home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 20:58:06 Svartowiz Omklædning... Gaming bærbar til fm23
I går kl. 06:44:05 Wester Blogkonkur... Blogkonkurrencen 2023 ...
25 Mar 2023, 11:12 Bubbles Blogs #8 F.C. Vaduz og Liech...
22 Mar 2023, 07:52 Kenitho Challenges SAF
20 Mar 2023, 22:30 HSS2750 Træningsbanen Taktik og formation 3 ...
20 Mar 2023, 20:20 Crazy-Poul Blogs Brøndby IF - Vejen til...
19 Mar 2023, 21:35 RedFan_98 Klubsøgnin... Editoren frigivet !
Antal Registrerede Brugere: 22419
  2 Brugere, 413 Gæster Online.

Indlæg: 1131953 over 31323 Emner
Nyeste Bruger: isonifove
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Klubsøgning og -erfaring
| | |-+  Watford Football Club - Football Manager Partners
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: [1] 2 Udprint
Forfatter Emne: Watford Football Club - Football Manager Partners  (Læst 9380 gange)
Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Watford Football Club - Football Manager Partners
« : 14 Aug 2017, 19:51 »


WATFORD FOOTBALL CLUB
INTRO

INDLEDNING: I den nordlige udkant af London findes et stadion med 23.700 siddepladser klædt i rødt og gult. Dette stadion har lagt græs til den samme fodboldklub siden den 30. august 1922 – Der er her tale om Vicarage Road og klubben Watford Football Club, også kaldet The Hornets. I sig selv er dette ikke noget spændende eller specielt, men med tanke på hvor meget der skiftes stadions i den senere tid, er det en flot præstation i sig selv at man har evnet at holde dette gamle stadion opdateret, således at det fortsat kan gøre sig gældende i den bedste engelske fodboldrække.

Ved første øjekast er det ikke fordi klubben er mere spændende at spille med end alle mulige andre, men alligevel er der et par ting der har gjort at jeg har fundet modet til at spille med dem. Først og fremmest er det engelsk fodbold, og Premier League er netop startet, og hvilken bedre måde at sidde og se PL-bold på 6’eren end med FM på bærbaren og med kontrol over en engelsk klub.

Derudover er det en klub som sjældent har vundet noget af betydning, men som egentlig har en fornuftig fanskare, og en solid pengekasse til at støtte op om klubbens jagt på bedre tider.

Ydermere er det jo en af de klubber som Football Manager sponsorer, hvilket lige giver lidt ekstra til fornemmelsen af, at der her er tale om en klub der gør hvad det kan for at støtte op om vores elskede tidsfordriv – tit hører man om Wimbledon, men når man kan få chancen for at styre Miles Jacobsons yndlingsklub, så skal det også prøves – og det er første gang for mit vedkommende.

Sidst men ikke mindst var det håbet om at finde en klub, som jeg kunne gøre til mit eget lille projekt, og Watford havde to ting som jeg lagde meget vægt på – høj gennemsnitsalder og meget få engelske spillere i truppen! Mit mål er nemlig at nationalisere Watford og dette skal gøres igennem et generationsskifte igennem en længere årrække.


BAGGRUND: Watford Football Club blev stiftet helt tilbage I 1881, som Watford Rovers. Klubben blev stiftet af en gruppe teenagedrenge, bare for at have fornøjelsen af sammenholdet og at sparke rundt med en fodbold. I begyndelsen spillede holdet på forskellige baner rundt omkring i Watford inden man i 1890 flyttede til Cassio Road, som var begyndelsen på Watford som en professionel fodboldklub (blev man i 1897 efter at være indtrådt i det engelske ligasystem). I 1898 fusionerede klubben med Watford St. Mary’s og tog navneforandring til det vi kender dem som i dag.

Klubben har i flere omgange haft svært ved at styre økonomien, hvilket også har været medvirkende til at man aldrig rigtigt har kunne formå at holde på de bedste spillere, og undgå at være et elevatorhold. Dette skal der laves om på, og det har jeg altså sat mig for at gøre.


