home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 13:02:39 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
I går kl. 13:00:33 Broen13 Idéfabrikken [50] Din Vej 2019
I går kl. 08:49:14 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
22 Maj 2020, 17:10 Spasmads Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
21 Maj 2020, 16:58 Bubbles Challenges Akademiet
Antal Registrerede Brugere: 21459
  0 Brugere, 199 Gæster Online.

Indlæg: 1127930 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: ymonyl
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2020
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Kunstneren & Håndværkeren
0 Brugere og 2 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Kunstneren & Håndværkeren  (Læst 5204 gange)
Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Kunstneren & Håndværkeren
« : 01 Dec 2019, 14:00 »

I tidligere versioner havde jeg et save, som jeg aldrig fik genoplivet i FM2019, så nu vil jeg give it a go.

Disclaimer
Som titlen indikerer vil spillet være med 2 managerprofiler, som vil have hver sin tilgang til det smukke spil. Jeg har prøvet at give dem de samme forudsætninger, således at deres udvikling vil være mere eller mindre sammenlignelig.

Perspektivet vil være fra det fiktive nyhedssite Kuglen.dk.

Fraværet at screen dumps (SD) skyldes, at jeg er idiot og ikke kan finde ud af at uploade skidtet. Tilgengæld kan jeg finde ud af at vedhæfte filer, så det kan være, at der vil komme et enkelt SD eller to.

* Skærmbillede 2019-12-01 kl. 13.51.41.png (189,42 KB - hentet 189 gange.)
« Seneste Redigering: 02 Dec 2019, 10:07 af Krabbe » Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #1: 01 Dec 2019, 14:02 »

CONSTANTIN GÂLCA TRÆKKER SIG FRA VEJLE

Efter flere dage med rygter om fyring, stormvejr på direktionsgangen og uro i spillertruppen, har Vejle Boldklub i dag bekræftet, at Constantin Gâlca er fortid i klubben.

I en pressemeddelelse fra Vejle Boldklub meddeler Administrerende Direktør Henrik Tønder, at klubben er blevet enig med Constantin Gâlca om hans fratræden som cheftræner i Vejle Boldklub:

Det er med dyb beklagelse at Vejle Boldklub er blevet enig med Constantin Gâlca om at stoppe samarbejdet med omgående virkning. Vejle Boldklub vil gerne udtrykke sin taknemmelighed for det utrættelige arbejde og engagement, der har kendetegnet Constantin igennem hans tid i klubben, og vi ønsker ham derfor alt det bedste i fremtiden.

Kuglen.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Constantin Gâlca, der, i følge flere lokale medier, landede i Bukarest sent i går aftes.

Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvem der kommer til at overtage tøjlerne i Vejle, men blandt bookmakerne er den tidligere Brøndbytræner, Alexander Zorninger, storfavorit til at overtage det ledige trænersæde.
« Seneste Redigering: 01 Dec 2019, 14:15 af Krabbe » Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #2: 02 Dec 2019, 06:39 »

NEESTRUP ER IKKE DEN RETTE

Administrerende Direktør i Viborg FF Morten Jensen fortæller i et opsigtsvækkende interview med Viborg Borgerblad om nærmest krigslignede tilstande på klubbens direktionsgang.

I et to-siders interview i søndagens udgave af Viborg Borgerblad tager Administrerende Direktør Morten Jensen bladet fra munden og løfter sløret for et betændt forhold mellem direktionen og den sportslige ledelse i Viborg FF. Ifølge Morten Jensen var ansættelsen af Cheftræner Jakob Neestrup udelukkende Sportsdirektør Jesper Fredbergs beslutning, da bestyrelsen hellere ville have haft den tidligere Aab-træner, Lars Søndergaaard, tilbage på Energi Viborg Arena. Ansættelsen af Neestrup har betydet at forholdet mellem direktion og den sportslige ledelse har nået et absolut lavpunkt i klubbens historie.

