home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
27 Jan 2024, 23:44 Bubbles Blogs #5 - The Glory Hunter ...
24 Jan 2024, 14:43 Kenitho Træningsbanen Sportsdirektør
Antal Registrerede Brugere: 23242
  1 Bruger, 508 Gæster Online.

Indlæg: 1132677 over 31360 Emner
Nyeste Bruger: carrotjoshua
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2018
| | | | |-+  Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 3 Udprint
Forfatter Emne: Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤  (Læst 19306 gange)
Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Cittadella di Griffone ¤ 15 ¤
« : 01 Apr 2018, 22:28 »Solens første stråler har så småt ramt Toscanas hvide strande, de orange lertage byder morgengryet velkommen. Den 1214 år gamle by, begynder stille og roligt at rører på sig – det lyder som en stille visken mens byen indbygger gør klar til endnu en dag, i hvad der kunne være paradisets baghave.

Grosseto by er kendt for sit citadel, som stadig den dag i dag, står som det forsvarsværk det i sin tid blev bygget til at være – midt i citadellet ligger byens centrum, hævet 6 meter over resten af byen. Udefra tårner byen sig op, og indgyder stadig den dag i dag respekt og ærefrygt.

Blot et stenkast derfra finder vi Carlo Zecchini , et stadion fra 1960, hvor F.C Grosseto 1912 S.S.D holder til og har gjort de over 50 år. Stadionet har plads til 9.988 tilskuere som alle kan sætte sig bekvemt, dog er det kun langsiden mod vest som undgår regnen.

Klubben er grundlagt i 1912 og i langt størstedelen af den eksistens befundet sig i de lavere rækker, men fra 2007/08 til og med 2012/13 lå klubben i Serie B, med en 6. plads som bedste resultat. Siden 2013 er det dog kun gået én vej, og det er direkte ned og det hele imploderede sidste sæson hvor klubben sluttede absolut sidst i Serie D – E, med blot 3 sejre, 7 uafgjorte og hele 24 nederlag på en enkelt sæson.
De 14 point står den dag i dag, stadig som den dårligste høst nogensinde i Serie D – E. For at gøre ondt værre lukkede klubben også 90 mål ind og kunne kun bryste sig af at have scoret 27.
Klubben er derfor nu at finde Italian Eccellenza Toscana Grp.A, en simpel amatørklub, langt fra Serie B og det forjættede land.

Den 39-årige Vlastimil Luciano, har i mange år arbejdet med fodbold i Toscana. Tjekken har aldrig været i besiddelse af en træner job, men stået for arbejdet i kulissen og hjulpet flere klubber til at kunne fungere økonomisk selv i de lavere rækker. Derfor var det da også et perfekt match da Grosseto offentliggjorde Vlastimil som ny Sportsdirektør i klubben.

Ønskerne fra bestyrelsen er simple:

1.   Grosseto skal tilbage i Serie D indenfor 2 sæsoner.
2.   Klubben skal omsætte for 5 millioner i den kommende sæson.
3.   Sikre økonomi der tillader betalt stab.
4.   Klubbens hjemmebane skal fremstå som ”Citadellet”
Mens solen bevæger sig ud over middelhavet, møder Vlastimil op på ”Carlo Zecchini” for at møde spillere og frivillige i og omkring klubben. Eftersom ingen i klubben får løn, er der ingen kontrakt som sikre spillerne eller de frivillige deres virke i klubben, Vlastimil fortæller derfor alle i plenum alle risikere at blive prikket på ryggen i løbet af den næste måned, da truppen og staben først vil være endelig fastsat den 1. August.
Snakken begynder allerede at gå bagest i lokalet, og der opstår fuldt forventeligt murren i krogene. Vlastimil dæmper gemytterne og forsikre at ingen, som beviser deres værd vil blive skåret fra, men at han agter at løfte klubben.
« Seneste Redigering: 30 Apr 2018, 14:22 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 2 ¤
« Svar #1: 02 Apr 2018, 13:50 »

Varmen rammer Vlastimil i ansigtet, mens han blik er fastlåst på middelhavets skønhed. Solnedgangen har forvandlet himlen til Leonid Afremov billede "Love by the lake". Mens farverne vandre fra dybblå til en sart grøn og videre over i orange og rød, falder roen over Vlastimil, brikkerne for den kommende sæson, falder stille og roligt på plads og han har sin plan klar.
Han vender rundt i sandet, og trasker over til sine italienske lædersko og børster de bare fødder fri for sand. Arbejdet kalder!
 
