home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 15:50:54 Gilly Klubsøgnin... Journeyman
I går kl. 08:46:01 Robberman Fodbold Brighton Tråden
20 Maj 2019, 13:23 Broen13 Klubsøgnin... Servette FC
20 Maj 2019, 10:26 AwesomeAlex Træningsbanen Utilfredse spillere me...
18 Maj 2019, 11:17 Sunbao Omklædning... FM 19 - Glæderstråden
17 Maj 2019, 12:11 jakob95kp Klubsøgnin... fck
16 Maj 2019, 01:31 Batigol Cykling Tour De France 2019
Emne Forfatter
[24] Football's C... MBJ
#16 El Profesor e... Ninja777
#77 Murciélagos -... Broen13
Kaos på Sicilien ... szukizek
|11| Leutzcher Li... Christoffer
#2 Bosnian Brutes Nodiem
#ModNyeVeje diverdab
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2019
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Manchester United
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Udprint
Forfatter Emne: Manchester United  (Læst 19689 gange)
elalso
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #45: 20 Nov 2018, 17:25 »

When it rains, it pours... Jeg tabte sgu også den efterfølgende kamp. Finalen i Carabao mod rivalerne fra Liverpool... Røvlakrids!
Logged

AaB
Manchester United
BVB Dortmund
Atletico Madrid

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #46: 21 Nov 2018, 00:23 »

Jeg har også i denne version startet et spil med Manchester United. Det var egentligt ment som et "hyggespil" for lige at identificere og opleve de nye mekanismer i dette års version. Jeg erfarede mig ret hurtigt, kva min første sæson i United, at de pre-set tactics der er angivet er noget værre bras. Så jeg har lavet mine egne, som jeg plejer.

Jeg er i 2.sæson med Manchester United, og første sæson var en kolossal skuffelse for klubben og fansene, og da sæsonen var slut var jeg utroligt tæt på at blive fyret. Overvejede selv ikke at forlænge min kontrakt og søge nye græsgange - men jeg blev og det er jeg rigtig glad for.

Som navnet nok antyder er jeg kolossal fan af Bielsa. Via mit arbejde indenfor fodbold IRL, beskæftiger jeg mig meget med den taktiske del af fodboldspillet og har i disse henseender, altid studeret Bielsa og hans filosofi for at udvikle min tankegang. Det er i sær imponerende hvordan han har influeret store dele af fodboldens største managers.
Vi lovpriser ofte Guardiola og hans taktiske sans, eksempelvis de inverted wingbacks, men man skal huske på at det er en Bielsa ting. Det er noget Bielsa har praktiseret i mange år for at overloade halfspace bl.a.

Første sæson i Manchester United endte med en skuffende 3.plads i ligaen og en tabt FA-cup finale. Jeg rodede meget rundt med forskellige taktikker i løbet af sæsonen, derfor endte jeg også med at ryge ud af Champions League i 1/8 dels finalen til Juventus.

Jeg går meget op i at holde realismen i spillet, og derfor betragter jeg min rolle i mine saves som Head Coach. Derfor hyrer jeg altid en sportsdirektør til at forlænge kontrakter, sælge spillere og købe spillere ind. Det eneste jeg selv gør ved starten af et nyt save er at hyre min egen 1.holds stab (har min go-to, som jeg altid henter. De har samme filosofi som mig og træner derfor mine spillere bedre). Endvidere står jeg selv for træning.

Derfor blev transferaktiviteten for første sæson således,

IND (SOMMER):
Milan Skriniar - 590 mio kr

UD (SOMMER):
Tahith Chong - leje
Scott McTominay - leje
Matteo Darman - 90 mio kr (120 mio kr) til Newcastle

IND (VINTER):
Raphael Varane - 850 mio kr
Sandro Tonalli - 135 mio (150 mio kr)
Ferland Mendy 215 mio kr (260 mio)
Emre Can 380 mio kr

UD (VINTER):
Lee Grant - 9,75 mio kr
Phil Jones - 90 mio kr til Monaco
Juan Mata - 100 mio kr til Stoke
Fellaini - 180 mio kr (235 mio kr) til Monaco
Jesse Lingard - 385 mio kr (430 mio kr)
Andreas Pereira - 127 mio kr til Leicester
....og en masse udlejede unge spillere.

