home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I dag kl. 19:21:37 Broen13 Blogs En hurtig lille blog o...
I går kl. 11:44:44 Gazza Blogs Gazza
20 Sep 2020, 11:31 Broen13 Omklædning... FM20 - Glædestråden
12 Sep 2020, 17:58 Arberg Cykling Tour De France 2020
09 Sep 2020, 10:09 dariovich Baren FmFreaks Fantasy 2019
08 Sep 2020, 15:50 Rønning Spillersøg... alr for dyre priser
06 Sep 2020, 15:14 sarikanarya Skadestuen Ansvarsområder - kontr...
Antal Registrerede Brugere: 21919
  0 Brugere, 244 Gæster Online.

Indlæg: 1128309 over 31073 Emner
Nyeste Bruger: usaci
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  I Crociati - Vejen tilbage
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 [2] 3 Udprint
Forfatter Emne: I Crociati - Vejen tilbage  (Læst 14631 gange)
Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #15: 27 Dec 2016, 23:24 »

God start  Peace
Følger helt sikkert med i Parma's vej tilbage til toppen  Thumbs Up

Det er jeg glad for at du gør Allstarxd 👌
Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #16: 29 Dec 2016, 02:04 »

Tilbage til virkeligheden


Efter et par godkendte måneder ramte "virkeligheden" sig i Parmas omklædningsrum. Det blev desværre ikke den November måned klubben havde håbet på. Det var mildest talt en skidt måned. Det startede ellers godt med en sejr i pokalen og vi troede vi havde fået vendt det og tilbage på sporet. Det skulle dog vise sig ikke at være tilfældet.

Spillerstatistik
Topscorer: Emanuele Calaiò 11 mål
Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,22
Flest assist: Francesco Corapi, Leonardo Nunzella, Desiderio Garufo, Michele Messina 3 assist

Liga Kampe
Parma F.C. - Pordenone 2-3
Modena - Parma F.C. 1-0
Parma F.C. - Forlì 1-1
Reggiana - Parma F.C. 1-1
Pokal Kamp
Parma F.C. - Pistoiese 1-0


Efter sejren i pokal løb holdet ind i 2 nederlag og derefter to 2 uafgjorte. Hvis vi havde haft de berømte marginaler med os havde vi stået med 3 point mere. En udligning af Reggina til 1-1 i overtiden og et misbrugt straffespark imod Modena i overtiden. Men det er i modgang at klubben skal vokse sig større igen. Dog da skal det lige siges at vi har været meget heldig med at de hold der ligger omkring os har haft en lige så uheldig måned så vi ligger stadig til i toppen. Det positive nyhed fra klubben denne måned var, da man kunne meddel at man har skrevet kontrakt med en 19 årige angriber som var til prøvetræning, da klubben afholdte prøvetræningsdag. Dog var det ikke de vildeste spillere der var til træning, men den 19 årige går ind og bliver back-up for de to faste angriber, som endnu en måned ikke ramte formen. Men den største nyhed fra klubben var, da man med stor glæde kunne fortælle at tiltrods de seneste dårlige kampe, at man har valgt, at forlænge samarbejdet med Jakob Winther med endnu en sæson. Det var Jakob Winther selvfølgelig hurtigt til at sige ja til.

Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #17: 29 Dec 2016, 13:49 »

En glædelig jul i det nordlige Italien

Grundet af en rigtig skidt November valgte jeg, at tage en samtale med truppen om, at det var vigtigt vi stod sammen efter den dårlig måned vi havde haft. Truppen svar tilbage var fantastisk, både på og udenfor banen. Truppen var klar til at kæmpe hårdere og give sig 120%. Det skulle vise sig, at det kunne ses på banen. Efter en November måned med kun en pointhøst på blot 2 point, så hev holdet hele 13 point ind på kontoen ud af 18 mulige. Blandet andet hev holdet en flot sejr hjem over nr. 2 i ligaen Teramo, så holdet kom tættere på den spændende topkamp.
Spillerstatistik
Topscorer: Emanuele Calaiò 15 mål
Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,10
Flest assist: Leonardo Nunzella 5 assist

