home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:01:18 Broen13 Mødelokalet FmF Sommerbold 2013
I dag kl. 19:50:00 Broen13 Idéfabrikken [43] Din Vej 2019
I dag kl. 19:04:10 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I dag kl. 19:03:03 Sirstaal Omklædning... Er du blevet klub lege...
I dag kl. 19:01:33 DIYAR2660 Omklædning... Gummiben
I dag kl. 18:06:22 Wester Challenges Akademiet
I går kl. 19:05:06 Crazy-Poul Mødelokalet Forbedringer til FmFre...
Emne Forfatter
San Marino og de ... Crazy-Poul
Europa Rundt med ... Ajes
Superligadrømme Wester Jr.
4# De bevingede l... Broen13
[6]Boldklubben af... Ninja777
4| Hamburg meine ... xanor
4 - AGF - Transfer Crazy-Poul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Idéfabrikken
| | |-+  [43] Din Vej 2019
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25 Udprint
Forfatter Emne: [43] Din Vej 2019  (Læst 15843 gange)
Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Online Online

 
Sv: [14] Din Vej 2019
« Svar #180: 27 Feb 2020, 21:30 »

En rigtig godt opdatering CP.

Men at jeg ikke spiller mere tid til U21 EM fatter jeg ikke.

Jeg forstår det heller ikke, men igen så fik træneren trofæet hjem til Danmark, så helt dumt har det ikke været  crazy
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Online Online

 
Sv: [15] Din Vej 2019
« Svar #181: 28 Feb 2020, 19:39 »


Vi er nået til 7. september 2021 og er klar til at tage hul på en ny sæson. Vi har ikke haft helt så mange klubskifter som man kunne håbe på, og som det ser ud nu, er der flere der burde finde en ny klub til vinter.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – JUVENTUS
Der er blot spillet 3 kampe af den nye sæson, og det har været med Ulrik på bænken i alle 3. Wojciech Szczesny sidder fortsat tungt på keeperposten hos Juventus, men i det mindste ser Ulrik ud til at være sikker næste mand i keeperhierarkiet. Men med et så spækket kampprogram som Juventus har, må der falde noget spilletid af til Ulrik i af løbet af sæsonen, og så gælder det virkelig for Ulrik om at slå til når han får chancen. Ulrik var med i truppen til Danmarks VM-kvalkampe, dog uden at komme på banen, men her har han jo igen også hård modstand, da Kasper Schmeichel sidder hårdt på posten.

Jonas Petersen – WIGAN ATHLETIC
Jonas havde en del interesse i slutningen af sidste sæson, men er stadig at finde hos Wigan. Jonas har fået en fin start på 2021/2022 sæsonen, og kun en lille skade, der holdt Jonas ude i 5 dage, har holdt Jonas fra at få fuld spilletid. Jonas har spillet 5 kampe for Wigan, der ligger nummer 11 i Championship. I Carabao Cuppen, tabte man desværre i første runde til Grimsby Town. Jonas har været med U21 landsholdet i aktion, og her tog man hul på en ny EM-kvalifikation. Holdet er blevet en smule svækket efter flere af spillere (bl.a. vores Din-Vej-spillere) har rykket op i A-truppen. Jonas spillede med i begge kampe mod Ukraine og Portugal som begge endte uafgjort. Jonas er ønsket af Aston Villa, der ligger nummer 2 i Championship.

Jonas Elsbøl – SWANSEA CITY
Jonas har fået en ganske fin start på den nye sæson. Jonas har fået spilletid i alle kampene undtagen de 2 første, og det skyldes måske Jonas havde brug for en lille pause efter U21 EM. Swansea tabte også de 2 kampe, så det gik hurtigt op for dem, at det var vigtigt at få Jonas tilbage i startopstillingen. Med Jonas tilbage, er man ubesejret i ligaen med 2 sejre og 2 uafgjorte. I ligaen ligger man nummer 12, lige efter Wigan og Jonas Petersen. I Carabao Cuppen, kom man til 2. runde, hvor Everton vandt med 3-1. Jonas var også med på det danske A-landshold, dog uden at komme i aktion i denne omgang.