2. sæson er startet forrygende. Jeg har vundet de første 10 kampe i Premier League og har både mødt mestrene fra 1.sæson (Liverpool. Vandt 3-1 hjemme) og Manchester City som er overtaget af Ancelotti (Guardiola røg til Spurs efter Poch blev fyret), som også blev slået med 3-1 dog på udebane.

Jeg har udviklet 3 taktikker som passer til de principper jeg tror på IRL og som er udarbejdet efter hvem jeg oftest søger inspiration fra når jeg skal nærstudere spillet. Det er blevet til en 3-3-1-3, som bruges når vi møder hold med to angribere. Dette er for at have en "spare man" i forsvaret i opbygningsfasen, et stærkt princip af Bielsa. Derudover har jeg lavet en 4-2-3-1, som jeg ynder at bruge. Inspireret af Bielsa, Sampaoli og Pochettino. Endvidere har vi en 4-1-4-1 DM som vi bruger hvis modstanderen er stærk og stiller med en OMC.

Mine holdindstruktioner er som regel de samme, og de går igen på alle tre taktikker: Offensiv direkte fodbold, højt dynamisk pres, vertikalitet, spil op fra bagkæden. Og bredt offensivt spil for at strække modstanderens defensiv. Jeg synes oftest jeg har haft succes med at mine kanter yder mest bredde i Midtbane strataen, men er nu også fint tilfreds med bredden i OM strataen.

Det bliver et lidt langt indlæg, men det er mere fordi der er meget at fortælle Opstemt

Transfers i 2. sæson er således,

IND (SOMMER):
Riyad Mahrez - var uønsket i City efter Ancelotti kom til. WOW han har været god for mig, utrolig vigtig del af mit offensive spil i sær i overgangsfaserne. Blev hentet for 385 mio har kvitteret med 6 mål og 7 assist i 13 kampe i sæsonen

Sergej Milinkovic Savic - endnu et indkøb af min sportsdirektør Antonio Cordon. han har været svær at få til at passe ind, og han har heller ikke gjort det særligt godt i de forskellige systemer og roller han er blevet prøvet i. Blev hentet for 435 mio kr.....

Benjamin Pavard - 285 mio kr. Han har været utrolig overraskende i sin rolle som opbakkende centerback i min 3-3-1-3. Jeg overvejer at udvikle videre på den formation, som den bliver mere direkte og kontrollerende på midtbanen, dog med samme struktur "un enganche y tres puntas". Tror det ville gavne ham meget at spille mere, men Varane og Skriniar har været outstanding i min 4-2-3-1.


Update følger, når vi længere frem i sæsonen. Lige nu er der landskampspause og så venter Fulham!
Logged

Sutharam
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #47: 21 Nov 2018, 01:46 »

Milinkovic savic for 435 mio kr. er et scoop og nok den mest overvurderede spiller i spillet i forhold til real life skills! Selvom han ikke helt fungere burde du kunne sælge ham med fortjeneste i fremtiden!

Har selv købt ham for 700 mio kr. og set andre klubber give mere for ham.

Forresten meget spændende at læse! Og din taktik del er noget man selv kan bruge til at justere sin egne taktikker.
« Seneste Redigering: 21 Nov 2018, 01:48 af Sutharam » Logged

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #48: 21 Nov 2018, 09:46 »

Milinkovic savic for 435 mio kr. er et scoop og nok den mest overvurderede spiller i spillet i forhold til real life skills! Selvom han ikke helt fungere burde du kunne sælge ham med fortjeneste i fremtiden!

Har selv købt ham for 700 mio kr. og set andre klubber give mere for ham.

Forresten meget spændende at læse! Og din taktik del er noget man selv kan bruge til at justere sin egne taktikker.

Ja, det ved jeg nu ikke om jeg er enig i Opstemt. 435 mio kr, for en spiller jeg egentlig har svært ved at få til at passe ind er en sjat, men igen det er jo omstændighederne givet når man vil spille med en DoF, med stor indflydelse. Det øger realismen, det er ikke altid man får de spillere man vil have og det er heller ikke altid at dem man får, de lykkes.

Jeg regner med at blive i United som udgangspunkt til sæsonen er slut. Min videre færd afhænger egentlig af hvor meget vi vinder i denne sæson. Jeg er åben for tilbud fra andre klubber når sæsonen er slut, og helst også mindre destinationer i andre ligaer.

