolle. I en fuldstændig hensynsløs tackling savede han en schweizer over uden at tage hensyn til spillerens ve og vel. Dommeren udviste ingen tvivl og kvitterede med et knaldrødt kort og en badebillet til Andreas.

Det ændrede for alvor, hvad der havde udviklet sig til et kedelig opgør, til et drama. Schweizerne pressede virkelig på mod det danske forsvar, men skabte ikke mange chancer. I hvert fald ikke før det 83 minut, hvor Djibril Sow reducerede for schweizerne.

Heldigvis for danskerne skete der ikke mere i dramaet og de kunne se sig selv som sejrherre i gruppen og vindere af en middelmådig kamp.

Argentina vandt mod Mali, men begge hold er ude af VM-turneringen. Danmark går videre som nr. 1, mens Schweiz må nøjes med andenpladsen i gruppen.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#30 VM 1/16 finale  mod Mexico
« Svar #36: 28 Apr 2021, 19:44 »

 


VM 1/16 finale  mod Mexico 


DANMARK

K.Schmeichel
R.Nissen
J.Andersen
A.Christensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Mexico

G.Ochoa
L.A.Rodriguez
E.Alvaraz
N.Araujo
M.Layun
A.Guardado
C.Rodriguez
H.Herrera
J.Corona
H.Lozano


Danmarks suveræne førsteplads i gruppespillet gør, at de trækker Mexico i 16-dels finalen til VM. Mexico er et stærkt hold, som også har gjort det godt indtil videre i turneringen. Dennis Linddal havde sparet vigtige spillere i sidste gruppekamp mod Schweiz og kunne derfor stille stærkeste opstilling. Det betød derfor også at de danske stjernefrø Jacob Bruun og Skov Olsen er tilbage i startelleveren.

I den defensive ende var Joachim Andersen og Andreas Christensen valgt som styrmænd i 4-mands forsvaret med Skov og Nissen Kristensen på backen. Og hvis I ikke allerede har gættet det, så var Kasper Schmeichel endnu en gang første mand på holdkortet.

Den solide defensiv gav virkelig Mexico problemer, som ikke skabte meget i dagens kamp. Samtidig gav den velspillende defensiv tryghed til at den danske offensiv kunne flyde, og det gjorde det virkelig. Med hele 17 skabte chancer mod et af verdens bedste hold vidner om et taktisk oplæg, der fokuserer på en skarp defensiv med en eksplosiv offensiv.

De danske drenge fortsatte med at bruge Dennis Linddals taktik med at kampen skulle vindes i de første 45 minutter og kvitterede herefter. 19 minutter inde i opgøret sagde Andreas Skov Olsen tak for startpladsen til landstræneren og scorede på et fantastisk oplæg fra Kong Christian. Den danske elegantier, Christian Eriksen, var virkelig flyvende i dagens kamp og havde rigtigt mange gode aktioner og styrede den danske

offensiv med kvalitet og styrke i pasningerne. Desværre var både Jacob Bruun og Kasper Dolberg endnu engang ineffektive på deres afslutninger og selvom Christian Eriksen virkelig har spillet op til niveau, så er han ikke så målfarlig som han var en gang. Det betød også, at klart de fleste af Danmarks afslutninger endte ude på tribunerne. Måske Dennis Linddal skal fokusere på skudtræning til næste landsholdsamling.

Heldigvis, hvis man har de danske briller på, var det tydeligt at Mexico havde brugt alle deres kræfter i gruppespillet og var derfor uden meget kvalitet i deres spil. På trods af store navne på deres holdkort anført af den store stjerne Hirving Lozano, skabte de blot 5 chancer i hele kampen. Hele 62% af boldspillet havde danskerne og det viste sig også tydeligt at Danmark var i kontrol. 30 minutter inde i anden halvleg lukkede Kasper Dolberg for alvor kampen med sin træffer nr. 2 til årets VM. 0-2 til Danmark.

En super velspillet kamp fra Danmarks side af, som vandt opgøret meget fortjent. Nu venter den spændende kvartfinale, som blev sidste kamp for Danmark ved sidste VM.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#31 VM 1/8 finale mod Spanien
« Svar #37: 29 Apr 2021, 23:32 »

 


VM 1/8 finale mod Spanien 


DANMARK

K.Schmeichel
J.Mæhle
J.Andersen
M.B.Sørensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
C.Holse
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Spanien

D.D.Gea
C.Azpilicueta
Yeray
I.Martinez
J.Gaya
S.Busquets
Koke
M.Merino
C.Soler
Pedri
A.Fati


Med meget få ændringer i truppen, gjorde Danmark klar til kvartfinale mod Spanien. Carlo Holse havde igen fået chancen fra start og det samme havde Mads Bech Sørensen. Begge skulle vise sig at spille en væsentlig rolle i dagens kamp, hvor Spanien startede klart bedst. Det spanske angreb var især i spillehumør og skabte til tider voldsomme problemer for det danske forsvar, som dog var velforberedte og oftest løfte opgaven flot. Den danske angrebskvartet i Kasper Dolberg, Carlo Holse, Christian Eriksen og Jacob Bruun var velspillende og især Carlo Holse var iøjnefaldende.