Arbejdet i en amatørklub sætter sine begrænsning. Vlastimil har forsøgt at skaffe flere ekstra timer i døgnet, han har løbende afholdt samtaler med spillere og stabsmedlemmer. Flere har forladt Carlo Zecchini med vreden boblende under overfalden, Vlastimil har været hårdt men retfærdig. Ovenfor døren til hans kontor står skrevet "Assai pampini e poca uva", for Vlastimil tror oprigtigt på at "han som lover for meget, er værdiløs".

Af staben har Manager Nicola Giallini måtte sige farvel efter 12 måneder i klubben, Giallini var medvirkende til skræksæsonen sidste år, og formåede ikke i de første 4 træningskampe at vinde over andre end U/18-holdet.

Også 1. holds målmandstræneren Raffaele Ferioli har måtte sige farvel, han har været en del af staben i 3 sæsoner, men er blevet fundet for let til den kommende sæson.

Som erstatning for Giallini, er Teodoro Palatella hentet ind, og han har med sin 4-5-1 og offensive stil, den rette profil til holdet og Vlastimils ønske om spillestil.


Derudover er hentet Valter Vio som er fysisk træner, Giuliano Brunetti som fysioterapeut, Giacomo Mineo som målmandstræner og Piermario Derosas som talentspejder.


Der er dog også fordele ved at være amatør, nemlig at Vlastimil har muligheden for at hente spillere fra konkurrerende klubber og således er venstrebacken Andrea Giallombardo hentet hos Sant'Angelo Romano, den 37-årige italiener har tidligere af 2 omgange været i klubben, og fik sin opvækst i Roma. som tidligere Serie A spiller skal han komme med erfaring der skal styrke de unge spillere.

Ligesom Andrea er tidligere Inter spiller Nicola Beati hentet for at give ro på holdet, med sine 32 år skulle han gerne kunne blive en værdifuld spiller på midtbanen de næste par sæsoner. Beati har været klubløs i 13 måneder.

Målmanden Riccardo Casadei har også været klubløs dog i 15 måneder og har aldrig begået sig på højere niveau end Serie C. Casadei er i sin bedste alder, og skal gerne gå direkte ind på målet i start 11'eren.

Corrado Colombo er det klart største navn der pt. er i truppen, det tidligere stortalent med 9 U21-landskampe for Italien, tager sin sidste sæson for Grosseto, dette bliver hans 21. og sidste sæson med fodbold og vil derfra trække sig tilbage.
Colombo fik sin opvækst i Atalanta og debuterede for klubben i 1997.

Selvom truppen og staben den 1. August var på plads som ønsket, har resultaterne ikke været som håbet, og således er blevet til 6 venskabskampe med 4 nederlag og 2 uafgjort. Der er derfor allerede et stort på den nye manager Teodoro Palatella men også Vlastimil som har ansat ham.
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 2 ¤
« Svar #2: 03 Apr 2018, 08:23 »

Uha, en spændnede blog! Sjovt valg af land mv., følger med Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
« Svar #3: 03 Apr 2018, 10:32 »Himlen glimter og bragende buldre over Grosseto, de kraftige farver fra metallet som brænder under skyerne, varsler et nyt år og nye udfordringer. Stemningen er høj og folk fester i gaderne, på klassisk italiensk manér med perlende vin, god mad og maskebal!
Vlastimil deltager dog ikke i festlighederne, fastlåst på Carlo Zecchini går timerne på kontoret med at gøre status for de første seks måneder.

Før ligaen startede var forventningerne til klubben en 4. plads, og Palatella's opstart med tre nederlag, gjorde ikke at medierne ændrede dette syn i en positiv retning. Palatella forsikrede dog Vlastimil før ligastarten at holdet nok skulle finde på plads, og resultaterne derfra blive bedre.

Han skulle vise sig at få ret, de første tre kampe blev til sejre på 0-4, 2-0 og 1-2 og så var de eller i gang. Efter 18 kampe kan Palatella bryste sig med at ligge nummer 1, med 14 sejre og 4 nederlag. Dertil kommer at den offensive tilgang har gjort holdet til det mest scorende med 39 mål, og det hold med den 3. bedste defensiv, blot 15 mål er endt bag Riccardo Casadei.Desværre kan det vise sig at Palatella skal til at være kreativ hen over foråret, da topscorer Matías Vegnaduzzo som har lavet 14 mål i 17 kampe, er hentet hjem til Argentina på fri transfer.