Det kunne være spændende at komme til en lidt mindre klub, og indføre samme stil. Det er i hvertfald planen at jeg kører dette save videre i et, og forsøger mig med forskellige klubber - lidt ala Bielsa IRL. Hvis jeg smutter fra United efter 2.sæson, så regner jeg mine updates bliver til en blog of some kind.

Men for now, er Marcelo Bielsa Jr. glad i Manchester, men i fremtiden håber jeg større udfordringer banker på - udfordringer jeg ikke bare kan købe mig fra.  Grin
Logged

elalso
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #49: 21 Nov 2018, 11:36 »

Spændende læsning, Bielsa - Jeg er også pjattet med Bielsa og hvor er det forfriskende at høre en anden være opmærksom på, at de indvendige backs ikke er Guardiolas opfindelse. Var ved at kaste op over de mange kommentatorer, der blev ved med at give Pep æren for det...

Nå men, i forhold til Milinkovic-Savic, så har jeg faktisk lidt det samme issue med ham. Han præsterer bare ikke særligt godt for mig heller. Ikke dårligt, men ej heller godt. Håber det er fordi han skulle bruge en sæson til at vænne sig til engelsk fodbold. Om ikke andet, så ryger han ud, for han er faktisk bare én dygtig CM ud af mange, da jeg ynder at rotere meget... Jeg har i forvejen Fred, Pogba, Herrera, Pereira, Arthur og McTominay (udlejet) til to centrale pladser. Dertil kommer det, at Fosu-Mensah også kan dække pladsen i yderste instans.

Jeg er snart færdig med anden sæson (røg ud af FA Cuppen i sjette runde, tabte finalen i Carabao, har vundet PL med 5 runder igen og skal til at spille første kvartfinalekamp mod LFC i CL) og jeg tror, at det bliver sommerens HELT store ambition at hente vidunderbarnet Mbappé! Udelukkende for prestigens skyld. Dog må jeg nok erkende, at jeg tror det må ende med salg af andre spillere for at kunne imødekomme det. Det kommer nok til at betyde farvel til Lingard, som jeg ellers har en stor forkærlighed for, men da jeg har mange gode ungdomsspillere til at udfylde hans rolle (som rotationsspiller på offensiv midtbane og højre fløj), vil det formentlig være den bedste løsning for alle. De ungdomsspillere, der hidtil har gjort det absolut bedst for mig er Tahith Chong, Angel Gomes, Callum Gribbin og Mason Greenwood - Sidstnævnte bruger jeg udelukkende fordi jeg vil holde fokus på at udvikle ham til at blive den næste store målscorer for United.

Mit store problem lige nu er, at fordi jeg er så dominerende og har så mange spillere at rotere mellem, så kommer jeg til at slås med at have spillere, der kæmper med om topscorertitlen i én turnering. Eksempelvis er Lukaku og Rashford end ikke at se på topscorerlisten i PL. Lidt et luksusproblem, men man må jo tude over, hvad man kan Wink
Logged

AaB
Manchester United
BVB Dortmund
Atletico Madrid

Khaine
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #50: 21 Nov 2018, 14:50 »

I Bielsa-fans har måske lyst til at høre denne podcast. Ganske interessant.
http://www.mediano.nu/oversigt/2018/11/14/uk-special-7-leeds-united-fra-revie-til-bielsa
Logged

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #51: 21 Nov 2018, 18:28 »

Jeg har som udgangspunkt tænkt mig at beholde Milinkovic- Savic en sæson eller to. Mest fordi, han er god at have i bredden på midtbanen, specielt fordi jeg roterer meget.
Endvidere har jeg genopfundet både Fred og Herrera i mit spil, de var begge periferi spillere i min første sæson og spillede ikke nogen store rolle. Men de præsterer begge to eminent som indvendige backs i mit system. Begge er dygtige i deres defensive positionering, samtidig med at de yder et kreativt input i forsvaret. Har i hvertfald haft langt større succes med de to frem for Dalot og Shaw.
Logged

Sutharam
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #52: 21 Nov 2018, 19:49 »

Det er der gør Fm bl.a er fedt, at du bruger 2 cm til at spille en back med en speciel rolle i en speciel  taktik Smiley

