home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 12:33:21 Broen13 Omklædning... FM 19 - Glæderstråden
I dag kl. 11:14:32 champione Spillersøg... Transfer/erfaring´s tråd
I går kl. 10:58:38 Alfster Omklædning... Undgå steam opdatering
I går kl. 08:42:26 Bubbles Omklædning... Update til FM touch
20 Aug 2019, 22:45 DeBuur Cykling Tour De France 2020
20 Aug 2019, 18:17 b0nb0n Blogs Masterclass
20 Aug 2019, 16:26 Gilly Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21098
  2 Brugere, 186 Gæster Online.

Indlæg: 1124601 over 30890 Emner
Nyeste Bruger: KasperLaursen
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Polakens hjørne (Følg mit save)
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Polakens hjørne (Følg mit save)  (Læst 1388 gange)
Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Polakens hjørne (Følg mit save)
« : 14 Mar 2019, 18:15 »

Velkommen til mit lille univers, hvor jeg vil fortælle om hvad der rør sig fra min side i FM.
Der kommer ikke et fast flow af opdateringer, da tiden til at spille er meget varieret. Jeg opdaterer når jeg synes det er på tide, og når jeg har fået spillet.

Pt. er jeg i gang i den jyske hovedstad Aarhus, hvor jeg har fokus på de unge spillere, og at få AGF frem mod det danske mesterskab. Samtidig prøver jeg at redde økonomien, så AGF igen kan få plus på bankbogen.

Jeg har startet op med den seneste vinteropdatering, og har ligeledes en database med Danmarkserien med. Vi er netop blevet færdig med første halvdel af sæsonen, og er lige gået på vinterpause.

I ligaen ligger vi nummer 4 ved vinterpause, med 10 point op til 1. + 2. pladsen, og har 8 point til 7. pladsen udenfor top 6. Så med 6 kampe tilbage af grundspillet ser det spændende ud, og jeg regner stærkt med vi ligger yderligere afstand til 7. pladsen i disse kampe.

Vi er også fortsat med i DBU Pokalen, hvor vi i kvartfinalen har trukket Esbjerg ude. Jeg går efter videre avancement herfra. Jeg har indtil nu primært benyttet mig af mine unge spillere + reserver, men jeg kommer formentlig til at stille med flere profiler fremadrettet.

Taktisk spiller jeg en 4-1-2-2-1 (Eller 4-3-3 om man vil) med to indvendige angribere på kanterne. Jeg har fokus på at spille bredt, med offensive backs, og ønsker at spille mere direkte i spillet, for at få flyttet presset væk når vi har erobret bolden.

Transfermæssigt har jeg intet foretaget mig, andet end at sende en række unge spillere på andet græs. Der var allerede hentet en del ind til truppen grundet den nye opdatering, så jeg har endnu ikke følt det var nødvendigt med nye spillere. Jeg valgte at udleje Mustapha Bundu da han desværre ville få lang vej til spilletid hos mig denne sæson. Han er sendt til Aab, der desværre gør det godt, men det er kun positivt at han spiller med i toppen, fremfor i bunden af ligaen.

I stedet har jeg haft stor fokus på at få fyldt min stab op, på alle niveauer, så spillerne har de bedste muligheder for at udvikle sig. Nu skal vi også bare have opgraderet faciliteterne.

Som nævnt vil jeg have fokus på de unge spillere, og flere af dem der skal bære holdet i fremtiden. Jeg vil derfor efter hver sæson komme med en top 3 af de spillere under 21 år, som fortjener at blive rost for deres indsats på førsteholdet.

Mit mål med denne sæson er at sikre top 6 til Aarhus. Jeg har ikke andre mål for ligaen, men vil sætte nyt når top 6 forhåbentligt er nået. I pokalen går jeg efter en semifinale, og så må vi se hvor det ellers kan bringe os.

Ønsker i SS af noget, så tøv ikke med at spørge.  Smiley
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #1: 01 Jul 2019, 20:30 »

Jeg har valgt at give mig i kast med AGF endnu engang, og se hvor det kan bringe mig hen.
Det er altid med AGF jeg finder lysten til FM, på trods af mange forsøg med andre hold.