Som nævnt i tidligere, så startede Spanien bedst. De flyttede bolden flot og havde et dominerende tag på de danske drenge. Efter flere minutters pres, fik de spanske spillere et velfortjent hjørnespark og det danske forsvar fik en kort mulighed for at trække vejret. En klart indøvet detalje fra spansken der endte ved den defensive dramaqueen, Sergio Busquets, som køligt afleverede bolden ind i målet bag Kasper Schmeichel. Velfortjent føring til Spanien 1-0.

På trods af Dennis Linddals raseri ude på sidelinjen efter scoringen, kom der ikke meget liv i de danske drenge der virkede trætte i første halvleg. Svagt boldspil mellem kæderne gav ikke mange chancer og de få muligheder vores angrebskvartet fik blev spildt. Det eneste præg Danmark havde på første halvleg var et gult kort til Joachim Andersen i det 38´ minut.

I anden halvleg så det heldigvis meget anderledes ud for Danmark, der virkelig trådte i karakter efter pausen. Bedre fokus skabte bedre spil mellem kæderne og de danske wings fik lov til at løbe om kap med spaniolernes backs. Mange chancer blev skabt, men igen viste den danske offensiv sig ineffektiv. Heldigvis viste den danske centerback, Mads Bech Sørensen, hvordan man skal gøre det efter et endnu et hjørnespark da han headede bolden i mål til 1-1. Vild jubel udbrød og den unge forsvarsspiller løb hurtigt ud på sidelinjen for at kramme landstræneren. Et kæmpe øjeblik for Mads med hans første landsholdsmål og hvilket et af slagsen. Det er ikke mange danskere der kan prale af at have scoret i en VM-kvartfinale.

Efter udligningen bølgede det frem og tilbage, og det ville være umuligt at gætte en vinder ud fra spillet på banen. Begge hold var gode, men havde meget lidt kvalitet i deres afslutninger. Derfor var det også uundgåeligt at vi skulle i overtid.

En hurtig dialog med Dennis Linddal i spiller tunnelen gav godt indblik i, hvad han forventer af sine spillere i overtiden:

´Vi skal fortsætte som vi har spillet i anden halvleg. Yussuf Poulsen kommer ind og giver os noget fart og ny energi. Nu skal vi forsøge at fange dem på halen´

Overtiden gik i gang og landstræneren fik ret. Det var tydeligt at de danske spillere havde mere at give af, og de pressede de spanske kæder dybt i bund. 6 minutter inde i overtiden kvitterede Yussuf Poulsen for muligheden ved at score et flot mål efter endnu et oplæg fra Carlo Holse. 1-2 til Danmark og de kunne nu lugte semifinalen. Inden pausen i overtiden tog Carlo Holse en solotur igennem midten og snød 2 spanske spillere før han kanonerede bolden ind bag den spanske keeper til 1-3. Et fantastisk mål af Carlo, der har spillet sin bedste landskamp med 1 mål og 2 assists.

Efter pausen var eneste højdepunkt at Saúl fik sit andet gule kort og måtte gå ”tidligt” i bad efter 116 minutters spil. De spanske spillere kunne ikke matche den danske energi og Dennis Linddal kunne derfor løfte hænderne i vejret og sikre et af de største resultater i dansk fodbold siden 1992. Sikke en kamp og sikke et VM!
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#32 VM semifinale mod Frankrig
« Svar #38: 30 Apr 2021, 10:03 »

 


VM semifinale mod Frankrig 


DANMARK

K.Schmeichel
R.Nissen
J.Vestergaard
A.Christensen
A.Poulsen
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
Y.Poulsen


Frankrig

H.Lloris
N.Mukiele
R.Varane
A.Laporte
B.Mendy
B.Pavard
A.Raboit
P.Pogba
O.Dembele
K.Mbappe
A.Griezmann


En fantastisk solrig dag med et fyldt stadion der var prydet i franske- og danske farver, lagde for alvor scenen til den største kamp i vores alles manager Dennis Linddals landsholdskarriere. Muligheden for at spille i en VM-finale sker ikke hver dag og derfor havde han også talt med rolige og faste ord i hans holdsnak i omklædningsrummet inden kampen:

´Jeg sagde til drengene, at de skal tage det roligt og tro på dem selv. Stol på jeres holdkammerater og spil jeres spil. Så skal resultatet nok komme´ sagde han og fortsatte: `Jeg er meget fortrøstningsfuld. Der er jo en årsag til at vi er kommet så langt og det er pga. vores gode spil´

En optimistisk Dennis Linddal inden dagens kamp, som virkelig satte de danske spillere på en prøve. Frankrig er i toppen af verdensranglisten og har virkelig gjort det godt i turneringen. Efter 33 minutter viste de hvorfor. En opspilsfejl af Pierre Emil på egen banehalvdel gav Griezmann en friløber som Kasper Schmeichel reddede og gav en retur ud i højre side af feltet som Jannik Vestergaard var for langsom til at sparke væk. Langsom er ikke et superlativ man forbinder med Kylian Mbappé, som kom først på bolden og lagde den sikkert i mål uden chance for den danske keeper. 1-0 til Frankrig. En mavepuster til Danmark som havde spillet fint indtil målet. Chancer var der ikke mange af i første halvleg, mens Frankrig styrede løjerne med hård hånd.

Inden anden halvlegs start forsøgte vi at få en kommentar fra Dennis Linddal, men det var desværre ikke muligt.

Alt den energi danskerne havde brugt på at forsvare sig i første halvleg, blev i anden halvlegs start omdannet til offensiv power. Efter 49 minutter fik Yussuf Poulsen en gigantisk chance foran mål. Et knaldhård spark op i net taget der vidner om selvtillid udlignede kampen for Danmark. De danske roligans på lægterne gav lyd fra sig og det er muligt at de kunne høres i hele ørkenstaten. I modsætning til de andre kampe, så var landstræneren ganske rolig ved udligningen.

Efter scoringen fastholdt danskerne det gode spil og de lagde fortsat pres mod det franske mål. I hele 9 minutter levede håbet for Danmark inden en personlig fejl fra Jannik Vestergaard gav Griezmann endnu en chance. Denne gang fejlede han ikke og Kasper Schmeichel var chanceløs. 2-1 til Frankrig og denne gang var et fransk jubelbrøl der lagde sig som et tæppe hen over stadion. Efter scoringen lagde Frankrig et jerntæppe henover kampen og Danmark skabte ikke flere muligheder på trods af ivrige taktiske forsøg ude fra bænken.

På trods af en god indsats fra Danmark hedder det nu bronzekamp i stedet for finale. Frankrig skal møde Polen i finalen, mens Danmark skal spille mod Brasilien i bronzekampen.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#33 VM bronzekamp
« Svar #39: 30 Apr 2021, 15:32 »

 


VM bronzekamp 


DANMARK

F.Rønnow
J.Mæhle
J.Andersen
A.Christensen
R.Skov
C.Nørgaard
T.Delaney
C.Holse
L.Andersen
A.Bredahl
K.Dolberg


Brasilien

Ederson
E.Militao
Marquinhos
Ibanez
Danilo
Arthur
Gerson
R.Firmino
Coutinho
Neymar
G.Jesus


Inden kampen mod Brasilien talte vi med Dennis Linddal kort omkring seneste kamp mod Frankrig og dagens kamp:

´Det er selvfølgelig bittert at tabe så vigtig en kamp. Desværre tabte vi på personlige fejl, men jeg vil ikke bebrejde gutterne for deres indsats. Vi har spillet et flot VM. Desværre er det slut for vores vedkommende´ siger Dennis Linddal mens han bliver afbrudt af en dansk journalist:

´Slut? Hvad med kampen mod Brasilien?´. Dennis Linddal kvitterede med et hurtigt svar: ´Ja, det kan man jo sige. Men vi er ikke kommet for at spille bronzekamp. FIFA vil jo gerne have vi stiller op, så det gør vi. Men hvis det stod til mig, så sad vi allerede i flyet mod Danmark. Vi har givet alt hvad vi har i denne turnering og det er ikke for at få en tredjeplads, det kan jeg godt fortælle dig! Jeg har ikke flere kommentarer´

En overraskende udmelding fra landstræneren inden Danmarks største kamp til VM nogensinde. Desværre skulle han dog have ret, da de danske spillere ikke havde meget at byde på og var stort set uden en chance i hele kampen der endte 2-0 til Brasilien.

En trist afslutning på et flot VM af et stærkt dansk hold, der har vist deres kvaliteter til den store fodboldverden. Danskerne kan godt være stolt af deres hold!
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#34 Afsluttende leder
« Svar #40: 30 Apr 2021, 20:27 »

 


Afsluttende leder

 
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: #34 Afsluttende leder
« Svar #41: 01 Maj 2021, 19:35 »

Stærk blog.. Rigtig godt arbejde hele vejen igennem..
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Sider: 1 2 [3] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010