Har forresten hørt podcastet forleden, meget interessant for dem der stadig kan huske Leeds som en storklub.
Logged

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #53: 22 Nov 2018, 00:52 »

En lille update her fra 2. sæson der stadig udspiller sig i Manchester United. Ikke meget er sket siden sidst – indtil videre er vi stadig ubesejret i alle turneringer, det er fryd for øjet at se os spille.
Rent taktisk har jeg justeret en smule på min 4-2-3-1, mere specifikt har jeg ændret på to roller. Min ”enganche” er nu blevet en offensiv midtbanespiller i support. Selvom jeg gerne vil have min playmaker i et specifikt rum hvor han fordeler nøgleafleveringerne, så blev han bare alt for statisk i forhold til den dynamik jeg forlanger. Hvilket gjorde at vores offensive omstillinger oftest stagnerede ved ham, selvom der var masser af løb i forskellige rum omkring ham.
Derudover har jeg gjort min midtbane mere kompakt, for at gøre vores midtbane mere hårdtslående, men egentlig også for at få endnu et bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil bestod min midtbane pivot af en dybtliggende playmaker i defensiv rolle, som dropper ned i rummet mellem mine midterforsvarer, hvilket åbner op for en inverted wingback går ind i det rum, samtidig med at min brede fløjspiller i support dropper lidt ned i banen og tilbyder en bred spilstation. Min anden midtbanespiller i min 4-2-3-1 har været en mezzala support hidtil, egentlig for at skabe overtal på kanten og fordi han søger dybt i rummet mellem midterforsvarer og back, når min højre fløjspiller står bredt og strækker modstanderens forsvar. Puha, nu blev det måske lidt langhåret.

Ikke desto mindre, synes jeg at jeg får nogle af de samme bevægelser og løbemønstre fra en central midtbanespiller i support rolle, så det vil være min go to rolle fremover. Men hvis jeg ønsker at skabe mere overtal og dynamik i et givent rum på banen, vil mezzala i support vende tilbage. Det vil veksle alt efter modstander og svagheder på banen.

Derudover, så går det forrygende. Jeg er begyndt at implementere de unge meget mere og jeg stoler på dem. Jeg har tiltro til at kan dække pladserne i tilfælde af skader og rotation. Jeg er stor tilhænger af rotation, i sær fordi denne spillestil kræver meget og mine nøglespillere skal ikke brænde ud i midten af sæsonen. Navnlig Chong, Gribbin, Dean Henderson og Mason Greenwood har fået spilletid. Sidstnævnte ikke så meget, men det er svært at konkurrere med en Lukaku i storform og en Rashford der ånder ham i nakken.

Jeg er lidt i tvivl om, hvis jeg bliver i United efter denne sæson, hvorvidt og hvordan jeg skal bruge McTominay og Angel Gomes når de vender tilbage fra udleje. Umiddelbart finder jeg ikke plads til nogen af dem. Hvis der fandtes en kombination af McTominays stærke fysiske kapacitet og arbejdsrate og Gomes’ tekniske færdigheder havde jeg taget den Opstemt Men indtil videre er begge spillere ”for specialiseret” / begrænsede i deres spillestil at jeg får svært ved at introducere dem for spillestilen.

Jeg har lagt afstand til alle holdene i top 6, det eneste hold der presser lidt på er Arsenal under Rafael Benitez ledelse (Emery røg til Barca da Valverde blev fyret). Der er selvfølgelig en masse arbejde og kampe endnu, men indtil videre ser det meget overbevisende ud! Jeg er i kvartfinalen i ligacuppen hvor Chelsea med Sarri i spidsen venter. Det skal nok blive en spændende udfordring. Jeg er især spændt på hvordan Sarris forsvar vil takle vores offensive løbemønstre samt Fred som indvendig back – specielt med hans offensive backs in mente.

Nå! Jeg har gang i et meget inspirerende taktisk spil her og nyder mit save rigtig meget, så ikke meget er sket, men det taktiske aspekt er vigtigt også og det skulle I lige indlemmes i!

