home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 18:18:33 Arberg Fodbold FC Barcelona-tråden
I dag kl. 18:13:08 Arberg Fodbold Ballon d'Or 2020
I dag kl. 17:38:31 Ninja777 Blogs ~12~ Deroute Deportivo
I dag kl. 16:48:45 b0nb0n Challenges The SAF Challenge
I dag kl. 12:42:52 Batigol Blogs [#3] TeBe Berlin
I dag kl. 11:31:58 Nephilim Klubsøgnin... Lille OSC
I dag kl. 11:10:19 g00n Blogs Minimalistic 2020
Antal Registrerede Brugere: 22361
  2 Brugere, 325 Gæster Online.

Indlæg: 1129101 over 31157 Emner
Nyeste Bruger: ygigu
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  El viatge a Mallorca
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: El viatge a Mallorca  (Læst 11287 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Vacances d'estiu
« Svar #15: 18 Aug 2018, 14:29 »


És un sentiment
Vacances d'estiu - Sommerpausen


Efter en nervepirrende afslutning på en sæson, der ellers var forventet at være en walkover, kunne manageren, cheftræneren, chefen, bossen eller blot ’ Leoncito ’ som han havde fået af øgenavn, på grund af hans spinkle kropsbygning og hans til tider iltre temperament, ånde lettet op. Missionen var lykkedes. Hvad der til tider så svært ud, var blevet en realitet. Der havde været kampe hvor Leoncito, var ved at gå ud af sit gode skind. Kampe hvor holdet havde været foran, endda meget komfortabelt. Specielt en kamp, hvor holdet var gået ind i den afgørende fase af sæsonen. Holdet var foran 3 – 0, men kampen endte 3 – 3. Det var kampe som denne, der gjorde det ekstra hårdt at være manager. På den ene side havde man lyst til at sige, rosende ord og opløftende ord, men på den anden side havde man lyst til at skælde ud fordi holdet havde smidt en så stor føring væk.

Nå men tilbage til sæsonen der var gået, for det endte jo godt alligevel.
Lidt statistikker blev følgende:

 • Topscorer: 34 mål Álex López (23 i ligaen hvilket gav en andenplads)
 • Årets køb: Marvin Skender
 • Årets spiller: Álex López (46%), Manel (28%), Lago Júnior (16%)
 • Årets unge spiller: Álex López
 • Rekorder sat: 34 mål Álex López (27 tidligere)
 • Antal sæsonkort solgt: 11.800

Holdet skulle nu spille i den anden bedste række i Spanien, og derfor skulle der ske noget på transfersiden. Maks 3 ikke EU-spillere måtte være i kamptruppen. Der var lidt for mange spillere i hele truppen, og også for mange som ikke ville spilletid. Truppen var for bred. Der skulle nogle ud. Og der skulle nye bedre ind.
Ud røg hele 21 spillere, både a-trup og b-trup spillere. De 20 af dem var på lejekontrakter. En enkelt blev solgt. Ind kom 4 nye. 3 på fri transfer og så den tidligere lejede spiller Manel, blev købt via købsoptionen på 2,5 mio. kr. I året han havde været på leje, havde han spillet 25 kampe, scoret 10 mål og lavet 5 assists. Desuden var han blevet kampens spiller 5 gange.
En rutineret forsvarsspiller Borja Gómez blev hentet. Han var født og opvokset i Madrid, hvor han havde været i klubben i 2 år fra 2005-2007, dog uden at spille kampe. Han havde spillet ca. 150 kampe i alt, de fleste af dem i de spanske rækker.

Taktikken var klar. Der skulle fortsættes hvor der var blevet sluppet. Samme taktik. Samme opstilling. Samme mentalitet. Der var dog tid til nye tiltag i de næste kampe. 6 venskabskampe var planlagt inden sæsonen gik i gang mod Valladolid den 26. august på Son Moix.

