home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
03 Mar 2024, 06:12 DeBuur Skadestuen Kan ikke vælge Liverpo...
23 Feb 2024, 20:56 ydersog Klubsøgnin... Manchester United
23 Feb 2024, 10:12 valverde4ever Pro Cyclin... Cycling Career - Kan d...
23 Feb 2024, 00:14 g00n Blogs Minimalistic 2020
19 Feb 2024, 14:02 rheya Omklædning... Home Grown spillere?
29 Jan 2024, 11:35 Mulle68 Nostalgi Patches CM 4
Antal Registrerede Brugere: 23283
  0 Brugere, 247 Gæster Online.

Indlæg: 1132681 over 31362 Emner
Nyeste Bruger: hotpayalkapoor
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Challenges
| | |-+  Kategori: Journey for the money
| | | |-+  JFTM: Vašek Oxoo
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: JFTM: Vašek Oxoo  (Læst 12975 gange)
Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
JFTM: Vašek Oxoo
« : 02 Mar 2018, 20:38 »

Navnet er Vašek Oxoo
Den nu tidligere serie 6-spiller har kastet sig over managerrollen.
Efter et alt for tidligt karrierestop som fodboldspiller, der desværre ikke rakte til højere niveau end serie 6, har den tjekkiske offensive kant Vašek Oxoo som 23 årig valgt at prøve kræfter med managerlivet.
I en alder af bare 23 år, var der enormt stor efterspørgsel efter den uprøvede manager fra Teplice.
Efter utallige ansøgninger i diverse klubber rundt omkring i europa blev det til en del jobinterviews.
Klubberne var:
R Excelsior Virton (3. div i Belgien), Finnsnes IL (2. div i Norge), Nybro IF (2. div i Sverige), Brumunddal Fotball (2. div i Norge), Carmarthen Town (Walisisk Premier League), Allemaal Samen Verbroedering Geel (3. div i Belgien), Tenhults IF (2. div i Sverige), Handknattleiksfélag Kópavogs (1. div. i Island) og Rukh Vynnyky (1. div. i Ukraine)

Hvor turen gik hen, var sådan set Vašek lidt underordnet. Efter hans mening, var der ikke et favorithold blandt dem. Det letteste ville da være Ukraine, så skulle han ikke så langt væk hjemmefra. Hvor Vašek managerkarriere starter henne vil tiden vise.


« Seneste Redigering: 18 Mar 2018, 20:57 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #1: 02 Mar 2018, 21:51 »

Turen går til

Der var ikke gået mange dage efter at Vašek havde været til de forskellige jobinterviews, han havde haft travlt.
Han havde brugt mange penge på flybilleter, han havde nærmest være hele europa rundt, i hvert fald i følge ham selv.

Han var godt træt, da han lå hjemme på sofaen i lejligheden på 50 kvadratmeter i Teplice.
Bærbaren havde han på skøddet mens han lå og kiggede på om de kampe han havde oddset på gik hjem.
Han havde oddset lidt, for at se om han kunne vinde lidt penge, i tilfælde af at han skulle bruge flere penge på flybiletter til diverse jobinterviews.
Aftenen gik og der manglede nu kun en kamp, og så havde han vundet 2.000 kr.

Der var pause i den kamp, så han tjekkede lige diverse sociale medier. Han havde fået en beskedanmodning på Facebook. Det måtte han lige tjekke hvad var.
Måske det kunne være noget med en klub der manglede en ny manager, som han skulle til jobinterview hos.
Anmodningen var fra en Carl Matthews.
Vasek kunne ikke lige huske alle de forskellige navne han havde mødt den seneste uge på hans tur rundt i europa.
"Dear Vašek Oxoo" startede beskeden med.
Vašek læste den grundigt. Ikke bare en eller to gange, men hele 5 gange blev beskeden læst.

