home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 21:07:01 MR-CSH Pro Cyclin... Danske kommentatore
I dag kl. 20:45:22 Polaken Blogs Polakens arena
I dag kl. 17:25:21 Guldbrand Omklædning... Moneyball
I dag kl. 12:06:37 Arberg Cykling Cykelløb 2020
I dag kl. 10:26:13 Herlev Blogs Den engelske rejse - S...
I dag kl. 08:10:15 euthenasia Klubsøgnin... Brentford
I går kl. 17:22:33 sarikanarya Skadestuen Find lignende spillere
Antal Registrerede Brugere: 21798
  4 Brugere, 98 Gæster Online.

Indlæg: 1128202 over 31068 Emner
Nyeste Bruger: uvedipiz
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Queens Park Ruins - Resurrection
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: Queens Park Ruins - Resurrection  (Læst 7782 gange)
Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
« Svar #15: 29 Dec 2018, 15:59 »

Uskarpe QPR heldige med ét point mod Norwich
06/04-2018
QPR var storfavorit mod en af sæsonens store skuffelser Norwich, men rækkens nummer 23 tog det ene point på hjemmebane efter en uskarp aften for QPR.
QPR kan takke Jordan Cousins for at bevare et fem points forspring til Preston med seks runder igen af The Championship, efter at den engelske midtbaneslider kom fra bænken og udlignede med få minutter tilbage af kampens ordinære spilletid. Inden da havde et uskarpt QPR-hold måtte kæmpe sig tilbage i kampen efter en hurtig Norwich-føring.

11 minutter skulle der gå, før Norwich bragte sig i front. Et frispark på kanten af feltet blev slået ind i boksen, men i første omgang fik QPR headedet bolden væk. Tyske Moritz Leitner samlede dog op og med en blød bue fandt han Ben Marshall ved bagerste stolpe, som i en ligeså blød bue headede bolden tilbage i målet, uden chance for Matt Ingram. Og bare tre minutter senere var Norwich igen på spil, da Leitner lagde et hjørnespark ind i panden på Christoph Zimmermann, der med hjælp fra Timm Kloses ryg bragte det hårdt presset hjemmehold foran med 2:0. Norwich, der inden dagens opgør befandt sig tre point under nedrykningsstregen, har gang i deres tredje manager i år, efter at Daniel Farke blev fyret i efteråret og italienske Roberto Di Matteo kun holdt 99 dage, inden han blev fyret. Hvis ikke Paul Warne hiver klubben op over stregen, spekuleres det også i, om han er fortid til sommer, hvilket vil betyde imponerende fire trænere i Norwich på bare én sæson.

QPR var ikke farlige og de få chancer de havde blev behandlet skammeligt af rækkens nummer 2. Det krævede faktisk 70 minutters fodbold og tre udskiftninger før QPR for alvor fik testet Tim Krul i målet. Men så blev han også testet grundigt. Et langt indkast fra Jake Bidwell fandt Alexander Sørloth som fikst lagde bolden til rette for Bright Osayi-Samuel med hoved. Hans afslutning blev dog blokeret, men returen faldt ud til Luke Freeman og 10'eren first-timede bolden op i det korte hjørne.

Et forandret QPR-hold lugtede blod, men den offensive satsning kostede også plads bagtil. Norwich havde fint med chancer og mange farlige hjørnespark fra Mortiz Leitner, men ind ville bolden ikke. Det kom den til gengæld i den anden ende, hvor Jordan Cousins selv startede angrebet på egen banehalvdel og efter 10 spilstationer, kunne han selv ligge bolden til rette for venstrebenet og krølle bolden udenom Tim Krul til kampens slutresultat, 2:2.

Med det ene point så fastholder QPR forspringet på fem point til Preston med bare seks spillerunder igen. Aston Villa er stukket af i toppen af tabellen med 84 point, mens Birmingham og Nottingham Forrest kæmper om den sidste playoff plads. Det hele bliver formegentligt afgjort her i april måned, inden sidste spillerunde ligger 5. maj. QPR mangler Millwall og Sheffield Wednesday fra den nederste halvdel af tabellen, men har også kampe mod Swansea (4), Blackburn (8), Derby (9) og Nottingham Forrest (7). Preston har derimod et lettere program med tre hold blandt de sidste fem foruden Leeds (10), Brentford (13) og et dårligt spillende West Brom (5), som kun er noteret for to point i de seneste fem kampe.   
Logged

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
« Svar #16: 30 Dec 2018, 13:17 »

Eufori på Loftus Road: QPR tilbage i Premier League
27/04-2018
QPR skulle blot bruge ét point imod Nottingham Forrest eller sågar at Preston på hjemmebane mod Sheffield Wednesday ikke fik alle tre, så var oprykningen en realitet. QPR gjorde dog arbejdet færdigt dem selv, og kan fra næste år kalde sig Premier League hold efter fire års fravær.
For 18. gang var Loftus Road fyldt til bristepunktet og for 18. gang tog QPR alle tre point i egen hule, da Dylan Price's mandskab spillede sig tilbage i Premier League med en 2:0 sejr over Nottingham Forrest, der intet andet end sekundære placeringer havde at spille for, efter de havde smidt muligheden for en plads i Top 6.

