home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 22:21:28 Broen13 Blogs FM24 - Broen13's Journ...
I går kl. 12:23:52 cristian110 Omklædning... Ungdomsspillere
04 Dec 2023, 21:56 Eraticator Blogs #6 - F.C. Vaduz og Lie...
04 Dec 2023, 21:55 RasmusA12 Blogs The Ajax way FM 24
27 Nov 2023, 20:02 Dusty78DK Blogs RØVEN AF 4. POLSKE DIV...
21 Nov 2023, 09:24 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
17 Nov 2023, 11:55 RedFan_98 Omklædning... FM21 tv penge og price...
Antal Registrerede Brugere: 22948
  0 Brugere, 415 Gæster Online.

Indlæg: 1132560 over 31352 Emner
Nyeste Bruger: fomindn1tk
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  13# - Poetens højborg
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] Udprint
Forfatter Emne: 13# - Poetens højborg  (Læst 16611 gange)
Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: 9# - Poetens højborg
« Svar #15: 18 Aug 2018, 09:55 »

Så fik du endelig lidt modstand.. Men med tanke på at spillerne bliver lidt ældre, profilerne forhåbentlig holder sig skadesfri og du kan lokke med lidt Europa League deltagelse, så varer det næppe længe inden du har hentet de 20 point til Top 4. At sælge talenter for 46 millioner fremfor de 4,75 du startede med, er jo også en solid fremgang..

Jeg har altid elsket østeuropæiske spillere i FM, men aldrig rigtig gjort mig så meget i klubberne selv, så det er sjovt at læse om dine bedrifter. Kroatien og Rumænien har altid talenter i lange baner Smiley
Logged

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: 9# - Poetens højborg
« Svar #16: 18 Aug 2018, 16:18 »

Flot sæson! Lækkert med en "sikker" redning i ligaen, og så lige snuppe pokalen, det er super stærkt.

Fedt arbejde Smiley

Tak, jeg var faktisk i en periode omkring juletid så presset på spillere, at jeg var sikker på at jeg ville tage turen ned igen Wink
Pokalen hjalp en hel del på bestyrelsen - på trods af Dinamo gik efter ligaen og stillede bed en B-kæde.

Så fik du endelig lidt modstand.. Men med tanke på at spillerne bliver lidt ældre, profilerne forhåbentlig holder sig skadesfri og du kan lokke med lidt Europa League deltagelse, så varer det næppe længe inden du har hentet de 20 point til Top 4. At sælge talenter for 46 millioner fremfor de 4,75 du startede med, er jo også en solid fremgang..

Jeg har altid elsket østeuropæiske spillere i FM, men aldrig rigtig gjort mig så meget i klubberne selv, så det er sjovt at læse om dine bedrifter. Kroatien og Rumænien har altid talenter i lange baner Smiley

Det må man så sandelig sige - tror aldrig jeg er rykket op i en række hvor afstanden mellem de to niveauer er så stor !.. Men med nye læger og fysser, håber jeg at kunne holde skaderne for døren (kan allerede sige, det ikke er tilfældet pt.).
Det hjælper helt sikkert med EL, men nu er målet et MEGET heldigt gruppespil Smiley

Begge salg var gode i en klub hvor økonomien ikke hænger sammen, men begge var spillere som bar holdet på hver sin måde :b - i fremtiden skulle jeg dog gerne kunne sælge 2-3 af dem per sæson.

Østeuropa i FM ligesom i virkeligheden bugner med dygtige fodboldspillere, men de er også meget temperamentsfulde Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: 9# - Poetens højborg
« Svar #17: 21 Aug 2018, 13:10 »

The Poets - NK Zagreb
2020-2021

Presæson

Med afgang af Fintic, har jeg været nødsaget til at finde en erstatning som kunne være holdets kreative spids. Valget faldt i første omgang på Vinko Deak - Deak kom til klubben i sæsonen 19/20 og spillede alle kampe i den netop overståede sæson.
Det var derfor ideelt, at han skulle tage Fintics plads.

Det var dog tæt på ikke at blive sådan. Deak havde nemlig som mange af vores indkøbte talenter en frikøbsklausul i deres kontrakt. Normalt er den så tilpas høj, at den kan fjernes ved en forlængelse - men Porto, Inter, Liverpool, Manchester City og Real Madrid valgte alle er byde de 24 millioner på Deak og så havde vi intet andet valg end at accepterer.

