home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 13:58:04 andersnomanni Blogkonkur... Freiburg Gloryhunter s...
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
Antal Registrerede Brugere: 23338
  0 Brugere, 333 Gæster Online.

Indlæg: 1132852 over 31369 Emner
Nyeste Bruger: alliewillson
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2021
| | | | |-+  #34 Afsluttende leder
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 3 Udprint
Forfatter Emne: #34 Afsluttende leder  (Læst 17029 gange)
Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#34 Afsluttende leder
« : 01 Apr 2021, 15:37 »

 


Offensive tider forude


Mange af jer fulgte med sidste år, da vi havde fornøjelsen af at følge det danske manageres Dennis Linddals rejse rundt i Europa. En rejse fyldt med op og nedture, hvor han berigede os med mesterskaber, Champions League titler og cup sejre samt et tabt mesterskab i sidste spillerunde i Italien. De fleste kan måske huske hans første mesterskab i Dortmund, da han som ukendt manager fik chancen med det talentfulde hold og drev dem til succes. Men udfordringen i Dortmund ikke var stor nok. Den excentriske danske manager ville videre rundt i Europa for søge nye udfordringer og jage nye titler. For titlerne er hvad Dennis lever for.

Det er ikke nogen hemmelighed, at rejsen rundt i Europa ikke var en dans på roser. Efter et mesterskab i Tyrkiet, gik rejsen til Italien hvor Dennis oplevede sine største nederlag og sejre. Især da hans Milan smed mesterskabet på gulvet i allersidste spillerunde til ærkerivalen, Inter. Kort efter det største nederlag i Dennis´ karriere kom til gengæld den største triumf, da han kunne løfte Champions League trofæet over hovedet med sejren over Manchester United.

Det er dog, utroligt nok, ikke dét øjeblik, der definerer Dennis´ allerede lange karriere.

Det kom i Barcelona, nærmere bestemt Camp Nou, på et pressemøde der gik viralt i hele verden. Et pressemøde de fleste journalister og fans rundt omkring i verden stadig kan huske. Det var her, at den danske manager selvtillidsfuldt erklærer sig selv som ”The Winning One” og hele verden erklærer sig enige. For der er bestemt ikke mange, hvis der overhovedet er nogen, der har vundet nær så meget som Dennis.

Karrieren fortsatte rundt i Europa efter et succesfuldt ophold i Barcelona. Og hvor Dennis træder, følger mesterskaberne med og endnu flere meritter tilfaldt den danske darling.

Derfor er det også en udpræget fornøjelse at afsløre, at vi har fået muligheden endnu en gang at følge Dennis rundt omkring på verdens store stadioner. Det bliver dog en anelse anderledes end sidst. For selvom, at vi stadig skal følge Dennis rundt til alle hans kampe, pressemøder, holdmøder, taktikmøder og gud-ved-hvilke møder, så er det ikke blot i Europa denne gang, det er i hele verden. Og denne gang forbliver kontoret det samme, lige bag Sydsiden på Brøndby Stadion. I har sikkert allerede gættet det; DBUs hovedkontor. Det er et scoop af en anden verden, at det danske landshold kan tiltrække en manager af Dennis´ kaliber og derfor er der mere interesse omkring det danske landshold siden EM ´92.

Som ny træner for Danmarks landshold, har vi selvfølgelig spurgt Dennis om hvad vi som danskere kan forvente af hans landshold. Hertil svarende han kort og præcist:

”Jeg ser meget frem til at arbejde med en bred skare af talentfulde danskere spredt udover hele verden. Jeg vil ikke love spillere en plads på holdet, ligesom jeg heller ikke vil love titler eller grønne skove. Men jeg kan love, at det bliver to ting: Offensivt og seværdigt.”

