home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 15:31:15 Renehenriksen Klubsøgnin... Man Utd
I dag kl. 15:30:27 Kauling92 Klubsøgnin... Blackburn Rovers
I går kl. 21:55:29 sorte Baren Ny bærbar
I går kl. 16:36:24 Broen13 Blogs Ny episode af Danmarks...
17 Apr 2018, 22:51 Dennislauridsen Baren Gamer stationær
17 Apr 2018, 18:01 Broen13 Blogs Boxx og Broen - Britai...
16 Apr 2018, 14:52 b0nb0n Journey fo... JFTM: Prem Bologna
Emne Forfatter
[10] Heir ist Her... warmon
Juego Sucio Broen13
Plug&Play Wester
Hamburger Sport-V... szukizek
Notts Unico LouisNott
Cittadella di Gri... Sunbao
Wolverhampton Wan... Chul
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  The Great Lion
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Udprint
Forfatter Emne: The Great Lion  (Læst 16522 gange)
Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #45: 13 Jul 2017, 20:12 »


#27 – Et ustoppeligt monster

Han er et ustoppeligt monster. Det var det eneste Maximus havde at sige efter Man Utd kamp på udebane mod Real Madrid i champions League kvartfinalen. Cristiano Ronaldo havde lige nettet et hattrick og Real Madrid vandt med 4-1. Det resultat kunne United simpelthen ikke komme tilbage fra og klubben endte også med at tabe samlet med 7-4, da returopgøret endte med 3-3.

Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #46: 13 Jul 2017, 22:48 »


#28 – Yngste målscore nogensinde

Man Utd var i kontrol igennem det meste af sæsonen og de endte da også med at vinde Premier League ret overbevisende. I den sidste spillerunde valgte Maximus, at give nogen af de unge spillere fra u18 og u23 holdet chancen i kampen hjemme mod Sunderland. Det var fremtidens spillere og især en fik en god debut. Den unge angriber James Lovatt fik scoret i 2-1 sejren og det gjorde ham til den yngste målscore i Premier League’s historie.
 

Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #47: 14 Jul 2017, 09:38 »


#29 – 100 % engelsk klub

Maximus havde lige ført sin klub til den engelske treble med en dramatisk 1-0 sejr i forlængede spilletid i FA Cup finalen mod Man City. Han havde vundet tre engelske mesterskaber i streg. Det var ved at være på tide, at tage det sidste skridt i målsætningen om, at gøre Man Utd til en ren engelsk klub. Alt personale var allerede engelsk og havde været det siden første sæson. Han havde dog stadig fire spillere i førsteholdstruppen, som havde udenlandsk pas. Det var på tide at sige farvel og hente spillere ind af engelsk afstamning.

På målmandsposten sagde De Gea farvel og tog til Real Madrid. Et skifte der ikke skabte de store problemer, da han længe havde ønsket at tage til Madrid. Jack Butland ville overtage trøje nr.1 mens den unge Scott Hamilton blev hentet op fra u23 holdet. Han havde været i klubben i de seneste to sæsoner og blev i sin tid hentet i Arsenal.


Den næste der sagde farvel var Morgan Schneiderlin, der også tog turen til Spanien, hvor Celta Vigo blev han nye klub. Maximus hentet en tidligere Man Utd akademispiller ind. Michael Keane trak igen i United trøjen og ville udgøre det centrale forsvar sammen med Smalling, Tuanzebe og Cahill. Planen var, at skubbe Phil Jones op på midtbanen i rollen som den boldvindende midtbanespiller sammen med Eric Dier.

På højre back sagde man farvel til Antonio Valencia som tog turen til Tottenham og Kyle Walker tog turen den anden vej og skulle erstatte Valencia. Walker og Chambers skulle kæmpe om den plads i den nye sæson. Luke Shaw og Josh Tymon sad stadig på pladsen som den venstre back.

Den sidste udenlandske spiller var Ander Herrera som ligeledes tog turen til Tottenham. Han blev erstattet af Tom Davis som blev hentet i Everton. Dermed var alle spillere i u18, u23 og førsteholdstruppen af engelsk afstamning.