Og bedst som vi planlagde en sæson uden Deak, kom PSG med en livline, i stedet for de 24 millioner, kom vi frem til en aftale som hed 19 millioner, 50% af fremtidigt salg samt at vi beholdte Deak minimum sæsonen ud.

Med Fintic og Deak som de eneste salg i klubben, er spillertruppen blevet 6 spillere bredere - dette skulle gerne hjælpe os i forhold til vores kampe i Europa.


Følgende seks spillere er kommet til klubben:


Mihael Rebernik er købt i Slaven Belupo, og den 24-årige højreback er udset en startplads på holdet - prisen på 335.000 DKK er en genistreg, da spillerens evner rækker til så meget mere end Kroatien.


Tonio Teklic kan meget vel være den næste spiller som forlader Zagreb til en af de 5 store ligaer. På trods af Teklics 21 år, har han været en del af Hajduk's førstehold siden 2015. Heldigvis for os, er konkurrencen så stor i Hajduk at vi har hentet ham på fri transfer.


Miljenko Tezak er blandt de mest spændende spillere i Kroatien under 20 år. Den 18-årige playmaker, minder på mange møder om Fintic og skal i løbet af de næste 2 sæsoner sluses ind i truppen. Han kommer gratis fra Varazdin.


Det sker at vi nogle gang laver dårlig køb, eller fejlcaster en spiller - Ante Hrkac var mere et køb, for at få en gardering til Gorse og Stimac i forsvaret. Men den 21-årige forsvarsspiller har på ingen måde overbevist mig om at købet for berettiget.
Prisen var heldigvis 0 kroner - men han har ingen fremtid i klubben.


Slaven Mitrovic er en spiller vi har fulgt i en årrække, og da muligheden bød sig, slog vi til.
Den 18-årige målmand, skal de kommende 2 år stå for U19 holdet, og derefter agere reserve keeper på holdet. Også han kommer på en fri transfer.


Adrian Semper... Navnet er kendt i hele Kroatien, om end har foretaget et af de forbudte skifte. 22-årige Semper har nemlig taget springet fra 2. målmand i Dinamo til 1. målmand hos Zagreb. Prisen var 560.000 DKK og i manges øjne et røverkøb - der spekuleres i om Dinamo havde set sig sur på Semper efter han droppede fælt i Champions League kvalifikationen.
Ikke desto mindre, er vi meget glade for endelig at have en kvalitetskeeper som med årene kan udvikle sig til en stjerne i klubben.
Europa

Takket være vores konkurrenter, startede vi vores europæiske færd i EL 3. Kvalrunde - Her trak vi det østrigske kraftscenter Sportklub Rapid Wien - Klubbens værdi er anslået til 495 millioner, hvilket hurtigt giver et billede af hvilken type modstander sidste års nummer 8 i Kroatien møder.


Sportklub Rapid Wien


Vi lagde fra land hjemme, i 35 graders varme - dette bar kampen præg af. De første 70 minutter var en kamp på vores præmisser, dog uden vi bed nævneværdigt fra os. Vi havde flere muligheder men det mest løb ud i sandet for os.

4 minutter før tid, kunne Muhar dog sende Deronjic i dybten og stadion eksploderede i ekstase over målet til 1-0 !
Wien har dog format og erfaring nok til at vide, at kampene spilles indtil dommeren fløjter - de får en ganske ufortjent mål i det første minuts overtid til 1-1. Men når ikke vi spiller kampene færdigt, kan vi ikke brokke os.

Returopgør

Der var fuld damp på kedlerne fra start af på Allianz Stadion. 23.052 tilskuere skubbede Wien op i et hæsblæsende tempo og højt tryk. Dette var vi dog forberedte på, og spillede for første gang, med vilje på kontra og omstillinger.
Dette gav pote efter blot 35 minutter da Vinko Deak fik bolden, og med raske driblinger ned af venstre kanten snød han 1, 2 3!! mand, et elegant træk ind i banen og BANG ! 0-1, bolden krøllede fornemt ind i det fjerneste målhjørne og det vigtige udebane mål var sikret.

Tiden gik og Wien gang mere og mere i bremsen, som energien forlod dem. Efter 95 minutter fløjtede dommeren af, og Zagreb er overraskende videre i Europa League kvalifikationen.

I playoff runden, står tyrkiske Konyaspor klar.

Konyaspor


Vi havde endnu engang fornøjelsen af at lægge ud på hjemmebane, og det blev 100% en kamp på vores præmisser. Spillet i maskinrummet og angrebene fra fløjene gik let som en leg, og Konyaspor havde svært ved at svarer igen på det hidsige presspil.

