home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 11:28:08 Ninja777 Omklædning... FM20: Sjove/Interessan...
I dag kl. 09:46:31 Ninja777 Blogs #30 - Det sydøstasiati...
I går kl. 23:11:34 sebbe Klubsøgnin... Brøndby If
02 Jun 2020, 07:20 Kredetiger Skadestuen Ændring af database
31 Maj 2020, 11:46 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
31 Maj 2020, 00:34 Rottenburg Spillersøg... Søger spiller-tråden
29 Maj 2020, 21:54 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
Antal Registrerede Brugere: 21496
  1 Bruger, 131 Gæster Online.

Indlæg: 1127954 over 31047 Emner
Nyeste Bruger: ihemava
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2020
| | | | |-+  35# Europa Rundt med start i Ruhr området.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.

Afstemning
Spørgsmål:  Såfremt mesterskabet vindes i Barcelona, hvor skal turen så gå hen
PSG
- 2 (25%)
Sparta Prag
- 3 (37,5%)
Lokomotiv Moskva
- 1 (12,5%)
AIK
- 2 (25%)
Antal Stemmer: 8

Sider: 1 2 [3] 4 5 6 Udprint
Forfatter Emne: 35# Europa Rundt med start i Ruhr området.  (Læst 4882 gange)
Ajes
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Europa Rundt med start i Ruhr området.
« Svar #30: 06 Apr 2020, 17:56 »

Tillykke med mesterskabet! Godt gået i første sæson.

Tror heller aldrig jeg har set nogen tabe 7-1 til Arsenal ;-)

Jeg har stemt på Tottenham. Kunne være stort at tage et mesterskab der, selvom det nok bliver meget svært i 1. sæson!

God vind!

Logged

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Ny Klub
« Svar #31: 07 Apr 2020, 10:53 »

 

Det famøse jobskifte


 
Efter et år med opture og skuffelser, er tiden kommet til at Dennis Linddal skal vinke farvel til BVB. Vi har haft et år hvor mesterskabet kom i hus, men vi måtte samtidig erkende at Europa var for stor en mundfuld til Dortmund, hvor Arsenals udradering af vores trupper stadig står klart i vores minder.

Det er ingen hemmelighed, at Dennis Linddal kommer til at savne at stå på Westfalenstadion, mens han bliver blæst bagover af larmen fra de 81000 fremmødte fans. Den Gule Mur vil altid have en plads i managerens hjerte, men et mål er et mål – vi skal have samtlige trofæer i de europæiske ligaer. Som vores alle sammen Egon Olsen ville have sagt det: ”Vi skal ikke hjem – vi skal videre!”

 

Ifølge afstemningen var Tottenham det prioriteret mål, og de tog glædeligt imod Dennis Linddal da han ringede og viste interesse for jobbet. Da vi ankom til Tottenham Hotspur Stadium blev vi mødt i indgangen af Daniel Levy, som umiddelbart var imponeret over den hurtige succes Dennis har opnået i Dortmund, især på den korte tid. Til samtalen fik piben dog en anden lyd, hvor Spurs især lagde vægt på, at karrieren har været kort samt det korte ophold i Dortmund og de mener at der er blevet brudt et enkelt løfte eller to.. Hvilket ikke skal afvises, men som alle store managers stor Dennis Linddal ikke til ansvar for nogen hvorfor Spurs fandt sig nødsaget til at tage det næstbedste: Zinedine Zidane.

 Efter at Tottenham fik et mental sammenbrud og fravalgte Dennis Linddal, blev manageren trodsig. I stedet for at kontakte en anden af de store klubber, ville han vise hvad han kan. Derfor ringede han til Fenerbahce, som måske havde siddet og ventet ved telefonen. Det tog i hvert fald ikke mere end ét eneste ring, og så var Dennis Linddal nærmest allerede til jobsamtalen med den excentriske formand, Ali Koç.

