home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
15 Jun 2024, 22:56 szukizek Blogkonkur... 16# Hjertet banker kun...
15 Jun 2024, 21:04 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
14 Jun 2024, 20:45 Broen13 Blogkonkur... [33] Journeyman - Syv ...
14 Jun 2024, 20:44 Broen13 Blogkonkur... #22 - Danish Viking Wa...
14 Jun 2024, 13:42 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
31 Maj 2024, 17:14 cartoon Klubsøgnin... Manchester United
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
Antal Registrerede Brugere: 23335
  0 Brugere, 600 Gæster Online.

Indlæg: 1132851 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: juli000
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Hele Nordjyllands Hold #4
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Hele Nordjyllands Hold #4  (Læst 4538 gange)
Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Hele Nordjyllands Hold #4
« : 24 Apr 2019, 12:47 »

« Seneste Redigering: 07 Maj 2019, 06:49 af Arsrea » Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #2
« Svar #1: 24 Apr 2019, 16:03 »


« Seneste Redigering: 25 Apr 2019, 14:40 af Arsrea » Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #3
« Svar #2: 01 Maj 2019, 13:50 »


Det store fokus i Aab må, og skal være på de unge spillere. Det er ledelsen i Aab heldigvis enie om, derfor vil jeg forsøge at opsætte nogen mål for mit spil med Aab.

Aab, den røde tråd:
1 Sund økonomi + på bundlinjen hvert år
1.1 Forsøg at købe billigt maks 5 mio kr.-
1.2 Sælg dyrt Gerne til 150% af deres værdi
2 Danske spillere Bye bye udlandske spillere
2.1 Ældre spillere med superliga erfaring Mindst 2-3 stykker, gerne flere
2.2 Unge danske talenter Støvsuge Danmark for talenter i alderen 15-18
2.3 Egenudviklet spillere Lad de unge få chancen, hjælp dem med at slå igennem & gør dem til profiler

1: Aab har en rigtig sund økonomi, og det skal klubben selvfølgelig forsætte med. Derfor skal vi i samarbejde med Allan Gaarde og resten af ledelsen gøre hvad vi kan for der hvert år er plus på bundlinjen, jo flere grønne tal jo bedre!
1.1: Aab har aldrig været kendt for at købe dyre spillere som f.eks. FCK eller FCM. Vi er en klub bygget på Nordjyske dyder, hvor en af dem er godt købmandsskab.
1.2: Tilgengæld har Aab i mange år solgt mange dygtige spillere, som har været med til at sikre klubbens sunde økonomi, så det skal vi forsætte med. Her kommer især Gaarde til at spille en stor rolle, da han har fået en masse ansvar.
2: Jeg vil have danskere spillere i Aab, i hvert fald skandinaviske spillere! Det betyder også der kommer til at foregå en lille udrydning i truppen.
2.1: Med Rasmus Würtz & Kasper Risgård på vej på pension, siger det sig selv vi skal forsætte at finde nogen andre, ældre spillere som kan hjælpe vores unge spillere med at udvikle sig.
2.2: Vi skal først og fremmest støvsuge hele Nordjylland for talent hver sommer, efter vi har gjort det skal vi kigge nede igennem Jylland for at se om vi kan lokke de største talenter til Aalborg. Får vi muligheden for at stjæle talenter fra resten af Kongeriget, så gør vi selvfølgelig det!
2.3: Ej at forglemme det vigtigste; Vores egne, unge nordjyske spillere. Det bliver det største fokus at få så mange til at slå igennem på førsteholdet, og det er netop derfor Keld Bordinggaard er valgt. En helt utrolig dygtig træner, med stærke evner i at udvikle unge spillere.
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #4
« Svar #3: 07 Maj 2019, 06:49 »

Transfers Ind
Et af kravene ved ansættelsen fra Keld Bordingaard var han ønskede at blive manager, og have fuldt ansvar som den øverste ungdoms ansvarlige, det fik han, så længe, at han var indstillet på et samarbejde med sportsdirektøren Allan Gaarde.
Ved det første møde havde Gaarde taget en liste med på hans computer, hvor han havde flere interessante navne på unge spillere som der skulle gennemses. Der er nemlig blevet rykket et par ungdoms spillere op i A-truppen, og det betød der var plads til et par unge spillere på u19 holdet i Aalborg.

Derfor er der blevet hentet 3 unge spillere til u19 holdet.
Den første er Jonas Mortensen som kommer fra Esbjerg for 160k kr.-
Den næste er Tobias Bech fra Viborg som har kostet 115k kr.-
Den sidste er Gustav Johansen som kommer fra Køge for 120k k.-

Gaarde havde dog fundet et es oppe i sit ærme, en spiller han havde fået anbefalet via sine kontakter i Udinese.
Derfor blev også] Mark Varesanovic hentet ind, dog på en fri transfer. Han bliver i første omgang lejet ud, så må vi se om hans talent kan udfolde sig i Danmark.