Der var en enkel plads tilbage i førsteholdstruppen, som skulle fyldes ud. Rooney var jo smuttet og Maximus valgte, at skubbe Lingaard ind ved siden af Marcus Edwards på 10er positionen og det gav plads i angrebet til den meget unge James Lovatt, som klubbens havde hentet i N. Forest for under et år siden.

Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #48: 14 Jul 2017, 10:34 »


#30 – Engelsk og egen avl

Maximus havde det med at skabe overskrifter i pressen og efter Community Shield sejren over Tottenham skabte han endnu en til pressemødet efter kampen: ”Fremtidens Man Utd spiller er engelsk og af egen avl. Det er slut med at købe dyre engelske spillere i andre klubber. I fremtiden vil vi skabe vores egne stjerner. Alle nye spillere som ankommer til førsteholdstruppen, de er eller vil opnå status som spillere af egen avl. I fremtiden vil vi kun købe helt unge spillere og forme dem i United ånden. Fremtidens United spiller vil få vores DNA ind med modermælken. Min store drøm er, at vinde Champions League med et hold af engelske spillere af egen avl. Det ville skabe historie og det er hele mit formål i United. At skabe historie” 
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #49: 16 Jul 2017, 09:19 »


#31 – Problemer i paradis

December måned er for de fleste en dejlig måned men også en stressende måned. For Maximus var det ikke anderledes. Faktisk var den mere stresset end den var dejlig. Han kom på hårdt arbejde den måned. Det hele startede med, at James Ward-Prowse var utilfreds med sin rolle som rotationsspiller. Han ville have mere fast tid. Det hverken ville eller kunne Maximus love ham.

Det var ikke en besked som Ward-Prowse tog godt imod og han blev voldsom utilfreds. En utilfredshed der bredte sig som en steppebrand i truppen. Det blev ikke bedre af, at Calum Chambers få dage efter offentligt ytrede samme utilfredshed med sin rolle.

Det var som om, at spillerne var i oprør. Luke Shaw kom også og bankede på. Han var utilfreds med sin kontrakt og ville have en ny, som skulle belønne ham for han indsats på holdet. Dele Alli toppede en sindssyg uge ved at ønske sig væk fra Man Utd. Barcelona og PSG jagtede ham og det magtede han slet ikke. Maximus havde dog ingen intentioner om at sælge hans guldfugl. Det faldt ikke i god jord.

Moralen på holdet styrtdykkede og det kunne ses på banen. Man Utd skulle på besøg hos Leicester i Premier League og efter kun 13 minutter stod der 3-0 til Leicester. Maximus var på overarbejde og det blev ikke bedre af, at de skulle møde både Chelsea og Arsenal på udebane i nytårsdagene med kun en dags mellemrum.

Kampene i juledagene mod Fulham og Southampton blev pludselig voldsom vigtige. Det var nøglekampe. Hvis moralen skulle reddes, så skulle de kampe vindes. Hvis ikke så ville kampene mod Chelsea og Arsenal blive næsten umulige. Der var en stor risiko for, at Man Utd kunne udspille sin rolle i mesterskabskampen i disse fire kampe.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #50: 16 Jul 2017, 20:39 »


#32 – Stolpe ind

Helt som frygtet så blev kampene mod Chelsea og Arsenal hårde. Holdet tabte stort til Chelsea og var heldige at få det ene point med hjem mod Arsenal. Det så ikke godt ud for Maximus og hans engelske løver. Maximus frygtede det værste men hans spillere trådte i karakter. De fik knækket formkurven og holdets gode moral kom støt og roligt tilbage.

Den fik især et nøk op i den seneste kamp hjemme mod West Ham. Holdet var ellers bagud med 2-0 men den tilbagefundne moral hjalp dem og de fik kæmpet sig tilbage på 2-2. Og som det så ofte går for hold i fremgang, så er det stolpe ind i stedet for stolpe ud. I det 91. minut skete følgende som sendte en 3-2 sejr til Man Utd og holdet fastholdte deres 1. plads i ligaen.


Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #51: 17 Jul 2017, 11:32 »


#33 – Er det i år?

Maximus havde opnået stor succes i den hjemlige turneringer og havde lige vundet League Cuppen endnu engang med en storsejr i finalen på 5-0 sejr over Brighton. Han havde vundet Euro League med United men drømmen var, at bringe klubben helt til tops i verdens største klubturnering Champions League. Indtil videre var det dog kun blevet til to skuffende kvartfinale exits.

