home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 16:14:46 Boerre Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
I går kl. 14:21:55 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
I går kl. 14:12:36 Broen13 Blogs En hurtig lille blog o...
22 Okt 2020, 12:00 RedFan_98 Cykling Tour De France 2020
14 Okt 2020, 13:26 Boerre Baren Ny bærbar
11 Okt 2020, 18:15 Dusty78DK Baren Spørg en "elektroniknø...
07 Okt 2020, 13:31 kvj92 Træningsbanen Tidligere spillere som...
Antal Registrerede Brugere: 22038
  1 Bruger, 272 Gæster Online.

Indlæg: 1128356 over 31072 Emner
Nyeste Bruger: tastefulkey88
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2020
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  #35 - Det sydøstasiatiske eventyr
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: #35 - Det sydøstasiatiske eventyr  (Læst 7574 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#12 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #15: 20 Feb 2020, 17:32 »Mitra Kukar

 
  

Asiatiske Confederation Cup Interzone

Nu var det Interzone, og man indtrådte i semifinalen.

Holdet skulle møde FK Khujand fra Tasjikistan. Det for Mitra, og sikkert mange andre, ukendte hold kom i første kamp en tur til Indonesien, hvor de endte med et nederlag på 4-1. Mitra havde altså alle muligheder for at tage til Tasjikistan og avancere til finalen.

En 14 dages tid senere tog Mitra turen til Tasjikistan og vandt komfortabelt 3-0. Finalens første kamp var om 10 dage. Vinderen af Interzone finalen, skulle møde vinderen af  den Vestasiatiske zones finale.

Mitras modstander i Interzone finalen var holdet med øgenavnet Blue Bird fra Hong Kong. Holdet Kitchee Sports Club havde vundet deres gruppe i den Østasiatiske zone, over 2 hold fra Nordkorea og et andet hold fra Hong Kong. Derefter havde de slået et hold fra Indien ud. Men nu ventede Mitra.
Første kamp var på Kitchees hjemmebane. En snæver sejr til Mitra på 1-0. En god udebanesejr.

Hjemmebanekampen fandt sted næsten en hel måned efter. Igen blev det til en sejr for Mitra. Igen 1-0.

Den samlede finale i den Asiatiske Confederation Cup var Mitra nu nået til.
 


Asiatiske Confederation Cup Interzone

Holdet skulle op i mod Dhofar fra Omani finalen. Mitra havde som i de mange tidligere kampe foretrukket at spille en 3-2-2-1 taktik med kanter og offensive wingbacks. Taktikken til dagens kamp så også sådanne ud.

Det blev en hårdt spillet kamp, med en del mål. Første mål Apriliantos mål efter knap 15 minutter. 
Efter 41 minutter blev det 1-1. Blot et enkelt minut senere fik Esterilla sit andet gule kort og blev derfor sendt i bad 3 minutter før halvleg.

10 mod 11 i resten af kampen, blev en svær opgave for Mitra. De fik dog scoret igen i det 88. minut og havde håbet på, at det var nok til at vinde kampen. Men sådan skulle det ikke gå, og blot minutter senere stod der 2-2.

Forlænget spilletid stod det på. Her fik Dhofar et straffespark. De omsatte det ikke til et mål. En skade til Mitras bedste angriber i minut 93 havde betydet, at det var endnu sværere at vinde kampen. Mitra havde dog mest boldbesiddelse og flest skud på mål, men lige lidt hjalp det og kampen endte 2-2, eller det vil sige, at det de nu skulle ud i straffesparkskonkur rence.

Der blev scoret på de første 3 fra begge hold.
Dhofar brændte straffespark nummer 4, og det var igen samme skytte som tidligere i kampen. Mitra scorede på nummer 4. Straffespark nummer 5 brændte Mitra, og Dhofar kunne med en scoring igen være med igen. Men sådan skulle det ikke gå, og de brændte spark nummer 5.

Mitra kunne derfor krones som vindere af Asiatiske Confederation Cup. Endnu en titel, endnu en pokal og ikke mindst en masse præmiepenge, der efter en finalesejr gav ikke mindre end 10 millioner kr. til kassen. En stor dag for Mitra og Mitras fans. Men fejre det måtte de lige vente lidt med, eller i hvert fald spillerne, der havde en kamp i pokalturneringen om 4 dage.


Pokalturnering

Kvartfinalen mod Borneo FC blev i første kamp til 0-0, i kamp nummer to blot  fire dage efter sejren over Dhofar, trak Mitra det længste strå og vandt en smal 1-0 sejr. I semifinalen ventede Persebaya. Med to sejre på hhv. 1-0 og 3-2 var Mitra videre til finalen.

I finalen ventede Kalteng Putra FC, der skulle spilles to kampe i mod. Første kamp endte 4-0 til Mitra, og så var den finale nærmest lukket. Kamp nummer to endte 1-1, og Mitra kunne igen fejre en sejr, en pokal, endnu en titel og The Treble!


Liga 1

I ligaen skulle vi hen til kamp nummer 31 for at finde næste nederlag. Holdet havde dermed været ubesejret i Liga 1 i hele 23 kampe. Kamp nummer 31 tabte Mitra 0-1. De sidste 3 kampe i sæsonen blev det kun til 2 point i to uafgjorte kampe.

Samlet have holdet dog gjort det helt fænomenalt og havde gjort det bedre end bookmakerne havde spået. De sidste 17 kampe var dog ikke helt gået Mitras vej, og de havde ikke fået helt så mange point som efter de første 17. Målmæssigt var holdet også gået ned, og havde kun scoret 26. Badak Lampung havde scoret sig 35 point. Hvilket ikke havde været nok til at true førstepladsen, som efter 34 kampe stadig var Mitras.

Mitra havde gjort det, og vundet Liga 1, med 5 point ned til Badak.

The Quadrouple var i hus. 4 titler på samme sæson, hvilken præstation. Det skulle fejres, og det blev det til den lyse morgen. Manageren havde givet spillerne fri i de næste par dage, og mon ikke at han også havde besluttet sig for selv at holde lidt fri.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#13 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #16: 26 Feb 2020, 18:08 »Mitra Kukar sæsonen 2022


Transfers

En del nye blev hentet til. Et par brasilianske gutter blev hentet. Léo Augusto blev købt til venstre wingback for 180.000 kr. Jhosep Pedro blev hentet på fri transfer ligesom en hel del andre spillere.


Pre-season

Mitra var nu den højeste placerede klub i Indonesien dømt på omdømme.
Mitra var seedet til at slutte som nummer 2., mens Bali United var seedet som nummer 1. Man ville få 3 gange igen ved Bali United som vinder og 4 gange med Mitra som vinder.
Venskabskampe

6 af slagsen blev det til. 6 sejre blev det til. 5 clean-sheets.


Supercup


Første mulige pokal var små 3 uger inden ligaopstarten. Kampen mod Badak Lampung i supercuppen, fandt sted midt i ”pre-season”, dog efter de 3 første Champions League kampe.
Kampen blev en tæt affære, hvor Mitra vandt med 2-1. Første pokal var hjemme.
Champions League


I gruppe med Guangzhou fra Kina, Ryomyong fra Nordkorea og Okayma FC fra Japan. Og for at det ikke skal være løgn var Mitra 1. seedet i lodtrækningen.
De tre første kampe var i samme rækkefølge. Ude mod Guangzhou, og hjemme mod de to andre.
Kampen i Kina blev overværet af hele 53.239 tilskuere, sølle 39 havde taget rejsen fra Indonesien og heppede på Mitra.
Det var de færreste der havde troet og håbet på kampens resultat, hvor det var de 39 tilskuere der var de gladeste. Mitra havde formået at vinde kampen 1-0. Rômulo var kampens målscorer.

