home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 11:28:08 Ninja777 Omklædning... FM20: Sjove/Interessan...
I går kl. 09:46:31 Ninja777 Blogs #30 - Det sydøstasiati...
04 Jun 2020, 23:11 sebbe Klubsøgnin... Brøndby If
02 Jun 2020, 07:20 Kredetiger Skadestuen Ændring af database
31 Maj 2020, 11:46 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
31 Maj 2020, 00:34 Rottenburg Spillersøg... Søger spiller-tråden
29 Maj 2020, 21:54 Broen13 Idéfabrikken [51] Din Vej 2019
Antal Registrerede Brugere: 21500
  2 Brugere, 232 Gæster Online.

Indlæg: 1127954 over 31047 Emner
Nyeste Bruger: ufopenut
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  [51] Din Vej 2019
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 25 26 [27] 28 Udprint
Forfatter Emne: [51] Din Vej 2019  (Læst 26041 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #390: 19 Apr 2020, 23:28 »

Jeg beklager jeg er kommet lidt efter det med opdateringer på projektet her, blogkonkurrencen fået taget en del af min opmærksomhed (og så arbejdet i øvrigt).

Jeg lover der kommer en update i morgen Peace
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #391: 20 Apr 2020, 17:20 »

Du har skam ikke noget at undskylde for. Tror vi er en del, der har rigeligt at se til for tiden - især med blogkonkurrencen også. Selv hvis du holder den her i ro i resten af april, tror jeg stadig vi alle kan acceptere det Smiley
Logged


Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #392: 20 Apr 2020, 18:35 »

Jeg er helt enig med Xanor, det er fuldt forståeligt at ligge denne her lidt på hylden især mens der er blogkonkurrence, men når det så er sagt, så glæder vi os til mere fra "din vej" Smiley
Logged

Tidligere: Baloo38

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #393: 20 Apr 2020, 21:38 »

Du har skam ikke noget at undskylde for. Tror vi er en del, der har rigeligt at se til for tiden - især med blogkonkurrencen også. Selv hvis du holder den her i ro i resten af april, tror jeg stadig vi alle kan acceptere det Smiley

Jeg er helt enig med Xanor, det er fuldt forståeligt at ligge denne her lidt på hylden især mens der er blogkonkurrence, men når det så er sagt, så glæder vi os til mere fra "din vej" Smiley

Det godt at høre boys Smiley Der kommer en update her lige om lidt, men ellers bliver det nok på nedsat blus indtil blogkonkurrencen er færdig Peace
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [47] Din Vej 2019
« Svar #394: 20 Apr 2020, 21:41 »Vi er halvvejs igennem foråret for 2029 og de forskellige ligaer nærmer sig deres afslutning. Derudover blev det til et enkelt skifte for en af vores spillere her i vintervinduet.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Det begynder i den grad at gå den rigtige vej for Ulrik i Atletico, og det ligner faktisk Ulrik er ved at have erobret pladsen som førstekeeper foran Jan Oblak, der nu er 36. Ulrik har stået 11 af de sidste 14 kampe for Atletico og de sidste 8 af dem har været i træk. Samtidig gør Ulrik det rigtig godt i de kampe han har stået, hvor der ikke bliver lukket mange mål ind, og det bliver også til pænt med clean sheets. Atletcio endte jo lidt skuffende på en 3. plads i CL-gruppespillet, og derfor står den på Europa League. Her er man klar til kvartfinalen efter sejr over Shaktar Donetsk og Stoke i de forrige runde, og her møder de Juventus. I Copa Del Rey, blev Valencia stopklods i semifinalen med et samlet 1-5 nederlag. I La Liga, er man stadig med helt fremme og er pt. på en andenplads med 3 point op til Barcelona. Ulrik er naturligvis udtaget til det danske landshold, der har 2 kampe i VM-kvallen mod Bosnien og Nordirland.

Jonas Petersen – ATLETICO MADRID
Der bliver roteret rigtig meget i Atleticos forsvar, da der er mange forsvarsspillere med kvalitet, der skal have spilletid, men heldigvis bliver det stadig til meget spilletid for Jonas. Faktisk har Jonas fået flest spilleminutter af alle centerbacksne, så i det henseende kan Jonas vel ikke tillade sig at klage. Jonas er noteret for 29(3) kampe i sæsonen og er noteret for 1 assist og har en gennemsnitlig rating på 6,83 i alle kampe.

Jonas Elsbøl – TOTTENHAM HOTSPUR
Jonas blev som sædvanligt udtaget til årets hold i DK, men for første gang i karrieren, fik han en plads i startopstillingen ved siden af Andreas Christensen. Jonas havde i sæsonen 2028 50 kampe og et snit på 6,97. På klubplan er der ikke de store nyheder. Jonas runder snart de 40 kampe i sæsonen, og holder et rigtig fint snit på 7,08 indtil videre. I Premier League er man stadig at finde på 6. pladsen, og det ligner at det er det maksimale de kan nå i sæsonen. De har i hvert fald 9 point op til 5. pladsen som er Arsenal, der endda har en kamp i hånden. I FA Cuppen er man også røget ud, og igen var det til rivalerne fra Arsenal. I CL mødte Tottenham Dortmund i første knockoutrunde, og med en 3-2 sejr i første kamp på hjemmebane, så det fint ud for Englænderne, men de kunne ikke gøre det færdigt i returen, hvor de tabte med 1-0. Jonas er naturligvis udtaget til landsholdet, der jo har VM-kval på programmet. Udover Bosnien og Nordirland, er DK i gruppe med Liechtenstein, Rusland og Moldova.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj er godt i gang med sin bedste sæson for Real Madrid, og for den sags skyld også i karrieren når vi kigger på den rating Kaj spiller til. I 38 kampe, har Kaj et snit på 7,47 og kigger vi kun på ligaen, er snittet på hele 7,61 i 26 kampe. Kajs snit er faktisk det næsthøjeste i hele La Liga, kun overgået af Mbappé fra Barcelona. Kaj er også oppe på 8 kampens spiller titler i sæsonen, hvilket også er hans bedste i karrieren. Kaj kan desværre ikke ene mand holde Real Madrids niveau oppe, og det går ikke sådan klassisk godt for dem i denne sæson. I Copa Del Rey er man røget ud til rivalerne fra FC Barcelona med samlet 3-3 (Barcelona scorede flest udebane mål) og i CL røg man skuffende ud til Inter med samlet 2-1. I La Liga er man dog stadig med helt i toppen, og selvom de er at finde på en tredjeplads, så har de kun 6 point op til Barcelona og så med en kamp i hånden.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Der er vitterligt ikke noget nyt for Don, der har været skadet lige siden sidste update. Don er kun 1-4 dage fra at være klar igen, og forhåbentlig kan han være med til at hjælpe Tottenham frem i tabellen. De har som tidligere nævnt, et lille spring op til de næste hold over sig, og med et kampprogram, der bl.a. lyder på Liverpool, City og Arsenal, ser det svært ud fra Tottenham. Men igen, hvis de vinder netop de kampe, ser det jo lige pludselig bedre ud.