Dennis Linddal overtager jobbet som landstræner for Danmark fra Kasper Hjulmand.
« Seneste Redigering: 30 Apr 2021, 20:28 af Alfster » Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: 1# Drømme i rød og hvid
« Svar #1: 01 Apr 2021, 15:39 »

...
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#2 Den store hovedpine
« Svar #2: 02 Apr 2021, 09:56 »

 


Den store hovedpine


12 dage før Danmarks første kamp med Dennis Linddal ved roret, har vi aftalt at mødes med landstræneren på hans kontor ude i Brøndby. Da vi træder ind på kontoret, er han er i gang med at udvælge sin bruttotrup til Danmarks første Euro Nations League kampe mod Belgien og Island. Ikke blot er Belgien en uhyre svær kamp at starte med, men det er Dennis ikke nervøs for, han ligner mere en mand der ikke kan få en kabale til at gå op.

Han viser os hvilke spillere der indtil nu er skrevet på holdkortet og det er tydeligt med hans skriblerier, at han har været udfordret.

Spillere som Nicolai Jørgensen og Mathias ”Zanka” er fundet for lette og er valgt fra – mens unge spillere som Kasper Dolberg, Joakim Mæhle og Robert Skov er valgt til. Joakim måske mest for at give Wass konkurrence på højre backpositionen, mens Robert står til at starte på venstre back. Til spørgsmålet om hvorfor Nicolai og Mathias ikke er at finde på landsholdet, vil Dennis ikke kommentere på. Han vil hellere tale om Dolbergs flotte løbemønster eller om at han ikke forstår hvorfor Daniel Wass ikke er fast mand hver gang. ”De er nogle fantastiske spillere,” udbryder Dennis og peger ned på papiret med de mange navne på.

Stammen på holdet er der stadigvæk. Kasper Schmeichel skal selvfølgelig på kassen og Simon Kjær lige foran ham på center back. Pierre Emil og Kong Christian er også at finde blandt Dennis´ første 11. Problemet, som landstræneren fortæller, er ”den skide højrefløj”. Udtrykket giver anledning til den forståelse, at Dennis ikke har tillid til en finurlig spiller som Pione Sisto, en hurtig Martin Braithwaite eller Jacob Bruun Larsen.

”Problemet er ikke, om hvorvidt jeg tror på at de kan spille fodbold eller ej. Problemet er, at jeg ikke har en spiller, der kan udfylde den rolle som jeg forventer af en højrefløj i dette system” fortæller Dennis og fortsætter

”Når vi skal spille fodboldkampe mod de allerbedste, så skal der være kvalitet i vores angrebsspil og vi skal have nogle kantspillere der både kan løbe mod baglinjen men også udfordre og trække ind i banen. Det savner jeg på vores hold.”

Næste gang vi møder Dennis, har han udvalgt sin trup mod Belgien og Island og vi finder ud af, om han har løst hans offensive hovedpine.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#3 Kampene mod Belgien og Island
« Svar #3: 03 Apr 2021, 11:09 »

 


Kampene mod Belgien og Island
Vi møder den danske landstræner, Dennis Linddal, onsdag morgen tæt ved skumring ude på parkeringspladsen ved DBUs hovedkontor. Selvom vi mødes før djævlen har fået sko på, er Dennis klar som altid og vi bliver mødt med smil og friske øjne. Kort efter vi har sagt godmorgen begynder landstræneren at fortælle en anekdote om dengang han var træner i Milan og hvordan den store forskel er på landstrænerjobbet og klubjobbet.

”Ligegyldigt hvilken spiller jeg manglede i Milan, så havde jeg et fantastiske scouting team til at hjælpe med mig at finde den helt rigtige spiller, på samtlige kontinenter i Verden. Med alt respekt for mine drenge, så har jeg ikke 60 mand at vælge imellem. Derfor må jeg gå på kompromis ind-i-mellem.”

Da vi træder ind på det store kontor midt i DBU-byen sætter Dennis sig ned og skubber et finskrevet papir hen til mig og fortæller at det er truppen de næste to kampe. Ingen store ændringer eller overraskelser siden vores sidste møde og så alligevel; Youssuf Poulsen starter mod Belgien på højre fløj…

Træerne vokser ikke ind i himlen

Landsholdsdebuten til den mytiske træner, Dennis Linddal, har været længe undervejs og nu er den her endelig mod Verdens nr. 1, Belgien.