Vlastimil har benyttet sig af vinterens transfervindue til at forstærke truppen med 6 nye spillere.

20-årige Manuele Macera komme fra Fucecchio, hvor han har spillet en god halvsæson på midtbanen, han har sin opvækst i Livorno og hans primær funktion bliver at styrke bredden på midtbanen.

Til at øge konkurrencen på kanterne er Raffaele Selva kommet fra Atletico Piombino, hvor han har leveret 6 oplæg i 18 kampe, han skulle gerne gå direkte ind i start 11'eren. Opvæksten har han fået i selveste Napoli, selvom han aldrig fik senior debut.

Da Macera kom til klubben, ønskede han at Vlastimil tog et kig på Denis Lamberti som var hans kollega i Fucecchio, den 23-årige angriber har haft et godt efterår med 9 mål i 16 kampe, og det lykkedes at lokke ham til klubben.

Endnu en gardering i angrebet, i form af Gianmarco Gabrielli er kommet til klubben, denne gang fra San Marco Avenza, hvor han i efteråret nettede 9 gange i 18 kampe. Den 20-årige italiener har sig opvækst i Pisa.

Nogle gange finder Vlastimil spillerne, andre gange gør talentspejderne og enkelte gange kommer spilleren selv, i tilfældet med Mattia Baldazzi bad han selv om lov til at træne med, hvilket han gjorde så overbevisende at den 18-årige midtbanespiller nu er knyttet til klubben. Før dette var han en del af Granamicas hold, og med 3 mål og 3 oplæg og 8 gange kampens spiller over 19 kampe, er det en spiller staben tror meget på i fremtiden.


Sidste tilgang i vinterpausen er Alessandro Marconi, den 21-årige italiener kan spille samtlige pladser i venstre side, samt den centrale midt, han kommer på fri transfer, men har allerede til træning etableret sig som en af kandidaterne til start 11'eren.


Vlastimil kan allerede nu glæde sig over at økonomien i klubben ser mere end lovende ud, da de ingen udgifter har til spillertruppen eller trænerstaben, er det kun stadion og diverse som trækker ned. Dertil kommer de godt 1500 der kommer til hver hjemmekamp og smider lige omkring 200.000 i entreindtægter til hver kamp.

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sunbao
FmFreaks Crew
(Ejer)
*

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
« Svar #4: 03 Apr 2018, 22:43 »

Dejligt malende beskrevet,  man føler sig hensat til at faldefærdigt italiensk stadion hvilket jo helt sikkert også har sin charme.
resultaterne er der kommet fin styr å også.
Logged

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
« Svar #5: 04 Apr 2018, 23:07 »... Pling, Pling, Pling - Det antikke cherub ur, spiller de samme toner, som det har gjort de sidste 300 år. Det er godt nok en kopi af nyere dato, men som den stor på hylden over kaminen, er det umuligt at se forskel. Vlastimil sidder og spiser sin aftensmad, den klassiske italienske ret Lasagne - De syv pling annoncerer at dagen snart er forbi, og at tiden er inde til at åbne en flaske vin og nyde aftensolen på tagterrassen. Aftenens flaske er en lokal specialitet, en lokalt dyrket Montecucco Sangiovese, den dybrøde saft spreder en skøn aroma da den flyder ud i glasset.

Alt imens Vlastimil nyder livets passeren, og det fredfyldte liv i paradisets baghave, tromler den moderne verden ind i hans egen boble. Mobilen ringer, og da Vlastimil kigger på displayet kan han se "Teodoro Palatella".

Vlastimil, jeg har kedelige nyheder, Riccardo Casadei har brækket tre fingre på højre hånd, til træning, og vi har ikke en målmand i truppen, som jeg stoler på kan holde os på 1. pladsen.

- Vi har 5 målmænd i truppen, én af de 4 andre må da kunne tage over de sidste 2 måneder?

Jeg er uenig Vlastimil, hvis vi skal være sikre på at vinde ligaen, er du nød til at finde et alternativJobbet som sportsdirektør, er så småt gået hen og blevet en livsstil for Vlastimil, og næste dag er det igen direkte fra jobbet i banken, og ned på kontoret, for at snakket med scouting teamet - De har arbejdet hele natten på at finde et alternativ.

Løsningen er såmænd også fundet, 24-årige Leandro Casapieri skal overtage rollen som 1. keeper indtil Casadei igen er på højkant. Casapieri kommer på fri transfer fra GhiviBorgo, men i stedet for at ankomme som ønsket 2. April, er han først tilgængelig den 1. Maj.