– Vicarage Road –


UDFORDRING: Igennem en længere periode lå Watford i midten af The Championship og kæmpede om sekundære pladser og begrænset prestige. Først i sæsonen 2014/15 lykkedes det the Hornets at rykke op i Premier League, hvor de altså har været at finde de seneste to sæsoner. I Football Manager tager man altså fat i dem i deres svære anden sæson og har ryggen mod muren fra starten. Sidste sæson endte man på en fornuftig 13. plads, og der er blevet handlet heftigt ind til denne sæson – hvilket betyder at en del spillere kan være svære at komme af med i første transfervindue.

Som tidligere nævnt har man en solid pengekasse at tage af – omkring 200 mio. kr. samt et lønbudget der kan reguleres lidt på – så der er grobund for et fornuftigt første transfervindue, hvor jeg personligt vil starte med at tage fat i de problematikker jeg ser i klubben, med gamle spillere og for få englændere i truppen. Jeg vil udelukkende kigge efter spillere yngre end 23 år, hvilket betyder at dagen efter de fylder 24 vil er de ikke længere interessante for Watfords vedkommende. Jeg har ingen maks på hvor gamle spillere skal være inden de forlader klubben igen. Hvis jeg køber rettighederne til dem men først skifter efter de fylder 24 er det OK.

Derudover synes jeg der ser lidt sløjt ud med talentmassen, så der vil helt sikkert også blive hentet spillere ind til fremtiden – alle spillere og personale der ikke vurderes gode nok, vil blive afskediget på den ene eller anden måde. Min nationalisering gælder for så vidt også personalet, således at vi til slut er en klub udelukkende bestående af englændere – hvis man ser bort fra klubbens ejer – Gino Pozzo fra Italien, samt undertegnede, som bare er mig selv fra lille Danmark.

Watford i FM: Jeg ser ikke den store grund til en trupgennemgang, da jeg ikke har de store tanker om de spillere der er i klubben på nuværende tidspunkt, men hvis jeg alligevel skal fremhæve nogen af de spillere med anden nationalitet end engelsk, så vil det være Daryl Janmaat på højre back, som jeg håber kan bruges i et par år inden han skal videre – han har nogle af de offensive kvaliteter som jeg forventer at gøre brug af i en 4-4-2 Diamant opstilling, hvilket betyder at alle indlæg kommer fra backs.

Derudover forventer jeg at den sidste udlænding jeg sælger bliver Roberto Pereyra, som jeg alle dage har syntes er en genial fodboldspiller. Allerede i Udinese- og Juventus-tiden var han min yndlingsspiller i disse to klubber, på trods af at specielt Juventus har et hav af store stjerner og dyre herrer, som har mange flere tilhængere. Jeg håber helt sikkert at kunne holde ham skadesfri, så han kan bidrage mest muligt på den offensive midtbane.

Den sidste jeg vil fremhæve er en englænder, og formentlig den eneste der er sikret på holdet indtil han en dag går på pension. Det er selvfølgelig store, stærke Troy Deeney, som har vundet alle Watford-hjerter i de seneste år. Som kaptajn for mit Watford-hold vil han helt sikkert være den jeg forventer kommer til at gå forrest og score målene for holdet, og hjælpe de kommende unge spillere frem på holdet, så de kan blive en del af hvepseboet!

Den opstilling jeg kommer til at benytte mig af, vil formentlig blive min 4-1-2-1-2 smal diamant-opstilling, som I dette tilfælde vil være kontra-baseret, da Watford er et hold der ofte vil være underdog i kampene. Mine backs er sat til at angribe, da det er her de primære assists skal komme fra, suppleret med en offensiv midtbane der kan støbe kuglerne til angriberne. Nedenfor ses hvordan jeg stiller op på nuværende tidspunkt i midten af september:

Gomes (Salg er godkendt pr. 1.1.17) (målmand – forsvar)


Janmaat (off. back) - James Tarkowski (boldspillende forsvar) - Jamaal Lascelles (boldspillende forsvar) - Josh Tymon (off. back)


Etienne Capoue (Salg er godkendt pr. 1.1.17) (boldvinder – forsvar)


