home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 23:06:09 Seller95 Challenges The SAF Challenge
I dag kl. 21:53:18 Schmidt Skadestuen FM19 - K70 media hotke...
I dag kl. 21:45:28 Broen13 Klubsøgnin... Hvem skal jeg være?
I dag kl. 21:06:40 Nephilim Omklædning... Brændte chancer!
I dag kl. 20:36:06 Ninja777 Blogs Turen går til Danmark
I dag kl. 20:26:19 Roche Blogs Brøndby og verdensherr...
I dag kl. 19:41:45 Kenitho Blogs SAF Challenge - Vejen ...
Antal Registrerede Brugere: 21024
  4 Brugere, 133 Gæster Online.

Indlæg: 1122749 over 30817 Emner
Nyeste Bruger: Jasperllama43
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2018
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  #15 - Balkan Dreaming
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 4 5 Udprint
Forfatter Emne: #15 - Balkan Dreaming  (Læst 16467 gange)
Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #3 - Balkan Dreaming
« Svar #15: 18 Nov 2017, 17:01 »

   

NK Aluminij

Opstarten på 2018/2019 sæsonen bød i år kun på 2 træningskamp grundet Champions League kvalifikationsrunde rne, hvor vi tiltrådte i Kvalrunde 1.


Venskabskampene endte hhv. 3-0 og 3-1 til Aluminij mod Tiszakécskei VSE og MAKÓFC fra Ungarn og var ikke værd at skrive hjem om.

Derimod blev der på transfersiden købt ind, således at der var lidt til spalterne i lokalavisen, først og fremmest blev David Lukanc hentet på fri transfer efter at have været her på lån fra Olimpija Lublana sidste sæson.
Dernæst blev Miha Kostanjsek på fritransfer fra NK Livar Ivancna Gorica her i Slovenien, hvor de spiller 3. division, han er hentet da midtbanen var tynd samt pengekassen tom.

Til U19 holdet er Arian Renerhentet ind til at vogte målet, så vi kan vinde U19-ligaen endnu en gang. Rener kommer fra Tabor Sezana som han hjalp til en oprykning til 2. division i Slovenien sidste sæson.

Slutteligt er Luka Kerin lejet hos FC Internazionale Milano i italien med købet om at kunne købe ham fri til sommer.

Der er ikke solgt nogen spiller af interesse.

Truppen ser således ud til den kommende sæson, jeg mener selv det er en fin blanding af stærke unge spillere, solide modne spillere og få gamle tudser !
Europæisk Kval

I første lodtrækning blev The New Saints FC fra Wales vores modstander, og der var rimelig store forventning til at vi ville hente to sejre, og at kampene skulle anskues som venskabskampe.

Første kamp blev en 0-4 udebane sejr hvor Tahiraj satte to mål på kontoen og Vrbanec en enkelt pind mens et selvmål stod for den sidste scoring, der var derfor lagt op til en rolig aften i hjemmekampen ugen efter.

Dette skulle dog ikke blive tilfældet, og selvom Aluminij holdet bested af unge spillere som skulle have deres ilddåb blev det alligevel til en overbevisende 7-0 sejr foran 1.632 vilde fans desværre ikke på eget stadion. Unge Nik Prelec scorede to kasser, mens Skoflek, Vrbanec, Muminovic, Mesec og Mensah hver sende bolden i mål en enkelt gang.Den flotte start betød vi var videre til næste runde, hvor vi straks mødte en stærkere modstander på papiret nemlig Qarabag FK fra Aserbajdsjan, her startede vi på "Hjemmebane" og lagde flot fra land med en 2-0 sejr hvor Mensah og Ziga Cander viste storform og scorede de vigtige mål.

i returkampen kom vi lidt uforberedt da hjemmekampen var endt 26-3 i skud og og 60-40 i boldbesiddelse og derfor havde vi ikke meget at arbejde med. Vi kom dog foran i det 25. minut på Mesecs mål, glæden var dog kort da Qarabag ét minut efter gjorde det til 1-1.