Kampen hjemme mod Ryomyong blev også vundet. Den blev 2-0 til Mitra. Rômulo scorede begge mål.
3. kamp, blev til en endnu en sejr. Det blev 3-0.
Med 9 point, var Mitra så godt som videre fra gruppespillet i den asiatiske champions league.


De næste 3 kampe i gruppen, en hjemmebanekamp mod Guangzhou og ude mod de to andre.
Hjemmekampen blev desværre for Mitra tabt 3-0.
Næste kamp i Nordkorea blev en helt anden slags. En helt vanvittig kamp af Rômulo der scorede et dobbelt hattrick, hvis man kan kalde det dét. Hele 6 mål stod han for, mens Kayame og Sitanggang stod for hver 2.
Kampens resultat blev 10-1.

En 2-0 sejr i sidste kamp betød, at Mitra var videre, til trods for, at de ikke vandt puljen, men måtte se sig selv på en 2. plads á point med Guangzhou der sluttede højere pga. indbyrdes opgør.

Mitra skulle møde FC Soul fra Sydkorea over to kampe. Første kamp var i Sydkorea. Kampen tabte Mitra 2-1. Anden kamp var Mitra en tand bedre. De vandt kampen overbevisende 3-0 og var dermed videre til kvartfinalen.
I kvartfinalen skulle holdet møde Guangzhou igen. Over to kampe trak holdet fra Kina det længste strå og vandt hhv. 1-0 og 2-1. Mitra var dermed ude af dette års Champions League.

Med 10-1 kampen slog Mitra rekorden for højst scorende kamp i Champions League, mens Rômulo godt hjulpet på vej med sine 6 mål i kampen, snuppede rekorden for flest mål på en sæson med 12 mål. Flest mål scorede ved Champions League snuppede Mitra også med 29 scoringer. Det var desuden Guangzhou der gik hen og vandt turneringen.
Liga 1

Første ligakamp den 2/4 2022 blev vundet med cifrene 4-2.
De næste 9 ligakampe blev det til 8 sejre og en uafgjort. Mitra havde efter 10 kampe altså 28 point. Målscoren var 25-7.

Efter 17 kampe, og altså efter halvdelen af sæsonens kampe, var det blot blevet til 2 uafgjorte, hvilket betød at Mitra lå med i den helt sjove ende. Altså en klar førsteplads. Målscoreren var 38-9

I de efterfølgende 17 kampe, var der ikke meget at komme efter for rivalerne.
Mitra gik hen og vandt ligaen overbevisende med hele 92 point forfulgt af Persib med blot 60 point. For andet år i træk, var Mitra dermed en pokal rigere.

Årets spiller: Rômulo. 31 kampe, 16 mål og 16 assists. Scorede desuden 33 mål i alt i 53(1) kampe.
Årets unge spiller: Gatot Pradana. 27 kampe, 3 mål og 3 assists
Årets hold
Pokalturneringen

Første kamp i denne turnering blev spillet 14 dage efter Mitras sidste kamp i Champions League.
Første runde og anden runde var knock-out kampe, Mitra vandt begge og var videre til 3. runde. I tredje runde og fremefter skulle det afgøres over 2 kampe.

I tredje runde, blev det til 3-1 og 2-2 og Mitra var videre. Fjerde runde var 3-1 og 1-1, Mitra var igen videre.
Kvartfinalen var det igen Mitra, der sejrede. Denne gang i begge kampe. 4-0 og 2-0.

Semifinalen blev også til en sejr for Mitra. 3-0 og 1-0.

Finalen skulle spilles over to kampe, som normalt. Den 3/12 og 10/12 2022 var de to datoer. Over en måned efter semifinalen havde fundet sted. Semen Padang var modstanderen. En hård spillet første kamp med 8 gule kort, og 1 rødt til Semen Padang, havde betydet at kampen var endt med 21 mand på banen og kampen var endt 3-1 i Mitras favør.
I modsætning til første kamp, blev denne kamp meget fair spillet og var nærmest uden kort. Kampen endte 4-1, og der blev uddelt et enkelt gult kort til Semen Padang.

Mitra vandt kampen og vandt dermed pokalen igen for andet år i træk.

MVP: Reksa Satata – 7 kampe, 2 mål og 5 assists. Bedømmelse 7,79.

« Seneste Redigering: 29 Feb 2020, 16:40 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#14 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #17: 29 Feb 2020, 17:33 »Mitra Kukar sæsonen 2023


Transfers

Igen blev der hentet forstærkninger ind. Her blev der hentet hele 3 brasilianere og en argentiner. Alle spillere blev hentet på fri transfer. Alle 4 var tænkt som stamspillere, hvilket vil sige, at der måtte roteres lidt, da reglerne sagde, at der kun måtte være 3 med i hver kamp. Den ene kom dog først til i august, da han stadig var 17 år ved starten af året.

Der blev tjent 740.000 kr. på ét salg og lejeaftaler. 


Supercup

Som vindere af ligaen og pokalturneringen var Mitra igen i Supercuppen, hvor de skulle møde Persib.
Her skulle Mitra mød Persib.
Over 11.000 tilskuere overværede en afklapsning af Persib.
Billedet taler sit tydelige sprog om hvilken kamp det var. Persib med blot ét enkelt skud på mål. Igen var Rômulo dagens mand og kampens spiller med 2 mål.

Asiatiske Champions League

Ligesom sidste år, var holdet direkte kvalificeret til gruppespillet.
Udover Mitra bestod gruppen af Melbourne City fra Australien, Ulsan Hyundai fra Sydkorea og Qiandao Huanghai fra Kina.

De første 3 kampe fandt sted, midt i pre-season, altså blandt venskabskampene og supercup kampen. Mitra nåede 2 venskabskampe mod reserveholdet, inden den første kamp mod Melbourne fandt sted.

Kampen endte 0-0 i Melbourne.
En uge senere fik Mitra besøg af Ulsan. De blev sendt hjem med et nederlag på 3-0, blandt andet på 2 mål af Jhosef Pedro i 5 minutter og 6 minutters overtid.

2 uger senere skulle Mitra møde Qiandao, på de 2 uger fik de dog lige spillet 3 venskabskampe for at få kampformen tilbage. De 3 venskabskampe blev i øvrigt vundet samlet 16-0.    
Kampen mod Qiandao endte desværre med et nederlag på 0-3.

Kamp nummer 4 i gruppespillet fandt sted mere end en måned efter kamp nummer 3. Melbourne var kommet på besøg og de blev sendt hjem med et nederlag på 2-1.

Ulsan fik besøg af Mitra, og kampen blev 0-0.

Inden sidste kamp var Mitra endnu ikke sikre på at gå videre, da de med 8 point kunne blive overhalet af Melbourne, der havde 7 point. Ulsan havde 2 point og kunne derfor ikke gå videre.

Sidste kamp i gruppespillet var blev igen til et nederlag for Mitra mod Qiandao. Denne gang på 0-1.
Mitra sluttede dermed på 8 point, mens Qiandao sluttede med 13 point.

Ulsan slog Melbourne, som betød at Mitra beholdte sin 2. plads, og dermed videre avancement.

