home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:32:33 warmon Blogkonkur... [15] Journeyman - We a...
I går kl. 00:44:38 Bubbles Blogkonkur... #5 - Danish Viking War...
17 Maj 2024, 18:03 Wester Jr. Blogkonkur... 3# Hjertet banker kun ...
17 Maj 2024, 18:01 Wester Jr. Blogkonkur... The beautiful game
13 Maj 2024, 13:45 Svartowiz Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2024 ...
29 Apr 2024, 14:53 andersnomanni Klubsøgnin... Inspiration
17 Mar 2024, 23:29 Fadbamsen Skadestuen ryger ud i online spil.
Antal Registrerede Brugere: 23301
  0 Brugere, 312 Gæster Online.

Indlæg: 1132742 over 31368 Emner
Nyeste Bruger: Jøddi
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Det Færøske Eventyr
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] Udprint
Forfatter Emne: Det Færøske Eventyr  (Læst 7947 gange)
Dida
Gæst
 
Det Færøske Eventyr
« : 20 Nov 2017, 21:53 »F F  G I Z A / F C  H O Y V I K
Efter et par testspil i løbet af både betaen og det endelig spil, er jeg nu klar til at kaste mig ud i mit første seriøse spil. Her har jeg valgt at drage en tur til yderkanten af det danske rigsfællesskab, nemlig Færøerne. Færøerne er i første omgang ikke med i FM18, så har været nødsaget til at hente den database for at få landet med i spillet.
 
Klubvalget er faldt på FF Giza/FC Hoyvik, som er en klub der blev oprettet tilbage i år 2012, som en fusion mellem Giza og Hoyvik. Klubben spiller til dagligt i 1. deild, som er den anden bedste række på Færøerne. Her er klubben ikke spået de store chancer, og medierne forventer at klubben ender som nummer otte. Klubben hører hjemme i hovedstaden, Torshavn, hvor de spiller på stadionet Gundadalur. Taget klubbens størrelse i betragtning, er det et ganske stort stadion, hvor der er plads til 5.000 tilskuere.

Giza/hoyvik spiller som sagt i 1. deild, og ligesom i Sverige og Norge, løber turneringen fra marts til august. Holdene møder hinanden to gange, hvilket betyder at der blot skal spilles 20 kampe i ligaen. Derudover er der også en pokalturnering på Færøerne, hvor Giza/hoyvik selvfølgelig også deltager.
Logged

Nodiem
Blogmester
********

Offline Offline

 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #1: 20 Nov 2017, 22:27 »

Interessant klubvalg ! - Glæder mig til at se hvor langt du kan tage dem ! Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Bendtner_23
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #2: 20 Nov 2017, 22:54 »

Fantastisk med et alternativt klubvalg! Har altid selv et spil på Færøerne, så er spændt på hvordan din tilgang bliver!
Logged

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #3: 20 Nov 2017, 23:43 »

Interessant klubvalg ! - Glæder mig til at se hvor langt du kan tage dem ! Opstemt
Godt at høre du følger med

Fantastisk med et alternativt klubvalg! Har altid selv et spil på Færøerne, så er spændt på hvordan din tilgang bliver!
Fedt du følger, du må endelig komme med et par tips, nu når du har store erfaringer med Færøerne
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #4: 20 Nov 2017, 23:50 »J A N U A R  &  F E B R U A R  2 0 1 7
Så er de to første måneder på Færøerne blevet gennemspillet. To stille og rolige måneder, som jeg har brugt på at finde mig tilrette i klubben, lære spillerne at kende og spille en række venskabskampe. Først og fremmest vil jeg dog komme lidt nærmere ind på min mission med dette save. Min kortsigtede plan er selvfølgelig at få Giza/Hoyvik op i landets bedste række og sidenhen vinde mesterskabet. Denne mission skal hives i land med egne talenter, og allerhelst talenter fra Færøerne. Dette skyldes primært at min mere langsigtede plan er at det færøske landshold skal med til de forskellige slutrunder, og også gerne nå langt til disse slutrunder. For at det skal lykkes kræver det et omfattende talentarbejde på Færøerne, som jeg håber på at Giza/Hoyvik kan være fanebærer for.