Inden kampen hørte vi, at landstræneren forventer en offensiv præget kamp hvor vores fløje virkelig skal ud på stepperne og spille Dolberg god inde i feltet. Mens Kong Christian, Delaney og Pierre-Emil skal dominere midtbanen både offensivt og defensivt.

Desværre vil man nok sige, hvis man har de rød-hvide briller på, så blev kampen ødelagt for danskerne af personlige fejl. 8 minutter skulle der gå før Danmark kom bagud efter en hjerneblødning af Martin Braithwaite der tyrede bolden direkte ud i verdensstjernen Kevin De Bruyne. Med overblikket i orden sparkede han overlegent bolden videre til en helt fri Tielemans der let udplacerede Kasper inde i målet og 1-0 til hjemmeholdet.

Efter 28 minutter gjorde Dolberg det rigtige for Danmark og udlignede til 1-1 og de rød-hvide drenge var igen med i kampen. Herefter bølgede det i bakkedal og begge hold fik mange chancer undervejs. Offensivt var det, og offensivt blev det.

Vi skulle helt hen til det 70´ minut før vi igen fik en scoring. I dette tilfælde var det trænerfavoritten, Daniel Wass, der i et øjebliks misforståelse anså fjende værende ven. Den mulighed takkede Thorgan Hazard for og vores danske keeper stod igen uden chance. 2-1 til Belgien.

Kampen ender 3-1 til Belgien efter at Danmark satsede hele butikken til sidst, hvor Thorgan Hazard fik lov til at lukke kampen af. Sikke en start for den danske landstræner.

Genrejsning mod Island


Første kamp for Dennis Linddal i Danmarks nationalstadion, Parken, som denne dag var prydet i rødt og hvidt og den røde mur sang stolt og flot. En skøn dag at være på stadion.

I kampen mod Island var der skiftet flere spillere ud. Både på grund af træthed, men også som direkte konsekvens for fejl i første kamp. Joachim Mæhle startede i stedet for Wass, Jonas Knudsen for Robert Skov samt Phillip Billing for Delaney. Mange kan undre sig over, hvorfor Braithwaite igen starter inde efter fadæsen mod Belgien hvor han ikke havde et eneste indlæg eller chance på mål. Man må antage, at landstræneren ved noget, vi andre ikke ved.

Dolberg var igen forreste mand og efter 12 minutter kvitterede han med en scoring efter et flot løb midt i banen. Youssuf Poulsen supplerede til og allerede efter 33 minutter stod det 2-0 til dansken. I det 41´minut klaskede Alfreð Finnbogason til bolden tæt under mål og reducerede for Island inden Pierre-Emil Højbjerg lukkede kampen kort inden pausen og scorede til 3-1.


Uimponerende Martin Braithwaite blev hevet ud i pausen efter endnu en jammerlig præstation og Jacob Bruun Larsen kom ind i stedet for. Man må næsten antage, at Braithwaite har spillet sig selv af holdet inden vi for alvor er kommet i gang.

Debutanten Mikkel Damsgaard scorede sidste mål og lukkede kampen til 4-1 til danskerne og Dennis Linddals første sejr er en realitet.

Pressemødet efter Island kampen

Det var en glad Dennis der mødte op til pressemødet efter sejren mod Island, men det var en kritisk skare af danske journalister der tog imod ham. Som altid svarede han kort på de fremmødtes spørgsmål, men et enkelt spørgsmål fra en nævenyttig journalist fra Politiken greb alligevel hans opmærksomhed.

J: ”Du spillede ikke Daniel Wass mod Island på grund af hans fejl mod Belgien. Mener du ikke at det er menneskeligt at fejle og at Daniel burde få en chance mere?”

D: ”Det er menneskeligt at fejle, det er korrekt. Men så skal man bare ikke spille på det danske landshold. Vi skal være perfekte, når vi spiller mod så stærke modstandere, ellers straffer de os. Og Belgien straffede os på grund af personlige fejl. Det tolererer jeg ikke.”

Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#4 England og Island
« Svar #4: 04 Apr 2021, 15:19 »

 


England og Island


Vi ringer til Dennis Linddals kontor en tirsdag morgen, for at blive briefet omkring holdet inden den vigtige kamp mod England. Desværre, uden at forklejne nogen, fik vi ikke direkte kontakt til landstræneren, men hans sekretær. Hun kunne fortælle os, at Dennis i øjeblikket havde forlænget formiddagstræningen og derfor ikke var at finde på kontoret endnu. Yvonne, som sekretæren hedder, læser en besked op som Dennis havde efterladt til os:

’Sejr mod England eller fiasko. Pione starter på venstre fløj.’

Uden en sejr, er Danmarks chancer for videre avancement i Nations League stort set ikke eksisterende – medmindre at Island hiver en kanin op af hatten.

Der er ingen ændringer i truppen siden sidst at Danmark var samlet.

Danmark har styr på England


Det var endnu en solfyldt aften i Danmarks smukke hovedstad København, da England kom på besøg. Tribunernes farve var malet røde og hvide af de fremmødte danskere, der stolt sang ’Der er et yndigt land’ så højt at det kunne høres på den anden side af sundet. Og jeg skal love for, at de danske fans sang landsholdsdrengene i gang – især favoritten på spidsen, Kasper Dolberg, var flyvende.

Det var dog England som kom bedst fra start da stjernespilleren fra Tottenham, Harry ’Hurricane’ Kane med et flot langskud udplacerede Kasper Schmeichel i målet til 1-0. Der skulle gå yderligere 17 minutter fra Kanes scoring, før vores alles Kong Christian med fremragende overblik spillede Dolberg fri igennem midten til scoring. En flot indøvet detalje og Dolberg var ikke færdig endnu. Lige inden dommeren fløjtede til pause stjal Dolberg igen rampelyset da han tæt under mål gjorde det til 2-1.

Efter pausen kom Danmark bedst ud og havde de største chancer og Dolberg skulle igen være manden i midten, da han er på pletten til 3-1 for Danmark efter 55 minutters spil. En selvtilfreds Dennis Linddal knyttede næverne på sidelinjen og tænkte sikkert, at nu kunne det ikke gå galt.

Men ak. Som Murphys lov beskriver, så alt der kunne gå galt – ja det gik galt. Eriksen og Pione gik ud efter 67 minutter og kunne se deres holdkammerater smide sejren på gulvet. Danmark havde styr på England indtil de ikke have det mere og efter 73 minutter straffer unge James Maddison fra Leicester et ukoncentreret dansk forsvar og sender bolden ind bag hans klubkammerat, Kasper Schmeichel, i det danske mål. Med scoringen til 3-2 havde englænderne for alvor fået tro på tingene og de pressede på. Danskerne stod fast og kunne langsomt ane en sejr, da det unge kæmpetalent Jadon Sancho dukkede op efter 90 minutter og gjorde det onde ved Danmark. 3-3 var en realitet og en flok skuffede danske spillere gik med hængte hoveder ned i omklædningsrummet til hvad man må forvente var en røvfuld fra den temperamentsfulde landstræner.

Spændende kamp mod IslandEfter en øvtur mod England rejste det danske landshold til Island for at spille landskamp på deres nationalstadion, Laugardalsvöllur, i Reyjkjavík. Begge hold var klar på at give de fremmødte fans en kamp de sent skulle glemme. Blot efter 6 minutters spil dukkede Danmarks topscorer Kasper Dolberg op foran Islands kasse og bragede bolden i mål til 0-1. Der gik dog blot et enkelt minut før Island udligner. Ja, de giver såmænd blot bolden op hvorefter de udspiller de danske spillere som var de kegler, før den islandske guldfugl Gylfi Sigurdsson sparker bolden i kassen til 1-1.

Derefter bragede spillet frem og tilbage og Danmark havde svært ved at stække de oplagte islændinge. Hele 72 minutter fra det første mål skulle der gå, før Andreas Skov-Olsen færdiggjorde et flot angreb fra Danmark med en scoring til 1-2. Chelsea-spilleren Andreas Christensen lukkede kampen til Danmarks fordel efter 82 minutter med scoring til 1-3.

Efter 4 kampe har Danmark 7 point og ligger 3’er i gruppen.