I starten af 2. halvleg lavede Janzekovic selvmål på en dårlig inderside parrering, og for at gøre ondt værre kom Qarabag på 3-1 i det 89. minut og derfor stod vi 10 mand i forsvar og afventede fløjten. Heldigvis betød udvisningen af Mesec ikke alverden og vi var videre til 3. runde.3. runde var allerede ved lodtrækning forudset til at være vores endestation - Det sidste hold fra Balkan til at vinde Champions League trofæet, nemlig Røde Stjerne stod for skud.
Vi lagde fra land på "Hjemmebane", denne gang blev det NK Maribors hjemmebane, med 3.670 fans på lægterne, blev det en ubesværet sejr på 3-1, hvor stjerne på holdet viste formen. Tahiraj, Mensah og Prelec stod for målene.

Udebanen var svær, allerede inden kampen startede var trykket fra de 37.000 fans altoverskyggende og vi fik da også en nervøs start, allerede efter 5 minutter er Røde Stjerne foran 1-0, derefter var det ren overlevelse, men vi trak det længste strå og er derfor i playoff til Champions League GRUPPESPILLET !!!!!!
Sidste hold vi skal slå før verden åbner sig er mægtige FC København!

Løverne startede hjemme, og vi blev overmatchet i alle spillets facetter, hjemmefra var målet ikke at komme bagud med mere end 2 mål og få en udebane scoring. Vi kom aldrig bagud med mere end 2 mål, men kampen sluttede desværre 2-0 til FCK. På hjemmebane var derfor nød til at vinde med minimum 3 mål og det var aldrig et emne, så drengene blev instrueret i at skaffe en sejr eller uafgjort som minimum.

Federico Santander ødelagde humøret da han i 38. minut sendte bolden ind bag Janzekovic til 0-1 og derfra var det håbløst. Der var dog glimt af hvad vi var så gode til sidste sæson og ungersvenden Ziga Cander scorede et flot mål på Robin Olsen til 1-1 kampens resultat og vi skal derfor desværre ikke i Champions League gruppespillet - Men de 25 millioner hjalp gevaldigt i klubkassen, derudover kommer der 20 millioner fra Europa LeagueNu må vi se hvad Europa League bringer og Ligaen er så småt også startet !
« Seneste Redigering: 18 Nov 2017, 17:04 af Nodiem » Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #4 - Balkan Dreaming
« Svar #16: 18 Nov 2017, 17:16 »

Ærgeligt I ikke lige to FCK også! Det havde været fedt med CL gruppespil allerede!! Vi håber på stor succes i EL! Opstemt
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #2 - Balkan Dreaming
« Svar #17: 19 Nov 2017, 12:56 »

Er kæmpe fan af Vrbanec, men tvivler stærkt på at jeg kan bringe ham til Mura  Skuffet. Ja Kouter gør det fandeme også godt på den centrale midtbane  Peace
Der er i det hele taget, masser af fremragende talenter i de Slovenske klubber  Thumbs Up

Han er også en dygtig spiller, men hvis du benytter dig af kanter så sigt efter Skoflek og Tahiraj - de er nok de mest oversete spillere i Slovenien i min optik Wink


God start du har fået dig Nodiem, både på bloggen og i ligaen. Det er altid spændende at læse om mindre hold i ukendte ligaer. Jeg følger med Smiley

Tak - Alt dejligt at kunne sprede lidt mere viden omkring de mindre spillede ligaer Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #4 - Balkan Dreaming
« Svar #18: 19 Nov 2017, 12:57 »

Ærgeligt I ikke lige to FCK også! Det havde været fedt med CL gruppespil allerede!! Vi håber på stor succes i EL! Opstemt

Ja, men det havde også været for meget af det gode, desuden tvivler jeg på at vi havde en chance for avancement, men med de rigtige hold og det stærke fort hjemme er der måske en mulighed i EL Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #4 - Balkan Dreaming
« Svar #19: 20 Nov 2017, 10:40 »

   

NK Aluminij

Nederlaget til FCK var, omend ventet, en hårdt pille at sluge. Champions League gruppespillet havde økonomisk bragt os op på niveau med de rigeste klubber i Balkan området. Ikke desto mindre blev de godt 45 millioner i præmie penge sat i system næsten før de kom ind på kontoen.

Bestyrelsen har i længere tid haft udvidelsesplaner i skuffen for nær sagt alle klubbens kerne områder.

Derfor blev det med glæde modtaget da Præsidenten Zvonko Jevsovar meldte følgende ud på pressemødet dagen efter kampen hjemme imod FC København.
Personligt havde jeg håbet på et ordenlig stadion, som kunne tage os gennem Europa i fremtiden, men der er simpelthen ikke nok fans til hverdag, til at det giver mening.