Drømmen om et Preston pointtab blev hurtigt fjernet, da Preston i løbet af kampens første 20 minutter kom foran 2:0 og senere vandt 3:1, så de nervøse fremmødte fans, måtte hurtigt sætte deres lid til at QPR selv kunne gøre arbejdet færdigt. Samtidig kan de dog sende takkekort til Nottingham Forrest, der mødte op i en sløj forfatning og flere gange lignede et hold, som hellere ville have sommerferie, end at spille sæsonens sidste to kampe. Således fik udeholdet ikke et eneste skud på mål, men man kan heller ikke sige de prøvede.

Prøvede gjorde til gengæld QPR, som selvom de kunne klare sig med ét point, ville rykke op med stil. Træværket blev således testet tre gange og første gang var Alexander Sørloth, der fra tæt hold headede bolden på stolpen, inden Pantilimon fik fat i den løse bold. Syv minutter senere kom forløsningsmålet så. Freeman's hjørnespark var upræcist og blev clearet, men returbolden fik Bidwell fat i og via Amundsen fik han sendt bolden på tværs af banen til Paul Smyth. Han og Freeman var nu i en to-mod-en situation, som de løste efter alle kunstens regler, og Freeman kunne helt fri i feltet curle bolden op i venstre hjørne til en 1:0 føring.

Midtvejs i anden halvleg faldt det endegyldige punktum så. Indskiftede Matt Smith blev nedlagt i feltet og den bare 21-årige Paul Smyth blev sat til at eksekvere. Han stod for presset og selvom Pantilimon gættede rigtigt sad sparket så yderligt at bolden gik i mål. QPR fortsatte dominansen og gav slet ikke Nottingham Forrest muligheden for at komme tilbage i kampen, og udeholdet kan kun takke Pantilimon for ikke at blive ydmyget, da rumæneren diskede op med 9 redninger.

- "Det er fantastisk. Det var slet ikke det vi forventede i sommers, da vi indledte sæsonen, men jeg synes ærlig talt vi har fortjent det, big time. Vi har spillet imponerende og har stadig ikke tabt på den her sublime hjemmebane. Spillerne kæmper røven ud af bukserne hver uge og jeg er så pave stolt af dem. Vi kommer til at give den maksimalt gas næste år!, udtalte Dylan Price efter succesen, inden han styrtede tilbage i den jublende klynge.

QPR har endda stadig muligheden for at slutte som nummer 1 i The Championship. Det afgøres næste uge, hvor QPR skal vinde over Sheffield Wednesday, mens Aston Villa skal tabe til Norwich hjemme på Villa Park - Norwich som skal bruge tre point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om overlevelse. Sidste spillerunde er faktisk mest spændende i bunden af rækken, idet Wigan, Hull, Stoke, Sheffield Wednesday, Ipswich og Norwich alle kan rykke ud, men også redde en sæson mere i den næstbedste række. Modsat er det afgjort, at Preston, West Brom, Swansea og Birmingham skal spille om den sidste oprykningsplads, om end det endnu ikke er afgjort i hvilken orden.
Logged

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
« Svar #17: 03 Jan 2019, 09:52 »

Season Recap: Queens Park Rangers
27/05-2018
London-klubben tog alle med storm og nyansatte Dylan Price førte meget overraskende klubben til direkte oprykning på en 2. plads, bare to point efter Aston Villa - Endda med klubrekordhøje 90 point.
Få havde forventet at Queens Park Rangers ville gøre sig gældende i topstriden i år og endnu færre, at de ligefrem skulle rykke op. Med over odds 300 for QPR som vinder af The Championship var de blå og hvid-stribede faktisk blandt de seks hold som bookmakerne havde udset sig, til at kæmpe om nedrykning.

Liga Stilling Top:
1) Aston Villa | 92
2) QPR | 90
3) Preston | 81

4) Birmingham | 81
5) West Brom | 78
6) Swansea | 78
Liga Stilling Bund:
19) Stoke | 47
20) Wigan | 47
21) Hull City | 46

22) Ipswich | 45
23) Sheff Wed | 44
24) Norwich | 42

Sæsonen startede langt fra den flotte afslutning, og klubben måtte opsige Tomer Hemed's lejeaftale kort inden sæsonstart grundet en længerevarende skade. Erstatningen blev norske Alexander Sørloth, men det skulle hurtigt vise sig at denne byttehandel var god. Selvom nordmanden scorede lidt i stimer, så blev det til 16 mål i The Championship, hvilket betød en 6. plads på topscorerlisten; Om end tæt forfulgt af den unge nigerianer på venstrekanten Bright Osayi-Samuel som fik nettet til at blafre 12 gange. En anden aldeles velspillende spiller var Luke Freeman, som ikke blot scorede 10 gange i løbet af sæsonen fra hans plads som offensiv midtbane, men også kvitterede med 13 assists; Et enkelt mere end sæsonens spiller i The Championship, Jake Bidwell, som spillede samtlige 46 kampe i løbet af sæsonen og scorede en imponerende gennemsnitskarakter af BBC Sport på 7.40.

