home forum contact
 
  Velkommen
Gæst
Søg
 
SENEST AKTIVE EMNER
Glemt din kode?
Registrer
Dato Forfatter Forum Emne
I går kl. 23:47:58 g00n Blogs Minimalistic 2017
I går kl. 23:20:38 mig700 Klubsøgnin... Liverpool FC
I går kl. 20:40:54 Kauling92 Klubsøgnin... Atalanta Forzaa
I går kl. 20:23:08 FoxGe Klubsøgnin... Ajax
I går kl. 19:53:19 jakob95kp Klubsøgnin... FC Københaven
I går kl. 19:42:24 Nephilim Spillersøg... Drømmespilleren
I går kl. 18:46:20 Nephilim Spillersøg... Søger spiller-tråden
Antal Registrerede Brugere: 20865
  3 Brugere, 133 Gæster Online.

Indlæg: 1118546 over 30511 Emner
Nyeste Bruger: Hoopdekuup
FORUM
+  FmFreaks Forside
|-+  Forum: Football Manager 2017
| |-+  Kategori: Blogs
| | |-+  Lillebaelt Football Academy
0 Brugere og 1 Gæst læser i øjeblikket dette emne.
Sider: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 Udprint
Forfatter Emne: Lillebaelt Football Academy  (Læst 32541 gange)
Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #90: 07 Jan 2017, 13:25 »

Lillebaelt Football Academy#36 – Fornuftig halvsæson

Vinterpausen var startet og Lillebaelt FA manageren sad og evaluerede på efterårssæsonen og de enkelte spillere. Samlet set havde holdet præsteret som håbet og mere til. Resultaterne var kommet i hus og klubben befandt sig på en flot 6. Plads i ligaen. På den front var han mere end tilfreds.

Selvfølgelig skulle holdet overleve i Superligaen, det var det sportslige krav men i Lillebaelt Football Academy der var målet mere og andet end det sportslige. Hele ideen bag klubben, det var talentudvikling. Så der var andre paramenter han skulle vurdere halvsæsonen ud fra end man normalt gør andre steder.

De fleste spillere var inde i en god udvikling. Han var især tilfreds med den udvikling midtbanedynamoen Dennis Pedersen havde gennemgået. Den unge midtbanespiller havde på kort tid udviklet sig til en vigtig brik på holdet. Derudover holdte han et særlig øje med klubbens lokale talenter, Kim Mackeprang og Simon Valentin, som begge ligeledes var inde i en fin udvikling. Klubben og manageren havde store forventninger til de to Fredericia drenge.

Alt i alt havde det været en fin halvsæson, det eneste der gik manageren på, det var de begrænsninger, som klubbens økonomi satte. Den udvikling spillerne gik igennem, den kunne blive så meget bedre med større og bedre rammer.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

SkjoldManden
Reserveholdsspiller
****

Offline Offline

 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #91: 07 Jan 2017, 21:24 »

Forstår ikke helt hvordan din økonomi ikke bliver bedre, når man tænker på at du ikke køber spillere. Samt du er rykke 1 række op?
Logged

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #92: 09 Jan 2017, 08:45 »

Lillebaelt Football Academy#37 – Nye principper - Etableret spillere

I løbet af vinterpausen udarbejdede den nye bestyrelse nye principper for klubben. Talentudvikling skulle stadig være i højsædet men de mente, at muligheden for at hente mere etableret spillere ville gavne klubben og truppen. En gruppe af etableret spillere der kunne hjælpe de unge spillere i deres udvikling. Klubben rådede allerede over flere etableret spillere og de var guld værd. Spillere som anføreren Sune Kiilerich og midtbanespillerne Matias Hebo og Andreas Oggesen.

Det skulle dog være danske spillere. Der skulle ikke komme etableret udenlandske spillere og ”stjæle” spilletid for talenterne. Det skulle være danske spillere som kunne hjælpe de unge spillere og hjælpe klubben med at fastholde deres position som Superliga hold. Der skulle selvfølgelig ikke åbnes helt op for fri handel af danske spillere. De etableret spillere måtte max. udgøre 20-25 % af truppen, hvilket rundt regnet ville være 4-5 spillere.

