home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 17:58:56 Ninja777 Blogs #22 - Det sydøstasiati...
25 Maj 2020, 16:42 Ninja777 Blogs [55]Boldklubben af 1893
25 Maj 2020, 13:02 valverde4ever Klubsøgnin... AGF
25 Maj 2020, 13:00 Broen13 Idéfabrikken [50] Din Vej 2019
25 Maj 2020, 08:49 Gilly Challenges JFTM 2020: Gilly
24 Maj 2020, 22:03 Lisdorf Blogs #18 Verdens Kedeligste...
23 Maj 2020, 20:24 Broen13 Klubsøgnin... Journeyman
Antal Registrerede Brugere: 21463
  0 Brugere, 216 Gæster Online.

Indlæg: 1127932 over 31046 Emner
Nyeste Bruger: eryhus
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2017
| | | | |-+  Udkantsdanmark
0 Brugere og 11 Gæster læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: Udkantsdanmark  (Læst 7388 gange)
Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #15: 03 Apr 2017, 21:23 »



Trup-gennemgang    
03.09.2016
Transfervinduet er lukket i, og trupperne for den kommende sæson er dermed fastlagte. Dette er en oplagt anledning til at tage et kig på truppen hos Nykøbing FC, og se om de lever op til de ny-opsatte krav.

Truppen består I øjeblikket af 26 førsteholdsspillere . Tre forskellige nationaliteter, med kæmpe overvægt af danske spillere. I denne gennemgang af Nykøbing FCs trup, vil der blive kigget nærmere på nogle af de interessante spillere i truppen. Yderligere vil truppen blive holdt op mod de krav som bestyrelsen fremlagde inden sæsonen gik i gang, for at se kompagniet lever op til de hårfine betingelser.

Truppen består af en god blanding mellem unge talenter og erfarne spillere. Truppens yngste spiller er den 17-årige reservemålmand, Mads Dalby Bjørn, mens truppens ældste spiller er 35-årige Lars Pleidrup, som agerer på holdets midtbane. Alt i alt og det dog en ganske ung forsamling af spillere som har en gennemsnitsalder på 23,5 år. 

Eftersom det er en ganske ung trup, gemmer der sig naturligvis også en række talenter blandt de yngre spillere. Et af de mest indlysende talenter, er den 18-årige Jeppe Arnesen. Jeppe Arnesen er en lokal dreng som spiller i det centrale forsvar. Desværre har Arnesen fået et skadet korsbånd, som kan holde ham ude i op til ti måneder. Af andre talenter kan nævnes Sebastian Koch, som ligeledes er fra Lolland-Falster. Koch spiller på kanten, og har allerede scoret et enkelt mål i denne sæson.

Truppen indeholder dog også en række erfarne herre, som er med til at trække gennemsnitsalderen op. Lars Pleidrup har spillet det meste af sin karrierer hos Nykøbing FC og meget tyder også på, at han kommer til at slutte sin karrierer hos Nykøbing, eftersom han efterhånden er blevet 35 år. Anders Due kommer også oprindeligt fra Nykøbing, men har sidenhen været vidt omkring. Det er blandt andet blevet til et ophold i Holland og et dansk mesterskab med AaB for den 34-årige midtbanespiller. Førstemålmanden, Thomas Villadsen, er også en af de mere erfarne spillere i truppen, med erfaring fra både hollandsk og romansk fodbold, kan Villadsen helt sikker bidrage med en masse til Nykøbing.

Kort efter ansættelsen af Esben Hansen fremlagde han og Claus Jensen en række krav til deres fremtidig trup. Truppen skulle udelukkende bestå af nordiske spillere, have en overvægt af danskere og minimum fem af spillerne skulle komme fra Lolland-Falster. Den nuværende trup lever dog ikke 100% op til disse målsætninger. Den defensive midtbanespiller, Jordan Wilson, kommer fra Canada, og truppen består derfor ikke udelukkende af nordiske spillere. Til gengæld er der stor overvægt af danske spillere, og med ti spillere fra Lolland-Falster, er de to øvrige betingelser opfyldt. 



Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #16: 04 Apr 2017, 09:34 »

Spændende blog indtil videre Smiley Elsker blogs med små klubber.

Vil helt sikkert læse med her!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #17: 04 Apr 2017, 12:01 »

Tak skal du have, og fedt du følger med Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #18: 04 Apr 2017, 12:08 »



Nykøbing blander sig I toppen    
15.09.2016
Så er sæsonen langt om længe blevet skudt i gang, og Nykøbing FC har fået en forrygende start på tilværelsen i 1. Division. Klubben har overrasket de fleste bookmakere, og blander sig i øjeblikket med toppen af 1. division.


Otte kampe er allerede blevet spillet af sæsonen 2016/2017, og Nykøbing FC har lagt ganske imponerende fra land. Fem sejre og tre nederlag er det indtil videre blevet til, hvilket giver 15 point og en flot tredjeplads i tabellen til klubben fra Lolland-Falster. Nykøbing FC er dog ikke det eneste hold der har 15 point efter de første otte kampe. FC Helsingør og Vendsyssel FF har ligeledes
1. Division
1:0 v Vendsyssel FF
1:2 v Fremad Amager
3:2 v HB Køge
1:0 v AB
0:2 v Hobro IK
1:0 v FC Roskilde
3:1 v Skive
2:4 v FC Helsingør
Pokalturneringen
s0:0 v Avarta
1:2f v Thisted
samlet 15 point sammen, og det er dermed yderst tæt omkring oprykningspladserne . I toppen af tabellen ligger Hobro IK, som ligeledes har fået en flot start på sæsonen med 19 point. 

Det er desværre blevet til et tidligt exit i Pokalturneringen. Esben Hansen har dog heller ikke virket specielt fokuseret på denne turnering, og har stillet med nogle meget reservespækkede hold. Ikke desto mindre var målsætningen en plads i tredje runde, og denne målsætning blev altså ikke indfriet. Det startede ellers udmærket, da NFC slog Avarta ud i første runde. Kampen skulle ganske vidst afgøres i en straffesparkskonkur rence, og her trak Nykøbing det længste strå. Runden efter gik det så galt, da man mødt Thisted. Endnu en gang skulle kampen ud i forlænget spilletid, men denne gang var det Thisted der havde heldet med sig.

Alexander Zorniger har desuden været i kontakt med Esben Hansen, og beklaget sig over den manglende spilletid til Christian Enemark. Det har resulteret i at Brøndby nu har kaldt Enemark hjem til Vestegnen. Ydermere kan Nykøbing nu blære sig med at være i besiddelse af en vaskeægte landsholdsspiller. Den 24-årige Jordan Wilson har debuteret for det canadiske landshold, da Canadan i starten af september spillede mod El Salvador.



Logged

FoxGe
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #19: 05 Apr 2017, 00:30 »

Følger med  Thumbs Up
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #20: 05 Apr 2017, 11:29 »

Godt at høre FoxGe Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #21: 05 Apr 2017, 11:37 »



Nykøbing holder fast
20.10.2016
Hverdagen er efterhånden ved at melde sig på Lolland-Falster, og klubben har præsteret en række svingende resultater. NFC er dog forsat med i spillet om oprykningspladserne .


Det hele er forsat yderst tæt i den danske 1. Division, og det er i øjeblikket umuligt at spå om hvilke hold der sætter sig på de to playoff-pladser. Hobro ligner dog efterhånden et hold der rykker direkte op, eftersom de i øjeblikket har 11 point ned til
1. Division
2:0 v Næstved
1:2 v Vejle
1:1 v FC Fredericia
2:5 v Vendsyssel FF
1:0 v HB Køge
1:1 v Fremad Amager
andenpladsen, og så har de oven i købet spillet en kamp mindre end de øvrige hold. Nykøbing ligger placeret på en femteplads, med 23 point, men også Vejle, Helsingør og Fredericia har 23 point, så det er som sagt meget tæt omkring playoff-placeringerne.