Fenerbahce har store ambitioner, og med en manager ved roret som Dennis Linddal så ved man, at fremtiden kan byder på spændende ting. Der blev lovet mesterskab og et europæisk eventyr til jobsamtalen – og ej at forglemme så skal Fenerbahce spille offensivt, underholdende og seværdigt.
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: Europa Rundt med start i Ruhr området.
« Svar #32: 07 Apr 2020, 11:03 »

SÅDAN! Opstemt Vigtigt skifte! Det her bliver godt! Opstemt
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: Europa Rundt med start i Ruhr området.
« Svar #33: 08 Apr 2020, 09:39 »

SÅDAN! Opstemt Vigtigt skifte! Det her bliver godt! Opstemt

Tak Broen13, skal forsøge ikke at skuffe :-)
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Starten i Fenerbahce
« Svar #34: 08 Apr 2020, 11:43 »

 


Løftebrud, transfervindue og starten af sæsonenDer gik ikke mange timer i stolen som manager for Fenerbahce før Dennis Linddal fik en brat opvågning omkring forholdene er meget anderledes i Tyrkiet end i Tyskland. På ansættelsesmødet blev der lovet guld og grønne skove – et transferbudget på hele 20 mio. kr. ”Truppen skal forbedres!” blev bestyrelsesformande n og manageren enige om. Der gik dog ikke længe før at der blev udsendt dementi – Dennis Linddal bliver udfordret og får hele 0 kr. at handle for og der var ikke noget at gøre ”Vi passer på klubbens økonomi” blev der sagt.  Dennis Linddal har fra en pålidelig kilde udtalt "godt jeg kun har en 1 årig kontrakt"

Ved nærmere gennemgang af truppen og virker det logisk forståeligt hvorfor pengekassen er tom.

Mathieu Valbuena 34 år - 2,92mio md
Roberto Soldado 34 år - 2,56mio md
Martin Skrtel 34 år - 2,38mio md
Nabil Dirar 33 år - 1,97mio md
Roman Neustädter 31 år- 1,64mio md
Victor Moses 28 år - 2,19mio md
er de højest lønnede i Fenerbahce. Tilsammen har de tæt på 30% af hele klubbens lønbudget. Derfor er eneste spille tilbage nu Victor Moses og Skrtel, sidstnævnte fordi der er ingen som gider have den mand. Lejemålet med Victor Moses overvejes annuleret, men han er stadig at finde i klubben.
 
Derfor bliver der ikke købt nye spillere ind på holdet, men nye spillere skal der til. Derfor har vi måtte tage til takke med lejede spillere, da klubben på nuværende tidspunkt ikke har nogle offensive spillere der har kvaliteten til at spille Dennis Linddals system.

Ny angriber i Ezequiel Ponce, nye wings i Chong, Henry Onyekuru, Erick og Adam Traore – fart skal der til! Derudover blev bagkæden forstærket med Jay Dasilva. Der er stadig plads till yderligere lejemål, da lønbudgettet efter udrensningen viser plus på 13mio md. Dennis Linddal må se hvad der ledig til vinter. Det er dog lykkedes at få solgt en spiller til vinter, som betyder der er hele 40mio at handle for pt. Ja det kan selvfølgelig ændres af Ali Koc.

Disse nyankommne spillere skal supplere de klart vigtigste spillere i den offensive midtbanespiller Miha Zajc, anfører Sadik Ciftpinar og den excentriske Diego Reyes.

 
 Lad os tage det sure først – Champions League blev et kort eventyr efter exit i 3. kvalifikations runde mod Benfica. Et rødt kort til Dennis’ tropper i Portugal gav Benfica den fornødne energi og så var løbet kørt for Fenerbahce i denne omgang En røvfuld på samlet 0-5 bringer minder frem om en udradering af et bestemt tysk hold i Englands hovedstad, London.


Derfor bevæger vi os i Europa League, hvor vi har fået fornøjelsen af gruppespillet sammen med Zenit, Augsburg og Osijek. Det er indtil videre blevet til en sejr mod Osijek og et tyndt nederlag til Zenit på 2-1 i Rusland, hvor Zenit afgøre dysten i 2 minutters overtid på et usselt straffe.