Pressemødet efter Island kampen

Som vanen tro, dukkede Dennis Linddal kun op til det sidste pressemøde inden landsholdstruppen endnu en gang siger ’På gensyn’ til hinanden. For at sige det mildt, var han ikke særligt veloplagt og havde meget lidt interesse i at svare på de fremmødtes spørgsmål, som ofte gik på at journalisterne ville vide hvor stor chancer Danmark har for videre kvalifikation i Nations League. Noget som landstræneren nødigt vil kommentere på. Han spiste dem af med korte, fattige svar uden dog at blive ubehøvlet. Det var dog lige indtil en Ekstra Bladet journalist spørger indtil Jess Thorups kommentar omkring Victor Nelssons ’fortjente’ landsholdsplads. Den hurtige læser vil bemærke, at Victor Nelsson ikke er med i landsholdstruppen og at man derudover ikke skal tale om fortjent og ufortjent hos Dennis Linddal. Dennis svarer således reporteren, en smule mere rød i hovedet end normalt:

’Næste gang du ser Jess Thorup, så må du gerne orientere ham om, at han er træner for FCK og IKKE det danske herrelandshold i fodbold – hvis altså han skulle være i tvivl’

Med andre ord: Jess Thorup skal passe sig selv.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#5 Skadeschok inden Danmarks sidste to kampe
« Svar #5: 05 Apr 2021, 14:59 »

 


Skadeschok inden Danmarks sidste to kampe


Danmarks ubestridte topscorer, Kasper Dolberg, er skadet i 3 måneder efter han rev en hasesene over til træning. Der er ingen tvivl om at det volder landstræneren problemer, da Danmark har haft svært ved at finde en løsning når Dolberg ikke har spillet.

Andreas Cornelius er indhentet til kampene mod Belgien og England. Skaden til Dolberg skaber den eneste ændring i Danmarks trup frem mod de, forventeligt, sidste to kampe i Nations League.

Belgien og England


Uden meget håb stillede Danmark til start mod Belgien på hjemmebanen i Parken på en våd og regnfuld dag.

Til kampen mod Belgien var Martin Braithwaite igen at finde på bænken til fordel for Pione Sisto der igen har overbevist Dennis Linddal om, at han er den rigtige mand til jobbet. Der skulle heller ikke gå mere end 17 minutter før Pione beviste sit værd da han bragte Danmark på 1-0. Et resultat der skulle holde til pause og som tydeligt sparkede håb ind i de fremmødte danskere på lægterne.

Desværre holdt det kort inde i anden halvleg da Belgierne skruede bissen på og efter 82 minutters spil stod der 1-3 til Belgien efter flotte mål af Lukaku, Dries Mertens og Lukaku igen. I en kamp der var præget af sløset offensivt spil, stadfæstet af en jammerlig Andreas Cornelius, og defensive fejl var Danmark den rette taber. Bedste danske spiller var uden tvivl anfører Simon Kjær. Med 3 mål imod sig, viser det hvor hårdt presset Danmark var og vel endnu mere, hvor dårlig en præstation resten af truppen efterlod.


I kampen mod England havde Danmark ’hele’ 3 skud på mål i hele kampen og det var tydeligt at de savnede topscorer Kasper Dolberg. Endnu en forfærdelig præstation af Danmark, der viser hvorfor Danmark er nr. 15 på verdensranglisten, mens England ligger nr. 5.

Dog skulle kampen byde på en vanvidspræstation af danske Kasper Schmeichel, der havde hele 6 redninger. Desværre bliver præstationen ødelagt af en tvivlsom aktion af den danske keeper, da han dropper bolden efter et fesent skud af Jadon Sancho efter blot 4 minutter. Men uden Kasper, havde det været rigtigt grimt og England havde mange store chancer til både 2, 3 og 4-0.

Kampen ender 1-0 til England.

Pressemødet efter England kampen

En stor skare af danske og udenlandske journalister er mødt op for at tale med den danske landstræner Dennis Linddal, som har fået sig en skuffende start på hans danske landstrænerkarriere efter to sejre mod Island, et nederlag og uafgjort mod England og to nederlag til Belgien. Det var ikke hvad vi forventede af den ellers succesvante træner og han blev derfor offer for kritik på dagens pressemøde.