Jeg er nået frem til Januar 2019, og har dermed spillet en halv sæson af Superligaen.
Jeg kan ikke klage over min placering, men er irriteret over hullet op til FCK og Randers. Det skal lukkes efter vinter, og specielt Randers vil jeg meget gerne have fat på. Jeg kan godt acceptere mesterskab til FCK, men jeg kan ikke acceptere at ende efter Randers. Målet for sæsonen er top 6, og nu er det at forsvarer min placering, og få hentet ind på Randers og FCK.

Jeg har valgt følgende taktik til det. En taktik hvor vi skal turde spille fodbold, og gerne over kanterne. Har i spørgsmål til det taktiske hører jeg gerne.

Min trup efter transfervinduet er denne. Jeg har solgt ud, for at få plads til både yngre spillere, og slippe af med løntunge spillere.

Jeg opdaterer igen efter sæsonen.
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #2: 02 Jul 2019, 08:25 »

Spændende! Det går da udemærket!
Har du en liste over dine køb og salg?
Og stats  af din spillertrup Smiley Så kan man se hvem der har gjort det godt, og hvem du egentlig bruger Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #3: 02 Jul 2019, 18:04 »

Har lavet følgende transfers. Som sagt har det været vigtigt for mig at rydde ud i nogle af de løntunge drenge, og derved give plads til de unge.

Stats af min nuværende spillertrup har I her. Jeg skifter meget rundt, bl.a. har jeg villet teste Kamil Grabara og Oscar Whalley. Jeg har været meget i tvivl om hvem der skal satses på. Også på den lange bane. Derudover har jeg skiftet en del på toppen, da Andre Riel har grebet sine chancer, men jeg vil også rigtig gerne have gang i Patrick Mortensen.
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #4: 03 Jul 2019, 07:24 »

Takker Smiley

Det ser da godt ud, hvis du så får mere gang i Patrick M., så kommer til at kører Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #5: 14 Jul 2019, 10:58 »

2#
Sæson 1 er nu overstået, og overordnet set er jeg tilfreds.
Ligaen blev en skuffelse, da jeg ikke lykkedes med at hente Randers. Brøndby endte faktisk også med at gå forbi mig.. Og FCK var bare en klasse for sig. De bliver svære at danse med i den nye sæson.
Oprejsning kom der dog, da vi vandt pokalturneringen efter straffesparkskonkur rence mod FCK. Dette gør, at jeg godkender sæsonen.

Kigger vi frem mod den nye sæson, har datoen netop passeret d. 03.09.19, og transfervinduet er lukket for denne gang, men det kommer jeg tilbage omkring.

Målet for sæsonen er at gå i top 6 igen, og denne gang skal vi have medaljer. I pokalen vil jeg rigtig gerne forsvarer min titel, men kvartfinalen bliver målet. Med sidste sæsons pokaltriumf, kvalificerede vi os også til Europa League, men jeg kommer ikke til at bruge meget krudt på Europa. Vi skal først vise styrke i Superligaen. Det er 1. prioritet.

Der er spillet 7 kampe af den nye sæson, og det går indtil videre forrygende. Jeg vil rigtig gerne holde denne position, men jeg er også klar over det kan blive rigtig svært.

Som nævnt ville jeg ikke bruge krudt på Europa, og efter at have tabt 2-0 ude mod Feyenoord, lykkedes det mig kun at spille 0-0 hjemme, så Europa er slut for denne gang. Men det gør ikke noget, endnu.

Forsvaret af vores pokaltitel skal indledes ude med Avarta, hvor jeg forventer mine reserver kan spille mig videre.

Jeg har ændret lidt taktisk, primært roller og andre instruktioner. Bl.a. forsvarer vi nu bredere, da vi har lukket mange mål ind på indlæg.

Af transfers har jeg lavet følgende:

IND
- Sonni Nattestad / 1,1 mio fra FC Fredericia
- Jeppe Højbjerg / 1,5 mio fra Esbjerg fB

Jeg har valgt at forstærke mig i defensiven. Sonni Nattested er kommet ind, og er tiltænkt en startplads på en af siderne i min 3-mands bagkæde. EfB rykkede ud af Superligaen, og jeg så derfor mit snit til at hente Jeppe Højbjerg til klubben. Han skal konkurrere med Oscar Whalley om spilletid i målet.

