home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 20:23:50 klarifarinagan Omklædning... Hvordan får man 2. hol...
I går kl. 19:49:16 Wester Blogs Statement
I går kl. 10:54:45 szukizek Omklædning... Spørgsmåltråden
06 Aug 2020, 18:03 Seller95 Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
04 Aug 2020, 14:16 KasperHansen95 Omklædning... Hvordan annullerer man...
31 Jul 2020, 20:41 clubnougat Omklædning... FM20: Sjove/Interessan...
28 Jul 2020, 18:11 U-4-E Klubsøgnin... Borussia Dortmund
Antal Registrerede Brugere: 21785
  0 Brugere, 334 Gæster Online.

Indlæg: 1128156 over 31060 Emner
Nyeste Bruger: aqavun
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  [62] Din Vej 2019
0 Brugere og 3 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 26 27 [28] 29 30 Udprint
Forfatter Emne: [62] Din Vej 2019  (Læst 34352 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [50] Din Vej 2019
« Svar #405: 24 Maj 2020, 22:08 »


Jeg må nok indrømme, at det var for omsiggribende at dække et helt år i en update, så i denne ”nøjes” jeg med at dække efteråret 2030. Resten af forårssæsonen bliver delt i 2 som vanligt. Vi er nu fremme ved 31. december 2030. Jeg prøver at blive mere stabil med de sidste updates her i den resterende del af projektet, men jeg kan ikke helt løbe fra at motivationen ikke er helt den samme som da jeg startede, men jeg håber jeg kan holde dampen oppe indtil projektet er færdigt.


Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Ulrik er stadig fast mand i Atletico, og har sammen med resten af holdet, haft et rigtig fint efterår, hvor man blot har tabt 2 kampe. Atletico lagde sæsonen ud med en Super Cup kamp mod Barcelona, og her fik Guardiola sit første trofæ i hus for sin nye spanske klub, og så endda over hans tidligere klubber FC Barcelona. Atletico vandt efter straffespark og i original spilletid blev kampen 2-2. Ulrik har 7 clean sheets i 21 kampe, og det er da bestemt et fornuftigt snit. Især i Europa League-gruppespillet, har Ulrik præsteret stærkt med et snit på 7,4 i de 6 kampe. Atletico vandt i øvrigt deres gruppe med 16 point for de 6 kampe foran Stuttgart på andenpladsen. I næste fase af turneringen, møder de Young Boys. På landsholdet, har efteråret bestået af 4 Nations League kampe og 2 venskabskampe. Ulrik har naturligvis stået alle 6 og han holdt clean sheet i de 3 af dem.

Jonas Petersen – ATLETICO MADRID
Jonas valgte at blive i Atletico på trods af den store interesse jeg kunne berette om i sidste update. Det har desværre ikke været det bedste efterår for Jonas, da en hofteskade har holdt ham ude i 2 måneder. Jonas har derfor kun spillet 7 kampe i sæsonen, men der har han også gjort det rigtig fint med et snit på 7,0. Jonas er stadig på ønskelisten i det engelske, hvor West Ham pt. fortsat har interesse, men det virker til Jonas er godt tilfreds i Atletico. Nu skal Jonas bare fokusere på at holde sig skadesfri, og så skal der nok være masser af spilletid til ham i resten af sæsonen. Udover sejren i Super Cuppen, har det som nævnt været et rigtig godt efterår for Atletico, der ligger placeret som nummer 2 i rækken, kun 3 point efter Barcelona, så mesterskabet er da bestemt stadig en realistisk mulighed. I Copa Del Rey er man nået til 5. runde, hvor man har svær modstander i vente i form af Valencia som man faktisk møder i de 3 første kampe i januar, da der også venter en ligakamp ind i mellem de 2 pokalopgør. For landsholdet, nåede Jonas desværre kun at spille 2 af kampene inden hans skade kom i vejen. Jonas blev faktisk kampen spiller i venskabskampen mod England, som Danmark vandt med 2-0 og Jonas havde en rating på 8,3.

Jonas Elsbøl – TOTTENHAM HOTSPUR
Jonas har personligt haft et ganske godt efterår, hvor det er blevet til 2 mål, 1 assist og 1 kampens spiller i 20(1) kampe, og han havde et snit på 7,05 i alle kampene. Jonas har også fået lidt personlig hæder, da han blev udtaget til årets trup i Europa League. En pris jeg ikke lige havde lagt mærke til før, og det er også første gang en af vores spillere i det her save er kommet på holdet. I netop Europa League, gjorde Tottenham rent bord i gruppespillet med 18 point for de 6 kampe og Tottenham var bl.a. i gruppe med danske FCN. For landsholdet, har Jonas spillet alle 6 kampe, og han blev delt kampens spiller i Danmark 1-0 sejr over Polen i Nations League. Jonas spillede til 8,5 ligesom Andreas Christensen, der tog prisen for næsen af Jonas. Danmark var i gruppe A i Nations League, og sluttede som 2’er med 6 point. Frankrig tog sig af førstepladsen og Polen tredjepladsen, og dermed en tur ned i Nations League B.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj har gang i sin sjette sæson for Real Madrid og efteråret 2030 har været endnu en stabil omgang for Kaj. Kaj kar godt nok ”kun” lavet 1 mål og 1 assist, men Kaj spiller stadig rigtig solidt med et snit på 7,38, og så er det jo trods alt heller ikke hans primære opgave at lave mål. Kaj blev i øvrigt også kampens spiller 3 gange i efteråret. Kaj er for andet år i træk blevet kåret til årets spiller af fansene, og han må i den grad siges at være en populær mand i Madrid. Real Madrid har haft et lidt blandet efterår, og det kan lyde lidt sjovt, når de ikke har tabt en eneste kamp, men Real Madrid har simpelthen spillet for mange uafgjorte kampe. I ligaen ligger man som 4’er med 7 point op til Barcelona, og det kommer altså efter man har spillet hele 7 uafgjorte kampe ud af de 16. I Champions League, var Real Madrid anderledes suveræne og her vandt man alle 6 kampe. I første knockoutkamp møder man Manchester City, hvilket selvfølgelig ikke ligefrem er en drømmelodtrækning. I Copa Del Rey er man nået til 5. runde og her møder man FC Andorra fra Segunda B.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don, har ligesom Jonas Elsbøl, haft et rigtig fint efterår på den personlige front. Don har bidraget med 3 mål og 4 assist i de 20(2) kampe han har spillet. Udover Europa League, har det ikke været den bedste sæson for Tottenham. Især starten af Premier League var knap så god, da man blot formåede at vinde 1 ud af de første 4 kampe. Siden kom man okay tilbage, og havde en længere stime på 10 kampe uden nederlag. Det varede dog ikke helt ved og især december var slem, med hele 4 nederlag, bl.a. et nederlag i til Manchester United i Carabao Cup kvartfinalen. I Premier League, ligger Tottenham nummer 7 med 10 point op til førstepladsen. I FA Cuppen starter man i 3. runde og møder i begyndelsen af januar Ipswich, så der burde være mulighed for et avancement. For England, har den også stået på Nations League A i efteråret og også et par venskabskampe, bl.a. den ene mod Danmark. Don har spillet med i de 4 af dem, men var desværre ude med en skade i slutningen af november, der gjorde han missede de 2 sidste Nations League kampe. I de 4 kampe Don nåede at spille, lavede Don 1 mål og 2 assist. Især kampen mod Polen er hver at fremhæve, da Don her lavede 1 mål og 1 assist i 4-2 sejren. England vandt i øvrigt deres gruppe med 10 point, foran Portugal og Tyrkiet på de efterfølgende pladser.

Peder Schurizek – PARIS SAINT-GERMAIN
Peder har taget hul på sin tredje sæson i Paris, og selvom det har været et fint efterår for Peder, kan det ikke helt måle sig med hans tidligere præstationer, hvor baren jo også er blevet sat voldsomt højt af Peder selv. Peder har i efteråret spillet 24(1) kampe, hvor det er blevet til 2 mål, 3 assist og 1 kampens spiller titel. PSG har været ukarakteristisk svingende i sine præstationer i efteråret og man har smidt en del point i Ligue 1. PSG ligger utrolig nok nummer 3 og har hele 9 point op til Monaco på førstepladsen. Det er noget overaskende når man tænker på de vandt 37 ud af 38 kampe sidste år, men omvendt er 9 point jo heller ikke umuligt at hente. Man lage sæsonen ud med endelig at vinde Trophée Des Champions over Stade Rennais, der jo slog dem sidste år. Forinden sejren i år, havde PSG tabt de foregående 3 finaler i streg. På landsholdsfronten har Peder spillet med i alle 6 kampe i efteråret og han lavede en assist i disse kampe. Peder har krydset en fornem grænse, da Peder nu er over de 100 kampe for Danmark, og nærmere bestemt er han oppe på 104. Der er stadig et godt stykke vej op til Christian Eriksen på 167, så det bliver nok lidt svær at nå, men man ved da aldrig.