Maximus håbede og forventede mere i år. Spørgsmålet var om de kunne gå hele vejen? Benfica blev nemt slået i knockoutrunden med hele 5-0 samlet og forude ventede Monaco. Et hold United på papiret burde have store chancer mod men holdet var svækket før disse opgør. Holdets helt store stjerne Marcus Rashford var ude med en skade i 5-6 uger og Harry Kane havde ikke ligefrem præsteret denne sæson. Den dyrt indkøbte angriber havde kun scoret 9 mål i 30 kampe.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #52: 18 Jul 2017, 08:49 »


#34 – Og så slog han til

Som nævnt så havde Harry Kane haft en lidt skuffende sæson. Det var kun blevet til 9 mål i 30 kampe, hvilket slet ikke var nok for en angriber med et prisskilt på 90 mio. £. Holdets manager var derfor noget bekymret før kvartfinalerne i Champions League. Harry Kane i målkrise og samtidig var topscoren Marcus Rashford ude med en skade.

Den frygt blev gjort til skamme. Første opgør endte med en sejr til Monaco på 4-2. Et svært resultat at komme tilbage på. Mellem de to opgør lå en vigtig Premier League kamp mod Harry Kane´s tidligere klub Tottenham. En kamp der tydeligvis motiverede ham og United trak sig sejrrigt ud af opgøret med 4-1 blandt andet på to mål og en assist af Kane. - Og så var han ligesom i gang. Monaco havde ikke en chance. Harry Kane var af en helt anden verden. United vandt returopgøret med 5-1. Harry Kane stod for 4 mål.

Harry Kane var vågnet op på det helt rigtige tidspunkt af sæsonen. Og i kampen efter i Premier League, spillede han også godt og stod for en assist, som var med til at sikre holdet en vigtig udebane sejr over ærkerivalerne fra Liverpool. En sejr der betød, at holdet stadig stod med rigtig gode muligheder i mesterskabskampen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #53: 18 Jul 2017, 09:39 »


#35 – Rigtige engelske mestre

De fleste neutrale Premier League fans havde nok håbet på det helt store opgør i sidste runde, hvor Man Utd og Chelsea skulle mødes. De fleste havde nok håbet på, at det skulle være den store finale, hvor Premier League pokalen skulle finde sin ejermand.

Chelsea formåede bare ikke at holde trit med Man Utd og da de fejlede i tredje sidste spillerunde mod Leicester og måtte nøjes med en uafgjort, så havde United matchbold i kampen ude mod Fulham. Med en sejr så ville Maximus og han engelske løver vinde det 4. mesterskab i streg. Og der var ingen slinger i valsen. Harry Kane var i sit livs form og han stod for et hattrick i en sikker 3-1 sejr. Det var hans tiende mål i de seneste seks kampe.

Det var som sagt det 4. mesterskab for Maximus men dette var specielt, for som han sagde på pressemødet efter kampen: ”Min målsætning da jeg kom til Man Utd, det var at skabe historie. Jeg ville vinde det engelske mesterskab med engelske spillere. Det er lykkes. Vi er rigtige engelske mester.”
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #54: 18 Jul 2017, 10:19 »


#36 – Underholdning i verdensklasse

Man Utd havde lige slået Barcelona ud i Champions League semifinalen med en samlet 4-0 sejr. En stor præstation af den rene engelske hold. Det var dog kampene i det andet semifinaleopgør, der fik det meste af opmærksomheden. Der mødtes Dortmund og Real Madrid.

Det første opgør blev spillet i Dortmund og blev en underholdende affære. Real Madrid vandt med 4-3 og så burde man mene, at det spanske storhold sikkert kunne køre den hjem i returopgøret på Santiago Bernabéu. Især når man vidste, at Madrid spillerne burde være ekstra motiveret, da årets finale netop skulle spilles på Bernabéu.