Det var ligeledes vigtig for bestyrelsen, at de etableret spillere ikke ”stjal” pladsen for de unge danske talenter. Så de 25 % skulle tages fra gruppen af udenlandske talenter. Så tilsammen måtte gruppen af etableret danske spillere og udenlandske talenter maximalt udgøre 50 % af førsteholdstruppen. De sidste 50 % skulle fastfryses til de unge danske talenter, da det var hjørnestenen i klubbens filosofi. Så følgende principper blev sendt til afstemning og blev vedtaget den 1. marts 2019:

•   Fra sæsonen 2021/22 skal følgende trup sammensætning se således ud:

1.   Truppen må maximalt indeholde 25 % danske spillere, som ikke har eller opnår status som klubbens egen avl.

2.   Truppen må ikke indeholde udenlandske spillere, som ikke kan opnå status som egen avl.

3.   Danske spillere som ikke kan opnå status som klubbens egen avl samt udenlandske talenter som opnår status som klubbens egen avl, må maximalt udgøre 50 % af truppen.

4.   Truppen skal indeholde minimum 50 % danske spillere, som har eller opnår status som klubbens egen avl.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #93: 10 Jan 2017, 08:53 »

Lillebaelt Football Academy#38 – Holdmøde

Den lange vinterpause var over, sæsonen var atter i gang og der var ”ankommet” tre nye spillere hen over vinterpausen. Eller de havde faktisk været i klubben hele sæsonen men nu fik de chancen på førsteholdet. I sommerens transfervindue havde klubben hentet angriberen John Harbo på en free transfer. Den unge angriber havde vist en fin udvikling på reserveholdet og fik nu chancen. Han skulle afløse Dennis Høegh, som mildest talt havde været i håbløs form i længere tid.

Ligeledes på en free transfer havde klubben i sommers hentet midtbanespilleren Casper Holst, der ligesom Harbo havde vist sig frem på reserveholdet. Han skulle også have chancen. Han ”stjal” pladsen fra Andreas Heimer, vis udvikling var gået noget i stå.

I forsvaret var der også ankommet en ny mand. Endnu en lokal Fredericia dreng som lige var ankommet fra akademierne. Den kun 16-årige Erik Søgaard erstattede Frans Putros på højre back positionen. Nu havde klubben sjovt nok to Fredericia drenge på den position.

Med ankomsten af de tre spillere, så var klubben oppe på 7 unge danske talenter i den 22 mand store førsteholdstrup. Så målsætningen med minimum 50 % unge danske talenter i truppen, den var tæt på at være opnået. Faktisk satsede manageren på at principperne for trup sammensætningen allerede kunne opfyldes op til den kommende sæson.

Nå men de tre unge talenter stod sammen med resten af truppen foran nogle spændende kampe. Klubben befandt sig på en 6. plads i ligaen og stod med chancen for at komme med i mesterskabsslutspil let og dermed undgå nedrykningen. Der var 4 kampe tilbage af grundspillet, så det var ikke en umulig opgave. Men men men.

Holdet fik en hæslig start og tabte de to første kampe og det begyndte at se svært ud. Og da de efterfølgende tabte i pokalturneringen, så var moralen på holdet i et styrtdyk. Manageren måtte gøre noget og kaldte spillerne til holdmøde. Han havde brug for, at give spillerne et selvtillidsløft og sikre sig, at de kom op af kulkælderen.