Dino Saur – CHELSEA
Som altid fristes jeg til at sige, så går det rigtig godt for Dino i Chelsea og der er igen kommet et par titler yderligere på CV’et i 2030. Chelsea startede godt nok sæsonen ud med at tabe Charity Shield på straffespark til Arsenal efter 2-2 i original spilletid, men det var også den eneste titel Chelsea missede i 2030. Knap 2 uger senere, kom tredje titel i hus, da man slog Leverkusen i Uefa Super Cuppen med 2-1. Dino spillede hele kampen og noterede sig endda også for et mål. I slutningen af året, tog Chelsea som forventeligt også Klub-VM titlen med hjem, og således vandt Chelsea sin fjerde ud af 5 mulige titler. De 2 sidste var jo som bekendt Premier League og Champions League. Udover titlerne, er Chelsea også godt med i de resterende turneringer. I Premier League er man helt fremme, á point med Manchester City, men Chelsea har faktisk 2 kampe i hånden, så det ser jo lovende ud for dem. I Carabao Cuppen er man nået til semifinalen, hvor Manchester United venter, og FA Cuppen starter i begyndelsen af januar, hvor Burton venter i 3. runde. For landsholdet, har Dino og Italien også spillet Nations League i efteråret, og Italien var også i lag A. Italien var i gruppe med Tyskland og Belgien, og Italien sluttede som 3’er med 4 point, á point med Belgien og dermed rykkede Italien ned til lag B. Dino var involveret i 4 af de 5 kampe Italien havde i efteråret. 

Kristján EinarssonGENOA
Kristján er langt om længe kommet væk fra Manchester United, der langt fra blev den succes som han selv havde håbet på. Kristján blev tidligt i vinduet hentet af Genoa, der har været i top 7 de sidste 3 sæsoner af Serie A, og sidste år sluttede de som 5’er kun 2 point fra Champions League pladserne. Kristján blev hentet for 197 millioner, og skal altså nu prøve sig af i sit fjerde land efter han spillet i Tyskland, Spanien og England. Kristján har fået en fremragende start i sin nye klub, hvor det bliver til masser af spilletid og på målfronten gør han det også rigtig godt. 7 mål og 3 assist er det blevet til i 22(1) kampe, og det er jo svært at sætte en finger på. Kristján er 2’er på den interne topscorerliste og ligger man mål og assist sammen er han også 2’er, så man må sige Kristján har sat sit aftryk med det samme. I Serie A, ligger Genoa nummer 3, kun 3 point fra andenpladsen og i Europa League er man kvalificeret til næste runde efter man sluttede som 1’er i sin gruppe foran Young Boys, FCK og Fehérvár. Genoa møder Anderlecht i første knockoutrunde og i Coppa Italia møder man Sassuolo i første runde i starten af januar. For landsholdet, har Island også haft Nations League på programmet og det var i lag C, hvor de var i gruppe med Montenegro, Israel og Albanien. Kristján spillede alle 6 kampe og var som vanligt toneangivende for sit land, og selv når de tabte, var Kristján oftest sit lands bedste mand. Kristján havde 1 mål, 1 assist og 1 kampens spiller i de 6 kampe. Island sluttede som 3’er i gruppen med 6 point for de 6 kampe.

Sebastian Nielsen – AS MONACO
Sebastian havde et rigtig godt forår for Monaco som han jo skiftede til i starten af året, men begyndelsen på hans første fulde sæson i klubben, er ikke helt startet som man kunne have håbet på. Sebastian er blevet delvis rotationsspiller i klubben, hvilket kan være lidt mærkeligt når han blev hentet for 420 millioner for lige godt et år siden. Sebastian har blot fået 7 kampe fra start, og så 14 indskiftninger ved siden af. Men Sebastian gør det godt med den spilletid han får, og det er blevet til 5 mål og 3 assist. Målt pr. 90 minutter, er Sebastian oppe på 0,51 mål pr. kamp, hvilket er det næstbedste snit i hele klubben, så Monaco kan sagtens give Sebastian nogle flere chancer fra start af. Man kan dog ikke bebrejde Monaco helt, for de topper Ligue 1 og er ubesejret i hele perioden, med 15 sejre og 4 uafgjorte, så noget gør de jo rigtigt. I Champions League, sluttede Monaco som 2’er i sin gruppe, efter Barcelona, der gjorde rent bord i gruppen. Monacos 10 point var nok til en sikker andenplads. I næste runde af turneringen møder Monaco Bayern München. Monaco er stadig med i begge franske pokalturneringer, hvor de er i 9. runde i Coupe De France og i kvartfinalen i Coupe de la Ligue BKT. Monaco møder henholdsvis RC Strasbourg og Stade Rennais. For landsholdet, har Sebastian været involveret i 5 af de 6 kampe, der har været, men det blev hverken til mål eller assist i denne omgang.

Frederik Gade – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Det har været et ganske godt halvår for Frederik i Wolves, og det bliver til masser af spilletid og okay med mål og assist. Frederik er oppe på 18(7) kampe, hvilket har kastet 4 mål og 2 assist af sig, og interessant nok er alle målene kommet i Europa. Wolves måtte igennem 3 kvalifikationsrunde r, inden gruppespillet og det klarede de uden de store problemer. Frederik lavede 2 mål undervejs. I gruppespillet var Wolves i gruppe med Ludogorets, Austria Wien og Sevilla. Wolves gik videre via andenpladsen med 12 point for de 6 kampe, og for Frederik var højdepunktet helt sikkert hjemmekampen mod Sevilla, hvor Frederik fra venstre kanten lavede 2 mål og 1 assist i Wolves 4-1 sejr. Wolves ligger i bunden af Premier League med en 19. plads, men bundfeltet er dog også ret tæt, og der er f.eks. ”kun” 2 point op til over stregen, og midterfeltet er heller ikke forfærdelig langt væk. I Carabao Cuppen røg Wolves ud i 4. runde til Middlesbrough og i FA Cuppen, starter Wolves i 3. runde, hvor de møder Brentford. For landsholdet, har Frederik været involveret i 5 af de sidste 6 kampe, men desværre var 4 af dem via bænken. Dog gjorde Frederik det godt i den rolle, og han lavede faktisk 2 mål fra bænken.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy lagde den nye sæson ud relativ uheldigt med en 4 ugers skade kun 2-3 kampe inde i sæsonen. Det har ellers været en okay sæson for Jonesy, der kom fint tilbage efter sin skade, og selvom det ”kun” blev til 16 kampe fra start, var Jonesy stadig involveret i alle de resterende kampe, og han scorede respektable 8 mål efterårssæsonen. I de franske pokalturneringer er det kun spillet en enkelt kamp, og det var i Coupe de la Ligue BKT’s 4. runde, en kamp PSG sikkert vandt 3-1. Dermed er man klar til kvartfinalen, og i den anden franske pokalturnering, træder man ind i 9. runde af Coupe de France. I Champions Leagues gruppespil, var PSG helt suveræne og selvom de bl.a. var i gruppe med Liverpool, så gjorde franskmændene rent bord i gruppen, og gik derfra med 18 point efter de 6 kampe. I næste runde af turneringen møder PSG Valencia. For landsholdet, har Jonesy været i fremragende form, og det er blevet til 5 mål og 1 kampens spiller titel i 5 kampe for Jonesy. Jonesy har ligesom sin holdkammerrat Peder, krydset de 100 kampe for landsholdet, og Jonesy er oppe på 105, hvilket er flest af alle i den nuværende landsholdstrup. 

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik har taget hul på sin niende sæson for Manchester City, og han har for længst krydset de 300 kampe for City. Frederik har været meget solid som altid, og er i indeværende sæson oppe på 20 kampe, 3 assist og 2 kampens spiller titler med et snit på 7,18. For City har det indtil videre været en rigtig fin sæson, men man har alligevel lige tabt lidt rigeligt med kampe. Man er godt nok helt fremme i ligaen, og er aktuelt 1’er (om end man har spillet et par kampe mere end nærmeste forfølger), men man har også tabt 6 af de 20 ligakampe. I Carabao Cuppen har kæmpet sig til semifinalen, hvor Liverpool venter, og undervejs slog man Brighton og Stoke ud. Mod Stoke måtte der endda en straffesparkskonkur rence til, før kampen fandt sin vinder. I FA Cuppens 3. runde møder City QPR. I Champions League, havde City fået en noget hård gruppe med Wolfsburg og Juventus som de 2 nærmeste konkurrenter, og det var ikke nemt for City, der måtte nøjes med en andenplads i gruppen efter Wolfsburg. I næste runde af turneringen, venter endnu en svær modstander, og denne gang er det Real Madrid. For landsholdet, var Frederik blot involveret i 3 af de 6 kampe, men han sad også ude men skade, der holdt ham ude i 3 uger, og missede dermed de 3 sidste kampe.