De flotte resultater i ligaen har da også været årsagen til at staben og truppen er som den 1. August, med undtagelsen af Casapieri. Efter nytåret var foråret startet i god stil med tre sejre på hhv. 0-2, 0-1 og 3-0 - det betød at Palatella og hans drenge var ubesejret og havde vundet 7 kampe med 7 rent bur til følge. En kæmpe præstation i sig selv.

Det skulle da også gå fra at være spændende med 4 point til nummer to ved nytår, til at blive rimelig uinteressant op mod de sidste 5-6 kampe.
Palatella formåede nemlig at holde snuden i sporet og sluttede på en flot 1. plads i ligaen!
Det er derfor med stor glæde at Grosetto kan annoncerer at de er at finde i Italienske Serie D - Gruppe B fra den kommende sæson. Vlastimil har allerede meldt ud at klubben arbejder på at blive semi-prof og at der vil blive styrket i såvel truppen på banen, som staben.

Økonomisk er sæsonen godkendt, da Grosseto slutter med et overskud på 1.560.000 DKK, ud af en omsætning på 5.162.120 DKK.

OG som det sidste ønske fra bestyrelsen, skulle Carlo Zecchini fremstå som den fæstning byen er. Bestået eller ej? Det vil Vlastimil lade være op den enkelte men 15 kampe på hjemmebane, 13 sejre, 2 nederlag og en 35-11 score.
« Seneste Redigering: 06 Apr 2018, 10:21 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Jonaspetersen93
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
« Svar #6: 06 Apr 2018, 00:40 »

Fantastisk, helt igennem fantastisk, fra resultaterne(selvfølgelig) men også den geniale og anderledes måde den er skrevet på, ja nærmest poetisk skrevet, blev helt fanget af den og følger helt sikkert med. KIU
Logged

Tidligere: Baloo38

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
« Svar #7: 06 Apr 2018, 09:35 »

Lækker læsning Smiley

Og flotte resultater, hvor langt er der op til Serie C? Som er i det alm. FM?
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 3 ¤
« Svar #8: 06 Apr 2018, 10:29 »

Dejligt malende beskrevet,  man føler sig hensat til at faldefærdigt italiensk stadion hvilket jo helt sikkert også har sin charme.
resultaterne er der kommet fin styr å også.

Fantastisk, helt igennem fantastisk, fra resultaterne(selvfølgelig) men også den geniale og anderledes måde den er skrevet på, ja nærmest poetisk skrevet, blev helt fanget af den og følger helt sikkert med. KIU

Lækker læsning Smiley

Og flotte resultater, hvor langt er der op til Serie C? Som er i det alm. FM?
Tak alle tre, sætter stor pris på rosen ! Smiley
De flotte resultater kan jeg ikke rigtigt tage æren for, selvom jeg har ansat manden bag Wink

Vlastimil er pt. rykket op i Serie D, som er niveauet under Serie C. Smiley
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 4 ¤
« Svar #9: 06 Apr 2018, 20:53 »Den stille ro har sænket sig over sommervarme Grosseto by, på centerpladsen sidder de lokale på deres små terrasser og nyder livet. Der er en summen i byen, alle taler om "Miraklet på Citadellet", oprykningen som mange drømte om, og få troede på. Hos bageren hænger den stolte grif i vinduet og slageren er begyndt at sælge "Bistecche allo griffon". Vlastimil har smagt på "grif"-bøffen, og den er forbløffende god. Et stykke flot marmoreret højreb vendt i timian, salvie og basilikum, hvorefter det har ligget i en hvidvinseddike - Det er nærmest en ærer at have den opkaldt efter klubbens triumf.

Desværre har roen ikke tilsmilet Vlastimil, klubben har ikke kunnet få godkendt søgsmålet om semi-prof status, og forventer derfor ikke at kunne udbetale løn før til sæsonen 19/20. Ergo balancere Vlastimil stadig sit job og sit frivillige arbejde i klubben.
Akkurat som sidste sæson, er ønsket at truppen og staben er på plads senest 1. August.

I staben har Vlastimil opsagt samarbejdet med Leder af ungdomsudvikling, Massimo Tassi, han har været i klubben i 12 år, men er ikke længere ønsket i klubben, grundet uoverensstemmelser i forhold til investeringer i ungdomsarbejdet.

Som afløser er hentet Massimo Rosato, den 46-årige italiener har aldrig tidligere arbejdet i en fodbold klub, men har sine meritter fra futsal.