I 2. runde var FC Seoul modstanderen. Over to kampe skulle der findes en vinder.
Første kamp var hjemme i Indonesien. Kampen havde hele 11 gule kort, 7 til Mitra og 4 til Seoul. En meget lige kamp med stort set samme skud på mål fra begge hold. Boldbesiddelsen var 54/46 i Seouls favør.

Til trods for den mindre boldbesiddelse, var det på måltavlen en anden historie. Mitra havde formået at score 3 mål, mens Seoul havde scoret 1, og kampens resultat var dermed 3-1. Returkampen fandt sted 14 dage senere.

En målrig kamp blev returkampen. Igen stort set samme statistik. Seoul med mest boldbesiddelse, lidt flere skud på mål end sidst, igen 11 gule kort, denne gange 9 til Mitra. Samme spiller havde fået 2 og måtte dermed ud efter 76 minutter. Kainandro måtte tidligt i bad.

Inden han blev smidt ud, var der dog allerede blevet scoret hele 6 mål.
Seoul var kommet foran efter blot 31 sekunder. Det blev 1-1 i det 17. minut ved Rômulo. Seoul gjorde det til 2-1 efter 18 minutter. Blot 6 minutter senere blev der dømt straffe som Mitra udnyttede og det blev 2-2.

Efter pausen gjorde Seoul det til både 3-2 og 4-2. Det samlede resultat var på dette tidspunkt 5-5, dog med udebanemålsfordelen til Mitra. Men et mål mere til Seoul ville ændre det.
Sådan skulle det ikke gå, og i det 6. minuts overtid scorede Reksa Satata til 4-3.
Mitra gik dermed videre til næste runde.

Kvartfinalen var mod Jeonbuk Hyundai Motors fra Sydkorea. Først på udebane og dernæst hjemme. Begge kampe var meget lige. Første kamp stort set helt lige på statistikkerne, hvor Mitra igen fik smidt en mand ud. 7 gule kort blev det til Mitra, mens Jeonbuk fik 2. Mitra formåede ikke at score, men et selvmål havde hjulpet dem med et nederlag på blot 1-2.

Returkampen, var lidt igen samme sang om igen. Igen var statistikkerne meget lige, men igen havde Mitra formået at få en mand smidt ud. Denne gang havde de fået 4 gule kort, og altså 2 til samme spiller, der måtte gå i bad efter 70 minutter. Det blev til endnu et nederlag på 1-2, og Mitra var dermed ude af Champions League for denne omgang.Liga 1

Mitra startede denne sæsonen, med ligeså godt spil som de sluttede den sidste med.
De første 10 kampe i ligaen blev til 10 sejre.
31 mål i de første 10 kampe blev der scoret, mens der kun blev lukket 1 mål ind.
I top tre var Yogi Haryanto med 7, Jhosef Pedro med 6 og Rômulo/Kainandro med 4.
I gennemsnit altså lige 3 mål pr. kamp.

Efter første halvdel af sæsonen, havde Mitra stadig ikke tabt. De havde faktisk vundet alle 17 kampe. 53 mål havde de scoret.

Rômolu havde scoret 11, Yogi og Jhosef havde hver scoret 9 mens Kainandro havde score hele 7 gange som forsvarsspiller. Han tog vel og mærke også straffespark.

Da sæsonen var forbi og alle 34 kampe var spillet, havde Mitra scoret 107 gange, hvilket var både ny rekord i Liga 1 og for Mitra selv. Top 5 målscorere for holdet var Kainandro med 20, Yogi med 14, Rômolu og Jõao Vitor med 13 og Jhosef Pedro havde nettet 22 gange. Holdet havde lukket blot 13 mål ind. Mitra var mestre. Igen. Tredje gang i træk kunne de i december løfte trofæet igen, selvom de for længe siden havde vundet ligaen, da de nærmeste forfølgere sluttede hele 41 point bagved Mitra.

Sidste kamp i ligaen var desuden imod Bali United, hvor rigtig mange fans så kampen, hvilket medførte at der blev slået rekord for entreindtægter med 350.000 kr. i indtægt. 13.709 tilskuere overværede kampen, der sluttede 5-1 til Mitra.Pokalturneringen

Første runde var mod Persinangga, der blev til en målrig kamp på hele 5-3, hvor Mitra var vinderen.
Anden runde var mod Badak Lampung. Kampen endte 2-1 til Mitra.
Tredje runde var to kampe mod Villa 2000, hvor Mitra vandt begge hhv. 4-1 og 1-0.
Fjerde runde var ligeledes to kampe. Denne gang mod Madura United, hvor den første kamp af to, blev vundet 4-2, mens det i kamp nummer to blev til 3-2 til Mitra.
Kvartfinalen var mod PSBS, der blev sendt ud af turneringen med to nederlag til Mitra på 3-1 og 2-1.
Semifinalen mod Arema blev to tætte kampe, hvor den første endte 1-1, mens den anden også blev en tæt affære der endte 3-2 til Mitra.
Finalen mod PSM Makassar, blev stort set afgjort i første kamp, hvor PSM tabte hele 4-0 til Mitra. Anden kamp blev 3-2 til Mitra.

Der var dermed endnu en pokal til skabet.


Kainandro
Julio Henrique

Årets mål


Opsummering mv.

Det blev til endnu et par pokaler. Ligaen blev vundet overbevisende, hvor man vandt alle sæsonens kampe, og udbyggede sin stime uden nederlag, og sin sejrsstime.
Supercuppen blev endnu engang vundet. Også denne for tredje gang i træk.
Pokalturneringen blev ligeledes vundet for tredje gang i træk.

Årets spiller: Kainandro med Yogi og Gatot Pradana på 2. og 3. pladsen.
Årets unge spiller: Choirul Putra med Budi Nugroho på 2. pladsen.
Årets mål: Rômolu
Årets manager: Frederik Nørgaard
Årets spiller ifølge fans: Kainandro

Liga 1
Flest point: 102 Mitra
Flest mål på en sæson: 107 Mitra
Flest assists på en sæson i Liga 1: Choirul Putra med 15
Højeste gennemsnitskarakter for Liga 1 og Mitra: Choirul Putra med 7,82 i 29 kampe.
Flest ligamål for Mitra i én sæson: Kainandro
Topscorer i Liga 1: Kainandro med 20
Rekord for sejre i træk: 36 kampe

Pokalturnering
Rekord for antal ubesejrede kampe: 48 kampe
Antal mål på en sæson: 35 mål
Flest assists på en sæson: Julio Henrique med 7
MVP: Julio Henrique


« Seneste Redigering: 21 Mar 2020, 11:45 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#15 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #18: 04 Mar 2020, 17:21 »Mitra Kukar sæsonen 2024


Transfers

Marc Klok på knap 31 år (DM og CM) blev hentet på fri transfer. Tidligere spillet for FC Utrecth tilbage i 2011/12. Samt 4 sæsoner hos PSM Makassar. Senest 3 sæsoner og 84 kampe hos Dundee i Skotland, som han desuden forlod i 2016/17 for at tage til PSM.
Franco Castro (ST) blev hentet på fri transfer fra en mindre klub i Argentina. Fyren var kun netop blevet 18.