VM I SPANIEN 2030
Til slut skal vi lige vende slutrunden i Spanien, hvor vi som altid havde mange vores spillere repræsenteret. Vi starter med Danmark, der var i gruppe med Canada og Sydkorea, og det kastede 2 sejre af sig. I 2. runde, mødte Danmark DR Congo, og det blev til en sikker 3-0 sejr. I 3. runde ventede Tyskland, og igen formåede Danmark at lukke ned, og i den anden ende stod Jonesy og Sebastian Nielsen for målene i hvad der blev en 2-0 sejr. Kvartfinalen blev endestationen for Danmark, efter man røg ud til Mexico efter straffesparkskonkur rence. Kampen sluttede 3-3 i original spilletid og vores egen Jonas Elsbøl noterede sig for en scoring.

For Italien var Dino med igen, men det blev desværre ikke til nogen kampe fra start i turneringen. Italien var i gruppe med Peru og Haiti og det blev som ventet til 2 ud af 2 sejre og med en samlet målscorer på 7-0. Dino fik lov at få det sidste kvarter i kampen mod Peru. I 2. runde vandt man 4-0 over Ghana, og her fik Dino godt en halv time fra bænken. I 3. runde, rendte man ind i en hård lodtrækning i form af hjemmeholdet fra Spanien, der også endte med at trække det længste strå efter en straffesparkskonkur rence. Kampen sluttede 3-3 i original spilletid og Dino kom ind og fik det sidste kvarter af kampen.

Sidste mand og land vi skal runde, er England og Don Bundgaard. Det blev desværre for Don og England en kort fornøjelse ved slutrunden. England var i gruppe med Uruguay og Guinea, og det blev til 4 point i gruppen efter uafgjort mod Uruguay og sejr og Guinea. Både England og Uruguay sluttede på 4 point, men England havde en bedre målforskel. Don var med i begge gruppekampe, og særligt mod Guinea var han on fire med sine 2 mål og en kåring som kampens spiller. Desværre røg England allerede ud i næste runde til Senegal med 2-1, og igen var Don faktisk på pletten. Don lavede Englands eneste mål og på trods af hans hold tabte 2-1, blev han igen kampens spiller med en rating på 8,3. Senegal scorede i det 85. og 93. minut, så det var en noget hård skæbne for England, der havde utrolige 49 skud i kampen, hvor de 20 af dem var indenfor rammen, så det var måske nok noget ufortjent.

Frankrig vandt i øvrigt hele turneringen med en finalesejr over Spanien.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [50] Din Vej 2019
« Svar #406: 25 Maj 2020, 13:00 »

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [50] Din Vej 2019
« Svar #407: 29 Maj 2020, 15:36 »

Jeg har næste update lige på trapperne, håber i stadig læser med Peace
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [51] Din Vej 2019
« Svar #408: 29 Maj 2020, 16:00 »


Som nævnt i sidste update, bliver resten af foråret som vanligt delt i 2, og derfor dækker jeg ca. 3 måneder i denne update. Vi er nu fremme ved 26. marts 2031.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Det kører fortsat derud af for Ulrik, der nu har rundet 37 kampe i indeværende sæson for Atletico, og i alt er Ulrik oppe på 126 optrædener i sin tid i klubben, og Ulrik må virkelig siges at have fundet sig til rette i Spanien. I starten af året, blev Ulrik for andet år i træk udtaget til årets hold i DK, og i alt var det tredje gang i Ulriks karriere. Atletico er stadig med helt fremme i ligaen, men det ligner dog at Barcelona er en tand for stærke. Atletico ligger 2’er med 7 point op til Barcelona. For Danmark, har der været 3 landskampe i 2031, 1 venskabskampe og 2 kampe i EM-kvallen, som Danmark netop har taget hul på, og de er i gruppe med Serbien, Schweiz, Island, Liechtenstein og Malta. Danmark vandt venskabskampen som var mod Sverige med 3-2, hvor Ulrik fik lov at få et hvil, men han var selvfølgelig tilbage på banen til kampene mod Liechtenstein og Island som Danmark vandt henholdsvis 4-0 og 3-0, så altså 2* clean sheets til Ulrik. Ulrik er stadig på ønskelisten hos Juventus, der eftersigende stadig skulle have stor interesse.

Jonas Petersen – ATLETICO MADRID
Det kniber stadig for Jonas med for alvor at komme ordentligt i gang i den her sæson. Tiden hvor han har været fraværende, har givet chancen til hans konkurrenter, og de tager pt. størstedelen af spilletiden. For at gøre det endnu værre, er Jonas aktuelt ude med endnu en skade, der indtil videre har holdt ham ude i 3 uger og der er yderligere 1-6 dage tilbage af skaden. Jeg håber Jonas kan komme tilbage og bidrage i den resterende del af sæsonen, og giver Atletico ham ikke chancen, er Liverpool interesseret på rygtebasis, så måske et nyt skifte venter til sommer. Jonas blev i starten af året, også udtaget til årets hold i Danmark ligesom sin holdkammerart Ulrik. Det er første gang i karrieren at Jonas bliver udtaget til holdet i startopstillingen, og andet år i alt, efter han var på bænken sidste år. I Copa Del Reys 5. runde mødte Atletico Valencia, og selvom Atletico hev en 3-2 sejr hjem i første opgør, måtte de se sig slået samlet, da de tabte returkampen med 2-0. I Europa League, klarede Atletico sig forbi Young Boys med en samlet 4-1 sejr, men i runden efter kom Dortmund op af hatten, og her røg Atletico ud med samlet 4-3.

Jonas Elsbøl – TOTTENHAM HOTSPUR
Jonas lagde året ud med at blive kåret til årets hold i DK, hvilket var syvende gang i karrieren og tredje gang i træk i startopstillingen. For Jonas går det fortsat rigtig fint, og han stadig et snit på 7,05 i alle turneringer. Det stabile spil, har tiltrukket interesse fra selveste FC Barcelona, der åbenbart skulle have stor interesse for Jonas. For Tottenham har det været en ganske god start på året. I FA Cuppen, klarede man sig forbi Ipswich, Millwall og Norwich inden Manchester City var modstanderen i 6. runde. Det var en tæt affære, men City løb med en 1-0 sejr. I Europa League er man stadig med, og man er nu fremme ved kvartfinalen, hvor Atalanta venter. Undervejs slog man Roma ud med samlet 2-1, og Nice røg ud med samme cifre lige så. På landsholdsfronten, var Jonas med i begge EM-kvalkampe og var med til at holde rent bur i dem begge.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj lagde året ud med endnu en udtagelse til årets verdenshold, hvilket er sjette gang i træk at Kaj enten er i startopstillingen eller på bænken. En ganske fornem bedrift. Kaj kom denne gang i startopstillingen, og han havde 47 kampe, 2 mål og et snit på 7,38. For Real Madrid, går det fortsat ikke helt optimalt, i hvert fald ikke i ligaen, hvor man stadig halser efter de øvrige tophold. Barcelona på førstepladsen ser ud til at være stukket endeligt af, og de fører med 15 point ned til Real Madrid, der ligger nummer 4. Atletico der ligger nummer 2, fører med 8 point over Real Madrid, så selvom det er svært, er det jo ikke helt umuligt at hente. I Copa Del Rey blev det til exit i kvartfinalen, hvor Valencia vandt efter reglen om udebanemål med et samlet 2-2 avancement. Real Madrid tabte 2-1 på hjemmebane, og så var en 1-0 sejr på udebane ikke nok. I Champions League, så det også ud til at blive til et hurtigt exit, efter man tabte første kamp til City med 2-0 på udebane. Men hjemme på Bernabéu fik Real Madrid vendt sagerne og med en 3-0 sejr, hvor det afgørende mål kom 1 minut før tid, gjorde at Real Madrid kom videre til kvartfinalen, hvor Chelsea, der jo i øvrigt har vundet de sidste 3 år venter.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don har lavet 1 mål og 2 assist i perioden siden sidst, og har ganske pæne stats for sæsonen, hvor han nu er oppe på 10 mål/assist i 28(2) kampe. Selvom statsne ser fine ud, har året ellers ikke begyndt særlig godt for Don, der har døjet med 3 forskellige skader, der i alt har holdt ham ude i lidt over en måned. I Premier League, kæmper Tottenham stadig for at komme op til CL-pladserne, men det ser umiddelbart svært ud. Tottenham er aktuelt placeret som nummer 6 med 10 point op til City på 4. pladsen. Lige foran Tottenham, ligger rivalerne Arsenal med et 6 points forspring, men Tottenham har også 2 kampe i hånden i forhold til dem, så 5. pladsen er bestemt indenfor rækkevidde. På det engelske landshold, har den også stået på EM-kvalifikation, og her er England i gruppe med Skotland, Rusland, Armenien og Nordirland. England vandt begge kampe med henholdsvis 3-0 over Nordirland og 2-1 over Skotland. Det blev dog til noget begrænset spilletid for Don, der måtte nøjes med knap 46 minutter fordelt over de 2 kampe.

