home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 17:36:21 DeBuur Fodbold Brighton Tråden
17 Apr 2019, 19:41 Fresse94 Fodbold Real Madrid tråd
17 Apr 2019, 19:08 Damse1994 Klubsøgnin... Tilladte lønudgifter P...
17 Apr 2019, 10:37 Arberg Fodbold FC Barcelona-tråden
17 Apr 2019, 08:10 Broen13 Omklædning... Spørgsmåltråden
16 Apr 2019, 15:43 QuesT Skadestuen New zealand liga
16 Apr 2019, 13:15 RedFan_98 Cykling Tour De France 2019
Emne Forfatter
#37 Murciélagos Broen13
[15] Football's C... MBJ
Kaos på Sicilien ... Sunbao
#7 El Profesor en... Ninja777
|11| Leutzcher Li... Christoffer
#2 Bosnian Brutes Nodiem
#ModNyeVeje diverdab
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: FmFreaks.dk
| |-+  Konkurrencer
| | |-+  Blogkonkurrencer
| | | |-+  Kategori: Blogkonkurrencen 2017
| | | | |-+  Westermann Jr.
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 2 3 [4] 5 Udprint
Forfatter Emne: Westermann Jr.  (Læst 10583 gange)
Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #45: 20 Apr 2017, 07:18 »


#20 – Afgørende øjeblikke

Danmark kom skidt fra start i EM kvalifikationen, da de på udebane tabte til Wales med 1-0. Heldigvis var de kommet godt tilbage og vandt blandt andet med 1-0 over de nærmeste konkurrenter til 1.pladsen Albanien. Det skete efter en tæt kamp i Parken hvor Alexander var involveret i kampens afgørende øjeblik, da han lavede assisten til sejrsmålet.
Måneden efter var han igen involveret i et afgørende øjeblik, da han lavede sit første landholdsmål, da han bragte holdet foran med 1-0 mod Gibraltar. En kamp den endte med at vinde 2-0 og dermed var Danmark oppe på 7 sejre i streg i deres EM kvalifikationsgrupp e. Nu kunne de med en sejr over Serbien på hjemmebane i næste spillerunde sikre sig billetterne til EM. At deltage til en slutrunde med Danmark var endnu en af Alexanders store drømme.Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #46: 21 Apr 2017, 07:13 »


#21 – En drøm om store pokaler

Lillebaelt Football Academy var inde i en god stime. De havde erobret 1. pladsen i Superligaen og havde vundet over FC Porto i Champions League. De havde også spillet en fornuftig kamp på udebane mod At. Madrid men tabt 2-1. Alle i og omkring klubben var tilfredse, for sportsligt gik det fint, ja lige indtil holdet skulle møde Schalke på hjemmebane i Champions League. Holdet blev kørt over og måtte indkassere et 4-0 nederlag.

Alexander elskede Lilleabelt FA og han var en del af klubbens dna. Han havde brugt hele sit liv fodbold i klubben både som søn af manageren, fan og nu spiller men det nederlag gjorde noget ved ham. For første gang begyndte han at tvivle på projektet og kunne mærke, at hans ambitioner måske var til mere. LFA var tilfreds med at komme i gruppespillet og det var også flot som dansk klub men han ville mere end det. Og han tvivlede på at han kunne opnå det hos Lilleputterne.

Han ville være med helt fremme og han ville vinde store pokaler. Det var fint med danske mesterskaber men hans tro på egne evner havde virkelig fået et løft efter han var blevet en fast del af landsholdet. Alle omkring fortalte ham også, at han havde potentiale til at nå rigtig langt. Så måske skulle han begynde at se ud over landets grænser i jagten på det de helt store pokaler.


Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #47: 22 Apr 2017, 09:07 »


#22 – Slutrunde klar

Han var skuffet over sin egen indsats og sad på bænken med ansigtet dybt begravet i sine hænder. Han ville så gerne have gjort en forskel i så vigtig en kamp i Parken men intet var lykkes for ham. Så nu var han blevet skiftet ud og helt fortjent. Hvis de kunne vinde kampen, så ville EM billetterne være hjemme. Og heldigvis var de foran men mens han sad der skuffet over egen indsats, og blev skuffelsen endnu større. Serbien fik nemlig udlignet og nu kunne han hverken gøre til eller fra.

Troels Bech reagerede dog med det samme. Hartvig, hans gode ven skulle på banen minuttet efter udligningen. Hvis ikke han selv kunne hjælpe, så håbede han vennen kunne gøre det. Og i det 81. minut forsvandt alt skuffelse over egen og holdet præstation, for her tog Hartvig det helt rigtige løb i dybden og hamrede bolden i nettet bag en sagesløs serbisk målmand.


Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Broen13
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #48: 22 Apr 2017, 09:24 »

SÅÅÅÅÅDAAANMAAAARK!!! HUTTELIHUT!! Peace Opstemt
Logged

Følg mit bud på en vinder af blogkonkurrencen 2019: Murciélagos

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #49: 23 Apr 2017, 20:36 »


#23 – Bernabeu eller Old Trafford?

Det var ikke uvant for Lilleput spillerne, at klubber fra de store ligaer var repræsenteret til deres kampe. Der sad altid spejdere fra diverse udenlandske klubber på tribunen. Lillebaelt Football Academy havde opnået et godt ry ude i fodbold Europa og klubbens talenter, de var eftertragtet.

Rygtemøllen var altid i gang og det var ikke anderledes til hjemmekampen 1. december mod Esbjerg. Noget var dog anderledes. Der var langt flere klubber på plads til denne kamp. Der var tydeligvis noget i gære og rygtet gik på, at Alexander Westermann var på vej væk. Og rygtet talte sandt. Alexander ville nemlig gerne afsted på et udenlandseventyr og havde snakket med klubbens ledelse om det. De ønskede ikke at stå i vejen for et skifte men de ville ikke officielt transferliste ham og de ville have en ordentlig pris for ham. Både hans agent/far og ham selv syntes, at det var helt fair krav fra klubbens side.

Westermann Senior havde trukket i trådene og det var ikke små klubber, der kom på besøg. Det var store klubber som Arsenal, Man City, PSG, Napoli og ikke mindst Real Madrid og Man Utd. Derudover var der flere ”mindre” klubber på plads. Interessen for Westermann Jr. den var stor og der var næsten frit valg på alle hylder. Spørgsmålet var, om hvilket klub der ville være det rigtige valg? Der var jo også klubbens krav at tage hensyn til. Den aftalte minimumssalgspris var sat på 6 mio. £ og det var jo ikke sikkert, at alle ville betale dette.


Det væltede ind med tilbud og de fleste levede op til klubbens krav på minimumsprisen på 6 mio. £. Så Alexander kunne mere eller mindre vælge og vrage som han ville. Han startede dog hurtigt med at sortere. Han ønskede ikke at tage turen til Italien, Frankrig eller Tyskland. Hvis han skulle forlade Lillebaelt FA, så var det for at få drømmen opfyldt. Han ville gå efter drømmen om Premier League eller La Liga.

Hvis han gik efter udvikling, så ville Lilleputterne sikkert være det bedste sted for ham i hele Europa men han ville mere end det. Det var drømmen om Premier League og La Liga der trak i ham. Og som forhandlinger stred frem så stod det klart. Det ville blive et drømmeskifte. For han ønskede ikke at skifte til Man Utd rivalerne Arsenal eller Man City og Stoke, Burnley og West Ham ønskede ikke at betale prisen. Så til sidst var der kun to klubber om buddet. Real Madrid og Man Utd var klar til at betale prisen og det var jo drømmeklubberne. - Så nu gik forhandlingerne i gang. Bernabeu eller Old Trafford?
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #50: 24 Apr 2017, 19:18 »


#24 – Forhandlingerne

Alexander vidste, at et eventuelt skifte til enten Real Madrid eller Man Utd nok ville betyde mindre spilletid i starten. Det ville måske få betydning for hans plads på landsholdet og EM var lige om hjørnet. Deltagelse ved en slutrunde med Danmark havde altid været hans store drøm, så spørgsmålet var om så stort et skifte var det rigtige at gøre?

I samråd med sin far og LFA fandt de frem til en løsning. De ville tilbyde, at skiftet ville ske med det samme men at han skulle lejes ud til Lillebaelt FA sæsonen ud. Det krav var Real Madrid dog ikke klar på, de ville have ham til rådighed med det samme. Real var den helt store klub drøm men Alexander ønskede ikke at sætte sin EM plads på spil, så nu var der kun Man Utd tilbage og de var klar til at opfylde alle krav. Så kontrakten blev underskrevet. Alexander ville ankomme til United den 30. juni men indtil videre blive i LFA.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Broen13
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #51: 24 Apr 2017, 19:50 »

Farens drømmeskifte! Opstemt Tillykke med sønnike! Og fornuftigt at lade ham spille sæsonen færdig i Danmak! Opstemt
Logged

Følg mit bud på en vinder af blogkonkurrencen 2019: Murciélagos

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #52: 24 Apr 2017, 19:58 »

Faren bestemmer Wink
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #53: 25 Apr 2017, 07:07 »


#25 – 10er

Mesterskabsslutspil let var godt i gang men Lillebaelt FA havde ikke fået den bedste start. De var kun blevet til to point i de seneste tre kampe og forspringet ned til de nærmeste konkurrenter fra Brøndby, det var skrumpet til tre point. Lilleputterne havde dog mulighed for at komme tilbage på sporet, for i næste hjemmekamp kom BIF nemlig på besøg.