Ante Rogujlic kom på måltavlen efter 58 minutter, på et fint oplæg af Tonio Teklic, målet frustrerede tyrkerne, så blot få minutter efter trak deres stjerneangriber Tuğhan Albayrak sit andet gule kort - det bliver som bekendt rødt og herfra gik tyrkerne ned og spillede defensivt.

Lige lidt hjalp det, og Deronjic gjorde det til 2-0 efter 90 minutter på en stikning fra Lovro Rogulj
Kampen slutter 2-0 og det er vigtigt at vi score minimum et mål på udebane for at være sikre!

Returopgør

Kampen var præget af en speget sag, udvisning i sidste kamp til Tuğhan Albayrak blev nemlig trukket tilbage af UEFA, og han kunne derfor fint spillet i returopgøret. Dette til stor frustration for Zagreb lejren.

Vi kom bedst fra start da Deronjic gjorde det til 0-1 efter 15 minutter og det vigtige udebanemål var sikret.

Desværre for os begyndte Tuğhan Albayrak at rører på sig, og mellem det 19 og 26 minut havde han ene mand vendt stillingen til 3-1. Alvoren begyndte så småt at gå op for spillerne, de var ved at sætte alt over styr.

Ante Grcic kunne dog gør det til 3-2 kørt for pausen, og efter en meget lige 2. halvleg, kunne et tyrkisk hold i fuld offensiv se højrebacken Mihael Rebernik gøre det til 3-3 og Zagreb skal i Europa League gruppespil !!
Lodtrækningen


<a href="https://www.youtube.com/v/gHUb8CtpB1Q&amp;feature=youtu.be" target="_blank">https://www.youtube.com/v/gHUb8CtpB1Q&amp;feature=youtu.be</a>


Modstanderne er blandt de bedste klubber vi kunne løbe ind i, og gruppen giver ikke meget håb for point.
Målet er 0 point mod Fiorentina, 2 point mod Standard og 3 point mod Celtic.
Alt over 5 point er godkendt.
I ligaen roder vi rundt på en 6. plads, men der er klart forbedringer i spillet, på trods af vi stadig har en høj skadesfrekvens.
I pokalen løb vi ind i et 2-3 nederlag til Split, men med 2 brændte straffespark i ordinær tid, så er det fortjent vi er ude i Kvartfinalen.

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: 10# - Poetens højborg
« Svar #18: 22 Aug 2018, 14:57 »

The Poets - NK Zagreb
2020-2021


En helt ny standard
Lodtrækningen til Europa League havde sendt os lidt ned i kulkælderen - ingen af de klubber vi mødte var bare et enkelt niveau over os, nej de var etager over os. Selvom jeg synes truppen er god og talentfuld, så matcher den slet ikke de andre klubber.

Derfor var de 5 point målet, og ellers en attitude omkring "Det er bedre at tabe et angreb, end at tabe et forsvar".

Standard Liège - Ude

Vi startede i Belgien, hvor Stade Maurice Dufrasne lagde græs til. På stadion er 25.431 kaldt til kamp og blot 104 korsfarer fra Zagreb har indfundet sig. De kan da også se Standard komme foran 1-0 efter 7 minutter på et klodset frispark.

Spillet er overraskende lige, og spillerne indser at det måske ikke er helt umuligt med en udligning. Den falder da også lige før pausen da Ante Roguljic gør det til 1-1 med et flot langskud fra 32 meter. Den scoring gør pausebriefingen nemmere og spillerne får besked på at gå ud og sælge sig selv på den næstestørste scene.
Det tager da heller ikke mere end 3 minutter før Lovro Rogulj gør det til 1-2. Stadion forstummer, tanken om at Standard kan tabe eller bare spille uafgjort mod sidste års otter i den kroatiske liga er vanvittigt. Da Roguljic så gør det til 1-3 efter 64 minutter, begynder endeløse strømme af belgiere at finde mod udgangen - Zagreb vinder første opgør 1-3 stik imod alles forudsigelser!


Fiorentina - Hjemme

Sejren i Belgien havde startet en summen i Zagreb, kunne holdet virkelig spille lige op med de store og træde ind på den europæiske scene med ydmygelser af de store drenge?.. Nej... efter 5 minutter gjorde Douglas det til 0-1 til Fiorentina. Kampen er domineret af Fiorentina, som bare er det bedre - ydmygelsen er stor, ikke det at tabe 0-3 til dem, men at det sker på Dinamo's hjemmebane Maksimir.