Tom Cleverley (på leje) (felt-til-felt – support) - Abdoulaye Doucoure (felt-til-felt – support)


Roberto Pereyra (fremskudt playmaker – angreb)


Troy Deeney (Defensiv angriber – forsvar) - M'Baye Niang (Komplet angriber – angreb)

Af væsentlige transfers kan nævnes at vi i første transfervindue solgte:

Amrabat for 57,5 mio. kr.
Behrami for 42 mio. kr.
Holebas for 13 mio. kr.
Prödl for 62,5 mio. kr.
Cathcart for 130 mio. kr.
Britos for 34 mio. kr.
Derudover sælges Gomes for 8,5 mio. kr. og Capoue for 157 mio. kr. i næste transfervindue.

Ind er i stedet for er kommet følgende:

James Tarkowski for 75 mio. kr.
Jamaal Lascelles for 110 mio. kr.
Josh Tymon for 77,5 mio. kr.
Louis Reed for 16 mio. kr.
Morgan Gibbs-White for 4 mio. kr.
Niall Ennis for 15 mio. kr.
Nico Yennaris for 15 mio. kr.
Kane Wilson for 5,75 mio. kr.
Ben Sheaf for 52,5 mio. kr.
Andre Dozzell for 11 mio. kr.

Specielt de to sidstnævnte er spillere jeg altid forsøger at få fingre i, da de virkelig kan blive en fantastiske spillere, hvis man giver dem noget regelmæssig spilletid på førsteholdet.

Taget i betragtning af at der kun var tre engelske spillere i truppen der kan bruges til noget fra start (Tom Cleverley, Troy Deeney og Ben Watson), er jeg godt tilfreds med første transfervindues udbytte, hvor jeg har fået mere end fordoblet antallet af englændere i blandt de første 18 spillere. Tarkowski, Laselles og Tymon går direkte ind i min start-ellever sammen med Cleverley og Deeney, mens Reed, Sheaf og Dozzell sætter sig på bænken ved siden af Watson. Da Cleverley kun er på leje, og muligvis for dyr i forhold til hans evner, vil jeg lede efter en erstatning til ham, og Watson er ved at være en ældre herre, så han vil nok også snart blive erstattet med yngre ben. På bænken skylder jeg at sige at jeg har Ogo Obi, som også er halvt englænder, men jeg forventer ikke at beholde ham. Det er nemlig sådan at så snart spillerne vælger en anden nationalitet end engelsk, vil jeg forsøge at sælge dem.

Det valgte Yennaris desværre at gøre en måned efter jeg købte ham, og nu er han altså cypriot – der var jeg ikke lige opmærksom, men jeg håber jeg kan sælge ham om et år for en fornuftig sum penge. Ellers må han være stand-in for Janmaat indtil hans afgang.

Klubbens faciliteter er som de skal være og i øvrigt i den gode ende af ligaen, så det er ikke her man kan brokke sig over noget.

Personalemæssigt har jeg set det som en prioritet at få en god Assistent Manager og leder af ungdomsudvikling ind, så David Byrne er nu Assistent Manager og Phil Cannon er ansat til at varetage de kommende års Youth Intake. Derudover har jeg selvfølgelig fået hentet lidt forskelligt til staben, hvor specielt mine talentspejdere er blevet opgraderet.


Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Maestrodk
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #1: 14 Aug 2017, 20:07 »

Interessant - jeg hænger lige på her - kan være inspiration til, hvis jeg skal have et spil i England på et tidspunkt.  Peace
Logged

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #2: 14 Aug 2017, 20:15 »

Jeg tror den største opgave bliver at finde en god målmand, da de jo ikke ligefrem hænger på træerne i England, og slet ikke under 24 år og til fornuftige penge! Peace

Men altid godt at der er nogen der er interesserede i det man går og laver - det giver også lige lidt ekstra på motivationen! Opstemt
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Bornholmeren
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #3: 14 Aug 2017, 22:35 »