I forhold til mine visioner og mål, er det dog et skridt i den rigtige retning at både trænings- og ungdomsfacilitetern e opgraderes, således vi er på niveau med vores konkurrenter.

I Europa League har vi nu fundet vores tre modstandere i puljen - og med undtagelse af ét hold, mener jeg det er muligt at hente minimum 6 point mod de resterende to.
Ikke fordi det er dårlige hold, men på en god dag på hjemmebane burde der kunne hentes en smal sejr.

Aluminij var seeded i 4. seednings lag og som det hold med det dårligste pointtal, hvilket giver mening da dette er klubbens første europæiske kampagne.

Og faktisk lykkedes det også NK Maribor at komme i Europa League gruppe spillet, hvor de møder Valencia (Spanien), FC Nantes (Frankrig) og KAA Gent (Belgien) og jeg tror Maribor har en chance for avancement.

Vi derimod skal møde Red Bull Salzburg (Østrig), her forventer jeg 2 point som minimum, næste hold er FK Astana (Kasakhstan) og alt under 4 point er for lidt, på trods af mange udenlandske spillere, har de ikke en stærk defensiv.
til sidst har vi karrierens højdepunkt, vi skal nemlig til Anfield hvor Mr. Klopp og Philippe Coutinho står klar til at hvis os hvordan fodbold bør spilles - Her forventes 0 point, men vi skal undgå store røvfulde !

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Indsæt_Navn
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline

 
Sv: #5 - Balkan Dreaming
« Svar #20: 20 Nov 2017, 13:54 »

Rigtig spændende med Europa League, og godt at se at ham din chairman er glad for at kunne meddele.

Håber ikke de europæiske kampe kommer til at gå ud over den hjemlige liga. Kunne være fedt, om du kunne få lov at spille kvalifikation til det ene eller det andet igen i næste sæson.
Logged

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #6 - Balkan Dreaming
« Svar #21: 22 Nov 2017, 14:17 »

   

NK Aluminij

Som flere i kulissen hos Aluminij havde frygtet blev de europæiske kampe vanvittig hårde ved holdet, truppen var i forvejen smal og fyldt med unge spillere som endnu ikke har fået hård på brystet.

Liverpool - Hjemme


Første kamp blev mod Liverpool, hvor vi havde hjemmebane fordelen på papiret. Realiteten er dog at vores stærke hjemmebane slet, slet slet ikke er gearet til europæisk fodbold og slet ikke når modstanderen hedder Liverpool.

Derfor dannede NK Maribors Judski vrt ramme for opgøret, hvor hele 10.771 tilskuere var mødt op, desværre for os var størstedelen udebane fans, nemlig 6.601 Liverpool fans var med til at gøre kampen til en regulær udebane kamp. Det lykkedes da heller ikke at vinde kampen end sige få point. Et 1-3 nederlag blev realiteten hvor Liverpool vandt 1. halvleg 0-3 mens vi sikrede os en sejr i 2. halvleg på 1-0.

Vi forventede dog heller ikke andet end at undgå røvfuld.

FK Astana- Ude


Den næste kamp var udebane opgøret mod FK Astana, og på forhånd var det her, vi ville forsøge at hente point. 4 point var målet, så minimum en sejr var påkrævet. Vi viste da også klasse med en flot og fortjent 0-3 sejr over dem, foran 9.623 tilskuere, hvor hele 19 !!! holdte med os. Skoflek, Vrbanec og Prelec satte hver en bold i nettet.


Red Bull Salzburg - Ude


Hernæst skulle vi til Salzburg sammen med vores 28 medrejsende fans ! - busturen gik fint, og vi havde en OK fornemmelse af ét enkelt point. Red Bull Salzburg lagde godt ud og kom foran 1-0 efter blot 5 minutter,  og det var da også Red Bull som styrede slagets gang, og efter kampen viste skudstatistikken da også 20-9 til Red Bull.. De var heldigvis langt mindre skarpe foran kassen. Derfor var det også med står glæde at jeg kunne iagttage Ibrahim Mensah score til 1-1 efter 31 minutter.

I pausen blev vi enige om at lukke bedre ned så vi kunne få et point med herfra - Skoflek og Tahiraj var dog blevet enige om at give den en ekstra skalle og efter 52 minutter er Tahiraj på tavlen efter en lækker tværaflevering af Skoflek. Med stillingen 1-2 skubbede Reb Bull hele holdet frem, det gav Skoflek ekstra plads på kanten og efter en fræk tunnel endte han alene med Alexander Walke i Red Bull målet - 1-3 !! Et lækkert lop over målmanden og Skoflek sætter 3 point mere på kontoen !..