Der blev tjent 3.000.000 kr. på salg og udlejeaftaler.
M. Junda Irawan blev solgt til PSM efter at have spillet 4 sæsonener og været udlejet hele sidste sæson. 200.000 kr. var beløbet. Esterilla røg på videre på fri transfer, primært fordi han var en løn-tung spiller. Jhosef Pedro i sidste år af sin kontrakt og ikke villig til at forlænge, blev lejet ud for en sum på 2.750.000 kr., oveni 100% betalinger af lønnen. Dermed sikrede Mitra sig alligevel et lille ”salg”, da han senere på sæsonen stadig ikke ville forlænge, og stedet skrev under med en anden brasiliansk klub på en fri transfer. Pedro nåede 64 kampe, heraf 8 som indskifter med 27 mål og 9 assists.


Supercup

Blev endnu engang vundet, denne gang var det en 1-0 sejr over Semen Padang. Semen havde kun 1 skud inden for målrammen, mens Mitra havde 16. Boldbesiddelsen var 60/40 i Mitras favør.

Asiatiske Champions League

I gruppen var det Jeonbuk, Pert Glory (Australien) og Shanghai Sipg (Kina) som Mitra skulle møde.
2 venskabskampe nåede Mitra at spille inden det den 13/2 2024 gik løs på udebane mod Jeonbuk. Mitra måtte rejse hjem med et snævert nederlag på 0-1.
En uge, og en enkelt venskabskamp, senere kom Shanghai på besøg. Denne gang var det Mitras tur til at vinde 1-0, og dermed måtte Shanghai hjem med et nederlag.

I starten af marts, og cirka en uge efter sejren over Shanghai, kom Perth Glory på besøg. Igen blev kampen 1-0, og igen var det Mitra der trak det længste strå.

Næste kamp var en måned senere. 5 venskabskampe, en supercupkamp og en ligakamp senere, var det endnu engang tid til Jeonbuk. Kampen endte 1-1.

14 dages tid senere, var det tid til Perth Glory at få besøg. Mitra formåede at vinde hele 3-0 på udebane.
Yderligere 14 dage gik, og turen gik til Shanghai. Her var det igen Mitra der trak sig sejrrigt ud.

Mitra gik videre og skulle møde Guangzhou, som de ikke havde de bedste minder mod.
Med spillere som M. Vecino fra Inter, Dominik Livakovic fra Dinamo, Diadié Samassékou fra Hoffenheim, Elkeson og Tyias Browning, var det en meget stor mundfuld for Mitra. Guangzhou havde de penge, som Mitra ikke havde. Bare en enkelt spiller fik mere i løn end hele Mitras hold.
Første kamp endte 1-2 til Guangzhou, mens anden kamp endte 0-4 til Guangzhou og Mitra var dermed slået ud af Champions League.

Guangzhou gik hen og vandt hele turneringen, efter 4-2 over Pohang, 2-1 over Ulsan og 8-0(!) i finalen over Paxtakor fra Usbekistan.
Liga 1

Mitra forsatte deres gode stime fra sidste sæson, og fortsatte deres sejrs-række. De første 5 kampe bød på 5 sejr. 13-2 i målscore.

De næste 5 blev endnu til 5 sejre. Målscoreren var 8-0. Mitra havde nu 30 point ud af 30 mulige.

Kamp nummer 11 til og med 15 blev yderligere 5 sejre. 14-4 var målscoreren.

En måned senere og der var spillet yderligere 5 kampe. 15 scorede mål og 3 indkasserede.
20 kampe var nu spillet, og Mitra havde altså vundet alt hvad der var at vinde i ligaen. 60 point var holdet på.
Efter 25 kampe, var der stadig ingen nederlag til Mitra, end ikke et pointtab. Det var blevet til 5 sejre mere. 16-1 var det blevet til.
Efter 34 kampe var spillet, og sæsonen var færdig, var det ikke overraskende Mitra der endnu engang kunne hæve pokalen over hovedet. De var gået igennem hele sæsonen og havde vundet samtlige kampe. Ligesom sidste sæson havde holdet opnået 102 point, mens man havde scoret 91 mål og lukket 15 mål ind. På andenpladsen var Pesipura at finde med 59 point, efterfulgt af PSM med 58. Igen havde der ikke været tvivl om vinderen i et godt stykke tid. Det var dog ikke at se på tribunerne, og det gennemsnitlige antal tilskuere. Her var Mitra, til trods for et relativt stort stadion med plads til 35.000, blot på 5.730 i gennemsnit. Mens de andre hold, som f.eks. Persib havde plads til 27.000 og deres gennemsnitlige var 17.907, nede fra 19.861 året før. Hvad Mitra gjorde galt, var ikke til at sige, men de kunne ønske sig flere tilskuere, for at få flere penge i kassen. Men det var ikke sket, selvom de havde vundet alt i Indonesien de seneste år.

Men hvorom alting var, så fejrede Mitras fans endnu en sejr i Liga 1 og deres 4 i træk.
Pokalturneringen

Første kamp var mod amatør-holdet PS Mataram, der fik en øretæve på 10-0. João Vitor med hele 6 mål.
42 skud heraf 24 mål mod 1 skud fra Mataram, vidnede om en unfair kamp, hvor Mitra nok burde have stillet med et dårligere hold end de egentlig gjorde.

Anden kamp var mod det semi-professionelle hold Penajam. Endnu engang, skulle Mitra nok havde stillet med en dårligere startopstilling. Kampen sluttede 11-0. 7 forskellige målscorere. 8-0 ved pausen. Mitra var videre.

Persibo var 3. rundes modstander, og de fik ikke noget med fra de 2 kampe. Mitra vandt begge med 3-0 og 3-1.

Fjerde runde blev til 2 gange 3-1, med Mitra som vinder i begge opgør.

Kvartfinalen var mod Persiba, hvor de efter den første kamp og et nederlag på 3-0 ikke rigtigt formåede at true Mitra. Anden kamp blev en sejr til Mitra på 2-1.
Semifinalens første kamp mod Persema, blev til en sejr for Mitra for 5-2 på udebane og så var det nærmest slut for Persema. Anden kamp blev 0-0.
Persipura, som Mitra havde slået i Supercuppen, var modstanderen i finalen. Første kamp blev overværet af 30.000 tilskuere på Persipuras hjemmebane. Mitra vandt dog overbevisende kampen 3-0. Anden kamp trak 19.128 tilskuere til på Mitras hjemmebane. Her blev det igen til en sejr for Mitra. Der vandt samlet 5-1.

Sæsonens tredje pokal var hjemme. Endnu en gang. The Treble. Igen.Opsummering mv.

3 pokaler. Ligaen, Pokalturneringen og Supercuppen. Igen ude af den Asiatiske Champions League kort efter gruppespillet. Ubesejret igennem sæsonen igen. 20 clean-sheets.

Inden start favoritter med 1.9 odds i ligaen, Bali United var på 4.5.

Største sejr nogensinde: 11-0 over Penajam.
Flest mål i én kamp: João Vitor med 6 mål.
Flest tilskuere for Mitra: 19.128 tilskuere.
MVP: Choirul Putra, Ahmad Arifin og Marc Klok (se billede)

Topscorer i Pokalturneringen: João Vitor med 9 mål.
Årets tre bedste spillere i Indonesien: Kainandro, Choirul Putra og Julio Henrique. (se billede)
Årets unge spiller: Choirul Putra

Årets manager: Frederik Nørgaard (for 5 gang)
Årets hold: 7 ud af 11 pladser. (se billede)
Bedste gennemsnitskarakter for pokalturneringen: Choirul Putra med 8.32 i 6 kampe.
Bedste gennemsnitskarakter for Liga 1: Choirul Putra med 8.02 i 25 kampe. (Slog desuden sin egen rekord fra 2023 med 7.82 i 29 kampe)
Bedste gennemsnitskarakter for Mitra: Choirul Putra med 7.93 i 38 kampe.