Peder Schurizek – PARIS SAINT-GERMAIN
Peder har i den grad taget skeen i den anden hånd, og målene er væltet ind siden sidst. Peder har præsteret hele 9 mål og 1 assist siden sidste update. Peder blev igen igen udtaget til årets hold i DK, og det var ottende år i streg, hvilket selvfølgelig er ganske imponerende. Peders flotte form, har helt sikkert også været medvirkende til PSG’s flotte form i 2031. PSG har spillet 18 kampe i 2031 og vundet de 16 af dem, hvilket har bragt dem tilbage i spidsen af Ligue 1. PSG og Monaco ligger nu á point i toppen af rækken, begge med 71 point, men PSG har en bedre målscorer. Den seneste kamp for PSG, var netop mod Monaco, og her blev den 2-2 på hjemmebane, så det bliver bestemt en spændende slutspurt. På landholdet, var Peder med i begge kvalkampe, men uden mål eller assist denne gang.

Dino Saur – CHELSEA
Vi skulle blot 2 måneder ind i det nye år, og så var der en ny titel i hus for Dino og Chelsea. Chelsea var kommet i finalen i Carabao Cuppen, hvor de mødte Manchester City, efter de havde slået Manchester United ud i runden forinden med et samlet 5-4 avancement over de 2 kampe. Til finalen, vandt Chelsea 2-1 over City, og Dino spillede hele kampen, og bidrog endda med en assist. Det var en passende hævn for Chelsea, der nogle uger forinden var røget ud til samme City i FA Cuppens 4. runde. I Premier League tromler Chelsea derud af, og de topper rækken med 6 point ned til Manchester United. I Champions League er man nået frem til kvartfinalen, hvor Real Madrid er modstanderen. I runden forinden ødelagde Chelsea Benfica med samlet 7-0. For Italien, har Dino også været i aktion, og her har den også stået på EM-kvalifikation. Italien er i gruppe med Tyskland, Israel, Estland og Færøerne og Italien har vundet begge deres kampe mod henholdsvis Estland (4-0) og Tyskland (3-2). Dino startede inde i første kamp, og kom ind fra bænken i kamp 2.

Kristján Einarsson – GENOA
Kristján har stadig gang i en rigtig flot debutsæson hos Genoa, og han levere fint med mål og assist for sin nye klub. For Genoa er det nye år startet fremragende, og man er stadig helt med i alle turneringer. I Serie A, gør man god figur, og er pt. på en 5. plads, i hvad der er en ret tæt top. Der er f.eks. kun 5 point op til Juventus på 3. pladsen, men også kun 4 point ned til 7. pladsen. I Coppa Italia er man nået helt frem til finalen, og det kunne da være fornemt med en titel til Kristján og co. i hans første sæson. Genoa startede med at slå Sassuolo ud, og siden fulgte en sejr over Juventus på straffespark, og en samlet 3-1 sejr over Roma. I finalen venter Napoli. I Europa League er man nået frem til kvartfinalen, og har umiddelbart okay muligheder mod franske Stade Renneais. I første knockoutrunde slog Genoa Anderlecht ud, og i runden efter slog man sikkert Sporting ud med samlet 4-0. Kristján spillede fornemt i de 2 Sporting kampe, og lavede en assist i hver af dem. På landsholdsfronten har Island også gang i EM-kvallen, og de er jo i Danmarks gruppe. Island har spillet 2 kampe indtil videre, og det er blevet til nederlag i begge kampe.

Sebastian Nielsen – AS MONACO
Sebastian startede året ud med, som så mange af vores andre spillere, at blive udtaget til årets hold i DK, men denne gang måtte han nøjes med en bænkplads. Det var femte gang i karrieren at Sebastian bliver udtaget til årets hold. Sebastian har stille og roligt fået mere og mere spilletid fra start af, og den tillid har han takket for, ved at være involveret i en masse mål. Særligt på assistfronten, går det godt, hvor Sebastian nu er oppe på 10 styks og i alt er Sebastian oppe på 17 mål/assist i 17(19) kampe, hvilket jo er et meget pænt snit. Som nævnt tidligere nævnt i updaten, så ligger Monaco ikke længere i spidsen af Ligue 1, men de er dog á point med PSG, og det bliver formodentlig en drabelig duel om mesterskabet lige til det sidste. Monaco er fortsat også med i begge pokalturneringer, hvor vi så småt nærmer os de helt afgørende kampe. I Coupe de France er man nået til elvte runde, hvor Lyon venter på udebane, og i Coupe de la Ligue BKT er man nået hele vejen til finalen, hvor PSG står klar. I Champions League er man også stadig med, og det efter en stærk indsats i første knockoutrunde mod Bayern München. 3-0 på hjemmebane og 2-0 på udebane, gav et stensikkert avancement. I næste runde, venter endnu en stor modstander, denne gang FC Barcelona og Monaco starter på hjemmebane. For landsholdet, var Sebastian kun involveret i den ene EM-kvalkamp, og her scorede han det ene af fire mål i sejren over Liechtenstein. Af uransagelige årsager var han ikke med i kampen mod Island, og så var Sebastian ligesom resten af A-holdet ikke involveret i venskabskampen mod Sverige, hvor et fuldt reservehold fik chancen for at imponere.

Frederik Gade – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Det er ikke blevet til så mange mål eller assist til Frederik siden den sidste update, men til gengæld spiller Frederik fast og får rigtig meget spilletid, og det er jo dejligt at se. Det er faktisk Frederiks bedste sæson målt på spilletid siden sæsonen 2024/2025, hvor Frederik spillede i Watford (43 kampe i alt). I Premier League, holder Wolves sig stadig over stregen, men det også stadig en tæt kamp for at undgå den. Hullet er dog vokset en smule, og Wolves har aktuelt 5 point ned til Leeds som ligger lige under stregen. I FA Cuppen, havde man et noget skuffende exit i 4. runde, til Burnley som ligger absolut sidst i Premier League med blot 9 point efter 30 kampe (de har kun vundet en kamp hele sæsonen). Wolves spillede 1-1 i første omgang, og så måtte man spille en ny kamp, og i kamp 2, tabte Wolves med 2-0 på udebane. I Europa League, gjorde Wolves ganske fin figur. I første knockoutrunde slog man sikker Lokomotiv Mosvka ud med samlet 5-0, og i runden efter ventede Arsenal. Her gav man sig selv et rigtig godt udgangspunkt, med en 2-1 sejr på udebane, men Wolves kunne desværre ikke gøre det færdigt på hjemmebane, og her tabte de med 2-3 og så gik Arsenal videre på regel om udebanemål. For landsholdet, var Frederik kun involveret i kampen mod Island, og her kom han på banen efter 45 minutter, og som han gjort før, fik han bidraget med et mål fra bænken. Der skulle være mindre interesse for Frederik fra Juventus og Deportivo Alavés, men mon ikke det ville være klogt nok at blive i Wolves så frem de overlever i PL.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Som jeg kunne afsløre i Peders afsnit, så går det rigtig godt for PSG i 2031, der igen har fundet formen, og på det helt rigtige tidspunkt må man sige. Jonesy spiller størstedelen af sine kampe på højre kanten i PSG’s angreb, og det taget i betragtning, syntes jeg 15 mål er ganske pænt i de 28(10) kampe han har spillet. Jeg nævnte også tidligere at PSG havde vundet 16 af 18 kampe i år, og en af de to de ikke vandt, var første opgør i CL, ude mod Valencia, hvor PSG tabte med 3-1, hvilket selvfølgelig ikke var et optimalt udgangspunkt. PSG fik dog vendt det hele i returkampen, og det blev til en 3-0 sejr hjemme i Paris. I kvartfinalen møder PSG AC Milan, og de starter på hjemmebane. Som nævnt i Sebastians afsnit, så tørner Monaco og PSG sammen i Coupe de la Ligue BKT finalen, og PSG er også med i Coupe de France, hvor de er fremme ved kvartfinalen, og her venter Bordeaux. På landsholdet, var Jonesy med i begge EM-kvalkampe, og han lavede et mål i kampen mod Liechtenstein.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik lagde året ud med igen at blive udtaget til årets hold i Danmark, og det var niende år i træk at Frederik fik den anerkendelse. Det har ellers ikke været det bedste år for Frederik og City, der spiller lidt for mange uafgjorte, og så taber de de afgørende kampe. I Carabao Cuppen var man ellers kommet helt til finalen, efter man slog Liverpool ud i semifinalen med samlet 4-3, men i finalen viste Chelsea sig igen for stærke og de løb med en 2-1 sejr. I Champions League mødte man Real Madrid i første knockoutrunde, og efter en 2-0 sejr på hjemmebane, så det lovende ud, men i returkampen, tabte man med 3-0 og så var det altså farvel til CL. I FA Cuppen fik man lidt hævn over Chelsea, da man slog dem ud af 4. runde. I runderne efter slog man Huddersfield og Tottenham, og nu venter Everton i semifinalen. I Premier League ligger City pt. nummer 4 med 10 point op til andenpladsen, men City har også 3 kampe i hånden, så andenpladsen er bestemt en mulighed. Chelsea på førstepladsen ligger lige 6 point yderligere foran, og jeg ser dem ikke smide så mange point. På landsholdet, var Frederik selvfølgelig med i begge kvalkampe, og selvom det ikke blev til mål eller assist, var han jo med til at holde målet rent i begge kampe.Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [51] Din Vej 2019
« Svar #409: 29 Maj 2020, 21:54 »