Kaj Østergaard – BAYERN MÜNCHEN
Jeg havde håbet på en ny udlejning eller sågar et permanent skifte for Kaj, men er Kaj er stadig at finde hos Bayern München, nærmere bestemt Bayern II. Kaj har spillet 4(1) kampe i sæsonen, og har allerede lavet et enkelt mål, så Kaj er tilbage som vi kender ham. Bayern har sat ham på udleje listen, men hvorfor det ikke er blevet til en udleje i det her vindue er ikke til at sige. Kaj må spille resten af efteråret færdigt hos Bayern II og kan forhåbentlig få et nyt skifte i hus til vinter. Det kan alligevel godt overaske mig, at med hans fine halvsæson for Stuttgart i mente, ikke er kommet afsted til en ny klub.

Don Bundgaard – NORWICH CITY
Don har lagt godt ud i den nye sæson med 2 mål, 1 assist og 1 kampens spiller i 8 kampe. Man ligger nummer 8 i rækken, men kun 2 point fra 2. pladsen, så vi må håbe at Don og Norwich kan holde sig inde i kampen om playoffpladser helt frem til foråret. I Carabao Cuppen er man videre til 3. runde, hvor man møder West Bromwich, der aktuelt ligger nummer 3 i Championshp, 2 point foran Norwich. Don har også været på landsholdstjeneste med Englands U21 landshold, og her var han med i begge kampe mod Slovenien og Gibraltar som man vandt komfortabelt med henholdsvis 4-0 og 3-0.

Peder Schurizek – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Peder har virkelig fået en fremragende start på den nye sæson. Dels har Peder underskrevet en ny kontrakt med Wolves. Aftalen løber til juni 2025 og giver ham 230 tusind om ugen. Men udover den nye kontrakt, har Peder for første gang i Wolves karriere også startet inde i en Premier Leauge kamp for klubben. Peder har spillet 3(1) kampe for Wolves allerede, og man kan da håbe på det kun er en lille del af hvad der venter Peder i sæsonen. Udover den gode klubstart, er der også masser af succes på det danske A-landshold. Først fik Peder 62 minutter i venskabskampen mod Algeriet, og siden var Peder yderst velspillende i VM-kvalkampen mod vores nordiske naboer fra Norge. Peder lavede 4 nøgleaflevering samt et fornemt langskudsmål, og det gav ham prisen som kampens spiller (Danmark vandt 2-1).

Dino Saur – INTERNAZIONALE
Dino fik ikke vanvittig meget spilletid for Inter i sidste sæson, og det er heller ikke fordi han er startet denne sæson som lyn og torden, men det er da alligevel blevet til et par indhop allerede. Udover det fik Dino en del spilletid i optakten, og det er forhåbentlig et tegn på, at han ikke er så langt fra startopstillingen igen. Han er udover det, også sat utilgængelig for udleje, så det viser da at klubben tror på ham syntes jeg. Der er spillet 3 kampe i Serie A, og Inter ligger nummer 3 med 6 point. Dino har også været i landsholdsaktion, og har fået 2 kampe mere på CV’et, så nu er Dino oppe på 22 styks.

Kristján Einarsson – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Kristján har underskrevet ny lang aftale med klubben. En forlængelse på 5 år, så nu løber kontrakten til juni 2026 og Kristán får en fyrstelig løn på 365 tusind om ugen. Der er blot spillet 2 kampe af Bundesligaen i den nye sæson, og Kristján har spillet med i den ene. På det Islandske landshold, kan Kristján tilføje endnu en kamp, og endnu et mål, da han nettede mod Armenien i Islands 4-1 sejr. Island ligger 3 point efter Portugal der topper deres kvalgruppe med 6 ud af 6 sejre. Kristján fik en mindre skade i kampen, som han pt. er på vej tilbage fra.

Sebastian NielsenFC KØBENHAVN
Lidt en chocktransfer for mig, men på selve dagen for Danmarks anden gruppekamp til U21 EM, blev Sebastian sendt på leje hos FCK, der virkelig har gjort et scoop her vil jeg mene. Sebastians evner overstiger sgu Superligaen i min optik. Og det er han allerede godt i gang med at bevise. 10(2) kampe, 4 mål og 4 assist lyder totalen på indtil videre, og det er vidst mere end godkendt. I Superligaen, ligger man 2’er med 16 point for 7 kampe og i Europa kom man hele vejen igennem Champions League kvalifikationen efter man slog Rangers, Lokomotiv Mosvka og Ajax. Man tabte ellers til Rangers i første kamp med hele 3-0 på udebane, men i returkamp fik man vendt det hele på hovdet bl.a. pga. af Sebastian. 2 mål stod Sebastian for og FCK vandt 4-0.