102 ubesejrede kampe i træk siden 2. april 2022.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#16 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #19: 08 Mar 2020, 17:33 »Mitra Kukar sæsonen 2025


Transfers

Ingen nævneværdige blev købt, der blev hentet et par up-and-coming talenter på fri transfer. Federico De Zan, blev der skrevet kontrakt med, men han kom først senere på året, når han fyldte 18. Et par nye målmænd blev også hentet. Ingen til at gå direkte ind i startopstillingen.

Ud røg Reksa Satata der havde udtjent sine værnepligt hos Mitra. 200.000 kr. blev han solgt til. Syahroni blev solgt for 175.000 kr. til Persib. En del talenter, som aldrig blev til noget røg ud for mindre beløb. Der blev også lejet en del talenter ud.

Supercup

Var imod Persipura. 3 mål blev scoret i kampen, selvom der var chancer og spil til mere. Mitra havde 34 skud heraf 15 på mål, mens Persipura havde 9 og 2 på mål. Mitra havde scoret 2 mål og Persipura 1, da der blev fløjtet af.

Supercuppen, blev endnu en gang vundet af Mitra. Der nu havde vundet den 5 gang og 5 gange i træk. De 5 sejre var også en rekord for flest gange af et hold, da den kun havde været afholdt 10 gange i alt. I 2011 og 2012 samt fra 2014 til 2018 havde kampen ikke fundet sted.Asiatiske Champions League

Først, som tidligere, blev der spillet venskabsskampe. 3 styks, med 3 sejre, inden den første kamp i champions league fandt sted.

Ulsan fra Sydkorea var den første modstander. Mitra kom på besøg og blev sendt hjem med et nederlag på 0-3.

En uge senere var det Dalian Yifang fra Kina, der kom til Indonesien. Af nævneværdige spillere fra Yifang var Yannick Carrasco og Pau López. Det blev Rômulo der blev kampens enlige målscorer og Mitra vandt derfor kampen.

14 dage og 2 venskabskampe med 2 sejre senere, skulle Mitra en tur til Vietnam. Ha Noi FC var modstanderen, eller statisterne om man ville sige. Kampen endte 7-0 til gæsterne, og Ha Noi FC havde blot 1 skud på mål. Rômulo scorede hattrick.

Yderligere 5 kampe, her i blandt en Supercup, skulle der gå, før det igen var tid til en Champions League kamp. Dalian Yifang, tog i mod Mitra, og sendte dem retur med et nederlag på 4-2.

14 dage senere var det igen et nederlag, igen til Ulsan. På Mitras hjemmebane havde Ulsan vundet 2-0.

Da Ha Noi FC kom på besøg i starten af maj, blev det præcis de samme cifre som i første kamp. 7-0.

Mitra måtte se sig slået ud af Champions League, ved blot at formået 9 point. Det var nok til en 3. plads, mens Yifang og Ulsan blev 1.’er og 2.’er, begge med 13 point.
Liga 1

Ligesom sidste sæson, startede Mitra med at vinde. De første blev vundet, det næste fem blev vundet, og før man havde set sig om, så havde Mitra spillet 20 kampe, og vundet alle 20.

Efter 34 kampe, var det præcis som de tidligere 2 sæsoner. 34 sejre. 110 mål og 15 i mod. Igen 102 point. Mitra havde nu ikke tabt en ligakamp i fire(!) sæsoner. Altså i 136 ligakampe, havde Mitra ikke tabt. Vi skulle tilbage til den 19/12 2021 for at finde Mitra seneste nederlag, i en sæson hvor de i øvrigt kun tabte 3 kampe, og vandt ligaen.

Med sin 5 sejr i den bedste indonesiske liga, blev Mitra rekordholder, som det hold der havde vundet denne turnering flest gange.


Pokalturneringen

I finalen i december ventede Bali United, der havde slået blandt andet Arema, hvor der vandt på udebanemål, slået Badak Lampung med samlet 6-2. 

Finale første kamp – Næsten 23.000 tilskuere havde fundet vej til Balis, og Frederiks tidligere, hjemmebane Kapten I Wayan Dipta i Gianyar. Blot 7 minutter skulle der gå før kampens første mål blev scoret. Rômulo var på pletten og scorede. Små 7 minutter senere, var det venstre wingbacken Ahmad Arifin, der scorede til 2-0. Dommeren fløjtede højt og pegede på pletten efter 35 minutter. Straffe til Bali United. Bambang Anwar reducerede. 3 minutter senere lød fløjten højt igen. Endnu et straffespark. Mitra fik straffe. Marc Klok omsatte køligt til 3-1.
Første halvleg sluttede med ovenstående cifre.
Tilskuerne var ved at blive utålmodige, da de fleste trods alt var fans af Bali United. Efter 70 minutter spil, skete der dog noget, desværre for hjemmeholdet fans, ikke noget godt. Mitra scorede igen. Yogi scorede til 4-1. Værre blev det blot 1 minut senere, da Vitor scorede til 5-1. Tilskuerne begyndte af forlade stadion. De tilskuere der var tilbage, måtte se deres hold få endnu et mål imod sig, da Arifin blev dobbelt målscorer i det 76. minut. Kampens resultat blev 6-1 til Mitra. Og endnu engang viste de, at de var i en helt anden liga end Bali United.

Finale anden kamp – Hjemme på Aji Imbut stadion, havde næsten 25.000 tilskuere fundet plads til, at forhåbentlig overvære endnu en nedsabling af Bali United.

Kampen var lidt længe om at gå i gang, eller det vil sige 2 minutter langsommere end i den første kamp. Julio Henrique der spillede højre wingback, scorede til 1-0 efter 9 minutter. Rômulo fordoblede føringen efter 24 minutter. Yogi ville også være med, og scorede sit første mål i kampen efter 33 minutters spil. Dommeren pegede på pletten i det 41. minut mens fløjten lød. Marc Klok fik chancens på straffespark, og viste at det var det rigtige valg. 4-0. Blot to minutter skulle der gå, før Marc Klok igen fik chancen på straffespark. 5-0. Og så var det halvleg.

I anden halvleg gik det som forventet. Spillet kørte rundt for Mitra, og de spillede bare rundt om Bali Uniteds spillere. 10 minutter inde i anden halvleg fik Bambang Anwar dog udlignet til 5-1. Seks minutter senere var det Yogi, der ville det anderledes. 6-1. Igen. Det blev kampens resultat.

Samlet en afklapsning på hele 12-2 over to kampe. Mitra kunne endnu en gang løfte trofæet med deres navne på. For 6 gang i træk, kunne de nu få deres navn på pokalen. De var dermed det hold, der havde vundet den flest gang nogensinde. Runde 1| 6-0 sejr over Persibom
Runde 2| 8-0 sejr over Persilat
Runde 3 første kamp| 3-0 sejr over Persatu
Runde 3 anden kamp| 4-0 sejr
Runde 4 første kamp| 3-1 sejr over Tira Persikabo
Runde 4 anden kamp| 2-1 sejr
Kvartfinale første kamp| 4-2 sejr over Persis Solo
Kvartfinale anden kamp| 2-1 sejr
Semifinale første kamp| 1-0 sejr over PSM
Semifinale anden kamp| 2-0 sejr

Opsummering mv.

