home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 21:52:43 Svarteq Omklædning... FM20 - Glædestråden
I går kl. 21:26:18 Crazy-Poul Idéfabrikken [54] Din Vej 2019
I går kl. 20:44:27 jhagemannj Omklædning... FM 21 Research – Har I...
I går kl. 09:47:32 Krabbe Blogs Kunstneren & Håndværkeren
05 Jul 2020, 22:46 Arberg Fodbold FC Barcelona-tråden
05 Jul 2020, 18:08 jhagemannj Omklædning... FM 20 – Har i forslag ...
05 Jul 2020, 00:08 KimBirk92 Træningsbanen Det går i stå HVER sæson
Antal Registrerede Brugere: 21656
  0 Brugere, 120 Gæster Online.

Indlæg: 1128028 over 31055 Emner
Nyeste Bruger: rahr0503
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2020
| | | | |-+  the man who...[30]
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 3 4 [5] Udprint
Forfatter Emne: the man who...[30]  (Læst 5669 gange)
Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[19]
« Svar #60: 20 Apr 2020, 11:15 »


#20 – 100 kamps jubilæum som manager

Maximus vidste at Wolves, Leicester og Everton alle i løbet af sæsonen havde henvendt sig til Kevin Phillips. De ville gerne have ham som manager. Phillips havde dog takkede nej til alle tre tilbud. Det var Maximus utrolig taknemmelig over og det viste, at Phillips tro på projektet i Sunderland var større end lysten til et job som Premier League manager. Nu håbede Maximus, at Phillips ikke ville fortryde hans beslutning om at blive i Sunderland.

Hvis Kevin Phillips skulle være Premier League manager i næste sæson, så skulle holdet i gang med en flot slutspurt og der skulle helst ikke komme mange kampe som hans 100 kamps jubilæum som manager for Sunderland. Her tabte holdet 1-3 til Bristol City på udebane. Et nederlag der betød, at holdet rykkede ned på en 10. plads i League One. Det var dog ikke ambitionen med oprykning, for ligegyldig hvad så havde de nået årets målsætning. Ja de var faktisk 2 år foran planen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[20]
« Svar #61: 21 Apr 2020, 07:44 »


#21 – tæt på men

Sunderland gik ind til sæsonens sidste kamp. Der var ikke andet end æren på spil. De havde desværre udspillet deres rolle i kampen om oprykning. Det endte med lige ved og næsten. Det vigtige nu var at slutte foran ærkerivalerne fra Newcastle som de lå a point med Sunderland i tabellen. Så helt uvigtig var kampen ikke. De måtte dog nøjes med 3-3 men heldigvis tabte Newcastle deres kamp og klubben sluttede dermed over rivalerne. Det endte med en flot 8. plads. Alle i og omkring klubben var selvfølgelig skuffet, for det havde været så tæt på men det var vigtigt at huske, at målet havde været overlevelse. Det var også vigtigt at huske hvordan sæsonen startede og hvor det hele endte. Det havde været en fantastisk sæson i Sunderland alt i alt.

Maximus forsøgte også alt hvad han kunne på at have fokus på det positive men der var sket noget indeni ham den seneste tid. Hans energi svingende mellem helt oppe i det røde felt til helt ned i kulkælderen, energiforladt og trist, det var en smule maniodepressivt. Han havde tankemylder og kunne ikke fastholde en tanke i mere end få sekunder af gangen. Og han stressede voldsomt over klubbens økonomi og frygtede han i sidste ende ville blive tvunget til at sælge klubben. Der var allerede rygter i pressen om, at udenlandske investorer stod klar.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[21]
« Svar #62: 22 Apr 2020, 06:54 »


#22 – en tung arv

Sommerens transfervindue var lukket. Klubben havde helt efter planen sagt farvel til en del løntunge spillere og solgt profiler for at sikre klubbens økonomi. Det var dog som et lille plaster på et åbent sår. Klubbens økonomi hang stadig ikke sammen og Maximus frygtede han i sidste ende ville miste klubben. Det påvirkede ham voldsomt også i det private. Og det var som en ond spiral, for dårlig samvittighed over manglede nærvær derhjemme, åbnede op for frygten for at ende som sin far. Måske det faktisk ville være en velsignelse at sælge klubben.