Peder Schurizek – PARIS SAINT-GERMAIN
Peder har stadig gang i en rigtig flot debutsæson for sin franske klub. 10 mål og 14 assist lyder totalen på nu i 44 kampe, og mon ikke han får tilføjet endnu flere i slutningen af sæsonen. 2 mål/assist mere og så har Peder haft sin bedste sæson i karrieren. Peder er for 6. år i træk blevet udtaget til årets hold i DK, og denne gang for PSG, hans tredje forskellige klub i de 6 år (selvom det kun var den ene halvsæson, der var for PSG). PSG er suveræne som altid, men jeg har sjældent set dem så dominerende som de er nu. De sidste 10 kampe har givet 10 sejre og en samlet målscorer på 30-0. PSG er selvfølgelig med i begge pokalturneringer, hvor de møder Monaco i dem begge. I Coupe de la Ligue BKT er det i finalen, og i Coupe de France er det i kvartfinalen. I CL er man nået til kvartfinalen og her møder de Manchester City. I runden forinden, sendte man AC Milan ud med samlet 5-0. I Ligue 1 har man skabt et lille hul ned til de nærmeste forfølgere som er Lyon og Monaco, der er henholdsvis 4 og 5 point efter PSG. Peder skal selvfølgelig også sammen med de andre danske gutter på landsholdstur her i midten af marts.

Dino Saur – CHELSEA
Dino er desværre rendt ind i en længerevarende skade. Han har pt. været ude i 3 uger, og kan se frem til yderligere 4 til 7 uger, og dermed misser han muligvis resten af sæsonen. Inden Dino blev skadet, noterede han sig for et par vigtige mål for Chelsea bl.a. med sin scoring i 1-3 nederlaget til City i Carabao Cup semifinalen, og grunden til den scoring var så vigtig, var at man i returopgøret vandt med samme cifre og siden gik Chelsea videre efter straffespark. I Premier League fører Chelsea nu, og de har 2 point ned til Manchester United på andenpladsen. I Carabao Cuppen gik man jo videre fra semifinalen, og i finalen slog Chelsea Arsenal med 2-1 og dermed endnu et trofæ til Dino og Chelsea. Man er også stadig med i FA Cuppen, og her man nået til 6. runde, hvor Stoke venter. I CL venter ligarivalerne fra Manchester United i kvartfinalen.

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Det er stort set status quo for Kristján i United, hvor det er blevet til 4 indskiftninger siden sidste update. Det lidt spøjst at United brugte knap en halv milliard på Kristján sidste år, når de har brugt ham så lidt som de har, og forhåbentlig sælger de Kristján til sommer, hvis de altså ikke har tænkt sig at bruge ham mere end tilfældet er. For United er 2029 indtil videre en lang succes, hvor alle kampene undtagen en er blevet vundet. I Premier League er man oppe på andenpladsen, hvor man bider Chelsea i halen og man er kun 2 point efter. I FA Cuppen er man nået til 6. runde, hvor Burnley er på programmet og i Champions League møder United igen Chelsea, og det skal nok blive 2 kæmpe kampe. Kristján skal snart på tur med det islandske landshold, der møder Kroatien og Norge i VM-kvallen. Cypern og Færøerne, er de 2 sidste hold i gruppen.

Sebastian Nielsen – WOLFSBURG
Den interesse der var for Sebastian i vintervinduet udmøntede sig aldrig i noget konkret, og det er nok også fornuftigt for Sebastian at færdiggøre sæsonen for Wolfsburg, hvor han stadig gør det fremragende. 13 mål og 6 assist i 21(1) kampe er svært at gøre bedre, og mon ikke Sebastian er godt i gang med at sikre sig endnu et trin op af karrierestigen til sommer. Han kan hvert fald købes ”billigt” da hans frikøbsklausul er på 420 millioner. I Bundesligaen går det lige så godt for Wolfsburg som det gør for Sebastian, og man er pt. nummer 2, blot 3 point efter Bayern München. Alt er dog ikke fryd og gammen for Wolfsburg, der røg ud af DFB-pokalen med 3-0 nederlag til Schalke, og så blev det også til samlet exit i Champions League, hvor man røg ud til Liverpool med samlet 4-5. Wolfsburg tog ellers en flot 3-2 sejr på udebane i første opgør, men de kunne ikke gøre det færdigt på hjemmebane da de tabte med 3-1 på hjemmebane. Sebastian scorede det ene af Wolfsburgs 3 mål i kampen på Anfield. Sebastian er selvfølgelig udtaget til det danske landshold, der jo møder Bosnien og Nordirland i deres 2 næste kampe. Sebastian blev for andet år i træk udtaget til årets hold i DK, og denne gang med 32 kampe, 12 mål og et snit på 7,27.