Red Bull Salzburg - HjemmeReturkampen startede rædsom - efter 32 sekunder lavede Tilen Ahec et straffespark som kun dommeren kunne se, Marco Djuricin omsatte det til en hurtig udebane føring for Reb Bull Salzburg, og Marco hvor slet ikke færdig for blot 26 minutter senere kunne han række hænderne i vejret og fejre hans andet mål i kampen.

Aluminij var under hårdt press hele 1. halvleg og der blev derfor talt med store ord i pausen, og taktikken blev lagt endnu strammere samt med højere pres. Efter 68 minutter kunne 18-årige Ziga Cander reducere til 1-2 og som skurken fra 1. minut flugtede et hjørnespark i mål fra imponerende 32 meter til 2-2.

Herfra var kampen til Aluminij fordel og Red Bull spillerene så stressede og nervøse ud, derfor var det med desperation i øjnene at hele Red Bull holdet kunne se 17-årige  Nic Prelec sætte en streg under et forrygende comeback i kampens 3. og i sidste tillægsminut sende bolden ind bag Alexander Wallke.

Resultaterne indtil nu har været nok til at Aluminij går videre fra puljen - i sig selv en enorm bedrift !!!Liverpool - Ude


Stemningen på Anfield var euforisk, men det stod hurtigt klart hvem der ville ende med at vinde kampen, allerede i det 5. minut gjorde Firmino det til 1-0 og herfra stod der Liverpool på alt, dog var 1-0 også stillingen ved pausen.

Aluminij fik besked på at spille på kontraerne som opstod og det gav flere store chancer, men der var ingen huller bag Karius i målet. Daniel Sturridge gjorde det til 2-0 i starten af 2. halvleg og til sidst lukkede Firmino showet med et mål i det 76. minut og derfor slutter kampen 3-0 til Liverpool.


FK Astana - HjemmeSæsons sidst gruppekamp var mod gruppens nummer 3, FK Astana. Kampen startede med fuld damp og Damir Bartulovic der i dag erstattede langtidsskadede Ziga Skoflek, gjorde det til 1-0 efter 4. minutter. Aluminij styrede kampen fint, men alligevel fandt Astana hul og gjord de til 1-1 i overtiden til 1. halvleg.

I 2. halvleg kom Aluminij bedst ud, og kom da også på 2-1 igen ved Damir, men herfra begyndte problemerne, der gik nemlig blot 7 minutter får Ahec fik sidst 2. gule kort og dermed en tur i bad - derudover gav det også et straffe til Astana som Janzekovic heldigvis tog - pulsen er på 200 ! og den skulle blive endnu højere da Martinovic trak et gult kort og samtidigt gav Astana kampens 2. straffespark. Men endnu engang stod Janzekovic i  vejen og resultatet blev en spændende 2-1 og vi er nu videre !!

DOG er det nok her vi slutter dette års kampagne - vi har nemlig trukket ingen ringere end AS Monaco, men eftersom NK Maribor sluttede sidst i deres gruppe, er vi nu de sidste slovenere i Europa.Resten af sæsonen har været præget af de ekstra kampe, da vi i år stadig er en del af pokalen hvor vi er klar til Semi-finalen mod Brezice fra 2. division. I ligaen er vi stadig med, men målene flyder ikke så let som sidste sæson, og spillet bære præg af en bedre defensiv, men svagere offensiv.
Vinter står nu for døren, og jeg ved at der kommer minimum en handel i hus !

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #6 - Balkan Dreaming
« Svar #22: 25 Nov 2017, 00:17 »

   

NK Aluminij

Transfer og YouthDer er hentet to  spillere til klubben i vinteren og de skal være med til bygge holdet op over de næste 2 sæsoner nemlig stor talentet Jernej Kotnik prisen for denne stjerne i svøb var 1.5 millioner og er hentet hos liga rivalerne fra Olimpija Ljubljana

Derudover er Matej Popovic som skal overtage for Skoflek og Tahiraj når disse bliver solgt til udlandet, når den tid kommer. Prisen var 137.000 fra Bravo og er udlejet til Rudar Velenje for at få 1. holds kampe.