I slutningen af 2024 skete der noget nyt.
Rômulo, eller Rômulo Matheus Chagas som var hans borgerlige navn, havde nu boet i Indonesien i knap 5 år. Hans første år/sæson var hos ærkerivalerne fra Bali United, hvor han nåede at være fra den 19. august 2019 til den 12. januar 2021, hvor han efterfølgende blev Mitra Kukars dyreste indkøb på 550.000 kr. Hans manager havde spurgt ham, hvad han ville sige til at skifte nationalitet, fra brasiliansk til indonesisk. Det krævede lidt test og prøver mv.
Rômulo fortalte, at han selvom han var født i Brasilien, og stadig havde forbindelser og familie der, ville det ikke gøre ham meget, da han alligevel sjældent var hjemme og besøge dem. De få uger om året, han var hjemme på besøg kunne han nok alligevel godt gøre på et visum eller lignende.

Rômulo blev derfor enige med bestyrelsen og klubben om, at hvis de betalte ansøgningsgebyret, så ville han gerne give det et skud. De blev glade for at forslaget og accepterede. Rômulo gik straks i gang med, at læse op og øve sig på de ting man skulle op til prøve i.

Små 10 dage efter at have passeret 5-års datoen, fik Rômulo sit indonesiske statsborgerskab, og kunne kalde sig indonesisk.
Han fik kort efter debut for indonesiske landshold og i hans tredje kamp fik han også scoret sit første mål.

Mitra røg ud af Champions League i gruppespillet ved at slutte som nr. 3.
Supercuppen var årets første pokal, der blev vundet.
I pokalturneringen gik Mitra hele vejen til finalen, hvor Bali United blev domineret med samlet 12-2.
I ligaen fortsatte Mitra de fantastiske takter og vandt igen ligaen uden at tabe eller spille uafgjort. 34 sejre, igen.

Rômulo vandt årets topscorer med 21 mål i 28 kampe, mens nummer to havde 16 mål i 26.
Årets hold bestod af 6 Mitra spillere. Budi Nugroho (MM), Ahmad Arifin (FV), Julio Henrique (FH), Rômulo (MV), Paulo Sitanggang (CM) og Marc Klok (CM).
Frederik Nørgaard tog endnu en gang årets manager.
Årets spiller blev Rômulo, der ud over 21 mål, lavede 7 assists. På andenpladsen kom Julio Henrique, der formåede at lave 5 mål og 20 assists i 28 kampe. På tredjepladsen fandt man Choirul Putra, der i 26 kampe lavede 6 mål og 9 assists. For tredje år i træk, var alle tre spillere fra Mitra.
Årets unge spiller blev for tredje år i træk Choirul Putra. Yogi Haryanto tog andenpladsen og Ahmad Arifin tog plads nummer tre.
Mitra satte nye rekorder for ligaen, flest hold mål med 110 af slagsen, flest kampe uden nederlag med 136 kampe, flest kampe vundet i træk med 104 kampe og Julio Henrique tog flest assists på en sæson med 20 stk.
Ny gennemsnitsrekord for pokalturneringen var Kainandro, der i 6 kampe formåede 8.52 i snit.
Julio Henrique lavede 9 assists og satte dermed ny rekord i pokalturneringen.
MVP i pokalturneringen blev Kainandro med 5 mål i 6 kampe. Efterfulgt af Yogi Haryanto og Joäo Vitor.
Fansene kårede Choirul Putra til årets spiller med 67%, efterfulgt af Julio Henrique med 18% og Rômulo fik 9%.
Rômulos 21 mål var også ny rekord for Mitra.
Julio Henrique fik lavet 34 assists i alt, og det var også ny rekord for Mitra.
Gennemsnitligt antal tilskuere var 5.396 altså 15% fuldt stadion. De var på en 13. plads mht. tilskuergennemsnit. I toppen var Persib med 20.380 tilskuere.

« Seneste Redigering: 15 Mar 2020, 11:41 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#17 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #20: 14 Mar 2020, 09:52 »Selamat tinggal Mitra Kukar


Tak for alt Mitra Kukar

Efter næsten 5 år på pinden for Mitra Kukar, og en masse sejre og pokaler rigere, var det blevet bemærket af enkelte klubber i udlandet. Eller det vil sige, at der var kommet et bud fra en klub i Kina. Buddet var faktisk kommet midt i 2025, men Frederik havde bedt om udskydelse til slutningen af Mitras sæson.

Frederik havde gået hele sæsonen, og overvejet hvad han skulle. Kunne han vinde mere i Indonesien? Var det tid til at flytte? Kunne Mitra nogensinde gøre sig bemærket i den Asiatiske Champions League? Økonomien var ikke god, og hvert år blev den blot forværret. Underskuddet voksede og voksede. Med få indtægter og fans der ikke gad at komme på det store stadion, som nærmest altid var halvtomt til normale kampe, var der ikke mange entreindtægter at hente. Præmiepenge var stort set de penge der kom ind.

Frederik havde gjort sine overvejelse i et halvt år.
Efter den sidste kamp mod Bali United, måtte Frederik holde et pressemøde, hvor han kunne bekræfte de rygter medierne havde skrevet om. Frederik havde accepteret et bud fra Shenzhen FC i Kina. Han mente, at det var det rigtige tidspunkt at forlade Mitra på. Han havde, om nogen, fået opbygget et hold  i Mitra, som kunne være med helt oppe i den sjove ende af ligaen, og det havde de været i 5 sæsoner i træk. Han havde gjort rent bord i samtlige turneringer i Indonesien. Han forlod Mitra på toppen og følte, at de sagtens kunne fortsætte uden ham. Efter 2.166 dage i klubben, 22 trofæer, et hav af rekorder og status som legende, sagde legenden Frederik den 26. december 2025 farvel og måske på gensyn til Mitra.   
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#18 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #21: 23 Mar 2020, 18:14 »

Historie

Grundlagt i 1994 startede de i den tredjebedste række. De opnåede en oprykning allerede i deres første sæson. Året efter fik de igen en oprykning, og var nu i den bedste Kinesiske række. Holdet spillede på Shenzhen Stadium, med plads til 32.500 tilskuere. I 1996 endte de dog med at rykke ned igen, men året efter var de igen at finde i den bedste række. Fra 1998 til 2011 var Shenzhen at finde i den bedste række. Deres bedste resultat i den periode, var en førsteplads i 2004.
Nutid

Fra 2012 til 2018, spillede holdet i den næstbedste række, men man opnåede oprykning i 2019. I 2019 flyttede man også, efter flere års forskellige stadions, ind på Shenzhen Universiade Sports Center Stadium, med plads til hele 60.334 tilskuere.


Fremtiden

I 2019 sluttede man som nummer 15 og måtte ned igen. Man tilbragte 2020, 2021 og 2022 i den næstbedste række. Da man sluttede som 1.’er i 2022, rykkede man igen op. I 2023, 2024 og 2025 spillede man i den bedste række. Man sluttede som nummer 15 i 2025, og måtte ned igen. Her overtog Frederik, altså et hold der netop var rykket ned.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#19 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #22: 27 Mar 2020, 18:42 »
Sæsonen 2026

Sæsonen i Kinas førstedivision, ikke at forveksle med den bedste række i Kina ved navn den Kinesiske Super League, fandt sted fra 14/3 2026 til 1/11 2026. De to bedste ville rykke op, og desuden modtage præmiepenge á 540.000 kr. I førstedivision fik dog alle hold undtagen de to nederste alle 540.000 kr. Der var 18 hold i ligaen, og holdene skulle møde hinanden to gange.

