home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 20:57:40 MTniel Omklædning... Online
I går kl. 15:52:57 Boxx Blogs Boxx og Broen - Britai...
I går kl. 10:45:21 b0nb0n Journey fo... James Kennedy - Columb...
25 Apr 2018, 20:31 Ninja777 Journey fo... JFTM: Vašek Oxoo
25 Apr 2018, 15:39 Kauling92 Træningsbanen Hjælp til taktik
24 Apr 2018, 10:07 jakob95kp Klubsøgnin... FC Nordsjælland
24 Apr 2018, 08:08 b0nb0n Journey fo... JFTM: Prem Bologna
Emne Forfatter
Notts Unico LouisNott
Cittadella di Gri... b0nb0n
Hamburger Sport-V... szukizek
Plug&Play Wester
The sky is always... Nephilim
Juego Sucio Sarl
Wolverhampton Wan... b0nb0n
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Challenges
| | |-+  Kategori: Journey for the money
| | | |-+  JFTM: Prem Bologna
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] Udprint
Forfatter Emne: JFTM: Prem Bologna  (Læst 3218 gange)
b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Prem Bologna
« Svar #45: 09 Apr 2018, 08:34 »

God sæson denne gang! Nu håber og krydser jeg fingre for Europa gruppespil, så du kan skrape en masse penge sammen, og få de træner licenser!!!!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Prem Bologna
« Svar #46: 16 Apr 2018, 11:12 »

Med 6,3 millioner fra Champions League og 2,7 millioner fra Europa League nåede vi på Island helt op (eller ned) på -1,2 millioner kroner, da økonomien peakede i August. Og med ca. 4 millioner i sæsonoverskud - uden kapitalindskud og kun 910.000,- fra et salg i januar - så skulle vi bare gentage succesen, og så var økonomien for første gang i mere end 10 år på +. Men ja, det ville da være kedeligt hvis det var let...
Sæsonen var en lang blanding af et suverænt topniveau og et uhyggeligt lavt bundniveau. Vi startede skidt, og for første gang i min karriere på Island (10 hele sæsoner) gik holdet ikke videre i Icelandic League Cup. Så der var bekymrede miner, men opbakningen til holdet steg, da vi i straffesparkskonkur rence slog rivalerne fra FH i Champions Cup og hentede årets første titel. Og apropos FH, så kan man altid glæde sig over andres fald!
I ligaen blev vi hurtigt hægtet af Stjarnan (8 sejre i 8 kampe) og KR, som tog teten i rækken. I løbet af sommeren fik vi dog kæmpet os tilbage, men et koks i en travl August betød vi smed 8 point i 3 kampe mod nummer 7-9, og så var vi sat af igen. På imponerende vis fik vi kæmpet os tilbage igen og kunne have været med helt i toppen, hvis det ikke var for 2 nederlag i sæsonens sidste 2 kampe. Så det er meget tydeligt at se, hvor vi smed mesterskabet.
I Europa slog vi først Sheriff fra Moldova ud med 13-3 for så at tabe til Maccabi fra Israel med 6-1. I Europa League var endestationen Elfsborg med et nederlag på 5-2, så hvis vi skal længere, så skal lodtrækningen være i vores favør; Men som beskrevet i toppen, så behøver vi ikke at komme længere, så længe vi bare vinder 2 mesterskaber i træk.
Pokalturneringen bød på pokal nummer 2 i år, selvom vi havde en hård vej til finalen. Pudsigt nok, så var semifinalen og finale i Pokalturneringen de to eneste kampe vi vandt i en periode på 9 kampe (Vores kollaps i August måned), så det var trods alt heldigt nok, at vi holdt skansen i den turnering, som sikrede os en billet til Europa League.

Havde vi dog bare gjort, som vores U-19-Drenge

Nu står den, som så mange gange før, på et transfervindue hvor backerne og det centrale forsvar skal forstærkes, for ellers så er truppen utrolig solid med flere spændende unge drenge, som jeg håber kan tage det næste skridt. I år har truppen haft 4 Egen avl spillere i startopstillingen og talte hele 8 islændinge blandt de 11 første - og 13 i 18-mandstruppen som var foretrukket til kamp. Ellers handler det om at styrke bundniveauet, for så bør vi være de stærkeste på Island - Og så går jagten ind på + på kontoen, som nu er udskudt til 2031.

Nuværende sæson: 2029/2030
Nuværende klub: Íþróttafélagið Þór Akureyri
Tidligere klubber: Brumunddal Fotball (2017-2018), Futbolny Kljub Naftan Navapolatsk (2018-2019)
Dit omdømme i %: 5%
Nuværende løn: 750.000,- o/å
Nuværende licens: A-Licens
Samlet indtjening: 5.000.000,-
Mit omdømme er desuden faldet igen (tilbage på startniveau).. Det er efterhånden også mere blevet en klubtråd om Íþróttafélagið Þór Akureyri fremfor en Journeyman challenge, men det skal ikke holde mig tilbage.. Nogen bliver jo nød til at holde snor i b0nb0n Grin

EDIT:
Og så kom Sæsonopgørelsen.. Efter sponsorindtægter for den kommende sæson, ender vi på -321.193 pr. 14. oktober 2029.. Så tæt på Græder
« Seneste Redigering: 16 Apr 2018, 11:21 af Gilly » Logged


b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Prem Bologna
« Svar #47: 16 Apr 2018, 14:52 »

