home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 02:21:13 Rottenburg Blogkonkur... #08 - Næstved Boldklub...
I dag kl. 01:52:16 Nephilim Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2023 ...
I går kl. 23:17:32 Wester Jr. Blogkonkur... Westermann jr. - Part II
I går kl. 20:50:18 Nephilim Blogkonkur... The Tricky Trees - A t...
I går kl. 18:02:41 Alfster Blogkonkur... #1 "Juniors rejse ud a...
I går kl. 17:34:52 szukizek Blogkonkur... #2 Fremtidens Boldklub...
I går kl. 17:17:13 ydersog Blogkonkur... [Prolog] From Dutch to...
Antal Registrerede Brugere: 22439
  3 Brugere, 336 Gæster Online.

Indlæg: 1131999 over 31333 Emner
Nyeste Bruger: idysyler
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Træningsbanen
| | |-+  Tips og tricks
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Tips og tricks  (Læst 1861 gange)
KrookDale
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Tips og tricks
« : 29 Mar 2018, 19:52 »

Tænkte vi burde have en tråd til diverse småfifs, der gør at vi alle kan spille bedre.

Jeg starter gerne ud med hvad jeg lige har liggende.

Spillerrelationer og indkøb:

1. Sørg for at bygge gode relationer til dine spillere. Det øger performance og gør det umådeligt meget lettere at holde på dem. Ønsk altid tillykke efter awards, og ros med jævne mellemrum dine stjernespillere.¨

2. Der er ofte kup at hente ved at købe spillere der er transferlistede, utilfredse eller har kort tid tilbage på deres kontrakt. Gem et søgefilter, der kun finder spillere med én af de 3 betingelser opfyldt, og gennemgå jævnligt om der er dukket noget nyt spændende op. Du kan jævnligt købe billige stjernespillere på denne måde.

3. Hold godt øje med ungdomslandshold rundt omkring i verden. Er du ikke en topklub, kan det især være givtigt at holde øje med talenter i de mindre nationer, f.eks. østeuropa, de mindre sydamerikanske lande eller Afrika.

4. Brug søgefiltre effektivt. Lav minimumskrav til hvad en spiller skal kunne på den position du søger, og brug dette til at få sorteret skraldet fra.

5. Hold øje med nedrykkere. Der er meget ofte kup at lave, nogle gange lige efter nedrykning, men oftere når holdet er nået lidt ind i sæsonen.

6. Spilleres personlighed betyder meget for hvor hurtigt de forbedrer sig. Du vil gerne have spillere der har høj målrettethed, professionalisme og ambition. De to sidstnævnte kan til tider lures ved at se hvad personlighed spillere har, eller hvad din scout fortæller dig i sin rapport.

7. Udnyt for guds skyld tutor-systemet. Ældre spilleres gode personlighed kan smitte af på deres elevs. Det kan have stor betydning for elevens udvikling, og du kan sikre at dit hold har en høj målrettethed.

8. Dine spillere vil meget ofte kræve et lønhop efter din klub går op i reputation (dvs. efter oprykning eller sejr i Liga/CL/EL). Vær forudseende og smid dem en kontrakt før du vinder, derved kan du holde deres lønkrav lavere. Sørg i det hele taget for at være forudseende med spillerkontrakter, og tilbyde lønstigninger til spillere i hastig udvikling løbende.


Taktik

1. Jumping egenskaben har betydning stort set alle steder på banen, lad være med at ignorere den bare fordi du er på udkik efter en back eller en midtbanespiller.

2. Hold øje med om dommeren giver mange kort, hvis ikke kan du med fordel sætte dine spillere til at tackle hårdt.

3. Hold øje med om din modstander bruger kanter eller ej. Hvis ikke, kan du med fordel sætte dine backs til at være mere offensive, de vil have oceaner af plads.

4. Vær forudseende når dit kampprogram bliver voldsomt tæt og du f.eks. kun har én restitutionsdag. Vær allerede for kampen klar på hvilke spillere du ikke har i sinde at rotere til næste kamp, og skift dem ud allerede efter 45-60 minutter, således at de er klar til næste kamp.

5. Har din modstander langsomme angribere, kan du roligt spille med en høj forsvarslinje og derved lettere dominere spillet.
Logged

Fan af <indsæt klub>, siden <indsæt årstal> og derfor bedre end alle andre.

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010