home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:31:57 Dennislauridsen Træningsbanen Taktik indstillinger
I går kl. 17:48:23 Sunbao Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2019 ...
I går kl. 17:05:59 sorte Omklædning... Spørgsmåltråden
I går kl. 10:12:14 kaasie Omklædning... FM19: Sjove/Interessan...
I går kl. 09:43:38 MPF Klubsøgnin... FC Nordsjælland
18 Mar 2019, 10:16 Roberto_Baggio Spillersøg... Søger spiller-tråden
17 Mar 2019, 22:31 Bubbles Blogs #16 Hvidovre IF - De r...
Antal Registrerede Brugere: 21046
  0 Brugere, 39 Gæster Online.

Indlæg: 1123483 over 30843 Emner
Nyeste Bruger: skovsi04
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Turen går til Danmark
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: Turen går til Danmark  (Læst 2513 gange)
Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #15: 03 Feb 2019, 10:32 »


Turen går til Ringkøbing IFFørste kamp

Efter 11 venskabskampe, med et nederlag og ti sejre, vel og mærke mod lavere rangerende hold, havde holdet vist fin form og virkede klar til at tage hul på næste udfordring.

Nemlig at undgå nedrykning.

Lyngby var holdets første udfordring. Holdets første kamp. En udebanekamp. Mod et hold som, tidligere havde været med i Superligaen, og endda med i den ende hvor det var sjovest. Det blev en stor mundfuld, at skulle have dem som modstander i første kamp. Kampen fandt sted 2/8 2020 kl. 13:45. Det var 16 grader og friskt vejr. Ringkøbing IF stillede op med 11 lejede spillere, da de simpelthen var de bedste, og sådan ville det nok være i de mange fremtidige kampe. 38 minutter var gået og udeholdet Ringkøbing IF havde scoret deres første mål i 1. division, nogensinde. Det var på et straffespark.

En halv time senere var der igen scoret, i denne relativt hård spillede, men meget lige kamp. Hjemmeholdet havde bragt sig på 1 – 1 efter 64 minutter. De sidste cirka 30 minutter gik og kampen endte 1 – 1. 7 kort var blevet uddelt. 3 til Ringkøbing IF og 4 til Lyngby, der måtte indkassere sæsonens første røde kort efter to gule kort til samme spiller.

Boldbesiddelsen havde været 49-51 til Ringkøbing IF. Skudstatistikken havde været meget lige med 14 (5) – 14 (6). Så i alt en meget lige kamp. Ikke jordens undergang for Ringkøbing IF og Hr. Nørgaard, der alt andet lige kunne være tilfredse med et enkelt point. Hvorimod Lyngby måtte være utilfredse med ikke at have vundet over oprykkerne.

2.458 tilskuere overværede kampen, nærmest alle var hjemmebanefans, da kun en håndfuld på 5 havde taget den lange tur fra Ringkøbing til Lyngby. En tur på knap 4 timer i bil, 5½ i tog og 50 minutter med fly fra Karup.

Næste kamp var mod en mere overskuelig modstander i form af Otterup på udebane i pokalturneringen.


Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #16: 21 Feb 2019, 18:22 »


Turen går til Ringkøbing IFEfteråret

Kampen mod Otterup blev overværet af hele 149 tilskuere, hvor 18 af dem var tilhængere af udeholdet Otterup. 3 – 0 stod der ved halveg og det blev også kampens resultat. Ringkøbing var videre i pokalturneringen.

De næste 4 kampe i NordicBet Ligaen stod på møder med HB Køge, FC Fredericia, Viborg FF og Næstved.

Holdet fra Ringkøbing overraskede de fleste, ved kun at miste point i én af disse kampe. Det blev til FC Fredericia, hvor der blev spillet 1 – 1.
De næste 14 kampe i ligaen, og altså indtil vinterpausen, medførte at holdet fik 4 nederlag, 3 uafgjorte og 7 sejre. Holdet havde nu i alt ved vinterpausen 4 nederlag, 5 uafgjorte og 10 sejre, hvilket var skyld i at de var med i den sjovere ende af tabellen, stik mod forventningerne.

Dog var holdet røget ud af pokalturneringen, blot én runde efter deres sejr over Otterup, var det blevet til et nederlag til FC Fredericia.

I slutningen af november skrev Nørgaard under på en kontraktforlængelse, der ville holde ham i klubber til 2022, en kontrakt der sikrede Nørgaard den nette sum af hele 3.000 kr. pr. måned.

Cirka en måned senere skulle kåringen til Årets spiller i den danske 2. division finde sted. Altså selvom Ringkøbing IF ikke spillede i denne række mere, eller det gjorde de jo i første halvår. Trods de dårlige odds og stik i mod alles forventninger blev det en Ringkøbing IF spiller der løb med denne titel. Jonas Magnussen på 22 år, havde i sine 15 kampe scoret 7 mål og fået en vurdering på 7,49 hvilket viste sig at give titlen som Årets spiller.

I vinterpausen blev spillet en del venskabskampe, og der blev hentet yderligere 3 spillere til klubben.
De to af dem var Victor Torp på en lejeaftale og Benjamin Bellot på en fri transfer.

Her i foråret skulle der spilles 14 kampe, og Ringkøbing lå ganske fint i ligaen, men kunne de opnå noget?


Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Turen går til Danmark
« Svar #17: 14 Mar 2019, 10:39 »


Turen går til Ringkøbing IFForåret

Vi spoler tiden frem.