UD
- Adama Guira / 1,55 mio til PEC Zwolle
- Martin Spelmann / FRI
- Kasper Kristensen (MM) / Leje til FC Roskilde
- Mikkel Møller Lassen (FH) / Leje til FC Fredericia
- Kasper Lunding (OMH/OMV) / Leje til FC Honka Espoo (FI)
- Nimo Gribenco (OMH/OMV) Leje til Lyngby BK
- Jakob Killerich (FC) / Leje til Hvidovre IF
- Daniel Gadegaard Andersen (MM) / Leje til Esbjerg fB
- Marcus Ginnerup (OMH/OMV) / Leje til Hvidovre IF

Jeg valgte at skyde Adama Guira afsted da han ikke passer ind i min spillestil. Det samme gør sig gældende for Martin Spelmann. Begge spillere var heller ikke i klubben sidste sæson. Derudover er det 2 løntunge drenge vi skiller os af med. Derudover har jeg sendt en del unge spillere afsted på lejeaftalter, for at give dem mere spilletid end jeg kan tilbyde dem pt. Forhåbentlig vender de retur og har udviklet sig til at kunne byde ind på vores førstehold.

Kamil Grabara og Ryan Mmae er begge sendt tilbage til deres respektive klubber. Kamil Grabara overveje jeg længe at hente til igen, men jeg kunne ikke blive enig med Liverpool om en evt. købspris på ham. Derfor bliver det ikke i denne omgang han kommer til Aarhus igen.

Dette giver mig denne trup til den nye sæson. Jeg forventer at vi kan rykke det sidste stykke mod medaljerne denne sæson. Stay tuned!
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #6: 20 Jul 2019, 10:37 »

3#
Så er vi kommet igennem januars transfervindue, og dermed tid til en lille update.

Superligaen går strygende, og jeg kan ikke klage over noget. Vi bliver presset hårdt af de andre hold, og jeg er spændt på om vi kan stå i mod presset hele sæsonen. Men godt ser det ud.
Det samme kan man sige om pokalen, hvor vi har en gentagelse af sidste sæsons finale. Fokus bliver ikke på denne kamp, men derimod på ligaen. Så et exit i kvartfinalen mod FCK er accepteret.

Transfermæssigt har jeg handlet lidt.

Ind:
Marijan Cavar / Leje fra Frankfurt

Jeg har styrket bredden på midtbanen, da jeg følte at bredden i truppen var blevet for lille.

Ud:
Magnus Anbo / Leje til Næstved BK
Youssef Toutouh / Fri til Paris FC
Magnus Kirchheiner / Leje til ingkøbing IF
Steffen Højlund / Leje til Örgryte IS
Albert Grønbæk Erlykke / Leje til Vejle BK
Anders Petersen / Leje til Roskilde FC

Toutouh havde kontraktudløb om sommeren, og jeg valgte at lade ham skifte gratis nu, da jeg ikke ville forlænge hans aftale. Han har ikke ramt niveau. Derudover har jeg lejet en stor del af de unge spillere ud, for at udvikle sig i 2.- & 1. Division.

Update følger efter sæsonen. Spørg endelig hvis i har spørgsmål eller ønsker anden info fra spillet
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #7: 20 Jul 2019, 13:12 »

Stærkt indtil videre! Næste gang du smider truppen op, kunne du så ikke tage deres evner og potientale med Smiley Så kan man nemmere se hvor stærk din trup er Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Polaken
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: Polakens hjørne (Følg mit save)
« Svar #8: 20 Jul 2019, 13:29 »

Jo, den kan jeg smide op efter sæsonen Smiley
Logged

I 1989 spillede John Stampe sin sidste Europa Cup-kamp i karrieren mod ingen ringere end Barcelona på Camp Nou. BT skrev dagen efter: "Kejser John var banens bedste. Han spillede som om, han ejede hver en centimeter af Camp Nous grønsvær."

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010