Der er således også hentet tre spillere op fra U-17 til U-19 holdet og det drejer sig om

Peter Straus
Grega Ursic
Matej Horvat

Seniorene


Vi har haft vores først europæiske færd, og hvilken en - havde du sagt til mig fra starten af sæsonen, at vi ville stå  i 16-dels finalen mod storklubben Monaco, havde jeg ringet efter dem der deler trøjer ud, hvor ærmerne mødes på ryggen.

Alligevel er det der vi står den 21. februar 2019 og selvom vi ikke forventer at gå videre, har jeg fortalt spillerne at de nok kan forvente at der sidder et par 100.000 og ser dem i TV netop i aften og det er deres mulighed for at de største klubber skal se dem.

Desværre er kulissen ikke som vi kunne ønske os, ud af de 12.994 pladser på stadionet er blot 4.753 billetter blevet solgt og deraf er 1.085 medrejsende Monaco fans. Det er en mærkelig fornemmelse at se Monaco's spillere ankomme til stadion, hvor spillere som Falcao, Umtiti og Lemar er blandt de største stjerner - de 6 ben alene vurderes til 1 milliard kroner. Og i en klub hvor spillerne sjældent sælges for mere end et par hundrede tusinde kroner bør der være klasseforskel.

Kampen starter da også som ventet, et meget stærkt pres fra Monaco hvor Keita Baldé og Thomas Lemar gør lige hvad der passer dem, og efter 27 minutter kommer Falcao forrest på et indlæg fra Lemar 0-1. Herfra står den på overfaldsfodbold fra guldbenene og flere gange er det millimeter som holder bolden foran stregen. Pausen kommer tiltrængt ved stillingen 0-1.
I pausen spørger jeg truppen om de vil spille deres chance eller undgå en røvfuld - Ziga Skoflek er klar i mæglet

"Drenge denne chance får vi nok aldrig igen, lad os vise dem hvordan Balkan drenge spiller fodbold!
Til stor begejstring for resten af truppen, Skoflek er klart alfa-hanen i klubben, to af de aldrende spillere i klubben Mesec (31) og Muminovic (28) nægter at satse på sejren og jeg vælger at skifte dem ud for 18 årige Ziga Cander og 21 årige Dejan Petrovic. Ældste spiller på banen er nu 25 år, og de har derfor alt at bevise!

2. Halvleg starter fantastisk for os, vi kommer frem over den sidste tredjedel og har flere farlige indlæg, dog uden 17-årige Jernej Kotnik kan få den prikket over stregen. Da uret runder 54 minutter sender Ziga Skoflek en perfekt stikning til navnebror Cander som modtage den i feltet med Umtiti lige i ryggen - Cander skyder i samme sekund som Umtiti hiver ham bagover, bolde krøller op i hjørnet, men i samme sekund fløjter serbiske dommer Milorad Mazic straffe!! Til stor frustration for spillerne der kræver målet anerkendt - han er ikke til at rokke.

Kotnik lægger bolden klar, og sparker - Danijel Subasic springer til højre, mens bolden flyver til venstre og tager stolpen og Varane cleare den. Desværre stadig 0-1.
Monaco kommer sig over den svære start, og i det 73. minut gør Jovetic det til 0-2 på oplæg fra Baldé - 3 minutter senere er den gal igen og Baldé modtager en flad bold i feltet fra Falcao og sender den i mål til 0-3.

Kampen er tabt selvom Ziga Skoflek gør det til 1-3 i det 78. minut efter et flot soloraid.

Der er jo altid returkampen på Allianz Riviera !

Og netop 7 dage senere står vi foran dette fantastisk stadion, i de smukke omgivelser!

Målet med kampen er at undgå den totale ydmygelse på deres stærke hjemmebane, hvor de slog FCK 4-1 i Champions League gruppespillet efter de havde slået os ud til EL i stedet for CL.

Kampen bæger præg af at Monaco er så godt som sikre på at gå videre, og Aluminij holdet er i snit 21 år. Baldé gør det til 1-0 efter blot 5 minutter, og derfra spiller Monaco hyggebold, de vil ikke rigtig frem af banen, men i stedet varme bolden omkring midten. Det er da også denne slags arrogance som giver Nic Prelec muligheden til gøre det til 1-1 kort før pausen på indlæg fra backen Lukanc. Efter pausen går kampen lidt i sig selv, og det sidste søm i kisten kommer i det 84. minut hvor Varane gør det til 2-1 og vores europæiske færd er slut for denne sæson.
U-19 holdet


Ikke nok med at 1. holdet gjorde det overraskende godt i Europa, så har U-19 også vist sig fra deres bedste side, og efter at have slået APOEL U-19 sammenlagt 6-1 og Røde Stjerne 2-1 så stod Real Madrids U-19 for skud, i UEFA Youth League 1. Knock out runden.