Celtic - Ude

Nede på jorden igen, var Celtic Park næste mål - og medierne havde os som store tabere, kampen mod Standard bliver talt om som en enlig svale for Zagreb. Spillerne virkede derfor tændte og liderlige efter at vise, de ikke blot er en walk-over.

Karlo Muhar gør det da også til 0-1 efter 7 minutter på en flot omstilling, mod Celtic der angriber med nærmest 10 mand i hvert angreb. Dette betyder at vores force i dybe bolde og løbe dueller giver os store muligheder. Oscar Wendt er da også tvunget til at nedlægge Lovro Rogulj i feltet, og Ante Roguljic gør det til 0-2 på straffespark. to minutter senere i det 33. minut, slår Ante Grcic til på kanten af feltet og krøller den over i fjerneste hjørne til 0-3.
Pausen kommer Celtic mest til gode og 2. halvleg starter da også med komplet kontrol for skotterne. Presset er om nogen større, tempoet højere og tacklingerne grovere... Derfor er det da også med et kæmpe smil på løben af Lovro Rogulj som en ål, smyger sig mellem 3 spillere og går alene med Celtic-keeper Duncan Tennant, et elegant chip og måltavlen siger 0-4 !

Endnu engang har Zagreb forgrebet sig på en af de store, og euforien er enorm !


Celtic - Hjemme

Den overraskende sejr ligger stadig tydeligt i alles erindringer, og Celtic ligner et hold som har opgivet at gøre god figur i Eurpa League. Således gør Lovro Rogulj det til 1-0 i første minut, og 3 minutter senere er Vinko Deak på pletten og gør det til 2-0. Herfra er kampen på autopilot hvor vi er tilfredse og Celtic er afventende.
Teklic gør det til 3-0 i 2. halvleg, men kampen er hverken spændende eller flot spillet. Celtic har skuffet i denne sæson, kan der ikke være tvivl om.


Standard Liége - Hjemme

Blamagen fra 1. kamp skal vaskes væk, så kontakt var udmeldingen fra Standard op til kampen på Maksimir i Zagreb.
Standard kommer da også blæsende fra start og i først angreb gør de det til 0-1, derfra trækker de sig faktisk tilbage - vores omstillinger blevet småkendte blandt vores modstandere.

Heldigvis har vi flere strenge at spille på og da Ante Grcic kan sparke med begge ben, er han blevet instrueret i at sparke udefra så snart chancen byder sig, det gør den efter 16 minutter, da Standard laver en dårlig clearing 1-1 og de 23.015 kroater vågner så småt på tribunerne.
Vinko Deak har siden skiftet til PSG, været meget igennem - han fik fra fan profil til fredløs, det hjalp da heller ikke meget at han driblede sig igennem hele det belgiske hold og lagde bolden i mål til 2-1. Dette mindede dem blot om hvilken kvalitet de har mistet.
Standard ligner et hold, der nu kæmper for ikke at komme på 3-1, hvilket vi presser på for - desværre bliver vi fanget i vildskaben og i det 89 minut udligner Standard til 2-2 som kampen slutter.
Resultatet betyder at Zagreb og Fiorentina begge er videre og vi i sidste kamp skal spille om 1. pladsen.


Fiorentina - Ude

Begge hold er viderer og italienerne stiller med B-kæden fra start, og kampen er særdeles søvndyssende i 1. halvleg, kun Simeones mål i det 45. er værd at berette hjem om, og med 1-0 i pausen er ingen usikre på at Fiorentina tager 1. pladsen.

Der er dog en enkelt spiller der gerne vil nå 1. pladsen. Lovro Rogulj kommer ud fra pausen som en græsk helt og slås som en kriger - dette giver ham da også en dårlig tilbagelægning som han omsætter til mål 1-1.
27 minutter senere, hvor Zagreb har kæmpet sig ind i kampen, gør Rogulj det til 1-2 og nu er begge hold á point.
Dog har Fiorentina en bedste målscore, men da Karlo Muhar i det 85. minut gør det til 1-3 er det nu kun ét mål som adskiller Zagreb fra 1. pladsen. - Zagreb satser hele skidtet og det giver pote, i det 3 minuts overtid får Ante Grcic møvet bolden over stregen til 1-4 og holdet kaster sig i armen på hinanden og fejre allerede at skulle være seeded i det videre knock-out. Desværre er Filip Djordjevic ikke tilfreds med 2. pladsen og han score på kampens sidste chance blot 32 sekunder senere til 2-4 og Zagreb slutter med at måtte tage til takke med 2. pladsen.
Jeg er ovenud tilfreds med at have hentet 13 point, da målsætningen var 5. Spillet har været flot og skaderne har været minimale. "Desværre" viser store spillere i Europa nu interesse i vigtige spillere hos os, men så lange vi selv er i EL, tror jeg ikke der kommer bud på dem.