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #410: 29 Jun 2020, 20:35 »


Hey folkens. Jeg er langt om længe tilbage med en ny update, og det bliver konklusionen på dette projekt. Jeg er ærgerlig over der er gået så længe, men motivationen blev mindre og mindre, og det virkede også til interessen for projektet faldt hos jer, hvilket er fair nok, når projektet trods alt havde kørt så længe. Vi er nu 9 år fremme i tiden, og datoen siger 11. juni 2040 og den sidste af vores 12 spillere har netop trukket sig tilbage.

Til slut vil jeg gerne sige tak til alle jer der har fulgt med undervejs, og tak for alle de mange kommentarer, og den store interesse der har været undervejs. Og så skal der også lyde en tak til Broen13, det har været lækkert du har gidet at føre statistik over hvordan de forskellige spillere har udviklet sig undervejs.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – FC Sydvest (2015-2018) – Sønderjyske (2018-2019) – Juventus (2019-2025) – Stade Rennais (2020-2021, leje) – RB Leipzig (2025-2027) – Atlético Madrid (2027-2032) – Leicester City (2032-2036) – Galatasaray (2036-2038) – Atlético Madrid (2038-2039)

Ulrik trak sig tilbage for 1 år siden i en alder af 37. I forhold til hvor vi slap, spillede Ulrik yderligere et år i Atletico Madrid, hvor han bl.a. opnåede at blive den tredjebedste keeper i hans sidste år for klubben. Herefter gik turen til England, hvor Leicester købte Ulrik for 122 millioner, og det gjorde han med ganske pæn succes. Ulrik var der i 3½ år og stod fast i hele perioden. I januar 2036 gik turen til Tyrkiet, hvor Galatasaray stod klar og de købte Ulrik for 37 millioner. Ulrik tilbragte 2 år hos Galatasaray og var bl.a. med til at vinde Süper Lig i sit første år for klubben. Til at runde karrieren af, tog Ulrik interessant nok tilbage til Atletico Madrid i en alder af 36, og her nåede Ulrik at få 4 kampe inden han blev frigivet i 2039, og siden trak Ulrik sig altså tilbage. På det danske landshold, blev det til 147 landskampe og i år 2034 blev Ulrik udnævnt til viceanfører på landsholdet. Ulrik vil gerne være målmandstræner nu, men har endnu ikke fået et job. Ulrik har pt. en Nations C-licens.

465 KAMPE – 503 MÅL INDKASSERET – 155 RENT BUR – 29 KAMPENS SPILLER (LIGA)
597 KAMPE – 661 MÅL INDKASSERET – 196 RENT BUR – 33 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Jonas Petersen – SFB-Oure (2018-2019) – Wigan (2019-2023) – Freiburg (2023-2025) – Stuttgart (2025-2027) – Arsenal (2027-2028) – Atlético Madrid (2028-2031) – Inter (2031-2034) – Brighton (2034-2035) – RC Lens (2035-2037) – Malaga (2037-2039)

Jonas havde en lang karriere, og nåede at repræsentere en del klubber i de 9 år, der er gået siden sidst. Efter endt sæson i 2031, gik turen til Italien, hvor Inter stod klar med et bud på hele 305 millioner kroner. Jonas tilbragte 3 år i Inter, og havde en ret succesfuld tid i klubben. Jonas fik en enkelt Super Cup på CV’et, ligesom han var med til at tabe en Coppa Italia i finale, men på den personlige front, blev Jonas også udnævnt til anfører i klubben 2 år inde i sin Inter-tid, og han blev også kåret til årets spiller af fansene samme år. I sommeren 2034 sluttede tiden i Inter, og Jonas røg videre til Brighton for 14 millioner kroner. Jonas nåede kun at være hos Brighton i et år, men havde igen en del personlige succes. Jonas blev udnævnt til viceanfører og blev igen igen kåret til årets spiller af fansene. Jonas kunne dog desværre ikke forhindre Brighton i at rykke ned, og det var muligvis medvirkende til at Jonas tog turen videre. Jonas nåede lige akkurat at få en kamp i Championship inden Jonas tog til Frankrig og RC Lens. Jonas nåede 2 år for sin franske klub, og blev igen udnævnt til viceanfører. Udover det, skete der ikke det store, og Jonas blev frigivet efter de 2 år som sagt, og her blev han samlet op af sin sidste klub, da Jonas tog tilbage til Spanien og Malaga. Malaga befandt sig i den næstbedste spanske række, og på trods af sin høje alder, gjorde Jonas bestemt sit til at få klubben op igen. Jonas blev nok engang belønnet for sin store rutine og lederevner og blev i sit andet år i klubben udnævnt til anfører. Dermed havde Jonas enten være anfører eller viceanfører i de sidste 4 klubber. Jonas blev også den ældste målscorer i Malagas historie med sine 37 år og 62 dage. 30. juni 2039 udløb kontrakten med Malaga, og lidt efter trak Jonas sig tilbage. På landsholdet, blev det til 77 landskampe og 1 mål. Jonas vil gerne være assistentmanager og har pt. en National B-licens, men er endnu uden en klub.

596 KAMPE – 6 MÅL – 17 ASSIST – 24 KAMPENS SPILLER
721 KAMPE – 13 MÅL – 21 ASSIST – 31 KAMPENS SPILLER

Jonas Elsbøl – AB (2015-2019) – Swansea (2019-2022) – Silkeborg IF (2019-2020, leje) – Millwall (2022-2024) – Bayer Leverkusen (2024-2025) – RB Leipzig (2025-2028) – Tottenham (2028-2034) – Newcastle (2034-2036) – Juventus (2036-2037)

Jonas Elsbøl var blandt de første til at stoppe sin karriere, og det var i en alder af 36. I forhold til hvor vi slap, så tilbragte Jonas ydereligere 2 år i Tottenham inden han skiftede videre til sin næste klub. Jonas var fast mand i begge år, og blev undervejs også udtaget til Årets hold i Europa League. Sent i sommerens transfervindue 2034, tog Jonas videre til Newcastle, der købte ham 220 millioner. Her var det mest bemærkelsesværdige, at Newcastle og co. nåede frem til Carabao Cup finalen, som de desværre tabte. Jonas tilbragte 2 år i Newcastle førend hans kontrakt udløb, men interessant nok, fik Jonas et sidst stort skifte i hus. Juventus samlede nemlig Jonas op på en fri transfer, og selvom Jonas var oppe i årene, spilede han fast i hele sæsonen for Juventus og blev undervejs udtaget til månedens hold i serie A 2 gange. Jonas tilbragte 1 år i Juventus, og da hans kontrakt udløb i sommeren 2037, gik der ikke længe før Jonas trak tilbage. Jonas ville efterfølgende gerne være sportsdirektør, men fandt aldrig et arbejde og trak sig senere hen helt tilbage fra fodbold.