På den sportslige side havde vi Kevin Phillips, som ikke var i tvivl om truppens potentiale men han var sikker på, at de unge folk ikke var helt klar endnu. De kunne nok ikke matche sidste sæsons flotte resultater. Det var dog heller ikke målet, for ifølge klubbens 5 års vision, så skulle de ende midt i tabellen. Den målsætning var Kevin Phillips ikke i tvivl om, at truppen sagtens kunne opnå. Der var hele 7 nye unge spillere i truppen. Hvilket bragt antallet af spillere som ville opnå status som egen avl op på 14 spillere. De unge spillere havde en tung arv at løfte men Phillips var positiv på trods af, at det var store navne som Max Power, Dylan McGeouch og George Dobson som havde taget turen videre.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[22]
« Svar #63: 23 Apr 2020, 07:31 »


#23 – mere end dun på brystet

Det var som et deja-vu. Sunderland havde fået en håbløs start på sæsonen. Det mindede voldsomt meget om starten på sidste sæson, hvor klubben også kom skidt fra start. Maximus skulle huske sig selv på, at holdet i sidste sæson rejste sig og endte med et klare sig rigtig flot. Han havde dog svært ved at finde den samme tro på holdet som Kevin Phillips havde. Han kunne godt se potentialet i holdet, det potentiale som Kevin Phillips også så men havde de unge spillere samme robusthed, som de erfarne spillere havde sidste år, men havde sagt farvel til. Maximus frygtede, at de unge spillere ville falde helt sammen.

Kevin Phillips havde en lidt mere positiv tilgang på de unge folk. Han havde tydeligvis mere psykisk overskud end Maximus havde for tiden. Arbejdet med de unge talenter var jo hele grunden til, at han var i Sunderland. Han så mere den dårlige start, som en oplagt mulighed for at udvikle spillerne robusthed og evne til at håndterer modgang. Det ville styrke holdet på sigt, gøre holdet stærkere og dermed øge mulighed for at komme tilbage i Premier League.

Og da det så allersværest ud efter et stort nederlag på 1-4 til MK Dons, så trådte de unge folk i karakter og viste, at der var mere end dun på brystet og i de efterfølgende kampe, skabte de nogle rigtig flotte. Det blev til 1-1 ude mod Brentford og to 1-0 sejre over henholdsvis West Brom og C.Palace som lå nr.2 og 3 i ligaen. Pludselig så altid ikke længere så sort ud og de unge folk havde vist, at de sagtens kunne håndtere en smule modgang. 
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[23]
« Svar #64: 24 Apr 2020, 06:29 »


#24 – senior fodbold i The Championship

Så gik den ikke længere. Maximus måtte sygemelde sig. Stress. Følgesygdom, depression. Jobbet som klubejer var hårdere og mere krævende end han havde forventet. Det var måske ikke så meget jobbet i sig selv men alle de følelser, der var forbundet med Sunderland A.F.C. For Maximus handlede det jo ikke kun om at drive en fodboldklub. Hele hans liv fra hans barndom til nu, var indhyllet i jobbet og det var måske for meget af det gode. Det var tid til en pause. Det var tid til at overveje sin fremtid i Sunderland.

Livet i klubben gik dog videre uden Maximus på chefkontoret og Sunderland var præcis halvvejs inde i sæsonen i The Championship. Klubbens målsætning var at ende sikkert midt i tabellen. På nuværende tidspunkt var de en smule bag den målsætning men Kevin Phillips var ikke bekymret. Han var overbevist om, at de unge spillere nok skulle klare opgaven. De startede sæsonen med 7 nye og helt unge spillere og det ville tage tid at få truppen spillet sammen. De unge spillere skulle også lige vænne sig til senior fodbold i The Championship og han var sikker på, at den anden halvdel af sæsonen ville gå meget bedre.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[24]
« Svar #65: 25 Apr 2020, 05:28 »


#25 – to skridt frem og tre tilbage

Arbejdet med de unge spillere var tre skridt frem og to tilbage men sådan var det at arbejde med unge mennesker og deres udvikling. Ny viden, afprøvning, fejl, ny læring og til sidst mestring. Resultaterne var svingende af samme grund. De unge spillers udvikling kom i bølger men Kevin Phillips oplevede der var fremgang og helt som han havde forudsagt, så leverede holdet bedre i foråret end i efteråret. Så de klarede målsætningen med en placering midt i tabellen.