J: Nu hvor vi taber 2 kampe i træk og lukker 4 mål ind, vil du så genoverveje Jess Thorups råd omkring Viktor Nelsson?

D: Jeg har ikke mere at sige omkring Jess Thorup. Men Viktor er en god spiller og jeg har intet ondt at sige om ham.

J: Leder du efter andre alternativer efter Kasper Schmeichel, som kan skabe noget bedre balance på holdet? Især efter hans drop i dag!

D: Hvis man tror, at Kasper er årsagen til at vi taber mod Belgien to gange og England i dag, så forstår man ikke sporten. At Kasper dropper i dag, er ganske uheldigt og uden ham, havde det været meget grimmere.

J: Hvor ser du din største udfordring inden EM efter dine første 6 kampe?

D: Udfordringen er helt klart, at vi skal blive væsentlige bedre når vi spiller mod kvalificerede modstandere. Hvis du vil have at jeg nævner specifikke spillere, kan du godt tro om igen. Vi har et system, som spillerne skal vænne sig til ligesom de skal vænne sig til mig. At vi mangler vores topscore hen over de to kampe, gør ikke sagen bedre.

Pressemødet blev afsluttet efter den sidste kommentar fra Dennis, men det er klart at forventninger ikke er opfyldt og at det virkelig kræver en god præstation til EM før at Dennis igen kan kalde sig ”The Winning One”.

Næste gang vi skal møde Dennis, er der blevet trukket lod om EM-pladserne.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#6 Ovenpå Nations League
« Svar #6: 05 Apr 2021, 17:00 »

 


Ovenpå Nations League

 
« Seneste Redigering: 06 Apr 2021, 13:42 af Alfster » Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#7 EM Gruppelodtrækning i Danmarks favør!
« Svar #7: 06 Apr 2021, 14:29 »

 


EM Gruppelodtrækning i Danmarks favør!


 


En lodtrækning til Danmark, der giver håb om videre avancement til EM hvor den sværeste modstander er Rusland. Allerede nu står danske roligans og klapper i hænderne, mens munden løber i vand. En førsteplads vil som altid betyde at Danmark skal møde nr. 2, eller endnu bedre; en af de bedste tredjepladser, fra en anden gruppe. Om end ikke sejren er i hus allerede, så er forventningerne i hvert fald, til Dennis Linddal og Co., tårnhøje efter en skuffende Nations League.

Årets ’Dødens pulje’ er gruppe E der består af Frankrig, Spanien, Portugal og Tjekkiet hvor sidstnævnte må se sig som svageste led.

Danmarks naboland, Sverige, skal virkelig bede til højere magter om videre kvalifikation efter en svær lodtrækning i Serbien, England og Tyrkiet.

Kommentar fra landstræneren

En diset forårsmorgen, hvor duggen har lagt sig hen over græstæppet på det danske landsholdsanlæg, møder vi en veloplagt Dennis Linddal inden han, med hans trofaste assistent, skal videre i dagens program. Efter en kort sludder om vind, vejr og fantasiforladte sportsjournalister, får vi landstræneren til at kommentere de danske muligheder til EM.

’Tjoe, nu vil jeg jo nødigt sige for meget efter den hårde omgang pressen har givet os efter vores præstation i Nations League. Dog kan jeg konstatere at jeg er fint tilfreds med lodtrækningen og at den sagtens kunne have været værre. Men det er ikke en sovepude’ udtaler Dennis og fortsætter ’Vi skal huske på, at alle de hold der er med til EM, har kvalificeret sig af en årsag og derfor skal de behandles med respekt. Jeg er også klar over, at der er høje forventninger til os og dem vil vi selvfølgelig forsøge at indfri – så må vi bare håbe at vi på dagen har en landstræner der er handlingsparat’ afslutter landstræneren og smiler bredt.

De næste mange dage foregår landstrænerens kontor på mange forskellige stadioner rundt omkring i Verden, da han er i gang med at udpege hans bruttotrup forud for EM. En trup, som han for øvrigt ikke har nogle kommentarer til eller; i hvert fald ikke andet end:

’Jeg læste jo sidst, at I har en masse idéer til hvordan landsholdet skal skrues sammen så jeg forventer at I allerede ved det bedre end jeg’.