28 kampe er spillet. Der resterer 5 kampe og altså 15 point.

Det står klart at Næstved får meget svært ved at sikre sig endnu en sæson i samme række. De ligger nederst med 15 point, mens FC Roskilde er næstsidst med 24 point. FC Fredericia ligger over nedrykningsstregen med 28 point.

I den anden ende er der i teorien, 6 hold som kan sikre sig oprykning, men på plads nummer 6 og 5, finder vi HB Køge og Silkeborg IF med hhv. 43 point og 44 point, mens på en 4. plads ligger Ringkøbing IF med 51 point. Foran dem er SønderjyskE med 52 point, som i kamp nummer 28 lige har tabt 2 – 1 til netop Ringkøbing IF med et mål scoret dybt dybt inde i overtiden. På de sjove pladser der sikrer oprykning, finder vi Lyngby med 53 point og øverst i tabellen er Vendsyssel FF, der virker til at sikret sig et ret godt forspring. De er på 64 point.

I 2 ud af deres 5 sidste kampe møder Ringkøbing IF, 2 hold i top 6, nemlig Vendsyssel FF og Silkeborg IF.   

Efter 29. kamp er stillingen uændret i top 4. Ringkøbing IF overraskede med en 2 – 0 sejr over topholdet Vendsyssel IF.

I 30. kamp, og altså meget tæt på slutningen af sæsonen, skete der lidt ændringer i toppen. Ringkøbing IF formåede igen at vinde, mens SønderjyskE tabte deres kamp. Ringkøbing IF og SønderjyskE havde dermed byttet plads i tabellen efter kamp nr. 30.

Med 3 kampe igen er det klart, at Næstved er den ene nedrykker, mens den anden nedrykker ikke er endelig endnu.
I toppen er det stadig Vendsyssel som nummer 1 med 67 point, dernæst Lyngby som nummer 2 med 59 point og på 3. pladsen er det nu Ringkøbing IF.

Kamp nummer 31 og Vendsyssel FF kunne sikre sig titlen med en sejr. Den næste plads om oprykning var der stadig stor kamp om. Lyngby fik sig en uafgjort, og dermed altså et dyrt pointtab, hvis det viste sig at Ringkøbing IF, for tredje gang i streg kunne vinde en kamp.
Vendsyssel FF fik sig en sejr, og sikrede sig dermed titlen med 2 kampe igen.
Ringkøbing IF mødte FC Roskilde, som kæmpede for at bevare deres plads i ligaen. Det endte med en sejr, for tredje gang i træk, til Ringkøbing IF, der bragte sig op på 60 point. Det samme antal point havde Lyngby.

3 hold i kamp. 2 kampe tilbage. 1 oprykningsplads at kæmpe om.


Logged

Christoffer
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #18: 14 Mar 2019, 12:13 »

Spændende blog  Thumbs Up

Lige et underligt spørgsmål:
Har du altid kun et par hundrede tilskuer i 1.div?
Da jeg så en kamp med dem i Danmarksserien, havde de væsentlig flere.
Logged

Traditionsklub siden 1924

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #19: 14 Mar 2019, 14:51 »

Spændende blog  Thumbs Up

Lige et underligt spørgsmål:
Har du altid kun et par hundrede tilskuer i 1.div?
Da jeg så en kamp med dem i Danmarksserien, havde de væsentlig flere.

Tak.
Det veksler lidt. Kommer an på modstanderen. I nærheden af 500 tilskuere til de fleste kampe, og en enkelt over 1.000. De 500 er lidt højere end i 2. division, hvor det var på ca. 400.
Logged

Ninja777
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Turen går til Danmark
« Svar #20: 17 Mar 2019, 17:55 »


Turen går til Ringkøbing IFKampen om oprykning

Kamp nummer 32. Kampen om den ene oprykningsplads. Ringkøbing IF skulle møde nummer 8, FC Helsingør. Lyngby havde FC Fredericia, som lå på 10. pladsen. SønderjyskE havde nummer 9 Thisted FC.

Kampe hvor det alt andet lige var topholdene, der burde løbe med sejren, men sådan skulle det ikke gå.

Thisted FC udraderede SønderjyskE, i deres egen hule. Hele 1 – 4 kunne Thisted FC fejre. De tog dermed et stort skridt væk fra nedrykningsstregen, mens SønderjyskEs drøm om oprykning var ved at hænge i en tynd tråd.

Lyngby fik besøg af FC Fredericia, det viste sig at være en målrig kamp. En kamp der endte med en pointdeling på 3 – 3. Ikke et godt resultat for nogen af de to.

Ringkøbing IF havde altså chancen for at rykkere endnu tættere på en oprykning, hvis de kunne få en sejr mod, en på papiret let modstander, som FC Helsingør, der dog samtidigt også havde noget at bevise og ønskede for alt i verden at rykke længere væk fra nedrykningsstregen.

Kampen viste sig at være meget tættere end forventet. 4 gule kort, 2 mål og et brændt straffespark, var det endt med. Kampen var endt 1 – 1, og det havde heller ikke her været til fordel for nogle af holdene.

Med én kamp tilbage stod det altså lige i point mellem Lyngby og oprykkerne fra Ringkøbing IF om den sidste plads om oprykning til Superligaen. En liga som Ringkøbing IF aldrig havde været i før. De havde faktisk aldrig været så højt oppe end de var lige nu. Skulle det lykkes dem at få den sidste plads?


Logged

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010