home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:51:59 warmon Blogkonkur... [27] Journeyman - Asia...
I går kl. 23:07:16 warmon Blogkonkur... The beautiful game
I går kl. 20:17:54 Bubbles Blogkonkur... #9 - Danish Viking War...
I går kl. 18:04:54 szukizek Blogkonkur... 7# Hjertet banker kun ...
19 Maj 2024, 05:48 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
Antal Registrerede Brugere: 23309
  0 Brugere, 234 Gæster Online.

Indlæg: 1132783 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: saracruz8952@gma
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Kom så De Hviie #5
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Kom så De Hviie #5  (Læst 7364 gange)
Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Kom så De Hviie #5
« : 22 Aug 2018, 21:16 »

Kom så De Hviie

Indledning:
Jeg har ikke spillet så meget FM her de seneste par år, og samtidig brugt mere og mere tid andet sted end Fmfreaks. Men nu skal det være slut! Jeg har købt FM18, og mens jeg kæmper med at finde ud af de forskellige nye ting, skal i da have lov og følge med. Lidt inspiration fra Gillys gode blog, gjorde det klart jeg skulle starte et save i superligaen. Normalt ville jeg nok også starte med OB, da jeg selv er fra Odense, og regelmæssigt kommer på Odense Stadion (Eller hvad end de nu kalder det denne sæson). Det sjove ved at spille med OB, er jo selvsagt det er en "sovende "kæmpe", og dem er der heldigvis andre af i superligaen. Derfor er valget faldet på AGF, en klub der ligesom OB har underpræsteret i mange år, endda rykket ud af superligaen flere gange. Der er et par spændende spillere i klubben, og et stort stadion, med et relativt stort opland, så hvis jeg kan få succes til Aarhus, burde jeg også kunne få en masse mennesker på stadion.

Målsætning:
Målet er selvfølgelig og få AGF tilbage på toppen i dansk fodbold, vi skal kæmpe med om mesterskabet, og forhåbentlig ud og spille i Europa. Det er ikke noget der bare sker over natten, derfor skal der langsomt, og sikkert bygges på projektet. Vi skal have bygget en sund økonomi op, hvilket bl.a. skal ske via spillersalg, og som tidligere nævnt, forhåbentlig få en masse mennesker på stadion, og udnytte Ceres park mest muligt! Der skal holdes et vågent øje med lønninger, så ingen spillere pludselig tjener flere millioner om året. Der skal skabes sorte tal på bundlinjen, hver eneste sæson. Det er vigtigt og have en sund økonomi, når man vil bygge en klub op. Over tid skulle AGF også meget gerne have opgraderet forskellige faciliteter, så vi hele tiden udvikler vores spillere, og følger med i udviklingen.


Vision:
AGF, den hvide tråd:
1 Sund økonomi
1.1 Købes billigt/gratis, sælge dyrt
2 Danske spillere
2.1 Spillere med superliga erfaring
2.2 Spillere med international erfaring
2.3 Unge talenter
3 Internationale spillere[/list]


1. Mange kender udtrykket "den røde tråd", i Aarhus kalder vi det den hvide tråd ( Kom så de hviie!). Det først punkt er vi skal forsøge og skabe sorte tal, og bygge en god økonomi op. Her i landet kan man passende kigge på FCK, som har skabt sig en solid økonomi, og dermed næsten er sikkert en vis succes. Det kommer via gode resultater i ligaen, og siden hen i Europa. Spillerne skal holdes ned i løn, så ingen stikker af fra de andre, der kan selvfølgelig være undtagelser, mere om det i punkt 2.2.
2. Vi vil forsøge at have et fokus på danske spillere i vores trup så vidt som muligt, da vi ønsker et stærkt sammenhold, og tror rigtig meget på danske spillere.
2.1 Vi vil især gerne have spillere med superliga erfaring, dvs. vi med glæde henter spillere i andre klubber, så frem prisen er i orden. Nu må vi se hvad der forskellige klubber vil have for deres spillere.
2.2 Efter et par sæsoner kan det være vi er heldige, og kan lokke en spiller to til Aarhus med lidt internationalt støv i støvlerne. Derfor vil jeg holde øje med danske spillere i udlandet, og se om nogen bliver utilfredse, og så slå til.
2.3 Talenter, selvfølgelig. Vi må ikke glemme de unge spillere, der er mange penge og spare, hvis vi selv kan opdrage en ung spiller, til at blive en stjerne i superligaen. Først og fremmest vores unge talenter fra Aarhus omegn, men! Som mange af de danske klubber har opdaget, skal der mere til end bare de lokale talenter, hvilket FCM har været rigtige gode til i mange år, så vi vil helt sikkert holde øje med de andre danske klubber rundt om i landet.
3. Man må aldrig udelukke internationale spillere, som regel er det nogen, der kan lidt ekstra. Så selvom fokus er på danske spillere, vil vi helt sikkert også forsøge med nogen spændende spillere fra udlandet i ny og næ.