Frederik Gade – WATFORD
Frederik er tilbage hos Watford, og er igen desværre at finde på U23 holdet med en arbejdstilladelse, der gør at han ikke må spille for klubbens førstehold. Dermed står efteråret igen på U23 bold, og ligesom sidste gang det var situationen for Frederik, må han bare knokle på det næste halve år, og satse på at blive udlejet eller finde en ny permanent klub til vinter. Frederik gør det nu ellers fint på U23 holdet med 3 mål i 3(3) kampe, men Frederiks talent rækker altså til mere end U23 niveau, så vi må håbe han hurtigt kan finde et andet sted at spille fodbold. Frederik har deltaget i begge kampe på U21 niveau for det danske landshold, hvor man spillede uafgjort mod både Ukraine og Portugal.

Jonesy jr. – RB LEIPZIG
Jonesy vender tilbage til Leipzig efter et succesfuldt U21 EM, og det har Leipzig valgt at belønne med en ny kontrakt på 335 tusind om ugen, der udløber juni 2025. Jonesy har fået en rigtig lovende start på den nye sæson, og 5 mål i 5 træningskampe underbyggede kun dette. Det ser ud til Jonesy har fået lov at spille den enelige angriber i RB Leipzigs system, mens man har placeret de 2 andre angrebsstjerner (Moise Kean og Timo Werner) på hver sin kant. Det har betydet spilletid til Jonesy i alle de 3 kampe Leipzig har spillet indtil videre, og Jonesy har scoret et enkelt mål i disse. I landsholdsregi, har det også været en succesfuld start for Jonesy. Han har fået 2 kampe mere på CV’et, og været afgørende i begge. Først med en assist i 2-2 kampen mod Algeriet og siden med 1 mål i 2-1 sejren over Norge, hvor Peder jo også scorede, så man må sige vores spillere var afgørende i den kamp.

Frederik Nørgaard – WATFORD
Frederik har også underskrevet en ny kontrakt med sin klub. Den nye aftale udløber juni 2025, og indbringer Frederik 390 tusind om ugen. Frederik har måske omsider sat sig på højre backen i Watford, i hvert fald i sæsonens indledning, hvor han allerede er oppe på 5 Premier League optrædener og 1 Carabao Cuppen. I ligaen går desværre ikke så godt, da man har tabt 4 ud af de 5 og det har ikke været vildt skræmmende modstand endnu. Lige nu er Frederik inde i en lidt uheldig skade, i forhold til hans nylige startplads, der holder ham ude i op til 2 uger endnu. Vi satser på Frederik kommer stærkt tilbage og tager sin plads igen når han er fit for fight.
 Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [15] Din Vej 2019
« Svar #182: 28 Feb 2020, 21:32 »

Måske fint nok for Kaj at blive et halvt års tid på Bayern II og få lidt selvtillid/mål i benene igen! Men godt nok en skam, at udviklingen mere eller mindre er gået i stå siden skiftet til Bayern Skuffet Ikke umiddelbart det jeg havde forventet, må jeg nok indrømme
Logged


Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [15] Din Vej 2019
« Svar #183: 29 Feb 2020, 16:21 »

Og så fandt jeg tid, men vinsmagning trumfer FM (med yderste margin selvfølgelig!  Wink ):

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [15] Din Vej 2019
« Svar #184: 29 Feb 2020, 20:38 »

Why not both Broen? Wink Wink
Logged


Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [15] Din Vej 2019
« Svar #185: 29 Feb 2020, 20:43 »

Why not both Broen? Wink Wink

Jeg tror sgu de andre deltagere vil synes det var lidt mærkeligt! Opstemt
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Online Online

 
Sv: [16] Din Vej 2019
« Svar #186: 01 Mar 2020, 15:16 »Vi er nået til 31. December 2021, og vi står overfor endnu et vinter transfervindue.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – JUVENTUS
Som jeg håbede på for Ulrik i sidste update, har Juventus travle kampprogram betydet at der faldt spilletid af til Ulrik. Ulrik har fået en del spilletid i CHL-gruppespillet, hvor han har stået i 3(1) kampe og holdt rent bur i 3 af dem, så bestemt en flot præstation her. Ulrik blev endda kampens spiller i 1-0 sejren over Frankfurt. Ulrik har også spillet en smule i ligaen med 1(1) kampe og også her er det blevet til et rent bur.