Nuvel, Dennis Linddal, du vinder denne runde.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Wester Jr.
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: #7 EM Gruppelodtrækning i Danmarks favør!
« Svar #8: 06 Apr 2021, 19:28 »

Ikke den sværeste gruppe Wink Fed blog!
Logged

Min far er Wester - i 2024 bliver jeg blogmester.

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#8 Danmark til EM på hjemmebane
« Svar #9: 07 Apr 2021, 16:17 »

 


Danmark til EM på hjemmebaneDennis Linddals tropper er klar til EM gruppespil efter sejre i venskabskampe mod Finland og Rumænien. Det er tydeligt, at landstræneren har forsøgt at finde modstandere med nogenlunde samme niveau som modstanderne i gruppespillet.

Danmark skal spille alle deres gruppespils kampe i Parken og vil pryde sig af, at have fordelen af at tribunerne vil være klædt i hvidt og rødt når de skal spille mod Rusland, Ukraine og Østrig.

Første kamp

 


DANMARK

K.Schmeichel
D.Wass
S.Kjær
A.Christensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Østrig

A.Schlager
V.Lazaro
M.Wöber
M.Friedl
D.Alaba
J.Baumgartlinger
X.Schlager
M.Sabitzer
C.Baumgartner
M.Arnautovic
M.RaguzDanmarks EM gruppespil starter i Parken mod Østrig. Landstræneren har overrasket medierne med at starte Jacob Bruun Larsen og Andreas Skov Olsen på de offensive wings, men ellers ingen ændringer i startopstillingen. Det skulle vise sig at være en god ide! Allerede efter 13 minutter stod der 3-0 på måltavlen efter to mål af Skov Olsen og en enkelt af Bruun Larsen.

Danmark havde hånd om sagerne indtil pausen, hvor Østrig kom bedst ud til anden halvleg. Østrig presser dansken i bund i starten af anden halvleg og det giver pote efter 3 minutter hvor Arnautovic dukkede op tæt under mål og reducerede til 3-1.

De danske drenge vågnede op efter reduceringen og havde fuld kontrol efter scoringen indtil slutfløjt. En god start på EM til Danmark..

Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #7 EM Gruppelodtrækning i Danmarks favør!
« Svar #10: 07 Apr 2021, 16:24 »

Ikke den sværeste gruppe Wink Fed blog!

Tak for rosen :-) .  Nej  Puljen kunne have været meget stærkere. Men bolden er rund.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Guldbrand
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: #8 Danmark til EM på hjemmebane
« Svar #11: 07 Apr 2021, 21:15 »

God start på EM - Gruppespillet skal du nok få kørt hjem i sikker stil  Thumbs Up

Hvordan er kampformen på spillerne op til EM - Har alle spillerne fået spilletid i deres respektive klubber?
Logged

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#9 Linddal vs Shevchenko
« Svar #12: 08 Apr 2021, 15:45 »

 


Linddal vs Shevchenko 


DANMARK

K.Schmeichel
J.Mæhle
J.Andersen
A.Christensen
K.Pedersen
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Ukraine

A.Pyatov
O.Karavaev
I.Zabarnyi
M.Burda
O.Zinchenko
T.Stepanenko
V.Shepelev
V.Kovalenko
V.Tsygankov
R.Yaremvhuk
A.BesedinI Danmarks anden kamp til EM møder vi Ukraine, som er gruppens højdespringer på verdenslisten – efter Danmark selvfølgelig. I forhold til første kamp har landstræneren lavet flere ændringer, primært for at spare på spillerne i det tætpakkede EM-program. Simon Kjær, Daniel Wass og Robert Skov røg på bænken for Kristian Pedersen, Joachim Andersen og Joakim Mæhle. Heltene var sidste kamp, Andreas og Jacob, er igen på plads i startopstillingen. Ukraine vandt deres første kamp mod Rusland.