Update følger efter vinter transfervinduet, måske engang i februar, når jeg forhåbentligt er gået videre fra CHL gruppen og skal trække ny  modstander.
Logged

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #54: 22 Nov 2018, 08:05 »

Det er fedt at se så anderledes en tilgang til et hold der efterhånden er gennemprøvet af rigtig mange i FM! Jeg kunne godt bruge et rent taktisk indlæg/en blog, som mest af alt beskriver den måde du tænker på fremfor holdet. Og så vil jeg da gerne se og teste dine taktiske genistreger, hvis du skulle få behov for at se om andre kan bruge den samme tilgang med samme succes. Smiley
Logged

Følg mit bud på en vinder af blogkonkurrencen 2019: Murciélagos

elalso
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #55: 22 Nov 2018, 14:21 »

En lille update her fra 2. sæson der stadig udspiller sig i Manchester United. Ikke meget er sket siden sidst – indtil videre er vi stadig ubesejret i alle turneringer, det er fryd for øjet at se os spille.
Rent taktisk har jeg justeret en smule på min 4-2-3-1, mere specifikt har jeg ændret på to roller. Min ”enganche” er nu blevet en offensiv midtbanespiller i support. Selvom jeg gerne vil have min playmaker i et specifikt rum hvor han fordeler nøgleafleveringerne, så blev han bare alt for statisk i forhold til den dynamik jeg forlanger. Hvilket gjorde at vores offensive omstillinger oftest stagnerede ved ham, selvom der var masser af løb i forskellige rum omkring ham.
Derudover har jeg gjort min midtbane mere kompakt, for at gøre vores midtbane mere hårdtslående, men egentlig også for at få endnu et bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil bestod min midtbane pivot af en dybtliggende playmaker i defensiv rolle, som dropper ned i rummet mellem mine midterforsvarer, hvilket åbner op for en inverted wingback går ind i det rum, samtidig med at min brede fløjspiller i support dropper lidt ned i banen og tilbyder en bred spilstation. Min anden midtbanespiller i min 4-2-3-1 har været en mezzala support hidtil, egentlig for at skabe overtal på kanten og fordi han søger dybt i rummet mellem midterforsvarer og back, når min højre fløjspiller står bredt og strækker modstanderens forsvar. Puha, nu blev det måske lidt langhåret.

Ikke desto mindre, synes jeg at jeg får nogle af de samme bevægelser og løbemønstre fra en central midtbanespiller i support rolle, så det vil være min go to rolle fremover. Men hvis jeg ønsker at skabe mere overtal og dynamik i et givent rum på banen, vil mezzala i support vende tilbage. Det vil veksle alt efter modstander og svagheder på banen.

Derudover, så går det forrygende. Jeg er begyndt at implementere de unge meget mere og jeg stoler på dem. Jeg har tiltro til at kan dække pladserne i tilfælde af skader og rotation. Jeg er stor tilhænger af rotation, i sær fordi denne spillestil kræver meget og mine nøglespillere skal ikke brænde ud i midten af sæsonen. Navnlig Chong, Gribbin, Dean Henderson og Mason Greenwood har fået spilletid. Sidstnævnte ikke så meget, men det er svært at konkurrere med en Lukaku i storform og en Rashford der ånder ham i nakken.

Jeg er lidt i tvivl om, hvis jeg bliver i United efter denne sæson, hvorvidt og hvordan jeg skal bruge McTominay og Angel Gomes når de vender tilbage fra udleje. Umiddelbart finder jeg ikke plads til nogen af dem. Hvis der fandtes en kombination af McTominays stærke fysiske kapacitet og arbejdsrate og Gomes’ tekniske færdigheder havde jeg taget den Opstemt Men indtil videre er begge spillere ”for specialiseret” / begrænsede i deres spillestil at jeg får svært ved at introducere dem for spillestilen.

Jeg har lagt afstand til alle holdene i top 6, det eneste hold der presser lidt på er Arsenal under Rafael Benitez ledelse (Emery røg til Barca da Valverde blev fyret). Der er selvfølgelig en masse arbejde og kampe endnu, men indtil videre ser det meget overbevisende ud! Jeg er i kvartfinalen i ligacuppen hvor Chelsea med Sarri i spidsen venter. Det skal nok blive en spændende udfordring. Jeg er især spændt på hvordan Sarris forsvar vil takle vores offensive løbemønstre samt Fred som indvendig back – specielt med hans offensive backs in mente.

Nå! Jeg har gang i et meget inspirerende taktisk spil her og nyder mit save rigtig meget, så ikke meget er sket, men det taktiske aspekt er vigtigt også og det skulle I lige indlemmes i!