Nu til det søde – Fenerbahce har fået en fantastisk start i ligaen, hvor vi nu skriver 7-1-0 efter et pointtab mod Galatasaray hvor vi måtte nøjes med 1-1 efter 3 stolpeskud. Vi skal tydeligvis træne skud til de efterfølgende kampe.

Derfor kan vi også med ro i sindet sige at vi er på nuværende tidspunkt en stærk 1’er med 4 point ned til Galatasaray (forsvarende mestre) på 2. pladsen.
 

På trods en blandet start med løftebrud fra bestyrelsen, exit fra Champions League og en fantastisk start på ligaen er vi meget fortrøstningsfulde. Det vigtigste er, og vil altid være det Tyrkiske Mesterskab hvorfor primær fokus også vil være i ligaen. Mesterskabet skal lande i Fenerbahce i år!
« Seneste Redigering: 08 Apr 2020, 12:34 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Europa Rundt med start i Ruhr området.
« Svar #35: 08 Apr 2020, 19:09 »

Altid sjovt og se de tyrkiste hold, der bare samler på gamle spillere haha!
Logged


Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: Europa Rundt med start i Ruhr området.
« Svar #36: 09 Apr 2020, 06:17 »

Altid sjovt og se de tyrkiste hold, der bare samler på gamle spillere haha!

Ja præcis, det er fuldkommen vanvittigt  Hævet Øjenbryn
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
10#Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe
« Svar #37: 09 Apr 2020, 11:47 »

 

Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe.


Vi skriver i dag d. 02. februar 2020, hvor det er kommet frem at Fenerbahce sidste år har tilbudt Dennis Linddal en kontraktforlængelse på yderligere 2 år. Kontrakten blev afvist og vi har fra en pålidelig kilde tæt på klubben hørt, at årsagen skal findes i at Dennis Linddal har større ambitioner end Fenerbahce og at forholdet mellem manager og bestyrelsesformand er iskoldt efter løftebruddet først på sæsonen. Det virker til at Dennis Linddal mener, at han er større end klubben. Vi har efter den seneste kamp mod Antalyaspor, hvor Linddals tropper taber 0-1 efter mål af Antonio Milic i det 13. minut, fået et meget kort interview med Dennis i spillertunnellen.

R: ’Vi har fra en pålidelig kilde hørt, at du har afvist kontraktforlængelse med klubben. Vi du sætte nogle ord på det?’

D: ’Jeg afviste kontrakttilbuddet, da tiden ikke er rigtigt. Lige nu er vores primære fokus at vinde et mesterskab, og så må vi diskutere kontrakt efter sæsonen’

R: ’Er du ikke nervøs for spillernes reaktion, når du ikke vil forlænge din kontrakt?’

D: ’Jeg har fuld tillid til, at spillerne udfører deres arbejde ligegyldigt hvordan min kontrakt ser ud, tak’

Dennis Linddal afslutter hurtigt, tydeligvis irriteret over at det primære fokus er ham og ikke at de lige har tabt fuldstændigt ufortjent til Antalyaspor.

Det tyder på et hurtigt exit fra Dennis Linddal i Fenerbahce.

Vi bevæger os videre mod vintertransfervindu et, som må siges at være en kæmpe succes. Dennis har fået presset bestyrelsen og har fået hele 40 mio. at handle for, efter at han selv har solgt nogle spillere fra. Én eneste spiller er kommet ind og sikke en spiller!
Han er 23 år, tidligere fransk U21 spiller og så kommer han direkte fra Lyon. Manden er selvfølgelig Moussa Dembélé.
Moussa var utilfreds med spilletiden i Olympique Lyon og havde derfor anmodet om et skifte. Dennis har altid haft et godt øje til den franske angriber, hvorfor det var første prioritet at lande ham i Fenerbahce. Det forlyder at klubben har betalt 31 mio. danske kroner for spilleren.

Dennis sagde følgende til pressemødet:

’Vi kan i dag præsentere en spiller, som kan løfte klubben til næste niveau. Moussa er en fantastisk spiller, med nogle helt specielle individuelle evner, som virkelig kan skubbe os mod mesterskabet. Derudover har vi fået ham til en pris, som måske gør handlen til den bedste i Fenerbahces historie. Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde sammen med Moussa og se ham folde sig ud og løfte os til nye højder.’