Frederik GadeWOLVERHAMPTON WANDERERS
Frederik fik ENDELIG sit væk fra PSG, der vidst desværre kun kan betegnes som en fiasko. Frederik er nu tilbage i England, hvor han nok har haft sin bedste tid i karrieren, da han tørnede ud for Watford. Frederik er nu at finde i Wolves, der købte Frederik for 177 millioner. Frederik har endnu sin første scoring til gode for sin nye klub, men det bliver til masser af spilletid, og Frederik har deltaget i næsten alle kampene for sin nye klub siden skiftet. Frederik har kontrakt til juni 2033 og får 750 tusind om ugen. Interessant nok, betaler PSG 167 tusind af Frederiks løn indtil juni 2031, så Wolves får lidt rabat på Frederiks tjenester. Frederik er igen blevet udtaget til det danske landshold, hvor det forhåbentlig bliver til spilletid igen.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy gør alt hvad han kan for at blive mere fast mand i PSG. Siden sidste update er det blevet til 6 kampe fra start og 6 indskiftninger, og i disse har Jonesy lavet 7 mål og 3 assist. Jonesy har faktisk det næstebedste målsnit pr. 90 minutter kun overgået af topscoren i PSG-truppen. Jonesy laver 0,69 mål pr. 90 minutter og topscorer Fábio Silva der marginalt overgår Jonesy med sine 0,70 mål pr. 90 minutter. Jonesy er selvfølgelig også udtaget til det danske landshold, der jo tager hul på deres VM-kvalifikation. Jonesy blev igen udtaget til årets hold i DK, men for første gang i 5 år, må han tage plads på bænken. Jonesy havde 40 kampe, 12 mål og et snit på 7,29 i 2028.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
 Der er ikke meget nyt under solen for Frederik, der desværre har tilbragt langt det meste af tiden siden sidste update på sidelinjen. Frederik har kun spillet 2 kampe siden sidst, og i kampen mod Liverpool i starten af januar, udgik Frederik med en hofteskade, der så har holdt ham ude lige siden da. I Premier League, går det rigtig godt for City, der har fået kæmpet sig tættere og tættere på toppen. City er nu nummer 4 i ligaen, og har ”kun” 8 point op til førstepladsen og med en god slutspurt er det ikke fuldstændig urealistisk selvom det naturligvis bliver svært. City har et rimelig fordelagtigt slutprogram, og har kun Tottenham og United af top 6 hold i de sidste 8 kampe. I CL møder City PSG i kvartfinalen, og her burde Frederik helt bestemt være tilbage i fuld form. Frederik er endda blevet udtaget til landsholdet selvom han endnu ikke er helt klar efter sin skade. Frederik blev selvfølgelig også til årets hold i DK, og efter 2 på bænken, tog han denne gang en plads opstillingen igen. Frederik havde 52 kampe, 1 mål og et snit på 7,31 i 2028.


Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #395: 20 Apr 2020, 22:14 »

selvfølgelig lækkert med en update men som sagt fuld forståelse Smiley det kunne da være PSG skulle spille med 2 mand på top Wink
Logged

Tidligere: Baloo38

Broen13
Blogmester
********

Online Online


 
Sv: [46] Din Vej 2019
« Svar #396: 21 Apr 2020, 00:17 »

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [48] Din Vej 2019
« Svar #397: 03 Maj 2020, 11:03 »Det er langt om længe tid til at vi ser på hvordan det gik i de forskellige ligaer i sæsonen 2028/2029.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Ulrik forsatte med at spille en masse kampe i den resterende del af sæsonen, og Ulrik kom op på 30(1) kampe, hvilket var én kamp mere end Jan Oblak, så det kunne godt tyde på at faklen som førstevalg officielt er overgået til Ulrik. I La Liga, endte Atletico på en 4. plads, med sølle 2 point op til Valencia på andenpladsen. I Europa League, blev kvartfinalen endestationen efter Juventus slog Atletico ud efter en straffesparkskonkur rence. For det danske landshold, har Ulrik været i aktion 4 gange og det blev til sejre til i alle kampene, hvilket naturligvis efterlader Danmark på førstepladsen i deres gruppe.

Jonas Petersen – ATLETICO MADRID
Jonas har haft en rigtig fin første sæson i Atletico når det hele er gjort op. Jonas kom op på flotte 37(3) kampe i sæsonen og sluttede også rigtig fint af. Jonas lavede 1 mål og 1 assist yderligere i de sidste kampe, og særligt scoringen mod Juventus i første opgør i EL-kvartfinalen var essentiel i Atleticos 2-1 sejr.

Jonas Elsbøl – TOTTENHAM HOTSPUR
Første sæson i Tottenham er et overstået kapitel for Jonas, og det har været en ganske god sæson på det personlige plan i hvert fald. Jonas havde lige den 5 ugers skade i starten af januar, men ellers er det blevet til fuld spilletid for Jonas, der har fået fjerde flest spilleminutter af alle mand i Tottenham-truppen. Tottenham sluttede fint af i ligaen, men afstanden var for stor til de øvrige tophold, og man endte derfor på den 6. plads man også havde i sidste update. Jonas var også med i de 4 seneste landskampe for Danmark og er nu oppe på 65 landskampe. Jonas bidrog endda også med en scoring i 3-0 sejren over Bosnien på udebane.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Kaj Østergaard blev udtaget til sæsonens hold i La Liga, hvor han lavede 4 mål i 37 kampe og havde et snit på 7,49, hvilket var det tredjehøjeste af alle på sæsonens hold. Kaj fik 8 kampens spiller titler i sæsonen og 7 af dem var i La Liga, hvilket var næstflest af alle, kun overgået af Mbappé der havde 12. Kaj fik også den måske fornemmeste hæder man kan ønske sig som spiller, da han blev kåret som årets spiller af fansene for sæsonen. Real Madrid sluttede som 3’er i La Liga, 1 point foran Atletico og 1 point efter Valencia. Barcelona var dog for suveræne og de sluttede 8 point for Real Madrid.

Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don kom sig rigtig flot over den skade, der holdt ham ude i 3 måneders tid i starten af året. Don lavede 3 mål og 2 assist og blev kåret til kampens spiller 1 gang i de sidste 7 kampe, og han blev også kåret til månedens spiller i april i Premier League. Don har også været i aktion for det engelske landshold, der spillede finalerne i Nations League. England tabte semfinalen 2-3 til Spanien, og bronzekampen tabte man også, da Italien også slog England med 3-2.

Peder Schurizek – PARIS SAINT-GERMAIN
Peder tog et lille break til sidst i sæsonen hvad angår mål og assist, men hans stats er stadig utrolig flotte. Peder ender på hele 27 målbidrag fordelt med 11 mål og 16 assist, hvilket er det bedste han har præsteret i sin karriere. Peder og PSG havde en okay sæsonafslutning, selvom de nok gerne havde set lidt flere trofæer. Ligue 1 blev vundet for fjerde år i træk, og det var også det tiende mesterskab på 11 sæsoner, hvilket må siges at være ganske dominerende. PSG vandt også Coupe de la Ligue BKT med en 4-1 sejr i finalen over Monaco, men samme Monaco fik hævn, da de slog PSG ud af Coupe de France kvartfinalen med 2-1. I Champions League, blev City en for stor mundfuld og PSG røg ud med samlet 4-1 over de 2 kampe. Peder har selvfølgelig været med i de 4 seneste landskampe for DK, der har kurs mod en ny VM-kvalifikation.

Dino Saur – CHELSEA
Det har været endnu en meget succesfuld sæson for Dino i Chelsea. Dino døjede jo med en længere skade her i slutningen af sæsonen, men han nåede at komme tilbage og få de sidste 4 kampe, og det var nogle vigtige nogen. Dino kom tilbage i returopgøret mod Manchester City som Chelsea mødte i semifinalen i CL efter de havde slået Manchester United ud i kvartfinalen. Chelsea vandt begge kampe 1-0 og mødte Liverpool i finalen. De mødte også Liverpool i FA Cup finalen, hvor Dino bidrog med 1 scoring i Chelseas 2-0 sejr. Godt 2 uger senere, slog Chelsea Liverpool 2-1 i CL-finalen, og vinder dermed turneringen for andet år i træk. Chelsea fuldførte deres Treble da de også vandt Premier League med en relativ suveræn afstand (7 point ned til Manchester United). For det italienske landshold, har Dino været i aktion en enkelt gang da han kom ind og fik en halv times tid i bronzekampen mod England som Italien vandt 3-2.

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Kristján fik 1(1) kamp mere på cv’et i tiden siden sidste update, og ender på 4(11) kampe i alle turneringer i sæsonen. Det var selvsagt ikke det Kristján håbede på da han skiftede til United for 2 år siden, og jeg håber han kan komme til en ny klub her sommer, hvor han kan få meget mere spilletid. United sluttede som 2’er i Premier League efter Chelsea, der jo også blev stopklods i CL, hvor United røg ud med samlet 2-5 i kvartfinalen. Kristján er på ønskelisten hos AC Milan, der eftersigende skulle være meget interesseret. Kristján har spillet de 4 seneste landskampe for Island og har lavet en assist i disse. Island har fået en fornuftig start i deres kvalifikationsgrupp e med 8 point efter 4 kampe, hvilket er nok til en førsteplads pt. Island er i gruppe med Kroatien, Norge, Cypern og Færøerne.

Sebastian Nielsen – WOLFSBURG
Sebastian har haft en virkelig flot sæson i Wolfsburg, hvor han kom op på 17 mål og 9 assist i 30(1) kampe og havde et snit på 7,36, hvilket er det bedste i hans karriere. I Bundesligaen, kunne Wolfsburg ikke helt holde dampen oppe til sidst, og de sluttede med 3 nederlag i de sidste 6 kampe, bl.a. et nederlag til Bayern München, der vandt ligaen med 6 point ned til Wolfsburg, der sluttede som 3’er, så de havde selv alle muligheder. For Danmark, har Sebastian været i aktion i de seneste 4 kampe, hvor han lavede 2 assist.

Frederik Gade – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Det har været rigtig godt for Frederik at komme væk fra PSG og komme til Wolverhampton, hvor han allerede nu har spillet mere i sin nye klub, end han gjorde i hele sin PSG tid. Frederik har også fået scoret sit første mål for sin nye klub, og jeg håber det er det første af mange for Frederik, der forhåbentlig kan gøre det endnu bedre i næste sæson. Frederik har fået yderligere 2 landskampe for Danmark og i kampen mod Rusland, blev det endda til en scoring i 3-1 sejren, da Frederik kom ind og fik det sidste kvarter af kampen. Wolverhampton sluttede som 9’er i Premier League, blot 4 point fra EL-pladserne.

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy har den begrænsede spilletid til trods, gjort det rigtig fint, særligt målscoringsmæssigt når man tænker det ”kun” blev til 19 startpladser. Udover målene, blev det også til 7 assists og 3 kampens spiller titler, så alt i alt har det været en godkendt sæson for Jonesy selvom han nok ville have foretrukket at starte inde i nogle flere kampe, i stedet for at komme ind fra bænken, som var tilfældet hele 23 gange i den her sæson. Jonesy har selvfølgelig været med i de sidste 4 kampe for Danmark og han var i fin form med 3 scoringer i disse.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik har færdiggjort sin syvende sæson for Manchester City, og selvom han sad ude med længere skade i starten af januar, har det stadig været en ganske fin sæson for Frederik rent personligt. Frederik kom op på 37(1) kampe, hvor han lavede 5 assist og blev kåret til kampens spiller 2 gange. For selve klubben, var det ikke en særlig god sæson dog. I Premier League, endte man som 4’er i rækken med 12 point op til Chelsea på førstepladsen, og i de 2 engelske pokalturneringener, kom man tættest på i Carabao Cuppen, hvor man nåede til semifinalen, men her røg man dog ud til Chelsea igen. I CL nåede man også til semifinalen, og igen blev Chelsea stopklods for City, så man må virkelig sige de har været en torn i øjet for City den her sæson. Frederik har været med i de seneste 3 landskampe for Danmark, hvor det er blevet til 1 assist.
 