Han havde fået et kontakt-tilbud fra klubben Carmarthen Town. Det var de første som svarede tilbage på alle hans jobinterviews.
I kontrakten stod at Vašek ville få 5.250 kr. om måneden. Det lød nu ikke af meget, men Vašek takkede straks ja til tilbuddet nærmest uden at tænke over tingene.
Vašek måtte lige finde ud af hvornår selve sæsonen startede i Wales, så han kunne nå at flytte, eller om ikke andet finde et sted at bo derovre.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #2: 11 Mar 2018, 19:12 »

*Servicemeddelelse*
Undertegnedes stationære computer er gået død, og skal derfor fikses...
Der går lige lidt tid inden der kommer updates.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #3: 18 Mar 2018, 21:32 »


Efter en kortere ufrivillig pause pga. computerproblemer er undertegnede nu tilbage.Husk navnet Vašek Oxoo

Vašek havde fundet et billigt værelse at bo i. Han tjente jo ikke så meget, så det var det der kunne blive råd til lige pt.
Han skulle nærmest bare have en seng og et toilet. Maden havde han heldigvis fået forhandlet ind i kontrakten, så kunne det da blive til lidt andet end rugbrød, eller hvad man nu kunne få i Wales.

Sæsonen i Wales startede officielt den 13. august, men inden den, skulle Vašeks første officielle kamp for Carmarthen Town være i pokalturneringen den 10. august.
Klubben var spået en slutplacering som nummer 6 i ligaen.

Inden disse to officielle kampe, skulle Vašek dog styre sine nye tropper i otte planlagte venskabskampe. Det blev til otte sejre, og folk var vilde med det antal mål som Vašeks tropper havde formået at score. Tilskuerne kunne slet ikke vente med at se deres hold i aktion mod bedre og sværere modstandere. 28-5 hed målscoreren for de otte kampe.

Vašek havde inden hans debutkamp haft en del spillere til prøvetræninger og det var blevet til fem nye spillere, der var tiltænkt til at gå direkte ind i startopstillingen. Den ene blev desværre skadet med et brækket ben i hans første træningskamp, og var derfor ikke en mulighed i nærmest resten af sæsonen.

Vašeks første officielle kamp blev en kæmpe succes. Det blev til en 1 - 7 sejr i pokalturneringens første runde. Hele 4 mål af samme spiller, og værd at bemærke, en af de nye indkøb.

Vi spoler tiden frem til 1. april 2018.
Klubben har spillet over evne stort set hele sæsonen. Det har betydet at Vašek har fået tilbudt en kontraktforlængelse, som han med glæde accepterede. Så kunne der komme lidt flere penge ind.Om det var fordi spillerne var utilfredse med chefens nye kontrakt, eller hvad der ellers skete, vides ikke, men Vašeks tropper havde fået gummiben og havde ikke vundet i 7 kampe, og lukket 22 mål ind i disse 7 kampe. End ikke 3 sejre i venskabskampe havde hjulpet holdet til at finde sejrkursen igen. Der var 2 kampe tilbage af selve sæsonen, og det havde indflydelse på om holdet skulle spille om playoffs til europa eller ikke.Holdet sluttede på en 3. plads, hvilket betød at der skulle spilles playoffkampe. Efter en smal 1 - 0 sejr i semifinalen gik Vašeks drenge i videre til finalen. Holdet fik en kanon start på finalen, hvor de var foran 2 - 0 efter bare 3 minutter, og som vi alle ved er 2 - 0 jo den farligste føring i fodbold, og det vidste Vašek godt.I løbet af sæsonen blev der sat nye rekorder, ikke mindst under 'Sekvenser' hvor både de gode og de dårlige rekorder blev sat.Alt i alt en mere end godkendt første sæsonen på kontoret for Vašek, der vandt tilskuernes hjerter allerede efter de første træningskampe, og efterfølgende fulgte han det op med en god sæsonen, der kulminerede i nervepirrende 4 - 3 sejr i finalen om en tur i europæisk fodbold. Vašek kunne derfor med stolthed sige at han har fået sin første personlige titel. Nu ville Vašek holde en velfortjent ferie, hjemme hos sin familie i Teplice, hvor han ville fortælle dem om hans spændende nye liv i Wales og hvad der ellers var i vente for Carmarthen Town.
Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #4: 19 Mar 2018, 08:36 »

Flot flot 1.sæson, virkelig imponerende Smiley Det ser rigtig godt ud!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #5: 19 Mar 2018, 17:16 »

Mange tak! Smiley Bliver spændende at se om jeg kan fortsætte de gode takter.
Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #6: 21 Mar 2018, 18:59 »
Turen går til Gibraltar