For Maximus var det mere to skridt frem og tre tilbage og det galt både med hans stress og arbejdet med at udviklingen klubben udenfor banen. Maximus var tilbage på halvtid og havde overladt en del af sit arbejde til klubbens Managing Director Tony Davison og klubbens Technical Director Dominique Perez. Han havde brug for hjælp for klubbens økonomi var stadig under pres. Et arbejde han simpelthen ikke kunne klare på egen hånd og slet ikke når det mentale overskud var væk.
Så målsætningen om at skabe et verdensklassefodbol dakademi, den var svær at opnå. Håbet var at udvide både trænings- og ungdomsfacilitetern e men det var der simpelthen ikke penge til. Så lige forgik arbejdet mere med at finde talenter udefra, som samtidig havde en pris, som var indenfor klubbens råderum. Det råderum var lavt, meget lavt, for som det så ud nu, så havde klubben kun 125k £ på næste års transferbudget. Så hvis der skulle hentes forstærkninger, så skulle der samtidig sælges.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[25]
« Svar #66: 26 Apr 2020, 11:18 »


#26 – en glad mand

Maximus og Phillips lagde en plan for sommerens transfervindue. I dette vindue ville de helst holde på klubbens profiler og indgående transfers skulle styrke holdet. Hvis de skulle opnå den sportslige målsætning med en placering i den øverste halvdel af The Championship, så var det vigtigt, at holdet ikke mistede sine største profiler. Maximus var dog bevist om, at denne strategi ikke måtte koste på økonomien. Der skulle handles smart og med stort fokus på både økonomisk ansvarlighed og sportslige ambitioner. En hårfin balance.

Phillips ville bruge sommeren på at rette truppen til af taktiske årsager. Han havde længe overvejet et taktisk skifte, men han syntes ikke spillerne havde været klar og han havde haft truppen til det. Nu havde han en ny taktik klar og det krævede nogle andre spillertyper på enkelte positioner. Og det blev et fantastisk transfervindue for Sunderland. Det lykkes Maximus at hente flere af de spillere, som Philips havde øverst på sine ønskeliste og samtidig sælge ud af de spillere som kom i overskud.

Samlet set kom klubben ud med et overskud på 4 mio. £ efter transfervinduet. Fire nye spillere blev hentet ind. To af dem blev hentet på en free transfer og transfervinduet kostede kun 1,1 mio. £ for de nye spillere mens der blev solgt tre spillere for 5 mio. £. – Så Maximus var en glad mand, da det var godt for økonomien og Phillips var en glad mand da truppen der mødte ind efter ferien, var præcis den han ønskede sig. Han var ikke et sekund i tvivl om, at denne trup uden problemer kunne opnå målet med en placering i den øverste halvdel af tabellen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[26]
« Svar #67: 27 Apr 2020, 08:54 »


#27 – tilfreds men ikke mæt

Maximus gik hen af direktørgangen. Han kunne ikke skjule, hvor tilfreds han var med sig selv og de nøglepersoner der var i klubben. Det var gode tider i Sunderland. Holdet klarede sig rigtig fint i ligaen og klubbens vision om at satse 100% talentudvikling var på god kurs. Jovel, klubbens økonomi var ikke til at udvide faciliteterne men det skulle nok komme, for Maximus havde været god til at sælge dyrt og købe billigt. På transferkontoen havde Maximus siden sin ankomst solgt spillere for 18,8 mio. £ mere end han havde købt ind for.