I kamptruppen måtte man maks have 4 udenlandske, mens 3 af dem måtte være blandt de 11 på banen.


Transfers

Hr. Nørgaard havde vinterpausens transfervindue at handle ind i. Om der blev handlet for meget ind, kunne nogle jo nok mene, men der var lige pludselig mange penge at gøre med. Transferbudgettet var på mere end 500.000.000 kr., altså ½ milliard kroner. Det var noget af en omvæltning fra Mitra.

Der blev handlet for 36.000.000 kr., dyrest var Xing Jianshan fra Kina der blev købt for 9.000.000 kr. Helt bestemt blev der købt 6 kinesiske spillere, og 10 udenlandske spillere.

Der blev solgt tre spillere, 2 af dem fik deres frikøbsklausul indfriet. Den ene spiller solgt for 115.000.000 kr., mens den anden røg for 44.000.000 kr., i alt et salg på 160.000.000 kr. for de 3 spillere.


Venskabskampe

15 venskabskampe blev der spillet, 2 nederlag mod 2 af den udenlandske modstandere. Atalanta og Sparta Moskva vandt de to kampe. 


Liga

Den første tredjedel af sæsonen, og de første 11 kampe, gav 2 uafgjorte kampe og 9 sejre. 9 mål var der blevet scoret i mod holdet, mens der var blevet scoret hele 43 mål. Over 3 mål scoret pr. kamp.

Efter 17 kampe, og altså midtvejs i sæsonen, havde holdet endnu ikke tabt, og det var blevet til i alt 4 uafgjorte og 13 sejre. Holdet lå dermed godt til, og var med om de sjove pladser.Pokalturnering

Her var holdet indtrådt i 3. runde af den Kinesiske FA Cup. Holdet vandt 4-1 over SC Jiuniu. I 4. runde skulle holdet mødes Guangzhou, og det blev endestationen, da de vandt 1-5.

Dermed kunne holdet koncentrere sig om at blive top-2, så de kunne rykke op i den bedste række igen.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#20 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #23: 30 Mar 2020, 19:16 »
Sæsonen 2026

Liga

De sidste 17 kampe i ligaen bød på 2 nederlag, 3 uafgjorte og 12 sejre.
Den 7. september slog Shenzhen rekorden for flest mål scoret i Førstedivision med 73 af slagsen, med 8 kampe tilbage af sæsonen.

Den 12. september var endnu en mærkedag. Frederik Nørgaard nåede sin kamp nummer 400 som manager. Det blev i øvrigt fejret med en 5-0 sejr.

Holdet vandt overlegent ligaen.
82 point endte Shenzhen på, mens Tianjin endte på 67 efterfulgt af GD Southern Tigers på 65 point.
Shenzhen var det mest scorende hold i ligaen, og slog dermed også mest scorende nogensinde i ligaen. 92 mål blev det til, hele 26 flere end nummer 2. Holdet lukkede 23 mål ind, og var dermed kun overgået af Tianjin, der lukkede 19 mål. (de scorede så også kun 44 mål)
Holdet nåede at tangere rekorden for flest point med 82 point.
Rekorden for største sejr slog Shenzhen, da de vandt 8-0 over Tianhai.
Victor Lindenberg blev ny spiller i rekordbøgerne, da han både lavede flest assists med 17 og fik højeste gennemsnit med 7.70 i 25 kampe.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#21 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #24: 26 Maj 2020, 21:24 »
Sæsonen 2027

Pre-season

Første sæson i den bedste Kinesiske liga, Super League, bød på nogle store brag mellem blandt andet, Guangzhou, Beijing, Jiangsu, Shandong, DL Yifang. Ja der var mange om buddet til at vinde turneringen, men Guangzhou var stadig favorit t]til at løbe med titlen. De havde trods alt vundet titlen de seneste 5 år, og siden 2011 havde der kun været 2 år, hvor holdet ikke havde vundet. Shenzhen var dog spået til at ende på fjerdepladsen, til trods for at de var oprykkere.
 
Transfers

I januars transfervindue, blev der hentet ikke mindre end 8 nye spillere. Mens der blev solgt én, frigivet én og udlejet 3.

Der blev købt spillere for hele 70 millioner kr.

Budi Nugroho [MM] Mitra Kukar | 25 mio.
Yang Wei [FOR] Changchun | 1,1 mio.
Jamesson Pereira [FOR] CEA | 95T
Héctor Gaitán [ANG] Peñarol | Fri
Wang Bin [MID] Renhe | 10 mio.
Wu Jia [MID] Beijing | 2 mio.
Jesse Smith [MID] Fri | Fri
Toto [ANG] COR | 32 mio.


Liga

De første fem kampe i Super League, bød på kampe mod Tianjin, Huanghai, DL Yifang, SIPG og Shandong.
Her fik holdet tre sejre, én uafgjort og ét nederlag.
De næste 5 kampe var mod Guangzhou, Jiangsu, Shenhua, Changchun og Qingdao i pokalturneringens fjerde runde. En enkelt sejr i ligaen samt en sejr i pokalturneringen, samt to uafgjorte og ét nederlag blev det til.

Kampe

✔2-0 vs Tianjin
✔2-1 vs QD Huanghai
✔1-0 vs DL Yifang

÷ 1-2 vs SIPG
✖1-1 vs Shandong
÷ 0-1 vs Guangzhou
✔2-1 vs Jiangsu
✖1-1 vs Shenhua
✖1-1 vs Changchun

✔2-0 vs Qingdao (Pokal)

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#22 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #25: 27 Maj 2020, 17:58 »
Sæsonen 2027

Liga

De næste 5 kampe for holdet, var mod Beijing, Henan i pokalturneringen, Wuhan, Renhe og GZ R&F. Efter disse fem kampe, hvor holdet faktisk fik point i alle, var det tid til en kort pause i sæsonen. Pausen gik fra 14/5 2027 til 3/7 2027 for Shenzens spillere. Det var dog ikke helt en pause, fordi der var arrangeret venskabskampe for, at holde formen ved lige. Fire ud af fire venskabskampe blev vundet, og kalenderen sagde nu juli. Første kamp efter mini-pausen var mod Guizhou i pokalturneringens kvartfinale. Denne kamp endte 0-0, og de to gold skulle afgøre det i kamp nummer to.
 
Transfers

Det var også tid til endnu et transfervindue, og denne gang gik det heller ikke stille for sig i det sydkinesiske.

4 spillere blev købt ind, mens en spiller blev solgt, 88 millioner kroner blev der handlet for. 2 argentinere og 2 kinesere blev købt.
Diego Rodríguez [FOR] San Lorenzo | 38 mio.
Fu Qian [FOR] Southern Tigers | 10 mio.
Jeremías Orellana [ANG] Boca | 45 mio.
Tan Zhijun [MID] Jiangsu | 2 mio.