Mødet forløb som håbet og der var efterfølgende en god stemning. Alle i truppen så ud til at tage godt imod hans peptalk og der kunne man se i den efterfølgende kamp på udebane mod FC Roskilde, hvor spillerne fightede til det sidste. Klubben var med 2-1 på et mål i de 88. minut og moralen på holdet var igen i top.
Moralen fik et ekstra løft, da resultaterne var de andre kampe i ligaen tikkede ind. Deres nærmeste forfølgere havde fejlet og klubben befandt sig før den sidste runde i grundspillet igen på 6. pladsen. Nu kunne de selv afgøre det på hjemmebane mod Lyngby. Med en sejr så ville klubben være med i mesterskabsslutspil let. Det ville være et fantastisk resultat. Så spændingen var intens dagene op til kampen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

b0nb0n
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #94: 11 Jan 2017, 09:36 »

Spændende med den nye filosofi Smiley Med tiden, så ender du nok med et rent talent hold af danske talenter fra trekantsområdet Smiley

Venter spændt på næste update, og du når i mesterskabsslutspil let Smiley
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #95: 12 Jan 2017, 08:37 »

Lillebaelt Football Academy#39 – Medaljer?

Fra sæsonstart havde bookmakerne ikke givet Lillebaelt Football Academy mange chancer for overlevelse i Superligaen. Lilleputterne beviste dog noget andet og sikre sig en plads i mesterskabsslutspil let og var dermed langt fra bunden. Holdet havde overlevet den svære 2. sæson i ligaen på fornemmeste vis. Så klubbens manager var selvfølgelig meget tilfreds.

Han frygtede dog, at de unge spillere ville få det svært. 10 kampe mod Superligaens top var ikke ligefrem barnemad. Hans tvivl blev dog gjort til skamme og holdet leverede den ene flotte præstation efter den anden I mesterskabsslutspil let. Klubben var pludselig med i kampen om medaljer, bronzepladsen var indenfor rækkevidde inden sæsonens sidste tre kampe.

Alle i klubben drømte selvfølgelig om de medaljer og ville gå efter det. De var dog realistiske og vidste det ville blive svært, for klubben havde både Brøndby og FCK på programmet. Så ligegyldig hvordan det hele ville ende, så kunne de være yderst stolte af deres præstation.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #96: 12 Jan 2017, 10:04 »

Lillebaelt Football Academy#40 – De længste 5 minutter nogensinde

Scenen var sat. Sæsonen sidste kamp var hjemme mod AaB og der var medaljer på spil. Lillebaelt Football Academy havde overraskede alt og alle og havde mulighed for at nappe bronzemedaljerne. Det krævede dog en sejr og samtidig skulle Brøndby fejle og tabe point ude mod FC Nordsjælland og samtidig skulle Randers også helst fejle ude mod FCK.

Vores hovedperson LFA manageren var naturligvis spændt og var i gang med at forberede sig mentalt til kampen. Derfor var det mega belastende for ham, at han skulle op i sponsorloungen og trykke hænder før kampen. Det var bare en af de trælse ting ved jobbet som manager men en vigtig del. Klubben var afhængige af deres sponsorer og støtten fra det lokale forretningsliv. Så folkene i VIP’en skulle plejes og en del af det, bestod i at manageren før hver hjemmekamp kom op og fortalte lidt om dagens kamp og de overvejelser han havde til kampen. Normalt var det bare en del af jobbet men til denne kamp, der var det røv belastende. Han ville hellere være i omklædningsrummet og forberede sig sammen med spillerne.

Da de sure pligter var overstået, så var det tid til den mentale peptalk til spillerne. Der var medaljer på spil og det kunne man mærke i omklædningsrummet. Stemningen var spændt og nervøs alt for nervøs. Han havde brug for at lette stemningen og få spillerne lidt ned i spændingsniveau. Så peptalken blev kort og underspillet:

”Gå nu ud og nyd kampen. I har intet at tabe og alt at vinde. Ligegyldig hvordan det ender, så kan vi være stolte af vores sæson. Så nyd det nu og spil så frigjort som muligt.”