Viktoria Plzen og Zaragoza var de mest nævneværdige modstandere i træningskampene.
Det nye tiltag der skulle arbejdes med, var en taktikændringen, gerne midt under kampen, hvor fløjene blev trukket ned på hhv. venstre og højre midtbane.

Det skulle vise sig om det bar frugt, eller om der skulle en helt ny taktik til at begå sig i La Liga 1 2 3.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Pretemporada
« Svar #16: 19 Aug 2018, 14:48 »


És un sentiment
Pretemporada - Preseason


De første venskabskampe var spillet og det var gået fint. 6 kampe uden nederlag. 12 mål scoret. 3 lukket ind. 2 uafgjorte og 4 sejre. En god start på sæsonen, i hvert fald i de kampe som ikke galt det store, andet end at komme i kampform igen efter en sommerpause. En sommerpause der var blevet brugt til at få ladet batterierne op igen. Truppen var blevet klar til de afgørende kampe, eller det ville vise sig om de var. Holdet havde 8 dage fra den sidste venskabskamp til starten på ligaen på hjemmebane mod Valladolid. Et hold som altid var med i den øverste halvdel af Liga 1 2 3, og når de ikke var med der, så var de i La Liga. Sæsonen forinden, altså sæsonen 17/18 var holdet dog sluttet på en 9. plads.

Dagen oprandt, hvor holdet skulle møde Valladolid. Klokken var blevet 20:00 på Son Moix. Det var den 26. august og der var 23 grader i Palma. Der var mødt 17.427 tilskuere op til denne dag, så helt udsolgt var der ikke. Kun 43 tilskuere fra Vallodolid havde valgt at tage turen de små 800 km. øst på. En flyvetur på knap 1½ time.

Der var spillet ikke engang 5 minutter førend at Mallorca-drengen Abdón Prats scorede det første mål for holdet denne sæson. Tilskuerne brød ud i jubel og viftede med de røde flag, røde trøjer og deres røde halstørklæder. En god start på kampen. De kunne gå til halvleg og der stod stadig 1 – 0. Samme historie udspillede sig efter pausen, eller det vil sige at det samme udspillede sig, endda i samme ende. Altså mål igen. Efter straffespark. Efter mindre end 5 minutter af halvlegen. Til udebaneholdet. 1 – 1.

Da der var gået yderligere små 45 minutter, stod der stadig 1 – 1. Det blev kampens resultat.
Første kamp var klaret. De havde undgået en total fiasko i deres første kampe, det var da altid noget.
Nu var det tid til en sejr. Eller det håbede hele holdet. Næste kamp var en udekamp mod Albacete.

« Seneste Redigering: 19 Aug 2018, 14:55 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
derrota
« Svar #17: 20 Aug 2018, 16:27 »


És un sentiment
Derrota - Nederlag


Kampen mod Albacete blev et nederlag. 2 – 1. Endnu et straffe begået. 2 straffe i 2 kampe. Det tegnede ikke godt. Måske modstanderne bare for hurtige end Mallorca-spillerne var vant til. 

Næste kamp stod mellem to øer. Mallorca og Tenerife. Kampen skulle spilles på Son Moix den 2. september klokken 12. Det var 25 grader og vådt. Holdet ville have en sejr. Det havde de endnu til gode i Liga 1 2 3 i denne sæson. Holdet lå på 18. pladsen.