Dennis har nu lavet sit første indkøb i Fenerbahce, og hvilket et!

Nu til det vigtigste: Status efter 25 kampe.

Én af de klart vigtigste kamp i hele sæsonen var nr. 25. Den blev afviklet d. 8. marts og var mod de forsvarende mestre, Galatasaray. Vi starter dog lidt inden. Efter 19 kampe var det helt lige mellem de to tyrkiske storklubber, og fordelen var hos Galatasaray, som havde bedre målscore og endnu ikke havde tabt en kamp. De havde derfor indhentet et forspring på 4 point, da Dennis taber mod Y.Malatyaspor og Bld. Erzurumspor.

Inden ’kampen om mesterskabet’ som de tyrkiske medier har udråbt kampen til, var Fenerbahce foran med 1 point med 19-2-3, hvor Galatasaray var lige i hælene, og stadig ubesejret, med 17-7-0.
Dennis vidste at kampen var afgørende, hvorfor han piskede en stemning i spillerne inden kampen, hvilket allerede kom til udtryk efter 24’ minutters spilletid, hvor nyindkøbte Moussa Dembélé finder nettet efter hans eget misbrugte straffespark. 1-0. Efter
Efter det første mål, så Fenerbahce sig ikke tilbage, og for at være helt ærlig – så havde Galatasaray intet at stå imod med. Efter 88’ minutter scorer Moussa Dembélé sit 6 ligamål i 9 kampe og lukker kampen – 4-0 til Fenerbahce og magtbalancen er nu i klubben fra Istanbuls favør.

Vi ser frem til en god afslutning på sæsonen hvor forspringet, koste hvad det vil, skal holdes. Dennis kontrakt udløber til sommer, og umiddelbart har han ingen intention om at fortsætte i den tyrkiske klub. En kilde tæt på Dennis, siger at han har det svært ved varmen – om det er en måde at flytte fokus vides ikke.

Fenerbahce kører med 100 km/t mod det tyrkiske mesterskab, og mon ikke Dennis Linddal allerede øjner sin næste klub og nye udfordringer
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 10# Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe
« Svar #38: 09 Apr 2020, 12:01 »

God handel, hvordan har han ellers klaret det for dig indtilvidere?
Logged


Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: 10# Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe
« Svar #39: 09 Apr 2020, 12:11 »

Der er dælme god udvikling i din blog. Du bliver ret skarp til det pjat Smiley
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: 10# Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe
« Svar #40: 09 Apr 2020, 15:36 »

Citat af: Wester link=topic=42013.msg1255516#msg1255516 dat
e=1586427096
Der er dælme god udvikling i din blog. Du bliver ret skarp til det pjat Smiley

Tak  Wester. Betyder en del når det kommer fra måske den bedste :-)

God handel, hvordan har han ellers klaret det for dig indtilvidere?

Arsrea, det stod i indlægget :-)  Men 6 mål i 9 kampe
Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: 10# Kontraktforlængelse, vinter-indkøb og status efter 25 kampe
« Svar #41: 09 Apr 2020, 17:49 »

Arsrea, det stod i indlægget :-)  Men 6 mål i 9 kampe
Jeg er jo blind tydeligvis  Skuffet
Logged


Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
11# Sæsonafslutning
« Svar #42: 10 Apr 2020, 10:27 »

 

Sæsonafslutning


I sidste report lavede vi en status efter 25 kampe, der viste at Dennis’ tyrkiske tropper var godt på vej mod mesterskabet. Som de fleste ved, er vejen til succes ikke brolagt med garantier, hvorfor det blev en usædvanlig spændende sæsonafslutning. I de sidste 9 ligakampe var der meget tvivl om Fenerbahce kunne holde den hjem – især efter forfærdelige ufortjente uafgjorte og – måske – fortjente nederlag. Det vil jeg være usagt. Vi afslører sidst i reporten hvordan det endte.