Truppen består i øjeblikket af 28 spillere, hvoraf hele 25 af disse spillere er fra Færøerne. Dette har inspireret mig til at sætte en målsætning om, at der maksimalt må være tre udlændinge i truppen. En af truppens bedste spillere er 31-årige Ahmed Keïta fra Senegal. Keïta kommer til at styre angrebet, hvor han kommer til at ligge alene i front som Targetman. Derudover forventer jeg også at Hanus ThorLeifsson og Evrard Blé, som begge spiller midtbane, kommer til at få en bærende rolle på mit hold.

På transferfronten har det været et sløvt transfervindue. Personligt har jeg ingen kendskab til Færøsk fodbold, og kender ikke rigtig nogle spillere fra Færøerne. Klubben var ikke i besiddelse af nogle talentspejdere, så de første par uger gik med at finde to nye talentspejdere, som nu skal afsøge øen for mulige talenter til klubben. Derfor har jeg endnu ikke lavet nogle forstærkninger til mit hold.

Taktisk har jeg valgt at mit hold skal stille op i en 4-3-3 bestående af en fire-back kæde, en defensiv midtbanespiller, to centrale, to kanter og en targetman på toppen. Mine forhåbninger er at komme til at spille noget boldbesiddende fodbold, hvor det er os der kontrollerer kampene. Indtil videre har jeg kun testet taktikken i træningskampene, men der har den også fungeret upåklageligt, på nær et enkelt tilfælde.

I træningskampene er det blevet til tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Vi åbnede sæsonen mod vores U/19-hold, som sikkert blev kørt over 3:1. Derefter galt det HB fra Færøernes bedste fodboldrække, som ligeledes blev sendt hjem med et 3:1 nederlag. I kampen mod EB/streymur løb Giza/Hoyvik dog ind i en ordentlig snitter, og tabte med hele 0:5. Sidst men ikke mindst blev det til en sejr over TB/FCS/Royn og en uafgjort mod Kí. Taget i betragtning, at fire ud af klubbens fem testkampe har været imod hold fra landets bedste række, synes jeg godt vi kan være tilfredse med taktikken og forberedelserne op til den kommende sæson. Den 11. marts venter sæsonens første betydningsfulde kamp, når vi Gæster NSÍ 2.
Logged

skipper92
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #5: 21 Nov 2017, 12:01 »

Det lyder som et spændende projekt du har gang i.
Vil da helt sikkert læse med Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #6: 21 Nov 2017, 12:25 »

Det lyder som et spændende projekt du har gang i.
Vil da helt sikkert læse med Smiley
Godt at høre du følger med Skipper Opstemt
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #7: 22 Nov 2017, 14:01 »M A R T S  &  A P R I L  2 0 1 7
Så blev endnu to måneder gennemspillet, og de to måneder har været præget af, at vi nu har fået taget hul på de betydningsfulde kampe. Som tidligere nævnt deltager Giza/Hoyvik i to forskellige turneringer, nemlig 1. Deild og den færøske pokalturnering. Målsætningen for 1. Deild er en placering i midten af tabellen, med eftersom ligaen består af rigtig mange reservehold, som ikke kan rykke op, så er der faktisk kun fire hold der kæmper om de to oprykningspladser. Dermed er en oprykning til landets bedste række langt fra usandsynlig. I pokalturneringen er målsætningen at nå første runde, hvilket klubben allerede er kvalificeret til ved spillets start, så den målsætning er allerede indfriet.

I ligaen er vi på forhånd spået en ottendeplads, så derfor er jeg meget tilfreds med vores placering efter de første to måneder. Giza/Hoyvik ligger placeret på en tredjeplads med 15 point efter otte kampe. Førerholdet er AB (FRO), som har 19 point, mens andenpladsen er ÍF 2 med 18 point. ÍF 2 kan ikke rykke op, så vi ligger i øjeblikket til oprykning.

Der er som sagt blevet spillet otte kampe i turneringen, hvoraf Giza/Hoyvik har vundet de fire, spillet tre uafgjorte og blot tabt en enkelt. En af de mere imponerende sejre kom imod FC Suõuroy, hvor Giza/Hoyvik fik en meget svær start på kampen med at rødt kort og et straffespark til Suõuroy. Heldigvis blev straffesparket brændt. Efter en halvtime formåede Giza at komme foran, men kort før pausen fik Suõuroy udlignet. I anden halvleg pressede Suõuroy hårdt på, men med et kvarter igen scorede Giza/Hoyvik det afgørende mål og hev sejren i land.