Kampen blev fløjtet i gang og efter 18 minutter var Mallorca bagud 0 – 1. Holdet lavede dog et godt comeback i første halvleg og vendte kampen. 1 – 1 efter 27 minutter. 2 – 1 efter 35 minutter. Vi skulle langt ind i anden halvleg før der blev scoret igen. 2 – 2 efter det 84. minut. En enkelt spiller var bestemt ikke tilfreds med dette resultat, og tog sagen i egen hånd. Det første mål havde han allerede scoret i kampen. I overtiden scorede han sit andet mål. Prats ville det anderledes. 3 – 2 og uret stod på 92., få sekunder efter blev der fløjtet af. Prats’ navn var på alles læber. 4 mål i 3 kampe. Hvilken start han havde fået. Mallorca havde fået deres første sejr i denne sæson. Nu var de i gang. Efterfølgende stod den på 4 sejre i 4 kampe. En enkelt af disse kampe var i Copa Del Rey 2. runde. Næste runde i Copa Del Rey, blev mod Valladolid, og denne kamp blev tabt. 3 – 1 på udebane. Nu var der kun en ting at koncentrere sig om, nemlig ligaen. Efter nederlaget, kom endnu 3 sejre i ligaen. Prats havde scoret 10 mål i 12 kampe. 9 af dem i 10 ligakampe. Det så lovende ud med ham.
Der blev endda slået en rekord i denne periode. En ny rekord for antal sejre i træk i Liga 1 2 3. 7 af slagsen stod Mallorca nu for i rekordbøgerne.

Efter 9 kampe stod Mallorca på en plads i tabellen, som de slet ikke havde regnet med. Nemlig en førsteplads, og de var altså spået en plads noget længere nede. Havde man oddset på en Mallorca førsteplads inden sæsonen var startet, havde det givet 151 gange igen. Mon ikke det var ændret lidt nu. Der skulle dog stadig spilles i alt 42 kampe i Liga 1 2 3, så der var lang vej igen. De gode resultater i ligaen, havde dog givet anerkendelse til manageren. Han havde fået månedens manager i september, med sejre i alle kampene i september og 300 manager-points af prispanelet.

Det skulle dog vise sig at træerne ikke voksede ind i himmelen, da holdet måtte se sig få en ordentlig spand vand i hovedet, og lige komme helt ned på jorden igen, da de rendte ind i Murcia.

Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #18: 21 Aug 2018, 10:51 »

Tillykke med oprykningen, og god start i 1-2-3 ligaen Smiley

Prat er skarp Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #19: 21 Aug 2018, 16:21 »

Tillykke med oprykningen, og god start i 1-2-3 ligaen Smiley

Prat er skarp Smiley

Mange tak. Ja, det må man sige.  Cool
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Una altra derrota
« Svar #20: 21 Aug 2018, 16:33 »


És un sentiment
Una altra derrota - Endnu et nederlag


Det blev et ordentligt nederlag på 5 – 1 på udebane mod Murcia, og de syv sejre i træk, var endt brat. Nederlaget betød at holdet måtte ned på en 6. plads i ligaen, direkte ned fra førstepladsen.
Holdet spillede i efterfølgende kamp 0-0, det var første kamp i 13 kampe at holdet ikke formåede at score.

Vi spoler tiden lidt frem til midten af sæsonen. Runde 21. Holdet ligger på en førsteplads. Ikke mange havde forventet at se Mallorca, være med heroppe i den del af tabellen. Og regnede måske ikke med at de kunne fortsætte med at beholde deres plads heroppe, til trods for at de i de foreløbige 21 kampe mest havde sejre at boltre sig af. I 12 af de 21 runder havde de ligget på enten første eller andenpladsen. Kunne det blive ved? Ingen regnede med det. Alle i Palma håbede på det. Faktisk håbede flere og flere på øen det. De var så småt begyndt at håbe på at Mallorca endnu engang kunne vinde noget. Selv i de små byer, så man nu en eller anden form for support til Mallorcas røde gutter.

Med 21 kampe igen, var holdet på en førsteplads. Der var stadig en masse kampe der skulle spilles, og alt kunne ske. Det var tæt i toppen.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
El calendari va dir el 19 de maig
« Svar #21: 22 Aug 2018, 16:58 »


És un sentiment
El calendari va dir el 19 de maig - Kalenderen sagde den 19. maj


19. maj 2019 stod der i kalenderen.
Mallorca havde sikret sig oprykningen, spørgsmålet var bare hvilken plads de skulle ende på. Det var en stolt dag for hele klubben. En tidligere klubmand havde kaldt det ”en af de bedste dage nogensinde”. Ledelsen havde hyldet manageren for hans utrolige succes. Ingen havde kunne håbe på at det virkelig kunne ske. En oprykker, der havde taget turen hele vejen fra den tredje bedste række til i næste sæson at skulle spille i La Liga.