« Seneste Redigering: 03 Maj 2020, 11:05 af Crazy-Poul » Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: [48] Din Vej 2019
« Svar #398: 07 Maj 2020, 22:48 »

Dejligt, godt at få gang i den her tråd igen Smiley
Logged

Tidligere: Baloo38

Broen13
Blogmester
********

Online Online


 
Sv: [48] Din Vej 2019
« Svar #399: 07 Maj 2020, 23:28 »

Jeg havde helt overset denne opdatering, og hvilken én for Dino!! Opstemt - I skal da ikke snydes:

« Seneste Redigering: 07 Maj 2020, 23:32 af Broen13 » Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [49] Din Vej 2019
« Svar #400: 16 Maj 2020, 11:14 »Jeg har valgt at gøre det lidt anderledes i denne update. Som vi efterhånden nærmer os projektets afslutning, sker der ikke altid ligeså meget for hver spiller, og for min egen side, er motivationen ikke ligeså høj som den var i starten, men det er nok meget naturligt når projektet har kørt i over 3 måneder. Jeg dækker hele sæsonen 2029/2030 i denne update, og i må endelige sige til hvad i syntes om det :-) (og jeg beklager den lange ventetid i mellem updates).

Ulrik Vinbech Nikolajsen – ATLETICO MADRID
Det var en rigtig fin sæson for Ulrik, der foruden en skade på 5 uger, fik fuld spilletid i sæsonen. Hele 43 kampe blev det til i alle turneringer, og det blev til rent bur i de 16 af dem og udover det, var der også 2 kampens spiller titler. De 43 kampe, er faktisk det meste Ulrik har opnået i hele karrieren, og vi skal helt tilbage til første sæson i Leipzig i 2025/2026 sæsonen, hvor Ulrik kommer tættest på med 41 kampe. Ulrik og Atletico havde en rigtig svær efterårssæson, der også betød at deres manager Massimiliano Allegri blev præsenteret for en fyrreseddel. Interessant nok kom Mamadou Sakho ind og vikarierede i 13 dage, inden Atletico fik fat i en stor fisk i form af Pep Guardiola, der sidst var i Chelsea, hvor han vandt 13 trofæer i de 3½ år han var i London-klubben. Guardiola kom til i starten af januar, og han fik vendt skuden en del i forårssæsonen, hvilket selvfølgelig lover godt for fremtiden. Han kunne dog ikke rette helt op på den dårlige efterårssæson, og Atletico slutter som nummer 6 i La Liga. I Copa del Rey fik man kæmpet sig hele vejen til finalen, hvor mesterholdet FC Barcelona stod klar. Kampen endte 2-2, men da det gjaldt straffesparkskonkur rencen, trak Catalanerne det længste strå. I CL var man i gruppespil med PSG, Leverkusen og APOEL og her gik Atletico videre som 2’er efter PSG. I første knockoutrunde, fik man en rigtig hård lodtrækning i form af Manchester City, og det blev da også til et forventet nederlag, men Atletico gjorde det rigtig fint og tabte kun med 2-1 samlet. For landsholdet, har Ulrik stået i alle 7 landskampe, der har været indtil videre i denne sæson, og det blev til 3 clean sheets i de kampe. Danmark vandt i overlegen stil deres gruppe med 28 point for 10 kampe, og til VM er man i gruppe med Canada og Sydkorea. Ulrik er interessant nok på ønskelisten hos sin gamle klub Juventus, og han har da bestemt lidt at bevise, skulle han tage tilbage til Italien. Slutteligt, kom Ulrik på årets hold i DK for år 2029 med sine 47 kampe og et snit på 6,82.


Jonas Petersen – ATLETICO MADRID
Jonas har personligt har en rigtig flot sæson for Atletico, og måske endda hans bedste i karrieren, når man kigger på statsne. 40(1) kampe i alle turneringer blev det til, og det med et rigtig flot snit på 7,19. Særligt i Copa del Rey, var Jonas rigtig stærk, og her spillede han til 7,6 i 6 kampe, hvilket er ganske pænt. Jonas flotte sæson, har fået ham på radaren hos nogle store engelske klubber som Chelsea, Liverpool og Manchester United, men spørgsmålet er om det er klogt at tage tilbage til England, hvor han jo ikke havde den store succes sidst med Arsenal. Samtidig gør Jonas det jo rigtig godt i Atletico nu, og med udsigten til en fuld sæson under ledelse af Guardiola, kunne jeg godt se god fidus i at blive et år mere. På landsholdet har det også været et rigtig godt år for Jonas, der har erobret den ene plads ved siden af Jonas Elsbøl, så nu er de 2x Jonas forenet igen. Jonas Petersen har spillet 6 ud af de 7 mulige landskampe i denne sæson, og især kampene mod Bosnien (U) og Liechtenstein (U) leverede han rigtig solidt med en kampkarakter på 8 i begge kampe. Jonas kom ligesom sin holdkammerart Ulrik, også på årets hold i DK, men må nøjes med en bænkplads. Jonas havde 40 kampe, 1 mål og et snit på 7,08 i 2029.