« Seneste Redigering: 27 Aug 2018, 14:20 af Arsrea » Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #1: 22 Aug 2018, 21:18 »Karriereoverblik

AGF [2017-2018]
Superliga: ?
Pokal: ?
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #2: 23 Aug 2018, 13:59 »

Sig endelig til hvis nogen af jer ligger inde med et AGF banner, jeg kunne låne, så der også kommer lidt flot grafik med Smiley
Logged


Meulensteen
Ynglingespiller
***

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #3: 23 Aug 2018, 14:52 »

Stærkt med en GF-blog! Giv den gas :-)
Logged

Lålålålålååååå
Vi har den bedste midtban' i DK'ååååå
Vi har Michael Krohn-Dehli, Samuel Holmén, Farnerud og Jan K'åååå

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #4: 24 Aug 2018, 14:43 »

Kom så De Hviie

Jeg har valgt og tage disse ligaer med i mit spil:


Sæsonoptakt 2017-2018:
Det første man som regel før, når man starter et save op i FM, er at kigge på truppen. Det gør jeg i hvert fald, det første der faldt mig i øjnene, var de mange talenter på b-holdet. Ingen af dem havde udsigt til spilletid i den kommende sæson, så de skulle lejes ud. Heldigvis har vi nogen gode venner i 1. division ved navn Brabrand, som ville låne op til flere spillere, og samtidig love dem spilletid på førsteholdet. Det betyder jeg helt sikkert holder lidt ekstra øje med Brabrand i denne sæson. Kaastrup var jeg lidt i tvivl med, men jeg endte med at leje ham ud til en top klub i 1. division, så må vi se på hans udvikling når han kommer tilbage. Hvidt var også lige på vippen, begge spillere blev vejet for let denne sommer, men de er unge og har fremtiden foran sig.


Historie:
Der er ingen tvivl om AGF har været en stor klub i dansk fodbold, især ikke når vi kigger på trofæer, det taler sig tydelige sprog. Hvor især pokalen har vundet genstand for megen succes i Aarhus, vi skal forsøge at bygge videre på AGFs historie, og tilføje flere pokaler til klubhuset på Fredensvang. Det endelige mål er klart at komme ud i Europa, så vi kan få nogen pengene i kassen, vise de hvi'e trøjer frem, og forhåbenligt vinde nogen kampe. Derfor kan det sagtens være der kommer et større fokus på pokalen her i første sæson, alt efter hvordan det går i ligaen!


Taktik:
Jeg vil forsøge mig med en 4-3-3 taktik, det er mit andet spil i år, udover et enkelt test save jeg lige havde med Valencia de sidste par dage. Så vi må se hvordan det går, det er i hvert fald en taktik jeg har vundet med i alle FM udgaverne. Vi har to stærke kanter, som skal udfordre modstanderens back, og så skal vores tre mand på midten forsøge at styre kampen. Jeg kommer nok til at lege lidt med rollerne undervejs i sæsonen, alt efter hvem der spiller på de forskellige pladser. Men den primære taktik er vi skal ud og dominere spillet. Vi skal styre midten, have kanterne der går ind i banen, backs der kommer uden om, og gode dybe løb fra angriber og kanter, og til tider midtbane.
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #5: 25 Aug 2018, 18:44 »

Kom så De Hviie

AGF trup 2017-2018:
Noget af det jeg plejer og bruge mest tid på i FM, er at kigge efter nye spillere. Indtilvidere er jeg ikke ligesom fan af, jeg kun må spejde 50 spillere af gangen, og samtidig ikke får én eneste rapport i min indbakke  ticked off Min ven gjorde mig også opmærksomhed på der er noget med spejder pakker i år, jeg har kigget lidt på det, og det giver nogenlunde mening. Derfor har jeg valgt at købe den store pakke til holdet, så vi kan spejde spillere fra hele verden, selvom vores fokus i første omgang er nord på, skal vi stadig holde øje med resten af verden, det er som regel der jeg har fundet de største talenter gennem tiden.

Målmænd:
Her har vi AGF legende, Steffen Rasmussen, som skal være back up for Jovanovic. Jovanocia regner jeg dog ikke med at have i AGF om et års tid, han er den eneste Serber i truppen, derfor vil jeg forsøge og få ham solgt indenfor et års tid. Derfor har jeg været ude og sikre mig fremtidens målmand. Han hedder Filip Djukic, og kommer fra FCK for et beløb på 700.000.- kr.


Forsvar:
I forsvaret vil nogen måske se at en spiller mangler, nemlig Dino Makonovic. Han er blevet solgt til Ingolstadt for hele 5.000.000.- kr. Det var svært og sige nej til. Vi har stadig DAP og AJA til at kæmpe om højre backen. På VB ville jeg også gerne have kommet af med en spillere, eftersom vi har tre spiller på den plads. Juelsgård er mit førstevalg, mens Højer er backup, så der er langt til spilletid for Frederik Møller pt. En gammel kending er vendt tilbage til AGF, Thomas Juel-Andersen kommer på en fri transfer og skal være backup til midterforsvaret. Her er Kanstrup og Backman førstevalg, hvor Rask også agere backup.