Vašek var hjemme i Teplice, for at holde ferie med resten af sin familie. Mens de sad på en restaurant ringede telefonen. Han tog den straks. I røret var anføreren, Dave. Vašek spurgte undrende hvorfor han blev ringet op, og så midt i hans ferie. Dave syntes at det var mærkeligt at han ikke havde set Vašek i klubben, når nu der kun var 1 uge til at holdet skulle spille kamp igen.
Det kom meget bag på Vašek. Han kunne ikke helt få det til at passe. Han havde givet gutterne 6 ugers ferie, og var så taget afsted. Der var stadig kun gået 4 uger mente han. Dave fortalte at de altså havde en kamp i Europa League, om sådan cirka en uge. Det havde Vašek fuldstændigt slået hen. Han undskyldte straks overfor Dave, og sagde at han kom tilbage til Wales hurtigst muligt. Han vendte tilbage til familien og fortalte det. De hjalp ham med at komme afsted, så han kunne være i Wales dagen efter.

Det blev torsdag den 28. juni 2018. Dagen var kommet hvor Vašek skulle stå overfor Lincoln Red Imps fra Gibraltar. Et hold han intet kendte til, og ligeledes gjorde ingen af Vašeks gutter. Kampen var heldigvis hjemme i Wales, så Vašek håbede at fansne kunne hjælpe lidt. Gutterne havde ikke nået at spille nogle venskabskampe, og så var de fleste stadig ret trætte. De lignede ikke nogle der var klar til at spille 90 minutter, men det var Vašek nok lidt selv skyld i.

Kampen blev en meget mærkelig kamp. Hjemmeholdet fra Wales kom foran efter bare 19 minutter og det tegnede rigtig godt. Den stilling holdt hele første halveg. Efter 50 minutter kastede en modstander sig ned i feltet som om han var blevet skudt. Vašek var rasende! Der blev dømt straffespark. Det scorede de på. 1 - 1 var også en okay stilling tænkte Vašek. Desværre måtte Vašeks blodtryk endnu engang på prøve. Uret stod på 72. Dommerens fløjte havde endnu engang lydt. Det var endnu et straffe. Igen imod Vašeks tropper. Vašek var ved at gå helt ud af sit gode skind, eller det der var tilbage. Der fløj en vanddunk ned i jorden. Han var tosset. To straffespark imod dem. "Jammerlig dommer" udbrød Vašek. Det var der dog heldigvis ingen der hørte.
De scorede også denne gang og det blev kampens resultat.

Sort så det ud. Et nederlag på hjemmebane. Nu skulle de vinde 2 - 0 på udebane for at gå videre. Vašek måtte i tænkeboks.

1752 km. nærmest stik syd på og en uge senere var returkampen klar til at gå i gang. Vašek havde tænkte kreativt og prøvede med hele fire spillere på den centrale midtbane, at overraske modstanderen fra Gibraltar. Vašeks hold stod godt på banen. Det blev en anden kamp end sidst. 30 minutter skulle der gå og der var scoret. Det var udeholdet der var kommet foran. Nu manglede de kun ét mål mere og et slutfløjt for at gå videre. Der skulle gå 18 minutter af anden halveg og det var gæsterne endnu engang. Tiden gik alt for langsomt syntes Vašek. Der var 10 minutter tilbage, dommeren fløjtede højt. Bolden var i hjemmeholdets straffesparksfelt. Alle kiggede på dommeren. Ingen kunne forstå det. Specielt da dommeren pegede på straffesparksplette n. Straffe! En af hjemmeholdets spillere var stiktosset og svinede dommeren til. Det kostede gult kort nummer to, farvel og tak for i dag.
Vašeks gutter kunne score for tredje gang i kampen og den var officielt lukket.
Sejren kom i hus. Vašek og holdet havde nærmest gjort det umulige. Vundet på udebane og sikret videre avancement. Holdet løb over til Vašek, tog fat i ham, og i fællesskab kastede ham op i luften. Det var nærmest som havde de vundet VM. Det skulle fejres. Holdet tog ud og fik en lille en sammen med de 19 medrejsende fans.

Næste skridt på den europæiske rejse ville foregå hele 3850 km. væk fra Camarthen.
« Seneste Redigering: 21 Mar 2018, 21:23 af Ninja777 » Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #7: 21 Mar 2018, 21:45 »
Hurtigt ind, hurtigt ud

"Vi lander om 30 minutter" - De havde nu fløjet de cirka 3900 km. og var landet i Tel Aviv. Her skulle holdet møde Maccabi Ironi Petach-Tikva. Klub med spillere som Manor Solomon, Johan Martial, Romário og en tidligere Liverpool, Chealsea og Arsenal spiller Yossi Benayoun. Hele 16 spillere med en løn over 45.000 kr., den bedst betalte Romário. En umulig opgave tænkte Vašek.