Jonas Elsbøl – TOTTENHAM HOTSPUR
Jonas havde en rigtig flot sæson i Tottenham-trøjen, og han byggede rigtig flot på i forhold til året før. Det måske endda en underdrivelse, blot at kalde Jonas sæson for rigtig flot, for det har faktisk været den bedste i hele hans karriere, når man kigger på mål, rating og kampens spiller titler. Især de 6 kampens spiller titler som Jonas kom op på, er imponerende syntes jeg. Jonas havde desuden næst flest optrædener af alle i hele Tottenham-truppen. Den flotte sæson, var også medvirkende til at Jonas for sjette år i træk på årets hold i DK. Det var andet år i træk med en startplads, mens de 4 før det, var på bænken. Jonas fik endnu mere hæder, da han også fik plads på årets verdenshold for året 2029. Jonas havde 39 kampe, 2 mål og et snit på 7,34. Stort tillykke til Jonas med den flotte hæder. For Tottenham, har det været en ret blandet sæson. I Premier League, fandt man aldrig rigtig melodien og man sluttede som nummer 6 med hele 12 point op til Arsenal på femtepladsen. I Carabao Cuppen fik man en svær lodtrækning da London-rivalen Chelsea var modstanderen i 3. runde, og her blev det til et 2-1 nederlag. Det gik ikke meget bedre i FA Cuppen, hvor man noget skuffende røg ud til Fulham i 4. runde med et 0-1 nederlag. På den europæiske front, stod den på Europa League, og her lagde man ud med et suverænt gruppespil, der blev vundet med maksimumpoint foran franske Lille. I knockoutfasen, kom man helt til kvartfinalen efter at have slået Anderlecht og Dortmund ud i de foregående runder. I kvartfinalen, ventede gruppemodstanderen Lille igen, og denne gang kunne man ikke besejre dem, og man røg ud med samlet 5-6. For landsholdet, spillede Jonas naturligvis de 7 landskampe, der har været i sæsonen, og særligt kampen mod Liechtenstein var god for Jonas, der spillede til 8,8, da han var med til at holde rent bur og udover det fik en assist i 5-0 sejren.

Kaj Østergaard – REAL MADRID
Det har været endnu en god sæson for vores målrige midterforsvarer. Denne gang, blev det til 2 mål, 3 assist samt 6 kampens spiller titler i 50(1) kampe. Kigger man rent på ligastatsne i karrieren, giver det nu 24 mål, 29 assist og 35 kampens spiller titler i 356 optrædener. For Real Madrid, har det dog lidt været en sæson til glemmebogen. I La Liga kunne man ikke helt bide skeer med Barcelona og Valencia, og man sluttede som 3’er henholdsvis 12 og 9 point efter de 2 andre. Valencia kom også i vejen i Copa del Rey, da de slog Real Madrid ud af kvartfinalen med samlet 3-2. Sidste turnering vi skal runde er Champions League, og her røg man ud til de forsvarende mestre fra Chelsea med et samlet 4-1 nederlag. For femte gang i karrieren, kom Kaj på årets verdenshold, og for tredje gang ud af de 5, var det på bænken, men det er stadig en kæmpe bedrift. Kaj havde 49 kampe, 2 mål og et snit på 7,29 i 2029. Kaj kom også på sæsonens hold i La Liga, dog var det igen i form af en bænkplads.


Don Bundgaard – TOTTENHAM HOTSPUR
Don har haft en rigtig flot sæson i Tottenham, og han overgår lige akkurat sin sæson for 2 år siden, hvor det blev det til 8 mål og 3 assist. Det blev til 41(7) kampe, 9 mål, 4 assist, 1 kampens spiller titel med et snit på 6,9. Don blev ikke overaskende udtaget blandt de bedste 11 for Tottenham i sæsonen, og det samme gjorde han på landsholdet, hvor han dog måtte nøjes med en bænkplads. Netop for England, spillede Don med i alle de 6 VM-kvalkampe, der var i denne sæson, og i dem lavede han 1 mål og 1 assist. England vandt deres gruppe med maksimumpoint. England har også haft 4 venskabskampe efter VM-kvallen, hvor Don var med i alle 4. Don har med denne sæson, også opnået minimum 100 ligakampe for sin tredje engelske klub i karrieren. Don er oppe på 121 ligakampe for Tottenham og 14 mål, og hvis han virkelig brager igennem i næste sæson, overhaler sig selv fra sin Norwich tid, hvor han opnåede 151 ligakampe og 29 ligamål. 

Peder Schurizek – PARIS SAINT-GERMAIN
Peder kunne ikke ramme de vanvittige tal han præsterede i hans debutsæson for den franske hovedstadsklub, men han leverede stadig en rigtig fin sæson med 7 mål, 5 assist og 3 gange kampens spiller og interessant nok, spillede han til sit bedste snit i karrieren med 7,28 i de 46(1) kampe han spillede. Peder missede godt nok 5 uger af sæsonen med forskellige skader, hvilket selvfølgelig også har påvirket hans stats. PSG lagde for tredje år i træk, ud med at tabe Trophées des Champions, denne gang efter straffesparkskonkur rence til Stade Rennais. Siden vandt PSG de næste 23 ud af 24 mulige kampe (den sidste endte uafgjort), inden de igen tabte til Stade Rennais, denne gang i Coupe de la Ligue BKT i 4. runde. PSG kunne i overlegen stil tage ligatitlen for sjette år i træk, da de vandt ligaen med 112 point efter 38 kampe, endda helt uden at tabe en eneste kamp. PSG vandt alle kampe undtagen én, hvilket må siges at være voldsomt imponerende. I den anden franske pokalturnering Coupe de France, røg PSG ud i 9. runde til LOSC Lille, og igen endte man altså uden den store succes i pokalturneringerne. I Champions League nåede man helt frem til semifinalen, hvor man måtte se sig slået af tyske Bayern München med samlet 2-1. Man tabte 2-1 i første kamp på Allianz Arena, men man kunne desværre ikke vende det på hjemmebane. Peder blev både udtaget til sæsonens hold i Ligue 1 og det der hedder sæsonens stjernehold i Ligue 1. Peder kom også for syvende år i træk på årets hold i DK. For landsholdet, har Peder spillet alle 7 kampe, og det er gået ganske godt med 4 mål og 1 assist.