Jonas Petersen – WIGAN ATHLETIC
Jonas har underskrevet en ny kontrakt med klubben, der nu løber frem til juni 2025 og giver ham 75 tusind om ugen i løn. Udover den nye kontrakt, kører det meget godt på skinner for Jonas, og der er i virkeligheden ikke det store at berette. Jonas er fast mand i det centrale forsvar hos Wigan og er oppe på 24 kampe for sæsonen. Wigan er med helt fremme i Championship og ligger aktuelt nummer 5 i rækken. På U21 landsholdet, har Jonas spillet 3 kampe mere siden sidst, og det gik ret fint med 3 ud 3 sejre, og kun 1 mål indkasseret. Danmark ligger 1’er i deres kvalifikationsgrupp e.

Jonas Elsbøl – SWANSEA CITY
Jonas nærmer sig allerede sidste sæsons tal angående optrædener (25). I 2021/2022 sæsonen, er Jonas nu oppe på 21(1) kampe, og der er ikke noget der tyder på Jonas ikke også kommer til at spille fast i resten af sæsonen. Jonas har også lavet en enkelt assist. For Swansea kunne det godt gå bedre, da de ligger nummer 19 i rækken med kun 3 point ned til stregen. På landsholdsfronten, går det også ganske fint. 2 optrædener for U21 landsholdet, og så er det endda blevet til debut for A-landsholdet, da Jonas spillede hele kampen mod Polen som man tabte 1-0. Jonas spillede ellers en solid kamp med en rating på 7,5. Danmark kvalificerede sig til VM som vinder af Gruppe 1 med 24 point for 10 kampe. Til VM, er Danmark i gruppe med England, Japan og Mali. Forhåbentlig er Jonas og mange andre af vores danske spillere med til slutrunden, der afholdes i Qatar foregår i november 2022 in-game.

Kaj Østergaard – BAYERN MÜNCHEN
Så har Kaj ENDELIG fået debut for førsteholdet hos Bayern. Om end det kun blev til en håndfuld minutter i debuten, viser det da at Kaj er kommet tættere på i kampen om spilletid. Kaj er lige nu en del af førsteholdstruppen, og det er jo et godt tegn, men det er altså også hård konkurrence han har i kampen om spilletid. Süle og Pavard ligner de 2 førstevalg, mens Rüdiger ligner et klart tredjevalg. Til gengæld er Boateng dels oppe i årene, og så vil han gerne væk, så måske pladsen som 4. mand i forsvaret kan blive Kajs, og derfra gælder det ”bare” om at holde sig til når der skader/karantæner hos hans kollegaer.

Don Bundgaard – NORWICH CITY
Don havde en rigtig god sæson sidste år, men han har allerede overgået den i år, og kun på den halve tid. Dons statistik hedder 26 kampe, 8 mål, 6 assist og 3 kampens spiller. Meget flotte tal må man sige. De flotte tal, gav ham bl.a. prisen som månedens unge spiller i oktober med 3 mål i 5 kampe og et snit på 7,52. Don og Norwich ligger nummer 7 i rækken i et meget tæt felt omkring playoffpladser, og med Dons form i mente ser sæsonen lys ud. Man kan måske håbe på Norwichs vegne, at der er flere klar til at steppe op. Don har været med i en kamp mere for det engelske U21 landshold, der ligger 2’er i deres kvalgruppe 3 point efter Sverige.     

Peder Schurizek – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Peder har fortsat sin gode stil fra starten af sæsonen, og Peder får stadig en del spilletid hos Wolves. Af de 21 Premier League kampe, der er spillet af sæsonen, har Peder deltaget i de 15 af dem, hvilket er ganske pænt syntes jeg. Det er også blevet til en enkelt kamp i Carabao Cuppens 3. runde hvor man mødte Liverpool. Man tabte 2-1, og Peder stod endda for Wolves enlige mål. På landsholdet, har Peder også fortsat sin fine form på landsholdet, og siden sidste update, har Peder spillet med i 3 landskampe mere. Wolves ligger fint med i Premier League og man ligger aktuelt nummer 8.