Og det gjorde de så. Spillerne leverede en rigtig fin indsats i forhold til hvor meget der var på spil. Især holdets venstre back, Amilcar Silva, var i hopla. Han leverede to rigtige fine assist og blev kampen bedste spiller i Lilleputternes 2-1 sejr.
Spørgsmålet var så om det var nok? Alle på stadion ventede i spænding og der var utroligt stille. FCK var foran 3-0 mod Randers, så alle ventede bare på slutresultatet fra kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby, som lod sig vente på sig. FCN var foran 1-0 men kampen var en smule bagud. 5 minutters ekstra tid lød det henover højtalerne. De længste 5 minutter nogensinde…
« Seneste Redigering: 12 Jan 2017, 10:06 af Wester » Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #97: 13 Jan 2017, 09:46 »

Lillebaelt Football Academy#41 – Så kom der gang i tingene

De længste 5 minutter nogensinde blev afsluttet med en jubelbrøl af en anden verden. Brøndby IF havde tabt 1-0 til FC Nordsjælland og bronzemedaljerne var Lilleputternes. Der var dog ingen tid til at hvile på laurbærrene, for nu skulle der spilles om en billet til EURO League. Modstanderen var Sønderjyske.

Lillebaelt FA var favoritter og dominerede kampen var start til slut men der måtte et straffespark til, før klubben kunne få bolden i nettet. Det kneb nemlig med effektiviteten foran mål men heldigvis var det ene mål nok og klubben vandt 1-0. Så nu skulle klubben ud og sætte deres flag i Europa. Det var helt vanvittigt.

Så der var ingen tid til sommerferie. For nu kom der gang i tingen og det blev nogle hektiske uger kort efter afslutningen på sæsonen. Hvor skal vi næsten starte? Endelige fik manageren sin vilje, klubben var klar til at udvide og forbedre rammerne. Han fik i første omgang bevilliget nye trænere, nye spejdere og nye folk til lægestaben samt højere budget til talentudviklingen og en udvidelse af ungdomsfacilitetern e. Så manageren var ovenud tilfreds med tilværelse i klubben. Nu bevægede klubben sig endelig i den retning, som han ønskede.

Klubben satte også intern transferrekord, da de solgte angriberen Safouan Hajji til Swansea for 1,5 mio. £ plus 50% af overskuddet ved et eventuelt videresalg. Et salg der var lige efter planen. Klubbens filosofi var at udvikle talenter og videresælge dem med profit. I Hajji tilfælde lød profitten på 1,2 mio. £ som eventuelle kunne vokse sig en del større ved et videresalg. Nu skulle manageren i gang med at sammensætte truppen til den nye sæson, som var lige om hjørnet. For 1. kval runde i EURO Cuppen lå kun en uge ud i fremtiden. Så de havde travlt!
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

b0nb0n
Førsteholdsspiller
*****

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #98: 13 Jan 2017, 10:58 »

SEJT!!! Tillykke med bronzen og EURO-cup pladsen! Sejt!
Logged

Wolverhampton - Klubben i England Smiley

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #99: 13 Jan 2017, 11:02 »

Tak  Smiley

Det går dælme noget hurtigere fremad end ventet..
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #100: 13 Jan 2017, 12:00 »

Lillebaelt Football Academy#42 – Fantastisk europæisk debut

Forventninger til præstationerne i Europa de var små. Chancen for at komme i gruppespillet var mere eller mindre lig nul, modstanderne der ventede forud, de var flere niveauer over Lillebaelt Football Academy. Ambitionen var bare at komme igennem første kval.runde, hvor modstanderen var Club Principat fra Andorra. Et hold de skulle slå sikkert.

Og de gjorde de og mere til. Det første opgør på hjemmebane endte med 5-0. Så på udebane fik ”b-kæden” chancen og der tog fanden ved dem. Principat blev sablet ned med hele 10-1 og John Harbo lavede et dobbelt hattrick og i alt 7 mål. I får lige hans tre bedste mål fra kampen.
Modstanden i næste runde ville nok blive noget svære. For op af bowlen kom Skotske Dundee United, som nok ville yde noget mere modstand. Det var ikke en umulig modstander men Lilleputterne befandt sig klart i rollen som de undertippet. En rolle der passede dem fint, for det var de vant til.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #101: 13 Jan 2017, 19:20 »

Lillebaelt Football Academy#43 – Drømmedebut

Salget af Safouan Hajji havde tvunget Hr. Westermann til at hente forstærkninger til angrebet, hvilket han gjorde i form af Nicholas Kjærsgaard. Den unge angriber slog igennem allerede i sin debut, da han spillede en stor rolle i en fantastisk 5-1 sejr ude mod Dundee United i Euro League kvalen. Og i returkampen satte han trumf på, da han i første optræden på hjemmebanen var manden bag holdets tre mål. En enkelt assist og to mål blev det til i 3-0 sejren. Lilleputterne var dermed sikkert videre til 3. runde, hvor modstanderen var Dinamo Minsk. En modstander Kjærsgaard og resten af truppen nok ville få store problemer med.

Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #102: 13 Jan 2017, 23:19 »

Lillebaelt Football Academy#44 – Europæiske tømmermænd

LFA manageren var pavestolt, for hans hold havde lige slået Dinamo Minsk ud i 3. kval runde af Euro Cuppen samlet med 4-0. De havde nu en reel mulighed for at spille sig i gruppespillet. I næste runde skulle de op imod Rapid Wien. Den europæiske succes havde dog en pris, som mange andre danske hold før dem også havde prøvet.

De europæiske kampe i midt ugen gav tømmermænd og kostede i weekendens Superligakampe. Klubben havde tabt hver eneste weekend efter en europæisk kamp og lå sidst i ligaen. Den tendens skulle helst vendes men han frygtede det værste, da de efter triumfen mod Dinamo Minsk skulle møde AaB på udebane. Endnu et nederlag ville gøre rigtig ondt og bringe klubben i en noget uheldig position.

Holdet sled sig til et 3-3 resultat. Hvilket var en forbedring i forhold til de tre foregående kampe i ligaen. Nu havde de to hjemmekampe mod henholdsvis Hobro og Esbjerg, før den igen stod på europæisk fodbold. De kampe skulle vindes og så ville de være ok med igen.
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #103: 14 Jan 2017, 10:48 »

Lillebaelt Football Academy#45 – Som at tisse i bukserne

LFA manageren lå søvnløs om natten, succesen i Europa var som at tisse i bukserne. Først varmede det så dejligt men så bliver det bare kold og klamt. Holdet havde helt sensationelt spillede sig i gruppespillet efter en samlet sejr på 2-1 over Rapid Wien. Det var en kæmpe triumf men det havde en pris. Klubben lå og rodede rundt i bunden af Superligaen.

Holdet rummede et enormt potentiale men truppen var meget ung. Hans fortrukne start 11er var mere end konkurrencedygtig, det viste resultaterne i Euro Cuppen jo. De kampe havde dog tvunget ham til at rokere mere end normalt i Superligaen og det kostede som sagt.

Hele ideen i klubben var, at give det unge folk chancen og udvikle talenter. Det krævede spilletid og han nægtede at give efter for presset. Hans rotationsprincip stod ikke til debat. Han skulle dog finde en løsning. For han kunne ikke blive ved at bruge A-kæden i midt ugen og så spille med miniputterne i weekenden.

Holdet var kommet i gruppespillet og det skulle alle have lov at opleve. I stedet for at rokere i Superligaen, så ville de unge folk få chancen i Europa. De havde intet at tabe og skulle bare nyde oplevelsen. De europæiske kampe skulle ikke længere være forbeholdt a-kæden. Holdet skulle tilbage på sporet i ligaen ellers var det hele ligegyldigt.
« Seneste Redigering: 14 Jan 2017, 21:26 af Wester » Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Wester
Manager
********

Offline Offline


 
Sv: Lillebaelt Football Academy
« Svar #104: 14 Jan 2017, 11:16 »

CHRASH!!!!  ticked off Græder

Så returkampen mod Rapid Wien skal spilles igen  Sur

Hvis det fejler så flipper jeg...
Logged

Var der nogen der sagde nørd?

Årets bruger 2012, 2013, 2014
Årets blog 2014
Blogmester 2014

Sider: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15 Udprint 
 This site is not endorsed by Sports Interactive or SEGA and is intended for entertainment purposes only. « More Info »
©2005-2014, FmFreaks.dk
                                         Forum Powered by SMF 1.0.5 · SMF ©2001-2010