Siden sidst har Nykøbing blot hentet to sejre. Den ene sejr kom hjemme på Enelco Arena, hvor 1073 tilskuere var mødt op. Kampen startede ganske kedelig ud, og der var ikke rigtig de store chancer til nogle af holdene. Derfor var resultatet ved pausen 0:0, men i anden halvleg tog tingene fart. I midten af anden halvleg kunne indskiftede Mads Kaalund hamre bolden ind fra kanten af feltet og sende hjemmeholdet i front. Kort efter var endnu en indskifter på spil, da den lokale dreng, Sebastian Koch, gjorde det til kampens resultat 2:0. Man of the match blev den unge Erik Nissen, som leverede en solidt præstation i det centrale forsvar.

Nykøbing FC har nu spillet 14 kampe i 1. Division, og der er allerede nogle spillere der har gjort sig positivt bemærket. Holdets topscorer er Joachim Wagner, som har scoret fire mål. Fire mål lyder måske ikke af meget, men Wagner har været plaget af en længerevarende skade, hvilket forklarer det lave antal mål. Linus Olsson er den mest assisterende spil med tre asissts. Ydermere har Olsson også scoret to mål. Kigger man på spillerens gennemsnitskarakter er der ikke rigtig nogen der imponerer, den bedste har dog været lejesvenden, Joël Kabongo, som har spillet til et gennemsnit på 7,01.



Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #22: 05 Apr 2017, 15:23 »



Vinterpausen står for døren
01.12.2016
Vinteren har nu meldt sin ankomst, og det er dermed blevet for koldt at spille på de danske stadions. Derfor er holdene nu gået på en velfortjent vinterpause.


På trods af en række fornuftige resultater, har Nykøbing FC mistet terræn i toppen af 1. Division. Klubben har nu fire point op til playoff-placeringerne, som Vejle og FC Fredericia har sat sig ganske solidt på. I toppen tabellen er Hobro IK forsat helt suveræne,
1. Division
0:1 v Hobro
2:0 v FC Roskilde
1:1 v AB
1:0 v Skive
3:3 v Næstved
og med 14 kampe igen har de næste allerede sikret sig oprykning. I løbet af de seneste fem kampe er det blevet til otte point for NFC, hvilket ikke helt er nok hvis klubben vil gøre sig forhåbninger om at blande sig i oprykningsspillet. Målsætningen for sæsonen er dog blot en placering midt i tabellen, og den målsætning ser klubben ud til at indfri i øjeblikket.
 
I efterårets sidste kamp skulle Nykøbing FC spille på Euro Outlets Stadion, hvor Næstved tog I mod. 1.444 tilskuere var tilstede, og de blev vidne til en særdeles underholdende afslutning på efteråret. Allerede efter syv minutter bragte hjemmeholdet sig i front, men minuttet efter bragte Linus Olsson balance tilbage i regnskabet. Kort før pausen fik Linus Olsson også gjort det til 1:2. I anden halvleg forsatte målene med at hagle ind. Linus Olsson fuldendte sit hattrick og gjorde det til 1:3, og så lignede det efterhånden en sikker sejr til Nykøbing. Næstved var dog ikke færdige, og på fire minutter kom de tilbage i kampen og gjorde det til 3:3. Næstved blev derefter en mand i undertal, men Nykøbing formåede ikke at drage fordel af overtallet, og derfor endte kampen 3:3.

Sebastian Koch har været en sand fornøjelse at følge denne sæson. Koch er blot 20 år gammel og kommer fra Lolland-Falster, så passer derfor perfekt ind i truppen. Den unge midtbanespiller har dog stadig sin debut i startopstillingen til gode, men til gengæld er han blevet skiftet ind i stort set hver eneste kamp. Her er det blevet til tre mål, en asisst og en gennemsnitskarakter på 6.94. Dermed har Koch vist lovende takter og burde være i betragtning til en plads i startopstillingen.