Lodtrækning til Knock-Out fasen i Europa League<a href="https://www.youtube.com/v/un9U_Fy55NA&amp;feature=youtu.be" target="_blank">https://www.youtube.com/v/un9U_Fy55NA&amp;feature=youtu.be</a>Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: 11# - Poetens højborg
« Svar #19: 25 Aug 2018, 23:47 »

The Poets - NK Zagreb
2020-2021


En gnist af poesi
Det mildest taget overraskende gruppe spil, og den endnu mere overraskende 2. plads i gruppen, har givet spillertruppen en enorm tro på egne evner. Den øgede eksponering har bragt scouts fra de næstbedste klubber i Europa, således at vi snart ikke kan være vores faciliteter bekendt, når vi skal vise os fra vores bedste side.

Derfor er det ekstra vigtigt at spillerne på banen viser deres kvaliteter.
Med vinteren netop overstået er det også tid til at hente det næste kuld op fra ungdomsrækkerne. I år er det blevet til kontrakt til 3 spillere.

Marin Simic er en spiller som er tæt på 1. holdet, og han vil med det samme indtræde som 2. målmand på 1. holdet. Derudover skal han overtage pladser efter Semper om så 2 sæsoner når han skal videre

Luka Kovacic er en spiller som minder meget om Lovro, og faktisk har han vist så gode takter på U19, at han agere 3. valg i angrebet. Kun Lovro og Deronjic står foran ham. Debuten kan endda kommer hurtigere end ventet da Lovro brækkede det ene ben under returopgøret mod Tottenham.

Marko Grbesa er en anden type angriber, end de andre vi har i klubben, hans boldbehandling er eminent og han er en leder type. Han er ganske vidst ikke i betragtning til 1. holdet de næste sæsoner.


Vinterpausen har også været velbrugt af Zagreb. Vi har hentet 4 spillere til klubben.


Robert Katalenic er hentet ind som gardering for Mihael Rebernik, og selvom han ikke er udset en startplads, så er han en af de vigtigste rotationspillere vi har i truppen. Med en alder af bare 19 år, og med 42 seniorkampen  på CV'et er han en spiller vi ser et stort talent i - Prisen på 5.500.000 DKK er i den høje ende, men vil tjene sig ind hvis han udviklet forsætter som ventet.


18-årige Damjan Mandic er fremtidens midtbane spiller - ikke blot i Zagreb men også på diverse kroatiske landshold. Mandic skal forsøge at slå Diyoke af pinden eller være klar til et salg af den nigerianske midtbane spiller. Prisen på 2.100.000 DKK er et fund til de penge, og Dinamos fans har offentligt ytret foragt, for et salg af den beskeden hed til lokalrivalerne.


Zoran Brlecic kommer fra Medjimurje for 850.000 DKK, og er kun udset en plads som reserve på venstre backen. Det er klar den placering vi har flest udfordringer i, så købet er et rent bredte køb.


Daniel Martins er sidste indkøb denne vinter, og et mere eksotisk af slagsen. Holdets første portugiser er blot 19 år, og kommer fra Benfica på fri transfer. Han er ligeledes indkøbt til den venstre back, men er mere tiltænkt en fast plads en 1-2 sæsoner.

Tottenham - Hjemme

Kampen har længe været udsolgt. 32.080 er mødt op på Maksimir stadion i Zagreb. 14.507 af disse står dog i Tottenhams trøjer, så der bliver ikke mengen 12. mand over opbakningen.

Kampen starter godt, på en kold og våd aften. Først chance tilfalder Rogulj, men han rammer overlæggeren. Navnene på Tottenhams hold, er ene superstjerner, Kane, Eriksen, Alli, Lloris og vi kunne blive ved. Derfor er det også enestående at vi spiller lige op med dem i store dele af kampen.
Det er faktisk kun Eriksen og Kane som driver gæk med defensive, og efter 80 minutter får Eriksen et noget tyndt straffespark, som Kane omsætter til mål. Tottenham vinder først opgør 0-1, løbet er måske ikke helt kørt, og New White Hart Lane venter.