Spændende projekt Broen13  Smiley Smiley

Når du snakker om at gøre alt dit personale engelsk, gælder det så også talentspejdere? Og hvordan ser dine teaminstructions ud? Har altid godt kunne tænke mig at arbejde med en 4-4-2 (diamant)  Grin
Logged

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #4: 15 Aug 2017, 07:50 »

Det gælder ALLE! Opstemt Der er jo ingen grund til at have udenlandske talentspejdere, hvis jeg alligevel kun kigger efter engelske spillere, primært i England. Smiley

Af holdindstillinger har jeg kun to - Bliv på fødderne (jeg gider ikke have en masse kort), og arbejd bolden ind i feltet (det er efter min mening for sjældent der bliver scoret på langskud, så jeg ser ingen grund til at gøre det). Når jeg ikke bruger indstillinger som søg overlap og spil over kanter/midten, så er det fordi at jeg gerne vil have at backs slår indlæg fra forskellige positioner, og ikke kun fra baglinjen - jeg har to typer angribere, som kan noget forskelligt begge to. Derudover ser jeg gerne at backs går med i spillet når de kan, og så nytter det ikke noget at begrænse sig til midten af banen.

I løbet af kampen kan jeg godt finde på at ændre min forsvarslinje til dybere hvis jeg føler at modstanderen kommer for meget på lange bolde bag forsvaret eller har for nemt ved at spille sig igennem midten - det plejer at hjælpe på begge problemer.

Jeg kan fortælle at jeg er 7 kampe inde i sæsonen, og at vi ligger på en 12. plads, hvilket er en godkendt start på sæsonen. Første opgør i EFL Cup var mod Man. Utd, så den er vi ikke med i mere. Smiley

Største problem på nuværende tidspunkt er at finde en habil målmand, men jeg tror jeg har løst gåden, men mere om det, når det er trådt i kraft. Peace
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #5: 15 Aug 2017, 08:55 »

Spændende Broen, jeg vil klart læse med her Opstemt

Elsker projekter med engelske spillere Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Bornholmeren
Lilleputspiller
*

Offline Offline

 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #6: 15 Aug 2017, 09:51 »

Det gælder ALLE! Opstemt Der er jo ingen grund til at have udenlandske talentspejdere, hvis jeg alligevel kun kigger efter engelske spillere, primært i England. Smiley

Af holdindstillinger har jeg kun to - Bliv på fødderne (jeg gider ikke have en masse kort), og arbejd bolden ind i feltet (det er efter min mening for sjældent der bliver scoret på langskud, så jeg ser ingen grund til at gøre det). Når jeg ikke bruger indstillinger som søg overlap og spil over kanter/midten, så er det fordi at jeg gerne vil have at backs slår indlæg fra forskellige positioner, og ikke kun fra baglinjen - jeg har to typer angribere, som kan noget forskelligt begge to. Derudover ser jeg gerne at backs går med i spillet når de kan, og så nytter det ikke noget at begrænse sig til midten af banen.

I løbet af kampen kan jeg godt finde på at ændre min forsvarslinje til dybere hvis jeg føler at modstanderen kommer for meget på lange bolde bag forsvaret eller har for nemt ved at spille sig igennem midten - det plejer at hjælpe på begge problemer.

Jeg kan fortælle at jeg er 7 kampe inde i sæsonen, og at vi ligger på en 12. plads, hvilket er en godkendt start på sæsonen. Første opgør i EFL Cup var mod Man. Utd, så den er vi ikke med i mere. Smiley

Største problem på nuværende tidspunkt er at finde en habil målmand, men jeg tror jeg har løst gåden, men mere om det, når det er trådt i kraft. Peace


Haha det har du selvfølgelig ret i!  Grin

Af unge engelske målmænd til en rimelig pris, så plejer jeg (hvis jeg er en klub der går efter at ende i midten af tabellen) altid at gå efter Joe Wildsmith  Smiley
Logged

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #7: 15 Aug 2017, 15:20 »


Haha det har du selvfølgelig ret i!  Grin

Af unge engelske målmænd til en rimelig pris, så plejer jeg (hvis jeg er en klub der går efter at ende i midten af tabellen) altid at gå efter Joe Wildsmith  Smiley

Han er også af de mulige signings. Smiley
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #8: 16 Aug 2017, 07:57 »

De ville have 85 mio. kr. for Wildsmith, hvilket som sådan ikke er galt for en målmand, Men han er bare ikke god nok endnu til at gå ind og spille som nummer 1. Derfor er han ikke hentet på nuværende tidspunkt. Til gengæld er det lykkedes mig at få fingre i Jordan Pickford for 155 mio. kr. i Sunderland, hvorfor han kommer til at vogte målet for Watford fra og med den 1. januar 2017.

