home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 02:12:23 DIYAR2660 Klubsøgnin... Brøndby IF
I går kl. 23:10:05 DeBuur Fodbold Liverpool Tråden
25 Maj 2018, 12:03 Gilly Klubsøgnin... Odense Boldklub
24 Maj 2018, 14:30 Nodiem Omklædning... Editor hjælp.
23 Maj 2018, 23:27 darkalf Omklædning... Update med op- og nedr...
23 Maj 2018, 22:14 Nodiem Fodbold Brøndby IF tråden
23 Maj 2018, 20:17 jskovc Omklædning... Konsortium planlægger ...
Antal Registrerede Brugere: 20911
  2 Brugere, 148 Gæster Online.

Indlæg: 1120015 over 30619 Emner
Nyeste Bruger: leetop2017
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Challenges
| | |-+  Kategori: Journey for the money
| | | |-+  JFTM: Aodhán Probert
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] Udprint
Forfatter Emne: JFTM: Aodhán Probert  (Læst 8863 gange)
Broen13
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Aodhán Probert
« Svar #45: 16 Jun 2017, 10:16 »

Klasse!! Opstemt Så går det godt, hvis man bliver fyret i den tidligere klub, og får Inter som ny arbejdsgiver!! Opstemt

Jeg håber det går bedre for dig i Milano! Peace
Logged

Følg mit save om Manchester United i bloggen BRITAIN'S GOT TALENT sammen med Boxx og Tottenham

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Online Online


 
Sv: JFTM: Aodhán Probert
« Svar #46: 16 Jun 2017, 16:14 »

Klasse!! Opstemt Så går det godt, hvis man bliver fyret i den tidligere klub, og får Inter som ny arbejdsgiver!! Opstemt

Jeg håber det går bedre for dig i Milano! Peace
Jeg tør næsten ikke sige det, i frygt for at de højere magter igen skal lade deres vrede ramme stakkels Aodhán Probert, men med 11 sejre i 13 kampe lykkedes det Probert at få Inter spillet helt op på 2. pladsen og dermed vinde sølvmedaljer i sæsonen 2032/2033. Juventus havde forlængst etableret sig som vinder og vandt Serie A med 15 point, men en flot sidste 1/3 af Probert betød altså at sølvet gik til Milano foran Roma og Torino. Så nu kan Probert se frem til sine første kampe i et Europæisk gruppespil som manager!
Logged


b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: JFTM: Aodhán Probert
« Svar #47: 19 Jun 2017, 07:30 »

Flot med Inter, det er sgu da klasse. Jeg lugter guld næste sæson Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Gilly
Førsteholdsspiller
*****

Online Online


 
Sv: JFTM: Aodhán Probert
« Svar #48: 30 Jun 2017, 16:24 »

Eftersom at challenge'en slutter i aften, er det vel på plads med en afrunding på Aodhán Probert's begivenhedsrige karriere (Mon ikke den fortsætter alligevel?). Jeg vinder næppe denne challenge - Det var jeg simpelthen for uheldig til (LÆS: Dårlig), men den har da givet et underholdende og til tider meget frustrerende save, som der er blevet brugt en del timer på.. Så uden yderligere introduktion følger her Aodhán Probert's 17 års lange karriere i et udførlig resumé.

FC Höllviken : 04/07-2016 -> 08/08-2017
En varm Juli-morgen blev den congolesiske Aodhán Probert introduceret som manager i den svenske semi-professionelle klub, FC Höllviken der nød en tilstedeværelse i den Svenske 1. Division Syd. Det fik Probert hurtigt forpurret og en nedrykning få måneder efter var en realitet og en uhyggelig ringe indsats i 2. Division Syd Gotaland betød at den congolesiske manager kun fik 13 måneder i Sverige, inden en uoverensstemmelse med bestyrelsen betød en fyring. Om ikke andet fik Probert da smag for trænergerning, penge på kistebunden samt en licens i hus, hvilket gav hår på brystet til fremtidige jobs.

FC Höllviken klarede i 2017 en 7. plads men rykkede året efter ned i den svenske 3. Division og har ikke siden set duften af divisionsfodbold i Sverige.


FC Orsha : 13/08-2017 -> 22/09-2018
Bare fem dage senere var Probert tilbage i managergerningen, men denne gang godt et døgns kørsel vest på, hvor FC Orsha havde fået glæden af oraklet. Klubben med de store ambitioner lå og roede rundt i den næstbedste hviderussiske række, og kun med nød og næppe lykkedes det Probert at sikre klubben endnu et år rækken. Bestyrelsen havde dog store forventninger til den ringe trup, og Probert blev gjort til syndebuk og afskediget efter 7 kampe uden sejr.