Tottenham - Ude

Et næsten udsolgt stadion er hvad Tottenham byder os, og det er faktisk kun udebane sektionen, hvor der er tomme sæder. blot 130 er taget med os til kampen, og langt de fleste er familier til spillerne. Derudover er Picak også at finde på stadion.

Kampen starter som den sluttede i Zagreb, en meget lige kamp hvor begge hold kommer frem til små chancer. Men kvalitet fornægter sig ikke, og Kane sender Tottenham på 1-0 efter 10 minutter, på en dårlig clearing af Gorse.
fire minutter senere er Lo Celso på pletten og gør det til 2-0. Vi strammer vores formation op, for det er ingen skam at tabe til Tottenham, men der er ingen grund til at få tæsk.

Resultatet holder indtil overtiden hvor nyindkøbte Robert Katalenic gør det til 2-1, og vi forlader Europa League i denne sæson med æren i behold, og med fantastiske resultater i bagagen.
Vi er derfor ude samlet 3-1 mod Tottenham
En af forårets største overraskelser var Zagreb, derfor var det ikke helt uventet at der skete investering i klubben. Alligevel var det de færreste som så et salg af klubben. Ikke desto mindre har klubben fået nye ejere, som ikke længere vil satse på ungdommen, men på Europa og dominans i Kroatien.

Den nye bestyrelse har derfor allerede gjort sig upopulære blandt fansene, ligesom at de er i klinch med klubbens succestræner.
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: 12# - Poetens højborg
« Svar #20: 29 Aug 2018, 22:00 »

The Poets - NK Zagreb
2020-2021


Hverdagen kalder

Holdet har i denne sæson, vist sig fra deres klar bedste side ude i Europa. De har sågar i flere tilfælde spillet over evne, hvilket de to kampe mod Tottenham er et fint bevis på.

Selv i ligaen hjemme viste holdet for alvor, hvor seriøst klubben mener det ! - Den store satsning på unge spillere fra Kroatien, er endelig begyndt at vise sin værdi. Spillere som Deak, Rogulj og Gorse har gennem sæsonen sikret at Zagreb har kunnet spille med de helt store. Desværre er det også 3 spillere som stille og roligt tiltrække scouts fra de store klubber i Europa, uden vi har nogen mulighed for at erstatte dem. Deak er jo allerede solgt, men der arbejdes dag og nat på at forlænge aftalen til at løbe den kommende sæson ligeså.


Sæsonen har været usædvanlig tæt, og hvis vi trækker Dinamo ud af ligningen, lå der 3 hold og kæmpede om fordelingen af de europæiske pladser. Det var først i sidste spiller runde, at Rijeka trak det længste strå og derved står den på en flot 3. plads til Zagreb og EL i den kommende sæson. Vi var før sæsonen udset en 5. plads, og med sidste års 8. plads i mente, så er sæsonen bestemt også godkendt på hjemmefronten.Det var en sæson hvor vi måtte kæmpe til det sidsteOpsummering

Sæsonen er mere end godkendt på det sportslige plan. Alene det at vi gik videre fra EL gruppespillet var langt over egne forventninger. Samtidigt med at vi spillede så flot fodbold, give det store håb i den kommende sæson, hvor målet er at holde truppen sammen og måske forstærke os på 1 eller 2 pladser.


Økonomisk er den netop overståede sæson i særklasse. Holdet bruget 9 millioner om året i lønninger, så indtægterne fra EL dækker dette mange gange. Med 65 millioner i transfer indtægter samt 35 millioner i præmiepenge er vi nu et sted, hvor klubben kan investere relativt risikofrit. Bestyrelsen har således øremærket 65 millioner til stadion vedligeholdelse og fornyelse, samt opgradering af trænings- og ungdomsfaciliteter.
Vigtige tal for 2019/2020


Årets unge spiller: Niko Deronjic - 20 år
Årets spiller:
      3. Plads Vinko Deak - OMV
      2. Plads Niko Deronjic - AC
      1. Plads Lovro Rogulj - AC
Årets mål: Vinke Deak
Årets køb: Adrian Semper - MM
Topscore: Lovro Rogulj - 21 mål, 25 kampe
Flest assists: Vinko Deak - 13 assist 26 kampe
Sponsorater faldet fra DKK 2.237.000 til 700.000
Sæsonkort i 17/18 - 370
Sæsonkort i 18/19 - 689
Sæsonkort i 19/20 - 1941
Sæsonkort i 20/21 - 2231

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sider: 1 [2] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010