Liga Kampe
Parma F.C. - Lumezzane 2-0
Parma F.C. - Ancona 0-0
FeralpiSalò - Parma F.C. 3-1
Teramo - Parma F.C. 0-1
Parma F.C. - AlbinoLeffe 1-0
Maceratese - Parma F.C. 0-2
Pokalkamp
Giana Erminio - Parma F.C. 1-2Udover en rigtig god December måned i ligaen, så kom holdet også videre i pokalturneringen, dog skulle man ud i forlænget spillet imod Giana Erminio, som spiller Serie C pulje A. Det kunne nemt have været undgået, men grundet af rotation i opstillingen og Crocefisso Miglietta valgte at lave en kæmpe fejl som gjorde at Giana Erminio fik udlignet i 92 minut. Manager Jakob Winther var bestemt ikke tilfreds med Crocefisso Miglietta og han er nu pt. slet ikke en del af truppen, da han ikke acceptere så kæmpe fejl, som han lavede. I kvartfinalen skal klubben op imod Virtus Francavilla Calcio, som ligger i Serie C pulje C det er et midter hold.Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #18: 29 Dec 2016, 16:02 »

Travlt på kontoretDet første halvår i sædet, som manager for Parma F.C. er gået bedre end forventede, hvis man kigger på ligastillingen. Spillet har ikke været, som jeg og klubben havde håbet, men det er noget der tager tid. Der er lagt en god bund og med tiden blive truppen bedre og bedre. De to nye tilkommet spillere Mohammed Diarra og Zan Benedicic skal nok gavne holdet. Zan Benedicic har jeg store forventninger til. Han kommer til at tager over på den centrale midtbane for Michele Pazienza. Indkøbet af Mohammed Diarre er sket grundet af at få mere brede på midten. Samtidig med de to nye indkøkb, så kan klubben med store glæde fortælle, at klubben har underskrevet en kontrakt med en af U-20 holdets store fremtidige håb. Alessandro Mora, han er en 16 årige ung fyr, som jeg tror går en stor fremtid i klubben i møde.

Spillerstatistik
Topscorer: Emanuele Calaiò 17 mål
Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,14
Flest assist: Leonardo Nunzella 6 assist

Liga Kampe
Parma F.C. - Südtirol - Alto Adige 1-0
Venezia Football Club - Parma F.C. 0-2
Pokalkamp
Virtus Francavilla Calcio - Parma F.C. 0-1


Det har været småt med kampe i Januar grundet af en mindre vinterpause. Det er dog noget spillerne ha nydt godt af. Imens spillerne har nydt en velfortjent mini ferie, så har vi på kontoret ikke sovet i timen. Vi har som sagt fået budt vores to nye spillere velkommen og de har gjort det godt. Zan Benedicic som forventede gået direkte ind i startopstilling og leve op til forventningerne. Mohammed Diarra har fået to ind hop indtil videre. Vi forsøger altid at forbedre truppen og det har formået at gøre dette transfervindue. De blev jo faktisk allerede sikret i sommerens transfervindue. Dette vindue har dog været mere stille. Det er pga. klubben ikke har de økonomiske midler til at hente det bedste spillere og derfor er der ingen grund til at hente nogen. Selvom økonomien er presset har vi kigget på market og mere mod Danmark. Her har vi gået på Patrick Da Silva og Mikkel Andersen og Jeppe Grøning som alle har kontrakt ud til sommer.
Vi har forsøgt at frigive lidt penge ved at komme af nogle spillere. Dog er det kun lykkes af komme af med Manuel Nocciolini, som ikke var en del af truppen og fik 400.000 i løn om året og det er spild af penge. Klubben forsøgte også at komme af nogle andre spillere, men det lykkes desværre ikke at få dem afsat.Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #19: 30 Dec 2016, 00:03 »

Stadig på toppenEfter en rolig Januar måned, så gik vi en spændende Februar måned. Flere topkampe i ligaen og flere så de to semi-finalekampe i ligaen. Vi mistede ikke nogle vigtige point til de andre tophold. Derimod blev det til en kæmpe stor sejr på hele 7-0 over Padova.Der er 10 kampe tilbage af sæsonen. Vi skal kun møde et af topholdene. Så playoff ser bedre og bedre ud. Hvis holdet holder den gode form og stime så lugter det af direkte oprykning.


Spillerstatistik
Topscorer: Emanuele Calaiò 21 mål
Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,16
Flest assist: Leonardo Nunzella 8 assist
Liga Kampe
Parma F.C. - Mantova 1-1
Bassano - Parma F.C. 1-1
Parma F.C. - Padova 7-0
Fano - Parma F.C. 1-0
Parma F.C. - Gubbio 0-0

Pokalkampe
Livorno - Parma F.C. 1-0
Parma F.C. - Livorno 2-1
En spiller som hvilke har floppet indtil videre i sæsonen det er Felice Evacuo. Han har blot scoret 5 mål i 22 kampe, det er alt for dårligt. Han var jo ellers tænkt til være en af holdets helt store spillere. Det er det dog ikke blevet til og tålmodigheden blev brugt op hos Jakob Winther. Han valgte så at give chancen igen til den unge spiller Denson Bi Zamble. Denson Bi Zamble er faktisk naturlig kantspiller, men han spiller angriber på holdet. Han har gjordt det fremragende. Han har scoret 4 mål og lavet en assist i de sidste 5 kampe og det er mere end godkendt.