Her var der specielt en spiller som afgjorde kampen, nemlig det spanske stortalent Aarón Urdín, som lavede hattrick indenfor de første 40 minutter, kampen sluttede dog 2-3 og derfor er det bestemt godkendt at ryge ud til Real Madrid.

Udover de flotte europæiske resultater vandt de unge drenge ligaen igen i år, og ungdomspokalen17 årige Matija Zizek blev topscore med 19 mål.Ligaen


Ligaen har i denne sæson været præget af meget svage tophold, specielt Domzale og Maribor har skuffet gevaldigt, dette har da også give os mulighed for at være dominerende, hvilket vores 5-1 sejr over Maribor også vidner om.
Derudover er der scoret mange færre mål i denne sæson en forrige.

Det var nemlig Skoflek der sidste år med 24 mål blev topscore med nummer to på 18 mål. I år var det blot 12 mål !! Som var nok til en topscore titel og aldrig har dette være så lavt. Skoflek vandt topscore titlen igen i år, på trods af halvt så mange mål.


Hvis turneringen er lige så svag næste sæson, har vi gode chancer for at gentage succes fra i år, hvor vi vandt ligaen!Vi røg desværre ud af pokalen i semifinalen mod NK Brezice fra 2. division.


Priser og anerkendelse
Klubben har fået følgende anerkendelser:

Største overraskelse i Europa League
Største overraskelse i Champions League
Derudover er klubben rykket fra 377 til 151 på klubranglisten
Aluminij satte klubrekord med 76 point i en enkelt sæson
7 spillere er valgt til sæsonens hold nemlig; Janzekovic (MM), Lukanc(FV), Martinovic(FC), Ahec(FC), Petrovic(MC), Skoflek(OMH) og Tahiraj (OHV)

Personlige priser

Ziga Skoflek tog igen i år topscore prisen med 12 mål
Årets unge spiller gik til Dejan Petrovic på 21, han vandt med 127 point ud af 200


Klubbens udvikling


Det er blevet besluttet at udvide stadionet til 1.100 siddepladser op derved næsten en fordobling af de 600 siddepladser, prisen ligger på 2.750.000 og står færdig 11/3-2020
Derudover er byggeriet af trænings- og ungdomsfaciliteter startet og med en pris på 19 millioner, kan vi den 6/12-2019 indvie de nye omgivelser
Økonomi


Den europæiske overraskelse har givet et overskud over sæsonen på hele 35.807.694 kroner og giver os et helt andet budget at arbejde med, og klubben har fået et kæmpe puf i den rigtige retning !
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

L.Wee
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #7 - Balkan Dreaming
« Svar #23: 25 Nov 2017, 17:37 »

Elsker simpelthen at læse dine blogs når du er øst på og rejser sådan nogle hold som dette  Thumbs Up

Bliver da godt nok spændende at se hvad der kommer frem af akademiet når du vært år kan udvide faciliteterne
Men at få et stort stadion i sådan en by, bliver nok lidt svært  Ubeslutsom
Logged

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #7 - Balkan Dreaming
« Svar #24: 26 Nov 2017, 16:21 »

Elsker simpelthen at læse dine blogs når du er øst på og rejser sådan nogle hold som dette  Thumbs Up

Bliver da godt nok spændende at se hvad der kommer frem af akademiet når du vært år kan udvide faciliteterne
Men at få et stort stadion i sådan en by, bliver nok lidt svært  Ubeslutsom

Dejligt at høre det falder i din smag ! Opstemt
Det er feedbacken som driver i hvert fald mine blogs Wink

Men ja, håbet meget på at vi kan komme i Europa de næste 2-4 sæsoner så vi kan få faciliteterne nær toppen og gerne 4.000-6.000 siddepladser så vi kan få entré hjemme Opstemt
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #8 - Balkan Dreaming
« Svar #25: 26 Nov 2017, 23:58 »

   

NK Aluminij

Pre-sæsonSidste sæson gik over al forventning, omend jeg forventer en langt svære liga i år. Stort set alle hold har forstærket deres offensiv,  og vi sigter derfor imod at klare os hæderligt i Europa spillet og dernæst fokus på ligaen.