Dino Saur – INTERNAZIONALE
Dino har en noget spøjs statistik for sæsonen syntes jeg. Han har nemlig hele 9 indhop for sæsonen i Serie A, men ingen kampe fra start. Det samme gør sig gældende i Coppa Italia, hvor han også har en enkelt optræden fra bænken. Eneste start for Dino er i Champions League, hvor han spillede 77 minutter i kampen mod Monaco. Inter ligger nummer 3 i Serie A, 3 point fra førstepladsen, og er fortsat med i alle turneringer. I Super Cuppen møder man Juventus, Genoa i kvartfinalen af Coppa Italia og PSG i første knockoutrunde af CHL. Dino har spillet 4 ud af 4 kampe for Italiens U21 landsholdet, og han havde en assist i 5-0 sejren over Georgien. Italien ligger suveræn 1’er i deres gruppe med 6 ud af 6 sejre og de har 6 point ned til nærmeste forfølger.

Kristján Einarsson – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Kristján spiller fast i størstedelen af kampene for BMG, men det går desværre ikke så godt fra klubben, der kæmper med i bunden af rækken. Og lige aktuelt i spillet, ser det ud til BMG har ændret taktik, til en formation, der spiller uden fløje, så det er jo selvfølgelig problematisk for Kristján. Kristján har spillet 14 kampe i sæsonen og lavet 2 mål. Kristján har spillet 5 landskampe for Island siden sidst, og han har bidraget med 1 mål og 2 assist i disse. Island endte som 2’er i sin VM-kvalgruppe bag Portugal. Af de 10 2’ere, går de 3 videre til VM, og her rakte Islands 6. plads altså ikke.

Sebastian Nielsen – FC KØBENHAVN
Kort tid efter sidste update, blev Sebastian uheldigvis ramt af en skade, der holdt ham ude i 2 måneder. Derfor er det ikke blevet til mange kampe siden sidst. 15(5) kampe er han oppe på med 6 mål og 5 assist til følge. I Superligaen ligger man nummer 1, i en ellers meget tæt top. Der er f.eks. kun 5 point ned til AGF på 5. pladsen. I Champions League, endte man som nummer 3, blot 2 point efter Dortmund. I Europa League møder FCK Shaktar Donetsk.

Frederik Gade – WATFORD
Den arbejdstilladelse Frederik har hos Watford, omfatter åbenbart kun ligakampe, så derfor må han gerne spille i cupturneringer, og her er det blevet til 2 optrædener. Det gjorde Frederik ganske godt, for han scorede i dem begge 2. Først lavede han det ene mål i 2-0 sejren over Stoke, og siden lavede han endnu et mål i 2-1 sejren over Brighton. Frederik spillede ikke i kvartfinalen som man også vandt (3-0 over Bournemouth). I semifinalen møder man Liverpool over 2 kampe, så forhåbentlig kan Frederik få lov at spile med her. Watford ligger nummer 19 i Premier League med hele 8 point op til stregen, så det lover ikke for godt for de 2xFrederik der er i truppen.

Jonesy jr. – RB LEIPZIG
Jonesy har fortsat den lovende start han havde på sæsonen, og det er både blevet til massere af spilletid og mål. Hele 21 kampe i alle turneringer er Jonesy oppe på med 9 mål, 1 assist og 2 kampens spiller titler til følge. De fleste af Jonesy’s mål kom i Europa League med 5 mål i 6 kampe, hvilket jo er rigtig fint må man sige. Leipzig endte som 2’er i deres gruppe med 13 point for 6 kampe. I første knockoutrunde møder man Fiorentina. På Jonesy’s vegne, kunne man godt ønske lidt flere mål i ligaen, da det her kun er blevet til 2 mål i 13 opgør. Leipzig ligger nummer 4 i bundesligaen. På landsholdet, er Jonesy i den grad on fire for tiden. Først lavede han 2 basser i 4-0 sejren mod Ungarn, og det gav Jonesy titlen som kampens spiller. Men det sluttede ikke her, for Jonesy gentog bedriften mod Andorra, som man slog 3-0 og her lavede Jonesy igen 2 basser og blev kampens spiller. Mod Norge blev det ”kun” til et enkelt mål, men det var stadig nok til at blive kampens spiller for 3. gang ud af 4 mulige landskampe. En ganske fremragende tur med landsholdet må man sige.