Dino Saur – CHELSEA
Det har været endnu en fantastisk sæson for Dino i Chelsea. De lagde ellers ikke særlig godt ud i sæsonen, der startede med et nederlag på straffespark til Manchester United i Charity Shield. Godt nok vandt man Uefa Super Cuppen 10 dage senere over Arsenal med en sikker 3-0 sejr, men siden fulgte en mindre række dårlige resultater i både ligaen og CL. Det varede dog ikke ved alt for længe og i slutningen af sæsonen, havde Chelsea og Dino en del flere titler på CV’et. For Dino selv har sæsonen desværre været plaget af en del skader, der samlet har holdt Dino ude i 10 ugers tid. Inden vi når til trofæerne, skal vi lige runde de turneringer, der ikke blev vundet. Carabao Cuppen og FA Cuppen, blev nemlig begge tabt til London-rivalerne fra Arsenal, men mon ikke Chelsea overlever. Chelsea vandt for fjerde år i træk Premier League, denne gang med 93 point, 5 flere end Manchester City. Klub-VM blev spillet i slutningen af december, og det blev til den forventede sejr i den turnering også. Sidste turnering vi skal runde er CL, hvor Chelsea var i gruppe med Juventus, Celtic og Zenit. Her gik Chelsea videre som 2’er, men det slog dem ikke ud. I første knockoutrunde kom Real Madrid op af hatten, og de blev sikkert ekspederet ud med samlet 4-1. Siden slog man RB Leipzig og Manchester City ud, og i finalen ventede Bayern München. Dino var desværre på bænken i hele kampen, men han er nok alligevel tilfreds med at for tredje år kunne hæve CL-trofæet efter en finalesejr på 2-1. For det Italienske landshold, stod den både på Confederations Cup og VM-kval. I Confederations Cup endte man i en bronzekamp mod Brasilien, hvor Dino endda kom på tavlen, men Italien måtte give fortabt med et 4-2 nederlag. Angående VM-kvallen vandt Italien næsten rub og stub og vandt som ventet deres gruppe. Til selve VM, er de i gruppe med Peru og Haiti.

Kristján Einarsson – MANCHESTER UNITED
Det har desværre været endnu en utilfredsstillende sæson for Kristján i Manchester United. Kristján fik blot lov at starte inde i én kamp hele sæsonen, men han fik da trods alt 10 indskiftninger i løbet af sæsonen. Kristján gjorde det efter omstændighederne okay og lavede da 3 mål, men han havde nok sat næsen op efter mere. Heldigvis ser det ud til at lysne lidt for Kristján, for der er en del interesse for ham i form af Alavés, Lazio, Newcastle og Sheffield United. For United har det mere eller mindre været en sæson til glemmebogen. Man lagde godt nok sæsonen ud med at vinde Charity Shield over Chelsea, men udover det var det småt med succes. I de engelske pokalturneringer røg man ud i henholdsvis tredje og femte runde, mens der var en smule oprejsning i Champions League, hvor man gjorde det ganske hæderligt og kom helt til kvartfinalen, hvor det godt nok blev til exit mod City. I Premier League sluttede United som 4’er. For Island havde Kristján og co. 4 kampe tilbage i VM-kvallen, hvor de ellers havde et godt udgangspunkt i gruppen da sæsonen startede, men 3 ud af 4 nederlag ændrede på dette. Island sluttede som 4’er i gruppen, dog kun 2 point fra Norge på andenpladsen.

Sebastian NielsenAS MONACO
Det har været et fremragende år for Sebastian, der undervejs også fik et stort skifte i hus til Monaco. Første del af sæsonen, blev tilbragt i Wolfsburg inden Moncao slog til i vinterpausen og hentede ham for hele 420 millioner. I Wolfsburg nåede Sebastian at spille 18 kampe og det gav 12 mål, 2 assist, 4 kampens spiller titler og et snit på 7,44. Meget flotte tal må man sige. Inden Sebastian tog til Frankrig, nåede han at få et par priser for året 2029. Sebastian blev nemlig både årets spiller i DK og spillernes årets spiller i DK med sine 31 kampe, 23 mål, 6 assist og et snit på 7,46. Stort tillykke. Udover det, blev han naturligvis også udtaget til årets hold i DK for tredje år i træk. På sidste dag i transfervinduet, slog Monaco til og Sebastian fortsatte i samme stil som i Wolfsburg. I Monaco, gik Sebastian ind og blev fast mand med det samme, og det blev til 11(2) kampe, 4 mål, 1 assist og 1 kampens spiller titel. Monaco der jo kæmper hårdt med PSG i Ligue 1, tog sig af andenpladsen efter PSG viste sig ustoppelige. I de franske pokalturneringer, havde Monaco ikke bedre held. I Coupe de France røg man ud i 9. runde til Lyon og i Coupe de la Ligue BKT nåede man til semifinalen, hvor man røg ud til Stade Rennais på straffespark. På den europæiske front, stod den på Europa League for Monaco, der igen måtte se sig slået af Lyon, denne gang i 2. knockoutrunde af EL. På landsholdsfronten skete der ikke det store. Sebastian har selvfølgelig spillet med i alle Danmarks kampe, men en var der hver at fremhæve, nemlig kampen mod Liechtenstein som Danmark vandt 5-0. Sebastian stod for 1 mål, 2 assist og blev kampens spiller med en rating på 9,2.