Dennis Linddal fik, siger vores kilder, endnu et kontrakttilbud i slutningen af marts. Denne gang tilbød de også et transferbudget, men den historie havde Dennis hørt før. Ud fra hvad vi hører i miljøet omkring Fenerbahce, så er det ligegyldigt hvor mange penge og hvor mange løfter de giver Dennis – de har tabt hans tillid og derfor ser han ingen fremtid i klubben.


Jeg talte kort med bestyrelsesformand Ali Koc på pressemødet:

R: Ali Koc, hvordan ser du jeres muligheder for at beholde, hvad man må formode I anser som en succes, Dennis Linddal på trænerposten?

A: Det er svært at sige lige nu. Jeg tror og håber på, at Dennis vil blive i Fenerbahce. Vi er utroligt glade for hans lederskab og hans fornemme måde, at se fodbold på.

R: Svært at sige? Så I har ikke en løbende dialog om kontraktforlængelse?

A: Som sagt, så er det svært at sige hvor vi står. Vi har haft en kort dialog, men intet er blevet konkret. Tak.

Ali Koc ville ikke svare på flere spørgsmål, og det lyder til at Fenerbahce ved det samme som vi gør om Dennis’ kontraksituation: Ingenting.

Det nyindkøbte stjerneskud Moussa Dembélé var brandvarm inden han desværre blev skadet mod Genclerbirligi i det 76’ minut. Han nåede dog at score og udligne inden han blev skadet hvorfor kampen endte 1-1. Som altid tror man det værste og håber det bedste, men desværre for Dennis og Moussas holdkammerater var det en realitet – Moussa var færdig for resten af sæsonen. Et tab som Dennis Linddal, meget berettiget, beskriver som uerstatteligt. Dennis fastholdte dog håbet, om at Moussa kunne komme tilbage til de sidste og, hvad der endte med at blive, afgørende kampe.
Moussa skade blev altafgørende for sidste del af sæsonen hvor der blev smidt og reddet point i de døende minutter og efter 31 kampe var Fenerbahce på 2. pladsen. Derfor skulle de sidste kampe vindes!
Det gik dog ikke helt som vi alle sammen havde håbet på, men efter næste kamp var Fenerbahce igen på 1. pladsen á point med Galatasaray på 2. pladsen. Fenerbahce vinder mod Kasimpasa, men rivalerne fra Galatasaray taber ude mod Genclerbirligi.

Afhængig af hvilke type historier man er til, vinder helten altid i sidste ende. Om Dennis er en helt, vil jeg ikke kommer nærmere ind på, men mesterskabet er efter 34 runder en realitet. Er det et smukt mesterskab, hvor ligaen bliver domineret og førstepladsen er sikret i god tid? Nej, vi må indse at det holdte hårdt, og at sejren kun kom hjem grundet blandet held og jernvilje fra Dennis. Vi ender á point med Galatasaray, dog med +5 i bedre målscore. WE ARE VICTORIUS! Og det første mesterskab siden 13/14 sæsonen ender igen i Istanbul.

Nu skulle man tro, at Dennis var færdig i Fenerbahce – men vi har holdt jer lidt i mørket. Fenerbahce har nemlig spillet sig til finalen i den tyrkiste pokalturnering hvor de skal møde vicemestrene Galatasaray.
Galatasaray kommer foran 1-0 efter 11 minutter, og alle på stadion kunne høre Fenerbahces excentriske manager på sidelinjen råbe på sit gebrokne tyrkisk: ”KOM NU FORHELVEDE I GANG, DRENGE!”

Så skete der noget; efter 33’ minut scorer Ferdi Kadioglu til 1-1 og i 76’ minut afgøre Jailson kampen og sender pokalen hjem til Istanbul. Pokalen som sidst er vundet tilbage i 2012/13 sæsonen.


Dennis’ eventyr i det tyrkiske får derfor sin lykkelige ende: to pokaler på første sæson uden opbakning fra bestyrelsen og med et enkelt indkøb. Det må siges at være godkendt, og som vi forstår på kilder tæt på Dennis Linddal, så føler han at han er blevet 10 år ældre, henover de sidste 9 kampe i sæsonen.