I skrivende stund har Kuglen.dk ikke været i stand til at få en kommentar fra hverken Sportsdirektør, Jesper Fredberg eller Jakob Neestrup. Til gengæld fik vi en kort kommentar fra Lars Søndergaard, der bekræftede, at man havde haft et kort møde over en ostemad, men at det ikke var blevet til mere end det.
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #3: 02 Dec 2019, 09:58 »

NEESTRUP HAR SAGT OP

I en kortfattet pressemeddelelse fra Viborg FF fremgår det, at Cheftræner Jakob Neestrup i dag har opsagt sin stilling i klubben.

Viborg FF har i dag modtaget og accepteret Jakob Neestups opsigelse som cheftræner. Jakob vil derfor fra dags dato være fritstillet fra alle sine forpligtigelser i klubben. Derudover har Viborg FF ingen yderligere kommentarer.

Jakob Neestrup har ikke ønsket at tale med Kuglen.dk, men det har til gengæld formanden for Viborg FFs fanklub, som mener, at situationen minder meget om dén, som Brøndby var ude i for år tilbage (Den såkaldte ”Oscar-gate”, red.). Modsat "Oscar-gate", hvor Jan Bech (Bestyrelsesformand i Brøndby IF, red.) ytrede sig anonymt i et lukket forum, har Morten Jensen gjort det i eget navn og i fuld offentlighed.

"Det var hans (Jakob Neestrup, red) eneste mulighed for at komme ud af denne skandale med skindet på næsen", udtaler Carsten Frimann, "på samme måde så man Thomas Frank gøre det i "Oscar-gate".
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #4: 03 Dec 2019, 12:21 »

VEJLE BOLDKLUB PRÆSENTERER NY STRATEGI OG SPRÆNGER BOMBE PÅ PRESSEMØDE.

På et pressemøde i dag på Vejle Stadion præsenterede klubbens sin nye strategi, ”Et Bæredygtigt Vejle”, samt holdet nye cheftræner, den unge og uerfarne Magnus Simonsen. Fodboldekspert mener, at bestyrelsens liv afhænger af Simonsens succes.

Kun få dage efter at den tidligere cheftræner Constantin Gâlca havde forladt klubben, var der i dag indkaldt til pressemøde på Vejle Stadion. Netop på grund af den korte periode mellem Gâlcas exit og dagens pressemøde, samt heftige spekulationer i pressen, var størstedelen af de fremmødte journalister sikre på, at pressemødet ville være en præsentation af den tidligere Brøndbytræner, Alexander Zorninger, som klubbens nye cheftræner.

I første del af pressemødet præsenterede Vejle Boldklubs Administrerende Direktør Henrik Tønder klubbens nye strategi, ”Et Bæredygtigt Vejle”, som skal bringe Vejle tilbage til toppen af dansk fodbold:

1.   Vejle Boldklub skal sikre oprykning til 3F Superligaen i denne sæson.
2.   Om 3 sæsoner skal Vejle Boldklub være en etableret del af den danske 3F Superliga
3.   Vejle Boldklub skal være kendetegnet som et velspillede og spilstyrende hold. Derfor skal alle klubbens hold til at spille på den
        samme måde, således man kan udvikle en fast Vejle Boldklub-spillestil.
4.   Vejle Boldklub skal i størst muligt omfang selv finde og udvikle talenter til førsteholdstruppen.
5.   Ingen indkøb af spillere, der er mere end 23 år. 

Efter præsentationen af ”Et Bæredygtigt Vejle”, sprang klubben en decideret bombe ved at præsentere den unge og uerfarne Magnus Simonsen som holdets nye cheftræner. Simonsen var ganske fåmælt - nogle vil måske mene, at han var trykket af hele situationen – men han fik takket bestyrelsen for tilliden, samt udtryk sin glæde over at skulle i gang med dét, han selv betegnede som en ”once-in-a-life-time-mulighed”. Direkte adspurgt til sin manglende erfaring, erklærede Simonsen, at han var af den overbevisning, at selvom det ville blive svært, så var han sikker på, at hans manglende erfaring ville blive en decideret fordel, da han på ingen måde er låst af ”de ting, der jo plejer at virke”.