Grundet vores indtog i Champions League kval runde 1, har vi kun haft tid til en enkelt venskabskamp, som vi vandt 5-0 ude mod FKS Nemšová.


Der er ikke hentet spillere værd at nævne, men fire spillere til fyld på U-19 da kun 3 fik kontrakt sidste sæson og 7 forlod holdet.
Europa Kval


Takket været titlen sidste sæson i ligaen, var vores første kamp i Europa i  Champions League kval runde 1, hvor modstanderen hed MTÜ Jalgpalliklubi FC Flora, eller bedre kendt som FC Flora (Estland).

Vi lagde ud hjemme hvor vi foran 1.338 fans kom flot fra start med en 3-0 sejr på mål af Vrbanec, Kerin og Rodin
Returkampen blev en gyser, og det var selvforskyldt da vi tog alt for let på opgaven.

ved halvlegen var stillingen 2-1 til Flora, og først i de døende minutter gjorde først Ziga Cander det til 2-2 og dernæst Ziga Skoflek til 2-3 og vi er klar til næste runde.
Her stod FC Basel i vejen og da lodtrækningen faldt, kunne jeg godt se at det blev enden på dette år i Europa. Det betød dog ikke at vi ikke ville spille vores chance.

Vi havde valgt at stille op som vi plejede, men som aggressiv overfaldsfodbold, og det gav allerede pote i det 7. minut hvor 17-årige Kotnik gjorde det til 1-0. Det var ikke meget Basel var på bolden, og de undervurderede os fra start - det lykkedes dog Mohammed Elyounoussi at gøre det til 1-1 i det 34. minut.
Minuttet senere fra Kotnik dog på pletten igen og gjorde det til 2-1, hvilket også var pausestillingen. Efter pausen stod der Aluminij på det hele og vi kom til mange gode chancer.

Basel gik dog helt ned i kadence og Petrovic kunne gøre det til 3-1 i det 77. minut, det var et tydeligt frustreret Basel hold som endvidere begik et straffe i det 82. minut som Jaksic satte ind til det uvirkelige 4-1, og som om det ikke var nok, ville  17-årige Golob også være med og i sin debut kvitterede han med en scoring i det 88. minut til imponerende og uvirkelige 5-1.
Det har virkelig tændt et håb i holdet og specielt i manageren som havde solgt kampen for en uafgjort.

Returkampen på St. Jakob-Park var udsolgt og 27.600 fans blæste Basel frem ad banen !
Presset var enormt, alligevel er det Kotnik som gør det onde ved Basel og gøre det til 0-1, og glæden for udebanemålet er kæmpe i truppen, spillerne virker som om de er sikre på avancement. Selv ikke da Basel gør det til både 1-1 og 2-1 før pausen er glæden til at hive ud af spillerne og humøret er højt i omklædningen i pausen og jeg begår fejlen ikke at hive dem lidt ned, men puster til en allerede brændende ild.

Derfor er det med stor irriration at kunne se Basel komme på 3-1 efter 77 minutter og 4-1 efter 80 minutter. Spillerne er splittet og skændes indbyrdes - og det kræver alles fulde koncentration at holde bolden ud af feltet. Tiden på uret går helt ufattelig langsomt, og da uret runder 90 minutter og dommeren smider 6 tillægsminutter på er jeg lige ved at flatline.... Men det lykkedes at holde dem fra fadet og vi taber 4-1 men er samlet videre 5-6 !!!! Over fucking Basel !!

Vi havde håbet på en let modstander, men HNK Rijeka fra Kroatien stod for tur, men en stille køretur over grænsen passer os fint.
Rijeka har vundet den kroatiske liga tre år i træk og har fjernet Dinamo som tophold i Kroatien.
De viser os da også hvad de er lavet af med et solidt 1-2 nederlag på hjemmebane, vi kom foran allerede efter 40 sekunder, men Rijeka styrede kampen og da kræfterne slap op i 2. halvleg slog de til i det 80. og 90. minut.

Returkampen var derfor i Kroatien altafgørende, vi vil ikke tabe ansigt til andre af Balkans hold !
Kampen er da også i gang fra 1. sekund og igen er det Rijeka som styrer kampen - vi er dog forberedt og har lagt fokus på kontraspillet. Zika Skoflek gør det til 0-1 efter 9 minutter og spillerne virker fokuserede, 11 minutter senere er det Zika Cander der gør det til 0-2 og vi matcher udebane målene nu !