Logged

b0nb0n
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #23: 06 Apr 2017, 07:39 »

Du kan sagtens nå komme i top 3, det ser jo godt ud Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #24: 06 Apr 2017, 11:28 »

Ja det kunne være sjovt at komme ud og spille playoff i hvert fald Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #25: 06 Apr 2017, 12:28 »



Transfers og træningskampe
01.03.2017
Forårssæsonen er lige på trapperne, og Nykøbing FC har haft en rigtig god opvarmning til den sidste halvdel af sæsonen. Derudover er der kommet et par nye ansigter til klubben.


På transferfronten har Esben Hansen og Nykøbing FC igen været ganske aktive. Tre nye spillere er kommet til klubben, mens en
Venskabskampe:
3:2 v B 93
3:1 v Brabrand IF
1:0 v Frem
2:0 v HIK
4:2 v Allerød
enkelt spiller har sagt farvel til Lolland-Falster. Jonas Buhn er ikke længere en del af truppen, efter han var ganske utilfreds med manglende spilletid. Magnus Clemmensen er blevet hentet til klubben fra VSK Aarhus. Clemmensen er halvt dansk og havlt luxembourgsk, han repræsenterer dog Luxembourgs landshold, hvor han allerede har fået seks kampe.

Esben Hansen har endnu en gang været på rov på Brøndbys ungdomshold, hvor han har lejet den 17-årige Karl Appelt, som skal være med til at forstærke midtbanen hos NFC. Sidst men ikke mindst har Nykøbing lejet Jonas Wind fra FC København. Jonas Wind spiller angriber og skal forhåbentlig være med til at afhjælpe Nykøbings problemer med at score.

Ydermere har klubben fra Lolland-Falster også spillet en række venskabskampe, og her er det gået over alt forventning. Fem kampe er blevet spillet og fem sejre er blevet hevet i land. Det er ganske vidst ikke de sværeste modstandere, som NFC har haft, men ikke desto mindre er det en flot præstation. Samtlige spillere har fået spilletid, så alle burde være klar til at tage hul på den sidste halvdel af sæsonen, som starter om fire dage mod FC Helsingør.


Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #26: 06 Apr 2017, 20:39 »



Nye ungdomsspillere
20.03.2017
Nykøbing FC kunne i dag byde velkommen til en håndfuld nye ungdomsspillere, som forhåbentlig skal være med til at grundlægge fremtiden for klubben.


Bestyrelsesformande n  Claus Jensen og cheftræner, Esben Hansen, har tidligere meldt ud, at de ønsker at satse på unge talenter fra Lolland-Falster. I dag kunne de så byde velkommen til den første sending af unge håbefulde fodbolddrenge, som de næste par år skal forsøge at overbevise Esben Hansen om, at de fortjener en kontrakt og en plads på førsteholdet. Hele 16 nye spillere er kommet til klubben, og de kommer alle fra Lolland-Falster. I denne artikel vil vi kigge nærmere på nogle af de mest lovende nye talenter, som har sluttet sig til Nykøbing FC.

Morten Christensen
Morten Christensen er et af de allermest indlysende talenter, som er blevet hevet ind på ungdomsholdet i Nykøbing. Christensen spiller på den højre kant, hvor hans hurtighed især kommer ham til gode. Desværre for Morten Christensen har Nykøbing FC allerede en hel del spillere der kan spille den højre kant, og det kan derfor blive svært for det unge talent at bryde igennem på førsteholdet.

Henrik Thomsen Fuglsang
Der er heller ingen tvivl om at Henrik Fuglsang har potentiale til at blive en stor spiller for Nykøbing FC. Fuglsang spiller i det centrale forsvar, hvor især hans fysiske egenskaber giver ham en stor fordel. På trods af at han blot er 15 år gammel, er han allerede 194 cm høj, og kan derfor vinde en hovedstødsduel med de fleste. Fuglsang bør dog arbejde på hans hovedspil, da der helt klart er plads til forbedringer på den front.

