home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 17:36:21 DeBuur Fodbold Brighton Tråden
17 Apr 2019, 19:41 Fresse94 Fodbold Real Madrid tråd
17 Apr 2019, 19:08 Damse1994 Klubsøgnin... Tilladte lønudgifter P...
17 Apr 2019, 10:37 Arberg Fodbold FC Barcelona-tråden
17 Apr 2019, 08:10 Broen13 Omklædning... Spørgsmåltråden
16 Apr 2019, 15:43 QuesT Skadestuen New zealand liga
16 Apr 2019, 13:15 RedFan_98 Cykling Tour De France 2019
Emne Forfatter
#36 Murciélagos Broen13
[15] Football's C... MBJ
Kaos på Sicilien ... Sunbao
#7 El Profesor en... Ninja777
|11| Leutzcher Li... Christoffer
#2 Bosnian Brutes Nodiem
#ModNyeVeje diverdab
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2019
| | | | |-+  #7 El Profesor en Japón
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: #7 El Profesor en Japón  (Læst 554 gange)
Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#7 El Profesor en Japón
« : 01 Apr 2019, 16:58 »Nos vemos

Sergio havde taget rejsen væk, væk fra det hele. Han var flygtet. Flygtet i håb om at kunne gemme sig, og aldrig blive fundet. Med en undtagelse. Den eneste han gerne ville findes af, var en person som, han allerede havde givet et hint. Han havde givet hende 4 postkort inden han rejste. Han vidste ikke, om hun havde fanget hintet, men han håbede inderligt at hun havde. Hun hed Raquel og var hans store kærlighed, selvom de havde mødtes under nogle helt specielle omstændigheder, som der ikke var nogen grund til at komme nærmere ind på. Han var faldet pladask for hende, men selvom han elskede hende, var han blevet nødt til at forlade Spanien som han kom fra.

Det var ikke penge han manglede, slet ikke. Det eneste han manglede var kærlighed. Kærlighed fra Raquel. Han havde taget rejsen til asien, og han havde slået sig ned i Filippinerne. Måske midlertidigt. Måske for altid.


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:49 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#2 El Profesor en Japón
« Svar #1: 02 Apr 2019, 18:19 »Reunión

Et år var gået og Sergio var blevet mere og mere utålmodig. Havde hun mon smidt de postkort ud? Eller havde hun ikke forstået det hint, han havde givet hende? Han frygtede det værste. Men som altid befandt han sig det samme sted, hver dag, fra morgen til aften, indtil han skulle i seng.

En dag, da han sad på det sædvanlige sted, hvor han i hvert fald havde siddet mindst 300 gange og bare ventet, hørte han en kvinde spørge på gebrokkent engelsk ”Excuse me. Do you have a charger? A charger please for the phone” – Tjeneren i baren, lod ikke rigtigt til at kunne forstå engelsk, og først da kvinden sagde ”battery” rystede tjeneren på hovedet.

Sergio havde imellemtiden kunne høre kvinden snakke, og hendes accent, som han var sikker på var spansk, fik ham til at lytte ivrigt efter. Han kunne kende stemmen, selvom det var på engelsk. Det var hende. ”Si es importante, puede usar el mio” (hvis det er vigtigt, kan du låne min) sagde han og tog sin hat af, så hun kunne genkende ham. Han kunne nærmest ikke være i sig selv af glæde over at se ham, og smilede over hele hovedet. Ligelede smilede hun. Hun havde fundet ham. Efter en lang tur fra Madrid til Filippinerne stod hun der foran ham. Endelig. Hvad kunne der ikke ske nu? 


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:45 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#3 El Profesor en Japón
« Svar #2: 03 Apr 2019, 17:52 »La compra

Sergio havde altid været fascineret af de mange El Clasico kampe mellem Real Madrid og FC Barcelona, og selvom han var opvokset i Madrid, var han altså tilhænger af FC Barcelona, hvilket han havde hørt meget for i sine unge år. Grundet passionen for disse El Clasicos, vidste han hvad der i hvert fald skulle bruges penge på. Og det var fodbold.

Der skulle ske noget vildt. Det var ikke pengene der manglede, slet ikke. Han elskede asien, han elskede Spanien, han elskede fodbold og ikke mindst elskede han Raquel. Han havde hørt at der var en flok spanske spillere der nu havde sin gang i Japan. Det lød spændende synes han.

De tog til Japan. Nærmere betegnet Kobe. Her mødte de et par spanske spillere, om man kunne kalde dem legender, eller tidligere verdensstjerner, var op til en selv. Sergio vidste dog, at de var noget for sig selv. Noget af det bedste Japan havde set i forhold til fodbolden, i hvert fald i mange år, eller det bildte han sig selv ind, og mon ikke andre delte de meninger.
De introducerede sig selv til et par af spillerne. Andrés Iniesta og David Villa, måtte de fleste da kende, det gjorde i hvert fald både Raquel og Sergio. De kunne alle fire tale spansk, så det meste foregik på spansk. Sergio blev også introduceret for ejeren af fodboldholdet. Ejeren talte meget godt, om det spændende projekt der var gang her i klubben.

Sergio var blevet interesseret. Han måtte spørge Raquel om råd. Hvad mon hun synes.
”¿Qué piensas?” – havde han sagt til hende. Og han fortsatte ”¿Debería hacerlo?”
”Sí, hagámoslo” svarede hun.

Og sådan gik det til at Sergio Marquina brugte 1 milliard kroner på at købe fodboldklubben Vissel Kobe i Japan.