4 hold kunne i teorien stadig blive nummer et.
Det stod mellem følgende hold:
Mallorca, Vallecano, Albacete og Leonesa.
I ovenstående rækkefølge var pointene fordelt således.
75, 72, 67 og 65.

Der var 4 kampe tilbage. 12 point at spille om.

I de første to kampe fik Mallorca 3 point, da der blev vundet over Leonesa og tabt til Córdoba.
Den nærmeste forfølger Vallecano vandt begge kampe.

Med to kampe tilbage af sæsonen var der 2 point mellem Mallorca på førstepladsen og Vallecano på andenpladsen.

Inden kampen mod Fuenlabrada, den 2. juni stod det klart at Mallorca kunne sikre sig titlen, hvis alt flaskede sig helt for dem. Kampen blev spillet på Son Moix med hele 21.993 tilskuere, og den blev spillet klokken 19:00, som den første af de to afgørende kampe. Så alt Mallorca kunne gøre, var at vinde kampen, og så ellers se til hvad der skete andre steder. Kampen sluttede 1 – 0 til Mallorca. Et mål scoret i det 23. minut var alt. Kort efter denne kamp startede den afgørende kamp for Mallorca. Kampen mellem Vallecano og Valladolid, ville afgøre om Mallorca ville vinde titlen i denne runde eller ikke. En sejr til Vallecano ville udskyde Mallorcas fest, mens en uafgjort eller et nederlag ville gøre Mallorca til Liga 1 2 3 vindere.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #22: 25 Aug 2018, 11:13 »


És un sentiment
2 de junio - 2. juni


Klokken var 21:00 og kampen blev fløjtet i gang. På stadion sad små 13.900 tilhængere af Vallecano, og håbede at de stadig kunne nå at sikre sig titlen.

Andetsteds sad Mallorcas spillere, fans, stabsmedlemmer. De havde forvandlet Son Moix til et storskærmsarrangeme nt. Fire store skærme var blevet sat op midt på banen, de var sat op i en kvadrat, så alle sider kunne se.

21. minut skulle der gå og der udbrød et jubelbrøl på et af de to stadions.
Valladolid var kommet foran. Son Moix kunne øjne pokalen ude i horisonten.

Tiden gik og halvlegen var næsten gået, da der blev scoret endnu en gang. Denne gang var der jubel igen. Denne gang på Vallecanos stadion. De havde bragt spænding i kampen. 1 – 1 og halvlegen sluttede.

Mallorca havde pt. stadig titlen i hånden, i hvert fald ifølge stillingen. De kunne ikke nås. Men der var 45 minutter igen. De kunne stadig ændre alt.

68. minutter stod der på uret. Jublen var ekstrem nu. Der var scoret. Valladolid havde bragt holdet på sejrskurs. De havde bragt begge hold på sejrskurs. 8 minutter senere, var der igen jubel. Igen var det på Son Moix at der blev jublet. Valladolid havde udbygget føringen. Nu var ligasejren næsten en realitet. 14 minutter resterede der af kampen. En meget lige kamp havde det været, dog var moralen hos Vallecano, begyndt at slippe ud. De skulle bruge en sejr, og kunne ikke bruge uafgjort til noget. Det kunne Mallorca dog. Så der skulle hele 3 mål til førend at Mallorca skulle udskyde deres ligasejr.

Der blev fløjtet af. Son Moix gik amok. Folk styrtede ned på banen. Ind til spillerne. Der var en euroforisk stemning på stadion, en stemning der ikke havde været der de seneste 20 år. For første gang nogensinde havde holdet vundet Liga 1 2 3. Det skulle fejres. At sige at der blev holdt en lille fest i hele Palma by ville være stor underdrivelse. Hele byen var med. Hele Palma festede natten lang. Nærmest hele øen festede til den lyse morgen.