Efter pressemødet var Kuglen.dk på gaden for at vejre stemningen hos den almindelige Vejle-supporter, hvor langt de fleste er tilfredse med projektet ”Et Bæredygtigt Vejle”. Til gengæld er der også en udbredt skepsis omkring ansættelsen af den unge Magnus Simonsen, som i flertallets øjne mangler den fornødne erfaring og gennemslagskraft til at kunne sætte sig igennem overfor klubbens etablerede stjerner. En enkelt mente dog, at ansættelsen af Simonsen ikke ændrede noget i forhold til klubbens oprykningschancer:

Med det hold han råder over, kunne min bedstemor have sikret oprykning!”.

Fodboldekspert Carsten Frimann betegner ansættelsen af Simonsens som et udtryk for mandsmod, eller som han formulerede det til Kuglen.dk: ”Her er en bestyrelse med et sæt kæmpestore nosser”. Samtidig kalder han også ansættelsen af Simonsen ”særdels risikabel”, dels fordi det vil komme til at ride klubben som en mare, hvis ”Projekt Simonsen” fejler, og dels fordi der vil komme til rulle hoveder, og ikke kun Simonsens, hvis resultaterne udebliver.

Forud for den kommende NordicBet Liga-sæson har mange udråbt Vejle som en af de absolutte favoritter til at sikre sig oprykning til 3F Superligaen.
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #5: 05 Dec 2019, 07:15 »

VIBORG GØR SIG KLAR TIL GENSYNET MED GAMMEL KENDING

Flere kilder har i dag berettet, at Ove Christensen har været til møde om det ledige trænersæde i Viborg FF

Både T.B., Mindre Bladet og Viborg Borgerblad kan berette, at Ove Christensen er blevet set på vej ind på Energi Viborg Arena. Christensen skulle angiveligt have været til møde med Viborg FFs bestyrelse omkring det ledige trænersæde.

Efter mødet fangede T.P.s journalist Ove Christensen, da han var ved at sætte sig ind i sin bil, men den rutinerede træner havde ingen kommentarer til situationen. ”Kan gamle venner nu ikke engang drikke en kop kaffe, uden at det partout skal på forsiden af jeres sladderblad?”, skulle Christensen have spurgt journalisten, inden han forlod Energi Viborg Arena.

Kuglen.dk har hele dagen forsøgt at få en kommentar fra Viborg FF, men hverken Morten Jensen, Jesper Fredberg eller Kim Nielsen har været til at træffe.
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #6: 06 Dec 2019, 10:03 »

OFFICIELT: ARBNOR MUCOLLI TIL BARNSLEY

Stortalentet Arbnor Mucolli forlader Vejle til fordel for Roberto Di Matteos Barnsley.

Vejle Boldklub oplyser i en pressemeddelelse, at klubben har solgt Arbnor Muccoli til Barnsley for et ikke specificeret beløb. Ifølge The Doncaster Gazette betaler Barnsley i omegnen af 600.000 kr. for Mucolli, der har fået en 3-årig kontrakt.

I følge fodbold ekspert, Jan Kjær, vil salget af Muccoli efterlade et tomrum i Vejle:

"Selvom han endnu er meget ung, er han også ofte en kampafgørende spiller. Der er ingen tvivl om, at Vejle kommer til at savne en mand med hans evner.".

I Muccolis nye klub Barnsley ser det ud til, at klubbens nye manager, den tidligere Chelseastjerne, Roberto Di Matteo, har et godt øje til Danmark, da han hentede danske Mads Juel Andersen i AC Horsens tidligere på måneden.
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #7: 09 Dec 2019, 07:39 »

VIL KAOS I VIBORG ØDELÆGGE KLUBBENS OPRYKNINGSCHANCER?