Jørgen Johansen Vissing
Sidst men ikke mindst har vi Jørgen Vissing, som også har imponeret i ungdomsrækkerne på Lolland-Falster. Ligesom Morten Christensen, spiller Jørgen Vissing på kanten. Vissing spiller dog på venstre kant, så de to spillere kommer ikke til at slås om spilletid. Vissing har sin force i hans hurtighed, men bør nok arbejde lidt mere med sine indlæg.
Logged

Broen13
Blogmester
********

Offline Offline


 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #27: 07 Apr 2017, 07:41 »

Spændende spillere! Smiley Hvordan har du tænkt dig at deres udvikling skal foregå..? Får de spilletid på førsteholdet, lejes ud til fast spilletid, eller modnes hos reserverne med tutor eller en helt anden mulighed..? Smiley
Logged

Følg mig jorden rundt i min blog Verdensherredømmet v2

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #28: 07 Apr 2017, 12:43 »

Søger i øjeblikket med lys og lygte efter en samarbejdsklub fra Lolland-Falster, men min bestyrelse bliver ved med at finde fynske og sjællandske klubber, men finder jeg en samarbejdsklub på Lolland-Falster, kunne jeg godt finde på at leje dem ud. Ellers har de mest interessant spillere fået en tutor, og så længe de kun er 15-16 år, kommer de formentlig til at hygge sig på ungdomsholdet. Men plejer ikke at være bleg for at hive dem op på førsteholdet når de når de 17 år, hvor de så kan få lov at agere reserve og starte inde i nogle pokalkampe. Imponerer de så på den front, kan det være de får en plads i startopstillingen Smiley
Logged

Dida
Gæst
 
Sv: Udkantsdanmark
« Svar #29: 07 Apr 2017, 14:26 »



Stadig spænding I toppen
09.04.2017
Med blot syv kampe tilbage er det for alvor ved at spidse til i toppen af 1. Division. Intet er afgjort endnu, men Nykøbing FC skal stramme sig gevaldigt an, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om en playoff-placering.


Klubben fra Lolland-Falster har haft en ret svingende start på foråret 2017. I løbet af årets første syv kampe er det blevet til to sejre, tre uafgjorte og to nederlag. Derfor har det ikke været nogen imponerende start, men klubben er dog stadig med i toppen.
1. Division
0:0 v FC Helsingør
1:1 v FC Fredericia
0:1 v Vejle
3:3 v Vendsyssel FF
2:1 v Fremad Amager
4:2 v HB Køge
0:2 v Hobro IK
NFC indtager i øjeblikket en femteplads i 1. Division, hvor de har fire point op til playoff-placeringerne. I toppen er Hobro IK forsat urørlige og holdet fra Nordjylland kan efterhånden godt begynde at forberede sig på endnu et eventyr i Superligaen.

Den 26. marts tog Nykøbing imod HB Køge på Enelco Arena. 782 tilskuere var tilstede, og de var vidne til en ganske spændende kamp som bølgede frem og tilbage. Allerede efter 21 minutter bragte Køge sig i front, men minuttet efter hamrede lejesvenden, Karl Appelt, et direkte frispark i kassen. 1:1 resultatet holdt til pausen. I anden halvleg kom HB Køge endnu en gang foran, men endnu en gang svarede Nykøbing igen minuttet efter. Derefter var det Nykøbings tur til at komme foran, og to hurtige mål fra Linus Olsson afgjorde kampen til hjemmeholdets fordel.

Bestyrelsen i Nykøbing FC har desuden besluttet at forbedre klubbens ungdomsfaciliteter, så de på den måde kan øge chancerne for at avle deres egne spillere. Dette er en investering der passer godt med klubbens målsætning om at satse på egne lokale talenter. Projektet blev påbegyndt i starten af 2017, og forventes færdigt i midten af oktober-måned.



Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 



This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010