Update følger efter vinter transfervinduet, måske engang i februar, når jeg forhåbentligt er gået videre fra CHL gruppen og skal trække ny  modstander.


Hvordan har Dean Henderson og Gribbin gjort det for dig? Jeg har endnu ikke brugt Henderson, selvom jeg synes han snart skal erstatte Romero på reserveposten. Gribbin har kun to stjerner i potentiale hos mig, men jeg bruger ham da af og til i cup-kampe og som udskifter i nogle sammenhænge, men umiddelbart er Gomes foran ham. Dog spiller han bedre end, hvad de to stjerner i potentiale giver anledning til at tro.
Logged

AaB
Manchester United
BVB Dortmund
Atletico Madrid

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #56: 22 Nov 2018, 16:36 »

Fedt, først og fremmest at der er nogen der læser hvad jeg skriver Opstemt Det giver da lysten til at fortsætte med at dele de tanker jeg har. Egentlig så er min tilgang til FM og United i denne situation, en refleksion af min tilgang og studie af og til spillet IRL. Vi er mange der ved at ME er ret begrænset så derfor, har jeg altid prøvet at emulere og få så meget af det fra virkeligheden over i spillet som det nu er muligt.
Mht til et taktisk indlæg/blog, så er det bestemt noget jeg overvejer. Der kommer nok er decideret taktisk indlæg om min filosofi fremfor en decideret blog - egentlig mest fordi det er mange af de samme overvejelser, rent taktisk, der vil gå igen hvad end det er AGF eller United.

Så i det henseende vil jeg gerne love der kommer noget op indenfor de næste par uger, som er dedikeret specielt til det taktiske som jeg tager med i alle mine klubber og saved Opstemt med variationer selvfølgelig.

Ift det du siger omkring at teste, så foregår mine test altid løbende i et save, hvor jeg prøver de samme taktiske dispositioner af på forskellige niveauer. Dermed også et hint frem mod at jeg nok ikke Bliver i United efter denne sæson. Simpelthen for at få udfordring, både spillermaterielt men også taktisk. Men jeg lægger det snart op, så andre forhåbentlig kan få samme glæde. Vil dog gerne arbejde mig henimod flere test før dette bliver en realitet.

Dean Henderson har været rigtig god i de kampe han har fået, mest CUP Kampe dog. Han ser lovende ud og vil forblive reserve sæsonen ud om ikke andet.
Gribbin er lidt en anden snak, han spiller ikke helt som jeg håber, men han får tilliden sammen med Chong ofte. Mest fordi jeg ønsker at han udvikler og, udvikler de rigtige attributes indenfor mit system. Han træner rigtig godt og udvikler sig også, nu mangler han bare at bygge på. Han får dog ofte, Ca hver anden kamp, 30 minutters spilletid i PL. Og i cupsne er han startet inde hver gang Smiley
Logged

sorte
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #57: 22 Nov 2018, 17:25 »

Hvordan udvikler James Garner sig for jer? For i mit spil har han udviklet sig helt vildt og har 5 stjerner i potentiale!
Til gengæld er Mason Greenwood i helt den anden ende, han har kun 2,5-3 stjerner i potentiale og bliver slet ikke bedre 😊
Logged

elalso
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Manchester United
« Svar #58: 22 Nov 2018, 19:28 »

Hvordan udvikler James Garner sig for jer? For i mit spil har han udviklet sig helt vildt og har 5 stjerner i potentiale!
Til gengæld er Mason Greenwood i helt den anden ende, han har kun 2,5-3 stjerner i potentiale og bliver slet ikke bedre 😊

Jeg har slet ikke haft fokus på James Garner, så jeg ved det faktisk ikke... Ham må jeg hellere undersøge.
Logged

AaB
Manchester United
BVB Dortmund
Atletico Madrid

Bielsa
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: Manchester United
« Svar #59: 23 Nov 2018, 04:10 »

Så kom vi til det. Endnu en update fra Bielsas færden i Manchester United. Og, det er ikke just jublende nyheder jeg kan melde. Inden december måned startede havde vi ikke tabt en kamp i sæsonen, de sidste par kampe var der dog optræk til nogle svingende præstationer, og spillet flød ikke på samme måde som det hidtil har gjort. I de første par kampe, i Champions League i December måned, spillede vi meget 3-3-1-3. Mest fordi at PSV stillede med to angribere i front, og jeg derfor følte jeg godt kunne leve med at være en mand i undertal på midtbanen, især med Tonalis voksende mentale egenskaber, mente jeg at han godt kunne påtage sig den opgave. Det gik også fint langt hen ad vejen, men som slutningen af november havde vist havde vi problemer med at få kuglen i kassen. Kampen sluttede 2-2, men vi havde chancer til at lukke kampen.