Haha! Jeg er sikker på det går stærkt, ligeså snart du kommer væk fra Island Smiley
Og jeg følger trofast med her i klubtråden Wink

Træls du ikke kunne følge op med et mesterskab, men er sikker på at det kommer igen i næste sæson, især med dine unge drenge, der forhåbentligvis snart er klar!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Prem Bologna
« Svar #48: 23 Apr 2018, 18:45 »

Sæson 2030? Ja, tak! Mere af det!
Vi var overlegen i Pepsi-Ligaen - Så overlegen at vi endda tillod os kun at hente 7 point i sæsonens sidste 5 kampe, hvilket giver et meget godt billede af, hvor stærke vi rent faktisk var. Det skulle vi også helst være. Med FH fraværende var der odds 2.0 på et mesterskab til Íþróttafélagið Þór Akureyri hvilket må siges at være en ganske pæn favoritværdighed at have hængende på os - Men vi levede op til den og tog endnu et mesterskab og endnu en bilet til Champions League.

For tredje år i streg vandt vi også Champions Cup og får chancen for 4 i streg mod Huginn til næste forår. De vandt nemlig pokalturneringen, hvor vi skuffende måtte forlade turneringen i 4. runde efter straffespark. Selvsamme konkurrence gjorde det også af med os i Icelandic League Cup Semifinalen, hvilket jeg bestemt ikke er tilfreds med. Men når absolut INGEN på holdet kan sparke til en bold der ligger stille (Hverken hjørne, frisspark eller straffe), jamen så er man næsten dømt til at tabe, hvis vi ikke kan vinde i ordinær spilletid.

Det kunne vi til gengæld i Europa. I år hed det Europa League og som så mange gange før var øjnene rettet mod 2. runde. Vi tog os også ganske sikkert af et mindre hold fra Makedonien i første runde, inden vi træk Xanthi i 2. runde. Bestemt ikke en skrækmodstander, men vi var også klar over at grækerne var blevet markant bedre stillet end dengang Prem Bologna gjorde sit indtog i fodboldverden. Deres bedste spiller tjente mere end islændingene gjorde til sammen, så vi var stadig underdogs. Efter 2-2 i Grækenland var der dog pludselig en glødende optimisme at spore, og med en ydmygelse på Island, så sikrede vi os en plads i 3. runde med samlet 6-2. Her ventede kroatiske Rijeka. Igen undgik vi hold som Tottenham, men Rijeka var stadig et nyk eller to op ad rangstigen. Vi klarede skærene flot på udebane med et hæderligt 2-1 nederlag, men gassen gik af ballonen i egen hule, hvor vores eventyr sluttede med et 3-1 nederlag (2-5 samlet). Men penge og koefficientpoint siger jeg ikke nej tak til!

Her 1. oktober (Normalt er det her at sæsonen gøres op, men det har de senere år rykket sig lidt) står vi med et sæsonunderskud på beskedne -601.899,- (Taget i betragtning af hvad vi tidligere har præsteret). Det skyldes udelukkende manglende indtægter, idet vi har haft udgifter for 1 million mindre end sidste sæson. Især manglende CHL gjorde ondt, da vi kun tjente halvdelen af sidste års beløb i præmiepenge - Men det betyder bare at vi tjener dét flere penge næste år hvilket er ekstremt positivt. For klubbens samlede gæld er nemlig på -3.089.958,- og det er inden vi får næste års sponsorpenge + det løse. Så hvis ikke min hovedregning falder helt igennem så bliver August 2031 måneden hvor Prem Bologna igen får grønne tal på bundlinjen i sin klub. Og så har de fandme bare at give mig den næste licens!

Og ja, jeg har også forlænget kontrakten og alt det der.. Klubben elsker mig stadig (74%) på trods af det er femte ejer klubben har haft i Bolognas tid. (Der er valg hver anden december og ingen kan åbenbart finde ud af at side 2 perioder). Jeg er efterhånden også blevet legende i klubben - En titel jeg deler sammen med min angriber Andri Þór Runólfsson som han måske også har gjort sig fortjent til. Han er derudover blevet højeste gennemsnit i 4 sæsoner, årets spiller af fansene i 6 og flest MoM i 6 sæsoner ud af de 7 han nu har været i klubben. Det er nok rimelig fair, at vi deler legendestatussen.

Nuværende sæson: 2030/31
Nuværende klub: Íþróttafélagið Þór Akureyri
Tidligere klubber: Brumunddal Fotball (2017-2018), Futbolny Kljub Naftan Navapolatsk (2018-2019)
Dit omdømme i %: 5%
Nuværende løn: 800.000,- o/å
Nuværende licens: A-Licens
Samlet indtjening: 5.750.000,-
EDIT:
Og med sæsonopgørelsen, så ender vi efter et pæn stigning fra diverse sponsorer med at stå med et underskud på -972.122,- Jeg lugter overskud og det lugter godt! Opstemt
« Seneste Redigering: 23 Apr 2018, 18:53 af Gilly » Logged


b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Prem Bologna
« Svar #49: 24 Apr 2018, 08:08 »

Super med snart overskud! Det er en fornøjelse!

Og nu forventer jeg snart du tager alle titlerne i en sæson, det kunne være en god afslutning inden du smutter videre Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Sider: 1 2 3 [4] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010