Frederik Nørgaard – WATFORD
Frederik har beholdt sin plads hos Watford, og har allerede spillet mere for dem i denne sæson, end han gjorde de foregående 3. Frederik er oppe på 17 kampe for sæsonen og han har lavet 4 assist. Frederik er måske også ved at sætte sig på højre backen på A-landsholdet. Han har i hvert fald spillet i 3 ud af de sidste 4 og Frederiks stats er helt sikkert også gode nok til at gøre sig gældende på landsholdet. Skulle Watford være så uheldige at rykke ned, burde Frederik ikke have det store problem med at finde klubber, der har brug for hans egenskaber.
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: [16] Din Vej 2019
« Svar #187: 01 Mar 2020, 17:15 »

Og så er her de tilhørende statistikker! Smiley God søndag allesammen! Opstemt

Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: [16] Din Vej 2019
« Svar #188: 02 Mar 2020, 10:25 »

Lækre updates CP.

Kunne være fedt at jeg efter nytår også scorer lidt mere i ligaen, men udviklingsmæssigt ser det sgu meget godt ud.

Men det er vigtigt at være stærk på landsholdet Smiley
Logged

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [16] Din Vej 2019
« Svar #189: 02 Mar 2020, 17:04 »

Jeg er ved at blive lidt "forelsket" i ham Ulrik, målmanden fra Juve  Thumbs Up

Men fedt at følge sin lille figuragtige mand bare gøre det bedre og bedre  Djævel
Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Online Online

 
Sv: [16] Din Vej 2019
« Svar #190: 02 Mar 2020, 17:11 »

Og så er her de tilhørende statistikker! Smiley God søndag allesammen! Opstemt


Det ser godt ud Broen  Thumbs Up Der er godt mange, der har udviklet sig rigtig pænt efterhånden  Smiley

Lækre updates CP.

Kunne være fedt at jeg efter nytår også scorer lidt mere i ligaen, men udviklingsmæssigt ser det sgu meget godt ud.

Men det er vigtigt at være stærk på landsholdet Smiley

Mange tak QuesT Smiley

Ja Jonesys udvikling er rimelig markant efterhånden og hans værdi stiger også pænt fra update til update. Det bliver spændende at se om Jonesy bliver handlet for en kæmpe sum på et tidspunkt Smiley

Jeg er ved at blive lidt "forelsket" i ham Ulrik, målmanden fra Juve  Thumbs Up

Men fedt at følge sin lille figuragtige mand bare gøre det bedre og bedre  Djævel

Hvorfor er du ved at blive "forelsket" i Ulrik  crazy ?

Og ja Don tager nogle flotte skridt for tiden må man sige  Thumbs Up
Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

Crazy-Poul
Freelance Projekt
******

Online Online

 
Sv: [17] Din Vej 2019
« Svar #191: 02 Mar 2020, 19:10 »Datoen siger nu 14. marts 2022, og det er tid til at gøre status på ny.

Ulrik Vinbech Nikolajsen – JUVENTUS
Ulrik har underskrevet en ny 4-årig aftale med Juventus, så han nu har kontrakt med dem indtil juni 2026. Ulrik får 280 tusind om ugen i sin nye kontrakt. Udover kontrakten, er der ikke sket det store for Ulrik siden sidste update. Ulrik har spillet en enkelt ligakamp mere siden sidst, og også en enkelt i Serie B for U23 holdet. I ligaen, ligger Juventus for tiden nummer 3, mens man både er ude af Coppa Italia og Champions League, hvor man tabte til Barcelona. I Super Cuppen, tabte man til Inter, så det er ikke den bedste sæson Juventus har gang i.

Jonas Petersen – WIGAN ATHLETIC
Jonas har været ramt at et par mindre skader siden sidste update, men udover det, går det ret fint for Jonas. Jonas er oppe på 34 kampe i alle turneringer med 1 assist til følge. Wigan er faldet en helt del i rækken siden sidste update, og man er nu nummer 16 i turneringen. Det skal dog siges, at The Championship er meget tæt, og man har ”kun” 9 point op til den 5. plads man lå på i sidste update. Jonas er for tiden på ønskelisten hos Leeds, der aktuelt ligger nummer 14 i Premier League.

Jonas Elsbøl – SWANSEA CITY
Swansea prøver at få Elsbøl til at underskrive en ny kontrakt, og den har Jonas i første omgang afvist. Jonas er på ønskelisten hos både Leeds og AC Milan, så Jonas har fine kort på hånden må man sige. Og det kunne da være interessant hvis de 2xJonas begge tog til Leeds. Swansea flirter stadig lidt med stregen, hvor man kun har 4 point ned, man har dog et par kampe i hånden, og vinder man dem, ser det selvfølgelig noget anerledes ud. Jonas har lavet en enkelt pind siden sidst, og er oppe på 33(1) optrædener i alle turneringer.