Vi gik dog videre fra gruppen i CL som nummer 1 og har trukket Inter i 1/8 dels finalen. Det bliver spændende at se hvordan de byder op til dans, umiddelbart tror jeg omstillingerne vil være deres hovedprioritet at ramme os på.

Men December har været forfærdelig. Vi har tabt 3 kampe, og en dårlig præstation er blevet fuldt op med en god, og så derefter en dårlig. Bedst illustreret ved at vi slår Chelsea 2-1 i Carabao Cup kvartfinalen, for så at tabe 1-0 til Aston Villa i en kamp vi max dominerer. Det er så træls, målene fra Lukaku mangler, og det gør det ikke bedre når Rashford ikke har bedre at skyde med. De brænder åbner chancer på stribe. Men jeg går ikke på kompromis, jeg har set hvordan spillet flyder når vi præsterer og det skal lykkes. Jeg tror jeg vil kigge lidt på mine træningsmetoder og måske se om jeg kan indarbejde noget mere forståelse blandt gutterne, så de har en følelse af hinandens løbemønstre igen.

I mellemtiden har Arsenal overtaget førstepladsen, nu hvor vi har underpræsteret. Rafael Benitez og co. har åndet mig i nakken hele sæsonen, så det overrasker ikke. De har været meget stabile og endnu ikke tabt en kamp. Der venter to kampe på udebane nu her, mod henholdsvis Chelsea og netop Arsenal. Jeg håber det bliver til max point, for mod de store hold får vi pladsen til at være dynamiske og offensive. Det har bare knebet de sidste par runder mod de svagere modstandere, som vi burde slå.

Skaderne er også begyndt at komme, ved ikke om spillerne er ved at være brændt ud. Jeg kræver meget af dem, men de får det hele igen i længden. Lige nu virker det bare som om at der noget helt galt med den offensive sammensætning. Lukaku er blevet rygtet til Napoli af Mourinho, og det tror jeg distraherer ham lidt.

Jeg skal i tænkeboks på det taktiske område, og finde ud hvordan jeg bedst muligt overholder min filosofi og koncept uden at gå på kompromis med resultaterne. Min tanke er lidt at gå over til en ren 4-1-4-1 DM. Med en halfback for netop at få overtal i opbygningsfasen, og så to kreative midtbanespillere. Bredden skal være den samme fra mine kanter, og umiddelbart leger jeg også med tanken om at implementere komplette wingbacks – på den måde får Dalot også spilletid. Problemet er dog, at jeg tror vi bliver nødt til at gå over til en mere tålmodig tankegang, og på den måde går der lidt af mit vertikalitets koncept. Ikke desto mindre skal jeg lægge hovedet i blød, for det går ikke at vi taber point til de små hold. Jeg panikker dog ikke, det er ingen skam at miste point i December i Premier League – tværtimod, det er nærmest en menneskeret Opstemt. Men det er oftest her mesterskabskampen tager til og man skal hænge i her.

I mellemtiden venter januar transfervinduet lige om hjørnet og jeg kigger lidt på at få Pogba længere ned på banen som kreativt bindeled mellem forsvar og midtbane. Hidtil har han været min enganche i min OMC position. Min sportsdirektør har snuset sig frem til at Giovani Lo Celso er ledig på en lejekontrakt, og kunne vi indbygget en købsoption i den, ville han virkelig kunne tilføre vores offensiv  noget – håber jeg på.

Ellers intet nyt under solen, udover at jeg modtog et jobinterview fra Athletic Bilbao. Jeg takkede selvfølgelig nej, men interessen var der og det var spændende Opstemt I samme henseende skyndte Mr. Woodward at tilbyde mig en ny kontrakt, hvilket jeg dog også takkede nej til.

Mere følger.
Logged

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010