601 KAMPE – 8 MÅL – 23 ASSIST – 25 KAMPENS SPILLER
756 KAMPE – 10 MÅL – 28 ASSIST – 27 KAMPENS SPILLER

Kaj Østergaard – 1860 München (2018-2020) – Bayern München (2020-2025) – Stuttgart (2021-2021, leje) – Real Madrid (2025-2034) – RB Leipzig (2034-2040)

Kaj var den af vores spillere med den længste karriere, da han først netop har trukket sig tilbage i en alder af 39. Kaj nåede at tilbringe 9 år i Real Madrid inden turen gik tilbage til Tyskland og siden vi sidst slap Kaj, blev det til 2 hjemlige Trebles (La Liga, Copa del Rey og Super Cuppen) i 2032 og 2033 og man fik også Copa del Rey i 2034. På den personlige front, blev Kaj udtaget til årets verdenshold yderligere 2 gange, ligesom han kom på sæsonens hold i La Liga i 2033. I sommeren 2034 sluttede tiden i Real Madrid, og som sagt tog Kaj tilbage til Tyskland, hvor Leipzig stod klar. Kaj var 33 da han skiftede, men han havde stadig masser af kvalitet, og spillede 6 år for Leipzig, og han spillede +35 kampe i alle årene. Kaj havde en ganske flot karriere i Leipzig, og blev i de 2 første år igen udtaget til årets verdenshold, hvilket i øvrigt var 11 gang i karrieren at han enten var i startopstillingen eller på bænken. Kaj har også et par rekorder for Leipzig. Kaj er nemlig den ældste målscorer for klubben (35 år, 304 dage) og også den ældste spiller til at spille for klubben (39 år, 12 dage). I 2036 blev Kaj udtaget til årets hold i bundesligaen og også spillernes årets hold. I karrierens sidste sæson, blev også udtaget til årets hold i Europa League, blot et halvt år før han stoppede. Ganske flot syntes jeg. Kaj vil gerne være sportsdirektør og har pt. en National C-licens.

669 KAMPE – 36 MÅL – 46 ASSIST – 71 KAMPENS SPILLER (LIGA)
901 KAMPE – 38 MÅL – 57 ASSIST – 94 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Don Bundgaard – FC United of Manchester (2018-2019) – Norwich (2019-2023) – Sheffield United (2023-2026) – Tottenham (2026-2033) – Manchester United (2033-2035) – Fulham (2035-2036) - Vancouver Whitecaps (2036-2037) – Sparta Prag (2038-2039)

Don brugte det meste af karrieren i England, men det nåede at blive til et par afstikkere til sidst. I forhold til hvor vi slap, tilbragte Don ydereligere 1 år i Tottenham, og det var en fornem sidste sæson med 12 mål og 6 assist i 40(7) kampe. Det fik Manchester United interesseret, og de bød 410 millioner, og så var Don ny mand i klubben. Don havde desværre ikke verdens bedste periode i klubben. Han spillede godt nok rimelig fast i første år, men uden at efterlade det store aftryk. Dog var han med til at vinde Premier League det år, så lidt succes var der i det mindste. I sæsonen efter, var spilletiden begrænset, og det tog Don konsekvensen af i vinterens transfervindue, da Fulham kom med et bud på 75 millioner. Don fik desværre heller ikke den store succes her, og det blev til ret begrænset spilletid i de 1½ år Don var i klubben. I 2036 tog Don videre til MLS og Vancouver Whitecaps for 20 millioner kroner. Her gik det noget bedre, og Don var i klubben i 2 år, hvor det blev til masser af spilletid og også lidt mål/assist samtidig. Dons sidste klub blev Sparta Prag som han skiftede til på en fri transfer i 2038. Don var efterhånden blevet 37, men spillede næsten fast i sæsonen, dog uden at imponere det store. På landsholdet, nåede Don op på 93 kampe og 13 mål. Don stoppede med at spille i 2039, men gik ikke alt for længe uden et nyt job. Don ville gerne være manager, og i sommeren 2040 blev han ansat i Northampton på en 1-årig kontrakt. Don har en National B-licens, og det bliver spændende at se hvordan han gør det i sit første trænerjob. 

613 KAMPE – 77 MÅL – 60 ASSIST – 11 KAMPENS SPILLER (LIGA)
769 KAMPE – 102 MÅL – 82 ASSIST – 15 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Peder Schurizek – Fleetwood (2018-2019) – Wolves (2019-2024) – AaB (2019-2020, leje) – FC Midtjylland (2020-2021, leje) – Real Madrid (2024-2028) – PSG (2028-2037) – Crystal Palace (2037-2038)

Peder brugte langt størstedelen af karrierens efterår i PSG, som han nåede at repræsentere i 9 år. I tiden siden vi sidst var forbi Peder og PSG, vandt de 13 titler og fik 5 andenpladser i diverse turneringer, så det gik ganske fint må man sige. Udover et hav af titler i det franske, vandt man også Europa League en enkelt gang, men desværre ikke en CL titel, hvor man kom frem til finalen en enkelt gang. Foruden Peders sidste år i PSG, hvor han havde fået en backup rolle, så bidrog Peder med minimum 13 mål/assist i alle sæsonerne. Peder blev også udtaget til sæsonens hold i Ligue 1 og sæsonens stjernehold i Ligue 1 2 gange yderligere. I 2037 udløb Peders kontrakt, og Peder vendte tilbage til England, hvor Crystal Palace stod klar. Crystal Palace var i Championsship det første år, og Peder var med til at føre dem tilbage i Premier League, da de vandt rækken det år. Peder nåede dog aldrig at spille for klubben i Premier League, da hans kontrakt udløb som de rykkede op, og den blev altså ikke forlænget. På landsholdet blev det til hele 144 kampe og 26 mål. Peder er uden job pt., men kunne godt tænke sig at være sportsdirektør og han har pt. en National B-licens.

597 KAMPE – 91 MÅL – 117 ASSIST – 35 KAMPENS SPILLER
860 KAMPE – 131 MÅL – 165 ASSIST – 50 KAMPENS SPILLER

Dino Saur – Bolton (2015-2020) – Inter (2020-2027) – Parma (2023-2024, leje) – Chelsea (2027-2034) – Juventus (2034-2037) – Dynamo Kiev (2037-2038)

Dino havde jo en meget succesfuld tid i Chelsea, som han var i sidst vi slap, og det fortsatte yderligere 3 år, indtil 2034 hvor turen gik tilbage til Italien. I de sidste år, vandt Dino og Chelsea 2* FA Cup, 1* Charity Shield, 1* Carabao Cup og 1* Premier League. Efter 7 år i Chelsea, tog Dino videre til Juventus, der smed 370 millioner for Dino. Dino tilbragte 2½ år i Juventus, og havde en ganske fin tid her. Dino spillede +45 kampe i begge de sæsoner han nåede at spille til ende, og han blev endda udnævnt til anfører i 2036. I sæsonen 2036/2037 fik Dino stadig fint med spilletid, men blev i februar måned købt fri af Dynamo Kiev for 13 millioner. Dino spillede for Kiev i halvanden sæson inden han trak sig tilbage i sommeren 2038. På landsholdsfronten, endte Dino med 83 landskampe og 11 mål. Godt et år efter han trak sig tilbage, fik Dino sit første trænerjob, og det var som U18 træner for Brescia. Dino har faktisk nogle ganske pæne stats som træner, og har allerede en National A-licens og arbejder på at få en Kontinental C-licens, så der er bestemt mere i vente fra Dinos side vil jeg sige.

543 KAMPE – 31 MÅL – 42 ASSIST – 2 KAMPENS SPILLER (LIGA)
765 KAMPE – 46 MÅL – 59 ASSIST – 4 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Kristján Einarsson – Aarhus Fremad (2015-2018) - Borussia Mönchengladbach (2018-2022) – Barcelona (2022-2027) – Manchester United (2027-2030) – Genoa (2030-2036)

Kristján var blandt de første til at trække sig tilbage, og det blev i sommeren 2037 i en alder af 35. Kristján blev faktisk i Genoa resten af karrieren og gjorde det rigtig fint her. Det har klart været Kristjáns bedste tid i karrieren både hvad angår mål og spilletid, det er bare ærgerligt at det først skete et så relativ sent tidspunkt for ham. Kristjáns bedste sæson for Genoa kom i 2032/2033, hvor han lavede 11 mål og 4 assist i 29(6) kampe. De flotte præstationer, gjorde også at Kristján det år, blev kåret som den næstbedste midtbanespiller i hele Serie A, og udover det vandt Genoa også Coppa Italia i samme sæson. Kristján har siden han stoppede sin aktive karriere, også trukket sig helt fra fodboldens verden. På landsholdet havde Kristján vel næsten sin bedste tid i karrieren, og her kom han op på hele 132 landskampe og 26 mål.