Følgende spillere er blevet rykket op i A-truppen:
Anders Bærtelsen, en ung CB som helt sikkert kommer til at spille en masse kampe i den kommende sæson.
Lukas Klitten, Den "defensive" af Klitten tvillingerne, hans udgangspunkt er VB, hvor vi er tyndt besat, så han skal helt sikkert også nok få chancen.
Oliver Klitten, Den offensive af Klitten tvillingerne, kan dække de fleste offensive pladser, derfor får han nok også en del kampe.
Wessam Abou Ali, Det helt store håb pt. i Aalborg, han er tilregnet en startplads.
Marco Ramkilde, en ung og hurtig angriber, som nok skal få chancen når vi skal søge modstanderens bagrum.

Gaarde sluttede vinduet af med lidt af en scoop, til Bordingaards store fornøjelse lykkedes det nemlig Gaarde, at skrive kontrakt med...]Frederik Nørrestrand Danmarks største talent på HB, som netop er en plads hvor vi er aller tyndest besat.Transfers Ud
Det har været svært at komme af med nogen af de udenlandske spillere, så det vil Gaarde forsøge til Vinter igen, om ikke andet skal de sælges til næste sommer. En masse spillere er blevet lejet ud, bl.a. Søren Tengsted & Thomas Christiansen som er blevet lejet ud til vores samarbejdsklub Jammerbugt FC i deres håb om at overleve i 2. division.
Gabriel Adriano er blevet lejet ud til AB, Gaarde har udtrykt store forventninger til ham.
Filip Lesniak & Mathias Ross er blevet ud til vores jyskevenner længere sydpå, nemlig Sønderjyske. Lesniak skal sælge sig selv, ellers ryger han på fri transfer til sommer, mens Ross skal have hår på brystet, så han kan komme med bl.a. Bærtelsen når han kommer tilbage.

Taktik
Bordingaard har altid været kendt for at spille en slags 4-5-1 formation, det samme har Aab i mange år, netop derfor skal det nok blive et rigtig godt match. Der er rig mulighed for de offensive spillere at udfolde sig, og forhåbenligt udvikle sig!
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #4
« Svar #4: 10 Maj 2019, 22:38 »

Ikke meget respons og hente herinde, desværre.. Jeg har derfor valgt at stoppe det her save, for at prøve noget helt nyt. Jeg har nemlig "lavet" en hjemmeside via Wordpress, hvor jeg vil forsøge at starte en blog op, dog på engelsk. I er velkommen til at kigge ind i ny og næ, hvis det lyster.
Logged


Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #4
« Svar #5: 10 Maj 2019, 23:35 »

Bare af nysgerrighed - hvorfor vælger du at lave en blog på wordpress..? Forventer du mere respons der..?

Jeg har fulgt med i din blog, men følte ikke det var oplagt at skrive så meget andet end "god blog - jeg følger", før du rigtig kom igang.. De er selvfølgelig op til dig, men jeg savner lidt mere fra dig - med tanke på hvad du tidligere har forkælet os FM-læsere med. Smiley

Jeg kommer ikke til at læse med på Wordpress - ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg gider ikke rode rundt på forskellige sites for at læse blogs, men held og lykke med projektet. Peace
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Hele Nordjyllands Hold #4
« Svar #6: 13 Maj 2019, 20:26 »

Bare af nysgerrighed - hvorfor vælger du at lave en blog på wordpress..? Forventer du mere respons der..?

Jeg har fulgt med i din blog, men følte ikke det var oplagt at skrive så meget andet end "god blog - jeg følger", før du rigtig kom igang.. De er selvfølgelig op til dig, men jeg savner lidt mere fra dig - med tanke på hvad du tidligere har forkælet os FM-læsere med. Smiley

Jeg kommer ikke til at læse med på Wordpress - ikke fordi jeg ikke har lyst, men jeg gider ikke rode rundt på forskellige sites for at læse blogs, men held og lykke med projektet. Peace
1: Nej, jeg regner ikke med mere respons, det har jeg lidt opgivet. Det virker dødt på forskellige fm sites og få respons der. Men jeg ville også gerne prøve noget nyt, har selv et par jeg følger på twitter, som også bruger wordpress, så det er bare et nyt forsøg på at få folk til at følge lidt med i FM og skabe noget "hype".

2: Det er også helt i orden, men jeg må indrømme jeg faktisk savner netop det. Altså at vide nogen faktisk følger med og som følger nok med til de vil bruge et par min på at give udtryk for det, udover man kan se visninger. (Tak for de pæne hånd!)

3. Har lavet en twitter, for jeg så vil lave et tweet hvergang der kommer et nyt opslag på siden. Så på den måde vil jeg prøve at se om jeg kan få folk med, jeg synes der er noget potentiale på twitter med FM brugere, så nu må vi se. Forstår godt du ikke gider flere sider, som sagt, så er det bare noget nyt jeg prøver for at få lidt liv i FM. Ja, og vil bare prøve noget nyt og spændende ifht. FM. Jeg har "allerede" fået 3-4 henvendelser fra folk derinde, og kan se visninger vokse efter jeg har postet et tweet osv. Samtidig kan jeg selv fordele forskellige indlæg op, vil jeg lave noget om tactic eller guide, kan jeg samle det et sted, blog og updates et andet sted osv.

PS. Jeg overvejede faktisk om jeg også skulle poste de nye blog opslag herinde i en blog, men tvivler på folk er vildt interesseret i det engelske her på fmfreaks.
Logged


Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010