Thychosen valgte noget overraskende Alexander som holdet 10er til kampen. Det var ikke en plads som han fandt sig uvant i, han elskede at spille den plads men som oftest, så var rolle som hårdtarbejdende 8er, der var hans rolle på holdet.
Således så det ud, da Alexander i det 31. minut tog løbet fra sin 10er position ind til forreste stolpe. Lilleputterne kom foran med 1-0 og det var et mål, som bragte troen tilbage på holdet. De trak sig sejrsrigt ud af opgøret med 2-0 og i kampen efter, der var de en svær udekamp med 1-0 over FCK. Holdet var tilbage på sporet.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

mvinding
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #54: 25 Apr 2017, 13:07 »

Faren bestemmer Wink

UNITEEEEEED::!! Drømmeskifte.. Godt arbejde og fed blog..!
Logged

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #55: 25 Apr 2017, 23:09 »


#26 – Farvel til Lilleputterne

Det er altid vemodigt at sige farvel til nogen, som man er klar glad for. Sådan var det også for Alexander, da han gik ind til den sidste kamp for Lilleputterne. Mesterskabet var allerede i hus, det skete efter en hjemmebanesejr over FC Nordsjælland på 4-1. Så han havde sagt pænt farvel til hjemmebanen i Fredericia. Hans sidste kamp i Lillebaelt FA trøjen var på udebane mod Brøndby.

Der var intet på spil for LFA og det kunne man mærke i kampen. Tændingen var bare ikke til stede og flere af spillerne havde jo også EM i tankerne. Det ville være et skidt tidspunkt at blive skadet på og det kunne man se på intensiteten på begge hold. Kampen endte med 1-0 til Brøndby og forspringet blev reduceret en smule men det betød intet, for mesterskabet var som sagt på plads. Lilleputterne havde sikret sig det 5. mesterskab i streg. De var ubetridt Superligaens største og bedste klub. Deres dominans kunne man ikke diskuterer.

Det var netop denne dominans, som Alexander ønskede væk fra. Han kunne mærke, at det gjorde ham sløv og uskarp. Han havde brug for større udfordringer end kampen om DM. Og det skulle han i gang med nu. Først ventede EM og dernæst, livet i verdens måske bedste og hårdeste liga, Premier League.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Broen13
Landsholdsspiller
******

Online Online


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #56: 26 Apr 2017, 08:15 »

Uuuuuuhhh, chills efter den sidste linje!! Opstemt Det lover godt det her!! Opstemt
Logged

Følg mit bud på en vinder af blogkonkurrencen 2019: Murciélagos

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #57: 27 Apr 2017, 07:09 »


#27 – 2 finaler

Han var blevet tilbudt billetter til FA Cup og Champions League finalerne men måtte smertefuldt takke nej. Han var til landsholdssamling for at blive klar til EM. Tænk at skulle sige nej til to så store kampe. Tænk at skulle sige nej til at se sit kommende hold i to så traditionsrige finaler. Det var næsten ikke til at holde ud. Landsholdet og EM var bare vigtigere, så det var prisen, som han måtte betale.

Man Utd var sluttede noget skuffende på 3. plads i ligaen men de to finalerne, de kunne redde sæsonen. Man Utd kunne faktisk vinde sit 5. Champions League trofæ indenfor kun 10 sæsoner. Klubben med Mourinho i spidsen havde total domineret turneringen og det var en af grundene til Alexander havde valgt netop Man Utd. Hvis man ville vinde pokalen med de store øre, så var Man Utd et godt sted at tage hen. Og klubben vandt da også og tog dermed den 5. titel under Mourinhos ledelse. Så betød det knapt så meget, at holdet tabte FA Cup finalen til Chelsea.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #58: 28 Apr 2017, 07:18 »


#28 – CHOK!!!!

Mourinho havde efter endnu en Champions League triumf valgt at takke af i United. Mourinho havde opnået alt, hvad han havde drømt om i klubben og han havde opnået legende status med hans fem Champions League trofæer på ti sæsoner. Rygtet gik på, at Mourinho skulle overtage landstrænersædet i Portugal efter EM.

Alexander var i chok. Mourinho var en af grundene til, at han havde valgt Man Utd. Han havde set frem til at arbejde med den legendariske manager, som han også huskede fra Real Madrid tiden. Han var utrolig skuffet og faktisk også lidt nervøs for fremtiden. Mourinho var manden, som havde overtalt ham til at komme til United. Nu var han der ikke mere? Og ingen vidste hvem der skulle overtage.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

QuesT
Ynglingespiller
***

Offline Offline

 
Sv: Westermann Jr.
« Svar #59: 28 Apr 2017, 12:03 »

Jeg elsker den her blog Smiley
Logged

Sider: 1 2 3 [4] 5 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010