Fodbolden er domineret af mænd, og det trak derfor også overskrifter i flere mellemstore italienske medier da Grosseto og Vlastimil annoncerede at Elena Rodolfi overtager styringen med klubbens U18 hold.
Følgende udtagelse er givet Vlastimil på spørgsmålet; "Er i nu sikre på, en kvinde kan klarer jobbet?

For at arbejde med fodbold, skal du besidde en passion, de første kender til. Så er det ligemeget om du er mand, kvinde eller en travhest. Hvis du lever fodbold, drømmer fodbold, ER fodbold, så har du en plads i min stab. Den 44-årige italiener har en B-licens og har tidligere været træner for Crema's U-18.

En mulighed over sommeren opstod, da en studerende fra University of Siena, manglede et sted at færdiggøre sin uddannelse indenfor Sportsforskning. Derfor har Grosseto tilknyttet blot 29-årige Carlo Alberto Stradaioli. Carlo er blandt de bedste på sit studie og vi ser frem til at givtigt samarbejde.

Det har også været muligt at udvide staben omkring U-20, hvor 33-årige Patrick Sighinolfi, er blevet ansat som assisterende U-20 manager. Sighinolfi kommer fra en midlertidig rolle som fungerende manager i San Sisto som spiller i Italian Eccellenza Umbria.

Sidst men ikke mindst har vi fået et nyt ansigt i scout-afdelingen, hvor Michele Ruggiero er trådt til, den 56-årige talentspejder, er faktisk en mindre berømt hed, da han i en alder af 54 år, debuterede i italiensk fodbold, hvor han spillede for Catanzaro i Serie C/C. De 54 år gør ham til den ældste debutant i de professionelle rækker i Italien.Truppen har også set massive udskiftninger på alle pladser. Efter den fremragende sæson er 5 spillere blevet hente på fri transfer, alle til klubber i Serie B eller C.

Ud er gået
Riccardo Casadei til Latina
Mattia Baldazzi til Livorno
Filippo Boccardi til Reggina
Maurizio Calzolari til Unipomezia
Simone Fischetti til Alessandria

De 5 afgange er dog intet imod de 13 spillere som er kommet til.

Ind på fri transfer er hentet

Roberto Di Vito - 27 år, centralt midtbane
Marco Villagatti - 35 år, centralt forsvar, kommer fra Fucecchio
Marco Boninsegni - 22 år, venstre/midtforsvar
Paulius Ditkevicius - 21 år, midtbane/kant
Yves Benoit Bationo - 24 år, central midtbane
Marco Tattini - 28 år, fløjspiller
Toni Aliaj - 19 år, midtbane, kommer fra Lazio
Filippo Moscati - 26 år, angriber
Olawale Tehe - 19 år, angriber
Mattia Novello - 20 år, højre back
Marco Paolini - 23 år, venstre back, kommer fra Poggibonsi
Francesco Sabatucci - 27 år, hele venstre side, kommer fra Pianese
Gianmarco Piccioni - 27 år, angriber


Således er staben og truppen nu på plads.

Bestyrelsen har endnu en gang været ud med deres mål for sæsonen.

1. Carlo Zecchini skal forblive et fort
2. Omsætningen skal øges med 1 million, til 6 millioner
3. Klubbens skal levere overskud
4. Klubben skal placeres i den øverste halvdel af tabellen, så minimum en 10. plads.

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 5 ¤
« Svar #10: 14 Apr 2018, 12:25 »

Skal vi snart videre i det italienske, Nodiem?? Peace
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 5 ¤
« Svar #11: 14 Apr 2018, 23:03 »

Duften af frisk slået græs spreder sig omkring Carlo Zecchini, den smukke grønne plet ser forrygende ud. Vlastimil sætter sine skinnende italienske site zip støvler på græstæppet, beslutningen om at investere i det nye underlag har bestemt været pengene værd. Ved siden af Vlastimil står Palatella, han nærmest stråler om kap med solen, sæsonen indtil videre har været godkendt, og han soler sig i den aktuelle succes.

Sidst sæsons flotte oprykning, har sikret Grosseto bookmakernes 2. plads i ligaen. Det er et tveægget sværd, hvor på den ene side, har det trukket folk til stadion, og bedre spillere har ville til klubben, til gengæld har nederlagene hurtigt skabt "panik" stemning i by og medier.