302 KAMPE – 51 MÅL – 29 ASSIST – 13 KAMPENS SPILLER (LIGA)
422 KAMPE – 69 MÅL – 41 ASSIST – 16 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Sebastian Nielsen – Middelfart (2018 – 2019) – Bayer Leverkusen (2019-2027) – FC Nordsjælland (2019-2020, leje) – FC København (2021-2022, leje) – Wolfsburg (2027-2030) – Monaco (2030-2034) – FC Porto (2034-2036)

Sebastian var også blandt de første til at stoppe sin aktive karriere. Sebastian spillede 4 år i Monaco, og nåede aldrig helt de højder man kunne have håbet på. Sebastians bedste sæson, var i hans første fulde sæson (2030/2031) som også har været skrevet her i projektet. Men som sæsonerne skred frem, blev spilletiden mindre og mindre, og det samme gjorde målene. I vinteren 2034, blev Sebastian og Monaco enige om at sige tak for denne gang, og Sebastian havde da også kun spillet 1(10) kampe og lavet en assist på det tidspunkt i sæsonen. Sebastian blev købt af FC Porto for 65 millioner, og nåede at spille der i 2½ år inden han blev frigivet på en fri transfer. Sebastian gjorde det ganske godt, især i oplæggerens rolle og lavede henholdsvis 10 og 12 assist i begge de sæsoner, hvor han nåede at spille en fuld sæson for klubben. Sebastian nåede at vinde pokalturneringen ved navn Taca da Liga 2 gange mens han var i klubben. I sommeren 2036 udløb Sebastians kontrakt med Porto og Sebastian stoppede karrieren kort efter. I tiden efter, ville Sebastian gerne være manager, men der var ikke nogen der bed på, og således trak Sebastian sig siden helt tilbage fra livet i fodboldens verden. På landsholdet blev det til 82 landskampe og 8 mål.

457 KAMPE – 119 MÅL – 90 ASSIST – 24 KAMPENS SPILLER (LIGA)
621 KAMPE – 160 MÅL – 117 ASSIST – 34 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Frederik Gade – FC Helsingør (2015-2020) – Watford (2020-2026) – FC København (2021-2021, leje) – Hoffenheim (2022-2022, leje) – Wolfsburg (2026-2027) – PSG (2027-2029) – Wolves (2029-2035) – Huddersfield (2035-2037) – FC Metz (2037-2038) – Pacos Ferreira (2038-2039)

Frederik var blandt de sidste til at trække sig tilbage, og han nåede også at repræsentere en del forskellige klubber til sidst i karrieren. Frederik havde en ret god til i Wolves, hvor han var i yderligere 3 sæsoner efter vi sidst var forbi. Frederik viste især god målform i de senere sæsoner og lavede henholdsvis 11 og 10 mål i 2033/2034 og 2034/2035 sæsonerne. I sommeren 2035 var tiden i Wolves dog forbi, og turen gik til Huddersfield, der købte Frederik for 97,5 millioner. Frederik fik fuld spilletid i første sæson og præsterede okay med 3 mål og 7 assist. Huddersfield rykkede desværre ned den sæson, og i året efter i Championship, blev det noget mere begrænset med spilletiden for Frederik. Huddersfield rykkede godt nok op igen til Premier League med det samme, men lod efterfølgende Frederik gå på en fri transfer. Frederik tog til FC Metz, hvor det blev til en enkelt sæson. Frederik fik flot med spilletid, taget hans alder i betragtning, og det blev til 40 kampe, 3 mål og 6 assist for Metz. Men det blev som sagt kun til 1 år, og således tog Frederik turen videre til Portugal, hvor Paços Ferreira ventede. Frederik var 36 på det her tidspunkt, og han blev hovedsageligt brugt som indskifter. Frederik fik blot lov at starte inde i 2 kampe, og blev skiftet ind hele 25 gange. Frederik nåede at lave 4 mål og 1 assist i sin tid i klubben. I sommeren 2039 stoppede Frederik sin aktive karriere, og Frederik vil nu gerne være sportsdirektør. Frederik har en National B-licens, men har ikke verdens bedste stats desværre. Dog har han et okay bredt kendskab til diverse lande gennem hans karriere som spiller, så må håbe at det første job ikke er alt for langt væk. På landsholdet blev det til 83 landskampe og 12 mål i landsholdstrøjen.

555 KAMPE – 116 MÅL – 39 ASSIST – 23 KAMPENS SPILLER (LIGA)
651 KAMPE – 140 MÅL – 50 ASSIST – 28 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Jonesy jr. – Skovshoved (2018-2019) – FC Midtjylland (2019-2020) – Fredericia (2019-2019, leje) – RB Leipzig (2020-2023) – Bayer Leverkusen (2021-2021, leje) – PSG (2023-2038)

Jonesy blev den resterende del af sin karriere i PSG, og går man ind på hans biografi, er han også beskrevet som et PSG-ikon med sine 15 sæsoner for klubben. Udover de titler jeg nævnte i Peders afsnit, nåede Jonesy lige et år mere, og i 2037/2038 sæsonen, vandt PSG både ligaen og Champions League. Jonesy fik stadig masser af spilletid selvom alderen blev og mere og mere fremskreden, og han kom aldrig under 35 kampe på en sæson, og på målfronten kom han aldrig under 13, og lavede gerne en 3-5 assist oveni. Jonesy har også noteret sig for et par ganske flotte rekorder som følge af sin tid i PSG. Tilbage i 2033, slog Jonesy rekorden for flest ligamål for klubben med sine 148 scoringer. Da Jonesy stoppede karrieren, var det tal på 195. I 2037 blev Jonesy den spiller med flest optrædener for klubben med 406 kampe, og da han var færdig i klubben, var det tal 438. Jonesy formåede også at blive kåret til årets spiller af fansene i 2037. I sommeren 2038 udløb Jonesys kontrakt, og lidt efter stoppede Jonesy sin karriere. På landsholdet havde Jonesy også en stor og flot karriere, og her blev det også til et par rekorder. Jonesy er den spiller med flest landskampe, nemlig 183 og han er naturligvis også den mand med flest mål på landsholdet, og her blev det til 98. Uden for sin spillerkarriere, vil Jonesy gerne være sportsdirektør, og han har pt. en National B-licens.

561 KAMPE – 239 MÅL – 69 ASSIST – 62 KAMPENS SPILLER (LIGA)
834 KAMPE – 342 MÅL – 91 ASSIST – 89 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)

Frederik Nørgaard – AlbinoLeffe (2015-2019) – Watford (2019-2022) – Manchester City (2022-2036) – Deportivo Alavés (2036-2037)

Sidste mand i rækken er Frederik Nørgaard, der trak sig som en af de første, kort før hans 36 års fødselsdag. Frederik brugte næsten hele den resterende del af karrieren i City, men havde lige en enkelt afstikker i Alavés, hvor han var i lidt over en sæson inden han trak sig tilbage. Det skal også lige nævnes at Alavés på det her tidspunkt var blevet et top 4 hold i Spanien, og de vandt sågar Europa League i det ene år Frederik spillede for dem. Frederik nåede at tilbringe 14 år i Manchester City, og siden vi sidst slap, vandt Frederik og co. Community Shield 1 gang, FA Cuppen 1 gang, Champions League 2 gange, Uefa Super Cuppen 2 gange og så lige en klub VM-titel, så rimelig godkendt må man sige. På den personlige front, blev det også til en del succes. Særligt 2033/2034 sæsonen var flot med 46(2) kampe, 7 assist og 8 kampens spiller titler, hvilket også førte til at han blev udtaget til spillernes årets hold i Premier League, blev kåret til årets spiller af fansene i City samt blev udtaget til årets hold i CL, og blev kåret til den tredjebedste forsvarspiller i turneringen det år. På landsholdet, stoppede Frederik tilbage i 2034 og Frederik nåede at spille 126 kampe for A-landsholdet og han lavede 2 mål. Frederik har efter han stoppede som aktiv, trukket sig helt tilbage fra fodbolden generelt.

431 KAMPE – 3 MÅL – 53 ASSIST – 30 KAMPENS SPILLER (LIGA)
647 KAMPE – 6 MÅL – 81 ASSIST – 42 KAMPENS SPILLER (ALLE TURNERINGER)
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #411: 29 Jun 2020, 21:14 »

Fed måde at slutte af på, fedt at du kunne holde ud at lave en afsluttende update,  mange gange tak for denne tråd Crazy og også til dig Broen for at holde os opdateret på vores udvikling
Logged

Tidligere: Baloo38

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #412: 30 Jun 2020, 08:20 »

Rigtig fint indlæg CP - god måde at slutte det hele af på.

Jeg takker selvfølgelig for rosen for mit vedkommende også - jeg synes det har været lige så fedt at følge, som alle I andre, så det at jeg kunne bidrage med en lille smule ekstra krydderi var bare fedt!

Jeg sidder lige og spekulerer på om jeg kan lave noget, der lige opsummerer hele tråden, men der er jo allerede en oversigt over egenskaberne, så det skulle mere være på statistik, men det er nok nemmere hvis man har savet. Jeg tænker jeg holder fri for nu! Opstemt

TAK FOR RIGTIG GOD UNDERHOLDNING I EN LÆNGERE PERIODE, CP! Peace
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #413: 30 Jun 2020, 12:43 »

Fed måde at slutte af på, fedt at du kunne holde ud at lave en afsluttende update,  mange gange tak for denne tråd Crazy og også til dig Broen for at holde os opdateret på vores udvikling

Mange tak skal du have Jonas, det har været dejligt at have dig med hele vejen Peace

Rigtig fint indlæg CP - god måde at slutte det hele af på.