Liga

Med 9 kampe tilbage af sæsonen, var det kampen om de øverste placeringer der var mest spændende og det var her Shenzen var at finde. Hvis de skulle slå Guangzhou af pinden, skulle der nok meget til, men det var dog alligevel en præstation i selv at være så lang med fremme, selvom bookmakerne havde spået holdet gode chancer inden start. Hvad skulle det ende med i denne sæson?
Kampe

✖0-0 vs Guizhou (Pokal)
÷ 0-1 vs Chongqing
✔3-2 vs HB China Fortune
÷ 0-2 vs Guizhou (Pokal)
✖1-1 vs Tianjin
÷ 1-2 vs QD Huanghai
✔4-3 vs DL Yifang
✖1-1 vs SIPG
✔1-0 vs Shandong
✔2-1 vs Jiangsu


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#23 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #26: 28 Maj 2020, 18:09 »
Sæsonen 2027

Liga

Holdet var som bekendt færdige i pokalturneringen for denne sæson, og derfor var deres fulde fokus på ligaen. Her havde de muligheden for at gøre det en smule bedre end bookmakerne havde spået. Det kunne dog også stadig ende med blive værre end de havde spået.

De første fem kampe af de sidste ni, var mod ingen ringere end Guangzhou. Kampen endte med et nederlag på 1-2. Efter denne kamp kom Shenzhen dog godt igen, og vandt hele 4-0 over Shenhua. Det skulle vise sig at være starten på en god stime.

Efter sejren over Shenhua, var det Changchun der blev besejret med 2-1. Holdet bevægede sig i den grad den rigtige vej med hensyn til podieplaceringer.

Beijing var modstanderen i næste kamp, og de blev såmænd også besejret med 2-0. Ligeså gjorde Wuhan små 5 dage senere. I alt altså 4 sejre ud af 5 mulige. Med fire kampe tilbage lå holdet ret godt med i toppen, og der var meget der skulle gå galt, hvis Shenzhen ikke skulle bliver top 3.
Kampe

÷ 1-2 vs Guangzhou
✔4-0 vs Shenhua
✔2-1 vs Chanchun
✔2-0 vs Beijing
✔2-1 vs WuhanLogged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#24 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #27: 29 Maj 2020, 18:52 »
Sæsonen 2027

Liga

De sidste fire kampe i sæsonen bød på Renhe, Chongqing, GZ R&F og China Fortune. Allerede inden disse kampe, havde Guangzhou sikret sig endnu en førsteplads, og dermed sikrede de sig denne sæson The Double, da de også vandt pokalturneringen. Det var derfor andenpladsen som resten af holdene skulle kæmpe om.

Shenzhen startede godt ud med en sejr over Renhe på 3-0, og efterfølgende sikrede de sig en sejr over Chongqing på 1-0. Med sejren sikrede holdet sig en top-3 placering, hvilket betød at i næste sæson skulle Shenzhen spille i den asiatiske Champions League. Sejrsstimen fortsatte da holdet vandt 2-1 over GZ H&F.

Den sidste kamp mod China Fortune, blev en spændende affære, da alle holdende spillede samtidigt her i sidste spillerunde. Beijing var holdet, som Shenzhen skulle spille op med, eller være bedre end, for at nå andenpladsen. Både Shenzhens kamp og Beijings kamp mod Yifang stod ved halvlegspausen 0-0.

I anden halvleg blev der kun scoret ét mål i de to kampe. Beijing tabte kampen mod Yifang, hvilket betød at holdet endte med 61 point, og da Shenzhen samtidigt fik ét enkelt point i den uafgjorte kamp mod China Fortune, betød det at begge hold havde 61 point.

Shenzhen havde en målscorer på 23 for, mens Beijing havde 24. Man skulle tro, at Beijing derfor ville ende på andenpladsen men sådan er det ikke i Super League. Her er det nemlig de indbyrdes opgør der tæller. Og med to sejre over Beijing i løbet af sæsonen, var det dermed Shenzhen der kunne indtage andenpladsen. Alt flaskede sig altså for Shenzhen denne dag og de fejrede det som havde det vundet ligaen, helt forståeligt nok.
Kampe

✔3-0 vs Renhe
✔1-0 vs Chongqing
✔2-1 vs GZ R&F
✖0-0 vs China FortuneLogged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#25 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #28: 31 Maj 2020, 12:33 »
Sæsonen 2027

Liga

En del kåringer gik Shenzhens vej.


Li Jun blev kåret som årets unge spiller.
Tan Zhijun blev kåret som årets mest populære lokale spiller.
Wen Wiijun blev kåret som årets u23-spiller.


Holdet blev samlet kåret til årets overraskelse for deres flotte andenplads.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
#26 - Det sydøstasiatiske eventyr
« Svar #29: 01 Jun 2020, 11:19 »
Sæsonen 2028

Pre-season
Holdets gode præstation i sidste sæson, betød at holdet var spået en tredjeplads denne sæson. Holdet havde 9 venskabskampe mod hold af blandet kvalitet. Det blev til 7 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag.

Transfers
Holdets tidligere store handler, var ikke at finde i denne sæson. Der blev kun købt en enkelt spiller, mens der blevet en spiller ud.

Shan Huanhuan [ANG] Fri | FriKinesiske Super Cup
Holdet var kvalificeret til Supercuppen, hvor de skulle møde Guangzhou. Holdet blev spillet på Shenzhens hjemmebane og der var 49.400 tilskuere denne aften.

Efter en første halvleg der sluttede 0-0, skulle vi hen til det 71. minut før, det som ventet, var Guangzhou der kom foran 1-0. Shenzhen havde derfor små 20 minutter til at ændre på resultatet.

Vi skulle helt hen i det 90. minut, da Tan Zhijun scorede til 1-1, som også blevet den ordinære spilletids resultat. Derfor skulle holdet ud i forlænget spilletid. Denne forlængende spilletid endte 0-0, og derfor skulle det afgøres i en straffesparkskonkur rence. Efter 4 skud til hvert hold, var kun et hold der havde scoret alle gangene, og det var Shenzhen. Kasanwirjo kunne derfor selv afgøre holdets skæbne, med holdets 5. skud. Han gjorde det og scorede.

De vandt dermed Supercup trofæet over Guangzhou.
Champions League
Holdet var kvalificeret direkte til gruppespillet, og her skulle holdet møde Central Coast Mariners fra Australien, Pohang fra Sydkorea og ikke mindst en gammel kending i form af Mitra Kukar fra Indonesien.

holdets første kamp i Champions League, og holdet første kamp i sæsonen var mod Pohang, der blev besejret med 3-0. En uge senere stod der en tur til Indonesien på programmet, og en tur til Hr. Nørgaards tidligere hjemmebane samt også et gensyn for målmanden Budi Nugroho der begge to havde stor succes i klubben.

Favoritten til dagens kamp, var Shenzhen med 1,67 mens Mitra var på 4,5.

Der gik ikke mere end 3 minutter før, at kampen fik sit første mål. Orellana for Shenzhen scorede målet til 1-0, blot fire minutter senere fik Mitra et rødt kort, og skulle dermed spille med 10-mand i resten af kampen. Kort før halvleg scorede Toto til 2-0. I kampens 78. minut scorede det nye indkøb Shan Huanhuan til 3-0. En reducering af Hendra Rahman scorede 2 minutter senere til kampens resultat 3-1. Et godt resultat for Shenzhen, og et ”godt” gensyn for de to tidligere Mitra-legender.
Kampe

✔3-0 vs Pohang (CHL)
✔3-1 vs Mitra Kukar (CHL)
✔6-5 vs Guangzhou (SC)« Seneste Redigering: 01 Jun 2020, 14:56 af Ninja777 » Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010