Det gik dog ikke helt som planlagt for Cristiano Ronaldo og Co. Dortmund havde ikke tænkt sig, at lægge sig ned uden kamp. Det blev en fantastisk kamp som vil gå over i historien. En kamp der bølgende frem og tilbage. Det var underholdning i verdensklasse. Og overraskelsen kom. Underdogen vandt til sidst. Dortmund vandt kampen med 5-4 og indløste finalebillet på reglen om udebanemål.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #55: 18 Jul 2017, 22:05 »


#37 – Nye unge spillere

Sæsonens sidste Premier League kamp mellem Man Utd og Chelsea den havde kun kosmetisk betydning. Så Maximus valgte, at spare spillere og gav sine rotationsspillere chancen fra start. Han ville gerne undgå skader, så han kunne stille med stærkeste 11er mod Dortmund i Champions League finalen.

Der var blevet plads til to unge spillere i kampen mod Chelsea. To spillere som Maximus havde planer for til næste sæson, hvor de skulle være en del af førsteholdstruppen. Den ene var den centrale forsvarsspiller David Cunningham som afløser Gary Cahill, der har valgt at stille støvlerne på hylden. Cunningham har tilbragt de seneste sæsoner på u23 holdet og blev oprindeligt hentet i Middlesbrough.

På den centrale midtbane fik United nyeste Wonderkid Scott Ashworth chancen. Den dynamiske midtbanespiller ankom sidste sommer fra Watford og overtager pladsen for problembarnet James Ward-Prowse, der længe har været utilfreds i United. Maximus mener ikke længere han er kampen værd. Så heller få noget ro i truppen og sikre den gode moral. Ward-Prowse tager turen tilbage til Southampton.

De unge spillere vandt kampen med 3-2. Chelsea havde ikke meget at byde på, de var tydeligvis gået på ferie. Man Utd vandt dermed Premier League med hele 10 point ned til Chelsea. Det var ikke et helt retvisende billede af sæsonen, som ellers havde været en tæt kamp mellem de to tophold.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #56: 19 Jul 2017, 07:35 »


#38 – Nye mål

“Allerede på min første dag i Man Utd proklamerede jeg, at mit mål var at vinde det engelske mesterskab og Champions League med et ren engelsk klub. Det er lykkes men en klub som Man Utd skal hele tiden sætte nye mål. Vores store mål er, at stå som engelske mestre og triumfere i en Champions League finale med et hold udelukkende bestående af engelske spillere af egen avl. Det er vores nye mål. Det er fremtiden for Man Utd.” - Således sagde Maximus på pressemødet efter Man Utd havde triumferet i Champions League finalen mod Dortmund.


Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Brodtgaard
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #57: 19 Jul 2017, 08:55 »

Flotte resultater  Shockeret
Logged


Put your hands down my pants, and I´ll bet you´ll feel nuts

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #58: 19 Jul 2017, 12:45 »

Ja det går ok Smiley
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: The Great Lion
« Svar #59: 19 Jul 2017, 16:27 »


#39 – Verdens dyreste

Prisskiltet som verdens dyreste spiller sad på Kevin De Bruyne, da han blev solgt for 106 mio. £ til PSG tilbage i sommer 2018. Nu var den franske klub og endnu engang klar til at sprænge banken. Denne gang smed de 125 mio. £ på bordet i håbet om at købe Harry Kane i Man Utd.

Man Utd’s manager Maximus var ikke et sekund i tvivl. Jovist var Harry Kane er stort navn og en stjernespiller, som klubben selv havde betalt mange penge for men 125 mio. £ for en spiller der ikke havde leveret helt som håbet og forventet, det kunne han ikke sige nej til.

Maximus havde i forvejen haft Harry Kane’s fremtid i United op til overvejelse. Maximus stod nemlig med lidt af et luksusproblem i angrebet. Marcus Rashford var først mand på holdkortet og sad tungt på en af de to angrebspladser. Maximus havde overvejet om den faste makker til Rashford skulle være vidunderdrengen Kevin Nairn, som havde gennemgået en fantastik udvikling.

En ting var sikkert, han kunne ikke have 90 mio. £ dyre Harry Kane på bænken. Så Kane blev solgt til PSG for 125 mio. £. Den frie plads i truppen gik til Pat Parker der sammen med Scott Ashworth og David Cunningham var de nye spillere i truppen til den nye sæson. En trup der nu indeholdte 13 engelske spillere der havde eller ville opnå status som egen avl. Parker var oprindelige hentet i Tottenham og har tilbragt de seneste tre sæsoner på u23 holdet.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Udprint 
 



This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010