Det vigtige var dog ikke så meget økonomien men at folkene i klubben arbejdede mod samme mål. Alle arbejdede stenhårdt og produktet der kom ud i den anden ende, det var det, som Maximus var så tilfreds med. Kevin Phillips nye taktiske tiltag havde båret frugt og trænerteamets arbejde med udvikling af de unge spillere, det var i verdensklasse. De talenter der blev hentet ind, de havde alt hvad man kunne ønske sig og det var helt sikkert pga. det store arbejde Chefspejderen Garry Parker og hans team lagde for dagen. Sidst men ikke mindst, så producerede klubben også selv talenter, som også begyndte at banke på til førsteholdet og det kunne han takke Ged McNamee for, som gjorde det rigtig godt i rollen som HoYD.


Allervigtigst var den stemning, der var i Sunderlands gader, som Maximus var tilfreds med. Fortidens spøgelser var helt væk. Snakken om de dårlige tider og panik hver gang klubben tabte en kamp, det var ikke længere end del af klubbens dna. Sunderland var en sund og veldrevet klub, der havde stabiliseret sig i The Championship. Klubbens fans var igen glade og stolte af deres fodboldklub. De depressive, usikre og mørke tider i Sunderland A.F.C. var fortid.

Maximus var også godt på vej ud af sin depression, nu var det mere frygten der drillede ham. Frygten for tilbageslag og spøgelserne fra hans fortid spøgede stadig i hans sind. Maximus havde dog opnået sin mission. Så for første gang i lang tid, så var han glad. Han var stolt. Men han var stadig sulten, det var ikke nok. Han var tilfreds men ikke mæt og hans drøm om at skabe verdens bedste fodboldakademi og bringe Sunderland tilbage til Premier League, den var der stadig.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[27]
« Svar #68: 28 Apr 2020, 17:26 »


#28 – modtaget som en rockstjerne

Målsætningen var en placering i den øverste halvdel af tabellen og den ambition ville Sunderland helt sikkert opnå, det kunne næsten ikke gå galt. Faktisk lå klubben til oprykning fra The Championship med kun 8 kampe tilbage af sæsonen. Maximus og Phillips drømte selvfølgelig om oprykning men sådan en tanke, det var ikke en de delte med omverdenen. De havde snakken internt men til omverdenen lød det stadig: Målsætningen er en placering i den øverste halvdel.

Den ydmyghed kunne man ikke beskylde klubbens fans for at have. Byen var på den anden ende og klubbens fans var euforiske. Håbet om at komme tilbage i Premier League var stor og stemningen på The Stadium of Light var fantastisk. Maximus og Phillips havde virkelig skabt noget unikt på ganske få år og blev behandlet som kongelige af klubbens fans. Bagsiden af medaljen var dog, at Maximus ikke længere kunne gå frit omkring stadion og i gaderne, som han havde kunnet de første sæsoner. Han blev modtaget som en rockstjerne hvor end han var i Sunderland. Det gik ham noget på, da han var en ydmyg mand som nyder privatlivets fred.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[28]
« Svar #69: 29 Apr 2020, 05:33 »


#29 – pragmatisk tilgang

Holdets fine resultater den seneste tid med hele 13 kampe uden nederlag var ikke kommet på baggrund af Phillips af de taktiske tiltag, som han introducerede i begyndelse af sæsonen. For mange udsving og ustabile præstationer havde gjort, at Phillips var gået tilbage til en mere ”simpel” taktisk tilgang, hvor han varierede mellem tre forskellige formationer alt efter modstander og kampenes forløb. En mere pragmatisk tilgang hvor han i langt højere grad tilpassede sig modstanderen fremfor udelukkede have fokus på eget spil.