Kaj Østergaard – BAYERN MÜNCHEN
Kaj har underskrevet en ny 4-årig aftale med klubben, der giver ham 192 tusind om ugen i løn. Det jo selvfølgelig dejligt, at Bayern tror på ham, men Kaj er umiddelbart stadig rimelig langt fra spilletid, og måske han burde finde et andet sted end Bayern, hvor konkurrencen nok er så hård som den kan blive. Kaj har ikke fået flere minutter på førsteholdet siden sidst, og det ser ikke umiddelbart ud til at ændre sig i resten af sæsonen, selvom tingene selvfølgelig kan gå stærkt, hvis der kommer skader/karantæner til hans centerback-kollegaer. Man er suveræn 1’er i ligaen med 15 point ned til nærmeste forfølger, så om ikke andet, kan Kaj sandsynligvis tilføje et nyt trofæ til CV’et når sæsonen er slut.

Don Bundgaard – NORWICH CITY
Don har fortsat sin gode form fra efteråret og blev ved med at lave enten mål eller assist. Desværre er Don blevet ramt af en skade, der holder ham ude i 2 måneder. Selvfølgelig ærgerligt for Don selv, men også et stort tab for Norwich, der lige nu ligger nummer 4 og i den grad kunne bruge Don. Don er den spiller i truppen, der bidrager med 3. flest mål (9 mål, 6 assist) og nu skal de altså klare sig uden ham i den afgørende del af sæsonen. Hvis alt går vel, kan Don nå at komme tilbage i form og få et par kampe med inden sæsonen slutter.

Peder Schurizek – WOLVERHAMPTON WANDERERS
Peder har virkelig grebet chancen i den her sæson, og som den er skredet frem, er Peder blevet en mere og mere fast del af holdet. Peder har spillet hele 12 kampe siden sidste update, og er nu også begyndt at bidrage med flere mål. 3 mål, 4 assist lyder totalen på, hvilket jo er ganske flot. Peders fine form, har givet ham en 3. plads som månedens unge spiller i Premier League i januar og februar. Wolves ligger nummer 7 i Premier League. 

Dino Saur – INTERNAZIONALE
Dino kæmper stadig hårdt for spilletiden I Inter, og har endnu til gode at spille fra start i Serie A, men det bliver da stadig til et par indhop. Han er nu oppe på 11 indhop i ligaen. Man ligger nummer 2 i Serie A, 3 point efter Milan og så har man endda spillet en kamp mere. I Coppa Italia nåede man til semifinalen, hvor man over 2 opgør tabte til rivalerne fra AC Milan. I Champions League tabte man til PSG med samlet 4-2 over de 2 opgør. Så nu må Inter og Dino sætte alt ind på at vinde den sidste titel de spiller med om. Dino er udtaget til det italienske U23 hold, der har en venskabskamp mod Egyptens ditto på tapetet.
 
Kristján Einarsson – BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
I sidste update, skrev jeg om at BMG så ud til at ændre til en taktik, der godt kunne gøre det lidt besværligt for Kristján i forhold til spilletid. Men det så ud til at være en kortvarig ting for BMG, da Kristján har spillet de fleste kampe siden. Dog ikke alle, da Kristján formåede at få et direkte rødt kort i 1-0 nederlaget mod Wolfsburg. BMG har blot fået 5 point siden sidste update, og det begynder at se mere og mere dystert ud for klubben. Man ligger på 17. pladsen, der betyder direkte nedrykning til 2. bundesligaen, og har 3 point op til 16. pladsen, der giver en playoffkamp mod et hold fra 2. bundesligaen. Kristján nok engang udtaget til det Islandske landshold, der møder Moldova i en venskabskamp.

Sebastian Nielsen – FC KØBENHAVN
Sebastian er tilbage fra sin skade, og får igen fast spilletid hos FCK, der endte som 2’er i grundspillet, 2 point efter FCM. Nu venter mesterskabsspillet og Sebastian og FCK håber naturligvis de kan fravriste FCM deres førsteplads. Sebastian er oppe på 18(5) optrædener i alle turneringer, og det har resulteret i 7 mål, 6 assist og 1 kampens spiller. I Europa League, tabte man samlet 2-1 til Shaktar Donetsk. I pokalturneringen møder man Vejle i kvartfinalen.