Kampen startede skidt. Et selvmål efter to minutter og underdogsne var allerede bagud. Hvad skulle det ikke ende med.
Efter 90 minutter stod der 4 - 0 på tavlen. Et selvmål og et hattrick havde sendt Vašek og spillerene hjem med et brag.

Returkampen en uge senere, hjemme i Wales, trak 1930 tilskuere til. De første 38 minutter var okay. De sidste syv minutter var rædselsfulde, gæsterne fra Israel hele 3 gange og så var den kamp ligesom lukket. Videre skulle Vašeks tropper i hvert fald ikke. Han brokkede sig til sine spillere i pausen. Den indsats kunne de simpelthen ikke være bekendt overfor dem selv, og alle tilskuerne der var kommet på station. Uret stod på 70 og der stod stadig 0 - 3. Han måtte indse at denne kamp var tabt stort. Han hørte pludselig jubel. Angriberen havde scoret. Der stod 1 - 3. Lidt ære var reddet nu. To minutter senere udbrød der igen jubel. Indskifteren havde scoret. Nu stod der 2 - 3, og der var 16 minutter tilbage. Sådan et resultat kunne Vašek kun være tilfreds med, taget første halveg i betragtning. Et udemærket comeback. Tiden gik. Der gik syv minutter og fansne brød igen igen ud i jubel. Der var scoret til 3 - 3. Igen indskifteren. Vašek jublede. Lidt senere blev kampen fløjtet af. Den uafgjorte kamp blev fejret, nærmest som havde de vundet. Ude af Europa League, men med æren i behold.


Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #8: 22 Mar 2018, 10:59 »

Sikke et europæisk eventyr Smiley Dejlig skrevet!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #9: 29 Mar 2018, 11:05 »
Halvdelen er gået, halvdelen er tilbage

Spillerne var trætte, da de blot to dage efter den europæiske 3 - 3 kamp, skulle spille den første af de i alt fem planlagte venskabskampe. Den første kamp blev vundet og ligeledes blev tre yderligere kampe og en enkelt blev uafgjort.

Ligaen gik i gang den 25. august 2018. De første fem kampe blev til fem sejre. En god start for Vašeks hold.

På trods af de hidtidige gode resultater og et økonomisk boost fra deltagelsen i europa, har Vašek været på besøg hos bestyrelsesformande n op til flere gange med et ønske om en trænerlicens. Heldigvis lykkedes det Vašek, da han for fjerde gang var på et visit hos bestyrelsen, at overtale dem til at betale en national c-licens til ham. Den ville tage cirka fire måneder at gennemføre.

Vi spoler lidt frem i tiden.
Det er nu den 1. januar 2019.

Camarthen har igen spillet over forventning og på trods af deres medieprognose som nummer seks og bookmakernes utrolige odds 1001 (en sidste plads), så ligger de pt. på en flot tredje plads, med fire point op til nummer et og seks point ned til nummer fire.
I Nathaniel MG Cup er holdet videre til finalen efter en 4 - 3 sejr i forlænget spilletid over rivalerne fra Airbus UK. Finalen spilles den 27. januar mod Bangor City.
Vašek er godt tilfreds. Han er en glad ung mand på 25 år. Han er glad for stemningen i omklædningsrummet. Han er glad for tilværelsen i Wales. Han er glad for spillerenes fantastiske sammenhold. Han er glad for at det går så godt. Holdet er det hold med flest scoringer i ligaen, og holdet er det hold der har lukket anden færrest mål ind. Holdet har to spillere i top fem på topscorerlisten, og den ene af dem er sågar ham med flest assists i ligaen.

Vašek kunne godt bruge en mindst ligeså god næste halvsæson, så ville holdet igen være at finde i europa. Han ville gøre sit til at det kunne ske. Men hvad der sket, der må tiden vise.
 Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #10: 01 Apr 2018, 20:02 »
Sæsonen er slut

Vašek sad en sen sommeraften på sin terrasse i hjembyen Teplice, det var cirka 20 grader. Han sad og tænkte over, hvilken sæson det egentlig havde været. Hvad skulle han svare journalisterne når de spurgte til lige netop det. Han prøvede at tænke lidt over det.
Personligt havde han bestået sin eksamen, og fået sin Nationale C-licens, og var endda også startet på en B-licens. Han havde fået forlænget sin kontrakt og fået en lille lønforhøjelse, så han nu fik 7.500 kr. om måneden.