Frederik Gade – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Frederik har færdiggjort sin første fulde sæson for Wolves, og det blev til pænt med spilletid, men sæsonen blev delvist spoleret af en skade, der holdt Frederik ude i 3 måneder. Det blev til 20(4) kampe og i dem lavede Frederik 2 mål og 2 assist. Forhåbentlig kan Frederik holde sig skadesfri til næste sæson, og så bliver det forhåbentlig også til lidt flere mål og assist. For Wolves har det været en ganske fin sæson. I PL, blev man bedste hold udenfor The Big Six og med syvendepladsen står den på EL i næste sæson. I Carabao Cuppen blev det til exit i 4. runde, men til gengæld, havde Wolves en rigtig flot FA Cup kampagne, hvor man kom helt frem til finalen, hvor det desværre blev til nederlag til Arsenal efter straffespark. For landsholdet har Frederik været involveret i de seneste 3 landskampe for DK, og forhåbentlig kommer Frederik med til den kommende VM slutrunde. Frederik er på ønskelisten hos Alavés, der eftersigende skulle have stor interesse for Frederik. 

Jonesy jr. – PARIS SAINT-GERMAIN
Jonesy har haft en flot sæson for PSG, og han blev en mere fast mand for PSG end han havde været den foregående sæson. Jonesy nød især godt af at han jo kan spille alle de offensive pladser, og faktisk fik allerflest kampene på højre kanten i PSG’s angreb. Jonesy kom op på 29 startpladser og fik 12 indskiftninger ved siden af. I disse, blev det til 18 mål, 9 assist, 6 kampens spiller titler og et snit på 7,67. Kigger man kun på Ligue 1, var snittet på 7,85 og begge snit er faktisk det bedste i Jonesys karriere.  Jonesys flotte 2029 bragte ham tæt på den største hæder i Jonesys karriere. Jonesy blev nemlig nummer 2 i årets spiller i verden, og han fik blot 23 point færre i afstemningen end Mbappé, der vandt prisen for 8. gang i det her save. Jonesy havde 40 kampe, 21 mål, 10 assist og et snit på 7,6 i 2029, men det var altså ikke helt nok for at slå franskmanden desværre. Jonesy blev også udtaget til årets hold i DK, denne gang på højre kanten og det var sjette år i træk for Jonesy. I Ligue 1’s årets spiller, blev Jonesy også nummer 2 og denne gang blev han slået af sin holdkammerart Fábio Silva. Men det slutter ikke der med den personlige hæder for Jonesy, for med hans flotte sæson, blev han også udtaget til sæsonens hold i Ligue 1 samt sæsonens stjernehold i Ligue 1. På landsholdsfronten, har det også været en flot sæson med 3 mål, 3 assist og 2 kampens spiller titler i 6 kampe.

Frederik Nørgaard – MANCHESTER CITY
Frederik har færdiggjort sin ottende sæson for Manchester City, og det har været endnu en solid omgang for Frederik. Frederik har på trods af det stabile niveau været ramt af en række mindre skader, der har holdt ham ude i godt 8 uger i løbet af sæsonen, men det har altså ikke påvirket hans præstationer alt for meget. Frederik ender på 39(4) kampe, hvor han lavede 7 assist og blev kampens spiller 4 gange med et snit på 7,11 i alle turneringer. Frederik blev for andet år i træk udtaget til årets hold i DK i startopstillingen, og i alt, er det ottende år i træk at han bliver udtaget til enten bænken eller blandt de bedste 11. For Manchester City har det været en lige ved og næsten sæson. Man gjorde det godt i de fleste turneringer og kom langt i dem alle, men det blev ikke til en samlet sejr i nogen af dem. I Premier League sluttede man som 2’er, 5 point efter mesterholdet Chelsea og samme Chelsea slog også Manchester-klubben ud af semifinalen i Champions League med en samlet 4-3 sejr. I FA Cuppen, nåede City også semifinalen, hvor de blev slået ud af Arsenal med 1-0 og til sidst runder vi Carabao Cuppen, hvor Leicester kom i vejen i kvartfinalen. På landsholdsfronten, har Frederik deltaget i 6 af 7 mulige landskampe og det blev til 3 assist i disse.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

szukizek
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: [49] Din Vej 2019
« Svar #401: 16 Maj 2020, 15:31 »

det kunne være lidt spændende at vide om spillerne er tæt på deres potientiale.
Logged


gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [49] Din Vej 2019
« Svar #402: 17 Maj 2020, 08:32 »

Fed update... Jeg havde håbet på lidt mere, men som inside forward havde det nok set anderledes ud. Men i FM19 stiller 90% af klubberne op i en "Morten Olsen" opstilling, med en Mellemrums spiller. Oppe foran.  Thumbs Up Djævel
Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

Broen13
Blogmester
********

Online Online


 
Sv: [49] Din Vej 2019
« Svar #403: 17 Maj 2020, 15:19 »

Fedt med endnu flere titler til CV'et Dino!! Opstemt Ærgerligt det er Chelsea der skal sørge for det.... Peace

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Offline Offline

 
Sv: [49] Din Vej 2019
« Svar #404: 24 Maj 2020, 22:05 »

det kunne være lidt spændende at vide om spillerne er tæt på deres potientiale.

Uden at vide det med sikkerhed, tænker jeg spillerne må være ret tæt på, hvis de ikke allerede har nået deres maks.

Fed update... Jeg havde håbet på lidt mere, men som inside forward havde det nok set anderledes ud. Men i FM19 stiller 90% af klubberne op i en "Morten Olsen" opstilling, med en Mellemrums spiller. Oppe foran.  Thumbs Up Djævel

Tak for det gonzo, fedt du stadig følger med og kommentere selvom jeg har været lidt sløv med udatesne på det sidste.

Fedt med endnu flere titler til CV'et Dino!! Opstemt Ærgerligt det er Chelsea der skal sørge for det.... PeaceJa han får da godt nok skrabet lidt titler sammen, og mon ikke der er flere på vej  Hævet Øjenbryn
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Sider: 1 ... 25 26 [27] 28 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010