Her få dage før spillerne vender tilbage fra sommerferie, har Viborg FF stadig ikke fundet manden, der skal afløse Jakob Neestrup på cheftrænerposten. Fodboldeksperter er uenige om klubbens oprykningschancer.

Som bekendt afleverede Jakob Neestrup sin opsigelse tidligere på ugen, som følge dét, som pressen har døbt ”Spinat-gate” (fordi størstedelen af de danske medier mener, at Viborg FF-direktør, Morten Jensen, har jokket gevaldigt i spinaten, red.).  Med mindre end en uge til sæsonopstarten, har Viborg stadig ikke sat navn på hvem, der skal afløse Neestrup. Den tidligere Viborgtræner, Roald Poulsen, mener, at det sender et uheldigt signal til omverdenen:

Det er klart, at situationen knuser mit hjerte, for den får klubben til at fremstå som et galehus og ledelsen som lallende amatører”, udtaler Poulsen til Viborg Borgerblad. Adspurgt hvem, Poulsen mener, skal overtage styringen, svarer han:

Jeg ved ikke, hvem, der er den rette til at overtage efter Jakob. Morten (Jensen, red.) og Kim (Nielsen, red.) vil jo gerne have Lars Søndergaard, så han ville jo være det oplagte valg. Spørgsmålet er, om Lars har lyst til at vende tilbage til klubben (Lars Søndergaard var træner i Viborg fra 2010-2012, red.) i kølvandet på denne uheldige situation”.   

Fodboldeksperten Carsten Frimann frygter, at den seneste uges begivenheder vil skade Viborgs chancer for at rykke op i 3F Superligaen, som ellers er klubbens erklærede mål i sæsonen 2019/20:

Der er jo ingen, der vinder i sådan en situation, som Morten Jensen har sat Viborg FF i. Jeg vil næsten æde min gamle hat på, at Morten Jensen ikke er administrerende direktør i klubben, når vi når jul”, udtaler Frimann til Kuglen.dk og fortsætter:

Det er jo klart, at det påvirker spillerne, uanset hvad de ellers siger; det er mennesker af kød og blod, så selvfølgelig bliver de påvirket af dét, der sker på deres arbejdsplads. Det er jo ganske naturligt. Når det så ovenikøbet er noget så ekstraordinært, som vi må sige at Spinat-gate er, så vil det påvirke alle i og omkring klubben. Jeg kan godt frygte, at spillerne mister fokus fra dét, de skal præstere på banen, og så kan oprykningen hurtigt komme i fare. Godt nok har Viborg en af ligaens stærkeste trupper, men ligaen er så uhyre tæt, at der ikke er råd til mange fejltrin før, man bliver overhalet af subtopholdene

En anden fodboldekspert, Jan Kjær, er mere positiv:

Til Viborgs, og ikke mindst Morten Jensens, held, kunne det godt se ud til, at Vejle også er ved at jokke i spinaten, for selvom deres nye projekt (Et Bæredygtigt Vejle, red.) ser lovende ud på papiret, så tror jeg personligt ikke på, at deres nye cheftræner (Magnus Simonsen, red.) har dét, der skal til for at forløse projektets fulde potentiale, og det kan meget vel være dét, der redder Viborgs sæson”.

Kuglen.dk dækker hele opstartsfasen i NordicBet Ligaen, som skydes i gang, den 4. august.
« Seneste Redigering: 09 Dec 2019, 07:41 af Krabbe » Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #8: 11 Dec 2019, 08:28 »

VEJLES OPSTARTSPROGRAM FASTLAGT

Vejle Boldklub har i dag offentliggjort klubbens opstartsprogram. Spillerne møder ind til første træningsdag, den 8. juli Fra den 15. til den 25. juli tager en udvidet førsteholdstrup på træningslejr i Finland, hvor der er arrangeret 4 kampe.