Ligastilling
Logged

Bubbles
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #20: 30 Dec 2016, 01:14 »

Det går jo fint på vej mod serie B  Thumbs Up

Stærk signing af Benedicic  Smiley
Logged

"My idea of sports science was to tackle the wall in the gym, nut the door and throw a few f**** about before going out to play!" Billy Bonds.

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #21: 30 Dec 2016, 21:04 »

Det går jo fint på vej mod serie B  Thumbs Up

Stærk signing af Benedicic  Smiley

Ja han er en super signing Smiley
Jeg håber at kunne hente flere spillere som ham Smiley
Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #22: 01 Jan 2017, 23:59 »

Toppen af poppen


Med ti kampe tilbage og tæt stilling, var det med at med være klar hver eneste kamp. Det startede også okay ud de første, hvor vi sikrede 9 point ud af 18 mulige. Desværre for os så Bassano fik flere point end os og kom tættere og tættere på os. Og med et nederlag til Reggiana, så blev det for alvor tæt. Så fik holdet 4 point i de to næste kampe og nu var der kun 1 point imellem Bassano og Parma F.C. med to runder igen.
Spillerstatistik
Topscorer: Emanuele Calaiò 26 mål
Højst gennemsnits rating: Francesco Corapi 7,12
Flest assist: Leonardo Nunzella 9 assist

Liga Kampe
Santarcangelo - Parma F.C. 1-3
Parma F.C. - Sambenedettese 0-0
Pordenone - Parma F.C. 0-3
Parma F.C. - Modena 0-0
Forlì - Parma F.C. 0-0
Parma F.C. - Reggiana 0-1
Lumezzane - Parma F.C. 1-3
Parma F.C. - Teramo 0-0
Ancona - Parma F.C. 1-0
Parma F.C. - FeralpiSalò 0-0


Det skulle så vise sig, at vi ville sikre os titlen i næst sidste runde. Vi fik point og Bassano tabte, så med 1 runde igen førte vi med 4 point. Sidste kamp blev der brugt en del spillere, som ikke havde fået meget spilletid i løbet af sæsonen. Efter sidste runde var færdigspillet begyndte vi allerede, at kigge efter forstærkninger til truppen. Klubben kan allerede meddele, at vi har hentet Patrick Da Silva, som er kommer til truppen d. 1 Juli. Derudover ligger klubben i seriøse forhandlinger med Robert Skov og Mikkel Andersen. Roberto betrækker vi, som en af de største talenter i dansk fodbold og vi håber at kunne hente ham på en 5 årig kontrakt og forhåbentlig kan han forsætte udvikling i klubben, hvis vi får ham. Det siges at Aston Villa også vil ha fingrene i Robert Skov

Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #23: 02 Jan 2017, 00:59 »

Endnu et trofæEfter har vundet Serie C pulje B ventede, der 2 kampe. 2 kampe imod de andre puljevindere. Det blev to gode kampe. De blev gode af flere grunde. De første grund var vi vandt begge kampe og dem vandt Italienske C Super Cups trofæ. Den anden grund var, at fordi vi var ramt af skader og karantæner så måtte vi ændre system og dermed taktik. Fra at ha spillet 5-3-2, spillede vi de to kampe 4-3-1-2, hvilket har fungeret rigtig fint. Så det forsøger vi nok at spille videre med i den nye sæson. Emanuele Calaiò blev holdets klart topscorer med 26 mål imens nr. 2 Denson Bi Zamble "kun" scorede 10 mål.
Efter de to overstået kampe, kunne klubben offentligøre, at det også klubben lykkes dem at hente Robert Skov og Mikkel Andersen. Så de kommet på listen over ny indkøb sammen med Patrick da Silva. Patrick Da da Silva er hente til 2021 Det samme er Mikkel Andersen og Robert Skov er hentet til 2020. Efter nogle flere dage og et løfte til Mikkel Andersen om at forstærke forsvaret så har klubben også hentede en midter forsvar. 26 årige Giuliano Modica. Giuliano Modica er på kontrakt til 2020.