Derudover har jeg indkøbt en angriber til at spille som den fremskudte angriber ved siden af Deeney - Nogle vil synes det er et mærkeligt køb, men jeg selv har haft stor succes med ham førhen, så nu tager jeg alligevel chancen. Han var i øvrigt også til salg i hans klub for 8,25 mio. kr. så det har været en minimal investering der skulle til i dette tilfælde.      -     Velkommen til Will Keane! Opstemt

Derudover er jeg stadig lidt på udkig efter en defensiv midtbane, hvor jeg ikke føler jeg får nok fysik og arbejdsstyrke i Ben Watson (Capoue forsvinder den 1. januar), og jeg har et par spillere i kikkerten - bl.a. Jack Price og Ryan Tunnicliffe, men prisen skal også være i orden!:D


Indtil videre har vi klaret os fornuftigt og ligger fortsat på en 12. plads efter 11 kampe.
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #9: 18 Aug 2017, 07:56 »

Jeg er nået et stykke ind i marts måned og kan lige fortælle lidt yderligere om mit save.

Jeg har fået solgt et par spillere til - Kabasele, Kaboul, Zarate og Dja Djedje er alle sendt videre. For at imødegå dette burde jeg måske have hentet nogle nye spillere ind, men sagen er at jeg egentlig kun brugte Zarate, og det kun sporadisk, så de efterlader ikke de store huller udover lidt bredde.

Pengene er brugt til at hente Tom Davies fra Everton for 110 mio. kr. (efter sæsonen dog, da han ikke ville tage imod mit tilbud i transfervinduet), men det går nok - føler ikke jeg mangler ham lige nu.

Derudover er jeg begyndt at gennemgå YI fra England og der er helt sikkert nogle spændende talenter imellem, så der kommer også nogle handler ind - jeg har fortsat 40 mio. kr. at handle for. Af egne talenter var der ikke det helt vilde - dog har jeg fået en målmand jeg formentlig kommer til at bruge engang i fremtiden, når Pickford begynder at blive træt af fodbolddage.

Vi er kommet godt med rent pointmæssigt og ligger lige nu på en 12. plads (fortsat), men kun med 1 point til Southampton og 4 til Liverpool, Manchester City og Bournemouth på de næste fire pladser. Til gengæld har jeg skabt et lille hul ned til nummer 13 som er Stoke, på 4 point også. Vi har ligeledes nået 39 point, som bør være nok til at undgå nedrykning, så nu kæmper vi for at slutte så højt i tabellen som muligt.

Vi røg ud af FA-cuppen til Hull, men dette skyldes udelukkende at jeg i første omgang hellere ville koncentrere mig om Premier League i denne sæson.

Med de indkøb der er hentet indtil videre er det muligt, og har det været muligt at stille en rent engelsk opstilling, uden at være helt ude af kampene. Vi har gjort det en enkelt gang hvor vi tabte 2-1 - FA-cuppen mod Hull.... Konklusionen må være at der stadig mangler noget, men vi er på vej.