Pokalturneringen er ligeledes blevet skudt i gang, og i første runde ventede TB/FCS/ROYN fra den bedste række på Færøerne. Giza/Hoyvik kom hurtigt foran, men kort før tid fik TB/FCS/ROYN udlignet, og det hele skulle afgøres i straffesparkskonkur rence. Her trak Giza/Hoyvik det længste strå, og var dermed klar til kvartfinalen. I kvartfinalen ventede Víkingur Gøta, som er de forsvarede mestre i landets bedste række. Vi var derfor ikke spået mange chancer på forhånd. Giza fik da også en svær start på kampen og var bagud med hele 3:0 ved pausen, og selvom Giza fik pyntet på det i anden halvleg, blev det alligevel til et exit i kvartfinalen.
Logged

jogvan86
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #8: 22 Nov 2017, 18:58 »

Jeg har været en del af klubben i et par år som ungdomstræner og koordinator, så jeg følger med Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #9: 22 Nov 2017, 21:31 »

Jeg har været en del af klubben i et par år som ungdomstræner og koordinator, så jeg følger med Smiley
Nå hvor sjovt, så må du endelig melde ind hvis der er nogle faktuelle fejl! Og fedt du følger med Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #10: 23 Nov 2017, 17:11 »M A J  &  J U N I  2 0 1 7
Selvom vi blot er i starten af juli, lakker sæsonen allerede mod ende. Der er blot tre kampe tilbage og det er efterhånden til at se en ende på det færøske fodbold-halvår. Med tre kampen igen ser det forsat ganske fornuftigt ud for Giza/Hoyvik, og vi indtager i skrivende stund en tredjeplads med 28 point i 15 kampe. På førstepladsen har vi AB(FRO), mens ÍF 2 ligger på andenpladsen. Dermed ligger vi forsat til oprykning, da ÍF 2 er et reservehold, og derfor ikke må rykke op i landet bedste række. På fjerdepladsen har vi B68, som også har mulighed for at rykke op, og de er blot et point efter Giza/Hoyvik, så de sidste tre kampe bliver yderst interessante.

Kampene i løbet af maj og juni har været en smule svingende. Klubben har spillet syv af slagsen, hvilket har resulteret i fire sejre, en uafgjort og to nederlag. Vores 0:4 sejr over KÍ 2 har været lyspunktet i løbet af de sidste par måneder. Allerede efter tre minutter kunne Ahmed Keita gøre det til 0:1, og kort inden pausen kunne selv sammen Keita fordoble føringen. I andne halvleg skulle Arge ikke bruge mange minutter til at heade 0:3 scoringen i mål, og med få minutter igen blev det også 0:4 på mål af Hermansen.

Vores topscorer har indtil videre været angriberen Tróndur Arge, som har scoret syv mål i ni kampe, hvilket må siges at være ganske imponerende. Derudover har Ahmed Keita gjort det rigtig godt med fem mål i otte kampe. Keita har dog været plaget en del af skader. Vores krumtap i det centrale forsvar, Magnar Vang, skal også nævnes, da han indtil videre har haft en rigtig solid sæson. 
« Seneste Redigering: 23 Nov 2017, 17:13 af Præludium » Logged

jogvan86
Juniorspiller
**

Offline Offline

 
Sv: Det Færøske Eventyr
« Svar #11: 25 Nov 2017, 14:08 »

Nå hvor sjovt, så må du endelig melde ind hvis der er nogle faktuelle fejl! Og fedt du følger med Smiley

Der er et par fejl der kan blive rettet af FM:

Giza Hoyvík spiller nu på Hoyvíksvøllur, der blev færdiggjort i sommers og er nu deres nye hjemmebane.

I området Gundadalur ligger der 2 baner, Ovari Vøllur og Niðari Vøllur. Stadionet på 5.000 (Ovari Vøllur), tilhører B36 og HB.
Niðari Vøllur er hjemmebanen hos Undrið FF og tidligere Giza Hoyvík, kapaciteten ligger med rigtig god vilje på omkring 400-500 tilskuere (alt ståpladser).   
Logged

Sider: [1] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010