Desværre score Rijeka i det 26. minut til 1-2 og 8 minutter senere til 2-2. 19-årige Ziga Cander er dog ikke færdig og minuttet efter udligningen til 2-2 gør han det til 2-3 og dette bliver kampens resultat !!! nu venter sidste års onde dæmon FC København for pladsen i Champions League gruppespillet.
Sidst sæson endte mod FCK med først et 0-2 nederlag hjemme og dernæst 1-1 i Parken, derfor havde vi læst godt op dem i år og havde en klar gameplan.

Hjemme fik vi da også en god start, løverne fandt slet ikke deres ben, og Skoflek gjorde det til 1-0 efter 12 minutter, 6 minutter senere sendte Tahiraj bolden ind bag Simon Nick Kristoffersen i FCK målet til 2-0. 19 årige Cander fandt også vejen til netmaskerne efter 51 minutter, 3-0 holdt næsten hele vejen, men Mario Suaréz reducerede til 3-1 i det 80. minut.

Parken er et svært sted at spille, dette vidste vi på forhånd, så da Kotnik efter 13 minutter sendte os i front, kunne vi bedre falde længere tilbage på banen. FCK pressede på og først scorede Santander på Luka Janzekovic og dernæst Erik Johansson, med 20 minutter tilbage stod den 2-1 og vi fik lidt gummiben. Pludselig fløjtere dommeren af, ingen overtid og vi er i Champions League gruppespillet !!!!!!!
Vi har dog ingen forventninger om point overhovedet, så et rundt 0 er målet. og maks -20 i målscore. Men med odds 201 har vi måske stadig en lille chance Wink

Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #8 - Balkan Dreaming
« Svar #26: 27 Nov 2017, 08:59 »

Hvor er det hed en fed blog. Tillykke med mesterskaberne, og de mega flotte resultater i Europa Smiley

Det er nogle fede talenter du har rendende rundt, det er fedt at læse om.

Jeg er klar på næste update Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

mads_madsen
Juniorspiller
**

Offline Offline


 
Sv: #8 - Balkan Dreaming
« Svar #27: 27 Nov 2017, 10:31 »

Hold kæft en fed blog! Jeg er helt oppe at køre, og kunne sagtens finde på at forsøge mig med lignende save  Opstemt Selvom det bliver svært at komme efter sådan en succes historie  Grin
Logged

Eldar Hadzimehmedovic - den største!

Boxx
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: #8 - Balkan Dreaming
« Svar #28: 27 Nov 2017, 22:58 »

Der er som altid enorm kvalitet i det du laver og jeg har hægtet mig på fremadrettet! Smiley Super fede resultater og god vind fremover!
Logged

Følg mit save om Tottenham Hotspurs i bloggen Britain's Got Talent sammen med Broen og Manchester United

Nodiem
Challenge Mester 2015
********

Offline Offline

 
Sv: #8 - Balkan Dreaming
« Svar #29: 28 Nov 2017, 11:04 »

Hvor er det hed en fed blog. Tillykke med mesterskaberne, og de mega flotte resultater i Europa Smiley

Det er nogle fede talenter du har rendende rundt, det er fedt at læse om.

Jeg er klar på næste update Smiley

Tak for de pæne ord, og er glad for at du er med Opstemt - håber jeg kan holde niveauet både in-game og i bloggen Wink


Hold kæft en fed blog! Jeg er helt oppe at køre, og kunne sagtens finde på at forsøge mig med lignende save  Opstemt Selvom det bliver svært at komme efter sådan en succes historie  Grin

Tak, er dejligt du kan lide bloggen og at det måske får dig til samme udfordring ! Og ja, har været heldig de første 2 sæsoner!


Der er som altid enorm kvalitet i det du laver og jeg har hægtet mig på fremadrettet! Smiley Super fede resultater og god vind fremover!

Tak Boxx, dejligt at have dog med på vognen !
Logged

Stolt indehaver af Månedens Blog November 2014
Nuværende blog : Balkan Dreaming

Vinder af FMFreaks Ligaen 14/15.
Vinder af FMF udfordre dig 2015
Vinder af BLOG konkurrencen 2018

Sider: 1 [2] 3 4 5 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010