Siden da har Orsha kun 3 gange været oppe og snuse til Vysshaya Liga og er alle tre gange rykket ned igen. Trods svingende resultater har klubben haft Evgeniy Kapov ansat i mere end 10 år - uden at han har gjort det så meget bedre end Probert.


Girnyk Sport : 15/10-2018 -> 01/09-2021
Hvad der lignede en kort og sølle karriere skulle vise sig at komme på ret køl i Ukraine. Omstændighederne var tvivlsomme: Ifølge Wikipedia hed klubben Hirnyk, men i kontrakten stod Girnyk og Probert var svimmel af bare forvirring, da han heller ikke snakkede ét ord ukrainsk. Trods de dårlige odds formåede Probert at sikre klubben overlevelse i den Ukrainske 1- Liga. Året efter skulle den stolteste tid i Proberts karriere dog indfinde sig, da congoleseren førte den økonomiske ruin til en 1. plads i 1. Ligaen og dermed bookede en bilet til den bedste række i Ukraine og store opgør mod Shakhtar og Dynamo. Som storfavorit til at rykke ned kæmpede den spæde klub (Med nye ejere) heroisk og sikrede sig overlevelse, men endnu større var til gengæld at Probert og miniputterne skulle gå hen og vinde den Ukrainske Pokalturnering.

Netop som alt så lysest ud valgte Probert dog at forlade klubben som siden da ikke har set samme fremgang. Klubben fik bare 3 point i dens første og hidtil eneste gang i Europa League, og rykkede efter Proberts afgang ned i 1. Ligaen igen. Siden da har Girnyk været fast bestanddel af Top 5 og tre gange er det blevet til oprykning, dog med prompte nedrykning til følge. Den seneste sæson sluttede skuffende med en 15. plads og i skrivende stund er klubben stadig i vanskeligheder og befinder sig som nummer 11.


Djurgården IF : 01/09-2021 -> 07/11-2022
Skiftet var Ukraine tilbage til Sverige skulle vise sig at blive en stor fejl af Probert. Djurgården lå skuffende lige over stregen i Allsvenskan, men Probert formåede ikke at holde holdet oven vande og den traditionsrige klub måtte en tur ned i Superettaen. Her var forventningerne selvfølgelig at vinde rækken og rykke op, men trods oprykningen indfriede Probert ikke forventningerne med en noget skuffende 2. plads. Trods skuffelsen kunne Probert dog skrive endnu en oprykning på CV'et, hvilket var nok til at han endelig kunne sige "Farvel, og IKKE på gensyn" til svensk fodbold.

Djurgården har siden fasthold sin position i Allsvenskan, hvor holdet dog har leveret svingende resultater med alt lige fra 11. pladser til 2. pladser.


Lech Poznan : 07/11-2022 -> 03/12-2023
Ankomsten til det tidligere polske storhold Lech Poznan var en stor omvæltning for geniet, der tidligere kun havde huseret i mindre klubber. I Polen var armbevægelserne store og forventninger endnu højere. Klubben var dog slet ikke gearet til det, da store satsning var fejlslået og klubbens økonomi lå i ruiner. Det lykkedes flot at føre klubben var en 13. plads til en 7. plads i hans første halve år i Polen, men det efterfølgende halvår var en stor skuffelse og en vag bestyrelse gav ham kniven 1. advent og et ønske om at de aldrig måtte se ham igen. Et ønske Probert gengældte!

Klubben har siden da kæmpet med stabiliteten og været med både i Mesterskab- og nedrykningsslutspil . Flotteste resultat kom i 31/32 sæsonen hvor de måtte se sig slået af Wisla Krakow med 2 point. Meget symptomatisk blev de sendt ud af Europa League kvallen med et brag året efter til et ukendt græsk hold.


Barcelona B : 14/12-2023-01/07-2025
De nordeuropæiske himmelstrøg blev skiftet ud med sydens sol og varme og muligheden for at skrive Barcelona på CV'et.. Godt nok med 2 B'er, men stadigvæk. Probert var den 8. træner på 8 år og er stadig den manager der til dato (Siden spillets start) der har siddet længst på posten i Catalonien. I Proberts tid i Spanien blev det til et voksende had til klubbens A-træner Leonardo Jardim, der gjorde alt hvad han kunne for at gå livet surt for congoleseren. Trods det blev det til godkendte midterplaceringer i 2. Division B3, og siden han lod sin kontrakt udløb i sommeren 2025 var klubben haft yderligere 13 managers i Jardims klamme hænder.