I forhold til holdet kunne Vašek sige følgende. Efter 20 kampe, og det vil sige efter lidt over halvdelen af sæsonen, lå holdet nummer solidt nummer tre. Efter 32 kampe, lå holdet stadig solidt nummer tre. Så i tabellen var ikke sket så meget. Et meget stabilt forår, var endt med en slutplacering som nummer tre. Sommer nummer et, igen TNS for ottende gang i træk.

Af statistikker kunne man igen fortælle at Camarthen havde scoret flest mål i ligaen, 58 mål var det blevet til, en enkelt mere end Haverfordwest på andenpladsen. Mark Jones var blevet topscorer i ligaen med 24 mål, to styks mere end nummer to.

Et nederlag i finalen i "den lille cup" Nathaniel MG Cup, blev det til i slut januar. Yderligere blev det til et nederlag i forlænget spilletid på 2 - 3 i pokalturneringen, til holdet Haverfordwest, der endte med at vinde pokalen.

Holdets vigtigste kampe økonomisk set, måtte være holdets to sidste kampe mod hhv. Bala og Connah's Quay. To kampe om europæisk deltagelse. Første kamp var en anspændt affære, da Vašeks tropper en uge forinden havde tabt til netop Bala med 2 - 3. Der skulle også gå 74. minutter før der blev scoret. Heldigvis for Vašek, var det en af hans gutter. Kampen sluttede 1 - 0. Efterfølgende kamp mod Connah's Quay var finalen om en europæisk plads. Efter knap en halv times spil, stod der 1 - 0, som også blev kampens resultat. Hvem Vašek tropper skulle møde i Europa var endnu uvist.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #11: 02 Apr 2018, 12:50 »
Lodtrækning til Europa

Et par dage efter sad Vašek og vidste at der var noget han havde glemt, hvis journalisterne ville spørge ham om den mærkeligste oplevelse i den forgange sæson, men han havde fundet svaret. Det var nemlig følgende historie.

Vašek vågnede op en dag i foråret, drak sin kaffe, tændte computeren og tjekkede sine mails. Det gjorde han altid om morgenen. Han undrede sig over en mail. Mailen var fra bestyrelsen. De havde valgt at give Camarthen hele 4,17 mia. kroner til køb af nye spillere og nyt stadion. Han skulle bare lige bekræfte det, ved at ringe til bestyrelsesformande n. Det gjorde han, selvom klokken kun var otte.

Bestyrelsesformande n tog den straks og fortalte om de 4,17 mia. kroner. At de med glæde ville hjælpe Camarthen til the-next-level. Fedt, tænkte Vašek og takkede mange gange.

Dagen gik og det blev aften.
Vašek tjekkede igen sin mail, om der var kommet noget nyt. Det var der. En ny mail om de mange mia. Han læste den.
"Vi ønsker at de 4,17 mia. falder i gode hænder, så vi ville med glæde give dig dem..."
Stod der på første linje.
Længere nede stod der noget mere.
"Men da vi ikke har nummeret på Bill Gates, Jeff Bezos eller Warren Buffett, og taget datoen i betragtning, må vi desværre meddele dig, at vi desværre ikke kan sende dig 4,17 mia. kroner. Glædelig 1. april"

Vašek følte sig lidt dum. Han havde slet ikke kigget på datoen. Selvfølgelig var det en aprilsnar. Det var for godt til at være sandt.Vašek var stadig på sommerferie, hjemme i Teplice, da der skulle trækkes lod om kampe i første kvalifikationsrunde i Europa League. Det blev holdet FC Vaduz fra Schweiz der skulle spilles to kampe mod. De havde vundet Liechtensteiner Cup og havde derved fået deres plads i kvalifikationsrunde n, den havde de i øvrigt vundet de seneste syv gange. De lå på en syvende plads i den næstbedste række i Schweiz.

Der var to venskabskampe inden den første kamp mod FC Vaduz, der skulle klargøre Vašeks tropper til lidt europæiske kampe.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #12: 24 Apr 2018, 18:00 »
Andre ting at tænke på

Vašek var lidt bitter.
De var blevet sparket ud af banen af Vaduz, to nederlag, samlet 0 - 6.
Det var altså ikke i europa at holdet skulle have succes.
Heldigvis var der lige en måned til at glemme skuffelsen, eller hvad man nu skulle kalde det.
Ligaen startede lørdag den 24. august, og så måtte holdet vise at de var klar til at kæmpe.