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:46 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#4 El Profesor en Japón
« Svar #3: 06 Apr 2019, 09:39 »Español en Japón

Sergio havde et klart mål for klubben. At blive det bedste japanske hold.
Yderligere havde han i planerne, som allerede var godt i gang med at blive til virkelighed, Spansk blod i truppen. Spansk i Japan. Stod det til ham, ville alle 11 spillere i startopstillingen være fra Spanien, men det kunne ikke umiddelbart lade sig gøre på grund af regler for udenlandske spillere.

Sergio skulle selv stå for alt, så meget det nu var muligt. Selv stille holdet, selv styre transfers, selv styre det hele. Det var trods alt hans egne penge, som han havde købt klubben for. Han kunne gøre hvad han ville. Han ville lave den spanske revolution i Japan, dog intet med krig og ødelæggelse, kun fodbold. Spansk dominans i Japan. Til det havde han allerede Andrés Iniesta, David Villa og den nye tilføjelse Sergi Samper.

Han havde dog også kærlighedslivet at holde styr på, men Raquel var helt med på at Sergio virkelig gerne ville det her, og hun synes virkelig at det var en fed plan. Sergio var god til det med planer. Denne plan burde også kunne lykkes. Raquel kunne snakke godt med spillernes hustruer, og de kunne hænge ud sammen. Det var trods alt noget lettere at blive integreret når man kunne snakke spansk med nogle andre mennesker, specielt når man ikke rigtigt forstod japansk.

Men mange fans og folk omkring klubben, tænkte hvem var ham Sergio egentlig?


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:46 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#5 El Profesor en Japón
« Svar #4: 08 Apr 2019, 19:18 »Sergio Marquina

Men hvem var han så egentlig ham Sergio Marquina?

Ingen vidste så specielt meget om ham, ud over at han en dag var kommet forbi, hilst på et par spillere og besluttet sig for at købe klubben. Hvor han havde penge fra, vidste de ikke. Hvor meget han kendte til fodbold, vidste man heller ikke. Men man kan nærmest aldrig sige nej til et godt tilbud, kan man?

Det de vidste om Sergio var, at han var fra Spanien, han snakkede spansk, men var stadig velformuleret på engelsk også. Han var 44 år gammel, født i Algeciras i det sydlige Spanien, helt nede ved Gibraltar. Der havde han dog ikke boet længe, før familien flyttede til Madrid, fordi Sergios far fik et godt job. Derefter boede han og opvoksede han i Madrid. Fodbold var han stor tilhænger af, men som tidligere nævnt, foretrak han FC Barcelona fremfor Real Madrid.

Han var nærmest altid klædt i flot jakkesæt med slips, og så brugte han briller. Han havde fuldskæg, men ikke sådan et voldsomt fuldskæg som en viking, det ville hellere ikke passe til ham. Han var en meget sofistikeret type, der til tider godt kunne virke som en særling. Han holdt meget af at have helt styr på tingene, og helt styr på hvad der skulle ske. Han var god til det med planer. Endda også god til at få dem ført ud i livet. Han havde nærmest altid en plan b og c klar, såfremt plan a skulle blive spoleret af udefra kommende begivenheder, som han ikke selv var herre over.

Sergio havde intet tidligere fodbolderfaring, i hvert fald ikke hverken som manager eller træner, men han havde dog trods alt spillet det i sine unge år, og stadig fuldt med i fjernsyn, når han havde tid.

Men når han nu var så god til planer og til at få dem ført ud i livet, mon ikke at han så også havde en del planer for, hvad der skulle ske i Vissel Kobe?


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:46 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#6 El Profesor en Japón
« Svar #5: 10 Apr 2019, 17:57 »Planear un


Sergio havde planer. Store planer. Som tidligere nævnt, ville han gøre Vissel Kobe til Japans bedste hold. Han ville investere i spanske spillere, for at kunne lave en startopstilling, med så mange spanske spillere som reglerne tillod. Ikke nødvendigvis fordi at japanske spillere var dårlige, men så synes han alligevel lidt, at der var kvaliteten i Spanien den smule højere. Han havde en klar plan for hvordan holdet skulle stille op. Planen var en 4-4-1-1, som skulle se ud som følgende. 
Om holdet så havde spillerne til det, eller om der skulle handles ind, ville vise sig.


« Seneste Redigering: 16 Apr 2019, 17:46 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
#7 El Profesor en Japón
« Svar #6: 16 Apr 2019, 17:49 »Jugadores extranjeros

Det stod hurtigt klart at holdet var fyldt med udenlandske spillere, hvorfor Sergio ikke rigtigt havde brug for at hente flere spillere, da de simpelthen bare ville ende uden for spillertruppen på grund af de gældende regler. De gældende regler foreskrev at der maks. måtte være 3 spillere fra udlandet på banen, mens en fjerde måtte være på bænken.
 
Sergio måtte se sig om efter forstærkning, og de skulle være fra ”hjemlandet”, hvilket betød at de ikke galt for at være udenlandske, selvom de ikke nødvendigvis var Japan. Man kunne hente spillere men qatarsk nationalitet eller thailandsk nationalitet, hvis man fandt en god spiller der.
Sergio måtte vige lidt fra den originale plan, og måtte på udkig efter andre spillere end med spansk nationalitet.

Sæsonen startede officielt 24/2 2018, mens der inden var arrangeret seks venskabskampe, med den første værende den 13/1 2018.
Inden denne kamp, var der ca. en måned, hvor Sergio og Raquel ville tage på lidt rundrejse i landet, blandt andet for at finde lidt nye spillere.

Men hvor fandt man lige dem i Japan?


Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010