Stærkeste start 11'er er som følger:

GK: J. Pickford
HB: D. Janmaat
CB: J. Tarkowski
CB: J. Lascelles
VB: J. Tymon
DM: A. Doucoure
CM: C. Aneke (MONSTER!!!)
CM: T. Cleverley (lån)
OM: R. Pereyra
CF: T. Deeney
FA: M. Niang (kæmper om topscorertitlen med Zlatan og Alexis - alle er lige nu på 16 mål)

På bænken sidder spillere som B. Sheaf, A. Dozzell og W. Keane, hvor specielt de to første har potentiale til at spille på min midtbane i nær fremtid, hvor jeg ser de to som værende bedst. Begge skal være felt-til-felt spillere, så det træner de lige nu. Keane kommer efter sæsonen til at tage Niangs plads, da han er franskmand, og derfor ikke vil blive købt fri - desværre. Han er ellers vild, og har en klausul på 120 mio. kr. og vil gerne skrive kontrakt - jeg skulle lige forsøge. Peace Derudover har jeg i denne sæson hentet Solanke ind på lån, så han sidder og hyggesnakker med de tre andre på bænken (hentet ind som gardering istedet for Zarate).

Tom Cleverley og Zuniga har begge disse klausuler også - Zuniga har jeg stort set ikke brugt (og er udlænding) og Jeg tror ikke jeg mener at 70 mio. kr. er værd at smide efter Cleverley med tanke på de spillere jeg også får tilbage fra lån.

På transfermarkedet har jeg efter endt transfervindue brugt 590 mio. kr. og solgt for 520 mio. kr. og har som sagt skrevet med blandt andet Tom Davies efter lukning, så jeg kommer til at bruge alle 200 mio. kr. jeg havde til rådighed fra start. Til gengæld havde jeg på ingen måde regnet med at få samlet så mange gode englændere allerede i første sæson, så jeg føler mig godt på vej til at opfylde mine mål for savet. Generationsskiftet er ihvertfald godt på vej, og de ældste spillere i truppen er på nuværende tidspunkt Pantilimon og Mariappa på 31 år, og disse to er til salg, ligesom jeg forsøger at komme af med Okaka.
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #10: 18 Aug 2017, 08:16 »

Lækker trup indtil videre!

Gider du ikke skrive hvem der er englændere i din trup Smiley Så man kan holde øje med din stærkeste!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #11: 18 Aug 2017, 08:50 »

Jeg er også godt tilfreds. Smiley

Jo da:

GK: J. Pickford (ENG)
HB: D. Janmaat
CB: J. Tarkowski (ENG)
CB: J. Lascelles (ENG)
VB: J. Tymon (ENG)
DM: A. Doucoure
CM: C. Aneke (MONSTER!!!) (ENG)
CM: T. Cleverley (lån) (ENG)
OM: R. Pereyra
CF: T. Deeney (ENG)
FA: M. Niang (kæmper om topscorertitlen med Zlatan og Alexis - alle er lige nu på 16 mål)

På bænken sidder spillere som B. Sheaf (ENG), A. Dozzell (ENG) og W. Keane (ENG)

Derudover har jeg Louis Reed (ENG), lejet Solanke (ENG), og min nye YI-målmand (som jeg nok lige skal lave SS af) (ENG).

Derudover er Tom Davies (ENG) som sagt på vej, samt Tyias Browning (ENG) fra Everton for 9,5 mio. kr.

Det er status på nuværende tidspunkt omkring midt-marts første sæson.

Jeg er ret godt tilfreds, da jeg startede med Ben Watson, Tom Cleverley og Troy Deeney. Watson er solgt, og Cleverley bliver ikke forlænget, så egentlig kun én brugbar englænder fra start! Opstemt
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

BlaZZo
FmFreaks' Venner
*

Offline Offline

 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #12: 18 Aug 2017, 09:10 »

Må jeg se dine instruktioner ved taktikken ? Smiley
Logged

Chelsea FC - Champions League vinder 2011/12.
Velkommen til Hazard.


Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #13: 18 Aug 2017, 09:22 »

Jeg laver lige et SS i aften! Peace For selvfølgelig må du det. Smiley
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Watford Football Club - Football Manager Partners
« Svar #14: 18 Aug 2017, 14:27 »

Nåh jeg fik tid før forventet, så de efterspurgte SS kommer her:

Brett Peacock - eneste YI-spiller der formentlig kan bruges


Transfers i denne sæson


Opstilling 4-1-2-1-2


Holdinstrukser
Logged

Så er jeg tilbage i Sheffield FC v2

Sider: [1] 2 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010