Midtbane:
På midten er der sket rigtig meget, jeg synes vi manglede bredde, og måske lidt bedre spillere. Derfor blev Bror Blume hentet på fri transfer, mens Mucolli bliver hentet i Vejle for 760.000.- kr. Til begge kanter synes jeg især vi manglede bredde, derfor har jeg lejet Amon i FCN, og Holse i FCK til hhv. OMV & OMH. Begge to er teknisk gode, og må forventes at være gode 1 mod 1. Bundu kan blive lidt en joker på de to kanter, Gribenco har ikke stor udsigt til spilletid, men ingen ønsker og leje ham pt. Sana og Ankersen er klart førstevalg på de to kanter, jeg tror rigtig meget på de kan bidrage til at få os tættere på toppen. Amini, Guira & Stage har siddet tænkt på de tre centrale pladser i sæsonoptakten, hvor Spelmann og Sverrison er gode bredde spillere.


Angreb:
Pusic er vores førstevalg, han skal forhåbenligt kæmpe med om topscoretitlen, hvis alt går godt i sæsonen. Junker ville være andet valg, man han er skadet i 2-3 måneder, så pt. er det Riel, og Bundu kan sagtens dække den også.


Der er stadig penge i kassen, hvis vi finder den rigtige spiller. Men lige nu er jeg tilfreds med truppen, og vi starter ud med et overskud på transfers via vores første "store" salg  Cool
Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #6: 26 Aug 2018, 17:25 »

Kom så De Hviie

Status på første halvsæson i AGF:
Først vil jeg gerne beklage for en "lang" update, i form af rigtig mange kampe på én gang, og det derfor kan virke lidt rodet. Men det var vigtigt for mig bare at komme igang, og klø på. "Smede mens jernet er varmt" kunne man måske sige, jeg fik hurtigt skiftet taktik, til en 4-4-2 med 2 DM. Det viste sig hurtigt og være sn succes i de første tre kampe, hvor vi hiver 7 point i land med en målscore på 10-3. Ankersen og Sana vores bedste spiller, så de skulle have plads ude på kanten, og det har virket rigtig godt, dog bliver begge små skade i 2-3 kampe efterfølgende, hvilket også tydeligt kan ses på de kampe. Det hele vender med en heldig 1-0 sejr mod Brøndby, hvor begge to er tilbage på fuld kraft. Herefter bliver der ellers bare kørt en masse kampe igennem, hvilket ender med og sende os til vinterpause på en 4 plads, lige efter Sønderjyske med 1 point.Efterårets profil:
Sana har simpelthen været klasse for mig, 1 mod 1 har han rundet flere backs end alle andre i superligaen, han har klart det højst procent med vellykkede driblinger, og driblinger pr. kamp, samt skabte chancer. Derfor han har også fået en ny kontrakt, hvor han får 100.000.- kr. ekstra i løn om måneden for at holde ham tilfreds, hans værdi er desuden steget til ca. 9-10 mio.- kr.


Efterårets talent:
Benjamin Hvidt har været lejet ud til Sønderjyske som vi ligger og kæmper med om top 3 pt. Han har fået 10 kampe for sønderjyderne, og er blevet kåret til årets u17 talent, hvilket er rigtig flot. Det er godt og se vores unge spillere klarer sig godt, mens de er i udlejet. Håber han kan forsætte det fine spil i foråret, så kan det være han allerede fra næste sæson er klar til en rolle i Aarhus.

Logged


Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Kom så De Hviie
« Svar #7: 27 Aug 2018, 14:20 »

Kom så De Hviie

Januar 2018:
Eftersom min taktik blev lavet om fra 4-3-3 til 4-4-2, hvor den store ændring ligger i 2 DM i stedet for 3 CM, er det klart nogen skulle væk herfra. Samtidig har haft et halvt år længere til at spejde spillere i, hvilket betyder vi har haft til at få flere spillere i kikkerten.

Vi har lejet tre spillere, alle tre kommer fra England, heraf to angribere og en CB.
Den første er Raggett som er en venstre benet CB, hvilket jeg har savnet. Desuden er han stor og stærk, og kan heade, så vi forhåbenligt kan udnytte det på dødbolde. Det skader heller ikke, han kan spille lidt med bolden også. Hvis alt går godt, kan vi hente ham til sommer for 2.000.000.- kr.


Jeg har slet ikke været tilfreds med vores angreb, vi brænder simpelthen for mange chancer, især Riel & Junker. Det er helt vildt hvor meget de to har brændt, når de har fået chancen. Pusic har heller ikke været for skarp, men scorer dog stadig mål. Samtidig ændrede jeg som nævnt taktik, til at spille med to angribere. Den ene er targetman, mens den anden er Skarpretter. Her er Grot vores nye targetman som skal kæmpe med Pusic om pladsen, han er ung talentfuld spiller der kommer fra Leeds.


Og så er der Enobakhare som kommer fra Wolves, han er ligesom Sana teknisk stærk, og kommer til at skifte mellem den ene kant, i stedet for Ankersen og spille på toppen som skarpretter.« Seneste Redigering: 22 Apr 2019, 23:04 af Arsrea » Logged


Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010