De flotte resultater var Maximus selvfølgelig meget tilfreds med. Phillips havde levet op til forventningerne og mere til. Hvilket også var grunden til at han tilbød at forlænge hans kontrakt med 3 år. Sunderland kunne simpelthen ikke værdsætte Kevin Phillips nok og Maximus ville gøre alt for at beholde ham. Det var ikke nogen hemmelighed, at flere Premier League klubber allerede havde haft snøren ude efter ham. Phillips havde dog forholdt sig loyal overfor Sunderland og hans mål var, at blive Premier League manager i spidsen for klubben. Og det mål var han tæt på at opnå, for klubben lå med helt fremme i ligaen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: the man who...[29]
« Svar #70: 29 Apr 2020, 12:49 »

Kunne næsten være fedt hvis du sluttede med at vinde kampen om en milliard eller hvad det nu er man kalder playoff kampen fra The Championship til Premier League Smiley

Men en helt igennem vild blog, den skal du have Wester.
Logged

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[29]
« Svar #71: 30 Apr 2020, 07:26 »

Kunne næsten være fedt hvis du sluttede med at vinde kampen om en milliard eller hvad det nu er man kalder playoff kampen fra The Championship til Premier League Smiley

Men en helt igennem vild blog, den skal du have Wester.

Ja det er vel den kamp i verden med størst pengepræmie  Opstemt

og tak  Thumbs Up
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: the man who...[29]
« Svar #72: 30 Apr 2020, 19:54 »


#30 – manden der kunne

Maximus havde sovet af H til. Han havde kæmpet med tankemylder det meste af natten. Han havde håbet og drømt om denne dag siden han købte klubben, men han havde ikke troet, at det øjeblik ville komme så hurtigt og slet ikke med den strategi, som han havde valgt klubben skulle følge. Hele 14 spillere under 23 år var den trup klubben stod med og de unge spillere havde leveret en fantastisk præstation igennem hele sæsonen. Så god at klubben nu stod med hele tre matchbolde for at sikre sig oprykning. Der var tre kampe tilbage af sæsonen og Sunderland toppede tabellen med 8 point ned til 3. pladsen. En enkel sejr i en af de sidste tre kampe, så ville den direkte oprykning til Premier League være hjemme.

Første matchbold var hjemme mod Leeds og Maximus var helt rund på gulvet på kampdagen. Nattens manglede søvn gjorde, at han bevægede sig inde i en boble det meste af morgen men en god stærk kop cappuccino med et enkelt skud karamelsirup i, det hjalp en smule på tingene. Han tog tidligt afsted til Stadium of Light og ankom 6 timer før kampstart. Han ville sikre sig, at alt var på plads og alt bare spillede max. på denne store dag. Intet skulle være op til tilfældigheder.


7 timer og 11 minutter senere…..
Et propfyldt Stadium of Light eksploderede. Tommy Caskey havde lige bragt Sunderland foran med 1-0 i det 71. minut. Et resultat der holdt hele vejen hjem. Sunderland havde sikret sig oprykning til Premier League. Sejrsrusen blandt de 48000 mennesker på Stadium of Light var enorm. Det blev fejret efter alle kunstens regler, ellevilde fans der invadering banen og vilde scener i omklædningsrummet med brusebad til en fuld påklædt Kevin Phillips. Klassiske scener som enhver fodboldfan kender.


Flere timer senere…


Spillerbussen var kørt, lysene begyndte at slukke og stilheden ramte så småt det tomme Stadium of Light. I omklædningsrummet stod Maximus helt alene. Han stod foran digtet af Walter D. Wintle, som hang på væggen. Det var præcis her det hele startede. Det var her han tog beslutningen, der ændrede hans liv. En beslutning om at se fortidens spøgelser i øjnene og få Sunderland ud af mørket.

Stoltheden strømmede igennem ham. Han havde gjort det. Han tænkte på sin far og hvordan han ville have elsket dagen i dag. Han lukkede øjnene og så hans far for sig. Sin far i hans bedste version. Den store, stærke, glade og lattermilde mand. Drengen Maximus kunne ikke redde sine forældre fra deres hårde skæbne, han havde jo kun været en dreng. Men Maximus var manden der kunne redde Sunderland. Der faldt en ro over ham, en ro han ikke havde oplevet siden sin spæde barndom.


Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: the man who...[30]
« Svar #73: 30 Apr 2020, 22:58 »

Stort tillykke med oprykningen Wester, et passende punktum på en solid blog Thumbs Up
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: 1 ... 3 4 [5] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010