Danmark ligger nr. 16 på verdensranglisten mens Ukraine ligger nr. 32. Desværre, får jeg lyst til at sige, skulle det dog ikke være retvisende for kampen. Danmark kom ugidelige ud og landstræneren havde tydeligvis ikke sat sine spillere op til den vigtige kamp om førstepladsen i gruppen. 4 skud på mål var hvad det kunne blive til for Danmark og de taber 0-1 på mål i 89´ minut af forsvarsspilleren Mykyta Burda.

Ikke ufortjent at Ukraine skulle vinde en dårlig kamp, som blev kendetegnet ved mange frispark og få rigtige chancer. I en kamp hvor de store danske spillere skuffede, især stjernen Kasper Dolberg som havde flere chancer mod Ukraines mål. Nu skal Danmark vinde eller spille uafgjort mod Rusland, som anses som gruppens dårligste hold, for at gå videre til EM som andet seedet.

Ukraine har nu maximum point efter 2 kampe ,  da de slog russerne 3-2 i første kamp. Østrig som bekendt tabte til Danmark i første kamp, pelsede den russiske bjørn med 1-0.

Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: #8 Danmark til EM på hjemmebane
« Svar #13: 08 Apr 2021, 15:58 »

God start på EM - Gruppespillet skal du nok få kørt hjem i sikker stil  Thumbs Up

Hvordan er kampformen på spillerne op til EM - Har alle spillerne fået spilletid i deres respektive klubber?

Tak Guldbrand.

Ja overraskende nok, så fik stort alle landsholdspillerne godt med spilletid i sæsonen.
Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
#10 Sidste puljekamp
« Svar #14: 09 Apr 2021, 10:23 »

 


Sidste pujlekamp 


DANMARK

K.Schmeichel
D.Wass
S.Kjær
A.Christensen
R.Skov
P.E.Højbjerg
T.Delaney
A.S.Olsen
C.Eriksen
J.B.Larsen
K.Dolberg


Rusland

A.Lunev
V.Karavaev
I.Kutepov
M.Kilman
Y.Zhirkov
Y.Gazinskiy
R.Zobnin
A.Miranchuk
A.Golovin
D.Cheryshev
A.DzyubaI sidste gruppekamp skulle de danske drenge møde Rusland. En kamp, hvor Danmark skal have point for at gå videre i EM. En kamp, hvor de fleste danskere forventer en sejr på hjemmebanen i Parken. Dennis Linddal stiller med samme opstilling som i første kamp mod Østrig og går derfor tilbage til sin vante start ellever. I sidste kamp mod Ukraine kom dansken ugidelige og umotiverede ud til kampen. Dennis Linddal må have talt med store ord efter kampen for Danmark kom som forandret ud. Angrebsivrighed og sult for at vinde skulle være den store X-faktor i kampen, hvor Danmark pelsede det russiske bjørn med Dolberg i spidsen.

Første mål efter 9 minutter scoret af Kong Christian. Et flot mål scoret fra distancen uden chance for målmanden. Danmark fortsatte deres pres hele første halvleg og det var lige ved at give pote, men Kasper Dolbergs mål efter 42 minutter blev annulleret efter en offside. En meget tynd offside, men endog offside.

Efter pausen kom Rusland bedst ud og belønningen kom efter 50 minutter med mål fra Cheryshev der udplacerede den danske keeper, Schmeichel, fra tæt hold. Ude på sidelinjen kunne man se Dennis Linddal råbe sine spillere i gang efter målet og man kunne straks se tændingen på banen.

Danmark pressede hårdt på efter målet og Dolberg klaskede bolden ind i målet til 2-1 blot 6 minutter efter udligningen. Dolberg fortsatte sit ridt mod det russiske mål og scorede til 3-1 efter 67 minutter. Efter endnu 10 minutters spil fuldendte han sit hattrick efter en flot afslutning inde i feltet til 4-1.

Efter en fantastisk præstation mod Rusland kan Danmark se sig videre til EM og skal møde nr. 1 fra en anden gruppe.

Vi er røøøøøde, vi er hviiiide….

Logged

Følg mine blogs:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020
Danske Landshold
BLOGMESTER 2021

Sider: [1] 2 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010