Medieprognosen sagde en niende plads, men det lagde Vašek ikke meget i. Bookmakerne havde før taget fejl, men odds 700 på at holdet ville vinde ligaen, var alligevel ret fristende. Måske Vašek selv skulle smide lidt penge på det, måtte han overhovedet det? Nej, nok ikke rigtig. Så kunne han jo måske få problemer med matchfixing osv. Det ville han ikke. Måske skulle han bare give et hint til en ven eller lidt familie i Tjekkiet. Han sendte lige en besked hjem til, og fortalte at bookmakerne gav odds 700, og måske de lige skulle smide lidt penge på at Vašeks hold ville slutte på førstepladsen. Måske bare lige 1.000 kr.

Vašek ville i hvert fald gøre alt for at vinde, dette måtte være sæsonen hvor de kunne spille med om de sjove medaljer.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #13: 25 Apr 2018, 20:31 »
Halvejs men langt endnu

Vašeks hold var spået en niende plads, men det var der intet nyt i, bookmakerne var altid ret skeptiske overfor Vašek og holdet, selvom de leverede flotte resultater sidste sæson.

Bookmakerne skulle også vise sig, at have ramt helt forkert denne gang, i hvert fald hvis sæsonen sluttede efter seks måneder. Da kalenderen skiftede og hele verden trådte ind i år 2020, lå holdet på en første plads i ligaen efter 21 kampe spillet. Den laveste placering indtil da havde været en femte plads. Der var ikke sket det store på holdet, der var kommet to nye backup-spillere ind i truppen, men ellers ikke andet.

Vašek var et stort samtaleemne, dog kun i de lokale nyheder, der var ikke rigtig nogen i andre dele af Wales, der troede på at holdet ville holde førstepladsen hele vejen til slut. Men der var dog en enkelt, som Vašek mødte, da han var ved at give et interview på lokalt tv.

En fan var kommet hen midt i interviewet, og begyndt at snakke til Vašek, der ikke helt vidste om han skulle svare eller lade som ingenting. Manden, der nok var omkring 40 år gammel, fortsatte ind foran kameraet og fik sin vilje. Intervieweren spurgte manden, om der var noget han ville spørge Vašek om, og det var der.

”Ved du hvad, du skal simpelthen holde fast i dine spillere, du må ikke sælge nogen af dem!”
”I har bare at vinde resten af jeres kampe!”
”Jeg har oddset hele min opsparing på at i vinder ligaen!”


Vašek svarede, at han nok skulle gøre sit bedste til at holdet ville vinde, men han kunne ikke rigtig love noget. Vašek fik et kæmpe kram på live tv, og så smuttede manden ellers igen.

”Hold da op, der er nogle fans der virkelig tror på jer” sagde den kvindelige interviewer.
”Ja, det må man sige. Lad os håbe at det kun er få, der har turde at satse så meget på os” svarede Vašek.

Vašek var på hjem fra interviewet, og var egentlig rimelig træt, men også sulten. Han smuttede lige ind forbi den nærmeste take-away, for at få noget mad at tage med hjem i lejligheden. På vej igennem drive-through blev han mødt af en del bag skranken som kunne genkende ham fra interviewet. De havde åbentbart ikke så meget at lave, siden de havde haft tid til at se tv. Der blev spurgt om Vašek ikke var ham manageren fra Carmarthen Town, og det var han jo. Der var endda en der ville have en autograf.


Logged

Ninja777
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Vašek Oxoo
« Svar #14: 27 Apr 2018, 20:05 »
Enden er næsten der

Der var nu to kampe tilbage i ligaen. Det var mod TNS og Haverfordwest.
Vašek have endnu ikke tabt mod de to hold i denne sæson, men det var trods alt nervepirrende for spillerne. De havde matchbolden i to kampe, og kunne selv afgøre deres plads i ligaen. TNS kunne ikke nå at blive nummer et, men det kunne Haverfordwest. Vašeks hold skulle tabe både til TNS og til Haverfordwest, så ville sidstnævnte blive nummer et.

Vašek havde lige slået TNS 2-1 i semifinalen i pokalturneringen, det var dog på neutral grund, næste kamp mod TNS var på udebane, mon det kunne gøre en forskel?


Logged

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010