De havde gjort det. Gjort det ingen så som en mulighed. Gjort det ufattelige. Gjort det utrolige. Det var urealistisk. Ingen kunne forstå hvad der var sket. De var sluttet nummer et. De kunne nu kalde sig Ligamestrene.

Los campeones!

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Resum
« Svar #23: 26 Aug 2018, 16:56 »


És un sentiment
Resum - Resumé


Efter et flot ligamesterskab for første gang nogensinde, som blev fejret med manér i nærmest hele den efterfølgende sommer, var det så småt ved at være tid til at bide skeer med de store drenge på stadions som Camp Nou og Bernabeu.
Om man så kunne få en bedre placering end mediernes forventning om en 20. plads (sidstepladsen) i La Liga, ville vise sig. Der skulle nok købes lidt spillere ind til truppen, for at en overlevelse kunne lade sig gøre. Manageren var taget på ferie rundt omkring i verden, men ikke en helt normal ferie, der skulle nemlig spejdes lidt spillere.

I den nyligt spillede sæson var der følgende statistikker at berette om:
 • Topscorer: Prats (25 mål), Manel (23 mål)
 • Årets køb: Manel (2,5 mio)
 • Årets spiller: Manel (77%), Prats (14%), Ariday (6%)
 • Årets unge spiller: Sabater
 • Rekorder:
 • Hurtigste mål for Mallorca 22 sekunder, Sabater. (tidl. Rekord fra 1999 på 26 sek.)
 • Flest mål af én spiller i én kamp: Prats med 4 mål. Både rekord i Liga 123 og Mallorca
 • Prats – Den mest scorende spanske spiller i Liga 123 i denne sæson.
 • Prats 2’er på topscorerlisten, Manel 3’er.
 • Flest assists i ligaen: Prats (19), Manel (16)
 • Bedst gennemsnitsbedømmel se i ligaen 1’er Manel (7,63), 3’er Prats (7,39)
 • Antal sæsonkort solgt: 14.801
 • Tilskuergennemsnit: 18.695 (80% fuldt)

Mallorca blev kåret til årets overraskelse da holdet inden sæsonen var forventet at slutte på en 16. plads. Det blev som sagt Mallorca der rykkede op, og med dem fulgte Vallecano og Leganés.

Efter de to flotte oprykninger besluttede bestyrelsen, ledet af Andy, at tilbyde manageren en ny kontrakt. En kontrakt med meget større løn til Leoncito. Hele 380.000 kr./måned kunne han sige ja tak til den 1. juli 2019. En kontrakt der bandt ham til klubben frem til juni 2022.

Logged

hoyen
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #24: 27 Aug 2018, 13:35 »

Tillykke med oprykningen ! Spændende blog. Det kunne være fedt med en mere dybdegående trup gennemgang samt samt et overblik ( Screenshot) af indgående og udgående transfers.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #25: 27 Aug 2018, 17:10 »

Tak tak. Smiley - Jeg må prøve at se om det ikke kunne lade sig gøre.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
L'equip abans La Liga
« Svar #26: 27 Aug 2018, 18:54 »


És un sentiment
L'equip abans La Liga - Holdet inden La Liga


Holdet havde brug for nye folk. Der skulle noget nyt blod til at kunne begå sig i La Liga. Det var stærke modstanderen de skulle op i mod. Hold med mange flere penge i ryggen end Mallorca. Det var tydeligt. Også i lønningerne der blev langet ud over disken hver måned. Her brugte Mallorca ca. 8 mio kr. hver måned på lønninger. Det svarede til ca. 1/3 af Messis løn.

Men en ordenlig pose penge var røget ind på Mallorcas bankbog, eller det vil sige de kom. Hele 280 mio. kr. var der udsigt til i TV-penge.
Det gav lidt penge til transfers.

Tidligere transfers havde været billige. Den dyreste handel havde været 2,5 mio. kr. for Manel, mens resten var hentet på fri transfer.