Men selvom Dennis’ rejse igennem den tyrkiske liga er slut, er eventyret kun begyndt. Der går rygter rundt omkring i fodboldverdenen om, at Dennis er en garanti for mesterskaber og pokaler samt at hans spillestil er offensiv, underholdende og seværdig.

Managerens kontrakt udløber 30/6-2020, samtidig forventes Kontinental Pro licens at blive færdiggjort inden kontrakt udløb. 2 mesterskaber og en pokal på to sæsoner i to forskellige lande – mon ikke der en storklub derude der står og venter på en leder og en vinder som Dennis?
« Seneste Redigering: 10 Apr 2020, 10:35 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Alfster
Blogmester
********

Offline Offline


 
12# Tipsbladet
« Svar #43: 10 Apr 2020, 12:25 »

 

Ny fremadstormende dansk manager


I Danmark er vi i dag så heldige, at en forholdsvis ny manager, Dennis Linddal stormer frem, som en af de allermest attraktive managers i verden. Dennis Linddal har igennem sine 2 år som manager formået at hente mesterskaber i 2 forskellige lande.  Rygterne går på at Dennis Linddal lader sin kontrakt udløbe her pr. 30/6-2020 og skal have en ny klub. Vores læsere havde mulighed for online chat med Dennis tidligere i dag, her et uddrag af chatten:

Poul Nørrebro: Forlader du Fenerbahce?
Dennis: Hej Poul, Ja den beslutning har jeg taget. Når kontrakten udløber så forlader jeg Istanbul.
Brian Herlev: Var der gode Durums?
Dennis: Ha Ha Ha  ja de var ganske fine.
Susanne Aalborg: Har du skrevet kontrakt med ny klub?
Dennis: Nej Susanne, der er pt. ingen forhandlinger i gang.
Kenneth Odense: Kommer du ikke til OB?
Dennis:Hej Kenneth, nej det ligger desværre ikke i kortene at Superligaen kalder, men måske engang i fremtiden.

Vi forsøger at hjælpe Dennis Linddal med at give et overblik over evt. mulige jobs.

2 stemmer- Manchester City - 3 Største profiler: De Bruyne 640mio, Sané 620mio og Bernado Silva 610mio. Placering 5
3 stemmer - Lazio - 3 Største profiler:Immobile 415mio, Joacuin Correa 400mio og Luis Alberto 375mio. Placering 6
5 stemmer- Ac Milan - 3 Største profiler: Suso 445mio, Romagnoli 405mio og Donnarumma 330mio. Placering 5
0 stemmer- Spartak Moskva - 3 Største profiler: Zobnin 115mio, Petrov 92,5mio og Djikia 77,5mio. Placering 3
1 stemme- Benfica - 3 Største profiler: Rafa 225mio, Tsygankov 215mio og Zivkovic 205mio. Placering 2
2 stemmer- Hibernian -  3 Største profiler: Kamberi 67,5mio, PaulH Hanlon 50mio og Jed Steer 45mio. Placering 2
0 stemmer-- Maccabi Tel-Aviv - 3 Største profiler: Dor Micha 13mio, Dan Glazer 12mio og Chikeluba Ofoedu 12mio. Placering 2
1 stemme- Ferencvaros - 3 Største profiler: Kenny Otigba  8mio, Miha Blasiz 4,75mio og Nikolay Signevich 4mio. Placering 2

Vi har oprettet en afstemning til vores læsere på hjemmesiden, så I kan give jeres bud på fremtidig klub.
« Seneste Redigering: 11 Apr 2020, 13:29 af Alfster » Logged

Følg min blog:
Europa rundt med start i Ruhr området
BLOGMESTER 2020

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: Læserafsteming
« Svar #44: 10 Apr 2020, 13:07 »

Fedt med en lidt anderledes update her til sidst Alfster Thumbs Up

Jeg har stem på Milan i afstemningen, da jeg syntes det kunne være en interessant udfordring Smiley
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: 1 2 [3] 4 5 6 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010