Karrusellen kører stærkt, og i en liga hvor 16 ud af 19 er semi-professionelle, er det svært at holde på de bedste spillere. Nyerhvervede Gianmarco Piccioni samt Filippo Moscati har begge henvendt sig til Vlastimil med et krav om løn fra næste sæson - dog med det løfte af de bliver i klubben hele sæsonen. Dette har klubben accepteret, med det forbehold at klubben ikke rykker ned.

Palatella har dog været det rigtig valg som manager i denne sæson indtil videre. På trods af en sløj start med 4 tabte venskabskampe og blot 2 sejre, har holdet alligevel formået at slå til når det gælder.
Således er klubben pt. at finde på en 3. plads, efter 13 kampe. De fordele sig som 7 sejre, 4 uafgjort og 2 nederlag. Holdet her præsteret det 2. bedste forsvar i ligaen, med 9 mål indkasseret, mens de har været de 2. mest farlige med 23 mål.Klubben har ikke tabt de seneste 6 kampe. Dette kan tydeligt mærkes på lægterne hvor de kommer omkring 2.000 til hver kamp, men mange af dem er blandt de 1.963 sæsonkort holdere. Dette er dog nok til at have flest tilskuere i ligaen.
 
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 6 ¤
« Svar #12: 14 Apr 2018, 23:23 »De grå hår har meldt deres ankomst, Vlastimil har i vintermånederne, været nødsaget til at tage drastiske redskaber i brug for at få sit skib på ret kurs. Når et mandskab begår mytteri på kaptajnen, skifter man ikke mandskabet, men kaptajnen må forlade skuden.

Efter den gode start, og en stime på 8 kampe i streg uden nederlag, begyndte Palatella at tage let på opgaven. Mange af de etablerede spillere blev sparet for at give plads til flere af de unge spillere. Dette faldt ikke i god jord hos spillere som Filippo Moscati, Emiliano Fratini og Andrea Ciolli som alle er i toppen af truppens hierarki. Det eskalerede totalt i december måned hvor 5 kampe kun kastede 6 point af sig. Vlastimil kaldte Palatella til samtale, og der blev det besluttet at 12. Januar blev hans sidste arbejdsdag, da Vlastimil havde fundet hans afløser.

I bagspejlet var dette ikke den bedste idé, Palatella havde tabt tilliden fra truppen, og valgte at spille sine sidste 2 kampe med en blanding af U20 og periferi spillere. Palatella efterlader et splittet hold på 6. pladsen.

Det er den første reelle krise Vlastimil befinder sig i, og de dårlige resultater falder tilbage på ham, da han har samlet holdet og staben. Det er derfor under stor årvågenhed fra lokalmiljøet da Vlastimil præsentere Aldo Andrea Zecchino som klubbens nye manager.

Aldo Andrea Zecchino er 32 år gammel, og kommer fra Tolentino, hvor han var assistent træner. Han besidder en C-licens, og praktisere end 4-3-3 smal, med fuld fokus på det offensive element af spillet. Han markeringsstil er mandsopdækning, og ynder at benytte sig af en 5-3-2 WB i kampe hvor modstanderen spiller offensivt.


Der blev fra flere sider talt om at Vlastimil havde begået et selvmål, ved at hyrer Aldo Andrea Zecchino i sit første manager-job, mens holdet var i opløsning. Men hans mandskabsbehandling og han motivationsevne har virkelig flyttet holdet utrolig meget siden ham kom.
Derudover har han sikre Vlastimil's job i den nærmeste fremtid. I sine første 10 kampe, har Aldo Andrea Zecchino sikret sig 9 sejre og blot 1 nederlag. Den statistik er i sig selv imponerende, men Vlastimil bider hellere mærke i måden, hvorpå sejrene er opnået.
10 kampe, 27 point, 29 mål og 13 mål indkasseret. Med det tempo er 1. pladsen indenfor rækkevide med 6 kampe tilbage.
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
« Svar #13: 16 Apr 2018, 08:43 »

Nøj, det er spændende! Håber den nye manager kan fører holdet til endnu en oprykning Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Broen13
FmFreaks Crew
(Forummoderator)
*

Offline Offline


 
Sv: Cittadella di Griffone ¤ 7 ¤
« Svar #14: 16 Apr 2018, 08:55 »

Hvordan spiller du egentlig..? Sætter du din assistent til at lave alt arbejdet omkring kampene, eller spiller du selv..? Der er jo en reel risiko for at dy bliver fyret, hvis assistenten står for kampene. Smiley
Logged

Så er jeg tilbage med en ny blog: Broen13 - FM24 - Journeyman

Sider: [1] 2 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010