Spillerstatistik:
Topscorer:
A. Sørloth (17)
B. Osayi-Samuel (12)
L. Freeman (10)


Assists:
L. Freeman (13)
J. Bidwell (12)
P. Wszolek (10)


Vurderinger:
J. Bidwell (7.4)
T. Leistner (7.14)
B. Osayi-Samuel (7.07)
Resultater:
The Championship
Nummer 2 (90 point)

Liga Cup
1. Runde (1:2 Portsmouth)

FA Cup
4. Runde (0:2 Bristol City, Omkamp)
Som hold formåede QPR at blive i Top 3 fra 9. spillerunde og fremefter, og selvom der mange gange blev byttet placeringer med Aston Villa og West Brom, så nåede den direkte oprykning aldrig udenfor rækkevidde og i sidste ende var QPR også 9 point foran Preston, som efter straffesparkskonkur rence tager en tur med i Premier League. Specielt imponerende var det også, at QPR fyldte Loftus Road intet mindre end 18/23 gange og endte på en imponerende 98% fyldt stadion over hele sæsonen, selvom tilskuergennemsnite t kun rakte til det 16. højeste gennemsnit i The Championship. Den gode opbakning var formegentlig også én af nøglerne til at klubben ikke tabte på hjemmebane, men hev 18 sejre i land og bare 5 uafgjorte.  I Cup turneringerne var QPR's eventyr dog begrænset til skitser, da exit i 1. runde af Liga Cuppen og 4. runde i FA Cuppen står som noget skuffende resultater. Samlet set er der dog ikke en finger at sætte på Dylan Price's indsats som QPR manager, hvis man er fan af Londonklubben som efter fire års fravær er tilbage i Premier League's store cirkus. Her kan man se frem til store opgør på Old Trafford og mod de forsvarende mestre Arsenal på Emirates Stadium, ligesom store stjerner som Sergej Milinkovic-Savic, Paul Pogba og Mohamed Salah skal betræde græsset på Loftus Road
Premier League bund
16) Everton | 34
17) Huddersfield | 31

18) Cardiff | 30
19) Fulham | 28
20) Brighton | 28
QPR's overlevelse:
- Ny stærk Målmand
 - Stabilitet i forsvaret
 - Ny målscorer
 - Bredere trup
Den kommende sæson betyder som bekendt gensyn med den bedste engelske række, og her skal QPR i den grad spille op til sit allerbedste, hvis drømmen om overlevelse blot skal være et realistisk ønske. I år sagde vi farvel til Brighton, Fulham og Cardiff i en tæt bundstrid, men selv de tre hold er i øjeblikket flere skridt foran QPR. BCC Sport's fodboldskribent, Phil McNulty, har peget på fire punkter, hvor QPR skal sætte ind over sommeren, for at kunne drømme om at spille med i Premier League.

- Hverken Lumley eller Ingram har niveauet til Premier League og det er absolut nødvendigt at have en pointafgørende målmand mellem stængerne, hvis QPR skal have blot den mindste chance for at være med.

 - Efter Grant Hall's afgang har midterforsvaret haft sine problemer. Leistner er fast mand, og selvom springet fra QPR (og 2. Bundesliga før dette)til Premier League er stort, så ligner han i øjeblikket QPR's bedste kort. Hverken erfarne Lynch eller Baptiste får forlænget kontrakten, hvilket efterlader QPR med blot Leistner samt tvivlsomme Amundsen tilbage til de centrale opgaver. Hvis holdet skal have point, skal der være stabilitet og kvalitet på så vigtig en position.

 - Alexander Sørloth vender hjem til Crystal Palace, som i denne sæson har manglet en kontinuerlig målscorer. En ny angriber er et krav, men to nye angribere er at foretrække, da Matt Smith ikke scorede mange mål i denne sæson og niveauet nu er hævet markant i en bedre liga.

 - 20 mand var hvad QPR endte med efter julepausen, hvilket ikke er nok til Premier League. Alle 25 pladser skal udfyldes som et minimum, og forhåbentlig kan de spæde til med talenter, så linen kan holdes stram. Men spørgsmålet er om økonomien efterlader plads til alle ønskerne?

QPR har endnu ikke meldt noget ud omkring den kommende sæson, andet end at Les Ferdinand og Dylan Price i samarbejde er gået i gang med at vende og dreje hver en sten på transfermarked, for at sikre klubben et fornuftigt grundlag til sæsonstart i august.
Logged

Quagmire
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Queens Park Ruins - Resurrection
« Svar #18: 09 Jan 2019, 17:09 »

Top lækkert arbejde Gilly  Shockeret Wink
Logged

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010