FC St. Pauli : 15/07-2025 -> 13/01-2028
2 uger på den spanske østkyst var hvad Probert fik af ferie, inden turen gik tilbage til Nordeuropa og Hamborg. Kultklubben havde længe døjet med sløje resultater i 2. Bundesligaens nederste halvdel, men det fik Probert vendt om på. Hans første år i klubben resulterede i en 3. plads og oprykningen blev efterfølgende sikret ved at slå Stuttgart over 2 kampe. Herefter fulgte endnu et flot oprykningsår, hvor klubben kæmpede sig til en flot placering som nummer 13, blandt andet ved at slå Bayern 3-0 og Leipzig 4-3. I DFB-Pokalen blev det til endnu et eventyr, men Schalke 04 ødelagde drømmen, ved at slå Hamborg-klubben med 4-1 i finalen.

Proberts sidste halve år var en skuffelse og holdet befandt sig mere eller mindre alle måneder under stregen. En overraskende positiv bestyrelsen stod dog standfast bag congoleseren, der i sidste ende ikke kunne se sig selv i øjnene og forlod klubben kort efter årsskiftet til 2028. Klubben rykkede ud uden chancer for at rede sig, men har siden da 2 gange endt som nummer 3 i 2. Bundesligaen, men har begge gange tabt til henholdsvis Frankfurt og Hannover.


Cagliari : 13/01/2028 -> 28/04-2029
Første forsøg i Italien var en gennemgående skuffelse, hvor Probert og Cagliari endte på en skuffende sidsteplads i Serie A, efter at han overtog holdet over nedrykningspladsern e. Opholdet i Serie B blev ikke meget bedre, da klubben og spillerne forventede direkte oprykning. Da det matematisk var umuligt at sikre sig dette blev Probert fyret efter kun 16 måneder i Italien,men klubben sikrede sig alligevel oprykning via. oprykningsspillet. Klubben har siden da etableret sig i den nederste halvdel af Serie A. Trods flere skuffelser i sin karriere står Cagliari-tiden alligevel som den værste - specielt fordi han missede muligheden for at etablere et godt forhold, til hvad der senere skulle vise sig at blive verdens bedste venstrekant.

Udinese : 17/06-2029 -> 30/12-2031
Øjnene var egentlig rettet mod andre lande end Italien, men halvanden måned efter skuffelsen stod en ny nedrykker klar. Udinese var tilbage i 26/27 rykket ned og havde skuffet gevaldigt de to seneste år. Probert var manden der skulle rette op på dette, qua sine tidligere oprykninger med lavere rangeret hold. Det lykkedes også fornemt, og selvom Palermo var alt for stærke, så blev 2. pladsen sikret og en billet direkte til Serie A var en realitet efter kun ét år i klubben. Første år i Serie A skulle blive en stor succes, hvor kloge investeringer og stærke præstationer af holdets esser resulterede i en flot 9. plads - kun én placering fra en plads i Europa League, da flere af storholdene blev ofre for ØFP-Reglerne. Midtvejs i sin tredje sæson bankede de store hold dog på døren og Probert kunne ikke takke nej til tilbudet. Udinese har dog fastholdt sin placering som midterhold siden Proberts afgang.

Lazio : 30/12-2031 -> 12/02-33
Opholdet i Lazio var en svær størrelse. Klubben havde store forventninger, store talenter, men ingen penge og heller ingen etableret profiler som kunne bære det tunge læs i talenternes udvikling. Det lykkedes Probert at hive klubben op på en 11. plads i hans første sæson, men blev året efter fyret fra en placering midt i tabellen. Modsat tiden i Cagliari havde han dog udnyttet muligheden til udvikle en masse talenter - heriblandt en af Italiens mest lovende midtbanespillere, der senere skulle følge Probert.

Inter : 05/03-2033 -> ?
For med fyringen i Lazio var det de færreste der forventede at han skulle overtage jobbet for Urby Emanuelson i mægtige Inter. Klubben havde gennem mange år været en storklub i Italien og var det sådan set stadig med et mesterskab fra 31/32-sæsonen. Derfor var det yderst overraskende at Probert blev valgt som ny manager trods hans manglende resultater og erfaring. Et uhyre stærkt forår blev dog udslagsgivende idet Probert beviste sine kvaliteter og førte Inter fra 5. plads til 2. pladsen og en Champions League billet.

Sommertransfervindu et blev det vildeste Probert nogensinde havde oplevet. Inter langede i alt 1.21 milliarder over disken (Heriblandt 215 millioner for Flavio Zanni han havde udviklet i Lazio) og modtog selv 960 millioner. Begge dele svarede til en fordobling af hans tidligere beløber i hele hans karriere. I denne sæson 2033-2034 har Probert ført holdet til en 4. plads efter 6 kampe med 12 point, samt ét enkelt point i Champions League efter uafgjort mod verdens bedste klubhold Tottenham. Fremtiden ser - for en sjælden gang skyld - god ud for Aodhán Probert!
Logged


Sider: 1 2 3 [4] Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010