Sommerferien lakker mod enden for Vejlespillerne, som genoptager træningen, den 8. juli. Det vil desuden være første gang, at holdets nyudnævnte cheftræner, Magnus Simonsen, skal stå i spidsen for holdet, og Kuglen.dk vil selvfølgelig være til stede.

Ugen efter drager en udvidet førsteholdstrup på ti dages træningslejr i Finland, hvor man spiller fire kampe imod de mindre finske hold, FC Honka, FC Kiffen 08, FC KTP og Atlantis FC. Søndag, den 28/7 spiller holdet sidste testkamp, ude imod Avarta, inden den for alvor går løs i NordicBet Ligaen, den 4/8, hvor Vejle møder Hvidovre på udebane.
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #9: 14 Dec 2019, 22:17 »

VIBORG HYRER UERFAREN CHEFTRÆNER

De, som havde sat næsten op efter en stille sommerferie i Viborg FF, er blevet svært skuffet ovenpå en sommer, der først bød på Spinate-gate, og nu en udnævnelse af en cheftræner uden nogen som helst erfaring. Fodboldekspert gætter på, at den nyudnævnt cheftræner har været den eneste, der var villig til at gå ind i det viborgensiske galehus.

På et velbesøgt pressemøde på Energi Viborg Arena blev den 40-årige Michael Schultz i dag præsenteret som Viborg FFs nye cheftræner. Schultz, der aldrig tidligere har været i spidsen for et seniorhold, har fået en etårig kontrakt. Schultz gav udtryk for, at han kommer til at stå i spidsen for, er et hårdt arbejdende Viborgmandskab, hvis eneste mål er de 3 point:

Jeg er ikke ansat til at vinde skønhedspriser, jeg er ansat til at vinde fodboldkampe, og hvis det kræver, at vi stiller op med 11 målmænd, så er det dét, vi gør”.

Sportschef Jesper Fredberg er overbevist om, at Schultz er den helt rette til at lede klubbens videre udvikling:

Igennem en lang række samtaler med Michael, er det blevet klart for mig selv og klubbens bestyrelse, at Michael er præcis dén type, vi leder efter, både menneskeligt, såvel som fodboldfagligt. Michaels kompromisløse vindermentalitet passer rigtig godt ind i vores selvforståelse her i Viborg FF, og derfor finder vi det naturligt, at det er Michael, der skal lede klubbens færd imod oprykning til 3F Superligaen”.

Fodboldekspert Peter Bruun mener, at Michael Schultz var den eneste, som var villig til at overtage det ledige trænersæde i Viborg:

Jeg tror ganske enkelt, at alle dem, som Viborg har haft i kikkerten, ikke har været interesserede; det er jo ikke ligefrem fordi Morten Jensen har gjort Viborg FF til det mest attraktive sted at være cheftræner”.

Schultz vil have første arbejdsdag, den 17. juni, samme dag som Viborgspillerne vender tilbage efter deres sommerferie.
Logged

Svartica
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #10: 22 Dec 2019, 04:39 »

Spændende koncept. Jeg læser med. Smiley
Logged

Krabbe
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Kunstneren & Håndværkeren
« Svar #11: 28 Dec 2019, 21:45 »

OFFICIELT: VIBORG HENTER ARNDAL-LAURITZEN

Viborg FFs nye cheftræner har allerede hentet den første forstærkning til sin trup i form af det tidligere Brøndbytalent, Gregers Arndal-Lauritzen.

Viborg har i dag sikret sig venstrebacken Gregers Arndal-Lauritzen, der kommer til klubben på en fri transfer. Der er ikke oplyst yderligere detaljer om kontrakten, men Viborg Borgerblad mener at vide, at Arndal-Lauritzen har fået en 2-årig kontrakt.

Gregers Arndal-Lauritzen var på kontrakt i AC Horsens indtil for ganske nylig, og nåede derfor ikke at være arbejdsløs i mere end 2 uger.
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010