Frederik GadeHOFFENHEIM
Frederik har været på udkig efter en ny klub at spille for i foråret, og det lykkedes heldigvis også. Freiburg og Hoffenheim var efter Frederik på en lejeaftale, og i sidste ende blev det Hoffenheim. Der var også rygter om, at FCK var ude efter at få Frederik tilbage til klubben igen, men det blev ved rygterne. Frederik kom til klubben 20/1/2022, og skulle blot vente 3 kampe før han fik scoret sit første mål på straffe mod Wolfsburg. Frederik gør sig lige nu på venstre kanten hos Hoffenheim, og har spillet 1(3) kampe for dem. Forhåbentlig kan Frederik nå at bide sig lidt mere fast inden sæsonen slutter.

Jonesy jr. – RB LEIPZIG
Jonesy har lyttet til min ”kritik” i sidste update, og har fundet målstøvlerne frem lidt oftere i ligaen end han havde tidligere. Jonesy er noteret for 15 mål, 3 assist og 5 kampens spiller i 32 kampe, hvilket jo er ganske fine tal, selvom der altid er plads til forbedring. I ligaen er Jonesy oppe på 6 mål, i modsætning til de 2 han havde sidst, så lidt er der da sket ;-) Jonesy er faktisk delt topscorer i klubben sammen med Moise Kean. I bundesligaen, ligger man nummer 4, mens man er i kvartfinalen i DFB-pokalen, hvor man møder Werder Bremen. I Europa League, røg man ud til Fiorentina med samlet 3-4. Ved årsskiftet blev der uddelt diverse priser/kåringer, og her blev Jonesy blev udtaget til Årets hold i Danmark, dog ”kun” på bænken.

Frederik Nørgaard – WATFORD
Ligeså godt det går for Frederik i forhold til spilletid for Watford, ligeså skidt, går det for klubben. De taber og taber, og lige nu ser det ikke ud til at stoppe. I Carabao Cuppen, tabte man som ventet til Liverpool, og i FA Cuppens 5. runde, tabte man til Stoke 2-3. Watford ligger placeret helt i bunden af ligaen, og det ser noget håbløst ud, da man har 13 point op til Crystal Palace på den rigtige side af stregen. Der er 6 kampe tilbage at spille, så meget skal gå godt hvis Watford skal redde sig. Som jeg tidligere har nævnt, burde Frederik ikke have noget problem med at finde en ny klub, hvis nedrykning bliver en aktualitet. Frederiks niveau rækker i hvert fald til mere end Championship. I januar, fik Frederik en 2. plads som månedens unge spiller i Premier League.
 

Logged

Nyeste projekt fra min hånd

Din Vej 2019

Mit bidrag til årets blogkonkurrece
San Marino og de 12 supertalenter

xanor
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: [17] Din Vej 2019
« Svar #192: 02 Mar 2020, 20:31 »

Så blev der langt om længe tid til at kigge de sidste par updates igennem.

Meget lækkert at få debut for Bayern, men hold da op - Süle, Pavard, Rüdiger og til dels Boateng. Det er altså ikke, hvem som helst, Kaj kæmper med her. Så lidt ærgerligt med en ny kontrakt, for nu skal Kaj altså snart have noget spilletid!

Men keep up the good work! Så lækkert at læse om Smiley
Logged


QuesT
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: [17] Din Vej 2019
« Svar #193: 03 Mar 2020, 10:24 »

Det er fedt at jeg endelig har ramt målet i ligaen.

Og er en del af årets hold i DK, så skal bænken der bare byttes ud Smiley

Men endnu en god update CP.
Logged

gonzo
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: [14] Din Vej 2019
« Svar #194: 03 Mar 2020, 11:41 »

Man burde da have lavet et helt hold der spillede for den samme nation, så ville man kunne se om der er regens der bliver bedre.

For det er jo ikke sikkert Danmark vinder alt.

Kunne faktisk være et spændende projekt i FM19. Når det her "din vej" projekt er spillet færdigt  Wink


Hvorfor er du ved at blive "forelsket" i Ulrik  crazy ?

Det er nok min naturlige interesse i målmamdsspillet og nok mest i målmanden selv. Men forstil jer en nordisk ligende mand på 96 kilo med en ædrathed på 16  Cool Han skulle os lige have 16 i Exencitet  Djævel
« Seneste Redigering: 03 Mar 2020, 11:48 af gonzo » Logged

When the seagulls follow the trawler, it is because they think that sardines will be thrown into the sea.

Sider: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 25 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010