Ovenstående var transfers i første sæson.Ovenstående var i 2. sæson, og altså inden holdet startede på Liga 1 2 3.


Efter oprykningen til La Liga, blev der dog brugt en del penge. Hele 60 mio. kr. blev der købt ind for, mens der blev solgt for 38 mio. kr.
9 spillere kom ind i sommerens transfervindue før sæsonen gik i gang. Ud røg et par stykker, og mindst en af dem faldt ikke i tilskuerens smag. En nøglespiller var blevet solgt. Lago Junior, måtte sige farvel til holdet. Det var blevet besluttet, at der måtte nogle ud, og det skulle være en man kunne få lidt penge for. En som var i den lidt ældre del af truppen. Ud røg altså bland andet Lago Junior.  I vinterens transfervindue blev yderligere hentet lidt spillere, 3 nye spillere kom til klubben. 2 på leje og så FCK's keeper Jesse Joronen.Det var blandt andet Carvalho fra Benfica, som kostede hele 33 mio. kr. som holdet forventede meget af. Det kunne være ham der førte holdet til en overlevelse i La Liga.

Logged

hoyen
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #27: 28 Aug 2018, 12:40 »

Godt overblik det bliver spændende om forstærkningerne er nok til at blive oppe. De nye screenshots ser super ud  Thumbs Up
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #28: 28 Aug 2018, 17:36 »


És un sentiment
La Liga - La Liga


5 venskabskampe var planlagt inden sæsonen gik i gang i La Liga. I de 5 kampe blev det til en uafgjort og fire sejre. Første kamp i ligaen var på hjemmebanen Son Moix mod Valencia. Hele 22.446 tilskuere havde valgt at troppe op og se Mallorcas første kamp i La Liga i 5 år. Kampen blev en kedelig 1 - 1, dog med Mallorca der kunne være gladest, da Prats scorede i det 83. minut. Dette ene point skulle vise sig at være et ud af få.

Der var slet ikke var klasse nok på holdet til at begå sig i La Liga eller også var taktikken fra manageren bare helt forkert. Efter 10 kampe, havde Mallorca kun fået 2 point og lå klart sidst. Præcis som det var blevet forudsagt. En 20. plads ud af 20 var der blevet spået til Mallorca.

12 kampe i La Liga skulle der gå, og så fik Mallorca sin første sejr og mere end fordoblede deres pointhøst i denne sæson. Desuden var holdet allerede røget ud af pokalturneringen. Ved nytår stod holdet med 6 point i 17 kampe. Det var en umulig opgave at få banket noget selvtillid ind i spillerne. Selvom der var 21 kampe tilbage, så det meget skidt ud. Der var blevet prøvet forskellige taktikker i de seneste måneder, men intet var lykkedes.

Efter 20 kampe kom endnu en sejr. 2 - 1 over Vallecano. Men stadig langt fra 17. pladsen der ville sikre holdet endnu en sæson i La Liga. I vinterens transfervindue, var som tidligere nævnt, blevet hentet et par lejespillere og en ny målmand.
Endnu et nederlag fulgte i runde 21, og i runde 22 blev det til en uafgjort 1 - 1 mod Villareal.

Kamp nummer 23, var mod selveste FC Barcelona. En kamp som foregik på Son Moix. Tidligere, da de to havde mødtes i deres første opgør på Camp Nou, havde FC Barcelona vundet overlegent 4 - 0.

23.060 tilskuere var mødt op på en våd og kold februar-aften. En kamp hvor det var FC Barcelona der var alt dominerende. Skuddene fløj om ørene på målmand Jesse Joronen. Heldigvis også de fleste forbi mål. Hele 18 skud, og kun 4 skud inden for rammen, blev statistikken da kampen var ovre. På den anden side havde Mallorca haft 2 skud og 1 inden for rammen. 6 gule kort var blevet langet ud af dommeren. Mallorca havde fået 4 og FC Barcelona havde fået 2. Pique havde dummet sig og skrabet de to gule kort til sig, og var blevet smidt ud efter 71. minutter. Så Mallorca havde været i overtal i 29 min., eller hvad man nu kunne kalde det, når man spillede mod et top tre hold og selv lå sidst.