Italienske C Super Cup kampe
Parma F.C. - Cosenza Calcio 2-1
Parma F.C. - Alessandria 1-0

Logged

andersnomanni
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #24: 02 Jan 2017, 11:05 »

Fed signing af Skov.
Hentede ham selv til Parma i 1 sæson i mit save med dem.
Han gik hen og blev en vigtig faktor i oprykningen hele vejen til serie a!
kunne dog ikke holde på ham i længden. (tag evt. et kig på Jeppe Okkels også)
Logged

Glory Glory Man Utd!

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #25: 03 Jan 2017, 21:16 »

Fed signing af Skov.
Hentede ham selv til Parma i 1 sæson i mit save med dem.
Han gik hen og blev en vigtig faktor i oprykningen hele vejen til serie a!
kunne dog ikke holde på ham i længden. (tag evt. et kig på Jeppe Okkels også)

Jeg har plan om at bygge lidt op på fremtiden, 2 eller 3 sæsoner skal Robert Skov være i klubben så håber jeg at han er klar til at blive solgt videre Smiley
Logged

Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #26: 05 Jan 2017, 18:14 »

En hård og spændende sæsonoptaktTransfer Ind
Robert Skov (Fri Transfer)
Mikkel Andersen (Fri Transfer)
Patrick da Silva (Fri Transfer)
Giuliano Modica (Fri Transfer)
Daniele Frabotta (Fri Transfer)
Nicklas Helenius (Fri Transfer)
Michele Canini (Forlænget lån)
Denson Bi Zamble (Forlænget lån)
Transfer Ud
Crocefisso Miglietta
Matteo Guazzo (Karrierestop)
Davide Giorgino (Karrierestop)
Daniele Melandri (Fri Transfer)
Yves Baraye (Fri Transfer)
Felice Evacuo (Fri Transfer)


Efter en sindssyg god sæson i Serie C, hvor det gik lidt over forventningerne. Så skulle der kigges frem mod det nye liv i Serie B. Truppen er blevet forstærket af bla. Robert Skov, Mikkel Andersen og Patrick da Silva. Derudover kom der nogle flere ind i truppen. Samtidig fik vi også skåret de spillere fra, som var i overskud/ikke blev brugt i Serie C. Grundet af oprykningen blev lønbudgettet en del større. Derfor blev der også penge til at forlænge nogle kontrakter. En af kontrakterne klubben er meget glad for at forlænge er Zan Benedicics. Den re forlænget med yderligere 2 år og så er hans frikøbsklausul blevet fjernet. Lånene på Michele Canini og Denson Bi Zamble er forlænget med en sæson mere. Deruvoer har klubben forlægnet med Maikol Benassi og Manuel Scavone og en af klubbens talenter Lorenzo Saporetti.

Spillerstatistik
Træningskampe
Parma F.C. - Juventus 1-4
Parma F.C. - CSKA-Sofia 1-2
Parma F.C. - Inter 2-4
Parma F.C. - AFC Astra 1-0
Pokalkampe
Parma F.C. - Perugia 2-2(vundet på straffe)
Genoa - Parma F.C. 2-0


Der skete også noget på jobfronten. Gremio og Sport(Brasilien) og Botafogo RJ ville alle 3 gerne have mig til jobinterview, jeg var dog på ingen måde interesseret. I stedet for fokuserede vi på holdets træningskampe. Det blev nogle hårde kampe. Men vi fik nogle kilometer i benene og det var det der var meningen. Grundet valgte af de "store" klubber er at klubben ville få nogle penge i kassen. Holdet er nu klar til første sæsonkamp i Serie B og forhåbentlig en god sæson. Vi er seddet til at blive er det faktisk ændret til nr. 18. Tidligere i spillet var vi seedet til at blive nr. 12

Logged

Allstarxd
Lilleputspiller
*

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #27: 06 Jan 2017, 10:19 »

Har din oprykning og nye indkøb, ændret din tilgang til taktikken ??
Logged

Arsrea
Landsholdsspiller
******

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #28: 06 Jan 2017, 20:56 »

Spændende med Parma, dem er vi mange der har spillet med igennem tiderne! Også fedt du henter dansker, kunne være fedt med flere danskere i Italien, og med succes.
Logged


Nelzpn
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline


 
Sv: I Crociati - Vejen tilbage
« Svar #29: 08 Jan 2017, 21:38 »

Har din oprykning og nye indkøb, ændret din tilgang til taktikken ??
Det kommer med i den næste opdatering Smiley
Spændende med Parma, dem er vi mange der har spillet med igennem tiderne! Også fedt du henter dansker, kunne være fedt med flere danskere i Italien, og med succes.

Ja jeg håber på at kunne få nogle større danske navne til klubben med tiden Smiley
Logged

Sider: 1 [2] 3 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2018, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010