Jeg takker selvfølgelig for rosen for mit vedkommende også - jeg synes det har været lige så fedt at følge, som alle I andre, så det at jeg kunne bidrage med en lille smule ekstra krydderi var bare fedt!

Jeg sidder lige og spekulerer på om jeg kan lave noget, der lige opsummerer hele tråden, men der er jo allerede en oversigt over egenskaberne, så det skulle mere være på statistik, men det er nok nemmere hvis man har savet. Jeg tænker jeg holder fri for nu! Opstemt

TAK FOR RIGTIG GOD UNDERHOLDNING I EN LÆNGERE PERIODE, CP! Peace

Tusind tak Broen Smiley

Jeg har selv tænkt lidt på om jeg skulle komme med et sidste indlæg med lidt statistik og sådan, og det gør jeg gerne hvis det er stemning for det. Og hvis ja må i endelig sige til, hvad i kunne tænke jer at jeg tog med. Jeg tænker der er nogle åbenlyse rekorder/statistikker som flest mål/assist/kampens spiller osv. og flest klubskifter, færrest klubber, længste tid i samme i samme klub, største transferbeløb både enkelt og samlet osv.

Men ja, hvis det har interesse, gør jeg det gerne Smiley og jeg overvejer endda også at føre tråden videre, hvor vi følger de 8 der stadig er indenfor fodbolden.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #414: 02 Jul 2020, 08:34 »

Personligt synes jeg det kunne være fedt - både med et sidste statistik-indlæg samt følge de sidste spillere det sidste stykke af karrieren - men det kan også være det bliver en kort fornøjelse da flere jo står uden job. Opstemt
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #415: 02 Jul 2020, 23:11 »

Personligt synes jeg det kunne være fedt - både med et sidste statistik-indlæg samt følge de sidste spillere det sidste stykke af karrieren - men det kan også være det bliver en kort fornøjelse da flere jo står uden job. Opstemt

Jamen, hvis bare der er en der gerne vil læse det, så begynder jeg at arbejde på et statistik-indlæg  Thumbs Up

Og har faktisk allerede et par updates liggende omkring spillerne efter deres aktive karriere, men ja der er jo ikke så mange med job pt.  crazy

EDIT:

Nogle statistikker/rekorder du kunne tænke dig at få med Broen Peace?
« Seneste Redigering: 02 Jul 2020, 23:14 af Crazy-Poul » Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #416: 02 Jul 2020, 23:20 »

Rigtig god afslutning, hvordan gik det, med det Danske landshold nåede de at vinde noget eller ??
Logged


Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #417: 03 Jul 2020, 00:30 »

Rigtig god afslutning, hvordan gik det, med det Danske landshold nåede de at vinde noget eller ??

Tak tak szukizek Smiley

Det er desværre ikke gået så godt for vores kære landshold, efter vores talenter er gået på pension.

I 2032 var der EM, og her blev Danmark slået ud i semifinalen efter 0-2 til Portugal.
1 2033 var Danmark med i Nations League finalerne og her tabte Danmark bronzekampen til England med 1-2.
I 2034 røg Danmark ud i 2. runde af VM med et 0-3 nederlag til Paraguay.
I 2036 var det samme historie til EM, og Danmark røg ud til Spanien i 2. runde med et 2-0 nederlag.
I 2038 røg Danmark igen ud i 2. runde af VM, denne gang efter 0-2 til Argentina.
Der tegner sig et mønster, for i 2040 røg Danmark igen ud i 2. runde af en slutrunde. Denne gang til EM med et 0-2 nederlag til Tyrkiet.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #418: 03 Jul 2020, 08:11 »

Nogle statistikker/rekorder du kunne tænke dig at få med Broen Peace?

Jamen du nævnte selv kampe, mål, assists (også landshold for de første tre), kampens spiller, måske et overordnet gennemsnit over hele karrieren, antal titler fordelt på internationale og nationale (krævende, I know - og du skal også kun gøre det hvis du har lyst). Måske et tal over hvor mange egenskabspoint hver spiller er steget fra start til slut (bare ud fra de billeder jeg har lavet (der er spillerne vidst omkring deres maks på den sidste).

Ellers så tænker jeg andre kan byde ind, hvis de lige tænker jeg/vi mangler at nævne noget. Smiley
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [52] Din Vej 2019
« Svar #419: 03 Jul 2020, 22:30 »

Så er der lidt rekorder til folket Smiley

FLEST KAMPE TOP 3:
1. Kaj Østergaard 901 kampe
2. Peder Schurizek 860 kampe
3. Jonesy jr. 834 kampe

FLEST KAMPE (LANDSHOLD) TOP 3:
1.  Jonesy jr. 183 kampe
2. Ulrik Vinbech Nikolajsen 147 kampe
3. Peder Schurizek 144 kampe

FLEST KAMPE (KLUB + LANDSHOLD) TOP 3:
1. Jonesy jr. 1017 kampe
2. Peder Schurizek 1004 kampe
3. Kaj Østergaard 901 kampe

FLEST MÅL (KLUB) TOP 3:
1. Jonesy jr. 342 mål
2. Sebastian Nielsen 160 mål
3. Frederik Gade 140 mål

FLEST MÅL (KLUB + LANDSHOLD) TOP 3:
1. Jonesy jr. 440 mål
2. Sebastian Nielsen 168 mål
3. Frederik Gade 152 mål

FLEST MÅL (LANDSHOLD) TOP 3:
1. Jonesy jr. 98 mål
2. Peder Schurizek / Kristján Einarsson 26 mål
3. Don Bundgaard 13 mål

FLEST ASSIST TOP 3:
1. Peder Schurizek 165 assist
2. Sebastian Nielsen 117 assist
3. Jonesy jr. 91 assist

FLEST KAMPENS SPILLER TOP 3:
1. Kaj Østergaard 94
2. Jonesy jr. 89
3. Peder Schurizek 50
 
FLEST KLUBBER REPRÆSENTERET:
Jonas Petersen / Frederik Gade 10 klubber

FÆRREST KLUBBER REPRÆSENTERET:
Frederik Nørgaard 4 klubber

LÆNGST TID I SAMME KLUB:
Jonesy jr. 15 sæsoner

FLEST LANDE SPILLET I:
Jonas Petersen 5 lande (Danmark, England, Tyskland, Spanien og Italien)
Kristján Einarsson 5 lande (Danmark, Tyskland, Spanien, England og Italien)
Frederik Gade 5 lande (Danmark, England, Tyskland, Frankrig og Portugal)

FÆRREST LANDE SPILLET I:
Kaj Østergaard 2 lande (Tyskland og Spanien)

STØRSTE TRANSFERSUM (ENKELTVIS) TOP 3:
1. Peder Schurizek 840 millioner
2. Don Bundgaard 660 millioner
3. Dino Saur 630 millioner

STØRSTE TRANSFERSUM (SAMLET) TOP 3:
1. Peder Schurizek 1,68 milliarder
2. Jonas Elsbøl 1,47 milliarder
3. Don Bundgaard 1,36 milliarder

BEDSTE GENNEMSNIT I KARRIEREN (LIGA) TOP 3:
1. Jonesy jr. 7,37
2. Kaj Østergaard 7,24
3. Peder Schurizek 7,1

BEDSTE GENNEMSNIT I KARRIEREN (ALLE TURNERINGER) TOP 3:
1. Jonesy jr. 7,31
2. Kaj Østergaard 7,23
3. Peder Schurizek 7,06

ANTAL TITLER I KARRIEREN (KLUBBER) TOP 3:
1. Jonesy jr. 31 titler (Alle med PSG)
2. Dino 29 titler
3. Peder Schurizek 28 titler

ANTAL TITLER I KARRIEREN (LANDSHOLD) TOP 3:
1. Don Bundgaard 5
2. Dino Saur 2
3. Jonas E / Peder / Ulrik / Jonas P / Frederik G / Jonesy jr. / Sebastian Nielsen / Frederik Nielsen  1

MEST FORBEREDE SPILLER I ALLE EGENSKABER TOP 3:
1. Peder Schurizek 161
2. Kaj Østergaard 151
3. Don Bundgaard 135

MEST FORBEREDE SPILLER I TEKNISKE EGENSKABER TOP 3:
1. Peder Schurizek 59
2. Sebastian Nielsen / Jonesy jr. 44
3. Don Bundgaard 43

MEST FORBEDREDE SPILLER I MENTALE EGENSKABER TOP 3:
1. Kaj Østergaard 72
2. Peder Schurizek 70
3. Don Bundgaard 58

MEST FORBEDREDE SPILLER I FYSISKE EGENSKABER TOP 3:
1. Kaj Østergaard 45
2. Jonesy jr. 41
3. Jonas Elsbøl 37

Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: 1 ... 26 27 [28] 29 30 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010