Vi skulle dybt ind i tillægstiden, som bestod af 4 minutter, før der blev scoret kampens eneste mål. Et hjørnespark, der blev slået ind i boksen fra venstre med indad skrue, blev headet fra straffesparksplette n af Manel mod venstre stolpe, hvor veteranen Borja Gómez stod og kunne heade den sikkert ind.

Uret stod på 94. og 21.985 tilskuere kunne juble, som havde de vundet Champions League. Det kunne godt være at de lå sidst, men denne usandsynlige sejr blev fejret med manér.

Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: El viatge a Mallorca
« Svar #29: 29 Aug 2018, 18:11 »


És un sentiment
La Liga continuar - La Liga fortsat


Efter sejren mod FC Barcelona, gik det lidt bedre end i efteråret. I de næste 6 kampe fik holdet skrabet 4 point sammen. Det var stadig ikke nok til at undgå nedrykning, men alle point hjalp.
Inden runde 30, lå holdet på en sidsteplads. Der var stadig et stykke op til pladsen der kunne få holdet til at overleve.

I runde 30 skulle holdet møde Real Madrid, et på papiret umuligt hold at slå. Real Madrid havde siden kamp 9 ligget i top 3, og siden kamp 21 ligget nummer 1. Så det var top mod bund. I deres første opgør i sæsonen havde Real Madrid banket Mallorca ud af Bernabeu med hele 6 - 0. Et totalt kollaps af Mallorca. Det var denne kamp, de havde lukket næst flest mål ind i denne sæson. 2 runder inden denne kamp, altså kamp nummer 28, havde de netop tabt til Atlético Madrid, hele 7-1 i Madrid. Så kampe mod Madrid-hold var ikke Mallorcas stærke side.

Til dagens kamp i slutningen af marts var det 14 grader og vådt i Palma. 22.415 tilskuere var mødt op, for at se om Mallorca ville få hævn eller blive banket ud af Son Moix. En lige kamp det meste af første halvleg, havde det været. Et lille overtal i skudstatistikkerne til Real Madrid, men tilskuerne havde ikke forventet andet. Hvad de ikke havde set komme, var at i det 44. minut, havde de set netmaskerne blafre. Deres eget guldæg, deres eget talent, deres egen Prats havde scoret.
Gjort det til 1 - 0. Og der blev jublet. Der blev fløjtet til pause. Tilskuerne havde dog ikke tid til at holde pause, der blev festet og hujet med de røde halstørklæder og de røde spillertrøjer.

Der blev fløjtet op til anden halvleg, og Real Madrid viste tænder. De skød en masse på mål, men de fleste røg forbi. Vi skulle hen til minut 72, for at finde et mål, og så var det ikke engang til Real Madrid. Endnu engang havde nettet bag Keylor Navas blafret. Manel var målscorer. Prats og Manel var et godt par lige denne dag. En assist og et mål fra dem begge. 2 - 0 stod der til Mallorca. Og 22.000 fans var vilde af begejstring. Selvom små 10. minutter efter scorede Ronaldo på et straffespark, så følte de fleste på Son Moix, at dette måtte blive en sejr over Real Madrid. Det havde trods alt kun scoret på et straffespark, og kun hver tredje af deres skud havde ramt inden for målrammen. Her kunne Mallorca dog sige at de ramte med halvdelen af deres skud.

Kampen blev fløjtet af og resultatet blev 2 - 1 til Mallorca. En sejr som de sent vil glemme. En usandsynlig sejr. Endnu engang over et tophold. Efter denne sejr, var Mallorca rykket en plads op i tabellen, men der var stadig lang vej og kun 8 kampe tilbage af sæsonen til at undgå nedrykning.

Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010